Itt találja a csepeli képviselő-jelölteket

Csepel.info

A Csepel.info a hagyományainkhoz híven ismét összegyűjtötte azokat, akik közül Csepel parlamenti képviselője lesz valaki a soron következő országgyűlési választásokon, 2014. április 6-án.

A jelöltek és jelölő szervezeteik nevei, ingyenes tájékoztató hirdetései az alábbiakban olvashatók. Amennyiben bárki csatlakozik még a jelöltekhez, és erről bennünket is értesít, a felsorolást folytatjuk, kiegészítjük. Információink szerint akár harmincnál is több képviselő-jelölt lehet – már amennyiben mindannyian össze tudják gyűjteni azok közül a megfelelő számú ajánlást, akik erre jelentkeztek.

 kepviselojeloltek Németh Szilárd István Fidesz

Fidesz-KDNP: Németh Szilárd István

 

kepviselojeloltek Szabo Szabolcs boszmefogas

Együtt-PM-DK-MLP-MSZP: Szabó Szabolcs

 

kepviselojeloltek Lehmann Viktor Jobbik

Jobbik Magyarországért Mozgalom: Lehmann Viktor

 

  kepviselojeloltek Tenk Andras LMP

Lehet Más a Politika: Tenk András

 

kepviselojeloltek Thurmer Gyula Munkaspart

Munkáspárt: Thürmer Gyula

 

kepviselojeloltek Erdelyi Odon MIEP

Kisgazdapárt-MIÉP: Andrásfay E. Szerencse Ödön

 

Kállai József Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt: Kállai József

És akik nem éltek az ingyenes bemutatkozás lehetőségével:

Elégedetlenek Pártja: dr. Gál András Tamás

SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártja: Rózsa Gyula

Aquila Párt: Rizmayerné Márkus Edit

65 hozzászólás “Itt találja a csepeli képviselő-jelölteket” bejegyzésre

  1. Csepeli MIÉP szerint:

    A KISGAZDAPÁRT – MIÉP csepeli ajánlásgyűjtő címei:
    1213 Budapest, Jegenye utca 30.: Csípő Katalin, 0630-309-8826
    1214 Budapest, Almafa utca 21.: Árvai Józsefné
    1214 Budapest, Kozmosz sétány 7. fsz/2.: Magos Ferenc, 0670-252-5431
    1214 Budapest, Nyuszi sétány 5. III/13.: Borbély Ferencné, 425-9769
    1215 Budapest, Árpád utca 12/B III/79.: Berta Csaba, 0670-651-6541, 0620-494-1793

    Központi e-mail címünk: miep.csepel@gmail.com

    Kérésre házhoz megyünk!

  2. grün szerint:

    Variálunk, variálunk?!
    Andrásfay E. Szerencse Ödön és Erdélyi Szerencse Ödön ugyanaz az “Ödy”?! 😛 😀

  3. Doki szerint:

    Az Andrásfay az írói neve. Talán ha kicsit jobban tájékozódnál és nem csak a jobboldali jelöltekkel szemétkednél a monitor mögé bújva, akkor nem lennél ilyen hülye. 😉

  4. maminti szerint:

    Bárki kerül pozicióba, reméljük hathatósabban fog dolgozni azon, hogy az ország előre haladjon, ne visszafelé. A médiából ömlik a pártpropaganda, miközben az én szerény kis lakóhelyemen a Királymajorban a következő “fejlődés” ment végbe az elmúlt félévben: bezárt a DM, bezárt a cukrászda, bezárt a trafik, és most bezárt az újságos és bezárt a zöldséges is. Igaz, nyílt egy pékség a meglévő négy közért mellé, ahol szintén lehet pékárut kapni, de ezzel nem vagyunk előrébb.
    Ez tényleg a dübörgő gazdaság, a jobban teljesítés, a gazdaság fellendülése jelenségei közé tartozik, vagy inkább valami egészen azzal ellentétes folyamatot mutat?
    Lakosság vásárlóerejének csökkenése? Kisvállalkozók tönkretétele az adókkal, járulékokkal majd a kegyelemdöfés a pénztárgépcserével? Önkormányzati üzlethelyiségek hibás kezelése?
    Minden esetre a bezárt üzletek ráadásul ilyen rövid idő alatt ilyen tömegesen bezárt üzletek nem támasztják alá a nagy ünneplést, amivel a kormány szétkürtöli a sikeres működését.

  5. grün szerint:

    Doki!
    Akkor tekintsük úgy, hogy álnéven indul a választásokon mint ismeretlen kisgazda?! 😛 😀
    .
    Jeruzsálemben koszorúzzák az ismeretlen katona sírját.
    Egy résztvevő sillabizálja:
    “Itt nyugszik Grün Izidor, az ismeretlen zsidó katona”
    Ha tudják a nevét, hogy hogy ismeretlen?!
    Úgy mint katona!

  6. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Vigyázó szemetek ápr 6-án a Fidesz ikszre vessétek!

    Csak egyet fontoljon meg minden Jobbikos: ha lenne is Gárda, meg keménylegények, akik felügyelnék a rendet, és a rendbontókat leverik, mi lesz veletek, ha ti lesztek elégedetlenek a Jobbik vezetéssel, a be nem váltott ígéretei (európai fizetés??) végett utcára mennétek, ott már nem gumilövedékkel játszanának….

  7. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    Nem túl “szerencsés” ha valaki gyakran váltogatja a nevét, mert a névváltogatás egyesekben a köpönyegforgatás és megbízhatatlanság gyanúját ébresztheti!

    “grün” 10:07-kor feltett kérdése pedig tagadhatatlanul jogos, mert az itt Erdélyi Szerencse Ödön néven szereplő MIÉP-es kisgazda képviselőjelölt, a csepelinfosok http://csepel.info/?p=31917#more-31917 bejegyzésében még Andrásfay E. Szerencse Ödön néven, és egyenruhás testület főtisztjeként mutatkozott be, bár kétségtelen, hogy azóta Ödy nemcsak nevet, hanem utólag még ruházatot is tudott váltani abban a bejegyzésben, és ez nem kis teljesítmény! Erre szokták mondani, hogy “Ögyes”.

    Természetesen a fent említett apró változások csak azokat a jobb memóriájú személyeket zavarják, akik olyan megátalkodottak (mint például én is), hogy évek még múltán is emlékezni szoktak arra, hogy miket ígért a megválasztása érdekében a később amnéziás tüneteket mutató egyik másik kaméleon természetű képviselőjelölt.

  8. Doki szerint:

    Kedves Lajos!

    Bár nem nekem kéne ezekre válaszolnom, mert nem én vagyok Ödy és nem vagyok a MIÉP tagja sem, de ha már nekem címezted a hozzászólásodat, akkor válaszolnék.

    A jelölt -akit személyesen is ismerek- anyakönyvezett neve: Erdélyi Szerencs Ödön, az Andrásfay egy amolyan írói név, mivel író. Vélhetően a Csepel.info véletlen tévedésből tette így ki, vagy rosszul lett beküldve. Én ebben nem látok semmi problémát.
    Németh Szilárd teljes neve is Németh Szilárd István, mégis Németh Szilárdként ismeri mindenki és Németh Szilárdként szokott bemutatkozni.

    A váltásról meg annyit, hogy a választáson nem nemzetőrként, hanem képviselőjelöltként indul és a politikát, valamint a hagyományőrzést elválasztja egymástól.

  9. grün szerint:

    Doki!
    “anyakönyvezett neve: Erdélyi Szerencs Ödön”
    Gubancolódik a helyzet!
    Ez már a harmadik változat! 😛 😀

  10. Doki szerint:

    Az E. az Erdélyi rövídétése Grünvald… A te neved sem arra enged következtetni, hogy szépapád a Vereckei-hágón érkezett Árpáddal 😀 Élnek rokonaid Galíciában? 😉

  11. grün szerint:

    Doki!
    “Az E. az Erdélyi rövídétése”
    A Szerencs pedig a Szerencse rövidétése?!
    Rakjuk össze amit eddig tudunk:
    Andrásfay Erdélyi Szerencse v. Szerencs Ödön (Ödy)
    Szorul a hurok! .P 😀

  12. Doki szerint:

    Bocs elírtam: nem Szerencs, hanem Szerencse

  13. Doki szerint:

    Te Grünvald! Te a kritizáláson kívül máshoz is értesz? Azon kevés idiótákhoz tartozol a fórumon, akinek értelmes hozzászólása még nem volt. 🙂

  14. fghfjhgkjhk szerint:

    maminti!
    Kifelejtette, hogy a Majorban a pusztulás – amit leírt – mellett építő munka nem történt, mert az utcákat is a főváros takarítja, a játszóteret meg a szülők! Ez a feketebáránya Csepelnek, mert itt nőtt fel a Gulyás gyerek, de szólni kellene a polgárjenőnek, hogy kb. 12 éve elköltözött! 🙂

  15. grün szerint:

    Doki!
    Te meg ahhoz az idióta többséghez, akik egy normális mondatot nem tudnak leírni!
    Nem bírom a magyarul sem tudókat!
    Ha már a Te őseid Árpád apuval lépték a a Vereckei kaput! 😛 😀
    Ja és, ha már az én nevemmel is szórakázol, nem Grünvald, hanem Grünwald!
    Remélem németül se tudsz! 😀

  16. Doki szerint:

    Na mesélj Te Grünwald, megy a héber? 😉

  17. kkk szerint:

    mindegy ki nyeri a választásokat, az emberiség rákos daganata a cionista hatalom akik a gazdaságokat uralják minden kormány felett ellenőrzést és irányítást gyakorolnak. elpusztításukra hitler adolf tett kísérletet de kudarcot vallott, cion erősebben jött ki a harcokból mint valaha, küldetésének céljához egyre közelebb jár. ez a cél nem más mint a teljes emberiség erkölcsi és szellemi lezüllesztése, szolgaságba hajtása.

  18. "?!" szerint:

    Kedves “Doki”!

    Ahogy elnézem, Ödi (vagy ahogy Ő írja: Ödy) körül fokozódik a nemzetközi helyzet!

    A csepelinfon január 28-án 22:25-kor közzétett bejegyzésben még az alábbi szöveg volt olvasható:
    “Budapest 17. választókörzetében Andrásfay E. Szerencse Ödön, a csepeli MIÉP elnöke indul a MIÉP, a Rendszerváltó Kisgazdapárt és a Magyarországért Párt színeiben.”

    Azt is közölték továbbá, a fényképen “tábornoki” egyenruhában, és a Szent Korona utánzatával a kezében látható Ödi-ről, hogy “az 1956 Magyar Nemzetőrség tagja.”

    Azóta viszont kiderült, hogy az Andrásfay E. Szerencse Ödön név a csepelinfon is Erdélyi Szerencse Ödönre változott, miközben Ödit csak Szerencse Ödön néven anyakönyvezték, továbbá Ödinek nemsok köze lehetett Erdélyhez, mert Magyarország nyugati részében született!

    Az is kiderült továbbá, hogy az 1956 Magyar Nemzetőrség (amelynek Ödi az ezredese), olyan kamu szervezet, amelynek a főparancsnokát Király Béla 2013. januárban 15-én hiteltelen szélhámosnak minősítette és visszavonta a megbízatását!

    Ezen kívül Ödi január 28-án még úgy lett bekonferálva itt a csepelinfon, hogy a MIÉP mellett a Rendszerváltó Kisgazdapárt és a Magyarországért Pártnak is a jelöltje, de ma már úgy látszik, hogy nem “rendszerváltó”, hanem csak “internetes egyenruhaváltó”, továbbá valószínűleg nem jelöltje a Magyarországért Pártnak!
    Legalább is a fenti választási hirdetésben már nincs szó a Magyarországért Pártról!

    Nem gondolod, hogy ennyi változás egy kaméleonnak dicsőségére válna, de egy képviselőjelölt esetében nem túl „szerencsés” kísérő jelenség, mert rombolja az irányában érzett bizalmat?!

  19. felix szerint:

    Ma szex nap van?
    Ennyi zsidózó farok ritkád akad össze.
    Talán ha orálisan adnának egymásnak, megnyugodnának.
    Etel közben nyugodtan foglalkozhatna a gyerekekkel.

  20. Csepeli MIÉP szerint:

    Na akkor itt az ideje annak, hogy szervezetileg lépjünk a dologban.
    Nem lep meg minket, hogy a fórumon néhányan rágalom hadjáratot indítottak a nem balliberális pártok jelöltjei ellen, de eddig és ne tovább!

    Kedves Lajos! Bár leszögezzük, hogy a kedves szót pusztán udvarias megszólításként használjuk, mert a múltkori kirohonásod (ami a fórumon már többször fordult elő) után ezt rád nem igazán tudjuk alkalmazni. No szóval Lajos… A névvel kapcsolatban már válaszolt a Doki néven fórumozó illető és mivel mi csak azt tudnánk megismételni amit ő írt, így ezt feleslegesnek tartjuk. Annyival egészítenénk ki a dolgot, hogy a szavazólapon áprilisban az Erdélyi Szerencse Ödön név fog szerepelni, így senkit sem fog megtéveszteni. Semmilyen névváltozás nem történt!

    Ami a Rendszerváltó Kisgazdapártot illeti… Ha valaki a Fideszt szimplán Fidesznek nevezi és nem Fidesz – Magyar Polgári Szövetségnek, az az illető már egy másik Fideszről beszél? 🙂 Azta mindenit, ez aztán nagyot fog szólni, ha kiderűl, hogy két Fidesz van 🙂
    Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, rövidített nevén Fidesz. Ez van a Rendszerváltó Kisgazdapárt esetében is, mivel a párt rövidített neve Kisgazdapárt. Ezt tovább nem szeretnénk ragozni.
    És most a Magyarországért Pártról (továbbiakban csak MP) néhány szót… Valóban eredetileg úgy volt, hogy a három párt (MIÉP, Kisgazdapárt, MP) közös jelöltekkel és közös listával indul, de az MP az utolsó pillanatban minden indoklás nélkül kilépett a szövetségből és úgy döntött, hogy egy ökopárttal indul, ezért került le a Magyarországért Párt.

    Grün és Pabar Lajos! Nektek mindegy, csak a kákán is csomót lehessen keresni. Szánalmas a vergődésetek. Hidd el Lajos, ha Csepelen a baloldal győz, téged ők sem fognak felkarolni, ahogy a Fidesz sem karolt fel, ezért kár erőlködnöd.

  21. Doki szerint:

    Lajos!
    Akkor most írj arról is néhány sort, hogy 4 éve még a Fidesz mellett az MSZP ellen beszéltél, most pedig mindenfélének lehordod azokat, akiket 4 éve még támogattál.

  22. Tarjányi László szerint:

    Egyszerű a válasz, nem bírja a kormánypártokat!

    Amióta érdekel a politika, kb. húszéves korom óta, még sohasem sikerült kormánypártinak lennem! Igaz hogy én egy kulák parasztgyereknek születtem, a politikusok akárhányszor váltottak eddig köpönyeget, még sohasem sikerült nekik , népi-parasztpárti-kisgazdapárti-radikálisnemzetinek lenniük! Talán azért, mert nem elég kifizetődő! Ők csak azért váltják folyamatosan a köpönyeget, hogy kövessék az éppen legjobban jövedelmező politikai trendet!

  23. Bugi szerint:

    És 1990-1994 között mi volt Vátesz? Még akkor sem?

  24. Etikus szerint:

    T. 22:03-as
    Ahogy olvasom Te is beszálltál közéjük, hiszen kedvedre valóan élvezed a helyzetet. Lám, mennyire ismered az ínyencségeket, a fotódról ez is kiderül.

  25. Gordon szerint:

    Mi a fene az a “Magyarországért Párt” és hol voltak eddig!???

  26. Etikus szerint:

    Ők a jövendő hamis próféták egyike, akik a költségvetés lecsapolásából kívánják a jövőben tengetni életüket, értelmes, piacképes termelői munka híján.

  27. Etikus szerint:

    Kicsit más? Nagyon más!!!

    Lángokban áll a kijevi Majdan +ÉLŐ VIDEÓ
    – 2014. február 19., szerda
    Erőszakos fordulatot vett a belpolitikai válság Ukrajnában, már 18 áldozatot követelt a “nemzet legvéresebb napja”

    Valami készül Kijevben. (Etikus, a rendezők már régen tudják)

    Lángokban áll a Majdan, az Ötös tévécsatorna adását hirtelen megszüntették, és jelzés nélküli maszkos fegyveresek jelentek meg az Európa téren. Halálos áldozatok, túszejtő tüntetők, menekülő képviselők – újra csatatérré változott Kijev a többhetes nyugalom után, miután a rohamrendőrök megkezdték a Függetlenség terén felállított ellenzéki táborok felszámolását. Este páncélosok indultak Kijev főterére, de az ellenzék nem tágított. Kedden tizenegy tüntető és hét rendőr halt meg a támadásokban. Berlin már konkrét szankciókkal fenyegette meg Kijevet, az ENSZ főtitkár önmérsékletet és párbeszédet sürgetett, Amerika pedig Janukovicsot vádolja.

    http://www.magyarhirlap.hu/langokban-all-a-kijevi-majdan-elo-video#comment-1751810

  28. Etikus szerint:

    2014. február 18., kedd, 14:42

    Hol van a “nagyszájú” Klicskó? Merkelnél, még mindig? Várható?! Előbb utóbb elfogy a türelem, jön az erőszak? Vagy helyre áll a rend!

    Ukrajna csupán a lépcsőt jelentené! Nekik az orosz energia, a nyersanyag kell, mert az lenne, (lesz?) a következő lépcső. Az oroszok megerősödtek, kezükben a világ sorsát meghatározó “fegyverek” vannak, szinte minden tekintetben. Nem volt véletlen a ME. úr néhány héttel ezelőtti utasítása a BM. úr irányába. Várható volt, hogy valami elindult, annak folyamatai vannak, sőt következményei is. Érdekesség, hogy délen is “beindult valami,” éhség elleni lázadás, amely egyre inkább eszkalálódni látszik. Hát nem furcsa? Nem sokára megjelenhetnek az amerikai csapatok is a térségben, hiszen nekik is kell, “elfoglaltságot” biztosítani.

    Pabart szapuljátok?

    Nézzétek meg, Ő két évet ad az “aktuális alakulatoknak,” aztán nincsen tovább!!! Elkezdi szokásos, jól kiforrott régészeti munkálatait, illetve folytatja, csupán a neveket változtatja meg. Azt is csak kényszerűségből, hiszen egyre mélyebbre ás, és mindig újabb és újabb leleteket talál!!! (az elmúlt 25 év távlatában tengernyi lelet találtatik még évtizedekig, hiszen mennyi titkosított lelet van még, amely kutatásokra, feltárásokra vár)

    Ti csak aludjatok nyugodtan, hiszen úgy sem tudtok mit csinálni!
    Majd a képviselő jelöltek, avagy a dicső pártok, akiknek olykor véresre ny……k, hogy aztán kiforgathassák a zsebeiteket. Ti még ahhoz is hajbókoltok, és tovább folytatjátok a remekül megkezdett technikátokat…………….

  29. grün szerint:

    Csepeli MIÉP!
    Azért legalább már a név legyen nagyjából pontos!
    Jó, jó tudom az esélyetek inkább a nullához tart, de rend a lelke mindennek!
    A felkarolásról csak annyit, hogy abból még jó nem sült ki (nyugdíjak megvédése, rezsicsöppentés, ingyenes utazás stb.)! 😛 😀

  30. felix szerint:

    Etikus.
    Szövegértés.
    A fotómat meg nem láthattad.
    A többi stimmel.
    Csak így tovább.
    Egyszer majd beletalálsz.
    Remélem, hogy a tőmondatok nem okoznak gondot.
    Szeretlek.

  31. elhallgattatni szerint:

    “Kárpátalja újabb történelmi lehetőség előtt áll, besúgó Martonyi mégis Ukrajna területi épségét félti (…)

    ‘ Ugocsa non coronat! ‘
    Ne felejtsük! Kárpátalján, régi magyar nevén, a Tiszaháton, legfőképp a Beregi-Tiszahát határmenti sávjában és az ugocsai, máramarosi Tisza mentén 150-200 ezer magyar és magyar nyelvű él! Ma is!

    A Kárpátok sziklás patakvölgyeiben és a szószerinti Kárpátalján további 1 millió magyarbarát ruszin várja a székelyekhez hasonlóan az önrendelkezést.

    Magyarországnak már most lépnie kéne! “

  32. Etikus szerint:

    Az aki /-es volt, no az nem kell senkinek, de ne is várj tőle semmit sem. Abszolút megbízhatatlan.Régen az ilyeneket még a vezérek, királyok is bitó alá küldték.

  33. zollie szerint:

    Pártfüggetlenül, ez sem a Szt Imre tér fejlesztését vetíti előre:
    http://www.bkv.hu/hu/berbeado_ingatlanok/budapest_xxi_kerulet_szent_imre_teri_autobusz_vegallomas_forgalmi_epuleteben_talalhato_helyiseg

    Soha vissza nem térő alkalom.
    Senki egy szót nem mond arról, mik a tervei Csepellel.

  34. Tóth Mária szerint:

    elhallgattatni: attól félek, hogy már most is késésben vagyunk! a magyar külügy egy nagy Nulla!

  35. Rycki szerint:

    Ma megérkeztek hozzánk a FidSS emberkéi, hogy adjuk áldásunk és aláírásunk nekik.
    Mivel a legújabb (maximum 1 éves) M-es rendszámú szürke Skoda Octáviából olyan kényelmesen és kegyesen szálltak ki sajnos el kellet küldjem őket.
    Persze cserébe felírtak minket egy kis fekete noteszkébe 🙂
    Sajnos az utcánkban kevés sikerrel jártak 😀

  36. fghfjhgkjhk szerint:

    Rycki! Azt mondta az öreg szomszédom, (87) hogy jobb ha aláírok nekik, vagy ne írjak alá senkinek! Mondtam, hogy aláírok mindenkinek, azután szemezgessenek. 😛

  37. Rycki szerint:

    Szerencsére itt egységesen mindenki “szereti” a FidSS-t. Valakinek devizahitele van, valaki katona, valaki megszüntette a cégét mert nem volt megrendelője. Szóval mindenkivel csak jót tettek 🙂
    De a rezsi csökkent, a bakban sem kell többet fizetni, a megtakarítások úgy kamatoznak mint még soha 😀

  38. "?!" szerint:

    Miután túl vagyok azon a mai napi legfontosabb teendőn, hogy a Fiumei úti temetőben katonai tiszteletadással méltóképpen elbúcsúztattuk Lits Gábor ejtőernyős ezredes barátunkat, rátok is szentelek egy kis időt kedves „Csepeli MIÉP” néven sunnyogó „fórumozó”, és kedves „Doki”!

    Természetesen a „Csepeli MIÉP” néven sunnyogva fórumozó valaki tegnap 23:03-kor írt förmedvényére, és „Doki” 23:13-kor írt kérdésére alább külön válaszolok.

  39. "?!" szerint:

    Szörnyen kedves „Csepeli MIÉP” néven sunnyogva fórumozó valaki!

    A tegnap 23:03-kor névre szólóan nekem címzett förmedvényed az alábbi mondatokkal zárult:
    „Grün és Pabar Lajos! Nektek mindegy, csak a kákán is csomót lehessen keresni.
    Szánalmas a vergődésetek.
    Hidd el Lajos, ha Csepelen a baloldal győz, téged ők sem fognak felkarolni, ahogy a Fidesz sem karolt fel, ezért kár erőlködnöd.”

    Válaszként, az agyadban lévő sötétség megvilágítása érdekében közlöm az alábbiakat:

    1.) Nem keresem a kákán a csomót, hanem csak segítek kigubancolódni a saját hálójukból azoknak az idiótáknak, akik másokat szeretnének behálózni, de olyan hülyék, hogy a saját hálójukba is úgy belegabalyodnak, mint ahogy az alábbi januári hirdetésetekbe, és a mostani választási hirdetésetekbe Ti belegabalyodtatok!
    http://csepel.info/?p=31917#more-31917 bejegyzés

    2.) Ti csak a csökött agyatokkal látjátok „szánalmas vergődésnek” azt, hogy a régen aktuális cselekvések érdekében folyamatosan noszogatom és rugdosom a dilettáns és tohonya fideszes csepeli vezetőket!

    3.) Tájékoztatlak, hogy nekem sem korábban nem volt, és most sincs szükségem arra, hogy bármelyik párt felkaroljon!

    Ebből következik, hogy én nem a személyem felkarolásáért, hanem azoknak a szerintem fontos közérdekű problémáknak a felkarolásáért szoktam erőlködni, amelyek megoldása érdekében bárkivel (még az ördöggel is) hajlandó voltam, és a jövőben is hajlandó leszek együttműködni!

    Mégpedig (veletek ellentétben) nem közpénzek lenyúlása céljából, hanem úgy, hogy az eddig végzett munkámért egyetlen egy forint közpénzt nem vettem fel, és a saját tevékenységem költségeit (telefonköltséget, utazási költséget, stb-t) mindig magam finanszíroztam!

    Bizonyíték a fentiekre az is, hogy nem írtam alá a fideszes vezetés által részemre felkínált megbízási szerződést sem, amely alapján az általam évek óta képviselt fontos célok megvalósításának a segítése helyett, a fideszes banda semmittevését kellett volna megmagyaráznom az érintett lakosság felé!

    3.) A tegnap 23:03-kor megjelent förmedvényetek első részében leírtakkal kapcsolatban csak annyit jegyzek meg, hogy ha a továbbiakban is ilyen zavaros kampányt folytattok mint eddig, akkor csak az „Ödipusz komplexus”-ban szenvedők fognak a jelöltetekre, „Ödi”-re szavazni!

    (Az „Ödipusz komplexus” jelentését nem részletezem. Nézzetek utána!)

  40. "?!" szerint:

    Szörnyen kedves „Csepeli MIÉP” néven sunnyogva fórumozó valaki!

    Legjobban tettétek volna, ha a képviselő jelöltetek bemutatása céljából az interneten nyilvános alábbi levelet tettétek volna közzé!

    „Ödy, Andrásfay Erdélyi Szerencse Ödön, író, költő, előadóművész vagyok, 2000 verssel, 13 kötettel, a 600 katolikus verses Láttatni Isten arcát le kell hajolnunk, könyvemmel, melyet képtelen vagyok kiadni, és amelyben II. János Pál Pápa elismerő levele, és Mindszenti József bíboros úrról szóló, de a zsidóüldözéseket, kitelepítéseket is elítélő költeményeim is olvashatók, melyeket 400-nál több fellépésem során számos alkalommal előadtam, és amelyeket szívesen elmondanám a márciusi Mindszenty megemlékezéseken is, azért is, mert Veres András Püspök Úrral jól ismerjük egymást még Budapestről, illetve, mert Bíboros Úrral, egymáshoz közeli Vas megyei faluban, Ő Csehimindszenten, én Andrásfán születtünk, és a nagyapám Szerencse Pál.

    A Szervezők szíves meghívására szívesen jönnék, ha többre nem is lenne lehetőség, csak a Mindszenty versemre, amelynek időigénye 3-4 perc.
    Szeretettel, Ödy

    művész név: Ödy
    Erdélyi Szerencse Ödön
    írói név, Andrásfay Szerencse Ödön
    író, újságíró, költő, előadóművész,
    dalszerző, humorista.

    A fenti levél aláírásából bárki megtudhatta volna, hogy a jelöltetek valódi neve: Szerencse Ödön, (nagyapja neve: Szerencse Pál).

    művész neve: Ödy, Erdélyi Szerencse Ödön
    írói neve, Andrásfay Szerencse Ödön

    A többi pedig csak kitalált halandzsa, aminek semmi köze a választáshoz, mert a választáson nem kamu néven, hanem hivatalos néven szereplő jelöltek indulhatnak!

  41. "?!" szerint:

    Kedves „Doki”!

    Tegnap 23:13-kor azt kérted, hogy „írj arról néhány sort, hogy 4 éve még a Fidesz mellett az MSZP ellen beszéltél, most pedig mindenfélének lehordod azokat, akiket 4 éve még támogattál.”

    A fenti kérdésedre történő válaszadás céljából (ettől a válaszomtól elkülönítve) alább közzéteszek a csepeli fideszesek, és a dilettáns és despota vezetőjük által végzett, ill. nem végzett tevékenységről szóló írásomat!

    Ha azokat elolvasod, akkor kimerítő válast fogsz kapni a fenti kérdésedre!

  42. "?!" szerint:

    Kedves narancsmérgezésben szenvedő csepeliek!

    Adok egy kis muníciót nektek ahhoz, hogy kellőképpen büszkék lehessetek a rezsirikkancs csepeli despota rezsicsökkentő tevékenységére.

    Arról van szó, hogy a csepeli despota és pribékjei potenciálisan 100 %-os gázárcsökkentési lehetőséget teremtettek a Bp. XXI. kerület Cirmos sétány 6-18. számú 140 lakásos társasházban élő 140 család részére!

    Ezt a jelenleg még nem működő 100 %-os gázárcsökkentési lehetőséget úgy teremtette meg a 253/2011.(III.31.)Kt. számú képviselőtestületi határozatban első számú felelősként megnevezett rezsirikkancs csepeli despota (Németh Szilárd polgármester) és csapata, hogy teljes önkormányzati hatáskörben (2 év határidő túllépéssel), úgy végeztették el a fent nevezett társasház homlokzatainak az energia megtakarításra irányuló felújítási munkáit, hogy építésügyi-igazságügyi szakértői szakvélemény szerint, a munkák 2013. őszén történt elvégzése óta, a ház homlokzatain található 476 db gázkonvektor potenciálisan életveszélyes állapotot fenntartva üzemel!
    (Ez azonban a dilettáns rezsirikkancs csepeli despotát nem zavarja, mert ezt a helyzetet szellemileg fel sem tudja fogni.)

    A jelenleg még nem működő 100 %-os gázár-csökkentési lehetőség akkor fog működésbe lépni a Cirmos sétány 6-18. számú társasháznál, ha a Gázművek, vagy a Katasztrófavédelmi Hatóság illetékesei tudomást szereznek a potenciálisan életveszélyes állapotot fenntartva üzemelő 476 db gázkonvektor állapotáról!

    Akkor ugyanis kötelességük azonnal megszüntetni a házban a gázszolgáltatást, és a rezsirikkancs csepeli despotának köszönhetően, a házban lakó 140 család 100 %-os gázárcsökkentésnek örvendezhet mindaddig, ameddig a veszélyhelyzet megszüntetése után újra indítják a gázszolgáltatást!

    A gázkonvektorok potenciális életveszélyes állapotát az okozza, hogy a konvektorokat tartó faliszerelvények külső idomainak a hőszigetelés után kialakuló új homlokzati síkra történő kihúzása érdekében, a faliszerelvények külső- és belső-idomait összekötő csavarokat eltávolították, de ezt követően nem végezték el a Gázművek és a konvektorgyártó cég által kötelezően előírt (a szerződés szerint bruttó 8 millió Ft értékű) lakásokon belüli utólagos szerelési munkákat, amelyek eredményeként a gázkonvektorokat biztonságosan lehetne üzemeltetni!

    Ennek következtében a gázkonvektorok belső faliszerelvényei (a légbeszívó és az égéstermékkivezető csővel együtt) a lakások belseje felé a falból kihúzhatók, és a faliszerelvények belső idomai mellett halált okozó égéstermék visszaáramlás keletkezhet!

    Külön érdekessége az ügynek, hogy a Gázművek és a konvektorgyártó cég által kötelezően előírt, de el nem végzett lakáson belüli szerelési munkák ellenértékeként a költségvetésbe beszámított bruttó 8 millió Ft-ot szívfájdalom nélkül kifizették a kivitelezőnek, és 2013. november 29-én a rezsirikkancs csepeli despota egy titkosan megszervezett átadási ünnepség keretében (az alábbi linkre kattintva látható módon) a csepelinfosok által is közölt nagy hazugságokkal fűszerezve, az „átvágást” is elvégezte!

    http://csepel.info/?p=30644#more-30644

    Így a Cirmos sétány 6-18. számú társasház homlokzati munkáinak kizárólagos önkormányzati hatáskörbe vonásáról rendelkező 253/2011.(III.31.)Kt. számú képviselőtestületi határozatban első számú felelősként megnevezett rezsirikkancs csepeli despotát (Németh Szilárd polgármestert) nem csak a 140 család gondatlan veszélyeztetéséért terheli felelősség, hanem az el nem végzett szerelési munkákért történt bruttó 8 millió Ft indokolatlan kifizetésével elkövetett hűtlen kezelésért is felelősség terheli!

    Összegzésként megállapítható, hogy a 253/2011.(III.31.)Kt. számú határozatban első számú felelősként megnevezett dilettáns rezsirikkancs csepeli despota (Németh Szilárd polgármester) alkalmatlan minden komolyabb felelősséget igénylő közfeladat ellátására, és óvatos ember még a kutyája sétáltatását sem bízná rá erre a rezsirikkancsként gátlástalanul hazudozó dilettáns alakra!

    Tehát, a fentiek miatt büszkék lehettek a bandavezéretekre, narancsmérgezésben szenvedő csepeliek!

    Utóirat:
    Remélem, hogy a Gázművek és a Katasztrófavédelmi Hatóság emberei nem olvasgatják a csepelinfon megjelent írásokat, mert ha olvassák, akkor a rezsirikkancs csepeli despotának köszönhetően valószínűleg nem sokáig lesz fűtés a Cirmos sétány 6-18. számú társasház 140 lakásában!

  43. "?!" szerint:

    Holnap (2014. 02. 20-án) lejár a Főpolgármesteri Hivatal által meghirdetett javaslattételi és észrevételezési határidő, ezért ismét felhívom a figyelmet az alábbi tájékoztatóra!

    Különösen a figyelmébe ajánlom az alábbiakat fenti bejegyzésben felsorolt országyűlési képviselőjelölteknek!

    “Tájékoztató a Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére vonatkozó Fővárosi Szabályozási Keretterv eseti módosításának készítésében való partnerségi egyeztetésről

    Budapest Főváros Önkormányzata megkezdte Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére a Fővárosi Szabályozási Keretterv eseti módosításának, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 37. §-ában foglaltak szerinti egyeztetési eljárását.

    A településrendezési eszköz módosítása a Korm. rendelet 36. § szerinti teljes eljárás alkalmazásával történik.

    A készülő településrendezési eszköz módosításáról szóló előzetes tájékoztatás a 276/2013. (II.27.) Főv. Kgy. határozattal elfogadott partnerségi egyeztetés szabályainak megfelelően a Budapest Portálon a Közérdekű adatok\Tájékoztatások, hirdetmények menüpont alatt, és a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján megtekinthető.

    A tervmódosítással kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tenni, véleményt nyilvánítani 2014. január 20-tól – 2014. február 20-ig

    • elektronikus levélben a varosrendezes@budapest.hu címre küldve;

    • postai úton a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályának címezve
    (1052 Budapest, Városház utca 9-11.);

    • a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület,
    Bárczy István utca 1-3.) személyesen lehet.

    Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez teljes nevének megadása szükséges, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezéssel összefüggésben kezeljük.”

    —————————————–

    A fenti tájékoztató tárgyát képező Csepel-Hárosnak, Magyarország legsűrűbben beépített tanyavilágának, a 2008. április 26-án általam készített panorámaképe az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

    http://haros.hu/images/panorama.jpg

    A felvétel készítése óta eltelt 6 év alatt, a panorámaképen látható szabad területek jelentős része is beépült, de a képen látható beépítettség ellenére (Csepel impotens önkormányzati vezetői szégyenére), a régóta aktuális telepelülés rendezési feladatok elmulasztása miatt, Csepel-Háros jelenleg is külterületi státuszban, és mezőgazdasági övezet besololásban van!

    A legfelháborítóbb az, hogy a Főpolgármesteri Hivatal fentebb idézett (3 nap mulva lejáró határidejű) tájékoztatója Csepel-Háros teljesen lakatlan 1. számú szektorának (a volt Duna Tsz. Plútó utca, Kiserdő, Kis-horgásztó, közigazgatási határ, Körtefa utca által határolt területére) a belterületbe vonására és építési övezetbe sorolására irányul!

    Eközben Csepel jelenlegi dilettás és gyalázatos vezetése, a panorámaképen látható beépített területek belterületbevonását és mezőgazdasági övezetből építési övezetbe sorolását, a február 07-én megtartott képviselő-testületi ülésen tárgyalt 2014. évi 14. sz. előterjesztésben (a csepeli despota szavazógépeként működő fideszes mamelukok szavazatával), a 2020. utáni településrendezési feladatok közzé sorolta!

  44. "?!" szerint:

    Kiegészítő információk a fentebb 20:40-kor megjelent hozzászólásomhoz:

    A jogszabályi rendelkezéseket semmibe vevő csepeli despota 2014. február 6-án 08:08 órakor képviselő-testületi ülést hirdetett meg másnap (2014. február 7-én) 8:00 órától.

    A testületi ülés 3. napirendi pontjának ütemezte be a 2014. évi 14. számú előterjesztés megtárgyalását, de a Főpolgármesteri Hivataltól érkezett 1100 oldalnyi dokumentumra épülő 30 oldal terjedelmű előterjesztést csak 2014. február 6-án 14:51-kor (17 órával a testületi ülés kezdete előtt) adták le törvényességi ellenőrzésre dr. Szeles Gábor jegyzőhöz!

    Így ez a nagyon fontos településfejlesztési témájú előterjesztés csak a jegyzői ellenőrzés után került fel a csepel.hu önkormányzati portálra, és kb. 15 órával a testületi ülés kezdete előtt szerezhettek tudomást róla az önkormányzati képviselők és a csepeli lakosság!

    A csepeli despotát ebben a pofátlan eljárásban az sem zavarta (mert a jogszabályok ismerete meghaladja a szellemi képességét), hogy “az épített környezet alakításáról és védelméről” szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 3. § (2) bekezdése az alábbiak szerint rendelkezik:
    “Az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani kell a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét. Gondoskodni kell az érdekelt természetes személyek, jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek megfelelő tájékoztatásáról, és lehetőséget kell adni részükre véleménynyilvánításra és javaslattételre.”

    Miután az előterjesztésből tudomásomra jutott, hogy ebben törvénysértő módon testület elé vitt előterjesztésben, a nyolc szektorra bontott 270 hektár területű Csepel-Hárosnak csak a teljesen lakatlan 1. számú szektora szerepel a 2020. előtti településrendezési (belterületbe vonási és építési övezetbe sorolási) elképzelések között, a testületi ülés előtt (2014. február 07-én, 06:27-kor), interneten az alábbi levelet küldtem el a csepeli önkormányzat valamennyi képviselőjének:

    ————————————-

    Tisztelt Képviselő Hölgy/Úr!

    A 2014. február 7-én 08:00 órától tartandó Kt.-ülésen tárgyalandó 2014. évi 14. számú előterjesztés elfogadhatatlanságának a bizonyítása céljából csatoltan megküldöm a Csepel-Háros valódi arculatát bemutató panorámaképet, amelyet 2008. április 26-án készítettem a szinte teljesen beépített terület beépítését megtiltani szándékozó KTVF: 5020-3/2008. számú vízbázisvédelmi határozat megfellebbezéséhez. (Ez a kép ütőkártyának bizonyult a fellebbezéshez, és ennek köszönhető, hogy Csepel-Háros csatornázása bekerült a csepeli csatornázási projektbe.)

    http://haros.hu/images/panorama.jpg

    Ez a panorámakép bizonyítja, hogy a bűnös mulasztások miatt jelenleg is külterületi státuszban és mezőgazdasági terület besorolásban lévő területű Csepel-Háros olyan régen nagyobb részben beépített terület, hogy a Fővárosi Kerületek Földhivatala – a terület beépítettségre tekintettel – már 1993-ban kiadta a hozzájárulását a belterületbevonáshoz és lakó övezetté átminősítéshez!

    A fentiek miatt, újabb bűnös mulasztás lenne a Határozati javaslat A.) pontjának a változtatás nélküli elfogadása, amely Csepel-Háros 8 szektorából, kizárólag csak a teljesen lakatlan 1. sz. szektor fejlesztésére biztosít lehetőséget, ezért feltétlenül szükség van a Határozati javaslat A.) pontjának a módosítására!

    Felhívom a figyelmét arra is, hogy “az épített környezet alakításáról és védelméről” szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 3. § (2) bekezdés úgy rendelkezik:
    “Az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani kell a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét.
    Gondoskodni kell az érdekelt természetes személyek, jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek megfelelő tájékoztatásáról, és lehetőséget kell adni részükre véleménynyilvánításra és javaslattételre.”

    A fenti törvényi rendelkezésen túl, a helyi SzMSz a Polgármester feladataként írja elő, hogy: “A polgármester együttműködik a természetes személyekkel és az érdekvédelmi szervezetekkel a település fejlesztési feladatainak ellátása során.”

    A 2014. évi 14. előterjesztés azonban, a fenti rendelkezések betartása nélkül úgy lett benyújva, a testületi ülés megkezdése előtt 18 órával, hogy sem a törvényben előírt tájékoztatásra nem került sor, sem a véleménynyilvánítási lehetőség nem volt biztosítva.

    A fentiek miatt kérem, hogy ennek a Csepel-Háros nagyobb részben beépített területeinek a hosszabb távon történő fejlesztését is ellehetetlenítő előterjesztést ne támogassa!

    Üdvözlettel:
    Pabar Lajos, a Csepel-Háros Lakossági Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesület elnöke.

    —————————————

    A fenti levelemben leírtak azonban nem verték ki a biztosítékot sem a Mi csepeli despotánknál, sem a narancsos mamelukjainál, ezért mindannyian változtatás nélkül megszavazták a törvénysértő módon beterjesztett, valamint a Csepel-Háros beépített területein élőket rendkívül hátrányosan érintő előterjesztést!

    Így az a helyzet állt elő, hogy a 2014. évi 14. számú előterjesztés alapján a narancsos mamelukok által megszavazott határozatot kénytelen vagyok törvényességi eljárásban érvényteleníttetni!

    (Megjegyzem, hogy ha az előző választási ciklusban ilyen pofátlanság fordult volna elő, az akkor a még ellenzéki szerepben lévő csepeli despota, tüntetést szervezett volna, és országos botrányt keltett volna a pofátlan és törvénytelen eljárás miatt!)

  45. Pákozdi József szerint:

    A világ különféle pontjairól közös támogató levelet írtak rabbik ifj. Hegedűs Lorántnak és a Jobbiknak

    Miközben Esztergom kapcsán napokig zajlott a mocskolódás és a hisztériakeltés, csattanós választ kapnak a bennünket nácizók. Egy magyar származású, holokauszt túlélő rabbi és három társa – New Yorkból, Londonból és Jeruzsálemből – közös levélben állnak ki mellettünk és az igazság mellett. Íme:

    A Neturei Karta támogató nyilatkozata ifj. Hegedűs Lóránt lelkész mellett

    A Neturei Karta – a cionizmus eretnek mozgalmát és ideológiáját, valamint annak “gyermekét”; a szektariánus “Izrael Államot” az eredeti ortodox Judaizmus alapján teljes mértékben elutasító csoport és szellemiség – ifj. Hegedűs Lóránt lelkésszel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot teszi.

    A csoportunk tagjaként élő rabbik hivatalos egyházi meghívásának eleget téve tavaly találkoztak Hegedűs lelkész úrral, és rendkívül tiszteletteljes és udvarias fogadtatásban részesültek. Az eszmecsere a legbarátságosabb légkörben zajlott.

    Találkozónk során a zsidó nép iránti ellenszenvnek semmilyen jelét nem tapasztaltuk. Bizonyosan nem volt jelen az az ősi, szinte a Judaizmus létezése óta fennálló bigott antiszemitizmus, amely, sajnálatos módon, máig jelen van a világ bizonyos pontjain.

    A Neturei Karta egyik tanítása, amit igyekszik széles körben megismertetni, hogy a zsidó nép az utóbbi kb. 2000 év során és a jövőben is Isten által arra rendeltetett, hogy szétszóratásban éljen, és hűséges állampolgára legyen annak az országnak, amelyben él.

    A fentiek szellemében hiszünk benne, hogy a magyarországi pártok, köztük a Jobbik nyilatkozataiban nem jelenik meg a zsidó néppel szembeni ellenséges érzelem vagy harag.

    Továbbá kijelentjük és terjesztjük, hogy a viszonylag új keletű és politikai jellegű mozgalom, a cionizmus, valamint az általa létrehozott “Izrael Állam” minden tekintetben szemben áll az autentikus Judaizmus ősi vallásával és szellemiségével.

    Ezért teljes mértékben megértjük és elfogadjuk Hegedűs lelkész úrnak, valamint a Jobbik politikusainak aggályait a cionizmusnak és “Izrael Államnak” Magyarországra gyakorolt káros befolyását illetően. Megértjük és elfogadjuk a cionizmus által a palesztin népnek okozott szenvedés miatti aggályaikat is. Ezen aggályoknak semmi köze az antiszemitizmushoz, mert ezek a politikai cionizmussal és annak “Államával” szembeni ellenállás jelei.

    Hegedűs lelkész úrnak és jobbikos barátainak azt kívánjuk, hogy sikeresen alakítsanak ki egy igazságos és emberséges politikát, Magyarország és minden állampolgára javára.

    Nyilatkozatunkat, mint mindig, most is a cionizmus megszüntetése és a cionista rezsim békés felszámolása iránti imánkkal zárjuk, amely a palesztin nép szenvedéseinek végét is jelenti majd.

    Örülnénk annak a lehetőségnek, ha békében együtt élhetnénk a szentföldön egy olyan uralom alatt, amely teljes mértékben megfelel a palesztin nép kívánalmainak és igényeinek.

    Azt kívánjuk, hogy a Mindenható dicsősége minél hamarabb nyilvánuljon meg az egész világ előtt és az emberiség békében éljen egymás mellett.

    Moshe Dov Beck rabbi, New York
    (Holokauszt-túlélő)

    Yisroel Dovid Weiss rabbi, New York

    Ahron Cohen rabbi – Egyesült Királyság

    Meir Hirsh rabbi – Jeruzsálem

  46. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez mikor kelt és hol a forrása?

    “Hegedűs lelkész úrnak és jobbikos barátainak azt kívánjuk, hogy sikeresen alakítsanak ki egy igazságos és emberséges politikát, Magyarország és minden állampolgára javára”

    Erre van a Jobbiknak valami “terve”?

  47. Pákozdi József szerint:

    http://www.alfahir.hu/itelet_szulethet_ifj_hegedus_lorant_ugyeben
    ——————————————————————————————

    Programunk pdf formában letölthető:
    http://jobbik.hu/sites/default/files/cikkcsatolmany/kimondjukmegoldjuk2014_netre.pdf

  48. fghfjhgkjhk szerint:

    felix! A témánál maradva. Azt nem tudom, hogy ezeket a silány, kínai hamisítvány szintje alatti “gépeket” ugyan ki gányolja össze? 🙂

    Pákozdi úr!
    Köszönöm a válaszát. Nehezen tudom elképzelni, hogy a folytonos zsidózás kiesik a köznyelvből, de tudja, már megszoktam.

  49. Tarjányi László szerint:

    Szerintem nem szabad kockáztatni az emberek életét! Annak kellene lépnie az ügyben, aki a felújítást menedzselte! Legyen az Borbély Lénárd vagy akárki, a fő felelősség viszont Németh Szilárdé! Ahogy boldogult századparancsnokom mondotta hajdanán, “én felelek mindenért, amit tettem illetve amit tenni elmulasztottam”.

    http://csepel.info/?p=32467#comment-195513 “Százezreket spóroltak a társasházak a rezsicsökkentéssel”
    Tarjányi László szerint:

    2014. február 18., kedd – 21:09

    Felhívás!

    Tisztelt Ábel Attila!

    Amennyiben Ön olvassa ezt a posztot, szíveskedjék a szerkesztői mivoltát feladva, szolgálatba helyezni önmagában az alpolgármestert! Az első komment ugyanis életveszélyes állapotra hívja fel a közfigyelmet, amely ha egyetlen család vagy egyén életét veszélyeztetné, akkor is közbeavatkozást igényelne! Itt 140 lakásról van szó, kérem szíveskedjék az életveszély elhárítása ügyében szükséges eljárást kezdeményezni!

    Tisztelt Admin és azon kedves kommentelőtársak, akik tagjai a képviselőtestületnek! Önöknek is kötelessége továbbítani az illetékes hatóságok felé, amennyiben köz- illetve életveszély jut a tudomásukra!

    Dixi et salvavi animam meam.

  50. felix szerint:

    fghfjhgkjhk.
    A gépek programjai folyamatosan javítva vannak a NAV szerverén keresztül. Némelyiknek komolyabb baja van mint a visszavont engedélyezésű gépeknek, de azok forgalmazói haverok.

  51. kispajtás szerint:

    Egyébként egyáltalán nem ír hülyeségeket a választási programjában a tiszteletreméltó Erdélyi Szerencse Ödön. Ekézi a Fideszt rendesen, pedig volt idő, hogy egy buszon ment a csepeli branccsal kirándulni Horthy szülőfalujába, Kenderesre majd tovább birkapörköltözni Karcagra.
    Hát, Istenem, így múlik el a világ dicsősége, ma már nem esznek egy kondérból.

  52. Csepeli MIÉP szerint:

    A stadionok építésére, valamint az idei holokauszt évre fordított milliárdok sok jóérzésű magyar embert felháborít. Ezt az összeget az oktatásra és az egészségügyre kellene fordítani.

    A magyar föld vásárlásának moratóriuma 69 nap múlva lejár, onnantól kezdve mi fogja korlátozza a nem magyar állampolgárok földvásárlását Magyarországon? Mi fogja akadályozni a spekuláns nagytőkés oligarchák földhöz jutását?
    Írhatnánk arról is, hogy elmaradt a 4 éve ígért elszámoltatás. Mikor lesz tételes elszámolás pl az EU-ba való belépésünk következményeiről?
    A kormány meg tudta állítani a diplomások, a szakmunkások és a fiatalok nyugatra áramlását?
    Megfogja-e védeni a kormány a kárpátaljai magyarokat az ukrajnai eseményektől?

    Ezért “ekézi” a MIÉP a kormányt, ezért “nem eszik a jelöltünk egy kondérból a Fidesszel”. Az elmúlt közel 4 évben a magyar emberek mást vártak a kormánytól. Nem stadionokat, hanem közbiztonságot, igazságszolgáltatást.
    Természetesen elismerjük a kormány nemzetpolitikai terén tett intézkedéseit.

    Ragaszkodunk az igazság és az igazságosság elvéhez, hogy Magyararországon a magyar emberek igazságos társadalomban élhessenek, és hogy méltányos elbánát kapjanak a határon túli magyarok is.

    Az elmúlt 24 év során a MIÉP volt az egyetlen párt, mely nem vett részt elvtelen alkukban és nem épített ki klientúrát.

    Ajánlásokért továbbra is megyünk.
    Elérhetőségünk:
    miep.csepel@gmail.com
    0630-309-8826

  53. elhallgattatni szerint:

    ” Kárpátalja.

    Ahol 150.000 testvérünk retteg a holnapért. 150.000 magyar figyel összeszorult szívvel, görcsbe rándult gyomorral Kijev felé – és tekint várakozással, reménykedéssel Budapestre. Nekik csak mi maradtunk. Ez nem az ő küzdelmük, számukra idegen a kormánypártok korrupt, rothadt bizáncisága, az ellenzék ukrán sovinizmusa pedig egyenesen életveszélyes. És ha ezek az erők fegyveresen is egymásnak esnek, akkor ők az üllő és a kalapács közé kerülnek majd.

    A délszláv háború iszonyatos emléke kísért: magyarok vérezhetnek egy olyan háborúban, amelyhez az égvilágon semmi közük, amelynek érintettjeivé is csak a trianoni téboly tette őket. ”

    http:// kepfeltoltes. hu/140220/K_rp_talja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  54. maminti szerint:

    T. fjghfjgh stb. fórumozó!

    Sajnos nem a Major a fekete bárány. Van rosszabb is. Az Ady Endre úti lakótelepen van szerencsém újabban hetente egyszer megfordulni délután 5 és 6 között. Hát kérem, ahhoz képest a Major egy belbudai értelmiségi körzet. Az üzletek nagy része ott is bezárva, előttük csoportokban hajléktalanok és nem hajlkétalanok vedelnek, üres sörösdobozok mindenfelé, az üzletsor másik végén vagy húsz fős cigány társaság szórakozik a tőlük megszokott modorban. A nemzeti dohánybolt melletti üzletbe betértem, hát majdnem kihátráltam, ott minden harmadik vevő volt csak magyar, annak is a fele már csak korvald, és a maradék is a szellemi fogyatékos, vagy agyát elivott, felpüffedt arcú alkesz. Mit csináltak ebből az országból? Ezt adta nekünk a rendszerváltás, ez a szabadság? Az a lakótelep tisztes munkás és értelmiségi családoknak a lakhelye volt évtizedekig, most meg egyetlen értelmes arcot nem láttam, egyetlen olyt sem, aki bármilyen munkát el tudna végezni, emberi roncsok, segílyesek, kivert fogú, üveges tekintetű, kigyúrt, tetovált cigány és félcigány fiatalok. Ezt hogy fogják megoldani, vagy ez így folytatódik tovább, mi van a tervekben nagyon érdekelne.

  55. "?!" szerint:

    Ugye nem mondod komolyan kedves “maminti”, hogy az Ady Endre úti lakótelepen szociális és társadalmi problémák vannak?

    Nem túl régen fejezték be (szerintük rohadtul sikeresen) a csepeli narancsosok a lakótelepi házak szocik által megkezdett panelfelújítási munkáit követően, az Ady lakótelep hatalmas összegek lenyúlásával járó cuciális rehabilitációját!

    Az olyan lenyúlásos rehabilitációt, mint a megtévesztő elnevezésú, “Déli-lakóközpont” nevű, most induló nagybaszású lenyúlásokat (sőt százmilliók kitalicskázását lehetővé tevő) cuciális rehabilitációt!

    A nyugateurópai gyarmatosítók megtévesztése céljából Déli lakóközpontnak álcázott, a II. Rákóczi Ferenc út és Kossuth Lajos utca között, a Szent Imre tér északi oldalától a sétáló utcáig terjedő területen, kb. 1 milliárd 350 millió Ft európai uniós támogatást fognak elszórni a csepeli narancsosok és Csepelre importált társaik!

    Ebből 630 millió Ft-ot a Polgármesteri Hivatal és Sétáló utca közötti 6 db tízemeletes ház panelfelújítására költenek.

    Kb. 300 millió Ft-ért felújíttatják a narancsos tolvaj-haverokkal az elmúlt 3 évben többször átépített Szent Imre tér korlátokkal határolt területét. (Valószínűleg aranyra cserélik a jelenlegi vaskorlátokat, mert a teret körbefogó út a Főváros tulajdona, és arra nem fognak “pénzt pazarolni”.

    Kb. 60 millió Ft-ot költenek a Petőfi iskola irodaházzá történő belső átalakítására.

    Kb. 300 millió Ft-ot a “Nagy lopás” című akció keretében fognak kitalicskázni, olyan “cuciális rehabilitáció” címen és eredménnyel, mint amiről 16:24-kor “maminti”
    beszámolt!

    A maradék “kispénzt” (kb. 60 millió Ft-ot) pedig a CSEVAK apparátusa fog lenyelni, lebonyolítási díj címen!

    Természetesen a fenti “attrakciót” (ezt a szót nagyon szereti a Csepeli despota), senki ne tekintse olyan szimpla lopásnak és pénzszórásnak, mint amiről a Mi Ébél Attilánk a Vörös Csepel című könyv 77. oldalán hablatyolt!
    Ez ugyanis csak a háború ellenfelünknek kinevezett Európai Unió tönkretétele és legyőzése, valamint “a fideszesekből álló Magyar Nemzet” felemelkedése érdekében hadicselként megszervezett nagybaszású trükkös lopás!

    Ráadásul ezt a 2014-es választási évben bemutatott narancsos produkciót látva fognak intenzíven cucializálódni, azok a csepeliek, akik ma még nem tudnak elég ügyesen lopni, és fideszes cucializációra szorulnak!

  56. fghfjhgkjhk szerint:

    maminti! A 80-as évek végén (még a szociban) lakott ott az egyik kollégám. Akkor is tele volt a lakótelep “érdekes” emberekkel. Annyiból ismerem a mai helyzetet, hogy amig itt nem nyílt meg a pékség, oda jártam át vásárolni. Igaza van, a Major még nincs annyira lent, de itt is gyarapodnak a leépült és betelepített emberek, itt is minden bolt előtt megy a “csillagvizsgáló” és a közterületet még egyszer sem sikerült rávenni, hogy kidugják az orrukat.

  57. "?!" szerint:

    Az elmúlt 1 hónapban több alkalommal felhívtam az itt fórumozók és a fenti bejegyzésben bemutatott országgyűlési képviselőjelöltek figyelmét a tegnap lejárt észrevételezési határidejű alábbi tájékoztatóra, amely az alábbi linkre kattintva megtekinthető, sok évtizede külterületi státuszban és mezőgazdasági övezet besorolásban nyűglődő Csepel-Hárosnak (Magyarország legsűrűbben beépített tanyavilágának) a területéből egy teljesen lakatlan résznek a belterületbe vonásával foglalkozik:

    http://haros.hu/images/panorama.jpg

    —————

    “Tájékoztató a Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére vonatkozó Fővárosi Szabályozási Keretterv eseti módosításának készítésében való partnerségi egyeztetésről

    Budapest Főváros Önkormányzata megkezdte Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére a Fővárosi Szabályozási Keretterv eseti módosításának, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 37. §-ában foglaltak szerinti egyeztetési eljárását.

    A településrendezési eszköz módosítása a Korm. rendelet 36. § szerinti teljes eljárás alkalmazásával történik.

    A készülő településrendezési eszköz módosításáról szóló előzetes tájékoztatás a 276/2013. (II.27.) Főv. Kgy. határozattal elfogadott partnerségi egyeztetés szabályainak megfelelően a Budapest Portálon a Közérdekű adatok\Tájékoztatások, hirdetmények menüpont alatt, és a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján megtekinthető.

    A tervmódosítással kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tenni, véleményt nyilvánítani 2014. január 20-tól – 2014. február 20-ig

    • elektronikus levélben a varosrendezes@budapest.hu címre küldve;

    • postai úton a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályának címezve
    (1052 Budapest, Városház utca 9-11.);

    • a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület,
    Bárczy István utca 1-3.) személyesen lehet.

    Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez teljes nevének megadása szükséges, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezéssel összefüggésben kezeljük.”

    —————————————–

    A többször megismételt fenti tájékoztatóban, és az általam közölt kommentárokban leírtak azonban egyetlen személynek sem érték el az ingerküszöbét, ezért senki nem tett észrevételt vagy javaslatot a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztálya felé!

    Ez a tény egyben minősíti a képviselő jelölteknek a Csepel-Hároson élő kb. 3 ezer csepeli választó sorsával való törődését is!

  58. "?!" szerint:

    A 09:46-os írásomban már jeleztem, hogy a külterületi státuszú és mezőgazdasági övezet besorolású Csepel-Hároson élő kb. 3 ezer fő érdekében még a csepeli országgyűlési képviselőjelöltek sem nyilvánítottak véleményt, ezért én a Csepel-Háros Lakossági Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesület elnökeként (a véleményezési határidő lejárta előtti utolsó órákban), az alábbi elektronikus levélben közöltem a Főpolgármesteri Hivatal felé a Csepel-Háros 1. szektorával kapcsolatos véleményünket:

    ————————————————–

    Cím: varosrendezes@budapest.hu

    Tárgy: Észrevételek és kifogások Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére vonatkozó Fővárosi Szabályozási Keretterv eseti módosításának készítésében való partnerségi egyeztetéshez.

    Tisztelt Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztály
    (1052 Budapest, Városház utca 9-11.)

    Az alábbi általános indoklásban és részletes indoklásban leírtak miatt nem értek egyet a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek a Budapest XXI. kerület Csepel-Háros 1. szektor területére vonatkozó, az alábbi linkre kattintva elérhető panorámaképen látható, a szinte teljes beépítettség ellenére külterületi státuszban tartott, 270 hektár kiterjedésű Csepel-Háros többi részétől elválasztott eljárásban történő eseti módosításával.

    http://haros.hu/images/panorama.jpg

    I.) Általános indoklás:

    A fenti panoráma képen látható Csepel-Háros szinte teljesen beépített részeinek sorsát évek óta negatívan befolyásolja, hogy a hatályos Budapest Városfejlesztési Koncepciója című dokumentum, Csepel-Háros vonatkozásában, egy helyismereti hiányosságon alapuló megtévesztő és hibás elképzelést tartalmaz!

    Nevezetesen arról van szó, hogy a „Budapest Városfejlesztési Koncepciója” című dokumentum V. fejezetének a 4.1. pontjában az a valósággal köszönő viszonyban sem lévő dilettáns szöveg olvasható, hogy „Az ivóvíz beszerzés bázisai (Szentendrei-sziget és Csepel sziget partiszűrésű kútjai) az agglomeráció területén helyezkednek el.”

    A fent idézett helyismereti hiányosságon alapuló megtévesztő megállapítással szemben az a valóság, hogy a Fővárost ellátó partiszűrésű kutak jelentős része Budapest XXI. kerületének a közigazgatási területén található, és Csepel-Hárosnak a csatolt panorámaképen látható beépített területe, a Budapest XXI. kerület közigazgatási területén lévő kutak vízbázisának a hidrogeológiai védőterületének van kijelölve, a Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség KTVF: 11490-3/2009. számú határozatával!

    Külön felhívom a figyelmet e határozat 8. pontjára, amely úgy rendelkezik, hogy „A védőterület teljes beépített területén ki kell építeni a szennyvízcsatorna hálózatot.” “Felelős: az érintett önkormányzatok.”

    Az pedig Önök is jól tudják, hogy a vízbázis védelme érdekében előírt csatornázási kötelezettségét a Fővárosi Önkormányzat is csak akkor tudja teljesíteni, ha a szinte teljesen beépített Csepel-Hárosi területek belterületbe vonása és közterületeinek a kiszabályozása megtörténik, ezért Csepel-Hárosra, a helyismereti hiányosságon alapuló téves városfejlesztési koncepció helyett, a realitásokra alapozott városfejlesztési koncepciót kellene kidolgozni, majd megvalósítani!

    Feltételezem, hogy Önök előtt is ismeretes, hogy az elmúlt másfél évben majdnem teljes körűen megvalósult Csepel csatornázása, de ennek az a szépséghibája, hogy Csepel-Háros külterületi státusa miatt, éppen a panorámaképen látható sűrűn lakott vízbázisvédelmi terület teljeskörű csatornázása nem történhetett meg, amelynek következtében a Főváros lakosságának jelentős része a csatornázatlan Csepel-Háros területén élők űrgödrös WC-i által szennyezett vizet issza!

    Ennek az abnormális állapotnak a megszüntetése érdekében, ideje lenne gondoskodni a Csepel-Háros alatt lévő vízbázis védelméhez szükséges településrendezési feltételek megteremtéséről!

    Az általános indoklás zárásaként megjegyzem, hogy Csepel-Háros most napirenden lévő teljesen lakatlan 1. szektora nem része a KTVF: 11490-3/2009. sz. határozatban kijelölt vízbázisvédelmi területnek, mert távol esik a csepeli partiszűrésű kutaktól!

    II.) Részletes indoklás:

    1.) Közérdek súlyos sérelmét okozza önmagában az is, hogy a teljesen lakatlan Csepel-Háros 1. szektor külön eljárásban és korábban történő belterületbe vonása előnyt élvez, a panorámaképen látható sűrűn lakott és csak különféle korlátozásokkal használható vízbázisvédelmi területen élőkkel szemben!

    2.) Szintén a közérdek súlyos sérelmét okozza Csepel-Háros 1. szektorának a külön eljárásban történő belterületbe vonása azért is, mert Csepel-Háros sűrűn lakott területeinek a későbbi eljárásban történő belterületbe vonásakor, csak az ott élők hátrányos helyzetbe hozása esetén lehet betartani az Étv. 7. § (3) bekezdésben előírt szabályt, miszerint „a terület biológiai aktivitás értéke nem csökkenhet az átminősítés előtti értékhez viszonyítva”!

    3.) A közérdek sérelmét okozza továbbá, a Körtefe utcának a déli oldalán lakó, a belterületbe vonásra több évtizede várakozó állampolgárokkal szemben az is, hogy Csepel-Háros 1. szektorának a belterületbe vonásával, a Körtefa utcának csak a lakatlan északi oldalának a belterületbe vonására kerülne sor, de az utca beépített és lakott déli oldala továbbra is külterület marad! Ennek következtében, az egyik oldalán belterületnek, másik oldalán külterületnek számító utcában a szükséges infrastruktúra kiépítése is komoly problémákat jelenthet!

    A döntés meghozatalánál, kérem a fentiek szíves tudomásulvételét!

    Budapest, 2014. február 20.

    Üdvözlettel: Pabar Lajos,
    a Csepel-Háros Lakossági Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesület elnöke.

    ————————————————-

    Lehetséges, hogy a fenti levelemben leírtakat nem veszik figyelembe, de annyi haszna mégis lesz ennek a levélnek, hogy szembesülnek az illetékesek a valósággal, és nem gondolhatják azt, hogy Csepelen csak húgyagyú idióták élnek!

  59. Etikus szerint:

    Pabart szapuljátok?

    Nézzétek meg, Ő két évet ad az “aktuális alakulatoknak,” aztán nincsen tovább!!! Elkezdi szokásos, jól kiforrott régészeti munkálatait, illetve folytatja, csupán a neveket változtatja meg. Azt is csak kényszerűségből, hiszen egyre mélyebbre ás, és mindig újabb és újabb leleteket talál!!! (az elmúlt 25 év távlatában tengernyi lelet találtatik még évtizedekig, hiszen mennyi titkosított lelet van még, amely kutatásokra, feltárásokra vár)

    Ti csak aludjatok nyugodtan, hiszen úgy sem tudtok mit csinálni!
    Majd a képviselő jelöltek, avagy a dicső pártok, akiknek olykor véresre ny……k, hogy aztán kiforgathassák a zsebeiteket. Ti még ahhoz is hajbókoltok, és tovább folytatjátok a remekül megkezdett technikátokat…………….

  60. Etikus szerint:

    Miközben északon és délen az életükért harcolnak emberek. Az, hogy milyen célért, azt majd a jövőjük eldönti. Egy biztos délen éhséglázadás folyik, északon is hasonló, de rendkívül fűszerezetten, a politika, a zsákmányszerzés legmocskosabb technikáival.

  61. Etikus szerint:

    …..Mert ugye, a világ olyan, amilyen holnap lesz!!!

  62. Etikus szerint:

    Legalább egyszer olvassátok és hallgassátok meg, értelmezni sem nagy kár!!!

    Lángoló ajtók
    Izzadó falak
    Egy perc és a hajtók
    Ránk rontanak
    Ők nem alszanak

    Ébredj fel, kedves
    Már közel járnak
    Azt hittük nem lesz
    Vége a világnak
    Van hátra pár nap

    Minden most kezdődik el
    Ahogy dobban a szíved
    Minden most kezdődik el
    Ahogy hinni sem mered
    Nem ringatlak már soká
    Nem ringathatsz már soká
    Meneküljünk máshová!
    Az ég fölé, a föld alá..
    Minden most kezdődik el
    Aztán úgyis menni kell
    Elfordul rólunk a fény
    Aztán nincsen több remény

    Ameddig látok
    Felborult bábok
    A sakktábla szélén
    Az Idő végén
    Fekszenek békén

    Testek a járdán
    Mint arcok a párnán
    Tükröződve szépen
    Hajnali fényben
    A kiontott véren

    Minden most kezdődik el
    Ahogy dobban a szíved
    Minden most kezdődik el
    Ahogy hinni sem mered
    Nem ringatlak már soká
    Nem ringathatsz már soká
    Meneküljünk máshová!
    Az ég fölé, a föld alá..
    Minden most kezdődik el
    Aztán úgyis menni kell
    Elfordul rólunk a fény
    Aztán nincsen több remény

    (Minden most kezdődik el
    Minden most kezdődik el)

    Minden most kezdődik el
    Ahogy dobban a szíved
    Minden most kezdődik el
    Ahogy hinni sem mered
    Nem ringatlak már soká
    Nem ringathatsz már soká
    Meneküljünk máshová!
    Az ég fölé, a föld alá…
    Minden most kezdődik el
    Aztán úgyis menni kell
    Elfordul rólunk a fény

  63. kispajtás szerint:

    Etikus, gratulálok, már megint szétcseszted, szétoffoltad a posztot, sokadszorra.
    Semmi bajom azzal, ha valaki mély pátosszal versel, de vedd már észre, hogy a napi problémáink közé nem valóak a te “fényfordulásaid”, szenvedéseid.

  64. Etikus szerint:

    Ezek nem az én szenvedéseim Te butuska! Ezek a mi, azaz szinte mindannyiunk szenvedései.
    Sajnálom, ha nem tudod értelmezni, mennyire ide vág a szöveg tartalma, mondanivalója.
    Mert nem az elmúlt 25 év zseniális politikusaitól, szenved a társadalom. Észt nem adhatok!

Itt lehet hozzászólni !