Vége: kitűzte a fehér zászlót a csepeli MSZP

“Orbán miatt” nem lesz szocialista jelölt Csepelen

A háttérbe szorult Szenteczky János pártelnök és Dobák István exjelölt ambícióikat félretették az önkormányzati választásokra

A 2010-es csúfos kudarc után jövőre nem indít saját jelöltet az MSZP Csepelen és Soroksáron: a helyi szervezet tagjai Szabó Szabolcsot, a Bajnai-féle Együtt-PM jelöltjét fogják támogatni. Dobák István, az MSZP választókerületi felelőse és Szenteczky János pártelnök közös nyilatkozatot adtak ki erről, melyben elfogadták a Mesterházy-Bajnai paktumot. Magyarázatuk szerint azért döntöttek így, mert felismerték Csepel hosszú távú érdekeit, és megértették a csepeli emberek elvárását. Az MSZP-re szavazni 2014-ben így már csak listán lehetne Csepelen és Soroksáron – erről azonban lapunk informátora szerint az új kampánycsapat Bajnait támogató része garantáltan le fogja beszélni a választókat.

1945 óta nem volt példa arra, hogy a kommunista párt, majd az utódpártjai ne indítottak volna jelöltet a hagyományosan baloldali bástyának számító “vörös Csepelen” – kommentálták lapunknak többen is a Bajai-Mesterházy paktum csepeli fejleményeit. Ketten azt is kiemelték, hogy a liberálisoknak átjátszott választási körzetben sokan továbbra is szívesen szavaznának inkább baloldali pártra, így kisebb pártoknak még mindig érdemes lehet jelöltet állítaniuk. A Csepel.info szocialista forrása szerint a helyi szervezet tagjainak várhatóan kevés lesz magyarázatnak a most kiadott nyilatkozat Dobák István választókerületi felelős visszaléptetéséről, főként akkor, amikor kiújul majd a liberálisok és az MSZP közötti versengés. Ez pedig szerinte borítékolható, és akkor már a nyílt lázadás sem kizárt a pártközpont diktátuma miatt.

Egymás ellen fognak küzdeni?

Informátorunk egy korábbi nyilatkozata szerint azzal, hogy Csepelen az Együtt-PM adja az országgyűlési jelöltet, a helyi MSZP-t belekényszerítették egy igazi 22-es csapdájába: a pártszervezet akkor is veszít, ha a közös jelölt nyer. Félő például, hogy a helyi aktivisták mobilabb része más, MSZP-s jelöltű választókerületekben keres támogatható jelöltet, más körzetekből meg Csepelre jönnek a “bajnaista aktivisták”, akiknek muszáj ígérni is valamit a munkáért cserébe. Az Együtt-PM-nek győzelem esetén így nem csak komoly zsarolási pozíciói lesznek, de komoly nyomás is lesz rájuk a szervezeten belülről, hogy újabb pozíciókat harcoljanak ki. Mindezen az sem segít, ha Szabó Szabolcsot, az Együtt-PM helyi jelöltjét látszólag elfogadja a csepeli szervezet. “Most még nagyon szolidak, de gyorsan ki fog nyílni a csipájuk” – emelte ki az Együtt-PM mögötti kampánycsapatról forrásunk.

Informátorunk azt is hangsúlyozta, hogy a kampánycsapat szocialista és liberális része arra fogja majd rábeszélni a híveket, hogy a listás szavazást kvázi “miniszterelnök-választásként” fogják fel:

– Tessék csak elképzelni, ahogy mennek az utcán az aktivisták, és az egyik azt mondja a választópolgárnak, hogy szavazzon a helyi közös jelöltre, de a listán szavazzon az MSZP-re, a másik meg közbekiált, hogy ne az MSZP-re, hanem az Együtt-PM-re szavazzon a listán, mert a Bajnai az jobb, mint a kókler Mesterházy. Nos, ilyen viták garantáltan elő fognak fordulni, és akkor egy kampánycsapaton belül fognak kampányolni egymás ellen! Tény, hogy a külön listának vannak pozitív hatásai. Eben igaza volt Bajnai Gordonnak, amikor azt mondta, hogy kicselezték a Fideszt. De a pártvezérek azt már elfelejtették mondani, hogy a kampánycsapaton belüli vita és ellenségeskedés, no meg annak a sajtóba kiszellőztetett részletei sokkal-sokkal több választót tudnak eltántorítani a szavazástól, mint amennyinek szimpatikus lesz a külön listán indulás. A bizonytalan választókat nem lehet annál bizonytalanabbá tenni, mint amikor a szavazatukért ácsingozók egymást szapulják! Így aztán lehet, hogy nem Orbánt, hanem egymást cselezik majd ki Mesterházy és Bajnai emberei – mutatott rá forrásunk.

“Na így lehet kinyírni az elszámoltatást”

– A csepeli szocialisták hónapok óta nagyon idegesek. Rettegnek a vádemelésektől, a bírósági ítéletektől, attól, hogy akkor is veszítenek a hatalmukból, ha nem a Fidesz nyer. Szenteczky János pártelnök állítólag lépten-nyomon bizonygatja, hogy mindent – így nyilván az Együtt-PM helyi szervezetét is – ők tartanak a kezükben, és személyesen ő fog dönteni arról, hogy ki milyen önkormányzati pozíciót tölthet be. Aki nem tőle kér valamit, maximum kukoricán térdepelhet, bármit is csinált a kampányban. Annyi biztos, hogy Szenteczky arany mandzsettagomb-gyűjteménye és a vadászatainak száma is biztosan megsínylette a 2010 óta eltelt ínséges esztendőket, és az is tuti, hogy ha nem állítják le valahogy a fideszes önkormányzat büntetőpereit, akkor hamarosan nagy bajba kerülhet. A helyi sajtó többször is írt arról, hogy az önkormányzat sértetti képviseletet tart fenn az összes büntetőügyben. Ezeket a büntetőpereket nem lehet ám leállítani csak úgy, nem lehet visszavonni a feljelentéseket, kérem! Ahhoz, hogy a vádlottak bizonyosan hófehér bárányként hagyják el a bíróságot, talán az sem árt, ha a sértetti képviseletet ellátó ügyvédek maguk bizonygatják, hogy tulajdonképpen nem is történtek bűncselekmények. Ehhez viszont le kell cserélni a jelenlegi sértetti képviselőket, amit úgy lehet megtenni, ha az önkormányzat ismét MSZP-s vezetés kezébe kerül. Na így lehet kinyírni az elszámoltatást – emelte ki forrásunk.

– A liberálisokkal sok vérbeli szocialistának tele van a hócipője. A nagyképű Kuncze érdekében például a sokkal jobban szereplő Varjunak kellett visszalépnie, csak mert a liberálisok imázsát úgy kellett védeni, mint egy kislány popóját, és muszáj volt nekik nyerni. Csepelen rendszeresen szavaztak át a szocialisták az SZDSZ-re csak azért, hogy túl tudják ugrani a parlamenti küszöböt. Most meg ugyanezt látni Együtt-PM formában, csak itt már egyenesen 10%-ot kérnek, nehogy már baj legyen! Emellett vérig sértő, hogy tálcán adtál át Csepelt, a XIII. kerület melletti legnagyobb baloldali fellegvárat. Mesterházynak elég lett volna kipucolnia a csepeli szervezetet, felvenni, visszavenni az igazi baloldaliakat, és simán hozták volna a kerületet a tisztességes munkásemberek. Kár, hogy nem így történt. Itt maradt a sok hataloméhes kiskáder, élükön Szenteczkyvel, aki mindenkit kirúgatott, aki kritizálni merészelte – állítja forrásunk.

– Természetesen tudom, hogy a korábbi pártomban valóságos vérdíjat tűztek ki a fejemre azért, mert rendszeresen elmondom itt a véleményemet, és rendre bírálom azokat a döntéseket, amelyek szerintem rosszak. De én megtanultam, hogy a rossz döntésekről mindig figyelmeztetni kell. Ha így lett volna, talán nem futott volna gyilkosságig tartó karriert Deme Gábor, és talán nem kap ilyen hatalmat Szenteczky János sem, aki valósággal szétverte a pártot, kicsinált mindenkit, aki megkérdőjelezte az ő vezéri pozícióját vagy az alattomos módszereit. Hibát követtünk el akkor, amikor nem szóltunk, nem figyelmeztettünk. Ezért teszem meg ezt most, igaz, utólag. Tudom, hogy a korábbi párttársaim, akik partvonalon belül vagy kívül állnak leszegett fejjel, magukban igazat adnak nekem, hogy képes vagyok, meg tudom ezt a nehéz szolgálatot a megtisztulás érdekében tenni.  Idős vagyok, nem tervezek a politikában már semmit, de addig nem nyugszom, amíg a csepeli baloldal meg nem tisztul, mert a baloldalnak Csepelen van jövője, de csak ha megtisztult, és ismét hiteles tud lenni – fejezte be mondandóját informátorunk.

Csepel.info

A csepeli MSZP lemondó közleménye:

Orbánnak és Némethnek mennie kell!

Az elmúlt három és fél évben a Fidesz bebizonyította: képtelen az emberek mindennapi megélhetési problémáit kezelni. A hangzatos kormánypropagandával köszönő viszonyban sem álló valóságban a csepeli családok is egyre nehezebben boldogulnak. Az elmúlt három és fél év félelemmel teli, kiszámíthatatlan és igazságtalan politikája után Orbán Viktornak a kormány éléről, a napi 47 ezer forintból élő Németh Szilárdnak pedig a csepeli városvezetés éléről kell távoznia.

A csepeli szocialisták az elmúlt két évet az utcán, a csepeli emberek között töltötték. Nem volt olyan baloldali csepeli, aki nem az összezárás, nem az összefogás fontosságát hangsúlyozta, illetve kérte volna számon. Felismerve Magyarország és benne Csepel hosszú távú érdekeit, megértve a csepeli emberek elvárását, nem örömteli, de felelősségteljes döntést hoztunk: a személyes politikai ambíciónkat félretéve a baloldali összefogás, és így a szabad, biztonságos és igazságos Magyarország 2014-es győzelmének ügye mellé álltunk.

Mától ugyanezt kérjük minden csepeli szocialistától, minden csepeli demokratától, a csepeli demokratikus ellenzéki szervezetek politikusaitól és támogatóitól, az Orbán-Németh páros minden csepeli vesztesétől is!

Dobák István,
választókerületi felelős

Szenteczky János,
elnök

Forrás: Csepelimszp.hu

133 hozzászólás “Vége: kitűzte a fehér zászlót a csepeli MSZP” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    A 2010-ben jéghegynek ütközött hajó most menthetetlenül süllyedni látszik.
    De mentőcsónak nem fog jutni minden etánsnak!

  2. Balos szerint:

    Hiába mond igazat, a pártban már megy a mantra, hogy a mostani megállapodás k.va jó. Ezt a szigetszentmiklósi választást is már a Bajnai-Mesterházy megállapodás eredményeként értékelte az egyik haverom.

    Majd utólag igazat adnak ennek az elátkozott fickónak. Amikor már késő.

  3. Tóth Mária szerint:

    Az mszp-nek mennie kell Csepelről! ennyi.

  4. felix szerint:

    Nyugi!
    A fidesz sem csepelit fog indítani.

  5. Balos szerint:

    Még csak nem is csepeli???!!!

  6. Rolee szerint:

    Valamit lehet tudni hogy hol volt/van a baleset ami muatt a hév nem jár és teljes szakaszon csak pótló megy?

  7. Balos szerint:

    Csepelen nem lesz az MSZP-nek jelöltje, és a liberális jelölt nem is csepeli. Ezért nem lehetett tudni róla semmit, hiszen nem is létezett. Ez azért mindennek a legalja. 🙁

  8. igazságos mátyás szerint:

    szenteczky csak köcsög lehet a sitten hamarosan, nem képviselő a parlamentben.

  9. igéző idéző szerint:

    “és a liberális jelölt nem is csepeli”
    Szabó Szabolcs csepeli és nem liberális. Az idézet többi része igaz. 🙂

  10. bonifác szerint:

    ….És liba kerül Csepel címerébe?

  11. Tóth Kati szerint:

    A hév-nek nekiment egy teherautó,majd megállás nélkül továbbhajtott a Szent Imre téren.Lehet,hogy ezért nem jár a hév.

  12. igéző idéző szerint:

    “….És liba kerül Csepel címerébe?”
    Küldjél képet a nejedről és betesszük a ló helyére.

  13. Bugi szerint:

    Köszönjük felix, olyan segg hülye vagy, hogy te ajándékoztál meg a nap legjobb hírével. Szóval Szabó Szabolcs még csak nem is csepeli. Azért ez nem semmi. Eddig is főként szigetszentmiklósi volt a csepeli komcsik színe-java, hiszen ismert, hogy a többség nem tojik a saját fészkébe…

    De, hogy itt tartunk, hogy Csepelen nincs MSZP-s jelölt, és akit támogatnak, az sem csepeli!

    Gondolom gyorsan Csepelre költözik a fickó, hogy meglegyen a látszat. De ez akkor is égő. Gratulálok a csepeli komcsiknak, hogy ennyit tudnak!

    😀

  14. igéző idéző szerint:

    “De, hogy itt tartunk, hogy Csepelen nincs MSZP-s jelölt, és akit támogatnak, az sem csepeli!”
    Na, így születnek a városi legendák. Egyik agyas bedobja a tuti infót, a másik agyas pedig készpénznek veszi.
    Szabó Szabolcs CSEPELI. A sétányokon lakik.

  15. Gordon szerint:

    felix szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 16:24

    “Nyugi!
    A fidesz sem csepelit fog indítani.”

    Felix ezt benézte… a csepeli mszp nem tud jelöltet állítani és idedobnak egy ejtőernyőst???

  16. igéző idéző szerint:

    Miért ejtőernyős? Szabó Szabolcs csepeli lakos. Olvasni tudsz?

  17. Gordon szerint:

    Nem láttam semmit, ami azt bizonyítaná, hogy Szabó Szabolcs csepeli lenne.
    Esetleg valami forrás is tudnál közölni???

  18. Gordon szerint:

    forrás=forrást?

  19. igéző idéző szerint:

    A Cirmos sétányon lakik.

  20. igéző idéző szerint:

    Várom a cáfolatodat!

  21. Bugi szerint:

    Ja, és hogy fél éve ott lakik, mert oda ejtőernyőzték, akkor már csepeli? Egy túrót!

  22. Gordon szerint:

    Igéző benéző!

    A cáfolatot Felixtől várd, aki közismert főkommunistaként azt állította, hogy szerinte Szabó nem csepeli. Én kérdést tettem fel mai 19:19-esemben. Csepeli emberként elvárhatom, hogy a jelölt tisztázza ezt a kérdést.

  23. igéző idéző szerint:

    Igen, lakást vett neki a párt, hogy itt indulhasson. Hülye!
    Légy erős, Csepel lakosainak többsége nem Csepelen született.
    Sőt, Csepel országgyűlési képviselőinek fele nem is Magyarországon.
    Számít ez?

  24. Gordon szerint:

    “Légy erős, Csepel lakosainak többsége nem Csepelen született.”

    Mióta bezártátok a kórházat már biztosan nem.
    Nem a születés a lényeg, de mégiscsak elvárhatnám, hogy ha már a csepeli mszp politikai súlytalanságánál fogva (valamint erkölcsi válságából fakadóan) nem tud jelöltet állítani, akkor legalább valamilyen csepeli kötődésű fószer próbálkozzon az egyesített “szélbal” részéről.

    De még erre sem telik!?
    Ez csupán egy kérdés a részemről, mely megválaszolásra vár.

  25. Bugi szerint:

    Szóval még lakást is vettek neki? Csak jelzem, hogy ilyet megint nem állított senki. Tehát amikor kiosztották neki fél éve a csepeli parlamenti jegyet, egyben megkérték, hogy költözzön oda, mintha csepeli lenne.

    Ez aztán szép, persze kicsit sem nézik hülyének a csepelieket.

  26. igéző idéző szerint:

    Te csak minden negyedik kommentet olvasod el? Pont a te “kérdésed” előtt írtam be félórával hogy Szabó Szabolcs Csepelen lakik.
    Szerintem le is zárhatjuk a témát.

  27. Gordon szerint:

    Nem zárnám le addig ezt a kérdést, míg a jelölt nem írja le az igazságot (és forrást is szeretnék látni), ugyanis van aki szerint csepeli van aki szerint meg nem. Ez nem vita, csak egy kérdés, ami felmerült bennem. Ezért is volt a kérdésem a 19:19-ben.

    Várom a választ!

    Mennyiben kötődik Szabó Szabolcs Csepelhez!?
    Mióta lakik ott ahol jelenleg?
    Hogyan jutott az ingatlanhoz?

  28. igéző idéző szerint:

    Nem, a csepeliek valóban nem hülyék, de ez rád nem vonatkozik. Gyártsál magadnak teóriákat nyugodtan, csak nem várd el hogy ezt én cáfoljam Fordulj inkább szakemberhez!
    Innentől ignore. Trollokat nem etetek.

  29. igéző idéző szerint:

    Nem vagyok a szóvivője, csak ismerem. Ha kíváncsi vagy rá kérdezd meg magad. Ott van minden kitelepülésen és lesznek nyilvános lakossági fórumok is.
    Egyet kérek hazugságokat ne terjessz! Még kérdésnek álcázva se.

  30. Gordon szerint:

    “csak nem várd el hogy ezt én cáfoljam Fordulj inkább szakemberhez”

    Nem várom el, hisz azt kértem, hogy Szabó tisztázza a kérdést. Érdekes, hogy ilyen sűrűn válaszolgatsz – kérés nélkül is- a neki címzett kérdéseimre.

    Mi lehet ennek az oka?

  31. igéző idéző szerint:

    “Szabó tisztázza”

    Mit? Hogy itt lakik? Ez tény.
    Mit kéne még tisztázni? És kinek? Egy nicknek?
    A kitelepülésen megkeresheted és felteheted a kérdéseidet. Személyesen már nem mered?

  32. ebihal szerint:

    Gordon!
    Azért válaszolt neked, mert reménykedett, tán talán sikerül felfognod a leírtak értelmét.
    A feltett kérdéseid teljes mértékben magánügyekre vonatkoznak, amihez semmi
    közöd. Mellesleg te vársz válaszokat, aki minden konkrét kérdés elől menekül?

  33. Bugi szerint:

    Tehát ez a győri gyerek pár hónapja Csepelen lakik, és olyan sokat tett a csepeliekért, hogy többször is kiállt egy doboz mögé, hogy Orbánt szidja. Ilyen előélettel bizony megérett arra, hogy parlamenti képviselő legyen.

  34. igéző idéző szerint:

    Jesszusom! Ez a blog tényleg egy bolondok háza!
    Ezt a győri dolgot honnan szoptad?
    Na jó én húzok innen! Ide zömében csak komplett idióták járnak.

  35. Bugi szerint:

    Ne magadból indulj ki. De ha szerinted Szabó Szabolcs csinált már azon kívül valamit, hogy másokat szidott, és pár hónapja ide költözött, akkor még írd le azt ide kérlek.

  36. felix szerint:

    Gyerekek!
    Nem kell beszarni én fogalmaztam rosszul.
    Nem ismerem a jelölt urat és fogalmam sincs, hogy hol lakik.
    A szemét fideszesek meg ne háborodjanak fel azon, ha a jelölt esetleg nem csepeli, mert ők állították fel az új körzeteket.
    Soroksár éppen úgy háboroghatna egy csepeli jelölt miatt.
    Senki sem előrébb valóbb a másiknál.

  37. Bugi szerint:

    Persze, hogy nem ismered. Nem csepeli, nem soroksári, és nem csinált még semmit azon tól, hogy másokat fikázott. Sebaj, mert most országgyűlési képviselő akar lenni.

  38. ebihal szerint:

    Bugi!
    Ezek a mostaniak mit csináltak azon kívül, hogy “emútnyolcéveztek”?

  39. robi szerint:

    “Bugi szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 20:36

    Ne magadból indulj ki. De ha szerinted Szabó Szabolcs csinált már azon kívül valamit, hogy másokat szidott”

    Bugi!
    Te vádolsz másokat szidással?

    Csoda, hogy intelligens jobboldaliak még nem állítottak le.
    Őket is lejáratod a bugris tempóddal, ha veled azonosítanak kulturált embereket.

    És még hol vannak a választások? Hogy bírod még addig idegekkel?

  40. felix szerint:

    Bugi!
    Meséld már el azt, hogy te mit tettél eddig a csepeliekért.
    Egy A5-s terjedelemmel beérem.

  41. Aladár szerint:

    A narancs etánsaknak szóljon már valaki, hogy nem ártana, ha ismernék a saját választási törvényüket. Ez a hülye Gordon is mit lovagol azon, hogy csepeli-nemcsepeli stb.? Vaze, hát nem tudja, hogy Csepelnek és Soroksárnak lesz egy közös képviselője? Mér kéne csepelinek lennie a jelöltnek? Ha csepeli, akkor a soroksáriak anyázzanak, hogy miért nem soroksári, ha meg soroksári lenne, akkor a csepeliek, hogy miért nem csepeli, vagy mi a szösz?

    Bugiról már nem is beszélve, a hülyéje a Győrt honnan a fenéből vette? Egy ELTE-s adjunktus győri lakos, mi? Biztos Győrből ingázik az egyetemre.

  42. felix szerint:

    Ebihal!
    Micsoda kérdés. 🙁
    Több kilométer nemzetiszínű szalagot aprítottak fel.

  43. Bugi szerint:

    Ha szerintetek a Fidesz nem csinált semmit azzal, hogy az MSZP által 16 évig ígérgetett de elvesztegetett fejlesztéseket pótolta három év alatt, akkor az MSZP-s 16 évet, amit végiglazsáltak, végigloptak, és a végén az egyikük még gyilkolt is, hogyan értékelitek? Az a valami? Ne gyerek vissza. Légyszi. A végén még megint bántana valaki egy másikat magatok közül.

    Ja, és a Szabó Szabolcsról még mindig nem hallottam azon kívül semmit, mint hogy nem csepeli és nem csinált még semmit. Már bocs, de ne nevezze magát csepelinek az, aki csak azért költözött ide, hogy ne kritizálhassák a kampányban azzal, hogy nem itt él. Jelölt olyan legyen, aki ismeri, szereti Csepelt, és tett is már érte.

    Akár fideszes, akár nem, ez szerintem az alap.

  44. Bugi szerint:

    Igazatok van, nem győri, hanem gyulai. Az sem Csepel elővárosa. De ez nem számítana, ha legalább Csepelen élne évek óta, és tett volna itt valamit azon kívül, hogy másokat fikáz.

  45. Aladár szerint:

    Bugi csak nyomja, nyomja a hazugságot – kitalálta a barom állatja, hogy Szabó Szabolcs nem csepeli, kurvára nem zavarja, hogy kb. nyolcszor közölték vele, hogy de igen, az – őt nem érdekli, csak hazudik, hazudik, hazudik, hazudik.

  46. Bugi szerint:

    Attól, hogy most gyorsan ideköltözött, még nem csepeli. Amellett még két fűszálat nem tett keresztbe Csepelért, emiatt a kutya nem ismeri, a piac elé is csak másokat fikázni állt ki, de országgyűlési képviselő akar lenni. Gratulálok!

  47. felix szerint:

    Bugi!
    Várom az írásodat, az érdemeidről.
    Légy szives és egészítsd ki azzal, hogy mit tettél az előtt, hogy kiviselőnek nyomtak.

  48. nagyapó szerint:

    Eetásak! Látom örülnek a csepeli közös baloldali jelöltnek. Azért megkérdezem, bár ez a pártjuk bélügye, hogy szivárványos zászló alatt fogják a kendermagot csipegetni?
    A szeretem/nem szeretem Dobák után egy libás, buzi, narkós pártot fognak támogatni?
    Aladár, 1/2eszű1/2x, robi, csecsemő béka, igéző, csak így tovább, jól tolják a Fidesz szekerét!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  49. robi szerint:

    nagyapó megint sértegeti az egyik fővárosi vezető nemi identitását.

  50. felix szerint:

    Szemétláda!
    Lehet, hogy te nagyobb buzi vagy itt mindenkinél, ezért is vagy fszkalap.

  51. Éva szerint:

    Én is jobban örülnék, ha csepeliek lennének a jelöltek. Csepelen csepeliekre van szüksége!

  52. nagyapó szerint:

    robi! Eddig nem tudtam, hogy egy pártnak nemi identitása van. Kifejtené részletesebben?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  53. Vátesz szerint:

    Lehet hogy pofára esnek libsiék, ha mégis lesz baloldali jelölt Csepelen. A baloldal nem a kapitalista MSZP-ből és főleg nem a libás-buzi-narkós Együtt-PM-ből áll!

  54. felix szerint:

    nagyapó szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 22:22
    Eetásak! Látom örülnek a csepeli közös baloldali jelöltnek. Azért megkérdezem, bár ez a pártjuk bélügye, hogy szivárványos zászló alatt fogják a kendermagot csipegetni?
    A szeretem/nem szeretem Dobák után egy libás, buzi, narkós pártot fognak támogatni?
    Aladár, 1/2eszű1/2x, robi, csecsemő béka, igéző, csak így tovább, jól tolják a Fidesz szekerét!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  55. felix szerint:

    nagyapó szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 22:38
    robi! Eddig nem tudtam, hogy egy pártnak nemi identitása van. Kifejtené részletesebben?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    Szemétláda! Olvasd el egymás után a két hszedet.
    Amennyiben nem veszed észre, hogy mekkora hülye vagy, akkor még annál is nagyobb lettél.

  56. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Nem tudom mi a “hszed”. Valami arab szó??
    Ellenben, köszönöm, hogy pontosan idézett – 22:45 – kérem máskor is tegye. Repetitio est mater studiorum!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  57. felix szerint:

    Szemétláda.
    A neten igazán nagyon hülye vagy, ha nem ismered a rövidítéseket.
    Az meg már magáért beszél, hogy nem veszed észre azt, hogy saját magadnak tetted fel a kérdésedet.
    Mit szedsz az agyad ellen?

  58. Aladár szerint:

    Bugi, ki mondta neked, hogy “most gyorsan ideköltözött”, te elmebeteg hörcsög?

  59. ... Grün szerint:

    félix!
    “A Cell Regeneration Journal szaklapban megjelent tanulmány eredményei azt bizonyítják, hogy a vizeletet fel lehet használni olyan őssejtek forrásaként, amelyek képesek továbbfejlődni apró fogszerű struktúrákká.”
    .
    Szegény Öreg Pöcs egy fogsort szeretett volna, de “húgy-agy” lett helyette” 😛
    .
    http://mno.hu/betegszoba/uj-fog-vizeletbol-1176165

  60. Etikus szerint:

    “Etikus szerint:
    2013. augusztus 28., szerda – 02:12
    Milyen nagy csen honol a “hangadók táborában?”

    Újabb nagy pofon, ha úgy tetszik csapás érte őket! Hát ezért “fecsegtünk mi annyit a semmiről?” Ugye írtam jó néhányszor. (és engem gyaláztatok ti “nagyokosok.” Még mindig nem értitek, hogy kik vagytok? Anyátokat, Apátokat is képesek vagytok keresztre feszíteni, az igaztalan, embertelen ügyetekért, rendkívül szánalmasak vagytok ti, a hazug, zsarnok nagypofájúak. A történelem bizonyítja, ti mindenre képesek vagytok, bárkit, bármikor elárulni, legfőképpen saját “bajtársaitokat.” És magatokat?!
    Szánalmasak vagytok.

    Íme!
    Issoráz………

    Etikus szerint:
    2013. augusztus 26., hétfő – 13:15

    “OSZTOZNI JÓ?
    Amilyenek a fenti személyekről lévő közismert infók, mint hataloméhes, önimádó, mindenáron való zsákmányszerzők, magukat vezetőknek képzelők,
    háááááááááááát,
    olyan az alattvaló táboruk is! (tisztelet a kivétel)

    Még elérhető közelségben, a kezükben sincsen a veréb, de ők már túzokról álmodoznak.
    A balgák, akik még el nem tudják képzelni, mekkora égés vár reájuk. Miért, mert infantilisek, képtelenek a változásra. (tisztelet a kivétel)
    Jellemző rájuk, miközben az alattvalóknak éveken át hirdették, “merjünk kicsik lenni.”
    Természetesen az itt firkáló sötét balgák, már e szálló igéjüket elfeledték.

    Csak fröcsögnek a semmiről…………….

    Részükre, a kilátástalanság vár, 2014-ben, esélytelenekké tették magukat 1917 óta permanensen. Most jön el az ő igazi idejük, még messzebb a hatalom esélye.
    Közeleg az újabb rezsicsökkentés időpontja, október 1. Nem pedig, november 7.
    Nem tudnak mit kezdeni, ezzel a jelentős kedvezménnyel, még a nagy politológusaik sem. Csupán a balga gyűlölködők, gonoszok, hazudoznak ehol, mindent össze vissza, de ezekre meg már nem figyel oda senki sem, mert mindenki ismeri gátlástalanságaikat.”

    Utólag!

    Még valamit!

    Magam is sokszor leírtam, az évek során, hogy a “történelem szemétdombján végzitek, az ideálotokkal együtt.”
    Örülök, hogy ezt sokan így látják, de ezt mind magatoknak köszönhetitek, mert cselekedeteitek alapján “vívtátok ki,” a hozzátok méltó eredményt.
    Legyetek büszkék magatokra, mert még ezek után is azok lesztek.
    Következik a végső harc? Most a kisebbik pártért? Hiszen ezt a feladatot fogjátok kapni!
    Mindent bele! Még mindig nem veszitek észre, hogy folyik a cirkusz fejetek fölött, (ti meg firkáltok a semmiről egymást is marva) aztán lehajtott fejjel, de mégis lelkendezve, egymást biztatva fogtok menni szavazni, de nem VÁLASZTANI! (ugye erről is írtam néhányszor)
    Fel a fejjel! Lesznek, jönnek még traumák, amelyeket el kell szenvednetek.”

  61. Etikus szerint:

    Találtam!

    “Perspektíva? szerint:
    2013. augusztus 28., szerda – 07:00
    “Most mi lesz elvtársak?”

    ELŐRELÁTÁS.

    “Perspektíva? szerint:
    2013. augusztus 26., hétfő – 18:01
    Nem felejtendő!
    Már korábban írtam, ők fogják a CSM-t rendbe tenni, Csepelt “beindítani”, csak nem úgy ahogyan sokan gondolják!!! Akkor majd lesz Csepelen, majd nem mindenkinek munkája.
    Tudom ma még sokan el nem tudják képzelni. Pedig befog következni.
    Nem véletlenül akarják átadni a terepet, részükre. Igényük van rá.”

  62. Etikus szerint:

    Ez korábbi írásom egyikéből

    “Végül is a háborút sikerült elkerülni a SZU. térdre kényszerítésével, tehát elkezdődhetett az a folyamat, amely az újabb piac szerzési folyamatokat indította el. Tehát azok rendezték meg, akik bevezették a kommunizmus ideológiáját, s lám annak térnyerése után, belátták, hogy van amit az ideológiájuknál is jobban szeretnek.”

    “Tehát azok rendezték meg, akik bevezették a kommunizmus ideológiáját, és azt is….. azok is szüntették meg szinte az egész világon….. akik……”

  63. Etikus szerint:

    El kell kezdeni gondolkodni, az építkezéseken, ezzel járó térnyeréseken, fejlődéseken, várható beruházásokon a kerületben is! A közelmúltban igen sok anyag jelent meg, együttesen és külön-külön is, tehát gondolkodni-gondolkodni!

    A cégemen belüli, ha az eddigi profil révén már nem rentábilis, akkor nem a cégemet szüntetem meg, ha nem olyan új profilt gyártok v. forgalmazok stb. amely rentábilissé teszi a cégem működését!!!

  64. robi szerint:

    Engem szórakoztat, amikor Etikus idéz Perspektívától.

    Aki nem tudja, hogy egy és ugyanazon személy, annak még talán tetszik is, hogy két ember azonos hullámhosszon van. Az IP számok összevetésében gyenge lábakon álló adminnak nem tűnik fel?

    Az is tetszik, hogy állandóan munkáról és építkezésről álmodozik( neki nem elég a stadion biznisz?), miközben rendszeresen hajnali 3-kor fórumozik.

    Nyilván állandó éjszakás a pacák.

  65. robi szerint:

    nagyapó megint (sokadszor) leégett.

    Miután jól kibuzizta magát, azt írtam:

    “robi szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 22:29

    nagyapó megint sértegeti az egyik fővárosi vezető nemi identitását.”

    válasza:

    “nagyapó szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 22:38

    robi! Eddig nem tudtam, hogy egy pártnak nemi identitása van. Kifejtené részletesebben?”

    Szelektív emlékezőképessége ( van jó, meg rossz buzi?) nem menti értelmezési gondjait.

    Apropó: találkozott már a Kerékpárgyári melósokkal, hallotta-e a gyártó gépek dübörgését?
    (Az öreg “polihisztor” három hete ugyanis teli pofával harsogta, hogy saját gyártású kerékpárok készülnek a fővárosi tenderhez).

  66. felix szerint:

    Egyszerűen egy degenerált, aki nem veszi észre, hogy soha nem mond semmit.
    Agyára ment saját magának és közben Ricsi lett

  67. Balos szerint:

    Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem abszurd, ami Csepelen történik. Rákerestem erre a Szabó Szabolcsra a neten. Politikai értelemben kb. két éve “él”, azóta jár ide-oda. Semmi mást sem lehet róla tudni.

    Mégis mi az, hogy egy országgyűlési jelöltről nem tudni semmit, mert még nem csinált semmi lényegeset, kiemelkedőt? Ilyenre példa Csepelen még soha nem volt. A csepeli MSZP-ről megint megvan a véleméyem.

  68. Etikus szerint:

    Hende: Nehéz idők várnak támogatóinkra

    MHO/MTI
    – 2013. augusztus 29., csütörtök

    A kormányoldal minden segítségre és imára számít
    Nehéz időszak vár azokra, akik az országgyűlési kampányban kiállnak a kormány és az ország mellett, mert a “hitelét vesztett baloldal” igyekszik majd a jobboldal becsületét is lerombolni, jelentette ki Hende Csaba. A honvédelmi miniszter erről csütörtökön, a Polgárok Háza évadnyitó estjén beszélt, hangsúlyozva: a kampányban a nyugalom, az erős idegek, a bajtársiasság és az áldozatkészség lesz a legfontosabb.

    A kormányoldal minden segítségre és imára számít. “Másként aligha tudjuk elviselni ezt a sok mocskot, amit ránk fognak szabadítani” – tette hozzá.
    Hende Csaba az ellenzéki tárgyalásokról szólva azt kérdezte, fel tud-e bárki idézni “egy fél fia gondolatot ebből a kutyakomédiából, amely ne arról szólt volna, hogy márpedig az Orbán-kormányt le kell váltani?”.

    Ebből egyértelműen kiderül, hogy a baloldalnak nincs terve az országgal, csupán a hatalmat akarja megszerezni – mondta a miniszter.
    Kubatov Gábor, a Polgárok Háza igazgatója beszédében úgy fogalmazott: az 1947-ben kezdődött események miatt ülnek össze minden évben. “Ahogy Bayer Zsolt barátom mondja, annak idején a virsliujjú, nájloninges kommunisták” hozzáfogtak az ország átalakításához, és “ezek a derék fiúk” felszámoltak mindent, ami értelmes volt ebben az országban – jelentette ki.”

    Ezekről a gondolatokról írok már hetek óta………..Ezek sajnos mind tények, hiszen elkövették, és ma is folyamatosan azt teszik. Aláznak, gyaláznak, gyűlölködnek, szítanak, kifosztanak.

    Végül is mindenki csak azt tudja adni, amelyre jelleméből, genetikailag hivatott!
    (Húgyagyúak, fáj az a valóság, amelyekről nektek írnak a T. Csepeliek!!!! Ráadásul az itt leírtak (is) tökéletesen igazak)

    Egyetlen egy programjuk van: az Orbán Kormányt le kell váltani.”
    A gazdasági, oktatási, kulturális stb. az országot érintő programjuk nincsen.
    A meglepi majd akkor jönne, ha hatalomra kerülnének.
    Akkor majd kezdődhetne, ill. folytatnák az ország megnyomorítását, kiszolgáltatását, kiárusítását, még azt is ami a Földben van.
    Pl. ivóvíz, ásványi anyagok……………Ugye a normális józanul gondolkodó embereknek, mondom még egyszer, a normális embereknek, ez már ismerős.

    Végül is mindenki csak azt tudja adni, amelyre jelleméből, genetikailag hivatott!

  69. Éva szerint:

    Hajrá Fidesz!

  70. felix szerint:

    Etikus!
    Keresd és olvasd a programot!
    A hazudozást meg hagyd abba.
    http://nol.hu/belfold/az_mszp_teljes_programja_-_dokumentum

  71. felix szerint:

    Bocsánat rossz a link

  72. ... Grün szerint:

    admin!
    Mi az oka annak, hogy ez az a zellenzéki reklám levakarhatatlanul elölre ugrik?!
    Rencer-hiba lehet?! 😛

  73. ... Grün szerint:

    Esetleg mint Tapló Pityi szerint: „egy dolog, hogy nekik (mármint a DK-soknak – a szerk.), ha fölcsapják időnként a Bibliát, miért mindig az Ószövetségnél nyílik kizárólag ki, de most erről nem akarok semmit se mondani” 😛 😛
    .
    http://magyarnarancs.hu/belpol/tarlos-tagadja-a-zsidozast-86348

  74. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Hozzászólók!

    Elnézést kérek, de nincs időm minden hozzászólást elolvasni. A lényegesebb felvetésre reagálnék:

    1, 10 éves Csepelen élek (2006 óta a Sétányokon). Azt már csak a vicc kedvéért jegyezem meg, hogy édesapám itt született 1955-ben, nagyapám pedig akkor a szigetszentmiklósi autógyárban dolgozott. Szóval ilyen értelemben tősgyökeres vagyok 🙂 Szóval megint rossz irányban kezdtek el lövöldözni.

    2, Magam nem foglalkoztam politikával 2012 előtt. Ha a “nem csinált semmit” kijelentés erre vonatkozik, akkor az korrekt. Amennyiben a saját szakterületemre vonatkozik, akkor nem. Az ELTE oktatója vagyok, végzettségemet tekintve geográfus (terület- és településfejlesztés a szakterületem). Azt gondolom, hogy mindig lelkiismeretesen és becsületesen elvégeztem a munkámat. Le lehet ellenőrizni.

    Rövidesen megtörténik minden választókerületben a jelöltek hivatalos bemutatása, és azt követően indul helyben is egy bemutatkozó kampány. Addig is kérem szíves türelmüket. Aki beszélgetni szeretne, az nyugodtan keressen meg. Bár már az egyetemen is kezdődik az őszi szemeszter, de biztosan tudunk időpontot egyeztetni.

    További szép napot!

    Szabó Szabolcs
    https://www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014

  75. Ferenc szerint:

    Szabó Úr!

    Önnek (ha máshonnan nem), szakterületéből kifolyólag tudnia kellene, hogy Csepel nem 10 éves.

    Egyébként pedig sajnálom, hogy egy egyetemi oktató nem elég okos ahhoz, hogy lássa, hibás lépés a libás Bajnai múltját, jelenét támogatni…

  76. Bugi szerint:

    Szabolcs, a láthatatlan ember.

  77. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Ferenc!

    Mea culpa, mea maxima culpa. Véletlenül ütöttem egy s betűt 🙂

    A politikát illetően pedig egyszerűen más a véleményünk. Ez nem okosság, vagy IQ kérdése. Egyszerűen másképp látjuk a világot. Azt hiszem ezzel nincs semmi gond. A probléma akkor kezdődik, ha nincs érv.

    Üdvözlettel:

    Szabó Szabolcs

    ui: még mielőtt Bugi elkezd kombinálni: semmi közöm Gárdonyihoz!

  78. Ajtony szerint:

    Kedves Csepeliek! Valamikor a Jedlikben érettségiztem. Akkor még egy szerethető, falusias hangulatú kerület volt. ’77-ben elkezdték a nagy kaptársort építeni, amivel együtt lebontották a Kossuth és a Rákóczi házait, velük együtt a Paraszt Csárdát és a Székelyt, ahol sokszor ettünk, vagy éppen ittunk valamit a Ragyás, vagy a Rideg dizsije előtt. Ma csak akkor megyek át a kerületeteken, ha muszáj. A Táncsicson a hetvenes évek retró bukkanói – pedig a 7 milliárdért elpattintott északi telkek árából utakat ígért Tóth úr. A csepeli gerincút sehonnan megy sehová. A kerület északi része egy romantika nélküli quartier latin. Rendezési terv nélküli területrendezés, a hatalmas gyárterületen lehetett volna ipari park, ahol a kerület valaha ipari munkásai találtak volna munkát, megélhetést. Nézzetek már kicsit körül! – mit kaptatok azoktól, akikhez érzelmi kötődés fűz benneteket? Demagógiát. Munkásnegyedből prolinegyed lett – esténként hangos hordában vonuló népekkel. Mit kaptatok a 2010-ig hatalmat gyakorló bal(?)oldaltól? – hogy ennyire harcoltok érte…

  79. bolemann lajos szerint:

    “Munkásnegyedből prolinegyed lett”
    Mi a különbség?
    Azért most már kevesebb a pronyó, mint a 80-as években.

  80. Ferenc szerint:

    Tudja, Szabó úr, ha Önt nem a pénzéhség -hiszen az összes szocialista kormány arról híres, hogy szétlopta, kiárusította az országot-, hanem a Csepelért tennivágyás vezérelné, akkor nem állt volna be egy olyan kétes alak mögé, mint Bajnai, és nem nevettetné ki magát olyan emberekkel, mint az a sokak által csak házicsicskának tartott Hudák János.

    Egyetemi tanár létére többet vártam volna Öntől.
    Elindulhatott volna függetlenként, és akkor hiteles lenne. De így…

  81. szigetország szerint:

    A szigetszentmiklósi Ladányi Sándorról, aki most megnyerte az időközi választást, nem árt tudni, hogy ő eddig is és jelenleg is képviselő az önkormányzatnál az MSZP színében. Nem igazán becsületes dolog, hogy úgy indult a választáson, mintha nem volna képviselő. Az volt, s most helyébe egy ismeretlen embert tesznek be az MSZP listájáról. Erről pedig nem beszélnek… Ladányi sem beszél. A sajtó sem beszél.

    Mindemellett igaz, hogy a szigetszentmiklósi fideszes önkormányzat halványan teljesít, (hogy finoman fogalmazzak).

  82. szigetország szerint:

    Ferenc!

    Szabó Szabolcs nem egyetemi tanár, hanem adjunktus. Nagy a különbség.

    Kíváncsi vagyok arra, hogy Szabó Szabolcs folytatná-e a csepeli szocialista bűnözők elszámoltatását, amit a Fidesz elkezdett és az ügyészség is több esetben helytállónak ítélte a feljelentéseket.

  83. Ferenc szerint:

    Idéznék Szabó Úrtól: ” Az ELTE oktatója vagyok”

    Mondja, szigetország, az oktató Ön szerint nem tanít? Ha tanít, akkor tanár.

  84. szigetország szerint:

    Az ELTE oktatója különféle beosztású lehet: tanársegéd, adjunktus, docens, egyetemi tanár (professzor). Így, felfelé haladó sorrendben.

    Az adjunktus általában még nem rendelkezik tudományos fokozattal (Phd vagy a tudományok nagydoktora), vagyis nem áll mögötte akkora tudományos munka, mint egy egyetemi tanár (professzor) esetében. Szabó Szabolcs ezért nem egyetemi tanár, de még az lehet, ha iparkodik.

    Ellenben pl. Klinghammer István (csepeli honfitársunk) valóban egyetemi tanár, aki megszerezte a legmagasabb tudományos fokozatot, s beválasztották az Akadémiába is.

  85. bolemann lajos szerint:

    “A szigetszentmiklósi Ladányi Sándorról, aki most megnyerte az időközi választást, nem árt tudni, hogy ő eddig is és jelenleg is képviselő az önkormányzatnál az MSZP színében. ”
    Akik megválasztották azok pontosan tudták. Kezdhettek parázni, ez számotokra már a vég kezdete. 😛

    Franci!
    Azokra sosem szavaznék, akik a hozzád hasonlóknak megfelelne. Szerencsére van választásom. 🙂

  86. bolemann lajos szerint:

    “Az adjunktus általában még nem rendelkezik tudományos fokozattal”

    Tévedsz! Az egyetemi adjunktusoknak rendelkeznie kell Phd-vel!
    Kevered az egyetemi adjunktust a köztársasági elnökökkel. 🙂

  87. Tóth Kati szerint:

    AzEgyütt 2018-ról nem akarunk beszélgetni?Teljesen egyet értek Ajtonnyal,mit tettek Csepelért az elmúlt 20 évben a komcsi vezetői?Semmit.Pusztítottak,loptak,csaltak,hazudoztak.Egy kizsákmányoló,maffia banda.Mit akarnak velük a szoci szavazók?Unalmas már.Mikor szabadulunk meg végleg tőlük?

  88. bolemann lajos szerint:

    Amikor ilyen tóthkati-féle homo stultusok behányásait olvasom mindig megnyugszom. De jó hogy nem tartozom közéjük.
    Szégyelljék azok magukat, akik ilyen lényekkel egy nyájban legelésznek. 🙂

  89. nagyapó szerint:

    Nagyon bízom az együtt valamiben. Nem tudom mi az, de bízom bennük. Bízom, mert elkötelezettek a természet iránt, így várom, hogy az é-i területen virágzó libalegelőt hoznak létre és a gúnárok, ha pislogva is, de elzavarják a csöveseket.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  90. szigetország szerint:

    bolemann!

    Ahogy írtam, nem minden adjunktus rendelkezik tudományos fokozattal, vagyis vannak olyanok, akik már rendelkeznek ilyennel.
    Másrészt különbséget kell tenni egyetemi és főiskolai adjunktusokról.
    Az általad említett köztársasági elnöknek nem Phd fokozata volt, hanem úgynevezett kisdoktorija, amely az ő idejében létezett, később megszüntették. A kisdoktori a legalacsonyabb tudományos fokozat volt, sok esetben csekély tudományos munkával meg lehetett szerezni.

  91. szigetország szerint:

    Gratulálok a Phd-hez! Szabolcs bizonyára kiváló geológus.

    Egy jó geológus azonban nem keverendő össze egy jó politikussal. Szabolcs honfitársunk eddig nem jeleskedett abban, hogy Csepelért is annyit tett volna, mint a geológiáért.

  92. Aladár szerint:

    Nem geológus, geográfus. Ehehehe. Nem tudsz olvasni, vagy fogalmad sincs, mi a különbség?

  93. ... Grün szerint:

    szigetország!
    A geológus talán inkább a teológushoz hasonlítható!
    Ott van példának a Tömjén Zsóti, aki aranyér ápolást is vállal a Vezírnél! 😛 😛

  94. nagyapó szerint:

    Ha-ha-ha. Jót mosolyogtam idióta Dr. grün t.t.-n! Van humora, mehetne Heti Hetesbe (helycseje Fajkasházival). “Tanarak, tanarak, mint a szamarak.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  95. szigetország szerint:

    A geográfus valószínűleg jól konyít a geológiához, s ezzel Szabolcs honfitársunk értelmi képességét és széles látókörét dicsértem.

    Aladár lenézi a geográfust, mert szerinte semmi köze a geológiához.

    Aladár, nem kéne máris temetned az adjunktus urat!

  96. nagyapó szerint:

    Mintha emlékeznék egy másik “adjunktus” úrra. Valami Fodor Gáborra. Nem rémlik valakinek?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  97. robi szerint:

    Szórakoztató volt olvasni a helyi idomított népség kínos zagyvaságait.

    Azok a sötét figurák( a feltétlen szolga népség), akiknek lételemük a beskatulyázás( aki nincs velünk, az tolvaj komcsi), ismeretlenek rágalmazása, most nem tudnak mit kezdeni egy sohasem látott emberrel.

    Mielőtt még elsírnám magam azon, hogy ( pártállástól függetlenül) ki mit tett szűkebb, vagy tágabb közösségünkért, emlékeztetnék mindenkit a következőkre: aki valamilyen szintű vezetői posztot betölt, nem össznépi könyörgésre lett az, aki.
    Előtte törtetett ezerrel, hogy megválasszák.
    Nem társadalmi munkát lát el, a betöltött pozícióért jóval az átlagot meghaladó fizetést kap. És mindent megtesz azért, hogy ne kelljen visszamenni tanult szakmájába.

    A szobor emelésekkel még várjunk egy picit.

  98. Kiváncsi szerint:

    milyen érdekes, hogy ez a 100. hozzászólás, és nem hallottuk hajós (aki nem Dobák) véleményét.

    Mi történhetett? Lehet, hogy hajós (mégiscsak Dobák)???

  99. Etikus szerint:

    Tisztelt kommunisták!!!
    Vajon a történelem során hányszor árultátok el egymást, magatokat, elveiteket, anyátokat, apátokat, testvéreiteket?
    Ne számoljátok, mert egy szó a válasz!
    Megszámlálhatatlanul!
    Csak egy kicsit visszatekintve:
    -a nagy módszerváltáskor is cserben hagytak, elárultak benneteket, vajon miért?
    -azért, mert amint már oly sokszor írtam, (csak Ti nem értitek meg), van amit sokkal jobban szeretnek, mint az elveiket! (a szemináriumon tanultátok a zsákmányszerzést)

    -És mostanság?
    -Még mindig epizódokról csevegtek egymás között, miközben fogalmatok nincsen a lényegről, a jövőről. Infantilis gondolkodásotok révén, képtelenek vagytok felfogni, nem megérteni, ha nem felfogni, hogy az idő történelem kereke, meghaladta a gondolkodásotokat. Egyetlen egy dolog az amit magatokénak tudhattok, s az nem más, mint a mindenáron való zsákmányszerzés utáni ácsingózás, és annak a mindenáron való megszerezhetőségének belső kényszeretek.

    Akik képesek a VÁLTOZÁSRA (ti nem), azok hagynak benneteket szakadatlanul cserben, mert nem kívánnak veletek tovább együtt, egymást marakodva, a megszerzett zsákmányon osztozni. Vegyétek már magatokat észre.
    Tudom, majd jönnek a legsötétebbektől, a legbalgábbaktól a gyűlölködések, a fröcsögő semmitmondó egy, max másfél soros kiemelések! Pedig ez nem matek.
    Csak egyszer valaki, közületek ennél több sorosat, összefüggő tárgyszerű gondolatokat képes lenne papírra vetni.
    Azt nem! Arra ti képtelenek vagytok. Különben írjatok amit akartok, egyedül születtetek, egyedül kell meghalni is, de hogy idő előtt magatokra hagynak maradtok, ez is csak a kommunistákkal, azok leszármazottaival fordulhatott, fordulhat elő periódikusan a történelem során.

    “Árulás súlyt minden szent hitet
    és Becsületet rút gyanú aláz
    és szűz Erényt a gaz tiporni kész
    és Tökéletest korcs utód gyaláz
    és Érc erőt ront béna vezetés
    és Észre láncot doktor Balga vet”

    Lenin, gavarity, ucsitsza, ucstsza, ucsitsza……………………………………………

  100. ... Grün szerint:

    “Tisztelt kommunisták!!!
    Vajon a történelem során hányszor árultátok el egymást, magatokat, elveiteket, anyátokat, apátokat, testvéreiteket?”
    Kérdésem hozzátok is szól, ugye kedves Etikus?! ))) 😛 (((
    .
    Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
    Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
    Pintér Sándor – MSZMP titkár
    Martonyi János – MSZMP-tag
    Járai Zsigmond – MSZMP-tag
    Varga Mihály – KISZ-titkár
    Matolcsy György – MSZMP-tag
    Boros Imre – MSZMP-titkár
    Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
    Harrach Péter – MSZMP-tag
    Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
    Fónagy János – MSZMP-tag
    Deutsch Tamás – KISZ-titkár
    Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
    Kerényi Imre – MSZMP titkár
    Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
    Pozsgay Imre – az MSZMP KB és PB tagja
    Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

  101. Etikus szerint:

    VÁLTOZÁS, KI ERRE, KI ARRA, DE A JÖVŐ ÚTJÁNAK IRÁNYÁBA, AZAZ, A FEJLŐDÉS IRÁNYÁBA!
    Számtalanszor leírtam, nem pártokban gondolkodva, hanem az emberiség fejlődésének érdekében.

    A pártok csupán eszközei a hatalomba jutásért történő marakodásban, amely kétségkívül privilégiumokkal járt, és fog is járni. Valamilyen eszköz csak kell a Népek (meg)vezetésére, “hülyítésére.”

  102. Etikus szerint:

    Bár már az is egy piciny fejlődésnek vélt álláspont, hogy a Fletóról leszakadnak az mszp-k.
    Viszont, ha jól belegondolunk nézzék meg kik kapnak listás helyeket, akik a zsákmányszerzés műveleteit irányítják, koordinálják.
    (Újhelyi is menekül Brüsszelbe, mint ahogyan, valószínűen Góódon is, ha nem sikerül az ún. szerencsejátéka, a befutóra tett……..
    Akkor hát, miről szól a néphülyítés?!
    Mi a célja?
    El ne kezdjék, hogy deeeeeeeee…………a! jegyében!

  103. Etikus szerint:

    6:02
    Egyszerűen sem olvasni, sem értelmezni nem hivatott, képtelen.

    Akkor ez az alul iskolázott mit keres erre felé?

    Miközben töményen kapja a kultúrát, minden területről.
    Egyértelmű, teljesen feleslegesen.

  104. Etikus szerint:

    “Árulás súlyt minden szent hitet
    és Becsületet rút gyanú aláz
    és szűz Erényt a gaz tiporni kész
    és Tökéletest korcs utód gyaláz
    és Érc erőt ront béna vezetés
    és Észre láncot doktor Balga vet”

    Lenin, gavarity, ucsitsza, ucstsza, ucsitsza……………………………………………

  105. Etikus szerint:

    Bayer Zsolt meg nem írt leveléből

    “Hazánkat, amelyet kiraboltak az utolsó rohadék kommunisták. Nem tűntek el a történelem süllyesztőjében, de nem ám, túlélték saját végzetüket, én csak tudom, láttam eleget a Népszabadságnál. Beh gyűlöletes egy meló volt, Jenő. Hál’ Istennek, elmúlt, vége van, köszönhetően neki. Neked. Nekünk. A magyaroknak. A magyarok köszönik nekünk. Nekem.”

  106. ... Grün szerint:

    Hiteles másolat Bayer meg nem írt leveléből?!
    Látjátok feleim szümtükkel mik vogymuk ?!
    Nem látjátok, no látjátok! 😀

  107. abcd szerint:

    Megy a komcsi-kapitalista anyalgás…….Magyarország jobban teljesít !

    “Idén is folytatódott Magyarország versenyképességének romlása: a Világgazdasági Fórum most közzétett 2013-2014-es rangsorában hazánk már csak a 63. helyen áll a tavalyi 60. és a két évvel ezelőtti 48. hely után. A listán 2005 óta szerepel Magyarország, eddig a legrosszabb helyezésünk a 62. volt 2008-2009-ben (szintén nagy zuhanással, az előző évi 47. hely után).”

    http://www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalCompetitivenessReport_2013-14.pdf

  108. spectator szerint:

    Finom a gumicsont ?

  109. joságos szerint:

    T.szigetország!
    Anélkül,hogy megkérdőjelezném mérhetetlen tudását és intelligenciáját csak a miheztartás véget közlöm magával, a geográfus az nem geológus! A geográfia és a geológia két külön álló tudomány. Ezt a maga fajta mindenhez értő és mindent tudó zseninek illene tudnia!

  110. spectator szerint:

    Lehetne beírni a Googleba : geográfia. Ott érdekes okosságokat lehet megtudni e két tudományágról és egymáshoz való viszonyukról. Hajrá !

  111. Tóth Mária szerint:

    Bolemann Lajosnak mitől van ekkora arca??? Ő csak ide írogat és fikázza más véleményét, érveket hozzon vagy ” behányásokat”, ahogyan ő fogalmaz!

  112. Bugi szerint:

    Kíváncsi lennék Szenteczkyék mennyit fizetnek a bérkommentelésre.

  113. Bugi szerint:

    Amúgy teljesen mindegy, hogy milyen végzettsége van, az sokkal magasabb, mint a jellemzően szakmunkás vagy max. középfokú végzettségű korábbi vezető elvtársaknak (persze, ha tisztességgel járunk el, és nem vesszük végzettségnek a foxi-maxit, és van egy kivétel, Avarkeszi).

    Az viszont tény, hogy a mások fikázásán túl ez az ember még semmit sem tett Csepelért, a csepeliekért. Ebben már jól illik a kommunista elődökhöz.

  114. Jóska szerint:

    Ne törd magad Bugi! Tök mindegy, milyen végzettsége van, nincs annyi esze, hogy a tolvajok közé ne álljon be!
    Ez a pasi egy szerencselovag.

  115. ebihal szerint:

    Bugi!
    Végzettség tekintetében először nézz körül a helyi Fidesznél!

  116. Kacor király szerint:

    Minek? Tök mindegy, hogy milyen a mostani fideszes városvezetés végzettsége, Ők legalább NEM lopnak!

  117. Bugi szerint:

    A mostani Fideszes vezetőknél minimum egy felső fokú végzettség, diploma van. Kettőnél pedig több diploma is.

  118. Gézu szerint:

    Bugi, irigyek ezek, hagyd a fenébe. Csak provokálnak!

  119. ebihal szerint:

    Kacor!
    Vagy nem látod!

  120. felix szerint:

    Ebihal!
    Nem kell lopniuk, törvényesen viszik a közöst. Ez a kétharmad ereje.

  121. Bugi szerint:

    Félix, még mindig csak magadból indulsz ki.

  122. felix szerint:

    Bugi!
    Hogy te milyen frappáns vagy.
    Látszik, hogy van nálad diploma.

  123. Aladár szerint:

    Bugi: “Kíváncsi lennék Szenteczkyék mennyit fizetnek a bérkommentelésre.”

    Miért, a fidesz nem fizet neked eleget?

  124. Bugi szerint:

    Nem mindenki pénzért ír, Aladár. Ha nem kapnál pénzt érte, szerintem te se lennél ilyen Bajnai-nyalógép.

  125. Aladár szerint:

    Szóval te tök ingyen nyalsz a fidesznek, Bugi? Ugyan már! Ezt szerinted ki hiszi el neked?

  126. felix szerint:

    Mióta nyal ingyen egy képviselő?

  127. robi szerint:

    Bugi arról elfelejt említést tenni, hogy a saját csapatában eddig hány ember élt vissza a választók bizalmával?

    Hány olyan helyi politikus lehet, aki MUNKAIDŐBEN, jól fizetett vezetőként ( esetleg tanácsnokként) nem a kerület érdekeivel van elfoglalva, hanem fizetésért mocskolódik az infón?

    Érdekelne a konkrét válasza?
    Persze, egy inkorrektnek megismert pacáktól igazán gondolom komolyan az őszinte szavakat, de hátha.
    Bízni kell, hogy mindenki fejlődhet. Talán egyszer a saját háza táján fog sepregetni.

  128. robi szerint:

    jav: …pacáktól nem igazán gondolom komolyan…

  129. "?!" szerint:

    Ti vagytok ennyire hülyék, vagy másokat néztek hülyének narancsos bértollnokok?

    A fenti “Vége: kitűzte a fehér zászlót a csepeli MSZP” című vitaindító bejegyzés az alábbi közleménnyel zárul:
    “Ez a bejegyzés 2013. szeptember 3. kedd 16:02-kor készült …..”

    Ennek ellenére az első hozzászólás az alábbi időpontban érkezett:
    “Gordon szerint:
    2013. szeptember 02., hétfő – 15:21.”

    Ez arra utal, hogy a szánalmas teljesítményt produkáló szerencsétlen csepeli narancsosok úgy összezavarodtak a bejegyzés tárgyát képező hírtől, hogy az első narancsos bértollnoki hozzászólás (amelyben a csepeli fidesz hajójának az elsüllyedésért aggódó narancsos bértollnok “röfi” azt írja, hogy “A 2010-ben jéghegynek ütközött hajó most menthetetlenül süllyedni látszik”) előbb keletkezett mint maga a vitaindító bejegyzés.

    A fenti dátumok egyben a szélhámos csepeli narancsos bértollnokok által közölt egyéb adatok hitelességét is reprezentálják!

  130. admin szerint:

    Kedves “?!” !

    Az érdekesebb, nagy hozzászólás-vonzó cikket úgy tudjuk a címoldalon tartani, hogy a bejegyzés dátumát időben közelebb hozzuk.

    Ez nem világ-összeesküvés, csak arra jó, hogy tovább maradjon egy cikk az első oldalon.

  131. Aladár szerint:

    Azért a kerületi fideszes vezetők figyelmét felhívnám, hogy Bugi érdeklődött, hogy mennyiért kommentelhetne az MSZP-nek. Úgy látszik, nem fizet eleget neki a fidesz.

Itt lehet hozzászólni !