Interjú Palcsó Tamással, A Dal című műsor csepeli résztvevőjével

Csepel.hu

Kerületünk lakója, a 26 éves Palcsó Tamás továbbjutott A Dal című műsor 1. középdöntőjéből “Ezt látnod kell” című dalával. Soron következő vasárnapi elődöntős fellépése előtt válaszolt a Csepel.hu kérdéseire.

– Mióta élsz Csepelen?

– Apukám Csepelen született és itt is nőtt fel. A szűk család 18 éve él a kerületben.

– Milyen emlékek fűznek a kerülethez?

– 8 évesen kerültem Csepelre, gyakorlatilag itt nőttem fel. A Kölcsey Ferenc Általános Iskolába jártam, középiskolai tanulmányaimat pedig a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépben végeztem. Rengeteg gyerekkori élmény, esemény köt ide és jelen pillanatban is itt lakom.

– A nézők látókörébe néhány év kihagyás után kerültél be újra: mi történt veled a Megasztár óta? (Az emberek megismernek, láttuk ezt a 100 éves Józsi bácsi felköszöntésénél is, ahol a család sok sikert kívánt Neked.)

– Megjelent két nagylemezem, 5 videoklipem és több száz fellépésen vagyok túl. Szerepeltem az 56 csepp vér című musicalben, melyből filmet is forgattak. Ezzel a filmmel juthattam ki a Cannes-i Filmfesztiválra is. Mindezek mellett két diplomát is szereztem a Megasztár után.

– A Dal című műsorban való szereplés kinek az ötlete volt?

– Alapvetően közösen határoztuk el a menedzseremmel és szerzőtársammal, a szintén csepeli gyökerekkel bíró Tabár Istvánnal. Mindketten nívós eseménynek tartjuk A Dal című műsort, melyben érdemes részt venni.

– Milyen érzelmek fűznek a dalhoz, mellyel részt veszel a versenyben? Mit üzen neked?

– Amilyen gyorsan született a dal, annyira közel áll a szívemhez. Alig egy hét alatt írtuk, ezért ösztönösen raktam bele az érzéseimet és gondolataimat. Arról szól, hogy minden ember életében vannak értékes pillanatok, melyeket meg kell látni. Azonban nem elég csupán felismerni, de tudni kell szívből megélni azokat. Így lehet az élet boldog és teljes.

– Hogyan készülsz a vasárnapi megmérettetésre?

– Minden nap gyakorlom a dalt és a színpadi mozgásokat – ebben a kedvesem is segítségemre van, hiszen ő diplomás tánctanár. Ezek mellett pedig a pihenésre fordítom a legtöbb időt, hogy majd lazán és kipihenten adhassam elő a dalt.

– Mi, csepeliek hogyan állhatunk melléd, juttathatunk tovább Téged?

– Vasárnap este 20.15-kor kezdődik a műsor az M1-en. Ebben fogok szerepelni és itt lehet majd rám szavazni alapdíjas SMS-ekkel. Egy telefonról maximum 20-at lehet küldeni, de akár egy szavazat is sorsdöntő lehet. Ha tetszett a csepelieknek a dal és a produkció, akkor arra kérném őket, szavazzanak a dalomra vasárnap! Előre is hálásan köszönöm mindenkinek!

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Interjú Palcsó Tamással, A Dal című műsor csepeli résztvevőjével” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát nem tudom…. én olyat hallottam hogy az egész egy nagy átverés, mert kiszivárgott a hír,hogy a Radics megy Malmöbe (egyirányba vették meg a jegyet neki….ha ha)

    Mindenesetre nyugaton már tudják a nyertest, mert lesz egy fellépő, aki világszerte ismert, és többféle díja van már ennek a csapatnak.

    Közben még pár országnak az indulódala sincs meg…. szóval az euróvízió egy nagy politikai kabaré lett, ahol minden európai ország plusz Izrael, meg Azerbajdzsán, Örményország, és korábban Algéria-Marokkó megtudhatja mennyire jól fekszik a szomszédoknál. Magyarokat lehet a legjobban megfigyelni. Romániából jön a legtöbb pont, de nem a ROMÁNOKTÓL!!!!! Szlovákiából meg Szerbiából sem a lokális nép szavaz a magyarra. a Magyar csak azért van ott mert a határontúli életben tartja.

    Nyalunk ide, nyalunk oda, azt még a német se ad egy pontot se…. szép tükör!

    Az egész egy körbepontozós hülyeség. Szégyellem magam ilyenkor, hogy milyen napraforgó is valójában Európa. Oda pontoz Európa, ahol érdekeltségek, meg jókapcsolati “iszonyt” “ápolnak” mi magyarok 6 éve csak Azerbajdzsánnak adjuk a 12 pontot, mióta ők is részt vesznek ezen. Na jó tavaly gáz lett volna nem a svédeknek adni a 12 pontot, mert tényleg az volt a legjobb, de a 10 pontot Évám milyen büszkén lökte oda az azerieknek….. 2 éve joggal kapott 12 pontot Azerbajdzsán, én is rájuk nyomtam a sms-t azóta is itt a fülembe a dal, meg az Euphoria is 😉

    Hát igen, irány Európa…. a 90-es évek legelején volt még menő ez a láz, amikor kötelezően a saját nyelveden kellett énekelni, Friderika dala azóta is a fülemben van.

    4. helyezést értünk el, azóta nem voltunk túl eredményesek.

    Rúzsa Magdi féle rekedtes ordibálós dalába sem megyek bele, meg abba sem, hogy erre az alkalomra kapott magyar állampolgárságot….. mert ott is kijelentette a finn euroviziós balliberális befolyásoltság alatt lévő elnök, hogy azért nem nyerhet Magyarország sosem euroviziót, mert

    BECAUSE OF THE NATION! hát a fing kalevalátokkal együtt ássátok el magatokat jó mélyre, és a hazug semlegességetekkel meg töröljetek salakanyagos hátsót!

    Ui: picit gondolkozzunk el eddig hogy is jöttek a nyertesek?
    elég csak 2003-tól nézni

    2003 – jön 10új ország az EU-ba 2004-be, ezért kellett a 2003-as euroviziót Törökországnak nyerni (Ciprus végett)
    2004 – a narancsos forradalom sem hozott túl sok jót Ukrajnába, adtak nekik egy Euroviziós nyerést hátha így gyorsabban zárkóznak majd fel Európához.
    2005 – Európában nincs pénz, kezd ürülni a kassza, jajjj csak rá ne jöjjön Európa, gyorsan nyeressünk egy no name számmal Görögországot, senki meg nem kérdezte honnan van rá lóvéjuk.
    2006 – hmmmm… Finnországra még nem jöttem rá, miért is nyert? Orosz érdekeltségek talán? nem tudom mert a szám borzalom volt azokkal az elmaskírozott nímandokkal.
    2007 – Ugye nem kell a legszembetűnőbb csalást részletezni, hagytak egy lopott albán számot nyerni, mert Szerbia és Montenegro különvált…. és itt kellett volna a magyaroknak kiszállni ebből az egész siralmas állapotból…. ez nagyon ciki volt.
    2008 – vajon miért a ruszkik nyertek? mert földgáz jön onnan…..ja és persze Putyin elnökről kiderült jön vissza a politikai életbe MEdvegyev után…. a volt blokkoknak tapsviharba kellett ünnepelni….ja…. csak az árulók örültek!
    2009 – norvégia azért nyert, mert a srác ECHTE az egész csaádja ruszki, csak menekülőre kellett venniük 20 éve….orosz származású – kiderítettem
    2010 – a német kislány azért nyert, mert ekkor már Európa felét csak a németek etették, kell nekik egy kis hála, amúgy nem volt egy nagy dobás, szegénykém a bot lábaival még táncolni sem tudott a ritmusra….
    2011- azerbajdzsán azért nyert, mert a srác apja olajmágnás milliárdos, és a kicsi fia Németországban ott a kölni stadiontól nem messze tanult meg több évig ott élt
    2012-svéd csaj azért nyert, mert Azerbajdzsán erősen muszlim ország, a nő pedig Marokkóból jött, egy egészen furcsa törzsből, és full muszlim!! igaz a szám is kurva jó volt
    2013 – azt rebesgetik, hogy a Heilsarmee nyer, mert Európának végképp nincs pénze tovább finanszírozni ezt a kabaré fesztivált….és 25 éve Celine Dion nyert nekik Euroviziót, tehát még jubileum is van…. szomorú ha így lesz, mert akkor igazából minden előre el van tervezve, az egészséges versenyszellemet is kiírtják az emberből, csak a pénz a hatalom, és a rombolás….te ez tiszta HOTEL játék…. 🙁

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Nem értem ilyenkor hol a Király Linda aki leénekli az egész bagázst onnan, hol van Pintácsi Szandi, kib@szott jó hangja van, hol van ilyenkor egy Dés László, egy Presszer. Tudom Király Linda kivételével egyik sem égetné magát magyarként a színpadon, mert zenei képzettségben ezen embereknek kéne nyerni, de ők csak “magyarok” kategória (bóvli) De egy ilyen hasonló stílusú “ILYEN A BOKSZ” című számot kis pörgős, kis ahhhhh……meg tyűűűű….meg ohhh…. kis seggrisza és kész a dögös magyar szám.

    Én ezzel a számmal kívánok mindenkinek kis örömöt. 😉 én ezt küldeném Malmöbe

    https://www.youtube.com/watch?v=87wZdUqHypY

    Ugye hogy a magyaroktól is lopják a stílust? hegedű, la la la lajjj, dubi dubi dejjj….yeah!

Itt lehet hozzászólni !