Tóth Mihály is elismerte, hogy tudott az iskolai sikkasztásról

Kun csak “szeretett vezérnek” szólította Demét

MTI, Hír TV

A Fidesz “korabeli” felhívása: Deme Gáboron kívül senki nem mondott le, de mindenkinek felmerült a neve a kettős gyilkosság perében

Tóth Mihály csepeli polgármester is tudott Deme iskolai sikkasztásáról, és Orosz Ferenc alpolgármesterrel együtt találkozott Takács Józseffel a gyilkosság reggelén – hangzott el a csepeli kettős gyilkosság csütörtöki tárgyalásán. A volt polgármester és alpolgármester szerint Takács József a velük folytatott tárgyalás után ment át Császár Mihály rendőrkapitányhoz, és a célja egyértelműen az volt, hogy feljelentést tegyen.

Szenteczky János, a Csevak akkori vezetője, az MSZP jelenlegi elnöke beszélt Deme Gábor pártját ért zsarolásáról is, melyről lapunk oknyomozó cikksorozatában is írtunk. Mint elmondta, Deme csepeli Zuschlag-ügyről beszélt neki. Tóth Mihály a Hír TV beszámolója szerint arról is beszélt, hogy két nappal a gyilkosság előtt vele is tárgyalt Deme Gábor.

Tanúk szerint pénzügyi nehézségei voltak Deme Gábornak, a csepeli kettős gyilkosság egyik vádlottjának. A vádlottak annak ellenére tagadják a bűnösségüket, hogy a kettős gyilkosság során elhangzottakat az egyik áldozatnál elrejtett magnetofon rögzítette.

Deme Gábor nem engedhette meg magának, hogy az állását elveszítse, mert házvásárláshoz hitelre volt szüksége – mondta a büntetőper csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon tanúként Szenteczky János, aki a vádbeli cselekmények idején a csepeli MSZP elnökhelyettese és a helyi vagyonkezelő vezérigazgatója volt, jelenleg a csepeli szocialisták első embere.

Szenteczky elmondta, hogy az MSZP-ből ismerte Demét; a tanú szerint úgy tűnt: nagyotmondó ember, és nem a saját erejéből érte el, amit elért. Hozzátette: Deme 2006-ban lépett be a helyi MSZP-be, és idősebb, befolyásos politikusok támogatását élvezte. A tanú elmondta: meglepődött, amikor 2008 őszén arról értesült, hogy Takács József és Deme Gábor kölcsönösen egymást vádolja az alapítványi iskolában történt többmilliós visszaélések miatt, hiszen Szenteczky úgy tudta, Demét Takács pártfogolta a pártban, neki köszönhette karrierjét a vádlott.

Deme az állását féltette

Az eljárás adatai szerint amikor egy 2008. őszi ellenőrzésen fény derült az alapítványi iskolánál a pénzügyi szabálytalanságokra, az alapítvány vezetésében részt vevő Takács megpróbálta kideríteni a történteket, és arra a következtetésre jutott, hogy Deme a felelős, ezért el akarta távolítani az iskola éléről. Az ügyészség szerint emiatt lőtte le Deme közreműködésével Kun Tamás, az iskola pedellusa Takácsot és az iskola egyik tanárát 2009. január 7-én este, amikor az iskolában éppen kettőjük kilépésének részleteit intézték. Az ügyészség Kunt előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléssel vádolja, Demét pedig ugyanennek a bűncselekménynek a bűnsegédi alakzata mellett az iskolai alapítvány sérelmére elkövetett többmilliós sikkasztással is.

A csütörtöki tárgyaláson Szenteczky elmondta, hogy Deme nem sokkal a gyilkosság előtt azt hangoztatta előtte: nem fogja hagyni, hogy tönkretegyék, hogy elveszítse az állását. Deme akkoriban Takácsot vádolta az iskolában történt pénzügyi szabálytalanságok miatt, és csepeli Zuschlag-ügyet emlegetett arra célozva, hogy a helyi szocialistákat finanszírozzák alapítványi pénzekből.

Orosz Ferenc volt kerületi alpolgármester – aki elmondása szerint 1990 óta nem tagja egyik politikai pártnak sem – tanúként kijelentette: Takács József a gyilkosság előtt nem sokkal arról beszélt, hogy Demének vidéken van barátnője, és ezért kell a pénz.

Orosz Ferenc mellett csütörtökön tanúként meghallgatták Tóth Mihályt is, aki a vádbeli cselekmények idején csepeli polgármester és kerületi szocialista elnök volt. A tanú, akit Oroszhoz hasonlóan sok évtizedes barátság fűzött Takácshoz, elmondta, hogy Takács a gyilkosság napjának reggelén azzal ment be hozzájuk a csepeli önkormányzathoz, megyek a kerületi rendőrkapitányhoz feljelentést tenni, “itt a vége”. “Akkor láttuk utoljára” – mondta a két tanú.

A csütörtöki tárgyaláson Kun Tamás – aki az ügyészség szerint a gyilkos lövéseket leadta – az iskola egyik, tanúként meghallgatott tanára szerint “szeretett vezérünknek” szólította a munkahelyen Demét, mire Kun megjegyezte, hogy ez csak poén volt.

Tagadnak a vádlottak

Kun és Deme annak ellenére tagadja a bűnösségét, hogy a kettős gyilkosság során elhangzottakat az egyik áldozatnál elrejtett magnetofon rögzítette. A büntetőper kedden tanúk meghallgatásával folytatódik a Fővárosi Bíróságon.

A vád szerint 2009. január 7-én este egy csepeli alapítványi iskolában Kun Tamás, az intézmény biztonsági őre – Deme Gábornak, az iskola felfüggesztett igazgatójának jelenlétében – lelőtte Takács Józsefet, az alapítvány vezetőjét és az iskola egyik ott lévő tanárát, mert fény derült az iskolában történt, Deméhez köthető sokmilliós pénzügyi visszaélésekre.

Forrás: MTI, Fn.hu

Felsorakoztak a csepeli MSZP-sek a kettős gyilkosság tárgyalásán

Tanúvallomást tett a csepeli kettős gyilkosság büntetőperében Csepel volt polgármestere, alpolgármestere és a szocialisták jelenlegi helyi elnöke is, aki felidézte, hogy az egyik vádlott második Zuschlag-ügy kirobbantásával fenyegetőzött a gyilkosság előtti napokban. Nem sikerült kibogozni az áldozat utolsó napjáról szóló beszámolók ellentmondásait.

Szenteczky János, a csepeli MSZP jelenlegi vezetője nyitotta csütörtökön a csepeli kettős gyilkosság büntetőperében tanúskodni hívott politikusok sorát. 2009. január 7-én, amikor a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolába agyonlőtték az intézményvezetőt, Takács Józsefet és munkatársát, Szenteczky a csepeli MSZP elnökhelyettese és a helyi vagyonkezelő vezérigazgatója volt.

Szenteczky állítása szerint baráti kapcsolatban volt Takáccsal, aki az MSZP-ben politizált, és a gyilkosság bűnsegédletével vádolt Deme Gábort is a pártban ismerte meg. Szenteczky azt vallotta: az iskolai feszültségekről először 2008 végén hallott Takácstól, aki akkor még csak munkaügyi jellegű mulasztások miatt panaszkodott Demére, az iskolaigazgatóra. Arról, hogy pénzügyi visszaélések is történtek az iskolában, Szenteczky állítása szerint magától Demétől hallott először. A politikus elmondta, hogy Deme és az elsőrendű vádlott, a biztonsági őr K. Tamás felkeresték őt január 5-én, két nappal a gyilkosság előtt.

Nem látott bizonyítékot második Zuschlag-ügyre

Az ügyészség jelenleg Demét vádolja az emberölés bűnsegédlete mellett pénzügyi visszaélésekkel is. A vádirat és a korábbi tanúvallomások szerint Takács rájött, hogy Deme csalt, sikkasztott, és halála előtt arra készült, hogy feljelenti a rendőrségen. Ugyanakkor Deme a bíróságon azt vallotta, hogy valójában maga Takács állt a pénzügyi visszaélések hátterében, az iskolából lenyúlt pénzek részben pártfinanszírozási célokat szolgáltak, ő pedig csak az utasításokat követte, neki kellett “lepapíroznia az ügyleteket”.

Szenteczky vallomása megerősítette, amit más tanúk is említettek már, hogy Deme nem a bíróságon állt elő először ezzel a verzióval. A politikus szerint január 5-én nála is Takácsot vádolta visszaélésekkel Deme, aki megemlítette Kosik György, az iskolát felügyelő alapítvány kuratórium egyik tagjának nevét is. Deme második Zuschlag-ügyet emlegetett, és azt mondta, nem fogja hagyni, hogy őt tönkretegyék, tette hozzá Szenteczky. Szerinte Deme azt állította, hogy bizonyítékai is vannak állításai igazolására, de ezeket nem mutatta meg.

Szenteczky szerint Deme ezen a találkozón csak azt kérte tőle: járjon közbe Takácsnál, érje el, hogy leüljön vele beszélni. A csepeli MSZP jelenlegi vezetője azt mondta: nyilvános körben egyébként ekkoriban nem beszéltek az MSZP-ben a Deme-Takács-ügyről. Deme Szenteczky vallomása után megismételte, amit korábban is mondott már: voltak bizonyítékai elektronikus formában Takács ellen, de azok szerinte eltűntek.

Homályos maradt Takács utolsó napja

Szenteczky után a bíróság a ma már nyugdíjas Orosz Ferencet hallgatta meg, aki a gyilkosság idején alpolgármester volt. Orosz Takács legjobb barátjának tartotta magát, a meggyilkolt intézményvezető heti rendszerességgel járt be hozzá a hivatalba, az iskolai ügyekről is rendszeresen beszámolt neki. Orosz is azok között volt, akik tudtak arról, hogy Takács feljelentésre készül Deme ellen az iskolából hiányzó pénzek miatt.

Fotók: Máthé Zoltán

D MTZ20110519007

Utoljára Takács halála napjának reggelén találkoztak. Az áldozat hozzátartozói korábban azt vallották: Takács József azzal indult el aznap reggel otthonról, hogy először elmegy az önkormányzatba, onnan pedig a csepeli rendőrkapitányságra, és megteszi a feljelentést. Takács járt is aznap délelőtt a rendőrségen, feljelentést azonban nem tett. Cs. Mihály, az akkori rendőrkapitány kedden azt vallotta: eredetileg egy betörés miatt kereste fel őt január 7-én Takács, és csak mellékesen hozta szóba, hogy fel akarja jelenteni Demét.  A volt rendőrkapitány azt állította: ő biztatta Takácsot, hogy ha már itt van, tegye meg a feljelentést, de szerinte Takács azt mondta: előbb még át kell mennie Ferihez, vagyis Orosz Ferenchez megbeszélni a dolgot.

Orosz csütörtöki vallomása nem oldotta fel azt a problémát, hogy ha reggel már volt nála Takács, miért akart volna még egyszer visszamenni hozzá. Orosz szerint tőle ment át a rendőrségre Takács, és utána már nem ment vissza, sőt, szóba sem került, hogy visszajönne még.

Orosz szerint alaptalan belekeverni a pártot

Deme a tárgyaláson megpróbálta szóra bírni Oroszt az állítólagos pártfinanszírozási ügyletekről. Azt mondta, hogy 2008-ban másfélmillió forint érkezett az alapítványnak egy cég felajánlásaként, és Takácstól ő azt az információt kapta, hogy a pénzt Orosz intézte az alapítványnak, és az valójában az MSZP szeptemberi rendezvényéhez szükséges. Deme szerint Takács fel is vette a pénzt a bankból, és Orosznak adta át. Deme megkérdezte Oroszt, emlékszik-e erre. “Ebbe a bűncselekménybe belekeverni a pártot, az MSZP-t, az minden alapot nélkülöz” – felelte felháborodottan Orosz, aki képtelenségnek nevezte Deme állításait.

Oroszt a tanúk sorában Csepel előző polgármestere, Tóth Mihály követte, aki szintén Takács régi barátja volt. Ő is ott volt Orosszal január 7-én reggel, amikor állításuk szerint utoljára beszéltek Takáccsal. A volt polgármester megerősítette, hogy Takács a rendőrségre indult tőlük. Azt mondta: nem volt szó arról, hogy visszajönne még aznap, és nem is látta már később, bár elvileg elképzelhető, hogy visszament a hivatalba. Tóth kijelentette: nem hiszi el Deme vádjait Takácsról.

Elfogadhatatlan mértékű sikkasztás

Tóthnak volt egy érdekes mondata, amikor arról beszélt, mit mondott neki Takács a sikkasztásra vonatkozó gyanújáról. A volt polgármester felidézte, hogy Takács január 5-én mondta el neki és Orosznak: feleségével összeállítanak egy anyagot Deme viselt dolgairól. “Deme olyan mértékű sikkasztást követett el, ami már elfogadhatatlan” – Tóth megfogalmazásában ezt látták Takácsék, amikor átnézték a számlákat, az iskolai papírokat. K. Tamás volt az, aki fennakadt ezen a mondaton, és feltette a kérdést: mi az a mértékű sikkasztás, ami még elfogadott.

A csütörtökön meghallgatott tanúk közt volt az a boltos házaspár is, akiknek az iskola melletti üzletébe ment segítségért a lövöldözés után a sebesült kezű K. Tamás. A férfi kötözte be a vérző biztonsági őrt, ő hívott mentőt is. A gyilkos lövések leadásával vádolt K. Tamás nekik is azt mondta, amit a rendőröknek, és ami mellett azóta is kitart, hogy egy ismeretlen csuklyás támadó lövöldözött. A boltos korábban kórházban dolgozott, és a tárgyaláson azt mondta: tudja, hogy viselkedik valaki, aki sokkos állapotban van, de K. Tamás nem ilyennek tűnt. Felesége, aki a tárgyaláson már szinte egyáltalán nem emlékezett a történtekre, szintén azt mondta, a csuklyás lövöldöző történethez képest elég nyugodtnak tűnt K. Tamás. “Szerintem én rémültebb voltam, mint ő” – fogalmazott a nő.

Kicsit haragszok rá

Beidézték tanúnak csütörtökön azt a fiatalembert is, akire a lövöldözés után elsőként terelődött a rendőrök gyanúja. A fiú, aki még ma sem töltötte be a tizennyolcat, az iskola tanulója volt abban az időben. A rendőrök a gyilkosság estéjén bevitték a Teve utcába, kihallgatták, de hamar sikerült tisztáznia magát. Ő a bíróságon azt mondta: neki a rendőrök azt mondták, hogy Deme Gábor nevezte meg őt fő gyanúsítottként. “Egy kicsit haragszok rá, mert nem gondoltam volna, hogy ilyet fog mondani” – mondta a fiú Deméről, aki szerinte azért tette ezt, hogy “a saját bőrét mentse”. Deme a tárgyaláson tagadta, hogy ő valaha megnevezte volna a fiút a rendőröknek.

D MTZ20110519008

Nem vetett jó fényt Demére annak a tanárnőnek a vallomása sem, aki azt mesélte: Deme megpróbálta összehozni őt a csepeli rendőrkapitánnyal, annak ellenére, hogy sem ő, sem a rendőr nem akarta ezt. “Velem a Deme üzletelt, felkínált engem” – mondta a tanárnő felháborodástól elcsukló hangon.

Csütörtökön kihallgatták még az iskolát felügyelő kuratórium egy újabb tagját is. Az ő vallomása után kifakadt K. Tamás. Szerinte az iskola három éven át úgy működött, hogy a fiktív számlák, fekete kifizetések részei voltak a rendszernek. Felháborítja, hogy a tanúk most azt állítják, nem tudtak semmiről. “Itt érdekes módon senki semmiről nem tudott” – mondta. K. Tamás részletes vallomást még mindig nem tett, bár a tárgyalások során többször is megígérte, hogy később beszélni fog. Csütörtökön azt mondta: hisz abban, hogy mire végigtárgyalják az ügyet, minden kiderül magától, neki egy szót sem kell szólnia. Újra megígérte viszont, hogy a végén, ha marad még a bírónak kérdése, ő válaszolni fog.

Forrás: Index

38 hozzászólás “Tóth Mihály is elismerte, hogy tudott az iskolai sikkasztásról” bejegyzésre

  1. Menyhért Péter szerint:

    Nem értem ezt a szitut.
    Ha Tóth Mihály tudott a deme féle sikkasztásról, és ezért nem tett azonnal feljelentést, akkor bűnpártolást, és hűtlen kezelést is elkövethetett.
    Nem kéne neki is egy vádlottak padján ülnie?
    Üdv menyus

  2. "?!" szerint:

    A Honvédelem Napjaként ünnepelt mai nap végén, az ezen a fórumon elmaradt hivatalos köszöntés pótlásaként, köszöntöm a Magyar Honvédség jelenlegi személyi állományát, valamint azokat a bajtársakat, akik a Honvédség kötelékében korábban becsülettel teljesítették a honvédelmi kötelezettségüket!

  3. Bugi szerint:

    Az Index cikkét olvassátok el a megengedhetõ sikkasztásról (by Tóth Mihály)!

  4. Narancsvírus szerint:

    Mesterházy Attila Csepelen 2011.05.19. 3.

  5. Narancsvírus szerint:

    Csepelen a Fidesz ugyanazt csinálja, mint az egész országban

  6. Narancsvírus szerint:

    Itt nemsokára megnézhető az összes videó! http://www.facebook.com/profile.php?id=100000859632031

  7. Gordon szerint:

    Ez egy nyitott rendezvény volt vagy a szocik még ma is csak saját maguk között mernek mutatkozni szociként?

  8. kispajtás szerint:

    A Hír Tv tudósításában Deme kérdést intézett egy számukra jelentéktelen összeggel -1,5 milló – kapcsolatban Oroszhoz. Orosz továbbra is játssza a tudatlant és hülyének néz mindenkit…

  9. zsonyo szerint:

    Mit mondjak? A plakát jó, az arcok elhasználódtak.
    Gyönyörű ez a szoci-hetes ami a képen van!

  10. Királyerdei szerint:

    “. “Deme olyan mértékű sikkasztást követett el, ami már elfogadhatatlan” – Tóth megfogalmazásában ezt látták Takácsék”

    Tehát komonostáéknál van elfogadható mértékű sikkasztás is.
    Mennyi az az annyi?

  11. kispajtás szerint:

    Kedves Admin!
    Azért csak itt lenne a helye a tegnapi tárgyalásról készült Hír-Tv tudósításnak is a folytonosság miatt.

  12. galvaniszap szerint:

    Nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higgye, a városrész akkori fő emberei közül nem tudtak arról, mi folyik abban az iskolában…, egyszerűen elképesztő az a falazás, amit az elvtársak biztosítottak egymásnak 50 évig. Hánynom kell tőlük.

  13. admin szerint:

    Nincs fent külön videóban a tegnapi Hír TV-s tudósítás (vagy legalábbis nem találjuk).

  14. grün szerint:

    Királyerdei!
    Mennyi az annyi?
    Mint az alkoholistáknál, aki többet iszik mint a zorvosa!
    Komenyicstáéknál az bűnös aki többet lop mint egy fityiszes!

  15. kispajtás szerint:

    admin:
    Hírtv Híradó 21. 2011.05.19.
    A bírósági tárgyalásról szóló tudósítás és az mszp-sek vallomása a felvételen 21.30-nál kezdődik.

  16. Királyerdei szerint:

    Zőőőőd!
    Hülye,idióta érveitek vannak,de tőletek ez nem meglepő.

  17. Narancsvírus szerint:

    admin Itt megtalálható a videó

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000859632031

  18. Királyerdei szerint:

    Itt az egész csepeli MSZP a vádlott!
    “Gyilkolunk,hogy lophassunk.”

  19. Nakiaz szerint:

    grün szerint:
    2011. május 20., péntek – 09:55
    Királyerdei!
    Mennyi az annyi?

    Tudod, ki kérdezte ezt meg? A GYILKOSSÁGGAL VÁDOLT kun tamás! Mi a fene köze van egy pedellusnak az iskola pénzügyeihez? Honnan tud ő egyáltalán valamit, amikor beszélni is alig tud, csak a “nagyvezír” szavajárását utánozza. Inkább a gyilkosságról beszélne, mert ott megöltek két embert, és ahhoz nagyon is köze volt!
    deme meg sem szólalt ez alatt!

  20. Nakiaz szerint:

    Bocsánat azt még elfelejtettem, hogy ezzel egyáltalán nem védem az mszp-és vezetést, sőt felelősnek tartom őket!!!

  21. Királyerdei szerint:

    Pontosan ez a kérdés “nakiaz”!
    Miért gyilkolt az a barom,amikor neki semmi köze nem volt a sikkasztáshoz?
    És miért fogja a pofáját,amikor a kisgömböc mindent rá akar tolni?
    Szerintem csak most fog kezdődni a tánc.

  22. Nakiaz szerint:

    Királyerdei szerint:
    2011. május 20., péntek – 12:01
    Tudod az az igazság, hogy a kisgömböc még véletlenül sem vádolja nyiltan a nagydarabot, mert ha vádolná hát akkor lenne érdekes mit mondana a nagydarab!
    A kisgömböc mindenkire ráfog mindent, csak a nagydarabra nem, nehogy “megsértödjön”!

  23. Királyerdei szerint:

    Nem,mi?Nem értem,hogy mi a francot akarsz.Olvasd végig az anyagot.

    “Kun Tamás ott állt és ráfogta a pisztolyt Demére. Az igazgató ekkor könyörögni kezdett, hogy ne lője le, hiszen amúgy is veszi a kamera. Ekkor Kun Tamás utasította, hogy szedje szét és hozza ki a szervert. Mivel a szerverszoba zárva volt, szólt, hogy nem tudja kinyitni. A biztonsági őr ekkor kidobta a kulcsot az irodából, majd egy újabb lövés dördült el. Deme a kulccsal sem tudta kinyitni az ajtót, és – ekkor még egy lövés dörrent – Kun Tamás kijött vérző kézzel, felrúgta az ajtót, és felszólította Demét, hogy hozza ki. Deme állítása szerint a fegyver hatására megtette, amit kért.

    Miután kihozta a szervert, Deme letérdelt a biztonsági őr előtt, és sírva könyörgött életéért – állítja a gyanúsított volt gazdasági igazgató. „K. Tamás végül valamiért megkegyelmezett neki, elzavarta az iskolából, de még figyelmeztette, hogy nem találhatják meg a felvételeket”, mondta el Ruttner György. Deme megkapta a kulcsot és a szervert, elmehetett az épületből, majd K. Tamás utasítására elrejtette a szervert két kukába és hazament, majd később feladta magát a rendőrségen.”

    A rokonod a kisgömboc?

  24. Nakiaz szerint:

    Teljesen igazad van, egyet is értek veled, nem tudom mi a bajod! Én csak azt mondom amit a tárgyaláson az a xar alak mond. Ő eddig a tárgyalóteremben egy rossz szót sem mondott a nagydarab állatról. Félreértettél, én felbujtónak tartom a kisgömböcöt, nem védem, de hiába a hangfelvétel ő még mindig azt állitja (a biróság előtt), hogy nem tudja ki lőtt! Hogy be fog xarni, a hangfelvételi bizonyitáson az biztos, legalább is remélem!

  25. Miska72 szerint:

    Tóth Mihály is elismerte, hogy tudott az iskolai sikkasztásról

    Akkor Tóth Mihály is miért nincs még előzetesben?

    Jó a kérdés nem?

    Mit mondtam nektek?
    csepeli szocialista maffia! 🙂 🙂 🙂
    De tertogat nekik az élet még meglepetéseket! 🙂 🙂 🙂

  26. Miska72 szerint:

    Bíróságon tanúként Szenteczky János, aki a vádbeli cselekmények idején a csepeli MSZP elnökhelyettese és a helyi vagyonkezelő vezérigazgatója volt, jelenleg a csepeli szocialisták első embere.

    Janikám nem kellene lemondani?
    Nincs betyárbecsület?
    Mert a sittről úgy se lehet irányítani! 🙂 🙂 🙂

  27. Miska72 szerint:

    Demét pedig ugyanennek a bűncselekménynek a bűnsegédi alakzata mellett az iskolai alapítvány sérelmére elkövetett többmilliós sikkasztással is.

    Valamint a bűnpártolás is megállja a helyét, mert a szervert ő tüntette el!
    Nőljanak mátr azok a letöltendő évek! 🙂 🙂 🙂
    Remélem olvassák ezt szakemberek is! 😉

  28. Narancsvírus szerint:

    Csepelen nincs nyugalom a közéletben 2011.05.19.
    A csepeli kettősgyilkosság után továbbra is megy a vádaskodás, hogy ki felel az ártatlan áldozatok haláláért! Ebből kifolyólag a Fidesz és az MSZP között dúl a harc! Deme Gábor, hogy védje magát, mindenkit megvádol!

  29. Nakiaz szerint:

    Patkány menekülő patkány, aki mindenkibe belemar!

  30. nagyapó szerint:

    Még szerencse, hogy a sok szemét MSZP-s között volt egy szent ember.

  31. "?!" szerint:

    “Minden szentnek magafelé hajlik a keze” (mint az mszp-seknek), tartja a közmondás!

    Nem lehet, hogy a “nagyapó” által említett “egy szent ember” sem volt kivétel a “nagyapó” szerint “sok szemét MSZP-s” között?

  32. Nakiaz szerint:

    A kis gömböc vallomása: Hallottam, hogy azt mondja Papp László, hogy Tamás ne lőj! Erre a Biró megkérdezte, hogy ki volt az a Tamás.
    -deme válasza : Nem tudom
    -Biró: Takács József nem Tamás, Papp László nem Tamás, őn nem tamás, hát akkor ki Tamás.
    -deme: én jó embernek ismerem kunt, ő nem lőhetett,
    -Biró: látta a fegyvert?
    -deme: láttam, csak azt nem ki fogta a fegyvert,
    -Biró: volt ott más is négyükön kívül
    -deme: nem
    -Biró: akkor ki az a Tamás
    -deme: nem tudom.
    Hát itt egy szent ember!! Egy túl jó ember voltam, ahogy ő fogalmazott!
    Ott kéne lenni nem a mende -mondákra hagyatkozni!

  33. Nakiaz szerint:

    Csak az a baj, hogy ebből a szövegkörnyezetből nem lehet politikát csinálni, azért nem jelent meg sehol! Én nem vagyok párttag, soha nem is voltam egyetlen pártnak sem a tagja. Igaz szimpatizálok a jelenlegivel! Sajnos ismertem minden résztvevőjét ennek a szörnyű ügynek, mint annyian Csepelen. Tudom milyen ember ill. nem, minősíteném embernek demét. Aki ellene vall, annak még azt is a fejére olvassa, hogy miért van sapkája, ha van sapkája, ha nincs, akkor miért nincs. Mindenkire van megjegyzése, csak ő hófehér, “jó ember”!
    Elhangzott a tanárok szájából: manipulálja az embereket, ő nem rúgott ki senkit, csak olyan helyzetet teremtett, hogy magától menjen el, aki neki nem tetszett, vagy nem hódolt be!
    Ez sem jelent meg sehol, mert ebből sem lehet politikát csinálni, az meg hogy bosszú volt, arra meg nem vevő az újság!
    Ja és ennél még érdekesebbek is elhangzottak, de hát, aki itt csinálja, gerjeszti a „cirkuszt” abból senki sem volt jelen a tárgyaláson! Egyszer legalább meghallgathatnák, és akkor írjanak véleményt!

  34. kispajtás szerint:

    Nakiaz, mert szerinted minden szó igaz és szentséges, ami a tárgyaláson elhangzik?

  35. Miska72 szerint:

    NAKIAZ ÉN IS JÓL ISMEREM A CSEPELI MAFFIÁT! VOLT SZERENCSÉM HOZZÁJUK!
    DE MÉG NEKIK IS LESZ HOZZÁM, MERT AZ ELSZÁMOLTATÁS MÉG HÁTRA VAN!
    🙂 🙂 🙂 MERT HA AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS BEINDUL, A SAJÁT SZARUKBA FOGNAK BELEFULLADNI!

  36. Nakiaz szerint:

    Miska 72: Ugy legyen!
    Kispajtás szavait meg nem értem! A Bíró maga mondta, hogy a vádlottak hazudhatnak, visszavonhatják a vallomásukat. Hát azt is teszik, hazudnak. Vagy Kispajtás te igazat adsz nekik?
    Ja holnap nem tudok menni, légy oly szíves tudósíts, mert annyira tudsz mindent, hátha te máshogy látod a tárgyalás menetét.
    Előre is köszönöm!

Itt lehet hozzászólni !