Csepel: fej fej mellett a Munkáspárt és a balliberális összefogás

Csepel.info

Tamogato_alairas

A  Fidesz-KDNP és a Jobbik csepeli jelöltjeit már nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Iroda. Németh Szilárd és Lehmann Viktor tehát már biztosan megszerezték a választásokon való induláshoz szükséges ajánlásokat.

Thürmer Gyula, a Munkáspárt valamint Szabó Szabolcs az Együtt-PM-DK-MLP-MSZP jelöltjei később, egymás után adták le a támogató aláírásaikat, ezért még várják a nyilvántartásba vételüket. Más képviselőjelölt eddig nem jelentkezett be a Nemzeti Választási Irodában – értesült a Csepel.info.

Az általunk ismert csepeli jelölteket és elérhetőségüket itt találják.

Lapunkat megkereste a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt nevében Kállai József, aki szintén pályázik az országgyűlési képviselő-jelöltségre. A Szily Katalin által fémjelzett szervezet támogatói a 1211 Mansfeld Péter út 18. címen vagy a (0630) 516-4308-as telefonszámon tudják elérni Kállai urat.

Csepel.info

12 hozzászólás “Csepel: fej fej mellett a Munkáspárt és a balliberális összefogás” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Fej fej mellett a fidesz és a jobbik.

  2. Etikus szerint:

    Te nem a kommunisták, az utódpártjának a szekerét tologatod? Átmentél jobbikosnak?
    Nahát, mit meg nem él az ember, a remek fotód után.

  3. felix szerint:

    Azt már meg sem merem kérdezni, hogy miként jutottál erre a következtetésre, valamint azt, hogy milyen fotóról zagyválsz.

  4. Etikus szerint:

    Miután köztudott, hogy a Fidesszel nem szimpatizálsz, hogy finom legyek, a 8:46- ból az jön le, mennyire örvendezel az egyenlőségnek. Reményt ébresztve benned, a jobbik esetleges győzelmét illetően a Fidesz felett.
    Már kb. két éve írom nagy a valószínűsége a Fidesz újabb 2/3-os győzelmének, ha nem az esetleges 3/4-nek, azzal együtt, hogy ők is követnek el hibákat.
    Miután “annyira együtt vagytok,” ennek is köszönhetően várható a szavazásoknak fenti végeredménye.
    Tehát, ne reménykedj, és ne kergessél illúziókat, magad és mások számára sem.

  5. felix szerint:

    Csak hogy vissza vezesselek a valóságba.
    A cikk címe az, hogy” fej fej mellett a Munkáspárt és a balliberális összefogás” és ennek indoka “Thürmer Gyula, a Munkáspárt valamint Szabó Szabolcs az Együtt-PM-DK-MLP-MSZP jelöltjei később, egymás után adták le a támogató aláírásaikat, ezért még várják a nyilvántartásba vételüket”.
    Egy másik idézet alapján viszont,” A Fidesz-KDNP és a Jobbik csepeli jelöltjeit már nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Iroda.” a cím lehetne akár az is, hogy fej fej mellett a fidesz és a jobbik.
    Csak a teljesség kedvéért kérdezem, hogy miért nem a cikk íróját vádoltad meg munkáspárti vagy jobbikos szekértolással.
    Szerintem nem kéne erőltetned az önálló gondolkozást, mert láthatóan nem az erősséged.

  6. Etikus szerint:

    Te írtad, abból az jön le. “Fej fej mellett a Fidesz és a Jobbik.” (8:46)

    “Csepel: fej fej mellett a Munkáspárt és a balliberális összefogás” bejegyzésre” hol van ebben a címben a Fidesz és a jobbik? Szerinted? Hiszen te is a címben foglaltakra utalsz!

    Tudva lévő a lényeges dolgokat szokás kiemelni, még a két ismeretlenes egyenlet esetén is, azaz, amely minden……. szerepel.

  7. Etikus szerint:

    A fényképed önmagáért beszél, közzététele, meg a szereplési vágyadnak ékes bizonyítéka. Hidd el nem akarok és nem is fogok veled vitatkozni, mert színvonaltalannak tartom veled az egészet. Adjon az Isten neked is egy igazán jó napot, hogy arathassál.

  8. felix szerint:

    Én sem vitatkozom veled, mert amikor átmész Ricsibe akkor nem bírod az ellentmondást.
    A fényképemet meg nem láthattad. / fogalmad sincs arról, hogy ki vagyok/
    A színvonaltalanságodnak éppen az előbb adtam bizonyítékát.
    Ne légy soha Ricsi mert akkor nem vagy vitaképes.

  9. Balos szerint:

    A Királyerdei Művelődési Házban volt Szabó Szabolcsnak múlt hét csütörtökön egy választási jelölőgyűlése. Nagygyűlésnek tervezték, de a 350 fős teremben tizenvalahány aktivista meg 27 érdeklődő volt cakkumpakk.

    Ez vér gáz gyerekek. Amíg Szenteczky a főnök a csepeli MSZP-ben, ne számítson senki túl sok jóra! Én szóltam!

  10. Tóth Kati szerint:

    Nagyon helyes,hogy megelőzi a Munkáspárt az Összefosást Csepelen!Thürmer Gyula pártja mégiscsak egy baloldali párt,míg az Összefosás egy hazaáruló.multi milliárdos.kizsákmányoló förmedvény.

  11. csaba péter szerint:

    biztos hogy megvan a gyógyszered kedves?

  12. maminti szerint:

    Miért, Csaba úr szerint ha valaki annyira rossz véleménnyel van a liberálisokról, hogy még a Munkáspárt is szimpatikusabb neki, az bolond? Szerintem meg az a bolond, aki nem látja át, hogy nekünk liberális pártok programjára van a legkevésbé szükségünk. Mi lenne, ha egszer nem pártszimpátia hanem programok és eddigi eredmények, tapasztalatok alapján mennének szavazni?

Itt lehet hozzászólni !