Szájer: Végre elmondhattuk a véleményünket

MTI, Hirado.hu

Benjamin Cardin szenátor, az amerikai Helsinki Bizottság elnöke (j), Szájer József magyar néppárti EP-képviselő (b) és Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese (takarásban) Washingtonban, az amerikai Helsinki Bizottság meghallgatásán 2013. március 19-én. MTI Fotó: Pogár Demeter

A Hír TV beszámolója

A tömeggyilkos náci és kommunista jelképek használata ismét tiltott lesz

Végre Magyarország is elmondhatta véleményét alaptörvényével és alkotmányosságával kapcsolatban az amerikai kongresszusban – jelentette ki Szájer József az MTI-nek.

“Furcsa vitának voltunk tanúi az elmúlt három esztendőben a magyar alaptörvénnyel és a magyar alkotmányossággal kapcsolatban. Ebben mindig a különböző külföldi újságoknak a szerzői és külföldi politikusok szólaltak meg, nekünk nagyon ritkán adtak lehetőséget” – fogalmazott az Európai Parlament néppárti magyar képviselője. “Egy ilyen meghallgatás – még ha 5:1 arányban és hét percben is -, lehetővé tette, hogy mi is elmondhassuk a véleményünket itt, Washingtonban, hivatalos formában” – mondta a fideszes politikus.

“Ez egy óriási előrelépés ahhoz képest, hogy nem osztottak nekünk lapot, nem kelhettünk még saját védelmünkre sem. Előre kihirdették az ítéleteket, és csak utána következett a tárgyalás” – tette hozzá.

“A kormányzó Fidesz nem a Jobbik”

A demokrácia röppályája – amiért Magyarország számít címmel meghallgatást tartott kedden az amerikai kongresszusban az Egyesült Államok Helsinki Bizottsága. Benjamin Cardin demokrata párti szenátor, az amerikai Helsinki Bizottság elnöke azt mondta: Magyarország nagyra becsült tagja a NATO-nak, de a magyar demokrácia által befutott pálya és a szélsőségesek megerősödése aggodalmat kelt benne.

A mintegy 70 fős hallgatóság előtt, az amerikai kongresszus épületében lefolytatott ülést vezető Cardin a számára aggasztó jelenségek között említette az új magyar alkotmány és számos törvény elfogadásának gyorsaságát, ebben az átláthatóság és a széleskörű demokratikus részvétel hiányát, valamint azt, hogy Magyarország etnikai alapon ad állampolgárságot a szomszédos országokban élő magyaroknak. A szenátor kijelentette: a demokrácia próbája nem az első választás, hanem az, hogy hogyan bánik a kormányzat az ellenzékkel a második, harmadik és negyedik választás után.

Brent Hartley, az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkára aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Magyarország joggyakorlatával a NATO tagjaként milyen “példát mutat” a szövetség többi új vagy leendő tagjának. Szerinte a magyar kormány a negyedik alkotmánymódosítás elfogadásával megkérdőjelezte tulajdon elkötelezettségét a fékek és ellensúlyok, valamint az intézményi függetlenség iránt. A diplomata elmondta, hogy noha Magyarország az Európa Tanács Velencei Bizottsága elé terjesztette az alkotmánymódosítást, de ennek módja ellentétes a normális eljárással, mert a testületnek elfogadásuk előtt kell tanulmányoznia a jogszabályokat.

Hartley leszögezte, hogy “a kormányzó Fidesz párt nem a Jobbik”, de a pozitív példák ellenére kifogásolta, hogy a magyar kormány nem mindig elég gyors és határozott az antiszemitizmus és a rasszizmus elítélésében. Az amerikai kormány nevében szemére vetette a magyar kormánynak, hogy nem tiltakozott elég határozottan, amikor szobrokat emeltek a magyar múlt vitatott megítélésű szereplőinek. Sürgette, hogy Budapest tegyen többet a romák védelmében.

Szájer: Az Alkotmánybíróság kérésére történt a módosítás

Szájer József megköszönte a lehetőséget, hogy a magyar félnek is megadatott a lehetőség álláspontja kifejtésére. A gyors magyarországi törvényalkotást és alkotmányozást azzal indokolta, hogy azt a sürgető helyzet kényszerítette ki, mert az előző kormány az összeomlás szélére sodorta az országot. Hangoztatta, hogy a magyar demokrácia erős, és hogy a Fidesz elkötelezett a demokratikus értékek mellett. Elmondta, hogy Magyarország nyitott a tényeken és érveken alapuló bírálatra, betartja az európai intézmények szabályait, de ugyanezt várja el másoktól is, ebben nem lehet kettős mérce.

Ez utóbbi kérdéssel kapcsolatban felhívta a szenátor figyelmét arra, hogy a Helsinki Bizottság nem vizsgálódott, amikor 2006-ban Magyarországon megsértették a gyülekezési jogot, és hogy az előző kormány idején a bizottság nem foglalkozott a magyar médiahelyzettel. Hangsúlyozta, hogy a múlt héten elfogadott negyedik alkotmánymódosítás “az Alkotmánybíróság kérésére, nem pedig annak ellenében született meg”, és hogy a módosítás éppenséggel kiszélesíti a testület jogkörét.

Az antiszemitizmus és a rasszizmus megnyilvánulásaival kapcsolatban emlékeztetett arra: “Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentnek megerősítette, hogy a kormánynak minden állampolgárt egyformán meg kell védenie, beleértve a kisebbségekhez tartozókat is”. Felsorolt egy sor intézkedést, amellyel a magyar kormány a holokauszt áldozatainak emléke előtt tisztelgett, és felhívta a figyelmet arra, hogy az EU éppen a magyar elnökség idején fogadta el első romastratégiáját.

“Ellenőrizni kell a 2014-es választásokat

Kim Lane Scheppele, a Princetoni Egyetem jogászprofesszora annak a véleményének adott hangot, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ) átfogóan ellenőriznie kell a 2014-es magyar választásokat. Hangsúlyozta: az EBESZ-nek ragaszkodnia kell ahhoz, hogy a választás szabályait már jóval a megméretés előtt véglegesítsék, hogy mindenkinek, aki részt akar venni a voksoláson, elegendő ideje maradjon megfelelően megszervezni magát. A professzor indítványozta, hogy Magyarország barátai, beleértve az Egyesült Államokat, anyagilag támogassák azokat a programokat, amelyek felkészítik az állampolgárokat, jogászokat és bírókat az ország megváltozott alkotmányos kereteire.

Paul Shapiro, az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeuma kutatóközpontjának igazgatója hosszan sorolta az antiszemitizmus, a rasszizmus és a holokauszt trivializálásának és relativizálásának megítélése szerinti magyarországi példáit. Közölte, hogy a bizottsági meghallgatáson ő a holokauszt idején elpusztított 600 ezer magyar zsidót és több ezer magyar romát is képviseli.

Elmondta, hogy Magyarország néhány héttel ezelőtt ajánlkozott a Nemzetközi Holokauszt Emlékszövetség (IHRA) 2015. évi elnökségi tisztségére. “Az adott helyzetben, amelyet az imént igyekeztem leírni, ez nem lenne helyes, sértés volna az élők számára és a halottak emlékének megszentségtelenítése lenne”- szögezte le Shapiro írásbeli nyilatkozatában. Az igazgató kifejezte abbéli reményét, hogy mielőtt az IHRA meghozza döntését, a magyar kormány megváltoztatja szemléletmódját az antiszemitizmussal és a holokauszttal kapcsolatban, és elfogadja a washingtoni holokauszt-múzeum ajánlásait.

Részrehajlás nélküli vizsgálatot sürget az AHF

Részrehajlás nélkül, kizárólag a nyugati értékek előmozdításának szempontjából kellene vizsgálni a magyarországi demokrácia állapotát – hangoztatta az Egyesült Államok Helsinki Bizottságához az Amerikai Magyar Szövetség (AHF) nevében kedden eljuttatott nyilatkozatban Koszorús Ferenc, a szervezet elnöke. Koszorús Ferenc a pártatlan megközelítés sürgetése mellett hangsúlyozta, hogy a kisebbségi jogokat tiszteletben kell tartani, és hogy “az intolerancia és a diszkrimináció minden formáját, beleértve az antiszemitizmust és a magyarellenes intézkedéseket, el kell ítélni, nem szabad megengedni, hogy azok aláássák a demokráciát Közép- és Kelet-Európában”.

Az AHF állásfoglalását csatolták az amerikai Helsinki Bizottság által kedden A demokrácia röppályája – amiért Magyarország számít címmel megtartott meghallgatás hivatalos jegyzőkönyvéhez. Az Amerikai Magyar Szövetség közleményében kijelentette: akik támogatják azt a megkérdőjelezendő nézetet, miszerint “a demokrácia súlyos veszélyben van Magyarországon”, figyelmen kívül hagyják a térség egyes régióiban megnyilvánuló antiszemitizmust, valamint a Magyarországgal szomszédos országok magyar kisebbségei elleni diszkriminatív politikát.

Koszorús Ferenc szerint a magyar belügyek mikroszkóp alá helyezése szokatlan dolog, amit szigorú elemzésnek kell alávetni. A jelenlegi kormány törvényalkotási programja lehet vitatható, de az nem veszélyezteti a demokráciát – írta. Kitért arra, hogy a magyar médiában a legfontosabb törvények minden aspektusát megvitatják, hogy az állam nem nyomja el az ellenzéknek a nyilvános bírálathoz és a tiltakozáshoz való jogát. Nem akarja az állam megfosztani az ellenzéket attól a demokratikus jogától, hogy a következő választáson békésen a maga oldalára állítsa a közvéleményt – tette hozzá.

Az Amerikai Magyar Szövetség aggodalmát fejezte ki azzal “a demokráciát és az emberi jogokat fenyegető veszéllyel” kapcsolatban, amely Közép- és Kelet-Európa egyes országaiban a magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminatív lépesekből és politikából ered. Az AHF felhívta az amerikai Helsinki Bizottság figyelmét arra, hogy a szerbiai Vajdaságban nem szűnnek a magyar nemzetiségűek elleni erőszakos támadások. Szlovákiával kapcsolatban rávilágított a diszkriminatív nyelv- és állampolgársági törvényre, arra, hogy Pozsony nem hajlandó rehabilitálni Esterházy Jánost, az egyetlen képviselőt, aki a holokauszt ellen szavazott a szlovák parlamentben, és nem hajlandó visszavonni a második világháború után elfogadott Benes-dekrétumoknak a magyarokat kollektívan bűnösnek kimondó rendelkezéseit sem.

A szervezet aggodalmát fejezte ki amiatt is, hogy Románia nem tesz eleget a magyar kisebbség azon legitim kérésének, amely az autonómiára vonatkozik, nem állítja helyre a kolozsvári független magyar egyetemet, nem szolgáltatja vissza maradéktalanul a kommunizmus alatt elkobzott egyházi vagyont, és a közigazgatás olyan átszervezésére készül, amely tovább szűkítené a magyarok lehetőségeit a közéletben. Az amerikai magyar szervezet nyilatkozatában kifogásolta, hogy ezen országok a magyar kisebbségekkel szembeni bánásmód terén példaértékűnek nem mondható teljesítményük ellenére “Magyarországot bírálják megmagyarázhatatlan módon, amiért a nemzetközi normákkal és gyakorlattal összhangban álló, ésszerű intézkedéseket hoz”, például állampolgárságot ad a magyar kisebbség tagjainak, hogy segítse “legitim, indokolt és demokratikus erőfeszítéseiket”, amelyeket a jellegzetes kultúrájuk megőrzéséért tesznek.

Forrás: Hirado.hu

33 hozzászólás “Szájer: Végre elmondhattuk a véleményünket” bejegyzésre

  1. Magukhoz nyúlnak a zamcsik, ha megtudják, már készül a tákolmány ötödik módosítása!
    Kicsit várnak még akár a hatodikat is elkaphatják! 😛

  2. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. megint írt valami ide nem illő hülyeséget.
    Apropó , mi van Szanyival?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Öreg Pöcs!
    Köszöni Szanyi a zaggódást! Jól van!
    Továbbra is tartja ajánlatát!
    Készítsd a lyukadat egy prosztata vizsgálatra! 😛
    Csak nehogy úgy járjál mint a zöreg székely!
    Képzelje sógor! Mondta a doki, hogy toljam le a gatyámat és hajoljak előre!
    A jobb vállamat megfogta a jobb kezével és a bal keze középső ujjával…..!
    Várjon nem is.
    A bal vállamat a bal kezével és a jobb keze középső ujjával?!
    A k…annyát! Mind a két keze a vállamon volt! ))) 😛 (((

  4. csaba péter szerint:

    És valaki be is vette ezt az óhéber dumát a mit A SZÁJERJÓSKA ALKOTMÁNYÍRÓ KISIPAROS OTT LENYOMOTT?

  5. Gordon szerint:

    Szanyi szervezi a szomjúságmenetet és beint azon kocsmárosoknak, akik nem adják ingyen hozzá a piát.

  6. Röfike!
    Neked is áll a Szanyi ajánlat egy prosztata vizsgálatra! 😛

  7. Gordon szerint:

    Te már beittál!?

  8. Tóth Mária szerint:

    Kár, hogy az összes zsidó + meg szervezet állandóan azt hiszi, hogy ők vannak itthon!

    Baromira unom, hogy a mo-i dolgokba belepofáznak, sőt utasítanak, aztán csodálkoznak, hogy a napi provokációk miatt még azok is utálni fogják őket, akik azt sem tudták, hogy itt vannak!

    Hajrá, csak így tovább!

  9. "?!" szerint:

    Kedves “Tóth Mária”!

    Nem tudod véletlenül – magyarországi zsidókat számon tartó emberként – hogy az amerikai kongresszus bizottsága előtt tegnap Magyarországot képviselő Szájer József azt hiszi-e, hogy Magyarországon itthon van, ha Magyarországon tartózkodik?!

  10. “Gordon szerint:
    2013. március 20., szerda – 14:26
    Te már beittál!?”
    Beittalak volna?! Igyon be téged a zédes anyaföld! ))) 😛 (((

  11. bélabá szerint:

    Grün!

    Ha beissza igazi zsíros termőföld lesz utána, ennyi haszna már legyen. 😉

  12. felix szerint:

    Orbán erősebb mint valaha.
    Gyurmát csinált a gránitból.

  13. felix szerint:

    bélabá!
    nem szennyezzük a környezetet!

  14. normális? szerint:

    nem értem minek kellett elmenni és részt venni ezen, ezzel legitimálva a cionista kirakatpert.
    holokauszt mőzeum igazgatójának mi köze van az alkotmánymódosításhoz?

    scheppele asszonyság rendszeresen írja a tárgyi tévedésektől és kőkemény hazugságoktól hemzsegő cikkeit a new york times zsidó megmondóemberének, Krugmannak a blogjába.

    róla azt érdemes tudni, hogy 4 évet élt Magyarországon mint az SZDSZ tanácsadója.

    hazugságokról egy kirakatperben még amerikaiakkal sem ülünk le tárgyalni!
    arról nem is beszélve, hogy Benjamin Cardin, Scheppele, Shapiro és a freedom house-os nő is zsidók. teljesen véletlen, igaz? (hát igen, amerikában nem titok, hogy ki zsidó, és nem bűn felismerni, hogy azok)

    A kormánynak ki kéne kérnie magának, hogy egyátalán ilyen kirakatper megtartható.

    szépen udvariasan haza kell hívni a mi amerikai és izraeli nagyköveteinket, ilan mórt és kunalakist pedig feltenni az első gépre, majd diplomáciai csatornákon jelezni, hogy majd ha nem az ex-SZDSZ lesz az amerikai külügy kizárólagos forrása Magyarországgal kapcsolatban, majd akkor fel lehet újítani a kapcsolatokat. pl egy Obama látogatással egybe kötve, ahol a drága barack 4szemközt elnézést kér Orbántól a sok undorítóságért, amit az elmúlt pár évben tettek.

  15. felix szerint:

    A legelső kérdőjel jogos, sőt………………

  16. normális? szerint:

    mi nem tetszik felix? ne aggódj, lassan kész a zsinagóga a rákóczin, oszt nem kell a dohány utcáig menni.

    nem tetszik a valóság?
    Benjamin Cardin nem zsidó? de
    Scheppele nem zsidó? de
    Krugman nem zsidó? de
    Shapiro nem zsidó? de
    wikipedián meg is nézheted…

    Cardin was born in Baltimore, Maryland, the son of Dora (née Green) and Meyer M. Cardin (1907–2005).[3] The family name was originally Kardonsky before it was changed to Cardin. Cardin’s grandparents were Russian Jewish immigrants

    Krugman is the son of David and Anita Krugman and the grandson of Jewish immigrants from Brest-Litovsk

    Shapiro meg egy elég gyakori zsidó vezetéknév amerikában.

  17. normális? szerint:

    hogy Szaniszlót idézzem: “hova mehetnének, ahol még szeretik őket?”

    egyelőre amerikába. aztán amikor ott is tele lesz az emberek töke ezzel a militáns náci, terrorista népséggel, akkor hamarosan már csak maximum a holdra.

  18. John Doe szerint:

    Ez valakit érdekel?

  19. Tóth Kati szerint:

    Mi köze Amerikának a mi alkotmányunkhoz?Mi is beleszólhatunk az ő belügyeikbe?Olyan messze vannak a mi hazánktól,azt se tudjuk kik ők.Menjenek a francba!Söprögessenek a saját házuk táján.Van ott elég mocsok,igazságtalanság.A nagy demokráciájukban minden héten van legalább egy tömegmészárlás.Erre olyan büszkék?Na ne szórakozzunk már!Itt mindenkinek elment az esze?Ennyi seggnyaló hazaáruló van más országban is?

  20. felix szerint:

    Normális????
    Én is szeretlek. 🙂

  21. John Doe szerint:

    Írástudatlan Kati, még hogy Amerika messze van?! De mi még mennyire messze vagyunk tőle. 😉

  22. Vátesz szerint:

    Normális? Még a Kardonsky nevet is lopták vagy hamisították, mert a zsidóknak nem volt nemesi nevük. Ez ugyan olyan mint Bill Clinton oboása, Lewinsky kisasszony, luinszki, mégcsak nem is levinszkij, a nagy lófaszt, egyszerin Levin lánya, mondhatjuk úgyis Lévi lánya.

  23. csevi szerint:

    Meg nem erősített információk szerint a CSEVAK-tól ( Cs. Városgazda) az év közepéig-végéig 50 %-nyi embert kell elküldeni. Remélem nem igaz, csak rémhír. ( persze csak a fizikai állományt, az adminisztratív dolgozók maradnak) Elképesztő, hogy ez meddig tart? Azt hittük, hogy a váltással, ennek vége lesz. /sógor-koma-rokon-haver/ Sajnos nem. Érdekes lenne a Csevak vezetőinek nevét végigböngészni. Feleségek, barátnők, anyukák vannak ott.( Ha jók az információim, bár rosszak lennének) Kíváncsi lennék, hogy milyen végzettsége van egy ott dolgozó irodai alkalmazottnak és hogy ,hogy került oda? Ezt minden rosszindulat nélkül kérdezem. Egyszerűen csak érdekel. hogy bárki bekerülhet-e vagy pedig kiválasztottnak kell lenni?

  24. csevi szerint:

    Vátesz. Nincs különösebb bajom a zsidókkal de tudva levő dolog ,hogy előszeretettel vásároltak maguknak nemesi előneveket. / lásd : jud süss/ Szerettek volna nemeseknek tűnni

  25. Perspektíva? szerint:

    SZANISZLÓ FERENC visszadta a Táncsics díjat:

    A rendkívüli adásban Szaniszló Ferenc úgy fogalmazott: “Megértik, hogy ilyen rettenetes túlerővel szemben értelmetlen, csak fölösleges erőpocsékolás, energiapazarlás egyedül kiállni. Megvívtam csatáimat, megvívom ezután is, mert ütközetet veszthetünk, de a hadjárat a miénk.”

    “Ünnepeljen az USA, Izrael, Németország, Franciaország meg a többi. És itthoni csatlóshada. Nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem, kedves Nézőim, a Táncsics-díj nem kell. Tehát lemondok róla. Visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak. Ezt akartam elmondani s megosztani Önökkel.” – fejtette ki véleményét a március 15-én odaítélt Táncsics-díj körül kibontakozott botrányról a műsorvezető.
    “Én vagyok náci, én bombáztam szét Irakot, én vagyok fasiszta, én gyilkolom az afgánokat, én vagyok antiszemita, én irtom a gázai szerencsétleneket?” – tette fel a kérdést, hozzátéve: ő csak az aljas képmutatást leplezi le.”

  26. joságos szerint:

    T. Antiszemiták!
    Nyugodtan lehet zsidózni! Aztán ha ők úgy döntenek, hogy elég akkor lesz a gond óriási! Ugyanis a helyzet jelenleg az, hogy náluk és a velük szövetséges nyugati demokráciáknál van a pénz! Tudják a PÉNZ! Az ami nekünk nincs! Na már most: ha ők felmondják a hiteleket, be nyújtják a követeléseiket, inkasszót kezdeményeznek, na akkor lehet majd vitézkedni! A szittya árja magyarkodásból pedig nehéz lesz meg élni. A helyzet az elmúlt évtizedek alatt jócskán meg változott. Aki azt hiszi, hogy Magyarország ott folytathatja ahol Horti Miklós abba hagyta, vagy netán, esetleg Szálasi munkásságát kívánja folytatni, téved! Kis országunkban a józanul gondolkodó többség tisztában van azzal, hogy a szélső jobb milyen veszélyes dolgokat művel. Sajnos tagadhatatlan, a hatalom időnként a soraikban lévő szélsőségeknek is meg próbál kedvezni és ez bizony félzúdulást eredményez itthon és külföldön egyaránt. Szóval ahogy mondtam, csak bátran zsidózni! Egy igazi kuruc nem hátrál meg! Az eredmény? Zárt kapus Magyar-Román VB selejtező! Persze lesz majd ennél komolyabb retorzió is, ha így folytatjuk! Nos T. ANTISZEMITÁK! Csak bátran! Hátha 1-2 év alatt sikerül teljesen le nullázni ezt a jobb sorsra érdemes MAGYARORSZÁGOT!!

  27. csevi szerint:

    Tehát aki nem borul le a nagy pénz isten előtt az antiszemita?
    Mellesleg ha az igekötő az ige előtt áll, akkor az igével egybeírandó.
    Pl:be+nyújtják=benyújtják.
    A szittya árja magyarkodás meg totális képzavar.

  28. Királyerdei szerint:

    Na,akkor jóságosan röfögj,és zabáld a moslékot!

    “A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

  29. Királyerdei szerint:

    Akarsz még?

    Tessék:

    ” Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.

    Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdők, a mezők, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom. Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetőt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták őt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom: közvetve ehhez nekem is van kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá.

    Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. \”Engem ez az ország már apámban meglopott\” – írta a költő. Hát engem is. Egyenlőre ennyit erről.” +++ Tisztelettel, dr. Regös Péter

  30. csevi!
    Mellesleg a pénz isten pedig pénzisten!
    Ha már szőrözöl! ))) 😛 (((

  31. Királyerdei szerint:

    Tucc egy kicsit ángliusul? 🙂
    Na,itt van egy ruszki zsidó “professzor” a Harvardról,aki a fehér faj kiírtására buzdít

    Mr. Ignatiev pledges in the essay that his journal, Race Traitor, intends to “keep bashing the dead white males, and the live ones, and the females, too, until the social construct known as ‘the white race’ is destroyed not ‘deconstructed’ but destroyed.”

    Read more: http://www.washingtontimes.com/news/2002/sep/4/20020904-084657-6385r/#ixzz2OCVy2mP6

    Na,ki is az “anti”? 🙂

  32. joságos szerint:

    Csevi
    Az ön által kifogásolt hiba véletlen elütés lehetett. Leborulni pedig nem kell! Ilyet nem is írtam! Sőt!! Csak így tovább szolt a biztatás! Persze a következményeket is ilyen büszkén kell viselni!

Itt lehet hozzászólni !