Nem kap új Playstationt a norvég tömeggyilkos

Origo

Breivik

A norvég rendőrség hétfőn közleményben tudatta, hogy elutasította Anders Behring Breivik követeléseit: a tömeggyilkos nem kap egyebek közt újabb típusú számítógépes játékkonzolt, sem pedig puha pamlagot. Breivik négy hete éhségsztrájkkal kezdett fenyegetőzni, ha nem hagynak fel “kínzásával”, és nem javítják fogva tartásának körülményeit, amelyeket törvénytelennek minősített. A 77-szeres gyilkos panaszlevelében tizenkét pontban foglalta össze követeléseit. Listája élén szerepelt, hogy a börtönben kapott Playstation 2 játékkonzolt cseréljék le az újabb típusú Playstation 3-ra, és ahhoz ő maga választhasson felnőtteknek való játékokat.

“A többi rab játszhat a felnőtteknek szóló programokkal is, nekem csak kevésbé érdekes, gyerekek számára készített játékaim vannak” – írta a 35 éves szélsőjobboldali terrorista. “Kínzásának” legfájdalmasabb pontjaként emelte ki, hogy túl a kemény a szék cellájában, ezért követeli, hogy cseréljék ki az irodai bútort fotelre vagy puha pamlagra.

“Ha meghalok, Európa összes szélsőjobboldali radikálisa tudni fogja, kik kínoztak halálra!” – állt a magát “politikai fogolynak” tekintő férfi ultimátumában. A szélsőségesen jobboldali, mindenekelőtt iszlámellenes nézeteket valló Breiviket 21 évi börtönbüntetésre ítélték, miután az oslói kormányszékház közelében 2011-ben autóba rejtett pokolgépet robbantott hat ember halálát okozva, majd pedig Utoya szigetén automata fegyverrel mészárolt le 69 táborozó fiatalt.

Forrás: Origo

5 hozzászólás “Nem kap új Playstationt a norvég tömeggyilkos” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Friss virágot ne vigyünk neki naponta a cellájába?

    A norvég igazságszolgáltatás csődje, hogy ez az ember még egyáltalán megmukkanhat.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    szigetország! Abban a társadalomban még nem volt ilyen és a jogrendszerükben nem létezik 21 évnél szigorúbb börtönbüntetés. Visszamenőleg meg nem valószínű, hogy fognak törvénykezni. Mindemellett sajnos ki fog még ez az állat jönni a börtönből.

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    “Ez kellett a népnek: egy köztörvényes nigger fogja hazánk hírét öregbíteni az Eurovíziós Dalfesztiválon

    A néha dzsungelösztön által vezérelt Kállay-Saunders András a Running című szép magyar dallal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Koppenhágában – derült ki A Dal című showműsor szombat esti döntőjében.”

    Hülyék itt is vannak. Link nélkül is tudható honnan van.

  4. Etikus szerint:

    A tavalyinak egy-egy adását kalandvágyból végigszenvedtem. Már akkor is favorizálta őt, a “nagy a hozzáértők” egyike, Rákay Filip. Igen mert Ő mindenhez ért, miután a TV egyik vezetőjévé léptették elő. Nálunk ez így szokás, előbb a nagy beosztás és aztán rögtön mindenhez értünk is, azonnal megduzzad a fej tárháza, hatalmas semmitmondások tartamától.
    A legjobban azok a megnyilvánulások tetszettek, amikor a “zsűriben helyet foglalóak” akként nyilatkoztak egy-egy műkedvelő produkciójának láttán, hallatán, hogy “te világsztár vagy már most!” Mj.: no ez a Zsűri színvonala! Szerintem. Ezt is a “lüke sírós” Keresztes Irén vezette be…………..Addig sírt, amíg a férje megunta és otthagyta, nem akarta tovább zavarni a nagy és hosszan tartó produkcióját.
    Az ideiből, miután egy percet sem láttam (megtiltottam magamnak) nem érdekelnek ezek ripacskodások, Gálvölgyi módra, amit ő is produkál évek óta.
    Inkább hallgatok klasszikusokat, miközben verseket olvasgatok…………

  5. Etikus szerint:

    “Király Tamás: Ruzsa Magdi egy opportunista seggnyaló

    2014. február 25., kedd 09:00 |

    Tetszik a “mű”vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló!
    Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja, aki nem nagyon tudta megemészteni, hogy a) a kedves fia megint lemaradt az Eurovízióról és b) Ruzsa Magdi az elődöntőben kiszórt 10 pont után a döntőben egy árva pontot sem adott neki. És erre a fenti a volt a legjobb reakció, de tényleg. (Bors)”

    Mit akar azzal a nyávogó fiaival ez a világ csavargója? Miért nem marad amiban, volt lehetősége neki is bizonyítania, sőt az egész családnak. Amióta hazakönyörögték magukat, azóta csak a kakit keverik minden szinten, a sötét celebek. Hány unoka van?

Itt lehet hozzászólni !