Budai Gyula és Néző László Csepelen: Bűnszövetség – Elszámoltatás 2002-2010

Csepel.hu/MNO

A csepeli önkormányzat épületében mutatták be Néző László Bűnszövetség – Elszámoltatás 2002-2010 című kiadványát. A rendezvényre a szerző mellett ellátogatott Budai Gyula államtitkár, volt elszámoltatási kormánybiztos, valamint Dr. Kovács Lajos Péter, az Éghajlat Kiadó vezetője is. Az önkormányzat nevében Ábel Attila alpolgármester Németh Szilárd országgyűlési képviselő, polgármester Szolzsenyicin idézetét tolmácsolta:

A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja”.

Az alpolgármester beszédében párhuzamot vont a csepeli önkormányzat által kiadott Vörös Csepel és a Bűnszövetség – Elszámoltatás 2002-2010 című művek között. Szavai szerint Néző László könyve a Vörös Csepel párja és “egybefüggően” írja le a 2002 és 2010 közötti szocialista kormányok bűncselekményeit, melyek alól Csepel sem volt kivétel. A kerületben ugyanis egy tisztességes iskolaigazgatót és egy tanárt lőttek le azért, mert korrupciós ügyről szerették volna lerántani a leplet.

Jelenleg a könyvben bemutatott ügyek közül egy tart a vádemelésnél, a többi áll, vagy megszüntették a nyomozást. Szavai szerint a jelenlegi fideszes önkormányzat két év alatt két milliárd forintot spórolt meg azzal, hogy minden korrupciós szerződést felbontott és megvált azoktól, akik ezekben az ügyekben érintettek voltak.

A szerző – aki a HírTV felelős szerkesztője, újságíró – közölte, az Elszámoltatás 2002–2010 alcímű kötet megírására az elszámoltatás hiánya miatt érzett társadalmi elégedetlenség késztette. Néző László szerint az elszámoltatási kormánybiztosság és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal több száz ellenőrzést, vizsgálatot végzett, majd több száz feljelentés született ezek nyomán.

Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta: „Németh Szilárd polgármester úr kért arra, látogassak el Önökhöz Csepelre. Nagy örömmel jöttem, mert úgy látom, sajnos még itt is vannak lezáratlan ügyek. Elszámoltatási biztosként 1442 ügyben vizsgálódtunk, 47 ember ellen indult eljárás és még mindig vannak olyan ügyek, amelyekben nyomoz a rendőrség”.

Vélemények a könyvről

Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos: „A témával már kétszer végigjártam az országot; nem volt olyan szegmense sem a kormányzati szektornak, amely ne lett volna érintett. Jogos volt az emberek elvárása, hogy legyen elszámoltatás – már akkor tudtuk, hogy jogállami keretek közt kell ennek végbemennie. 2000 oldalnyi az a jelentésnagyság, amit írásba foglaltunk annak idején mi hatan a kollégáimmal, a rendszerváltozást követő kormányok egyike sem vállalta fel a megfelelő jogi dokumentáció elkészítését a második Orbán-kormányig. Több mint 100 milliárd forintot szereztünk vissza az adófizetőknek, közben viszont azt is látni kell, hogy a másik oldalon nagyon kifinomultan dolgoztak: Hagyó Miklóstól például hiába próbáltak a nyomozó hatóságok bármit lefoglalni, már semmi nem volt a nevén. Amikor pedig Izrael államnál érdeklődtünk, hogy van-e folyamatban ingatlanügyi eljárás Joav Blum ellen, majdnem nemzetközi botrány lett belőle”.

Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetője: „Azért álltunk a könyv mögé, mert tényszerű, a mi dokumentumainkból dolgozik, közben érdekes módon éppen onnan támadják a munkánkat, ahonnan a leginkább segíteni kellene. 74 témakörben vizsgálódtunk, 81 feljelentést tettünk, 1260 szervezettől kértünk adatot. Olyan helyre is eljutottunk, ahol 20 éve nem járt ellenőr, például a beruházásösztönzési célelőirányzathoz. Ami a legtöbb időt vette igénybe, az az M5-ös autópálya privatizációjának vizsgálata, illetve a Budapest Airport eladása. 35 milliárdnyi közpénzt szereztünk vissza az államnak, ez a 2010-ig terjedő időszak eredményénél éppen 35 milliárddal több. Nehézséget számunkra az jelent, hogy a polgári jogot érintő ügyek 5 éven belül elévülnek, az igazságszolgáltatás malmai pedig sokszor lassan őrölnek, 12 év kellett például ahhoz, hogy elsőfokú tárgyalás legyen a VPOP ingatlanbeszerzése kapcsán”.

Ügyek, amelyekhez Bajnai Gordonnak politikusként vagy üzletemberként köze volt

Hajdú-Bét-csőd (a cégtulajdonos Wallis vezérigazgatója 2000 és 2005 közt Bajnai Gordon), Dataplex-ügy (vevő és újra eladó: Wallis-közeli cégek, hűtlen kezelés miatt jelenleg is nyomoz a NAV), Budapest Airport-privatizáció (közreműködött: Wallis, ezt követően Bajnai igazgatótanácsi tag lett 2005 és 2006 közt), Volánbusz fóti telepe (bérbeadó: Wallis, a BRFK hűtlen kezelés miatt nyomoz), Sukoró-ügy (kormányzati koordinátor: Bajnai Gordon; a telekcsere-szerződés jogerősen semmis, a büntetőper 2013-ban megkezdődött), sanghaji világkiállítás (nyomozás folyamatban hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt, miniszterelnök: Bajnai Gordon – 2009), Postapalota/MTV-székház ügyei (vásárló: Wallis – vádemelés várható, illetve nyomozás zajlik a két ügyben).

Forrás: Csepel.hu, MNO

72 hozzászólás “Budai Gyula és Néző László Csepelen: Bűnszövetség – Elszámoltatás 2002-2010” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    “Az önkormányzat nevében Ábel Attila alpolgármester Németh Szilárd országgyűlési képviselő, polgármester Szolzsenyicin idézetét tolmácsolta”

    No végre! Van aki tájékoztatást tud nyújtani Szolzsenyicin munkásságáról!
    Szeretném megkérdezni Német Szilárd urat az idézet hiteles feltalálási helyéről!
    Esetleg a szerző úr, aki politikai irodalomban is jártasnak tűnik?! ))) 😀 (((

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Én másképp fogalmaznám meg a kommunistát,

    buta, iskolailag képzetlen, sárga a foguk,és egy ezüst v aranyfog díszíti őket, kopaszok, rengeteget bagóznak, ütik a feleségeiket, vagy csak rabszolgának használták (főzés-mosás-takarítás-vasalás-bevásárlás) lóg a kolbász a spájzban, miközben az ország fele éhezik, sok szar zaccos kávét megisznak, rohadtul a fogukhoz verik a garast, szétlopja az agyát bármely telepműhelyről legyen szó. Vagy pl Ganz-mávag, meg amiket meséltek a lopósok, mai nyuggerek…. Baromi beképzelt orrát fennhordóak, Ja és minden kukinyalogató kommunistának van egy nyaralója a Balcsin, vagy Velencei-tónál, ez kb 20 éve már tiszta kép előttem. Ja…a gyerekekkel mézes nyálas csupor izé van, meg simi meg integetés, de másnap anyuci apuci megy Recskre és környékére fekete autókával, előtte cumiztatják az Andrássy 60-ban… Zárásképp pedig ami egy kommunistáról még illik tudni: csőlátású, és őszerintük, mivel a Nyugatnak jó, ezért nekünk rossz itten Keleten, és ezt bevette hány millió hulladék-selejt ember??? Na ha ezen generációk kihalnak akkor lehet itt békés nyugati fejlődésű Magyarországról beszélni, addig nem.

    Na hát valahogy ez egy kommunista.

    Ui: na…azért tudnék kapásból 20 külföldit mutatni, aki kommunista, de nyugati értelemben kommunista. Lásd: spanyol, francia, svájci (PDA=Partei der Arbeit) brit, német kommcsi pártok. Láttátok a május 1-jei botrányos berlini tüntetést?

  3. felix szerint:

    A nem kommunista és az erkölcs nagymestere komódért vesz földet, majd Csepelen beszél az erkölcsről.
    Bocsánat összekevertem egy államtitkárral és a jelenlegi kormány néhány tagjával.
    Jelentkezzen az aki már látott kommunistát.

  4. Jeniszej szerint:

    Csodálkozik a Father, hogy a nagy tudású tájékozott “Grün Úr” nem ismeri a “Szolzsenyicin munkásságáról” szóló dokumentum feltalálási helyét.

  5. nagyapó szerint:

    Látszik, hogy mit művelt a maffiabaloldal. A 100miliárd sokszorosát lopták el, ami elévült, ill. mindenkinek joga hülyének lenni (nem értettünk hozzá).
    Ezért kellett az EU megahitelt felvenni, amit most fizetünk vissza.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. felix szerint:

    Mikor kártalanítják Budai károsultjait ?
    Úgy hallottam, hogy voltak ilyenek.
    Az MSZP már most ígéretet tehetne rá, ha nem volnának ilyen kegyetlenül bénák.

  7. ... Grün szerint:

    Jeniszej!
    A “Father” lenne szíves betenni ennek a Szolzsenyicin zidézetnek a feltalálási helyét, hogy megismerhessem!
    Ha már szél ellen is megérzi a disznók szagát foglalkozási ártalomból! ))) 😀 (((

  8. ... Grün szerint:

    félix!
    2A Pest Megyei Főügyészség döntése értelmében nem lehet újra elővenni Budai Gyula elszámoltatási biztos ügyvédi irodájának magánokirat-hamisítási ügyét, pedig hét év után újabb sértettek kerültek elő. 2005-ben indult nyomozás egy elhunyt földtulajdonos csereügyletével kapcsolatban, most azonban újabb családok jelentkeztek, hogy átverték őket – a színlelt szerződéseket Budai ellenjegyezte. Az ügy azonban már elévült, az idős pár hiába fut a pénze után.”
    .
    A jótékony feledés homályába vesznek azok a földmutyik!
    Különben is már régen megállt a za zantik óra! 😛
    .
    http://hirszerzo.hu/hirek/2010/11/16/20101115_budai_ugyved_karosultak

  9. hajós szerint:

    Elárulom, ez a könyv április elején jelent meg, és már április 9-én megvolt a bemutatója a Gellért Szállóban. Mekkora nagy faszság kell már ahhoz, hogy Németh Szilárd meghívja ide Csepelre a szerzőt, hogy itt is mutassa be külön?

    A “Szolzsenyicin-idézettel” pedig a mélyen tisztelt Ábel Attila Németh Szilárddal együtt a legprimitívebb netes trollok szintjére dolgozta le magát (vagy ott voltak mindig is), ugyanis ma már köztudottnak számít, hogy ez a “Szolzsenyicin-idézet” egy primitív HAMISÍTVÁNY, Szolzsenyicin soha, sehol nem írt ilyet!

    A szokásos Bajnai-mocskolásra már ki sem térek.

  10. felix szerint:

    Bugi!
    Te kis hazudozó. A főnököd szerint nem évi kétmilliárdot, hanem két év alatt kétmilliárdot takarítottatok meg.
    Az is lehet, hogy a fele sem igaz.
    A jövőben ne prédikálj igazmondásról. Ugye belátod, hogy ezek után az már nem állna jól neked.
    Valakik itt nagyon ecsetelték, hogy milyenek a kommunisták. Nálad csökkenni látszik a különbség.

  11. felix szerint:

    hajós!
    Az az érzésem, hogy magukról mintázták a kommunisták jellemzését.

  12. felix szerint:

    …Grün.
    A kárvallottjait miért nem lehet összeszedni és elvinni egy ilyen bemutatóra?

  13. hajós szerint:

    Egyébként azért ez elég vicces mondat: “Ábel Attila alpolgármester Németh Szilárd országgyűlési képviselő, polgármester Szolzsenyicin idézetét tolmácsolta”

    Tehát Ábel Attila Németh Szilárd Szolzsenyicin-idézetét tolmácsolta. Vagyis ez a Szolzsenyicin-idézet Németh Szilárdtól származik? Személyesen ő találta ki? Íme a megoldás az idézet eredetére!

    Vaze, de azért belegondolni abba, hogy a polgármesterünk és az alpolgármesterünk két ilyen primitív komcsizó fasz, ez elképesztő!

  14. felix szerint:

    A tolmácsolta, szerintem azt jelenti, hogy külön felkérésre átadja a címzettnek.
    A baráti felkérést illik teljesíteni.
    Megtörtént.

  15. lucifer szerint:

    Aszonygya az Ábel:
    “Jelenleg a könyvben bemutatott ügyek közül egy tart a vádemelésnél, a többi áll, vagy megszüntették a nyomozást.”

    Aztán ezt monygya a Budai:
    “Elszámoltatási biztosként 1442 ügyben vizsgálódtunk, 47 ember ellen indult eljárás és még mindig vannak olyan ügyek, amelyekben nyomoz a rendőrség”.”

    Hát, marha nagy eredmény! 1442 vizsgált ügyből 47-ben (3,26%) indult eljárás, egy (0,07%) tart a vádemelésnél, a többi áll, vagy megszüntették a nyomozást. A csepeli ügyekben is hasonló a helyzet.
    A Fidesz most, a választások előtt minden hülyeséggel, semmitmondó feljelentgetésekkel, rágalmazásokkal, az ellenzék lejáratásával, negatív propagandával akarja újra elérni a kétharmadot. Ha meg is nyeri a 2014.-es választást, kétharmada már nem lesz. Egyre több embernek nyílik ki a szeme.

  16. Gordon szerint:

    Meg tegyük hozzá, hogy egy ember tényleges életfogytot kapott, míg a társa 36 év múlva jöhet ki…. ha megéli… de valószínűbb, hogy nem…
    Mindketten ott rohadnak meg bent a börtönben.

    A maffiabaloldal ezt nem tűzi a kalapja mellé!

  17. felix szerint:

    A gyilkosok elítéléséhez a fidesznek és a nem nagyon biztosnak semmi köze sincs.
    Az MSZP-nek, mint pártnak szintén.
    Az meg, hogy naponta szórakoztok két ember tragikus halálával, benneteket ill. téged minősít.

  18. Gordon szerint:

    Szerintem benneteket és a csepeli mszp-t minősíti, hogy ez a tragikus esemény megtörténhetett. Nem szórakozok semmivel – emlékeztetek arra, hogy Csepelen a maffiázók közül két jómadarat vélhetően örökre Szegedre szállítottak és szigorú őrizet (népnyelven: lakat) alatt maradnak.

    Csak lábbal előre jöhetnek ki.

  19. felix szerint:

    Tudod van különbség maffiózó és a gyilkosságban bűnrészes között.
    Nem minőségi, hanem tevékenységbéli. Csak az oktalan ember keveri a kettőt össze.

  20. ... Grün szerint:

    félix!
    Már Te is kevered a két fogalmat?!
    Röfike “maffiázók”-at írt, ami nem azonos maffiózóval! 😛

  21. Gordon szerint:

    “Tudod van különbség maffiózó és a gyilkosságban bűnrészes között.” – írja felix

    Nem sül le a pofájáról a bőr!?

  22. felix szerint:

    …Grün!
    A maffiázónak nem tudom mi a jelentése.
    A maffiózónak igen.

  23. felix szerint:

    Gordon!
    Elég nagy a pofád ahhoz, hogy elolvasd amit írtam.?
    Vagy az agyad kicsi a megértéséhe.
    Tudod a gyilkos öl, a tolvaj lop azért, hogy megszerezzem magának pl. egy autót.
    A maffiózó megszavaztatja magának a közgyűléssel.
    Ez is egy különbség.

  24. Gordon szerint:

    “Tudod a gyilkos öl, a tolvaj lop azért, hogy megszerezzem magának pl. egy autót.”

    Elmész te a…
    Szégyentelen!

  25. ... Grün szerint:

    felix!
    A maffiázó a Röfike, hiszen örökké aztat fújja!
    Maffiózónak túl hülye! 😀

  26. Gordon szerint:

    “Maffiózónak túl hülye!”

    Ezt bóknak veszem. Köszönöm, hogy egy ballibás írta le.
    Bezzeg ők elég okosak voltak ahhoz, hogy kiépítsék a maffiabaloldal hálózatát.

    És még ők fogalmaznak meg erkölcsi tartalmú üzeneteket… nincs szégyenérzetük… nincs lelkiismeretük.

  27. Gordon szerint:

    Nem szégyenkeznek…. megszavaztatnak bruttó 115 milliót maguknak… meghal két ember… végighazudják az éveket – de még ők beszélnek becstelenségről, lopásról, hazugságról.

    Elképesztő!

    De telik már a szegedi Csillag…

  28. ... Grün szerint:

    Röfike!
    Annak szántam!
    Maradj csak a mások lukában a nagy eszeddel! ))) 😀 (((

  29. felix szerint:

    Amennyiben hinni lehet a szóbeszédnek az neked sem igen van Gordon.

  30. felix szerint:

    Gordon!
    Te nagyon okos.
    A kettő nem zárja ki egymást, legfeljebb lemásolja.

  31. Gordon szerint:

    Mesélj erről, hogy ha ilyen “jólértesült” vagy!

  32. felix szerint:

    Itt is lehetett egy két célozgatást olvasni erre vonatkozólag.
    Az hszeid alapján nem az eszeddel keresed a kenyered.

  33. Jeniszej szerint:

    Nyelv -észkednek ))) : D ((( a megátalkodottak, miközben a Fidesz pártolók egyre sokasodnak.

  34. Jeniszej szerint:

    😀

  35. Gordon szerint:

    Semmiféle nyelvészkedés nem húzza ki az etánsakat a mocsokból, ahova saját gátlástalanságuk miatt kerültek.

  36. Gordon szerint:

    felix szerint:
    2013. május 24., péntek – 19:32

    “Itt is lehetett egy két célozgatást olvasni erre vonatkozólag.”

    Tehát semmi konkrétum… gondoltam…

    Lapozhatunk!

  37. felix szerint:

    Gordon!
    A baj az, hogy a fidesz is ugyanabban a mocsokban van, csak mélyebben.
    Az MSZP mocska nem mossa tisztára a maffia fideszt.

  38. szigetország szerint:

    Franciaországban nem szaroznak ennyit az elszámoltatással. Az IMF mostani főnökét, Lagarde asszonyt simán bíróság elé állították, mert 400 millió eurót fizetett ki feltehetően korrupciós alapon, amikor francia pénzügyminiszter volt.

    A baloldal által favorizált IMF sorrendben második csócsvezetőjéről derül ki, hogy hamiskártyás, de az észt nagyon szeretik osztani. Korábban Strauss-Kahn a takarítónőre is rámászott, csakhogy a fütyijének helyet találjon.

    Ezek a baloldal becsületes emberei… Ja, és nem véletlen, hogy IMF mostani botrányáról nem ír a magyar sajtó.

    “The head of the International Monetary Fund, Christine Lagarde, is being questioned by French prosecutors for a second day over a payout made to a disgraced tycoon when she was finance minister.
    Some 400m euros (£342m; $516m) was paid to Bernard Tapie in 2007.”

    (Forrás: BBC)

  39. felix szerint:

    Jogállamban ez így működik.
    Nálunk ?

  40. Gordon szerint:

    Felix!

    Gyilkossági ügye van az mszp-nek!
    Ne dumálj már olyanokat, hogy a “a fidesz is ugyanabban a mocsokban van, csak mélyebben”

    Ébredj már fel ember!

    Teljesen összefüggéstelenül beszélsz össze-vissza.

  41. ... Grün szerint:

    Röfike!
    Gondolj arra, hogy a zönmagad lájkolása micsoda tornamutatvány! ))) 😛 (((
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394448_525375930831839_1118172842_n.jpg

  42. robi szerint:

    Azt hiszem, az elszámoltatás az, amivel ( majdnem) mindenki elégedett.

    Elégedett a kormánypárt, mert néhány tyúkper kapcsán elhitette a gondolkodást hírből sem ismerő akolbéliekkel, hogy dübörög és eredményes az elszámoltatás.
    Ja, hogy igazi nagy hal nem akadt, horogra: a kutyát nem érdekli.
    A vagyonok zárolása ritka, mint a fehér holló.

    Elégedettek továbbá azok a figurák, akik boldogan élvezik tovább összekapott milliárdjaikat. És tojnak a höbörgő külvárosi tolvajkomcsizókra.

    Kár a gőzért, felfogadott bérlegények.

  43. felix szerint:

    Gordon!
    Az MSZP-nek, nincs és nem is volt gyilkossági ügye.

  44. "?!" szerint:

    Az elszámoltatás eredményének a javításához az alábbi (bűn-)cselekmény leleplezésével járulok hozzá:

    A könyvbemutatón a “BŰNSZÖVETSÉG 2002-2010” című könyvet, alkalmi vételnek nevezve, darabonként 2.000,- Ft-ért árusította a kiadó embere, SZÁMLA NÉLKÜL!

    Mivel a számlaadás nélküli árusítás is bűncselekmény, a Budai Gyula csapata által vizsgált 1442 ügyből indított 47 eset mellé, ebben az ügyben is meg lehet tenni a feljelentést!

  45. felix szerint:

    Ez bizony csúnya dolog. Az egyszerű kereskedőket közvetlenül bekötik a NAV.-hoz, a fidesz rendezvényén meg nem adnak nyugtát.
    Csepelen az megy kicsiben, ami az országban nagyban.
    Van képük hozzá.

  46. hajós szerint:

    szigetország: “Az IMF mostani főnökét, Lagarde asszonyt simán bíróság elé állították … Ezek a baloldal becsületes emberei”

    Cseppet se zavarjon, hogy Christine Lagarde egy jobbközép párt politikusa, mégpedig egy olyan párté, amely a Fidesszel együtt ül az Európai Néppártban.

  47. rántott krokodiltojás szerint:

    egymásra mutogat a narancsszínű zsidóbérenc meg a szegfűs zsidóbérenc.
    oszd meg és uralkodj. többszáz éves az ukáz. hétvégén meg együtt golfozik a fideszes szolga, az mszp-s szolga, és együtt átbeszélik az izraelből kapott napiparancsot.
    de már nem sokáig.

  48. hajós szerint:

    Méghogy maffiabaloldal!
    Ángyán József mondta még tavaly februárban: maffiahálózat, spekuláns oligarchák viszik el a vidék pénzét!
    Ez volt az emlékezetes földmutyi!

    Ángyán nyilatkozta: ““Az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt maffiahálózat mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig.”, “mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok”, “maffiacsaládok, spekuláns nagytőkés oligarchák és a volt téeszeket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos “zöldbárók” koalíciója jött létre”.

    Tavaly októberben mondta Ángyán: „Aki 2011-ben a legtöbb agrártámogatást felvette, ebben van földalapú és fejlesztési is, az első 3-t mondom csak, azt úgy hívják, hogy Csányi Sándor, Leisztinger Tamás és Nyerges Zsolt” – fogalmazott Ángyán József, aki szerint a jobboldali politika is kiszolgálja a nagytőkés köröket.

    „Úgy határozzák meg a törvényeket, rendeleteket, szabályokat, hogy ezeknek a köröknek az érdekeit szolgálja ki.” – mondta.

    Csányi Sándor, Orbán Viktor legjobb haverja majdnem 1 milliárd Ft támogatást vett fel közpénzből! És 16700 hektár földterülettel rendelkezik, ami Ángyán szerint már-már dél-amerikai méretű.

    Szóval ha a fideszesek maffiát keresnek, nézzenek csak körül a saját házuk körül! És akkor még a Lázár János köré szerveződő dohánymaffiát nem is említettem!

  49. hajós szerint:

    rántotta, te meg húzzál innét anyádba, rohadt fasiszta köcsög!

  50. felix szerint:

    Ráadásul álnéven a köcsög, mert már annyian meghúzták, hogy új nevet kellett már itt is választania.
    Mert addig jár a köcsög a rúdra amíg szét nem reped.

  51. szigetország szerint:

    hajós!

    Az IMF alapból a legnagyobb szarkeverő, s ebben ugyanazokat a vonásokat mutatja, mint általában a baloldal. Osztja az észt, teszi tönkre az országokat, közben a legfelső szintű embereikről derül ki, hogy közönséges bűnözők.
    Nyugaton ezt le lehet írni, bíróságra lehet citálni Strauss Kahnt, Lagarde asszonyt, nálunk meg kussolni kell az IMF sunyiságairól, mert aki kritizálja, rásütik, hogy nem illeszkedik a nemzetközi elvárásokhoz, plusz még antiszemita, fasiszta, stb. stb.

  52. rántott krokodiltojás szerint:

    hajós, félix:
    fel lesztek pakolva a vonatra a kurva anyátokba, ahogy a nagyapám is felpakolta a tieteket.

  53. hajós szerint:

    szigetország, nagy faszságokat hordasz össze, az IMF-nek Magyarország is tagja.

  54. rántott krokodiltojás szerint:

    felix különösen rá van kattanva erre a buhertémára, valaki rakja már be neki hátulról attól talán megnyugszik.

  55. Jeniszej szerint:

    A trágárkodó ember tehetetlen dühében van, mert érvei elfogytak
    ____ Vagy eszét vesztette.
    ____Vagy elgurult a gyógyszere.
    ____Vagy csak egyszerűen megátalkodott bűnöző.
    ____Vagy irigy, hogy a túlsó oldalon a Fidesz egyre szaporodik.
    ____Vagy csak egyszerűen a rezsicsökkentés ellen van.

    ))) 😀 (((

  56. Etikus szerint:

    Vagy csak nagyon buta, sajnos e helyütt is bőven vannak társai, hogy ne soroljam a negatív, jellemtelen agytudorokat.

  57. ugró mókus szerint:

    Na most ez a budai(seggnyalógerinctelentraktoros)gyula miért nem maradt meg katonai ügyésznek.Ja persze most itt ahova tették többet és jobban lehet lopni.

  58. felix szerint:

    záptojás 23:39
    Akárhányat felpakolhatsz, attól még te maradsz a legutolsó jelentéktelen kis senki ebben az országban.
    Nem a zsidók miatt szült ilyen szemetet az anyán, hacsak nem feküdt össze valamelyikkel, aki hajlandó volt felvinni az utcáról.
    Egy ilyen alkalommal láthattad a hátulról beakasztást is.
    Nam vagyunk egyformák.
    Ahogy láttad anyád megnyugodott tőle, én meg veled ellentétben nem igénylem.

  59. felix szerint:

    anyád

  60. Bugi szerint:

    Micsoda hiszti van mindig, amikor szóba jön, hogy sok tolvaj gazember ellen büntetőügy indult…

  61. felix szerint:

    Bugi!
    Minek a hiszti.
    A fideszes rendezvényen még nyugta sem kell.
    Rátok nem vonatkozik az egyszerűsített számla
    /nyugta/ adási törvény, mert ti már minden törvény felett álltok.
    Ilyen a maffia, ha hatalomra kerül.

  62. Bugi szerint:

    Az már tényleg a legalja, amikor kitaláljátok, hogy nem volt nyugta. Ez most az új csodafegyver, miután szétloptátok az országot?

  63. felix szerint:

    Bugi!
    Ne velem perlekedj, hanem azzal aki idehozta az igazságot.
    Miután szét lopták az országot, ti most összelopjátok.
    Micsoda különbség. 🙂

  64. felix szerint:

    Bugi!
    Látom a fasiszta szemét nem érintett meg, de a nyugtán kiakadtál.
    Ezek vagytok valójában.

  65. felix szerint:

    Bocs! Nem fasiszta, hanem náci-nyilas söpredék.

  66. Bugi szerint:

    Te akadtál ki egy hazugságon, minden hozzászólást meg nem olvasok el, még a te kedvedért sem.

  67. felix szerint:

    Ahogy szoktátok!
    Nem számítanak az előzmények és a következmények.
    A van amit a keresztapa parancsol.

  68. "?!" szerint:

    Nocsak, nocsak!

    Milyen megengedővé váltak a bűnszövetségbe tartozó egyes narancsos fitymák a “Bűnszövetség” című fideszes kiadványt feketén árusítókkal szemben!

    Számoljunk csak egy kicsit!

    Ha a most önmagukat is leleplező “Bűnszövetség” című könyvet, a Vörös Csepel című könyvhöz hasonlóan 35.000 példányban állították elő, és ennek legalább felét máshol is számla nélkül árusították, akkor 17.500 db x 2.000,- Ft/db = 35.000.000,- Ft értékben megvalósult fekete-kereskedelmi tevékenységről beszélhetünk!

    Ennek azért van különös jelentősége, mert ezt azok követték el, akik másokat próbálnak pellengérre állítani a feketén árusított könyvben leírtakkal!

    Ez majdnem akkora pofátlanság, mint az, hogy a Vörös Csepel című könyv szerkesztője a hazug szocialistákról prédikál, miközben még olyan 11 milliárd Ft értékre elkövetett hazugságot kis hazánkban senki nem produkált mint Ő, a Vörös Csepel című könyvben, amely könyvben az utolsó forintig eltűntnek hazudta az észak-csepeli területért kapott bevételt, pedig abból 3,6 milliárd Ft-ot 2010. októberben átvettek a szociktól, és az önkormányzati vezetők luxus autóinak beszerzését is beleértve, még jelenleg is ebből az örökölt 3,6 milliárd Ft-ból ga(rá)zdálkodnak!

  69. hamiska szerint:

    Jaj már ?!. Értelmes hozzászólást, nem szidalmazót mikor olvashatunk már???

    Ilyeneket kár leírni, mert már kívülről fújja mindenki, hogy gyűlöli a fideszt, mert beleköpött az mszp-vel kötött mutyijaiba. A dumája nem a valóságról, hanem az utálatról szól.

  70. ebihal szerint:

    hamiska!
    Itt a lehetőség, hogy cáfold!

  71. "?!" szerint:

    “hamiska”!

    A tegnap 21:56-kor elküldött hozzászólásodra vonatkozó válaszomat megtalálod a “Kölcseys diákok műsora az 50 éves Radnótiban” című bejegyzésnél.

    Olvasgasd szorgalmasan a szerény szellemi képességed fejlesztése érdekében!

    Annyit azonban itt kérdezek meg tőled, hogy Te képes vagy-e még egyetlen szavát elhinni olyan embereknek, akik
    – a 2010-es választási kampányukban, majd a minden csepeli lakás postaládájába eljuttatott Vörös Csepel című könyvben, a könyv felelős kiadójaként (Németh Szilárd) és szerkesztőjeként (Ábel Attila) a 2012. szeptember 27.-én történt hivatalos lelepleződésig azt a hazugságot állították, hogy “a szocialisták az utolsó forintig úgy eltüntették az észak-csepeli területért kapott 11 milliárd Ft bevételt, hogy azt senki nem tudja megmondani, hogy a “vegytiszta lopáson” kívül mire költötték”.
    A fenti óriási hazugságot 2 éven keresztül annak ellenére hangoztatták, hogy:
    – tudniuk kellett róla, hogy a bruttó 11 milliárd forint beérkezése után azonnal be kellett fizetni 2 milliárd Ft ÁFA-t;
    – tudniuk kellett, hogy ebből a pénzből csak a képviselő-testület által jóváhagyott kerületi fejlesztésekre és felújításokra lehetett kifizetéseket teljesíteni és ezekről a kifizetésekről pontos nyilvántartás állt rendelkezésükre;
    – arra pedig különösen emlékezniük kellett, hogy 2010. október elején, a választás után, 3,6 milliárd Ft (azaz: 3600 millió forint) pénzmaradványt vettek át az elődeiktől, amely 3,6 milliárd Ft-ból azóta (az önkormányzati vezetők luxus autóinak beszerzését is beleértve) még jelenleg is ga(rá)zdálkodnak!
    Megjegyzem, hogy ennek szociktól örökölt, de 2012. október 27-ig eltűntnek hazudott 3,6 milliárd Ft-nak a még jelenleg is meglévő maradványából tervezik finanszírozni azokat az útépítéseket is amelyről áprilisban nagy csindarattával lakossági konzultációt rendeztek!

    Mesélj “hamiska”, hogy Te például miért hiszel még ezeknek az embereknek, és miért azokat ítéled el akik ezt és a hasonló hazugságokat szóvá teszik?

Itt lehet hozzászólni !