Élő adásban szembesült a szélsőjobboldali politikus afrikai származásával

444

Az Egyesült Államokban a Trisha Show vendége volt a gyűlöletbűncselekmények elkövetése miatt korábban börtönben is járt amerikai szélsőjobboldali vezető, Craig Cobb. A 62 éves Cobb arról lett igazán ismert, hogy egy észak dakotai kisvárost teljesen fehér településsé akart változtatni.

A műsor előtt elkészítették Cobb DNS-tesztjét, és adás közben ismertették az eredményét. E szerint a férfi DNS-állományának 86 százaléka európai ősöktől származik, 14 százalék viszont fekete-afrikai eredetre vezethető vissza.

A szélsőjobboldali férfi láthatólag zavarban volt, de próbált úgy csinálni, mintha mindez rendben lenne. Szerinte az eredmény hibahatáron belül van, majd pedig a DNS-vizsgálat tudományos hitelességét kezdte el megkérdőjelezni.

Mint mondta, abban bízott, hogy tudományos alapokon fog állni az eljárás, ehelyett viszont értékelhetetlen módszerekkel találkozott, amivel a műsor készítői csak sokkolni akartak. (via Daily Mail)

Forrás: 444

5 hozzászólás “Élő adásban szembesült a szélsőjobboldali politikus afrikai származásával” bejegyzésre

  1. krapulaxxx szerint:

    mekkora kamu…

  2. Vátesz szerint:

    Marhaság, mert minden ember afrikai származású, a Homo sapiens ősét az Olduvai szakadékból ásták ki! Egyébként meg keféljen mindenki a saját fajtájával!

  3. Gordon szerint:

    Szögedy Csanád 2. 😀

  4. Gordon szerint:

    Csanádkával nagyon mellényúlt a Jobbik. Bár szerintem lesz még ott további meglepetés. Anno Vona Gábor milyen üzleti-“etánsi” kapcsolatban is állt a csepeli önkormányzat korábbi szocialista vezetésével?

    Na, ki emlékszik!?

  5. grün szerint:

    “A műsor előtt elkészítették Cobb DNS-tesztjét, és adás közben ismertették az eredményét”
    Ezekkel akarunk mi versenyezni?!
    Nálunk néhány év kevés egy DNS teszthez!
    Persze mi könnyen vagyunk a származással!
    Egy amatőr pénzügyi szakember és dilettáns genetikus szerint csak letolom a gatyámat és vagy van vörös folt vagy nincs! 😛 😛 😛

Itt lehet hozzászólni !