Letarolták a járdaszigetet a Széchenyi utcánál

Forrás: 3131erno

Törészúzás

Letarolták hajnalban a Széchenyi utca végén álló járdaszigetet – számolt be 3131erno az Index Csepel fórumán. A nyomokból ítélve az éjszakai-hajnali ámokfutónak egy Volkswagennel sikerült ripityára törni a járdaszigeten álló közlekedési táblákat.

23 hozzászólás “Letarolták a járdaszigetet a Széchenyi utcánál” bejegyzésre

  1. Aggódó anyuka szerint:

    Valószínüleg a lakótelep kettő darab vendéglője közül valamelyikből lehetett egy ittas vezető. Ezekben a vendéglőkben rendszeresen vannak mindenféle bulizós bandák és aztán hajnalban pedig ittasan ülnek volánjaik mögé. Hibá panaszkodtunk, a rendőrség már kis sem jön hisz nagy haverjaik a tulajoknak meg ki tudja még kiket kentek meg. Ez régen egy csendes kis lakótelep volt a kis Duna partján, amióta ez a két vendéglő van és a lakótelepen is száguldozhatnak az autók azóta elszabadult a pokol. Kérdem Én hol van ilyenkor a terület sokszor megválasztott képviselője?
    Én régóta lakok itt sőt itt nőttem fel akkor még szabadon leengedtek a szüleim a játszótérre nem kellett félni a sok autótól és a hangoskodó, részegeskedő alakoktól. Ma már nem merem leengedi a gyerekemet sem, mert már szinte játszótér sincsen nem, hogy biztonság.

  2. Gulyás Gábor szerint:

    Kedves aggódó anyuka!
    Nyugodjon meg,itt vagyok. Önnel együtt nagyon szívesen sétálgatok minden este és éjjel a lakótelep bizonsága érdekében.. Kérem,ha van valami bizonyítéka, álljon elő vele és természetesen lépek az ügyben-ha nincs,ne állítson ilyet,mert az nem csak,hogy nem tisztességes(így név nélkül) de még büntetendő is. Mondja meg,melyik vendéglő tulaja és kit fizetett le, én leszek az első,aki szóvá fogom tenni!
    Megjegyzésem a konkrét esethez:
    Az autó csakis a Határ út felől jöhetett, így nemigen lehetett a vendéglők valamely vendége,ha csak nem került egy nagyot. Ön szerint mit kellene tennem a vendéglőkkel szemben? A Hivatal munkatársai járnak ki elelnőrizni és amit megtehetnek,azt megteszik-a jogszabályi keretek között. Ha bármi probléma lesz a későbbiekben ,kérem jelezze nekm itt (is) és segítek,ha rajtam múlik.
    Üdvözlettel
    a terület sokszor megválasztott képviselője

  3. Laja szerint:

    Tisztelt Gulyás Gábor!

    Szerintem nem árt a szerénység, fölösleges úgy fogalmazni, hogy “a terület sokszor megválasztott képviselője”. Elég lett volna annyi, hogy a terület képviselője.

  4. tiger szerint:

    Kedves Laja,

    Gulyás Gábor tényleg többször meg lett választva. Mi ezzel a baj? Mintahogy a nagyképűség, úgy az álszerénység sem érdem.

  5. Laja szerint:

    Kedves tiger!

    Azzal, hogy Gulyás Gábort többször megválasztották, azzal nincs baj. Így döntöttek a szavazópolgárok. Csak a nagyképű fogalmazása nem tetszik. Ha azt írta volna, hogy a terület képviselője, az mitől álszerény, áruld már el???

    Kicsit szerényebben Gulyás úr, most is ezt üzenem!

  6. Gulyás Gábor szerint:

    Kedves Laja!
    Ha nem csak azt venné “érdemnek”,hogy álnév mögül piszkáljon,hanem észrevenné a szövegben megbújó iróniát, talán még el is tudnánk beszélgetni.Ugyanis ezt az “Aggódó anyuka” fogalmazta így velem kapcsolatban-talán nem véletlenül. Így én ezen névvel válaszoltam neki. Általában-persze csak akik ismernek- szerény és segítőkész embernek tartanak. Persze, egyszerűbb rögtön ledorongolni,hiszen az am olyan népszerű. Pedig én névevl vállalom,amit írok és azt hiszem, eddig amit lehetett,megtettem a körzetemért.

    Szép estét!

    Gulyás Gábor

  7. Laja szerint:

    Igaz, köszi a buszjáratot!

  8. Laja szerint:

    És még annyi, hogy ha az anyuka azt is írta, akkor sem ártott volna több alázat. Ugyanis ezek az emberek választottak meg, de ha nem rád szavaztak, akkor is kötelességet képviselni őket. Több alázatot.

  9. Aggódó anyuka szerint:

    A képviselő úrnak üzenném, hogy elég keveset sétálgat nyáron a körzetében – talán mert nem lakik már itt – mikor tavasztól őszig a péntek-szombati mulatságok, tűzijátékok és egyéb üvöltözések közepette gyermekem nem tud aludni. Sajnos mivel 40 fokok voltak idén nyáron az ablakot sem csukhattam be. Régen azért ez nem így volt, maradjunk annyiban, amit írtam annak azért igen csak van alapja. Mert még Ön is itt élt azért esetleg még itt játszott nem járt be ennyi autó, azért a játszótér a miénk volt. Talán ez nem igaz?
    Lehet, hogy most ez az autó épp nem a vendéglőből jött – ezt nem állítottam csak feltételeztem, mert sokszor tény és megfigyelhető, hogy valóban ittasan ülnek a kocsijaikba – de akkor is száguldozott. És nem is olyan régen azért még voltak polgárőrök akik az iskolánál írányították a forgalmat reggelente. Vajon most hova tüntek.

  10. DFK szerint:

    Kedves Aggódó Anyuka!

    Igaza van. Itt a Széchenyin esténként tényleg vannak száguldozók, nmcsak autósok, motorrosok is. És tényleg sok lett a környéken a tüzijáték.

    Kedves Gulyás Gábor!

    Hm. Az első válasza első bekezdése kicsit fenyegető hangsúlyúra sikerült. Reméljük véletlenül. Ugye tudja, hogy pont azok a dolgok, amit AA említ (érdekes személyi öszefüggések), általában nehezen bizonyíthatók, még akkor is, ha sokak szemeláttára történnek a dolgok.
    Egyébként jó, hogy névvel válalja a fórumot.

  11. Makray Barbara szerint:

    Ami igaz az igaz tényleg nehezen bizonyíthatóak az Aggódó Anyuka által felvetett tények, még akkor is ha kamerával rögzítenénk ezeket az eseményeket. Az bizonyos, hogy jó magam is sokat szenvedek az elharapódzott bulik miatt, s gondolom sokan egyetértenek az AA – val csak jelenleg vagy hallgatásba burkolóznak az olvasók, vagy még nem tudnak a fórum létezéséről sokan.
    Mivel Jómagam is itt nőttem fel ezért ténykén állíthatom, hogy akkoriban jobb volt a helyzet a lakótepen az autók, a biztonság és a játszótér tekintetében. A kép annyiban változott, hogy egy elkerített játszótéren kívűl a többi lepusztultá vált sok autó parkol és közlekedik így a jelenleg épített parkolók pedig nem bírják el a megnövekedett igényeket és ebből azért következik az is, hogy kevésbé biztonságos már a gyerkőcöknek biciglizni vagy játszani. Persze ezzel nem az autótulajdonosokat akarnám bántani, csak kellene egy jó megoldás, úgy, hogy minden ott élő embernek a lakótelepen elfogadható legyen és megfeleljen.

  12. Gulyás Gábor szerint:

    Kedves Anyuka!
    Ismételten téved. Ugyanis szinte mindennap járok a körzetben. Ha tűzijáték,mulatság stb. van,az nem gondolom,hogy csak a különböző vendéglőkből jöhet. Még egyszer kérem: nyugodtan hívja ki a rendőrséget( a beszélgetést felveszik,vissza lehet keresni. Ha kijönnek és nem intézkednek,annak is meg van a következménye). Tessék nyugodtan megtenni! Ha nem történik semmi,akkor az én feladatom(is) lépni az ügyben. De a zaj megállítása, a száguldozó autósok lelassítása stb. nem.Ha ez ügyben van panasz,akkor tud fordulni az önkormányzat illetékes irodájához vagy írhat nekem és természetesen- amennyiben módomban és jogkörömben áll- intézkedek. Nem tudom,hol vanank a polgárőrök, de szívesen megadom az elnök úr telefonszámát és megkérdezheti,hiszen ők szabadidejükben-önkéntes alapon- végzik munkájukat. Az önkormányzat biztosította a helységet (a házzal együtt,ha jól tudom) és még támogatjuk is a szervezetet pénzzel. Én ennyit tudtam/tudok tenni azügyben.
    Tisztelt DFK!
    Szerintem nem sikeredett fenyegetőre. Csak leírtam,hogy ez így nem tisztességes,sőt ez lehet akár büntetndő cselekedet is(már ha valaki a rendőrök közül úgy gondolja,hogy az ő jóhírnevüket sérti egy ilyen “állítás”). Ha nem írom le,akkor meg az lenne a baj,hogy miért nem szóltam?
    Miért bizonyítható nehezen? Miért nem vállalják a tanúskodást azok,akik látták a történteket?
    Minden fórumon saját nevem alatt “futok”,mert így tisztességes. Ha bárkinek bármi felvetése van,kérem,nyugodtan írja meg, ha tudok,természetesen segítek. Nem sokára tervezek egy lakossági fórumot az iskolában,ahol egyrészt szeretnék Önökkel találkozni,másrészt adnék egy kis tájékoztatást a több pénztáras eü.modellel kapcsolatban is,hiszen annyi információ kering és az állampolgárok nem tudják,mit gondoljanak. Ha nem szükséeges,kérem azt is jelezzék! Az időpontról a házakban kihelyezett “Meghívó” útján fogom Tisztelt Lakótársaimat tájékoztatni.

    Jó pihenést, békés,nyugodt megemlékezést kívánok minden csepelinek!

    Üdvözlettel

    Gulyás Gábor

  13. Csaba szerint:

    Több pénztáras eü.modell??

    Szerintem Gábor nem kéne erölködnöd ezen. Ha meg ebben az ügyben tartasz fórumot, akkor megtudod majd válaszolni azt a kérdést, hogy rendben, elfogadják az emberek, hogy több biztosítós modell lesz. Na de hol a ZSETON??? HOL AZ A PÉNZ, AMIT EDDIG LEVONTAK A FIZETÉSÜNKBŐL????????????ELLPOTA VALAKI???EL TUD VELE SZÁMOLNI AZ MSZP? Na ez a nagy gáz, hogy NEM.

    Az egész eü. átalakítás egy nagy kamu! Sokan nem tudják azt sem pl. hogy az a pénz, amit a betegek befizetnek vizitdíjra, az nem az eü. többlettámogatása. A befolyt pénz összegével csökkenti az OEP az orvosok központi támogatását. Tehát elvették a központi pénz egy nagy részét, amit az emberektől hajtanak most be vizitdíj címén. Ez aztán rohadt igazságos.

    Úgyhogy szerintem ne próbálj/próbáljatok mosakodni eü. témában. Az emberek nem hülyék, tudjuk, hogy töketlen banda vagyok. Kormányzásra képtelen. Pedig 2006-ban még bíztam bennetek…Akkor elhittem, amit mondtatok, hogy minden rendben van, és fejlődés lesz minden téren. Végül is az lett, csak visszafelé.

    Az én személyemen keresztül egy, illetve 3 szavazatot biztosan lehúzhattok a nevetek mellől. Én, a feleségem és a fiam soha többé ebben az életben nem fog támogatni szocialistát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Aggódó anyuka szerint:

    Köszönöm azoknak akik együttéreznek velem. Már azt hittem, hogy Én vagyok ezzel egyedül.

  15. Makray Barbara szerint:

    Kedves Gábor!

    A fenti témához, hogy vetődik fel az egészségügy? Enyhén szólva eltér a hozzászólásokban felvetett helyi ügyektől 😉

    Üdv: Barbara

  16. Borbán Viktor szerint:

    Azért jó látni,hogy ilyen tiknók,mint Csaba (is) nem fognak támogatni szocialistát.. :o) Ilyen ember inkább művelődjön!
    Ha ismeri Gulyás Gábort,akkor azért szégyellje magát,mert nem mutatkozott be és kiabál vele,holott ő teljesen normális hangnemben írt és jó kívánságait fejezte ki. (Ha pedig nem ismeri,miért tegezi le?)
    Ha saját magát “letöketlenbandázza”,az szíve joga.. :o) Körülbelül anynit is tud-szegény családja! :o)
    Azt pedig megint nem tudja,hogy bunkó,aki egy felsorolásban magát írja előre.

    Végül: mit vétett Gulyás Gábor? Szerintem viszont jól végzi a dolgát-és bár tőle balra állok,mindig rászavazunk (A feleségem és a két gyerekem is).

  17. Csaba szerint:

    Csak egész nyugodtan… Legalább lesz 4 szavazata.

  18. Gulyás Gábor szerint:

    Tisztelt Csaba!

    Mivel nem tudom,kihez van szerencsém, ezért nem tudom, visszategezezm-e vagy maradjunk a magázódásnál. Köszönöm a bizalmat(már ami a négy szavazatot illeti). Meg vagyok nyugodva, mert még legalább 20-an mondták,hogy tetszik nekik,ami a “Majorban” történik és tudják,hogy nem minden az én feladatom,minden lakótársnak van szája, telefonja stb.. Így már közelíteni fogom az 1%-ot.. Érdekes,mert amikor leírtam,hogy lakossági fórumot tartok, nem azt írta,hogy eljön és elbeszélgetünk,megkérdezi,mi várható stb-haenm egyből lekiabálta a fejemet. Szívesen atlálkoznék Önnel szeméylesen is. Hátha kiderülne,hogy csak téved. Ugyanis az a pénz,amit Ön fizet(?), azt nem csak ebebn a mintegy 3 évben fizette,ugye? Akkor miért az MSZP-nek kell csak elszámolni? A pénz jórésze-gondolom-,benne van a kórházakban, a felújításokban, a beadott gyógyszerekben,felhasznált anyagokban stb…
    Több emberrel beszéltem és ők azt mondták, örülnek a “lakógyűlésnek” és a tájékoztatónak-ha már a kormány ennyire nem tud rendet tenni a fejekben. Szóval várom Önt is(családját is), Barbarát is, és mindenkit,akit érdekel a “Major” jövője, véleménye van,amit szeretne elmondani stb.
    Barbara! Szerinted ki ül azokban az autókban,amik száguldoznak? Kik csinálják a bulit? Kik pusztítják le a környezetünket? Tényleg,korábban sok minden jobb volt, de az kb. 20 évvel ezelőtt volt. Azóta sok minden megváltozott-és először a fejekben kne rendet tenni..
    Mindenkinek békés, meghitt megemlékezést kívánok!

  19. Bubus szerint:

    Nem olvastam el a megjegyzéseket, mindössze azon vagyok meglepve, hogy ilyen cikkhez hogy jött hozzá ilyen szinten a politika. Gratulálok!

  20. Csaba szerint:

    Csak hogy felvilágosítsalak Bubus, úgy, hogy a Gulyás G. elmondta, hogy eü. témában fog fórumot tartani, én pedig elmondtam a gondolataimat a nagy reformokról. Egyébként pedig szerintem mindenki arról ír itt, amiről akar. Persze normális keretek között.

  21. Laja szerint:

    Csabával egyet kell hogy értsek. Egyébként szerintem is fölösleges magyarázni a bizonyítványt.

  22. Gulyás Gábor szerint:

    Csaba! Ha már arra nem veszi a fáradságot,hogy válaszoljon,akkor legalább ne csúsztasson.. Annyira nem lehet velem baja,hogy ezt tegye (ha igen: írja meg, mit tettem -személy szerint- rosszat Önnel vagy családjával). De mondtam: jöjjön el a fórumra-ami lakossági fórum és nem bizonyítvány magyarázás- és beszélgessünk. Szeretem az őszinte embereket-persze,ha gerincesek és vállalják a szemtől szembe beszélgetést.. A nagy reformok pedig szükségesek.. Sajnos. De ez mindenhol így van a világon… Ezért szeretnék erről (is ) beszélgetni azokkal,akiket érdekel. Ha nem érdekli, ne jöjjön el… Ez is a demokrácia része.
    Laja! Ön tudja,hogy mitől lenne az a bizonyítványnak magyarázása,hogy beszélgetnék oylan dolgokról,amik érdeklik az embereket, csak nem kapnak rá választ(hiszen egy lakossági fórum erről szól).

  23. Nándi szerint:

    Csupán annyi a probléma, hogy amit az MSZP-SZDSZ csinál az országban, az nem reform. Valami teljesen másról szól… de ezt ma már nincs olyan szerintem, aki nem tudja. Jó éjt.

Itt lehet hozzászólni !