Megnyílt az Együtt-PM csepeli választási irodája

Magánokirat-hamisító volt a díszvendég

Csepel.info

Hamisgulyás helyett be kellett érni magánokirat-hamisítóval és zsírosdeszkával (fotó: Facebook)

November 15-én, pénteken megnyílt az Együtt 2014-PM csepeli választási irodája, amely a mai naptól fogadja a párt támogatóit. Az ünnepélyes nyitórendezvényen megjelent Karácsony Gergely országgyűlési képviselő, díszvendégként pedig részt vett a magánokirat-hamisítás miatt egyszer már elmarasztalt, sikkasztás vádjával november 22-én bíróság elé lépő Takács Krisztián által vezetett MSZP-s küldöttség is – értesült a Csepel.info.

A választási iroda a II. Rákóczi Ferenc út 155. szám alatt, hétfőtől érhető el az átlagpolgárok számára, ők minden hétköznap a 14 és 18 óra közötti nyitvatartási időben léphetnek be oda. Amennyiben előzetes időpont-egyeztetésen kérik, Szabó Szabolccsal, az MSZP-Együtt-PM képviselő-jelöltjével is lehet majd ott találkozni. A választási irodában az ígéretek szerint a jövőben  politikai és kulturális programok is  lesznek.

Mint ismert, Csepelen az MSZP a rendszerváltás óta először nem indít saját jelöltet, miután a párttagok közül többen is gyilkossági, sikkasztási vagy éppen hanyag kezeléssel kapcsolatos büntetőügyekbe keveredtek. A pártvezetés még a jelöltállátás jogát is átadta a Bajnai Gordon által fémjelzett Együtt 2014 – PM szövetségnek, de a helyi pártszervezetet nem oszlatták fel. Az MSZP csepeli szervezetét – és szellemiségét – ezért a megnyitón a magánokirat-hamisításért 2010-ben már elmarasztalt Takács Krisztián képviselte. Neki 2013. november 22-én kezdődik az újabb büntetőpere, melyben az ügyészség sikkasztással vádolja. A vádiratban egyebek mellett az szerepel, hogy egy műfüves labdarúgó pálya kialakításával kapcsolatban „a palánk értékesítésével Takács Krisztián 1,5 millió forint kárt okozott az önkormányzatnak” még 2010 nyarán.

Csepel.info

20 hozzászólás “Megnyílt az Együtt-PM csepeli választási irodája” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Gratulálok. Remélem Szenteczkyre meg Takácsra bízzák a kampánypénzt.

  2. grün szerint:

    Bugi!
    Ősi bölcsesség:
    “Pénzt csak szakemberekre bízz!” 😛 😀

  3. Gyulabá szerint:

    Szabó Szabolcs….A Vesztes.

    A nagyokos Karácsony Gergely jobban is megnézhette volna, milyen jelöltet választ!
    Sebaj, jövőre együtt tűnnek majd el a politika nagy süllyesztőjében.

  4. ebihal szerint:

    Gyulabá!
    Csak nem ismered?

  5. Gyulabá szerint:

    De. És nem vagyok rá büszke.
    Egyetemi tanár létére jobban is megnézhette volna, hová áll be katonának!

  6. Aladár szerint:

    Ez tök jó! Megnyílt az iroda, azt is tudjuk, mikor van nyitva.
    Csak az nem derült ki a cikkből, hogy hol van.

  7. Mr. Gabee szerint:

    aLadárnak most igaza van. De szerintem valahol a Kossuth Lajoson

  8. grün szerint:

    Aladár!
    Itt nem az volt a cél, hogy megtudd hol van helyileg az iroda!
    Hanem a sulykolás, hogy:
    “Az MSZP csepeli szervezetét – és szellemiségét – ezért a megnyitón a magánokirat-hamisításért 2010-ben már elmarasztalt Takács Krisztián képviselte. Neki 2013. november 22-én kezdődik az újabb büntetőpere, melyben az ügyészség sikkasztással vádolja. A vádiratban egyebek mellett az szerepel, hogy egy műfüves labdarúgó pálya kialakításával kapcsolatban „a palánk értékesítésével Takács Krisztián 1,5 millió forint kárt okozott az önkormányzatnak” még 2010 nyarán.” 😛 😀

  9. admin szerint:

    Beírtuk a címet, a II. Rákóczi Ferenc út 155. számot.

  10. Perspektíva? szerint:

    A tudós NŐK, helyett, a tudós férfiak olvasgatnak.

  11. Etikus szerint:

    Úgy tűnik, Bajnai Gordon végleg búcsút mondhat az Együtt 2014-nek

    – 2013. november 19., kedd MH.
    A Tiner György vezette párt nem indít jelöltet a hét végi fóti választáson
    Bajnai Gordon alakulata a jelek szerint végleg lemondhat az Együtt 2014 névről, mivel azon egy másik párt „fut”, immár a nyilvánosság előtt is. Tegnap óta ugyanis meglehetősen egyértelműnek tűnik, hogy „a valódi” Együtt 2014 elnöke nem más, mint Tiner György volt szocialista politikus.

  12. Nokedli szerint:

    A képen látható az Együtt-PM “csapata”:

    Szabó Szabolcs apukája-anyukája-fia-lánya-felesége a nagyszülőkkel, keresztlánya-keresztfia, és ugyanezek az ugri-bugris Hudáktól.
    A szocik maradékát Takács Krisztián képviseli, elment egy kis zsíros kenyerezésre, így készül a börtönévekre…!

  13. Jaj szerint:

    Az iroda megnyitása szempontjából irreleváns, hogy Takács Krisztiánt mivel vádolják. Köszönjük, hogy újabb tanújelét adta az oldal annak, hogy csak gyalázkodás és mocskolódás céljából jött létre.

  14. Öreg nyugger szerint:

    Nos, hadd legyen egy információ is, ebben a “sártengerben”: AZ EGYÜTT 2014 csepeli választási irodájának címe BUDAPEST,XXI kerület, II RÁKÓCZI FERENC üt 155, a Csepel Pláza mögött ,a síneken túl, a Rákóczi úti feszület oldalán. ( a feszülettöl néhány háznyira, a Szent Imre tér felé haladva)

    Nyitva: hétfőtől péntekig 14-18 óra között.
    Reméljük, a baloldal összefogása miatt egyre lényegtelenebb lesz ez a tény, de megjegyzem, hogy szervezetünk tagjainak jó része a Szolidaritás révén csatlakozott az Együtt 2014.hez. Jelentős azoknak a létszáma is, akik az LMP tagjai voltak, de úgy itélték meg, hogy az Orbán rezsim leváltása csak a Bajnai által mutatott úton érhető el, nem pedig eredeti elképzeléseik szerint. Ezek a harcostársaink kiléptek a Schiffer András fémjelzett környezetvédő pártból, és megalakították, a Párbeszéd Magyarországért pártot. Helyi vezetőjük Hudák János, már harcolt Szilárdotok ellen, és legalább tízszer okosabb mint ő (Szabolcs szintén!)-szerintem, de ez nem jelent túl sokat Gondoljunk arra, hogy a nullához képest a 0,1 is óriási! Jobb, ha azt mondom, ez a két barátom összemérhetetlenül okosabb , mint Némrth Szilárd! Még talán becsületesebb is! Talán kevesebbet is hazudnak, vagy ök, vagy követőik! Talán többet használhatnak Csepelnek…

  15. Gordon szerint:

    “a feszülettöl néhány háznyira, a Szent Imre tér felé haladva”

    Süssék le a szemüket szégyenükben amikor arra járnak (van miért)…

    “Szolidaritás révén csatlakozott az Együtt 2014.hez”

    A Szolidaritás logót is lopták:

    “Alfred Bujara, a lengyel Solidarnosc vezetőségének tagja a Magyar Nemzetnek nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Magyar Szolidaritás Mozgalomnak – amely a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 egyik alapítója – nem adtak engedélyt jelképük használatára. Bujara elmondta, bár tudtak az esetről, azért nem tiltakoztak, mert azt hitték, hogy a Szolidaritás egy szakszervezet, s csak később derült ki számukra, hogy egy olyan politikai szervezet használja az emblémájukat, amely egészen más értékrendet képvisel, mint ők. Később Jerzy Janiszewski grafikus, képzőművész, a legendás embléma alkotója a Népszabadság megkeresésére mindezt megerősítette.”

    http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/elveszithetik-a-szolidaritas-logojat-bajnaiek-1177223

  16. Vátesz szerint:

    A Fidesz meg mindent lopott azóta hogy megalakult szélsőliberális pártként! Szarháziék 1990. június 4-én kivonultak a Parlament ülésterméből, amikor egyperces néma felállással kellett volna megemlékezni Trianonról! Soros pénzén szabadkőművesnek kiképzett és beavatott Orbán Viktor, néhány politikai köpönyegforgatás után kézrekerítette Magyarországot. Mikor hazudik, most vagy amikor sábeszdekliben parádézik Köves Slomo és Jona Mecger izraeli főrabbi társaságában? Machiavelli röhög a pokolban, ha hírt hall Orbán Viktorról!

  17. Gordon szerint:

    Ezt is megéltük: az egykori Miépes Vátesz az Együtt-PM oldalára állt. Szerintem ezt odaát se gondolhatják jónak. Vátesz eddig minden politikai erőtől ahol megfordult erőt vett el. Nem véletlen, hogy a Miép egykori vezetése is alkalmatlannak találta az önkormányzati képviselői posztra (ami egyébként nem nagy karrier).

  18. Vátesz szerint:

    Mekkora seggfej ez a Gordon, attól hogy kommentet írtam még nem álltam az Együtt-PM oldalára. Én mindössze téged blamállak, ha egyáltalán van mit rajtad blamálni! Lehet hogy rád is érvényes a sláger, a ruhában nem volt senki!

  19. cidagordon szerint:

    gordon egy kommunista ivadék

    e szerint kellene majomagy 2/3-nyi csak a kommancs diktatúrára átállított agycsökevényére számítani….mármint, hogy felfogja miről van szó!?

    ….sajnos mint hithű komcsi fel se fogja mennyire hányingert keltő pártja, seggdugúorbán-rákosika…..
    a mai fidesznyikok pont olyan komcsi szardarabok mint rákosi pajtásék voltak.

    gordon papa.komcsinagyapó. krizanténutcairihikomcs s tsa ezt szépen próbálják felvwezetni…de ettől még boooáááá!

  20. Gordon szerint:

    Beszéljünk a lényegről:

    >Ha kormányra kerül az MSZP, akkor megszüntetik a gyed extrát? – tették föl a kérdést a képviselőnőnek, amire Gurmai azt felelte: „Persze.”<

    Úgy látom, hogy meg kell majd védeni a gyed extrát és a kisgyermekes anyukákat a szocialista őrjöngéstől.

Itt lehet hozzászólni !