Átadták a jutalmakat a kerületi Alsós Díjkiosztó Gálán

Csepel.hu

A Nagy Imre ÁMK színháztermében sok-sok kisiskolás kapta meg a 2012/13-as tanévi tanulmányi, vers- és prózamondó versenyeken elért eredményeiért jutalmát a kerületi Alsós Díjkiosztó Gálán május 23-án.

Megnyitójában dr. Juhászné Kazup Erzsébet intézményi koordinátor elmondta, hogy Csepelen több évtizedes hagyománya van a tehetséggondozásnak. „Több mint 30 éve rendezzük meg a vers- és prózamondó versenyeket, az alsós tanulmányi versenyeket pedig 20 éve” – tette hozzá.

A márciusban szervezett vers- és prózamondó versenyen 42 alsó tagozatos tanuló indult, közülük 17-en értek el helyezést. Néhány nappal később rendezték meg a 4. évfolyamosok helyesírási versenyét, ahol 26 diák versengett a legjobb helyesíró címért. Szintén tavasszal került sor a 3-4. évfolyamosok szövegértő versenyére 53 iskolás részvételével. Az idei tanévben a kerületi versenyeken megmérettetett 147 tanulóból 42-en végeztek dobogós helyen. Számukra – helyesírási és szövegértő verseny helyezettjeinek – a méltán megérdemelt díjakat, oklevelet és könyvjutalmat Baksainé Tőzsér Edit kerületi alsós munkaközösség-vezető, tantárgygondozó adta át a gálán. Itt újra bemutatták – a kerületi Művészeti Szemle ezüstérmesei – a Karácsony Sándor Általános Iskola Artikuláció művészeti csoportjának tagjai modern táncukat. A programot a Gróf Széchenyi István Általános és Két Tannyelvű Iskola két éve alakult „Csend hangja” énekkarának előadása zárta.

A 2012/2013-as tanév versenyeinek eredménye elérhető ide kattintva.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Átadták a jutalmakat a kerületi Alsós Díjkiosztó Gálán” bejegyzésre

  1. Anyuka szerint:

    “A programot a Gróf Széchenyi István Általános és Két Tannyelvű Iskola két éve alakult „Csend hangja” énekkarának előadása zárta.”

    Helyesen: “A programot a Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola két éve alakult „Csepel Hangja” énekkarának előadása zárta.”
    😀

Itt lehet hozzászólni !