Meghívó – Fedett uszoda átadása

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a strandon található 50 méteres medence légtartásos sátorral történő befedésének ünnepélyes átadására.

  • Időpont: 2013. november 28. (csütörtök), 10.00 óra
  • Helyszín: 1213 Budapest, Hollandi út 14.

Forrás: Csepel.hu

23 hozzászólás “Meghívó – Fedett uszoda átadása” bejegyzésre

  1. Ella szerint:

    Kérem szépen, én nem fogok átérni a Posztógyár utcából a fél tízes másik uszoda megnyitójáról, én egy szegény ember vagyok, nincs autóm! Ott szeretnék lenni mindkettőn, hogy kedves vezetőinket láthassam és hálámat fejezhessem ki! Kérem a polgármester urat oldja meg valahogy a problémámat, had üljek be mellé a fekete autójába vagy biztosítsanak nekem bérautóbuszt!
    Köszönettel, egy csepeli polgártárs

  2. Bugi szerint:

    Ülj be Ella a csepeli elvtársak Toyotáiba, mert az elvtásaid ideján Toyota Corollák lettek uszoda helyett.

  3. Ella szerint:

    Én azokat is utáltam. Nem fekete-fehér a világ!

  4. Ella szerint:

    A szociknál 10 % volt a tarifa, a fidesznél 20 %. Ezt mindenki tudja, akit nem vakít el a rezsiszámlán narancs mezőben feltüntetett hazugság.
    Még, jó, hogy nem kettő közül kell választani.

  5. nagyapó szerint:

    Van aki írogat,van aki úszik. A második a jobb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. "?!" szerint:

    A fenti meghívónak hazugság a címe is, mert nem annak a Fidesz-KFDNP cselekvési programban leírt választási ígéretnek a teljesítéséről van szó, amely úgy szólt, hogy “A jelenleg tervezettnél bővebb, korszerűbb uszodát építünk”!

    Holnap az ígért ” épített fedett uszoda” átadása helyett, csak egy pótcselekvésre kerül sor, és ennek keretében a Fővárosi Fürdők Zrt.-től bérbe vett súlyosan veszteséges Csepeli Strand 50 méteres medencéjének az ideiglenes sátorral történt téliesítést követő használatba adása fog megtörténni!
    Azaz: holnap a fideszesek választási ígéretének a teljesítését helyettesítő pótcselekvést fogják “átvágással” ünnepelni!

  7. "?!" szerint:

    Bugris “Bugi”!

    Ha már 17:22-kor szóba hoztad a gépkocsikat, akkor arról mesélj, Te szerencsétlen hazugláda, hogy a 2010. októberi választás előtt melyik csepeli mszp-s önkormányzati vezetőnek vásároltak privát célra is önkormányzati pénzből üzemeltetett személyautót?!

    Jelenleg letagadhatatlan tény, hogy az eltűntnek hazudott “északi pénzből” privát célra is használható és teljes egészében önkormányzati közpénzből üzemeltetett autókat vásároltak a fideszes önkormányzati vezetők részére, annak ellenére, hogy a három alpolgármester esetében rendelet írja elő, hogy a hivatalon kívüli munkájukat tömegközlekedési járművek vagy a saját gépkocsijuk igénybevételével kötelesek végezni, és hivatali gépkocsit csak rendkívüli esetekben vehetnek igénybe!

    A fent említett jogszabályi előírásba ütköző gépkocsihasználattal már eddig kb. 10 millió Ft kárt okozott a három alpolgármester az önkormányzatnak, amely visszafizettetése (és a felelősségre vonás megindítása) érdekében majd az önkormányzati választási kampány időszakában teszem meg a szükséges lépéseket!

    Ha 2010. előtti hasonló visszaélésről tudsz beszámolni bugriskám, akkor elő farbával, és ne kíméld az akkori szoci vezetést! Nyomd a sódert és mesélj!

  8. Szabóné Mariann szerint:

    Ez nagyon érdekes,kaptunk egy meghívót amire a legtöbben már nem is az uszodáról van szó hanem arról folyik eszmecsere ,hogy milyen autóval mennek a képviselők mennyi a rezsi 10vagy 20 százaléka és hogy ez a Fidesz kampánya.Hát ha a sok okos aki itt osztotta az észt nem olvasta azt Nemzeti konzultációt amiben megkérdezték, hogy mit szeretne a csepeli polgár és ebben benne volt,hogy vagy az uszoda befedése vagy járdák,ezek szerint többen kérték az uszodát.hát ennyi.A rezsi csökkentésről meg annyit,hogy nem a Fidesz csinálja a számlát hanem a szolgáltató rajtuk kell leverni a port
    mert nem a végösszegből jön le a húsz százalék hanem az alap díjból,amihez ugye semmi köze a Fidesznek mert nem ő a szolgáltató!!!!!!!!!

  9. yoda szerint:

    Púpos!

    Ha már fröcsögsz, akkor pontosan tedd! Amit te Fővárosi Fürdők Zrt-nek nevezel, az Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

    Már nemcsak itt a fórumon, hanem a sétányokon is elegük van belőled az embereknek. Nézz magadba!

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Mariann, Ön is írt egy lyukat.

  11. Bugi szerint:

    Púpost sehol sem kedvelik, ahol ismerik. Kötöszködő, egyfolytában pofázó, idegesítő elek. Az írásai is ilyenek, nem is olvassa el senki.

    Ella meg matt hülye, a Fidesz ugyanis csökkentette a rezsit, nem növelte. De sebaj, fő a hülyeség, hogy semmit se ismerjenek el. Ella még a demokráciát is eltörölné, csak mert nem jó neki így az uszi. Szerencsére kisebbségben van.

  12. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi! Nálunk “kötözködő”, de a fidesznél lehet más, vagy Ariel betűtipussal írta, itt a Times new roman-t meg összezavarta. 😀

  13. Bugi szerint:

    Örülök, hogy egy elírás miatt megvan mára az örömöd.

  14. grün szerint:

    Nem Ariel, hanem Arial betűtípus!
    Valahogy így néz ki!
    Kétlem, hogy könnyebben olvasható, de ha Fejenagy úgy véli, lelke rajta! 😛
    .
    http://betutipusok.hu/fonts/311/arial.html

  15. fghfjhgkjhk szerint:

    Úgy jártam, mint Bugi. 🙂
    A Word-ben másképp “hat” a betűtípus. Akadna jobban olvasható is, de ebbe szerettek bele.

  16. "?!" szerint:

    “Kedves” nagyon hülye gerinctelen “yoda”!

    Miért anyádat szólítottad meg 21:10-kor, Te vadbarom, ha a fórumozóknak akarsz írni?!

    Szokjál már le a cselezésről, amit azzal kezdtél, hogy a születésedkor elől vártak, de Te hátul jöttél, és azóta is csak egy púpozott rakás szar maradtál!

    Vedd már észre Te ökör, hogy az általam leírtakat Te csak azért látod fröcsögésnek, mert még jelenleg is csak szar van az agyad helyén, és azért nem tudod követni a gondolataimat!

    Azért viszont megdicsérlek, hogy a szarból gyúrt agyaddal képes voltál rájönni arra, hogy melyik cég az, amelynek az idióta csepeli narancsos vezetők bérleti díjat fizetnek az általuk eltűntnek hazudott északi pénzből, a tulajdonos cég által is csak súlyos veszteséggel üzemeltetett Csepeli Strand bérbeadásáért!

    Azzal a közléseddel pedig megnyugtatsz Te szerencsétlen idióta, hogy a bandátoknak és a bandátokhoz tartozó sétányokon lakóknak elege van belőlem.
    Ha ez nem így lenne akkor én lennék elégedetlen magammal.

    Világos, Te szarból gyúrt agyú szerencsétlen barom “yoda”?!

  17. "?!" szerint:

    Szegény szerencsétlen idióta bugris “Bugi”!

    A szánalmas szellemi képességed miatt ismét felhívom a figyelmed arra, hogy az a kötözködő, egyfolytában pofázó, idegesítő alak akit a tükörben látsz az nem én vagyok!

    Ezen kívül jobb ha tőlem tudod, hogy a írásaimat még az a barom is el szokta olvasni aki borotválkozáskor a tükörből vissza szokott nézni rád!

    Világos, Te szánalmasan hülye sötétagyú bugris “Bugi”?!

  18. yoda szerint:

    Púpos!

    Van pszichiátered? Szedsz gyógyszert? Félbehagytad a kezelést?

    A 22:49-es hsz-ed nélkülöz bármifajta lényegi információt, csak eltorzult agyad megtébolyult fröcsögéseit.

    Szánalmas…

  19. "?!" szerint:

    “Kedves” nagyon hülye gerinctelen “yoda”!

    Látom, hogy tegnap éjféltájban sem tudtál nyugodni, és anyád becenevét használva ismét megszólítottál, majd azzal vádoltál meg amit a tükörben szoktál látni.

    Vegyél be nyugtatót és fordulj elmegyógyászhoz, Te hátsó lyukon világra jött rakás szerencsétlenség!

    Azon pedig nem csodálkozz Te idióta, hogy érdemi információ helyett csak fröcsögést látsz a 18:38-kor és 19:08-kor megjelenthez hasonló írásaimban, mert a narancsmérgezés annyira szétroncsolta a szarból gyúrt agysejtjeidet, hogy szerencsés esetben is csak hosszadalmas elmegyógyászati kezelés után lesz esélyed az általam leírt információk megértéséhez!

    Tehát igyekezz az elmeorvoshoz és kezeltesd magad!

  20. firefox szerint:

    Van már szauna benne ?

  21. porki szerint:

    Sajnos még nincs. A jövő hétre ígérik, remélem meg is lesz. Amúgy jól sikerült szerintem.

  22. Ella szerint:

    Megvárják, hogy akciós legyen az infraszauna a Tecskóban, aztán lesz az is.

Itt lehet hozzászólni !