Saját álló lándzsáját fordította a bosszúszomjas Fidesz a kanos MSZP-s ellen

Szily László, Cink.hu

A legtöbb ember legyint, ha kicsinyes helyi politikai leszámolásokról van szó. Ez igazságtalan előítélet, a kicsinyes politikai leszámolás ugyanis nekünk, nézőknek kifejezetten szórakoztató is lehet. Például a csepeli Szentecky János esete. A fickó most az MSZP helyi frakcióvezetője, amíg kormányon voltak, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója volt, akit a Fidesz úgy próbál beállítani, mintha ő lenne a magyar politikai élet faszával lantoló Benkő Dánielje.

Január 31-én az akkor még klassznak tűnő ötlete támadt, hogy levelet írjon a fideszes polgármesternek, amit a blogjára is kiposztolt. A levélben arról kér többek között adatokat, hogy mekkora jutalmakat fizetett ki az önkormányzat saját alkalmazottainak, illetve az önkormányzati intézmények vezetőinek. A többi kérdése arra vonatkozik, hogy az önkormányzat készítettett-e 2010 óta közvéleménykutatást, és ha igen, akkor mi lett az eredménye.

Kellett neki pattognia!

Szenteczky mindig is a helyi Fidesz, és annak amúgy meglepően klasszul szerkesztett propagandalapja, a csepel.info egyik fő céltáblája volt. Nem függetlenül attól, hogy a legutóbbi önkormányzati választáson ő volt a fideszes polgármester, Németh Szilárd legkomolyabb ellenfele. A Csepel.info a kampány idején például vicces lejárató sztorit közölt arról, hogy Szentecky John Donne angol költő egyik művészien pornográf versét küldte el mailben egy munkatársnőjének, aki szexuális zaklatást érzékelve jó nagy botrányt csapott. Olyanok voltak  a versben, hogy

Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem,
vágy kínoz, mikor nem szeretkezem.
S mint harcos, ha ellenségre talál:
lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll.

Szóval Szenteczky az uralomra került helyi Fidesz egyik fő ellenségeként jött elő a nyílt levéllel, ami azt sugalmazta, hogy 2010 óta milliókat fizetett ki a brancs tagjainak kutalom címén a helyi vezetés. Az ezen felháborodott önkormányzat ma a csepel.infón és a hivatalos csepel.hu-n vágott vissza. Amellett, hogy újra beidézték a Szenteczky által elküldött, péniszközpontú verset, azt közölték, hogy míg 2010 óta egyetlen fillér jutalmat sem vett fel senki az új vezetésből, Szenteczky 2002 és 2010 között 37 millió forint jutalmat és prémiumot nyalt föl. Részletek ebben a posztban. Ha ez igaz, de legalábbis nem cáfolható hitelesnek tűnő módon, akkor a fideszesek által csak Álló Lándzsának csúfolt MSZP-s francióvezető jó nagy bakot lőtt.

Forrás: Szily László, Cink.hu

73 hozzászólás “Saját álló lándzsáját fordította a bosszúszomjas Fidesz a kanos MSZP-s ellen” bejegyzésre

  1. vitéz bihari Grün szerint:

    Végre talált egy potenst a sok impotens és máris mindenki a lándzsáját szeretné!
    Leszögezhetjük a zörök igazságot:
    “Szegénytől nem szabad kölcsönt kérni, hülye nőnek nem szabad ajánlatot tenni, mert mind a kettő eldicsekszik vele!” ))) 😛 (((!

  2. kispajtás szerint:

    Mint egy fertőző betegség, mint egy súlyos lázálom…
    Megint mszp-zés, a rezsicsökkentésnél is mszp-zés és szinte minden csepel.info-s bejegyzésnél mszp-zés, ha nem rögtön az elején, akkor a harmadik sorban már biztosan.
    Komolyan mondom, kezd a dolog betegessé válni.
    Konkrét elszámoltatásokról nem tudtok beszámolni – pedig de jó lenne!!! – helyette a politikai bulvár irányába mentek., de ott is a legaljára. Bizonyára azt gondoljátok: ez kell a népnek!
    Hát tévedés, rossz az irány. Baj van a kommunikációval, ez az út sehova sem vezet. Az egész vezetés súlyosan fertőződött ezzel a komcsizós-mszp-zéssel, ezzel fekszünk, ezzel ébredünk, folytonos nyavalygással. Látom-hallom az idősebbeket, akik 2010-ben örültek a váltásnak, hogy most mennyire nem vevők arra, ami most folyik.
    Rángassátok meg ezt az öntelt, kanos barmot a többivel együtt, csukassátok le őket, aztán szót se róla többet – az élet megy tovább.
    De ha túlvállaltátok magatokat és nem tudtok velük mit kezdeni, ezt is tudomásul vesszük!

  3. robi szerint:

    Egy korábbi cikkből úgy emlékszem, hogy az érintett rágalmazási pert indított a hölggyel szemben.
    Egy objektív szerkesztő ennek is utána néz és – a korrektség az kívánná – az ügy további fejleményeiről is tájékoztatást ad.

  4. felix szerint:

    v.b. Grün!
    Van még egy igazság, Tudni kell elnököt választani.
    Nem kötekedni akarok és kihasználni a helyzetet, de még ma is tartoztok ennyivel a csepelieknek. Alternatívát kéne teremtenetek,

  5. Bugi szerint:

    Robika, a csaj jelentette fel Csenteckit, ő utána jelentette “vissza”.

  6. félix!
    Ezt a zelnök választást ha bővebben lennél szíves kifejteni!
    Valahogy nem ugrik be semmi illesmi! 😛

  7. Bugi!
    Akkor itt egy újabb:
    “Egy epekedő nő rosszabb két kiéhezett oroszlánnál!” ))) 😛 (((

  8. felix szerint:

    Annak idején keményen tiltakoztam Szentecky jelölése és megválasztása és az ellen a módszer ellen amellyel bebiztosította magát. Amennyiben az vagy akinek gondollak akkor pontosan tudnod kell, hogy miről beszélek.
    Egy potenciális vesztest választott magának az MSZP. Lehet, hogy vannak páran akik tudják, hogy miért, de én nem vagyok köztük. Már akkor megmondtam, hogy a CSEVAK. éléről indulva még Teréz anya sem tudna nyerni és soha nem is fog.
    A FIDESZ megtette azt a szívességét, hogy idő előtt kilőtte a “nagy vadat” Most még idejében lehetne lépni, de akár be is balzsamozhatjátok és cipelhetitek tovább.

  9. ebihal szerint:

    félix!
    Nem kell köntörfalazni! Az Mszp ezzel a garnitúrával vesztésre van ítélve. A jelenlegi
    vezetők jelentős része támadható, és a Fidesz a leggátlástalanabb módon ezt ki is
    fogja használni!

  10. felix szerint:

    Kedves ebihal!
    Nem köntörfalaztam, csak kárt szeretnék menteni, és forr bennem az a tehetetlen düh ami miatt anno kiléptem a csepeli MSZP.-ből.

  11. kispajtás szerint:

    Csak nehogy te is lelőjj valakit, csak úgy, indulatból, hiányoznál! 🙂

  12. kispajtás szerint:

    Egyébként egy ideig azt hittem, hogy te az Orosz vagy. 🙁 De hamar rájöttem hogy neked sokkal jobban vág az agyad, 🙂 meg jobb is, hogy ő nem írkál ide. Igaz, lusta is, meg gyáva is hozzá.

  13. Mr. Gabee szerint:

    Kispajtás: figyeld meg, mindjárt jön egy poszt annyi szöveggel: “Én vagyok az Orosz:P”

  14. kispajtás szerint:

    Gabee! Te tudsz valamit! 🙂

  15. Bugi szerint:

    Felix! Nyugodtan mondd el mi volt az a módszer, amiről a 10:17-es hozzászólásodbam utaltál. Többek között tudtommal az, hogy az MSZP-tagokat felvette a CSEVAK-ba illetve a cégtől léptetett be embereket az MSZP-be. Mondanom sem kell, a mi pénzünkből.

  16. großmutter szerint:

    Már-már gusztustalan ez a nyilvános adok-kapok. A cikkek 50% a rezsicsökkentésről szól, a másik fele meg az mszp mocskolásáról. Mindezen felül a kommentelők nagy része is önkormányzati képviselő, aki(k) nagy részt munkaidőben múlatják itt az időt.

    Szánalmas, hogy ilyen módszerekhez kell folyamodnia a fidesznek, hogy talpon maradjon jövőre. De kezdem azt érezni, hogy ezzel a túlzott fényezéssel és mocskolással már saját maga sírját ássa inkább, mint az ellenzékét.

  17. Manitu szerint:

    Mutti, számolj, szerintem tévedsz. Aki meg megérdemli, az hadd kapjon 😉

  18. felix szerint:

    Bugi!
    Bocs de erre nem válaszolok.
    Soha sem akartam árulója lenni a volt elvtársaimnak. Ők meg pontosan tudják, hogy miként volt.
    Mindig csak annyit mondok amennyi szerintem segít rajtuk, ha megfogadják.

  19. felix szerint:

    Ami a találgatásokat illet. Egy egyszerű választott funkció nélküli tag voltam a csepeli MSZP.-ben. Kár találgatni.

  20. Bugi szerint:

    Én tényekről beszéltem, csak tudom, hogy Csenteckinek nem ennyi van a számláján, meg azt is, hogy ti, kommancsok nem háborodtok fel akkor sem, ha egy elvtársatok milliárdokat lop. Megnyugodtam, nem az volt a bajod amiről írtam, egy szemernyi tisztesség sincs benned.

  21. felix szerint:

    Bugi csak arról nyilatkozz amivel tisztában vagy, mert különben az a…d a tisztességtelen.
    Ha valakik nem tudtak a prémiumokról akkor azok nem a fideszes képviselők, hanem az MSZP tagjai voltak. Éppen úgy mint ahogy te sem tudsz semmit a tieidről.
    Tudod felháborodnék én nyilvánosan szívesen, de akkor sokkal nagyobb gazemberségekhez nyújtanék segédkezet mert akkor a nagyobb és profibb tolvaj a FIDESZ malmára hajtanám a vizet.
    Ez ennek az országnak a rákfenéje. A tisztességesek itt ki lettek nyírva, nekünk meg az maradt, hogy drukkoljunk az éppen kevésbé rossznak véltnek.
    A te tényeidnek csak a fele igaz, de nem mondom meg, hogy melyik.

  22. kispajtás szerint:

    felix:
    Akkor ez az jelenti, hogy volt egy tisztességes tagja a csepeli mszp-nek? Csak azt nem értem, hogy mi a francért vagy ennyire lojális?
    Ha válaszolsz vagy nem, részemről a téma lezárva.

  23. kispajtás szerint:

    Olvasom az előző hsz.-det, benne van a válasz. Értelek…

  24. felix szerint:

    kispajtás!
    Sok tisztességes tagja van a csepeli MSZP. sőt a zöme az.
    Engem meg ítéljenek meg mások. Nyilván nekem is voltak elvtelen kompromisszumaim, de van volt egy határ.

  25. robi szerint:

    “Bugi szerint:
    2013. február 02., szombat – 09:47

    Robika, a csaj jelentette fel Csenteckit, ő utána jelentette “vissza”.

    Köszönöm a kiegészítést, kedves Bugi.
    Ezt a gondolatot és a további fejleményeket hiányoltam a félig megírt dolgozatból.

  26. A kivülálló szerint:

    Az igazság az hogy a régi és a mostani vezetőknek is maguk felé hajlott és hajlik a keze ugyhogy aki a húsosfazékhoz közel tud kerülni az mind betyár”!

  27. Axor szerint:

    Tárnokon nem jó a mikroklíma!!!
    Mert több, csepeli mszp-s vezető politikuson a tudatzavar jelentkezett.

  28. anyuka szerint:

    ” akit a Fidesz úgy próbál beállítani, mintha ő lenne a magyar politikai élet faszával lantoló Benkő Dánielje.”
    idézet a cikk elejéről…
    azt hittem rosszul látok. Admin magadat nem akarod moderálni?
    Ez eléggé alpári stílus!
    Miért is irigykedtek annyira az álló lándzsásra? Ha valaki a nőket szereti baj, ha a férfiakat az is… Ti kit szerettek? Persze magatokon kívűl?

  29. Bugi szerint:

    Anyuka ez a cikk egy közismert balliberális pasi véleménye, amit a saját blogján osztott meg. Ott a link. Egy komcsi se tud olvasni?

  30. kispajtás szerint:

    Bugi, láthatóan téged nem zavar, hogy aljas vagy! Válogatás nélkül komcsizol, szánalmas. Valaha még idegesítőek voltatok- Manitu, nagyapó, Bugi és Gordon – de mára hiteltelenné és nyilvánvalóan hazuggá váltatok. Idétlen, idióta papagájkórus!!!
    Leszarnám, ha nem rátok tettem volna a voksomat, de úgy látszik, hogy a hatalom és a jólét elvette a még maradék eszeteket is. Jövő tavasszal nyitnak a szavazófülkék, hülyegyerekek!

  31. szigetország szerint:

    Kedves anyuka!

    Lehet, hogy a megfogalmazás alpárinak hat, de ennél súlyosabb baj, hogy több tízmillió forintot zsebre vágtak érdemtelenül. Ez az igazán alpári!

    A “lándzsával” pedig önmagában minden rendben, de tessék elképzelni, hogy kegyelmedre tör rá egy “lándzsás” kéretlenül, ami zaklatást jelent. Ugye, kegyelmed sem ugrik minden “lándzsára”?

  32. Axor szerint:

    Most akkor a Tárnoki különítmény visszafizeti a jogtalan jutalmakat?
    Vagy csak ugatnak!

  33. Podruga szerint:

    A cikk címe és hangneme sokat elárul az írójáról (vagy íróiról). A tényektől függetlenül olcsó, pitiáner ez a stílus. Mindezt írom nem MSZP vagy Szentecky szimpatizánsként, sőt. Akit ez az iromány bármiben is befolyásol, az igen primitív ember lehet.

  34. felix szerint:

    Az Ukrajnából importált nyugdíjasok sokkal több pénzt visznek el havonta abból a nyugdíjkasszából ahonnan “vasvillával” szórták ki a magyar rokkantakat, mint amiről itt szó van.

  35. Gordon szerint:

    Felix mszp tag volt (együtt fenték a lándzsákat?).
    A szavai semmit nem érnek.

  36. felix szerint:

    Gordon!
    Az én lándzsámmal te foglalkoztál orálisan. Ne ködösíts.

  37. felix szerint:

    Gordon!
    Igaz akkor még dárdának becézted.

  38. Gordon szerint:

    Ezek a szocik tényleg semmi másra nem tudnak gondolni.
    Felixet azért rúgták ki a pártból, mert rossz lyukba akarta betuszkolni a lándzsáját!???

  39. felix szerint:

    Gordon!
    Ha a szád rossz lyuk akkor lehet, bár az igazság az, hogy kiléptem, te meg váltottál és nyalni kezdtél.

  40. Gordon szerint:

    Pedig ha felix maradhatott volna az mszp-ben, akkor most a rács mögött lándzsázhatnák egymást a Demével.

    Az felix számára paradicsomi állapot lenne.

    De ki tudja?… ami késik, az…

  41. felix szerint:

    Szerintem a szexuális szokásaidnál sokkal fontosabb, hogy a nyugdíjkasszából miért vásároltok szavazókat, miközben magyar rokkantakat megaláztátok és kiszórtátok.

  42. felix szerint:

    300 euró nyugdíjnak sok magyar is örülne.

  43. Gordon szerint:

    Már megbocsáss, de a szexuális szokásaimról nem én, hanem te beszélsz. Egykor lándzsafényező lehettél, ezért a viselkedésedet még meg is tudnám érteni, de hogy akartok így választást nyerni 2014-ben?

    Ha Álló lándzsát indítjátok, akkor semmi esélyetek sincs.
    Ha Demét elítélik, akkor semmi esélyetek sincs.

  44. felix szerint:

    Gordon!
    Fogd már fel a húgy agyaddal, hogy nem vagyok MSZP.-s.
    Azt viszont tragédiának tartom, hogy Csepelnek semmi esélye arra, hogy tisztességes vezetése legyen, csak arra, hogy nálatok valamivel jobb.
    Ügyesek vagytok a “cirkuszban” az tény, de a kenyeret meg csendben elveszítek az emberek asztaláról.

  45. felix szerint:

    Állítólag több százra rúg már az import nyugdíjasok száma.
    A kérdés csak az, hogy ugyanilyen arányban hullanak e a magyar rokkantak.

  46. felix szerint:

    Gordonnak tetszik, hogy a magyar rokkantak helyét ukrán nyugdíjasok foglalják el a magyar ellátó rendszerben.

  47. Gordon szerint:

    “Fogd már fel a húgy agyaddal, hogy nem vagyok MSZP.-s.” – magyarázkodik felix.

    Deme se az már, hisz rács mögött van.

  48. felix szerint:

    Gordon inkább rábukott a lándzsámra csak ne keljen a kérdéssel foglalkoznia.

  49. felix szerint:

    Mint a sorozatos példa is mutatja, Gordon leszarja a csepeli rokkantakat is.

  50. Gordon szerint:

    Álló lándzsával beszéld meg, hogy ki mivel foglalkozott sokat vagy keveset.
    Tudna róla mesélni…

  51. felix szerint:

    Még mindig a témát kerülőd.
    Mire kellenek a jól megfizetett ukrán nyugdíjasok?
    Miért fontosabbak, mint a magyar rokkantak?

  52. Gordon szerint:

    A téma: “Saját álló lándzsáját fordította a bosszúszomjas Fidesz a kanos MSZP-s ellen”

    Ki beszél itt mellé?

  53. felix szerint:

    Vannak fontossági sorrendek.
    Erre a fórumra nem kerülnek fel a fontosabb kérdések, ezért azokat így kell idehozni.
    Megkerülheted de ezzel magadat minősíted.
    Nekem elég az, ha csak egy ember is rájön arra, hogy mennyire leszarod őket.

  54. felix szerint:

    Gordon!
    Itt az a siker sem olvasható, hogy a csepeli pedagógusok időben megkapták a fizetésüket, szemben sok társukkal akik Rózsika sikertörténetének szereplőjeként nem kapták meg időben. Fideszéknél ez a zökkenő mentes.

  55. felix szerint:

    Sőt itt az a hír sem szerepel, hogy az amerikai hatóságok annak ellenére nem léptek fel a Kuruc infóval szemben, hogy a magyar hatóságoktól soha semmilyen ilyen jellegű kérés nem érkezett hozzájuk.
    Ezek a dolgok talán fontosabbak mint az a lándzsa amin fennakadtál.

  56. kispajtás szerint:

    A Csepel.info fejléce alatt az alábbi hirdetés olvasható:
    Merevedési Gondjai Vannak
    Impulsermagazin.com/Ingyen_Útmutató
    Nem Kell Orvosnak Magyarázkodni. Mágnesterápiás Kezelés Otthon!

    Hűha! Terápiás kezelést ajánl az info a komcsi vitézeknek? Micsoda gondoskodás! 🙂
    Engem is érdekelne, ha látnám, hogy ki csinálja, de egy mágnesről nem feltételezem, hogy akcióképessé varázsolja az ezredest. 🙂

  57. kispajtás!
    A mágnestől mindig északra áll!
    De meg lehet oldani a dolgot egy helycserés támadással! 😛

  58. kispajtás szerint:

    Szóval a szexhez jó, ha egy iránytű is kéznél van? 🙂

  59. Bizony, bizony!
    Nem akarok neveket említeni, de ha véletlenül elvétik a zirányt…………!
    Elbírod képzeni milyen lenne a zellenzékét……., na szóval tudod Te is miről beszélek! 😛

  60. kispajtás szerint:

    Még jó, hogy a nők az ágyban nem politizálnak, a kivételeknek meg úgysem fontos a szex 🙂

  61. Axor szerint:

    1. Tóth Mihály 2. Orosz Ferenc 3. Horváth Gyula 4. Dr. Borsány György 5. Zanati Béla 6. Gergely István 7. Dobák István 8. Kisari Tamás 9. Dr. Kiss B. Mihály 11. Podolák Sándor 12. Borka-Szász Tamás 13. Bátky Endre 14. Deme Gábor 15. Balogh Ilona
    16. Dr. Gulyás Gábor 17. Polyákné Hajas Ilona 18. Glavanov Miklós 19. Elekes Mária
    20. Dr. Tokár Tamás 21. Szilvássy László 22. Csáky László 23. Baranyi Ferenc 24. Németh Anna.
    Elvtársak a felsorolás a 2006 választás mszp-s indulói.
    Kérdés: mennyi képviselő jelölt lakik életvitel szerűen a felsoroltak közül Csepelen „Deme” igazoltan távol, és hányan blogolnak Csepel infón rendszeresen? Ron Werberi jelentésből idézzetek.

  62. Axor szerint:

    Nem név szerint csak elvtársban vagy főben meghatározva.

  63. joságos szerint:

    Mért van az, hogy a jobb oldalon ennyi a beszéd hibás, selypítő, tájékozatlan, ám önmagukat csalhatatlan zseninek tartó igazság bajnoka. Itt osszák azt amivel nem rendelkeznek, az ÉSZT! Pl; Centeczki, eetásak, vagy lommancsok a szocialisták helyet, és így tovább. Ezen felül ha valaki nem úgy vélekedik valamiről mint ők azt rögtön sértegetik, ki oktatják! holott ők azok akiknek nem ártana ha ki lennének oktatva egy és másról!

  64. demokrácia szerint:

    felix! 2013. február 02., szombat – 23:59
    Inkább több ezerre! Vagyis 10 ezer fő,és egy ft-ot nem fizettek ennek az országnak a kasszájába! Nem is feltétele. Az anyagi vonzata évi 7 mrd ft.! Éljen az CCCR megbonthatatlan barátsága ,hajrá fidesz!
    Ez szégyen erre az országra! Ez az egyezmény 1962.dec.20.-án jött létre,1963.jan.1-től a mai napig hatályos! Ennek a kormánynak elő lett készítve,csak ki kellett volna hírdetnie.
    Miért nem ezt tette,ahelyett,hogy visszamenőleges hatállyal elveszi a saját állampolgáraitól,éhhalálra itélve ezáltal a munkában megrokkant embert!?
    Ez egy sztálinista módszer,ő is mesterséges éhinséget idézett elő a népének.

  65. Axor szerint:

    Most akkor a 23 képviselő disszidált Csepelről?
    Vagy a Werberi akadémián „tanulnak” aljasság elméletet.

  66. robi szerint:

    Remélem a cikket olvasva Axor is letörli a habot a szájáról:

    ttp://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=nfupalyazat&LN=Hungarian

  67. felix szerint:

    robi!
    Vannak fatális véletlenek. Nem a módszer hanem az, hogy kiderült. 🙂

  68. felix szerint:

    robi!
    Ezzel a pitiáner üggyel akarod elterelni a közpénzért aggódó csepeli fideszesek figyelmét? 🙂

  69. felix szerint:

    És beállt a csönd.

  70. bonifác szerint:

    Nagyon megkapó volt Félix vallomása pártállásáról, és arról, hogy mennyi becsületes
    mszpés van. Sírva fogok fakadni! Nem Ti, mezítlábasok, de vezéreitek legalább30 évre
    eladósították az országot. Félix, léci nézd meg az erről szóló statisztikákat. És az ET.-k
    vannak olyan idióták, hogy ott folytatnák, ahol abbahagyatták velük.Soros pénzén
    mit gondolsz Neked és nekünk akarnak jót ? A bankok helyett ki fog adózni? Mi!!!
    Sajnálom, de maffiás rablóbandát védesz.,amit MSZP-nek neveztek el. Kaptál a lopott
    pénzből?! Akkor védd őket.(gondolom nem)

  71. felix szerint:

    Bonifác.
    Meg kéne érteni azt, hogy az adósság önmagában nem biztos, hogy rossz dolog.
    A szocik valóban sok hitelt vettek fel, de sokat is építettek. Ez tény.
    Most felejtsük el a pártfinanszírozást és egyéb anomáliákat az érthetőség kedvéért.
    A válság rossz passzban érte az országot, mert a bankcsődök miatt elmaradtak azok a beruházások amelyek érdekében a hitelből elkészültek az infrastrukturális beruházások.
    Ezek még sem váltak feleslegessé, mert állandó lehetőségként állanak rendelkezésre ha beindul az európai gazdaság és ismét jön működő tőke Magyarországra.
    Ezért nagy bűn a beruházok elüldözése illetve a fejlesztések megakadályozása a különadókkal, mert az szocik által hitelből kiépített infrastruktúra megtérülés nélkül fog elamortizálódni, amennyiben ez a gazdaságpolitika marad. A FIDESZ növelte az adósságot minden látszat nélkül és nem lehetetlen, hogy ennek nagyobb ára lesz mint a szocik által okozott jóval nagyobb növekedésnek.
    Már többször mondtam és újra mondom. Azzal, hogy támadom a FIDESZ pl. Csepelen nem a szocikat védem, hiszen ott hagytam őket, hanem a csepeli embereket próbálom védeni, de sajnos nekik semmi esélyük nincs, mert nem látok olyan politikai erőt mely meg tudná nekik adni azt amit megérdemelnek. Minimum azt, hogy ne hülyítsék Őket.

  72. ebihal szerint:

    bonifác!
    Azt kérded, hogy a bankok helyett ki fog fizetni. Te tényleg azt gondolod, hogy a
    bankok fizettek? Eddig is, most is, és ezután is mindent mi fogunk végül fizetni!

Itt lehet hozzászólni !