Elindult a 24 órás orvosi ügyelet Csepelen

Csepel.hu

Elindult a 24 órás orvosi ügyelet Csepelen

2014. január 1-jével önkormányzatunk kezdeményezése nyomán elindult a 24 órás gyermek és felnőtt orvosi ügyelet a kerületben.

December utolsó napján Németh Szilárd polgármester és Borbély Lénárd alpolgármester dr. Juhász György főigazgató főorvos, dr. Illés Krisztina orvos-igazgató és Varga Vanda ügyeletvezető segítségével megtekintette a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat azon helyiségeit, ahol a rendelés zajlik majd, valamint azt a jól felszerelt gépjárművet, amely vész esetén a csepeli lakosok ellátását szolgálja.

Tudnivalók a 24 órás orvosi ügyeletről

Az orvosi ügyelet a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat ügyeleti helyiségében található.

Elérhetőségek:

  • Telefon: 06-1-427-5120, 06-1-427-5190 (A telefonszámok éjjel-nappal hívhatók.)
  • Cím: 1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8.

Gyermek ügyelet

Éjszaka, ünnep- és munkaszüneti napokon az ambuláns ellátás a felnőtt ügyeleten történik (Görgey Artúr tér 8.)

Amennyiben címre szeretnék hívni az autót, az alábbi számot tárcsázzák: 06-1-783-10-37 (IX. kerület, Tűzoltó utca 71-75.)

Forrás: Csepel.hu

11 hozzászólás “Elindult a 24 órás orvosi ügyelet Csepelen” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Ez valami családi vállalkozás? 😛

  2. Seroqell szerint:

    Nekem tegnap volt ödemás mind két lábam,és orbáncom van. Tegnap este,22.00-óra körül hívtam,az ügyletet,mert bevolt mindkét lábam dagadva,és nemtudtam bemenni,mert még egy zoknit sem tudtam felvenni. A kijövő doktor nő,flegmán,arogánsan letámadott,”Hogy ha tud járni,akkor miért hívot ki minket?!!” meg egyébb negatív megjegyzést tett. Én megmondtam neki,hogy nem Én vagyok,az Orvos,és maguknak az a dolguk,hogy kijöjjenek! Mielött kijöttek volna,bevettem 2-Furont,ami nagyban segitett. Aztán beutaltak a Jahn Ferenc Kórház SBO-ra,ott az Orvos és az Ápoló nagyon rendes volt,a Mentősök is nagyon rendesek voltak. A Csepei orvosi ügyeletről nekem az a vélemyényem,hogy felvannak háborodva,ha ki kell jönni,ha meg én megyek hozzájuk,akkor még végig sem hallgatnak,és egyből “Körzeti orvos,vagy valami?” mindig találnak okot,hogy bele kössenek a betegbe. De attól függ,melyik orvos van éppen,mert ha nem egy ilyen,mint a tegnapi,aki egyszerűen látszott rajta,hogy utálja a betegeket,és büdös neki a munka. Aztán azzal jött,hogy haza felé miért nem tudtam bemenn,az ügyeletre? Én azt mondtam,hogy Én úgy tudtam,hogy csak este 8-után van,ügyelet. És jött a szokásos lebaszás,hogy miért vártam idáig? Én azt mondtam,hogy azt gondoltam,hogy jobban leszek.Azt erre,flegmán,hinni a templomban kell,és most megtanulom,hogy legközelebb nem hívom ki őket. Én azt mondtam,hogy maguknak ez a dolguk,hogy kijöjjenek! Ha meg egyből munka után oda mentem volna,akkor azzal jöttek volna,a szokásos “Körzeti orvos?” Nagyon arogáns,és flegmán viselkedett velem,tegnap,a doktor nő. Nagyon remélem,hogy a közel jövőben nem csak az ügyeleti idő,hanem az ügyeletes orvosok modora is változni fog.

  3. anonym szerint:

    Egyszerűen bunkók! Elnézést, de múltkor ügyeletre kellett mennem, és a doktornő szó szerint azt mondta, hogy abba kell hagynia a műsort miattam, és azt az eszméletlen hangnemet, hogy mi az, hogy oda mertünk menni… Őrület. Teljesen fölöslegesen vannak!

  4. balogh károly szerint:

    minek vannak ezek fél orája hivjuk öket minden vonal foglalt ezektöl fellehet fordulni

  5. Kovács Attila szerint:

    A két és fél éves húgom betegedett le nagyon. Próbáltam őket kihívni, de szokásosan, bunkón leráztak. Komolyan megdögölhet az ember tőlük. Fölösleges erre pazarolják az adómat.

  6. Váczi Éva szerint:

    Nos, ma a felnőtt lányom járt ott, el nem látták, ráförmedt valami vörös tyúk hogy a háziorvoshoz kellett volna visszamennie..mivel éjjel köhögött most.. aztán őt otthagyva a nő elhuzott valamerre… nem hiszem hogy ennyit ér ez az egész, amennyit belefektettünk kerületileg

  7. felix szerint:

    Vagy gyógyít vagy ügyel. Egy pénzért két dolog nem várható el. 🙂

  8. Grün Rikárdó szerint:

    felix!
    Amit nem értek!
    Ha valaki éjjel beteg miért nem akkor hívja ki “azt a jól felszerelt gépjárművet, amely vész esetén a csepeli lakosok ellátását szolgálja?!” 😛

  9. felix szerint:

    Majd a vén pöcs elmagyarázza neked, csak várj egy kicsit. 🙂

  10. Váczi Éva szerint:

    Ráförmedt a lányra hogy miért nem ment a háziorvoshoz vissza, két hete volt beteg, köhécselt, de dolgozott, egyetemre járt.. éjjel kezdett fulladozva köhögni hova a fenébe mehetne?? ügyeletre.. legközelebb ellépünk az állatorvoshoz, az rendel szombat-vasárnap is és emberibb..

  11. Eliza szerint:

    Hálás köszönetem Önöknek a gyors és szakszerű ellátásért,amiben a férjemet részesítették.

Itt lehet hozzászólni !