Baleset, gyújtogatás és igazoltatás: a csepeli zsaruknak dolgos volt a szilveszter

Csepel.info, Mr. Gabee

További képeket itt lehet megnézni

Igazoltatás a Kossuth Lajos út közepén

December 31-én, délután 2 óra körül – vélhetően tűzijáték vagy petárda-robbanás miatt – kiégett egy szelektív papírtároló Csepelen. Hajnalban két autó ütközött, nap közben pedig már autósokat ellenőriztek a csepeli rendőrök – értesült a Csepel.info. Lapunk szervere sajnos napok óta gyengélkedik: elnézést kérünk olvasóinktól a kellemetlenségért.

Január 1-jén, kedden hajnali 3 óra körül egy sötét színű Subaru Forester valamint egy gyöngyház-zöld színű Volkswagen Transporter T4-es ütközött össze a Széchenyi István út – Táncsics Mihály utak kereszteződésénél – értesítette lapunkat Mr. Gabee. Információink szerint a kereszteződésnél a jelzőlámpája sárgán villogott. A baleset oka az lehetett, hogy a Széchenyi István úton haladó Forester nem adta meg az elsőbbséget egy Táncsicson haladó furgonnak. A baleset után egy törött fa villanyoszlopot a tűzoltóknak kellett kivágni. A helyszínelésre 2 rendőrautó, egy mentő és egy tűzoltóautó ment ki, egy fórumozónk információi szerint egy három hónapos kisbaba megsérült.

A rendőröknek december 31-én és az újév első napján más dolguk is akart. Egy, a Youtube-ra feltett videó és Mr. Gabee képei arról tanúskodnak, hogy az óév utolsó napján – vélhetően tűzijáték vagy petárdarobbanás miatt – kiégett egy szelektív papírtároló. Mr. Gabee információi szerint egy 20 év körüli férfi gyújtotta fel a Zrínyi utca – Reggel utca kereszteződésében található szelektív gyűjtőt.

Már január 1-jén is dolgoztak a csepeli zsaruk: a Kossuth Lajos úton, a McDonald’s előtt igazoltattak autósokat és ellenőriztek gépkocsikat.

Technikai hiba miatt lapunk az óév utolsó napjaiban és az újév első napján is ritkán volt elérhető: reméljük, hogy a problémát sikerült megoldani, a kellemetlenségért elnézést kérünk.

Csepel.info

6 hozzászólás “Baleset, gyújtogatás és igazoltatás: a csepeli zsaruknak dolgos volt a szilveszter” bejegyzésre

  1. Kovács Péter szerint:

    A Táncsics kereszteződésnél láttam a balesetet 1.34-kor mentünk arra, néhány perccel korábban történhetet, és a Transporterrel nem Subaru, hanem egy Peugeot 4007-es terepjáró ütközött, ebben volt a csecsemő.

  2. Schneider Ádám szerint:

    annyira füstölt hogy az egész országban köd lett.

  3. nagyapó szerint:

    Jó munkát végeztek a rendőrök és a közterület felügyelők. Köszönet. Jár nekik.
    Járőröztek Csepel szerte, így a tűzijáték este 6 után, indult, kevesebb állat riadt meg.
    Hasonlóan jól dolgoztak, mint az óévbúcsúztató idején.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Ejj... szerint:

    Tombolva köszöntik az új gádszó évet a cigányok.

    Tömegverekedés Szigethalmon – megint magyar sportolókat késeltek a cigányok – a “rendőrség” (egy kivételével) futni hagyta őket

    Több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki egy szigethalmi szórakozóhely előtt szilveszter éjjelén. Egy fiatalt emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden
    Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a nyílt utcán kedd hajnalban történt verekedés hátterében, mert az érintettek kihallgatása, elszámoltatása, illetve a körülmények tisztázása még tart.
    A bűncselekménnyel összefüggésben egy 17 éves szigethalmi fiatalembert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. Ellene a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – tette hozzá a szóvivő.
    Az MTI úgy tudja, hogy egy helyi söröző előtt tört ki a késelésbe torkolló tömegverekedés, több embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.
    A rendőrség szerdára ígért bővebb tájékoztatást – áll az MTI keddi hírében.
    Frissítés: Több olvasónk is – köztük az egyik megkéselt édesanyja – jelezte hozzászólásában, hogy az elkövetők ezúttal is cigányok, az áldozatok pedig ezúttal is magyarok.
    Idézzük az egyik hozzászólást:
    A két áldozat két élsportoló, egy MMA- és egy ökölvívó magyar bajnok, akik a barátaim, és egy WC-használaton durrant ki az egész… A retkes genyók bementek, és mivel tele volt a WC, meg lettek kérve, hogy várjanak egy kicsit… Ekkor kezdődött a pofozkodás, amiben a sportolók jobbnak bizonyultak. Hamarosan előkerült több kés, mert kb. 40 féreg nem bírt 15 élsportoló kemény sráccal…
    Első kézből tudtam meg, hogy amíg a szórakozóhely emeletén a rend éber 25 kilós őre a magyarokat b@sztatta, kérdezgette, és vegzálta, köztük a barátom és egykori sporttársam lányát, az egyik áldozat nővérét és egy barátom babáját, akik a kedves barátom fiát látták el remegve a rendelkezésre álló eszközökkel, és üvöltött a barátom kedvese a rendőrrel, hogy hívjon erősítést, ez alatt szúrták úgy hasba a másik, MMA-bajnok srácot, hogy a máját és a beleit kellett műteni, és azóta is altatásban tartják! Hát ennyit a magyar bűnüldöző szervek korrekt munkájáról, hozzáértéséről, affinitásáról és kompetenciájáról. A szigetszentmiklósi kapitányság ismét kitett magáért szakszerű és a vétlen állampolgárokat védő intézkedési protokoll tekintetében.
    Az egyik áldozat édesapja azt írja Facebook-oldalán, hogy a fia jobban van, de a másik megkéselt fiú továbbra is lélegeztető gépen. Ő is megerősíti: cigányok szúrtak.

    További részletek: kuruc info

  5. Valér szerint:

    Hát igen!! Megint a cigányok! Megint sportolókat! Hasonlít a Cozma ügyhöz!!!
    És persze a rend őrei megint az intézkedés magaslatán bizonyítottak!!

Itt lehet hozzászólni !