Hatalmas bálnát növesztenek a Csepeli Strandon ;-)

Csepel.info

Még egy kicsit ráncos, de ilyen minden újszülött

Óriások építik?

A bálna “gyomrában” még nem volt világítás, a látvány így kísérteties

Már felállították azt a sátortetőt, melynek köszönhetően milliárdos beruházás nélkül alakul át telente uszodává a Csepeli Strandfürdő. Az új uszodában az ötven méteres medencén kívül egy forró vizes medence és szauna is lesz – értesült a Csepel.info.

Kedden este hatalmas, világító bálna “nőtt ki” a Csepeli Strand ötven méteres úszómedencéje fölött. A kísérteties lény reggelre “lelohadt”, de csak azért, hogy a leendő világítást is felszereljék rá – értesült a Csepel.info. A sátortetős uszoda építéséről az első Csepeli Konzultáció során döntöttek a csepeliek: a döntés értelmében a hagyományos szerkezetű uszodára félretett pénzt útépítésekre tudja költeni az önkormányzat.

Az új uszoda átadását eredetileg szerda reggelre tervezték. Információink szerint az esős idő miatt nem tudták időben megkezdeni a sátor felállítását, és ezért kellett elhalasztani a sátortető átadását. Az új időpontról, a nyitvatartási időről és a jegyárakról hamarosan beszámolunk.

Csepel.info

20 hozzászólás “Hatalmas bálnát növesztenek a Csepeli Strandon ;-)” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Szabó Szabolcs ezt is biztos lebontaná, mert a gonosz csepeli polgárok döntöttek róla egy konzultáción.

  2. felix szerint:

    Hányan vannak a “döntéshozók”?
    Vajon a programban megígért uszoda is a lehetséges választék része volt?

  3. grün szerint:

    “Kedden este hatalmas, világító bálna “nőtt ki” a Csepeli Strand ötven méteres úszómedencéje fölött. A kísérteties lény reggelre “lelohadt”, de csak azért, hogy a leendő világítást is felszereljék rá – értesült a Csepel.info. ”
    .
    Ha nem volt rajta világítás, akkor mi ja franctól világított?! 😛 😀

  4. Gyógyvízre vágyó szerint:

    Már egy hete átkellett volna adni az “uszodává átalakított” Csepeli Strandott. A ráncos bálna helyett a nyitás időpontjáról, a várható jegyárakról és a csepeli lakosok kedvezményéről kellene tájékoztatni a lakóságot!
    A jegyárak talán nem függenek az átadás időpontjától?

  5. felix szerint:

    Mint tudjuk a bálna a vízbe kívánkozik és nem főlé. 🙂 🙂

  6. "?!" szerint:

    Figyeljetek csepelinfos hazugládák!

    Mindenkit hülyének nézve ismét pofátlanul hazudtok a fenti bejegyzésben, amikor azt állítjátok, hogy “a hagyományos szerkezetű uszodára félretett pénzt útépítésekre tudja költeni az önkormányzat”, pedig az év elején már tisztáztuk és képviselő-testületi ülésen még Németh Szilárd polgármester is nyilvánosan elismerte, hogy erre a célra semmiféle pénz nem volt elkülönítve!

    Sőt, Borbély Lénárd alpolgármester azt is elmondta, hogy a tavaszi konzultációs iratban emlegetett, de nem létező 1 milliárd Ft elkülönített pénz helyett, az előző évről áthozott északi-pénzmaradványból lekötetlen 820 millió Ft-ból tervezik megvalósítani a tavaszi konzultációban ígért kerületi útépítéseket!

    Ha a fentiek ellenére Ti mégis bizonyíthatóan tudtok fedett uszoda építés céljára eldugott pénzről, akkor még azt megelőzően közöljétek, hogy az a pénz hol található, mielőtt a cimboráitok azt a pénzt ellopnák!

  7. "?!" szerint:

    Kedves “Gyógyvízre vágyó”!

    Te hatalmas tévedésben vagy a Csepeli Strand nagymedencéjének a lefedési határidejét illetően!

    A csepeli képviselő-testület a 2012. szeptemberi ülésén 2012. november 30-ban határozta meg a nagymedence lefedési határidejét, ezért a lefedett medencét nem egy hete, hanem egy évvel ezelőtt kellett volna átadni a néhány tucat télen is úszni vágyó csepeli lakos részére.

    Emlékeztetlek rá, hogy a 2012. szeptemberi testületi ülés után, arra hivatkozva ekézték itt a csepelinfosok és többi narancsmérgezésben szenvedő bértollnok a csepeli mszp-t, hogy a határozat megszavazásakor az mszp-s képviselők tartózkodtak a szavazáskor!

    Utólag úgy tűnik, hogy azért hőbörögtek akkor a narancsmérgezett csepelinfosok és más bértollnokok, mert az mszp-sek támogató szavazata nélkül (a saját impotenciájuk miatt) képtelenek voltak végrehajtani a 2/3-os fülkeforradalmi többség által megszavazott határozatot.

  8. Bugi szerint:

    Lajos, hiába a hiszti, a Fidesz egy újabb ígérete teljesül. Akárhogy is fáj, lesz uszodája Csepelnek.

  9. Jeniszej szerint:

    Ez gyalázat, hogy a csepeli embereknek csak „ráncos bálna” fedett uszodára telik, Talán még jó jöhet ez a mobilitás a későbbre tervezett lakópark miatt? – Micsoda előre látás!
    ))) 😛 ((( ))) 🙂 (((

  10. Nagyapó szerint:

    Úgy olvasom az eetásak úútálják a vizet, nem kell nekik a fedett uszoda (jobb a sör). A polgároknak kell, ezt ki is nyilvánították a konzultációra adott válaszokkal.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. "?!" szerint:

    Kedves bugris “Bugi” Attila!

    A 14:43-kor megjelent megjegyzésedre válaszolva közlöm, hogy ha volna eszed, és volna benned némi tisztesség, akkor magad is észrevennéd, hogy nekem nem az fáj, hogy egy év késéssel, pótcselekvésként végre befeditek a Csepeli Strand 50 méteres medencéjét!

    Nekem az fáj, hogy Ti csúnyán átvertétek a választóitokat, amikor az “Ésszel, szívvel, tisztességgel Csepelért” jelszavatok, valamint Németh Szilárd polgármesterjelölt “Rám bármikor számíthat” személyes jelszava alatt meghirdetett “EGYETÉRTÉSBEN A CSEPELIEKKEL” című választási programban leírt alábbi ígéreteitekből vagy semmit, vagy csak nagyon keveset, vagy éppen az ellenkezőjét teljesítettétek: (Különösen figyeld, hogy mit ígértetek az uszodával kapcsolatban!)
    ——————————————
    Kivonat, az “EGYETÉRTÉSBEN A CSEPELIEKKEL” című Fidesz-KDNP programból:

    * Le kell zárnunk a hazug ígéretek korszakát.

    * A fejlesztéseknek elő kell segíteniük a csepeli otthonteremtést .

    * Stratégiai együttműködést alakítunk ki a kerületi civil szervezetekkel. Bevonjuk őket a döntéshozatalba.

    * Minden politikai és szakmai lépést megteszünk azért, hogy kerületünk „összes” ingatlana beköthető legyen a csatornahálózatba.

    *** A jelenleg tervezettnél bővebb, korszerűbb fedett uszodát építünk. ??????

    * Felújítjuk a többségében kerületi tulajdonban lévő bérházakat.

    * Támogatjuk az energiatakarékoskodást elősegítő felújítási módokat.

    *** Csepel infrastrukturálisan legelmaradottabb, jogilad legrendezettlenebb része Háros. Azonban ez nem az itt élő, vagy hétvégi telket tulajdonló, dolgos és fejlődni vágyó csepeliek bűne, hanem a jenlegi vezetésé. Első lépésként Hárost belterületbe vonjuk, elvégezzük az övezeti átsorolásokat, mert ez a közművesítés és a lakásépítés engedélyezésének az alapja. A hárosiak kérésére, a Csepeli út mentén alakítjuk ki az 59/A busz végálomását.
    (Ezek két éven belüli megvalósítását Németh Szilárd lemondás terhe mellett minden hárosi ingatlantulajdonoshoz eljuttatott szerződésben is vállalta!)

    * Az ifjúházasok részére fecskeházakat alakítunk ki, amelyeket öt évig minimális havidíjért használhatnak.

    * Kétszeresére növeljük az elsőlakást vásárlók kamatmentes támogatási összegét.

    * A …. Csepeli Teherforgalmi Elkerülő út megnyitásával megszüntetjük a Rákóczi, Kossuth, Táncsics utak közlekedési káoszát és légszennyezését.

    * Kezdeményezzük A Csepelt Dél-Budával összekötő Galváni híd megépítését, és az erzsébeti felüljáró kiszélesítését.

    * Támogatjuk a HÉV továbbépítését, hogy a csepeliek már ne csak a Nemzeti Színházat, de a Belvárost, sőt Szentendrét átszállás nélkül elérhessék.

    * Kiemelten támogatjuk a kerületi sport utánpótlás nevelést, és a verseny-sportolókat.

    *** Visszaszerezzük a csepeli Weiss Manfréd kórházat, és kiderítjük, hogy hová tűnt a kórház eszközállománya.
    ——————————–
    A fentieket most csak kommentár nélkül soroltam fel a hazug pofád betömése céljából, de megígérem, hogy ezeket a nem teljesített választási ígéreteiteket később részleteiben is elemezni fogom.

    Remélem, hogy a fentiek ismeretében kezd megvilágosodni a nagyon sötét agyad azzal kapcsolatban, hogy „mi fáj nekem” a velejéig romlott vezetésű Csepeli Fidesz rohadt narancshoz hasonló minőségű teljesítménye miatt?!

  12. Nagyapó szerint:

    Amikor megyek a 2-es villamossal, a Közraktáraknál látok egy bálnát, ami nem úszik és ki van világítva, sőt már belülről is megnézhető.
    Hát nem érdekes?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. "?!" szerint:

    Noé s “Nagyapó”, Te sok mindent megélt köpönyegforgató volt mszmp-tag öreg bárkás!

    A Te 17:23-kor megjelent véleményed nem kompetens a választási programotokban ígért (az mszp-sek által terveztetettnél bővebb és korszerűbb) új fedett uszoda építése helyett, a sok évvel ezelőtt épült 50 méteres strand-medence lefedésére irányuló pótcselekvés ügyében, mert Te elfogult vagy a bárkádat a bibliai özönvíz idején a galamb visszatéréséig ringató víz irányában.

    Azt azonban remélem, hogy még a bibliai özönvíz óta beszáradt agyaddal is meg tudod különböztetni, hogy mi lenne a különbség a választáskor általatok ígért, az mszp-sek által terveztetettnél bővebb és korszerűbb állandó új fedett uszoda, valamint a sok évvel ezelőtt épült 50 méteres strand medence ismétlődő téli lefedésére és nyári kinyitására irányuló ideiglenes (de nagyon költséges) megoldást jelentő pótcselekvés között?!

    Ceterum censeo… A volt kommunista “Nagyapó”, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Gordon szerint:

    Hogy is volt ez évtizedeken át?

    Májustól őszig járhattunk a standra, aztán lakat került rá.

    Tavaly télen már volt melegvizes medence és úszási lehetőség (baráti áron), idén meg be is lesz fedve. (Engem a nyitott se zavart.)

    De mi volt az etánsak alatt!? … csorgott a meleg víz a Dunába.

    Lehet választani!

  15. grün szerint:

    Röfike!
    Standra?!
    Olvasás! Szövegértés! 😛 😛 😀

  16. Gordon szerint:

    Olvasás!
    Szövegértés!

    Így együtt és nem külön.

  17. grün szerint:

    Röfike!
    Nem megy?! Kár! 😛 😛 😀

  18. hátezmi szerint:

    Emberek, egy uszoda befedésről beszélünk. Érezzük már magunkat jól, hagyjuk a híradókra a negatív energia kisugárzást. Itthon vagyunk a kerületünkben, az otthonunkban. Örüljünk neki, ha valamivel gyarapszik a köz, ne szórjuk egymásra az elmúlt 50-100 év fájdalmát minden egyes alkalommal, mindennek az ürügyén. Csillapítsuk le az EGO-t, mert így semmiben nem fogunk örömet lelni.

  19. "?!" szerint:

    08:15-kor ismét hülyeségeket röfögtél, Te narancsmérgezéstől böfögő hazug zsírsertés „Gordon”!

    A melegvizes medencét nem a csepeli narancsosok, hanem a Fővárosi Fürdők Zrt. építtette, ezért ne akarj a más tollával ékeskedni a zsírsertés sörtéid helyett!

    Azt pedig felesleges volt leírnod, hogy Téged nem zavart a nyitott medence, mert azt eddig is tudtuk, hogy te nem fürdeni, hanem dagonyázni szoktál, és különösen kedveled a rohadt naranccsal „fűszerezett” dagonyázó helyeket.
    Az olyan dagonyázó helyet, ahonnét kórusban lehet arról hazudozni, hogy „egy korábban meglévő úszómedence fölé felfújt sátor létestésével teljesítettétek a Csepeli Fidesznek azt a választási ígéretét, hogy „a Fidesz győzelme esetén nagyobb és korszerűbb fedett uszodát fogtok építeni, mint a szocik által már megterveztetett fedett uszoda lenne”

    A hasonló hazugságaid helyett, inkább arról röfögj, hogy az általam tegnap 17:31-kor felsorolt, eddig teljesítetlen választási ígéreteiteket mikor teljesítitek!

    Ha ezekről nem tudsz érdemi információkat röfögni, akkor egyáltalán ne röfögj, hanem kussolj!

    Világos. Te szerencsétlen böfögve röfögő zsírsertés „Gordon”?!

  20. Tóth Sándor szerint:

    Örülök a beruházásnak, de nem egy fóliasátora gondoltam,
    részletek 7.oldal jobb felső sarok: http://www.csepptv.hu/ujsag/2010/33.2010.10.01.pdf

Itt lehet hozzászólni !