Fidesz: Távozzon a bűnbanda!

Csepel.info

A Fidesz korábbi hirdetése: kiborult a pártbili

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete elnöksége felszólította Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP pártelnökét és Takács Krisztián önkormányzati képviselőt, hogy térítsék meg a csepeli adófizető polgároknak az általuk okozott károkat, és haladéktalanul mondjanak le önkormányzati képviselői és egyéb fővárosi bizottsági tagságaikról.

A csepeli szervezet elnöksége szerint Szenteczky János pártelnököt és frakcióvezetőt eddig két bűncselekmény elkövetésével vádolta meg az ügyészség, és egy polgári perben, jogerős ítéletben is kimondta a bíróság, hogy közpénzből fizette magánügyvédeit. A közlemény kiemeli: ezt a pénzt az önkormányzat tartalék alapjának terhére fizették ki. Erről tehát nemcsak tudnia kellett Tóth Mihály akkori polgármesternek, de gyaníthatóan a kifizetést is ő engedélyezhette.

Ezért arra szólították fel Tóth Mihály korábbi polgármestert, hogy nyilatkozzon: mit tudott ezekről a kifizetésekről, és milyen alapon engedte meg, hogy párttársa magáncélra költse el a csepeli adófizetők pénzét. A közlemény itt tölthető le, teljes szövege pedig az alábbiakban olvasható.

Csepel.info

A Fidesz-MPSZ csepeli elnökségének közleménye:

Távozzon a bűnbanda!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete nevében felszólítjuk Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP pártelnökét, frakcióvezetőjét, az MSZP Budapesti Területi Szövetségének elnökségi tagját valamint Takács Krisztiánt, az MSZP önkormányzati képviselőjét, hogy térítsék meg a csepeli adófizető polgároknak az általuk okozott károkat, és haladéktalanul mondjanak le önkormányzati képviselői és egyéb fővárosi bizottsági tagságaikról!

Szenteczky János pártelnököt és frakcióvezetőt eddig két bűncselekmény elkövetésével vádolta meg az ügyészség. Ezen túl egy polgári perben, jogerős ítéletben mondta ki a bíróság, hogy közpénzből fizette magánügyvédeit. Erre információink szerint 3.750.000 forintot költött a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként. Mivel az általa vezetett cég veszteséges volt, a bírósági ítélet szerint a pénzt az önkormányzat tartalék alapjának terhére fizették ki. Erről tehát nemcsak tudnia kellett Tóth Mihály akkori polgármesternek, de gyaníthatóan a kifizetést is ő engedélyezhette.

Ezért arra szólítjuk fel Tóth Mihály korábbi polgármestert, hogy nyilatkozzon: mit tudott ezekről a kifizetésekről, és milyen alapon engedte meg, hogy párttársa magáncélra költse el a csepeli adófizetők pénzét?

Takács Krisztiánt, Szenteczky János MSZP-s frakcióvezető párttársát és képviselőtársát szintén bűncselekmény elkövetésével, sikkasztással vádolja az ügyészség. Róla a vádiratból derült ki, hogy magánokirat-hamisításért egyszer már elmarasztalták – a 2010-es önkormányzati választásokkor persze gondosan eltitkolta korántsem patyolattiszta múltját.

2010 óta a csepeli önkormányzat a korrupció-gyanús szerződések, visszás kifizetések megszüntetésével és a működés gazdaságossá tételével kétmilliárd forinttal csökkentette a kiadásokat. Mindezt úgy sikerült megtenni, hogy az önkormányzat Fidesz-KDNP-s vezetése az önkormányzati szolgáltatások körét folyamatosan bővítette, és megállította az eladósodást is. A korrupció súlyos terhétől mentesülve három év alatt 16 évig ígérgetett fejlesztések készülhettek el, nem csak új utak és kerékpárutak szolgálják a csepelieket, de – többek között – megújulnak a közterületek, a Tamariska domb, a Kis-Duna part, a Kiserdő és a Daru domb is, a kerületnek pedig hosszú szünet után újra lesz uszodája.

Csepelnek és a csepelieknek elemi érdekük, hogy ne mérgezze tovább a levegőt a maffiabaloldal. Azt kérjük tehát, hogy az MSZP politikusai térítsék meg az általuk a csepeli adófizetőknek okozott károkat, és a pályafutásuk végén legalább most, egyetlen egyszer tegyék azt, amit a választók joggal várnak el: mondjanak le képviselői és bizottsági tagságaikról!

Budapest, 2013. július 11.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete elnöksége

131 hozzászólás “Fidesz: Távozzon a bűnbanda!” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    A cím /majdnem / stimmel.
    Mi is pontosan így gondoljuk!!!!!!

  2. Bugi szerint:

    Azért egy valamit tisztázzunk: Tóth Mutyi Misi volt a főnök az MSZP-ben akkor, amikor a bűncselekmények történtek, bárhogy is hívták az elkövetőket, Demének, Szenteczkynek vagy Takácsnak.

  3. felix szerint:

    Bugi!
    Te maradsz?
    Azt beszélik, hogy rólad is kimondta a bíróság, hogy hazudsz.

  4. Nemmondommeg szerint:

    Vörös mutyi, Narancs mutyi. Teljesen mind1. Ez a két párt tette tönkre az országunkat 89 óta. Egy rendkívül birka nép vagyunk és ez tény. Csak vissza kell tekinteni a múltba egészen 89-ig…..

  5. Gordon szerint:

    Az ország tönkretétele nem ’89-ben kezdődött.
    Te ‘Nemondomeg’ még ezt sem tudod…
    Lapozzunk!

  6. Cirmi szerint:

    Egy kis mocskolódás, egy kis önfényezés. Ez már a kampány része, muszáj futtatni magukat ennyi elfuserált törvényalkotás után mert még nem kapnak szavazatokat.
    Van majré ugye, ugye???

  7. John Doe szerint:

    Itt is megkérdezem már, hogy Csepel mit finanszírozott 100%-os arányban? Egy év alatt, ha majdnem semmit nem csinálnak, akkor könnyű a tervezetthez képest el nem költeni 2 milliárd forintot.

  8. szigetország szerint:

    Jogerős ítélet, plusz két vádirat után az a minimum, hogy Szentecki távozzon a közéletből, a lopott pénzt meg tessék visszafizetni.
    A másik oldalon lehet hörögni, de egy erkölcsi minimumot be kell tartani.

  9. ebadta szerint:

    Gagyi kampányszöveg!

  10. csaba péter szerint:

    Ezek a kampány célból készített fideses ügyészek vádemelései azt üzenik , hogy akit a fidesz megvádol akármivel az unortodox vád a vádlott emiatt csak tisztességes ember lehet .

  11. szigetország szerint:

    ebadta máris hörög…

    Nálatok mi az erkölcsi minimum? Egy Deme-féle mészárlás?

  12. szigetország szerint:

    csaba péter!

    Ha ugyanezekkel vádolnák, illetve jogerősen elítélnék a bíróságon Németh Szilárdot, mint Szenteckit — szerinted nem kéne távoznia?

  13. csaba péter szerint:

    Azt hiszem nem tekinthető autentikusnak a véleményed

  14. Bugi szerint:

    Megy megint a komcsi hiszti, mert mennek a kóterbe a bűnözők.

  15. nagyapó szerint:

    Semmi gond. Új 1000 fős börtönt építenek.
    Meg lesz a helye a maffiabaloldalnak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. robi szerint:

    http://www.origo.hu/itthon/20130711-a-kormany-negyszazmilliot-ad-a-mezokovesdi-focinak.html

    Szerencsére mutyiról szó sincs, csak a fényes jelenű, ú. n. magyarfocinak jár, ami jár.

  17. Bugi szerint:

    Mi van Robi, nem tetszik, hogy a főnök bajban van? Csentike is szereti ám a focit!

  18. Cirmi szerint:

    “A kormány határozott arról is, hogy 400 millió forintot csoportosít át a Mezőkövesd Zsóry Futball Club fejlesztésére, 475 milliót pedig a hajdúsámsoni állami köznevelés feltételeinek megteremtésére, iskolaépítésre.”

    Természetesen fontos a sport, az egészség megőrzése. Na de ennyire??
    Az egészségügy pedig ugyanakkor haldoklik, eü. dolgozóknak beharangozták nagy csittel csattal a fizetésemelést, hogy a köztudatban megmaradjon, de megkérdezte tőlük bárki, hogy ténylegesen mennyivel visznek haza több bért, vagy amennyi béremelést kaptak annyi adható pótlékot el is vettek?? Ezáltal van akinek csökkent a bére nemhogy nőtt volna!!
    Ugyanezt teszik a pedagósainkkal, de azért fa..a gyerekek vagytok ugye???
    Ügyes! egyik kézzel ad, de sunyiban a másikkal jóval többet vesz el, ez a művészet!!

  19. robi szerint:

    Szánalmas Bugi!

    Óriási tévedésben vagy, mert én tojok rájuk is.

    Neked viszont igyekezni kell, mert a politikában könnyen kegyvesztett lehet az ember.

    Hazudj, rágalmazz, ami a csövön kifér, hogy elégedettek legyenek Veled.

  20. csepel-szigetlakó szerint:

    minden politikusbűnöző számára elkezdődött a visszaszámlálás.

  21. felix szerint:

    Bugi!
    Mész vagy maradsz?

  22. Bugi szerint:

    Cirmi a csepeli elvtársak csak az uszodára meg hasonlókra 406 milliót költöttek. És nem éppen az építésre hanem csak tervezésre.

  23. lucifer szerint:

    Mi van? Ennyire fosik a Fidesz? Ennyire szilárd a Szilárd helyzete? Csak állandó rágalmazással remélitek a 2014,..es győzelmet? Próbáljátok a ti eredményetek bemutatásával megnyerni a választást, és ne mások állandó rágalmazásával, sárba taposásával. Szégyelni való bűnöző banda vagytok.

  24. John Doe szerint:

    Bugi, Önök mennyit költöttek rá?

  25. szigetország szerint:

    Lucifer!

    Szerinted rágalmaz a bíróság? Rágalmaz az ügyészség? Szerinted minden rágalom, amikben a szocikat elítélik?
    Ugye, Demét is felmentetted volna?

  26. Bugi szerint:

    Lucia, az, hogy a komcsik bűnözők, nem a Fidesz félelme, hanem tény. Egyszerű tény.

  27. Bugi szerint:

    John, a Fidesz nem csak tervez, hanem megcsinálja. Tizedéből.

  28. szigetország szerint:

    Hiába, no, kellenek a tömlöcök, dutyik, áristomok, kóterek, szegedi csillagdák ennek a tolvaj népségnek.
    “Húzzatok bele” — a börtönbe.

  29. felix szerint:

    Bugi!
    Mikor szoktál igazat mondani?

  30. John Doe szerint:

    Bugg, mikor? 😉

  31. Bugi szerint:

    Deme Gábor magányos. Elvtársak, ideje indulni. Tóth Mutyi Misi elvtárstól bűzlik az egész szervezet.

  32. szigetország szerint:

    felix!

    Miért véded a tolvajokat? Ha egy kisembert ennek a tizedéért lecsukják, miért véded Szenteckit?

  33. John Doe szerint:

    szigetország, mitől ez a fene nagy “halhatatlan” önbizalma?
    Semmi nem örök és a fagyi is visszanyalhat, volt ilyen a történelemben.

  34. Cirmi szerint:

    Bugi!
    Önök vajon az uszoda helyett az útépítésre vagy csatornázásra költik a (MI) adófizető állampolgárok pénzét? És a kifizetett terveket ki fogja felhasználni verve a mellényt, hogy csak 20 Ft-ból építettünk uszodát?? Így marha könnyű költséget csökkenteni..

    Én is tudok ám ilyet, a vacsora hozzávalóit megvásároltatom a vendégekkel és azt tudom mondani, hogy jól megvendégeltelek benneteket és milyen ügyes voltam, mert nem költöttem semmit.
    Kicsit furcsa hasonlat, de sajnos Önök ezt csinálják, aztán meg köpködnek és fényezik magukat. Ehhez csak gratulálni tudok, bravó

  35. szigetország szerint:

    John!

    Ha a fagyi visszanyal, legyen úgy! Elő a bírósági ítélettel! Szentecki már megkapta, bűnösnek találták.

  36. szigetország szerint:

    Ha bárki tíz deka szalámit lop a közértből, megbüntetik, Szentecki majdnem 4 milliót lopott el bizonyíthatóan — miért különb ő, mint egy átlagember? Miért járna neki pozitív megkülönböztetés?
    Szóval: dutyiba vele.

  37. ... Grün szerint:

    szigetország!
    Szenteczky eddig még semmilyen jogerős ítéletet nem kapott!
    Ez az egy is csak annak megállapítása, hogy közpénzből fizette az ügyvédeket! 😛

    http://csepel.info/wp-content/uploads/B%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1gi-%C3%ADt%C3%A9let-Szenteczky-H%C5%91rich-Csevak.jpg

  38. szigetország szerint:

    “ha egy bűncselekmény gyanújának árnyéka rávetődik egy politikusra, nincs helye a közéletben” — áll az MSZP etikai alapvetésében.

    Nosza, lehet érvényesíteni. Vagy akkor kiürülne a párt?

  39. Bugi szerint:

    Cirmi, bármilyen fejlesztés jobb mint a lopás. Csepel végre fejlődik, mert nem a lopásról szól minden.

  40. felix szerint:

    Szigetoszág!
    Egy sort tőlem amelyben védem Szenteckit, ha szabd kérnem.
    Egyszerűen az a bajom veletek, hogy nem csináltatok szart sem, de a pofátok százszor nagyobb mint az elődeiteknek volt.
    Közben sógor komatrafik stb, nálatok is megy ezerrel.
    Az ugasson aki különb.

  41. Bugi szerint:

    Felix, ugass ha a Fidesz ellen harmadannyi vádirat lesz mint ellenetek, mocskos tolvajok ellen.

  42. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Csak a szokásos fideszes handabandázás megy.

    Az, hogy Szenteczkyt megvádolta az ügyészség, nem sokat jelent, hiszen múltkor is megvádolta már a nyugdíjazási ügyben, aztán a bíróság meg fölmentette bűncselekmény hiányában. Könnyen lehet, hogy ezeknek az újabb vádaknak is ugyanez lesz a sorsa. Aztán ami a Takács Krisztiánt illeti, őt meg ha jól emlékszem, próbára bocsátotta a bíróság, ami azt jelenti, hogy jelentéktelen volt a cselekmény és a bíróság úgy gondolta, hogy el lehet tekinteni a büntetéstől. Ez azt is jelenti, hogy tiszta maradt az erkölcsi bizonyítványa.

  43. Bugi szerint:

    Amúgy három év alatt több fejlesztés volt mint alattatok 16 év alatt.

  44. ... Grün szerint:

    szigetország!
    “ha egy bűncselekmény gyanújának árnyéka rávetődik egy politikusra”
    Ne álljon olyan közel egy fityeszeshez, a zárnyéka rávetődjön! 😛

  45. Bugi szerint:

    Hajós, a te szent Szenteczkyd ellen jogerős ítélet is van. Amiket meg te szoktál kifogásolni a Fideszszel szemben, még feljelentés sincs.

  46. Cirmi szerint:

    Ha már ennyire bűnös a szerencsétlen, akkor miért polgári pert akasztottak a nyakába, miért nem büntető pert? Ja hogy azt nem biztos, hogy megnyerték volna?

    “Ahogy a nevében is benne van, a polgárjogi ügyeket a polgári törvénykönyv szerint, a büntetőpereket pedig a büntető törvénykönyv paragrafusai szerint ítélik meg.

    Amúgy a különbség az, hogy egy polgárjogi per nem végződik “büntetőítélettel”, nem csuknak senkit börtönbe egy polgárjogi ügy végén, nem lesz priusza, stb.

    Egyszerűbben: büntetőpert bűncselekmény esetén folytatnak le. Polgárjogi pert pedig minden egyébért (tartozáskövetelés, egyéb jogviták, stb.)”

    NNA akkor erre varrjatok gombot, szóval milyen visszafizetést követelnek????

  47. Bugi szerint:

    Dobák, amúgy a seggét is kinyalod?

  48. Bugi szerint:

    Cirmi már büntető feljelentést is tettek. Le vagy maradva. A komcsi tolvajok szorulni fognak.

  49. John Doe szerint:

    Bugi, soroljon már fel könyörgöm önerős, fene nagy beruházást, azon a 3 db szakszerűtlen, szabványon kívüli panelcsomagoláson kívül. 3 év X 2 milliárd, az már nálam 6 milliárd és nem látok semmit, csak a pusztulást, itt a Majorban és környékén.

  50. ... Grün szerint:

    Bugi!
    Prezentál már azt a jogerőst!
    Dumálni én is tudok! 😛

  51. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Ne csúsztassál Butageci!
    Van egy jogerős polgári peres ítélet, amiben Szenteczky meg van említve. Az nem büntetőper, és nem Szenteczkyt ítélték el benne.
    Majd ha büntetőperben ítélik el jogerősen, akkor ugathatsz.

  52. Bugi szerint:

    Deme nagyon magányos.

  53. Bugi szerint:

    Szenteczky meg van emlitve, hogy közpénzből fizette ki az ügyvédjét. Nem hánysz Pista?

  54. ... Grün szerint:

    Bugi!
    Te levelezel a Demével?!
    Gratula! 😛

  55. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    De hányok, lehánylak téged Butageci Pista.

  56. felix szerint:

    Bugi!
    Csak vádiratokat tudtok felmutatni, vagy dolgoztatok is valamit.

  57. ... Grün szerint:

    Bugi!
    Az addig lófasz vagy Neked egy pofon! 😛

  58. John Doe szerint:

    Mennyire kell mélyre süllyedni a helyi vezetésnek, ha belegondolok. Van egy pártközponti fórum, ahol a saját embereik trollkodnak?!

  59. felix szerint:

    Lesz még ellenetek is vádirat, remélem, hogy nem titkosítva.
    A valódi bűnösöket csukják le, és ne lehessenek elévülés okán államtitkárok.

  60. Cirmi szerint:

    Drága, kedves Bugi!

    valóban?? büntető feljelentést is tettek?? és dübörög a gazdaság főleg Csepelen? mert nincsenek lopások?
    Természetesen csak és kizárólag hazugságok vannak, mert hát sajnos kőkeményen meg kellett tapasztalnom a folyamatos hazugságaikat, gondolom, sőt tudom, hogy Ön kedves bugi tudja miről beszélek, hogy a2013-as csepeli árvíz idején folyamatosan hazugságokat közöltek és az állandó csúsztatások mentek. Sajnos én már Önöknek azt sem hiszem el amit kérdeznek!

  61. John Doe szerint:

    Én a kihelyezett állampapírok értékére lennék kíváncsi, hogy hol tart az ország tartozás terén? Erről valaki számonkérhetné a kormányt.

  62. szigetország szerint:

    Pista, Pista, hajós Pista! (a gyengeelméjű)

    Már megint ocsmányul beszélsz! Kérdeztem már, hogy jó reményű édesanyád erre tanított? Otthon is így folyt a közbeszéd?

  63. ... Grün szerint:

    hajós!
    Már megint igazat beszélsz, ha nem tetszik a modorod! 😛

  64. szigetország szerint:

    Lám-lám, félix is bevallja, hogy a bűnösöket be kell csukni. Tehát Szenteckinek tömlöcben a helye.

  65. felix szerint:

    Szigetország!!
    Amennyiben szülői értekezletet készülsz tartani, kérdezd már meg Bugi anyukáját is /amennyiben az ilyennek van anyja/, hogy mire tanította a fiát.

  66. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Ne olyan hevesen, Pista, Pista, szigetország Pista!
    Talán előbb meg kéne várni, hogy bíróság nyilvánítsa bűnösnek.
    Az, hogy te itt bűnösnek nyilvánítod, sajna nem elég ehhez. Arra esetleg elég lehet, hogy téged ítéljenek el hamis vádért.

  67. ... Grün szerint:

    szigetország!
    Nem bevllás, hanem józan gondolkodás!
    A BŰNÖSÖKET be kell csukni a bűnük jogerős megállapítása után! 😛

  68. felix szerint:

    szigetország!
    Egyrészt nem bevallja, hanem írja. Másrészt akkor beszéljünk erről, ha született ilyen ítélet.
    Gondolom, hogy ítélethozatalhoz te madárfing vagy.

  69. szigetország szerint:

    Pista!

    Az ítélet megvan: Szentecki közpénzből fizette a magánügyvédeit. Mit nem értesz ezen?

  70. felix szerint:

    szigetország!
    Nem te vagy a Pista? 🙂

  71. szigetország szerint:

    Idióta grün azt írja, hogy a “bűnösöket be kell csukni a bűnük JOGERŐS megállapítása után”.

    Megsúgom, hogy Demét már azelőtt becsukták, hogy jogerős ítélet volt ellene.

    Hiába, nem vagy lángész a jogban sem.

  72. szigetország szerint:

    Szegény félig, mennyire erőlködik! Megértelek… Sok szarember van közöttetek.

  73. felix szerint:

    szigetország!
    Te tényleg ennyire, hülye vagy a BTK.-hoz?

  74. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Pista!

    Úgy látom, hogy a jogi ismereteid némi bővítésre szorulnak!

    Tudod, kétféle per van: polgári és büntető.
    Mármost valakit bűnösnek nyilvánítani csak büntetőperben lehet.
    Amiről te beszélsz, az meg polgári per volt, amiben egyébként Szenteczky nem is vett részt, hiszen a felperes egy ügyvédi iroda, az alperes meg a Csevak volt.

    Szerezz be valami bevezető jellegi jogi népszerűsítő könyvet, hogy az alapfogalmakkal legalább egy kicsit tisztában legyél és ne írj szamárságokat.

  75. ... Grün szerint:

    szigetország!
    Kevered a kecsegve ringó fecskét a recsegve fingó kecskével!
    A vizsgálati fogság nem ugyanaz mint a zelzárás! Hadd ne magyarázzam el neked a felfoghatatlant!
    Sokba kerül, ha a bűnösséget nem állapítják meg valami oknál fogva! 😀

  76. szigetország szerint:

    Tehát Demét mégsem csukták le a jogerős ítélet előtt… Értettem.

  77. felix szerint:

    … Grün!
    Ez olyan hülye, hogy esélye sincs a megértéshez.

  78. szigetország szerint:

    felix!

    Úgy tudom, hogy téged csak éjfélig fizet meg az MSZP a bérkommentekért. Igyekezz még gyorsan leírni baromságaidat!

    Amúgy mikor kezdődik a műszakod?

  79. John Doe szerint:

    szigetország, Ön az “előzetes letartoztatás” intézményére céloz. A gyanu emberölés volt Deme esetében, Szenteczkynél meg nem ismerem a vádiratot, ami nincs. 😉

  80. ... Grün szerint:

    szigetország!
    Nem bizony! Mivel szökésétől, elrejtőzésétől tartani lehetett ezért a jogerősig vizsgálati fogságba helyezték!
    Vehetjük úgy, hogy védőőrizetbe az ilyen vályogász faszok miatt mint te vagy a Bugi, aki még látatlanban erőszakos cselekményre szánta volna el magát vele szemben! 😛

  81. szigetország szerint:

    Figyelj, félix! Téged szavanként fizetnek, vagy a kommentek száma alapján, vagy átalányban dolgozol?
    Van egy ürge, aki hozzád hasonlóan szoci bérkommenteket vállalna, oszt kíváncsi a tarifákra.

  82. felix szerint:

    Szigetország!
    Időtől függetlenül, hülye vagy. Még azt sem tudod értelmezni amit te írsz le.
    Amúgy meg rossz megfigyelő vagy, mert 2 órai beírásommal is találkozhattál már.

  83. szigetország szerint:

    felix!

    Igazad van, tényleg volt hajnali beírásod. Ez akkor túlóra, éjszakai műszak, dupla honorral.

  84. szigetország szerint:

    Fellix!

    Még valami: ti váltásban dolgoztok, vagy ad hoc jelleggel mocskolódtok?

  85. felix szerint:

    Idióta grün azt írja, hogy a “bűnösöket be kell csukni a bűnük JOGERŐS megállapítása után”.

    Megsúgom, hogy Demét már azelőtt becsukták, hogy jogerős ítélet volt ellene.

    Hiába, nem vagy lángész a jogban sem.

    Ezt írta a nagyeszű szigetország, aki nem tud különbséget tenni a gyanúsított és az elítélt elzárása között.

  86. felix szerint:

    Szigetország!
    Ki az a ti?

  87. ... Grün szerint:

    félix!
    Vehetjük úgy, hogy védőőrizetbe helyezték az ilyen vályogász faszok miatt mint szigetország vagy a Bugi, akik még a jogerős ítélet előtt erőszakos cselekményre szánták volna el magukat vele szemben!
    Fejlett demokráciában nincs lincselés! 😛

  88. szigetország szerint:

    Úgy látom, ennek az epeömlős hajós Pistának lejárt a műszakja. Hadd pihenjen, ráfér! Elég kuszák voltak már a betűi. Érvei meg sosem voltak.

  89. felix szerint:

    …Grün!
    Nem veszik észre, hogy az általuk szétvert demokráciának, még vannak maradványai.

  90. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    Inkább beszéljünk erről:

    “Orbán volt minisztere: Magyarország nem teljesít jobban”

    “A kormány véleményével ellentétben Magyarország nem teljesít jobban a korábbi kormányok időszakához képest – fogalmazta meg Surányi György volt jegybankelnök és Chikán Attila egyetemi professzor, az első Orbán-kormány egykori gazdasági minisztere a Szabadságért Alapítvány csütörtöki budapesti rendezvényén egybehangzóan. ”

    “Chikán Attila úgy vélte: Magyarország komoly versenyképességi hátrányba került az elmúlt években a szomszéd államokkal való összehasonlításban, de a különböző világranglistákat tekintve is. Igaz, véleménye szerint a lecsúszás már korábban, a 2000-es évek elejétől elkezdődött és nem sikerült megtalálni annak a módját, hogyan állítsuk meg a lemaradást. Elmondta, most már nem a visegrádi államokkal, hanem Romániával és Bulgáriával versenyzünk.

    Surányi György szerint is komoly hátrányba került az ország a makrogazdasági szempontokat tekintve Lengyelországgal, Csehországgal, illetve Szlovákiával szemben. Szerinte évek óta talán csak a külső egyensúly, a folyó fizetési mérleg adataira, többletére lehet az ország büszke, e mögött azonban az alacsony fogyasztás és a beruházások alacsony szintje húzódik meg. A régióban Magyarország az egyedüli állam, ahol 2007 óta csökken a beruházási ráta, ami tartósan negatívan hat majd az ország gazdaságának növekedésére, “ez bekorlátozza Magyarország lehetőségeit.” “

  91. felix szerint:

    szigetország!
    Hallottál egy új szót?
    ÉRV.

  92. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    folytatás:

    “Mindketten élesen bírálták a rezsicsökkentést, mint tartós folyamatot. Surányi György szerint a rezsicsökkentés jelenlegi formája annak kedvez, aki minél több energiát fogyaszt, ráadásul “meglepetés dezinflációt” idéz elő, és ez a még korábban, mintegy 6-7 százalékos kamatokkal piacra dobott állampapírok reálkamatait is megemeli, áttételesen megemelve a költségvetés kiadásait.

    Chikán Attila pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy az energetikai cégek elvesztik a bizalmat a magyar gazdaságban, s még a szükséges pótlólagos beruházásokat sem hajtják majd végre. A rezsicsökkentést a cégek közötti piaci versennyel kellett volna megvalósítani – mondta a professzor.”

    http://hvg.hu/gazdasag/20130711_Orban_volt_minisztere_Magyarorszag_nem_te

  93. szigetország szerint:

    felix!

    Mivel a címzésben megjelöltek, a “ti” rád vonatkozik — tudom, nehéz a felfogásod, de legalább próbálj eszesnek mutatkozni, noha nem vagy az.

    Tehát váltás műszakokban vagy ad hoc módon kell mocskolódnitok egy kis szutyok pénzért?

  94. John Doe szerint:

    “Tehát váltás műszakokban vagy ad hoc módon kell mocskolódnitok egy kis szutyok pénzért?”

    Ezt a kérdést pont Ön teszi fel? 🙂

  95. felix szerint:

    szigetország!
    Már az magyar névmásokat sem ismered?
    A ti szerinted egyenlő a te névmással
    Tirád vagy terád?
    Látod mennyire hülye vagy már megint?

  96. felix szerint:

    Na mi van?
    Észrevetted, hogy elmúlt éjfél?

  97. felix szerint:

    Kíváncsi vagyok, hogy szigetországnak mikor kezdődik a műszak.

  98. Gordon szerint:

    Az etánsak csak úgy lehetnének érdemesek az emberek bizalmára, ha tisztázni tudnák magukat. Ez a Deme ügy jogerős ítélete miatt biztos nem fog már sikerülni. A bocsánatkérés kevés, teljes megújulás kell, vagy vonuljanak ki a közéletből!

  99. robi szerint:

    A Deme ügy lezárult.

    Akár hogy is fáj Gordonnak, az általa kreált összefonódásról ( magányos őrült verziója) a tárgyaláson a kutya nem tett említést. Az ítélet is két emberről szólt.

    A bíróság mindent tisztázott, a jogerős ítélet mindent lezárt. Ezek után mit kéne tisztázni és kiknek?

    Szép álmokat.

  100. Gordon szerint:

    A maffiabaloldalnak nincs helye a csepeli közéletben.

  101. ... Grün szerint:

    Nyugalom Röfike!
    Bízzuk a zemberekre!
    Még egyszer ekkorát nem tévedhetnek! 😛

  102. ... Grün szerint:

    Most nyilatkozott Ábel Attila a Lánchíd rádión!
    A begyakorlott szöveget! 😛

  103. ... Grün szerint:

    Vica!
    A nyomkövetőt kb. hetven éve egy hasonló rendszerben már megoldották! 😛
    .
    Kohn bácsi, most hogy megnyerte az ötöst mit csinál?!
    Állítok Dolfinak egy tíz méteres bronzszobrot!
    Neki köszönhetem az állandó számaimat!

  104. Vica szerint:

    OK. Te chiped, hogy esetleg bármely célból akaratod ellenére nyomon követhetnek? Egy dolog, hogy a munkáltatód levonja az órabéredből a klotyin töltött idődet, és esetleg kitalálja, hogy használj felnőtt pelenkát, hogy ilyen felesleges dolgokkal ne teljen a munkaidőd. A másik, hogy ha a személyidben lesz ilyen chip, egy jópofa nyomkövetővel, netán az aktuális politikai vezetés szabadon megfigyelhet, mikor merre jársz, kivel találkozol (hisz a másiknak is van nyomkövetője), stb.

  105. krododiltojás szerint:

    túl sok sci-fi filmet néztetek vagy ez csak a szokásos zsidó paranoia.

  106. ... Grün szerint:

    Vica!
    Ha van mobilod és magadnál hordod bármikor méter pontossággal megállapítható, hogy hol vagy, csupán a cellainformációk alapján!
    Ha pedig a GPS is be van kapcsolva még a párna vagy a paplan alá is belátnak! 😛

  107. doki szerint:

    Csaba Péter erkölcsileg egy vonal alatti valaki, azért is mondja, hogy akit megvádoltak, az tisztességes.

    SZENTECZKY FIZESSE VISSZA A PÉNZT!!!!!!!

  108. Bugi szerint:

    Vica, kérdezd meg orovosodat, gyógyszerészedet.

  109. csaba péter szerint:

    Ha ide írod a neved beszélhetünk erkölcsről is . Egy gyáva anonim szar nem hiszem hogy illetékes erkölcs ügyekben .

  110. Vica szerint:

    Igazad van, Bugi, Ők intelligens, tanult emberek.

  111. felix szerint:

    Ami igaz az igaz!
    BUGI EZZEL NEM VÁDOLHATÓ.

  112. cica szerint:

    hogy ez a csaba péter mekkora paraszt! Csak el kell olvasni, milyen hülyeségeket irogat.

    Illetve nem. Egyszerűen NEM érdemes elolvasni, milyen hülyeségeket írogat.

  113. ... Grün szerint:

    doki!
    Akit már elítéltek még az is lehet tisztességes! 😛
    Budapest — Elkezdődött a móri mészárlással alaptalanul megvádolt és elítélt Kaiser Ede (38) kártérítési pere.
    http://propeller.hu/szorakozas/2740075-25-milliot-akar-kaiser

  114. Gordon szerint:

    Én jó ideje nem olvasom csabát, hisz tudom, hogy az esetek többségében az ital és a komcsi rosszindulat beszél belőle.

  115. Gordon szerint:

    Grön a móri mészárláshoz hasonlítja a volt csepeli mszp-s Deme Gábor és társa cselekedetét. Érdekes párhuzam és érdekes önképe lehet annak pártaktívának, aki emberek lemészárlásához hasonlítja pártja közelmúltbéli bűneit.

  116. Vica szerint:

    Kedves Gordon!
    Szerintem sok párton kívüli másként látja ezt az ügyet, mint Ti. Csak hogy másik szemszögből is láss, leírom a véleményem:
    Sok politikus anyagi haszonszerzésből választja a politikai pályát. A politikusokat általában kapzsi, becstelen hazudozónak tartják, tök mindegy, melyik pártot képviselik. (Eltekintve az elvakult birkáktól, akik nem hajlandóak látni a szemüktől.) Ezt a gondolatmenetet tovább víve a politika gusztustalan talaján felkapaszkodott népség bármire képes, és nem azért, mert x vagy y oldalon állnak, hanem, mert ritkaság, hogy tisztességes ember politikusnak álljon. Az pedig, hogy vannak köztük szép számmal bűnözők, teljesen természetes. Nem a politikai meggyőződésük miatt bűnöznek ezek a mocskok, hanem az értéktelen emberi tulajdonságaik miatt, hiszen – tisztelet a kivételnek – erkölcs és becsület dolgában elfelejtettek sorba állni. Van köztük kemény galléros sikkasztó, mocskos tolvaj, és van, aki a pénzért még ölni is képes. Vannak, akik nem átallják – állami szintű irányítással – ellopni az átlagemberek megélhetését azért, hogy a “jó elvtársak” számára kedvezzenek, és a szart sztaniolpapírba csomagolva tündérmesének adják el. Pártállástól függetlenül hazudozik minden politikus a hatalom kedvéért, mert aki azt megkaparintja, engedélyezheti önmagának a többség bőrén való szabad rablást. Hát röviden ennyi. Mindenki tegye oda a szavaimat, ahová lelkiismerete (ha van) engedi.

  117. hajós (gyengeelméjűek kedvéért: nem Dobák!) szerint:

    “Grön a móri mészárláshoz hasonlítja a volt csepeli mszp-s Deme Gábor és társa cselekedetét” – hazudja Szardarab Gordon.

    Bárki visszaolvashatja: Grün nem tett ilyen összehasonlítást.
    “Grön” talán tett – de ilyen névvel nincs itt hozzászólás.

  118. Vica szerint:

    Még valami. Megfeledkeztem a “már jó helyen lévő” politikusokat kísérő csürhéről, akik nyálcsorgatva loholnak, és próbálják magukat benyalni, hogy lehetőségeket kaphassanak, és legalább kicsit megtömködhessék a zsebeiket. Ők azok, akik – ha fordul a kocka – gond nélkül szépen próbálkoznak a másik nyertes társaságnál is.

  119. felix szerint:

    Goerdon!
    Szőrös ülepnél epilálsz vagy úgy nyalod ahogy van.

  120. Gordon szerint:

    doki szerint:
    2013. július 12., péntek – 10:44

    “Csaba Péter erkölcsileg egy vonal alatti valaki, azért is mondja, hogy akit megvádoltak, az tisztességes.

    SZENTECZKY FIZESSE VISSZA A PÉNZT!!!!!!!”

    … Grün szerint:
    2013. július 12., péntek – 18:17

    “doki!
    Akit már elítéltek még az is lehet tisztességes!
    Budapest — Elkezdődött a móri mészárlással alaptalanul megvádolt és elítélt Kaiser Ede (38) kártérítési pere.”

    Tehát akkor most Szentecziki = Kaiser Ede?
    Demét elítélték, de azt hazudjátok, hogy ő se biztosan bűnös?
    Deme = Kaiser Ede?
    A pofátokról nem sül le a bőr?!

    Etánsak, Maffiabaloldal!

    Óvatosabban írogassátok a szamárságaitokat!

  121. felix szerint:

    Gordonka!
    Egy állításból levonni következtetést az nem logika, hanem hülyeség.

  122. Gordon szerint:

    ropi! (15:59)

    És mit mond a bíróság?
    Mert Szentecziki ügyéről mondott valamit.
    Ehun ne:

    “A lapunk által bemutatott ítélet szerint a bíróság széleskörű bizonyítást követően azt a következtetést vonta le, hogy a szerződés nem az önkormányzati cég, hanem a „cég akkori vezetőjének, Szenteczky Jánosnak az érdekeit szolgálta… A bíróság álláspontja szerint az, hogy egy közpénzekkel gazdálkodó, önkormányzati tulajdonban álló cég vezetője az esetleges büntetőjogi felelősségével kapcsolatos vizsgálandó kérdésekre úgy bíz meg ügyvédi irodát, hogy a megbízási díjat a cég fizeti ki a kerületi önkormányzat tartalék alapjának a terhére, ez a társadalom általános erkölcsi felfogásával ellentétes, tehát a Ptk 200. § (2) bekezdésének második mondata szerint semmis.” – szögezte le a bírósági ítélet.”

    http://csepel.info/?p=27361

  123. felix szerint:

    Gordonka.
    A szerződés semmis azt jelenti, hogy az ügyvédi irodától vissza lehet kérni a pénzt.
    Még egyszer. AZ ÜGYVÉDI IRODÁTÓL.
    Visszakértétek már?

  124. Gordon szerint:

    “ez a társadalom általános erkölcsi felfogásával ellentétes, tehát a Ptk 200. § (2) bekezdésének második mondata szerint semmis”

    Betűzöm, hogy maszopos felix is értse:
    társadalom
    .
    .
    .
    általános
    .
    .
    .
    erkölcsi
    .
    .
    .
    felfogásával
    .
    .
    .
    ellentétes

    Most akkor mit nem lehet ezen érteni!???

  125. ebihal szerint:

    Gordon!
    Ízlelgesd még a mondatot, hátha felfogod!

  126. felix szerint:

    Mi a fenét erőlködsz.
    A semmis azt jelenti, hogy az eredeti állapotot kell visszaállítani. Azaz az ügyvédi irodától vissza kell kérni a pénzt. A szerződést az önkormányzat kötötte tehát az ő feladata.
    A megállapítás nem elítélés, hanem megítélés.
    Nem várom el tőled, hogy különbséget tudjál tenni a kettő között.
    Agyilag ennyire vagy képes.
    Ez nem bűn csak kínos.

  127. Gordon szerint:

    A szócsavarók mosdatják vezérüket.
    De a csepeliek már tudják: nem hiába kapott Deme 36 évet, a csepeli maszop jellemtelen alakok csoportosulása.

  128. felix szerint:

    hülye.

Itt lehet hozzászólni !