A csepeli MSZP nem támogatja a rezsicsökkentést

Csepel.info

“Csepel nem hagyja magát” címmel fogadott el a csepeli önkormányzat képviselő-testülete politikai szándéknyilatkozatot a 10%-kal olcsóbb rezsidíjak támogatásáról – értesült a Csepel.info.

A nyilatkozatot, amely hangsúlyozza, hogy a testület kiáll a csepeli családok érdekeiért és a rezsicsökkentés mellett, az MSZP képviselői nem szavazták meg, ők tiltakozásul kikapcsolták a szavazógépet. Szenteczky János, a csepeli MSZP botrányoktól elhíresült, 37 millió forint jutalmat és prémiumot felvevő frakcióvezetője inkább arra volt kíváncsi, hogy Németh Szilárd polgármester mennyit takarít meg a fizetéséből a mindenkit érintő rezsicsökkentés során. A polgármester elmondta, hogy az ő megtakarítása havonta 4.700 forint, és ez annak is köszönhető, hogy télen éjszakára 17 fokra veszik a házban a fűtést. A döntés után a képviselők az önkormányzat előtt alá is írták a rezsicsökkentés megvédése érdekében elindított aláírásgyűjtés íveit. A közelmúltban hasonló szavazás volt Miskolcon: az MSZP-s képviselők ott támogatták az inflációra is jelentős pozitív hatású intézkedéseket.

7 hozzászólás “A csepeli MSZP nem támogatja a rezsicsökkentést” bejegyzésre

  1. sokat fizetek szerint:

    szeretném ha visszaállítaná a Fidesz a 2010-es rezsiköltségemet. főleg a víz és csatornaelvezetési díjakat, mert ezek sokkal többel nőttek, mint 10%.

  2. Bugi szerint:

    Most az egyszer következetes volt az MSZP. Ők emelték az égbe az árakat, és ezért nem is tamogatták, hogy csökkenjen a rezsi, és jobb legyen az embereknek.

  3. doki szerint:

    sokat fizetek, szkenneld már be a 2010-es számládat, és a mostanit. had lássuk!

  4. hazafi szerint:

    Egyetértek “doki”-val. Hazudsz, te kommancs tetű “sokat fizetek”!!

  5. Tóth Kati szerint:

    Doki!2010-ben 31300 forint volt a gázszámlám,most 27700 forint.Sajnos a szkenneléshez nem értek,de a számlát el tudom olvasni.De,ha akarod még annak is utána tudok keresni mennyi volt a gázszámlám 2002-ben,mikor Lendvai elvtársnő azt hangoztatta,hogy nem lesz gáz áremelés.

  6. udvarhelyi andrás szerint:

    T. vitázók! Én egyet értek minden teher csökkentésével, még akkor is, ha tudom, mögötte politikai szándék lehet. Ha például én havi ötezret spórolhatok meg ezen a nagylelkűségen, vagyis egy év alatt az 12X5000, az 60. 000 forintot jelent. A szocik, akik tiltakoznak ellene küldjék el nekem a pénzt, vagy vissza az államnak, én nem küldöm vissza, könyvet veszek belőle, vagy kenyeret. Ez a lényeg. Amikor I. Orbbán megemelte a minimálbéreket 50 %-al, én örültem, amikor Medgyessy megemelte a közalkalmazottak bérét 50 %-al örültem, Miért ne lehetne örülni annak, amit kapunk. Ez nem politikia kérdés a kisemberek számára, hanem zsebkérdés. És ha csak egy évig tart is ez a rezsicsökkentés, az sem semmi. Nem kell a jót is rossznbak kikáltani, mert az ellenfél mondja. Ezt az ovódások szokták művelni. véül is, nem írtam ugyan alá semmit, de azt üzenem, hogy lehet még csökkenteni a rezsit. És meg is köszönöm, pedig nem kedvelem különösebben I. Orbánt és tsait, nem szavazok, én vagyok az un. bizonytalan, de ha valaki jót csinátl, azt el kell ismerni! Ilyen egyszerű!
    Ha Fradi drukker vagyok és az Újpst jól játszik, azt el kell ismerni. A szocik ezzel a tiltakozással megint ostobán viselkedtek, öngólt lőttek. Az öngólt lővő játékosokat a jó edző lehívja a pályáról. üdv. u.a. segédfogalmazó

  7. hajós szerint:

    Udvarhelyi úr! A megspórolt pénzen majd megveheti a dízelgenerátort, amivel majd az áramot termelheti az áramszünetek idején, ami a rezsicsökkentés miatt lepusztuló infrastruktúra következménye lesz.

Itt lehet hozzászólni !