Alapítványi est zenével, tánccal, humorral fűszerezve

Csepel.hu

A Vermes Miklós Általános Iskola tanulói kitettek magukért április 13-án, amikor a Többet, Jobban, Eredményesebben Alapítvány estjén közel két órás szórakoztató műsorral kápráztatták el a meghívottakat. Tóth Ferencné igazgató és Vukovich Zoltán kuratóriumi elnök a zsúfolásig megtelt tornacsarnokban köszöntötték a megjelent vendégeket, köztük Balogh Ernő hárosi biztost, Tóth János tankerületi igazgatót és Kecskés Ágnes oktatási ágazatvezetőt, valamint a kerületi iskolaigazgatókat és óvodavezetőket.

A tanintézményben működő alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, hogy1992 óta céljuk az adományokból befolyt összegekből az oktatási tevékenység segítése. A rendezvény bevételét is a tanulók részére szervezett, iskolán kívüli programok támogatására használják fel.

Az alapítványi esten a diákok 23 műsorszámban mutatták be tehetségüket, tudásukat és kreativitásukat. A színvonalas programok széles skálával kecsegtették el a közönség soraiban ülőket, akik közül elsőként a szülők drukkolták végig gyermekük fellépését. A színpadon az elsőtől a nyolcadikig remekeltek a diákok, beleadtak apait, anyait, amiért hálás volt a nézősereg. Szinte mindegyik produkciót vastaps kísérte, kezdve a Karib-tenger kalózait Sandokan énekével kísérve. Sorra megjelentek a Flintstones ruhában táncolók, a rózsaszín párduc fekete barátaival, az indián táncosok, az akrobatikus rock and rollosok, a népdalosok, a hangszeren játszók, a verselők s a prózát mondók.

A vendégfellépők között hatalmas ovációval üdvözölték Tramontini Péter és Gál Boglárka országos akrobatikus táncbajnokokat, akik ezúttal kiváló rockyzásukért nyerték el a közönség tapsjutalmát. A záró meglepetés számot, melyet a szülők két pedagógussal együtt a Rednex: Cotton Eye Joe slágerére nagy sikerrel adtak elő, visszatapsolta a tisztelt publikum.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Alapítványi est zenével, tánccal, humorral fűszerezve” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Muki bácsi pedig fentről mosolygott.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !