Alapítványi est a Vermes iskolában

Csepel.hu

A hétvégén rendezett „Többet, jobban, eredményesebben!” Alapítvány estjén zenés szórakoztató műsorral készültek a Vermes Miklós Általános Iskola tanulói.

Tóth Ferencné intézményvezető a zsúfolásig megtelt tornacsarnokban köszöntötte a megjelent vendégeket, köztük Tóth János tankerületi igazgatót, Kováts Dániel önkormányzati képviselőt, ifjúsági tanácsnokot, Varga Norman ifjúsági referenst, a Csepeli Városgazda Zrt. képviselőit, valamint a kerületi iskolák és óvodák intézményvezetőit.

Vukovich Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke arról tájékoztatta a résztvevőket, hogy a megvásárolt jegyekből és az adó egy százalékából befolyt bevételekből a tanintézet oktatási tevékenységet segítik. A korábbi alapítványi est adományaiból a diákok nyelvvizsgáinak díját és kirándulásokat finanszírozták, valamint projektort és kamerát vásároltak.

A csepeli önkormányzat képviseletében a közönséget köszöntötte Kovács Dániel is. Beszédében hangsúlyozta, hogy fontosnak tarja a diákok kibontakozását, akik ilyenkor megmutathatják tehetségüket, szorgalmukat nem csak a tanulásban, hanem a művészetekben is.

Ezt követően az iskola tanulói ír tánccal nyitották meg a műsort. A 28 színvonalas produkcióban a zenéé volt a főszerep. Lágy és ritmusos dallamokat szólaltattak meg a diákok hegedűn, zongorán, furulyán, majd a színpadon tréfás előadásokat mutattak be. A nyolcadikosok szépen táncolt keringője után nagy sikert aratott a szülők és a tanárok könnyűzenei meglepetés záró tánca.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Alapítványi est a Vermes iskolában” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Ki az a Kováts, vagy Kovács????Eddig nem nagyon lehetett hallani róla….

Itt lehet hozzászólni !