Focival avatták fel a Jedlik tornatermét

Csepel.hu

Bár a Jedlik Ányos Gimnázium teljesen felújított parkettájú tornatermét már használják az intézmény tanulói, a hivatalos átadásra december 15-én került sor, amikor is egy jó hangulatú labdarúgó tornával avatták fel a megújult tornacsarnokot.

A csepeli önkormányzat jóvoltából újjávarázsolt csarnokban már reggel 9-kor elkezdődtek az események: a Jedlik, a Karácsony, a Széchenyi és a Szárcsa iskolák csapatai mérkőztek meg egymással, majd Borbély Lénárd alpolgármester és Bese Benő igazgató hivatalosan is átadta rendeltetésének a megújult termet. Mindketten fontos lépésnek nevezték a rövid idő alatt elkészült felújítást. A rövid beszédet követően a csepeli önkormányzat csapata az újságíró válogatottal játszott barátságos mérkőzést, majd a Jedlik és a Vásárhelyi középiskolásai mérték össze tudásukat a pályán.

Az eseményt patronáló Pizza King jóvoltából egyetlen résztvevő sem távozott korgó gyomorral a helyszínről, és a tervek szerint a cég a továbbiakban komolyabban is közreműködik majd a csepeli iskolai sport támogatásában.

csepel.hu

24 hozzászólás “Focival avatták fel a Jedlik tornatermét” bejegyzésre

  1. szuszo szerint:

    Bevallom ezeket a híreket szeretem igazán.
    Semmi politika /jó-jó ott volt az alpolgi 🙂 /, a gyerekek érdekében elkészült valami időtálló, ésszerű fejlesztés.
    Respect !

  2. Bugi szerint:

    Uszoda, gerincút, csatornázás, bicikliutak, több rendőr, közterületes, karácsonyfa, jászol, új utak, járdák, feljelentett tolvajok, normális közterületek, nyáron fűnyírás, párakapuk, nincs lopás. Így megy ez, ha nem a komcsik vezetik a kerületet.

  3. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    Megszűntek a gyilkosságok! Bocs, hogy segíteni akarok! 😛

  4. szuszo szerint:

    Kár volt ünneprontónak lenni Bugi…nekem valóban polmentesen tetszett a hír…
    1 millió új munkahely helyett a munkahelyek száma drasztikusan csökken pár százezer ~ 25e ft-os jövedelmű 4 órás közmunkásokkal feltupírozva a statisztika a zormány dicsőítésére.
    Infláció elszabadulása a monetáris tanácsba beintegrált erősen “független” mélytorkú tagokkal tarkítva.
    Mnypénztári tagságom zsarolással kikényszerített lenyúlása (ott örökölhető volt a befizetés kamataival együtt, így még az alapösszeg is a nagy orbanista szocialisra közösösbe került) …aminek egy részét a nem tőzsdéző kormányunk, már a mol részbények mijján a tőzsdén el is vesztett….

    De hosszan sorolhatnám….a kerületbe az illatos útról beköltöztettet winettouk s incsu csunnák beengedése se volt az önkomi részéről korrekt hozzáállás, elég csak a bűnözésre gondolni…..spec a hírtv is foglalkozott azon szép dakota családdal akinek beköltöztetését polgármesterünk sem akadályozta meg.

    uszoda erzsébeten, a rendőrök valóban sűrűbben járnak, de amíg vér nem folyik, nem tesznek semmit, a többi régen is volt.
    1 dolog amit még elismerek; a Hév sűrűbben jár.

    De valóban nem akarok ebben a topicban a hazúg politikusokról értekezni, részemről lezárva.

    A tornacsarnok biztos nagyon klassz!

  5. szuszo szerint:

    HAZUG POLITIKUSOK ! 🙂
    A nyelvhelyesség mijján.-

  6. Gordon szerint:

    200 ezer emberrel már most is többen dolgoznak, mint az mszp idején. És ez jó. Az mnyp pénzeket meg a szocialisták által felduzzasztott államadósság csökkentésére lehetett fordítani, hogy nekünk és gyermekeinknek a jövőben kevesebb kamatot kelljen fizetni, így is több mint 1200 milliárdos kiadást jelent évente az mszp kormányok ostoba gazdálkodása.

    Felesleges füllenteni: a kerületbe a szocialisták idején költöztettek be Illatos úti lakosokat. Azt is az mszp-nek köszönhetjük.

    Meg azért lett csatona, gerincút, egy kerékpárút, még egy kerékpárút, panelrehabok, közterület-felügyelet, elszámoltatás (több mint 40 feljelentés), köztisztaság, közvilágítás fejlesztés, takarékos és felelős gazdálkodás.

    És Deme nevű volt szocialista politikus is lassan a végső jól megérdemelt helyére kerül? Reméljük így lesz.

    Ja, és a Kis-Duna partja se lett beépítve, meg a béke téri sporttelep se.

  7. szuszo szerint:

    200 ezer emberrel már most is többen dolgoznak, mint az mszp idején

    Léccí linkelj már egyrészt egy hivatalos stat adatot hiteles helyről, ne a fityisz.huról.
    /pill ~ annyian dolgozgatnak mint a kormányváltáskor, igaz a fidesz cirka 2-300 ezer 4 órás közterületszépítgetőt alkalmaz, különben baromi negatív lenne a statisztika.
    A gerincúz csatorna etc még az öregkomcsik (értsd felmenőitek) elképzelése alapján valósul(t) meg, ebben érdemi dicséretet nem érdemeltek.
    A deme nevű rottyhalmazt (érdekes Te nagy betkóval írtad a nevét) remélem hosszú évtizedekre eltűntetik. De ez a Ti bűneiteken semmi sem változtat.
    De mivel ez a topic valóban nem erről kell hogy szóljon,így itt ezt abba is felejtem.

    Van más helyszín is! 🙂

  8. Gordon szerint:

    “A gerincúz csatorna etc még az öregkomcsik (értsd felmenőitek) elképzelése alapján valósul(t) meg”

    Ami az ő elképzeléseik alapján valósul volna meg az a nagy semmit – ezt azért szögezzük le. 41 éven át ígérgettek. Anno pl elég sok milliót elköltöttek polgármesteri hivatal terveztetésre, meg uszodaterveztetésre (9 uszoda 4 helyszínen, vagy fordítva – már nem emlékszem…), de abból se lett semmi.

    Állítólag a csepeli csatornaprojektet is meg akarták fúrni a háttérben, csak nem sikerült és most frusztráltak. Hát ez van…

  9. Gordon szerint:

    “De ez a Ti bűneiteken semmi sem változtat.”

    ???

    Szerintem nézzettesd meg magad egy elmeorvossal. Hidd, időszerű lenne.

  10. szuszo szerint:

    “Gordonkaművész” én nem személyeskedtem. Hidd el, ha elkezdem téged nagyon nevetségessé teszlek…
    Most még elfogadok egy bocsánatkérést. (persze, ha a marxista-dakota-navajó feltétlen híve vagy ezt úgyse érted-teljesíted, de akkor én is a Te szintedre süllyedek le….ígérem!)

  11. "?!" szerint:

    Bugris “Bugi”!
    A 13:08-as alább idézett felsorolásod csak a felsorolásod után leírt kiegészítéseimmel együtt felel meg a valóságnak:
    “Uszoda, gerincút, csatornázás, bicikliutak, több rendőr, közterületes, karácsonyfa, jászol, új utak, járdák, feljelentett tolvajok, normális közterületek, nyáron fűnyírás, párakapuk, nincs lopás. Így megy ez, ha nem a komcsik vezetik a kerületet.”

    – Az uszoda egyelőre csak néphülyítő kamu duma!

    – A gerincút építéséhez a fideszes csepeli Önkormányzatnak csak annyi köze van, hogy az előző ciklusban a Csepeli Fidesz mindent megtett a terület felszabadításának az akadályozása érdekében.
    A gerincút Csepeltől függetlenül, fővárosi beruházásként valósult meg úgy, hogy az építés előkészítését (a tervezést, a területfelszabadítást ami ellen csepeli Fidesz mindent megtett, a pénzügyi fedezet megszerzést az EU-tól, az engedélyeztetést, stb.-t), valamint az építkezés elindítását az előző ciklusban a Demszky-érában végezték!
    A fideszes többségű fővárosi vezetés, a csepeli fideszesekkel együtt is csak arra volt képes, hogy az Orbán kormány I. Széchenyi tervében előírt 2011. november 30.-i befejezési határidő helyett, egy év késéssel, 2012. novemberében fejezték be a választás után tálcán megkapott folyamatban lévő útépítést!

    – A csatornázáshoz a fideszes csepeli Önkormányzatnak szintén csak annyi köze van, hogy egyes területeken (például Hároson az Almafa utcában) azért nem épült meg a projekt részeként kb. 800 méter megtervezett csatorna, mert a csepeli önkormányzat a pénzügyi fedezet rendelkezésre állása ellenére lusta volt elvégezni a szükséges közterület kiszabályozási feladatokat!
    Egyébként a csatornázás szintén Csepeltől függetlenül, fővárosi beruházásként valósul meg úgy, hogy a csatornázás előkészítését (a tervezést, a pénzügyi fedezet megszerzését az EU-tól, az engedélyeztetést, a közbeszerzési eljárás meghirdetését), még szintén a Demszky érában végezték el!
    Ennek ellenér, a fideszes többségű fővárosi vezetés, a csepeli fideszesekkel együtt sem volt képes a csatornázást az EU felé vállalt 2012. október 31.-i határiűdőig befejezni, mert több mint másfél évig szarakodtak a sorozatban szabálytalanul értékelt közbeszerzési eljárásokkal, és ezért csak 5 hónap maradt a projektben megtervezett 54 km csatorna és 3.300 db bekötés elvégzésére!
    Ennek a határidő mulasztásnak következtében teljesen bizonytalanná vált több milliárd Ft EU támogatás sorsa, amelyet valószínűleg a Fővárosi Önkormányzatnak kell pótolni!

    – A bicikli utakhoz sincs köze a csepeli fideszes önkormányzatnak, mert ezek is olyan fővárosi beruházásként valósultak meg, amelyek előkészítését, valamint a döntő részben EU támogatásból álló fedezet biztosítását szintén a Demszky-érában végezték el!
    A fideszes többségű fővárosi vezetés, a csepeli fideszesekkel együtt csak arra volt képes, hogy a tálcán kapott beruházást közel egy év határidő csúszással adta át a forgalomnak!

    – A “több rendőr” jelenléte nem a csepeli fideszes vezetésnek köszönhető, hanem a csepeli bűnügyi helyzet alakulásának a következménye!

    – A több közterületes beállításának a látható eredménye nincs arányban a csepeli önkormányzat velük kapcsolatos ráfordításaival! (Például a csepeliek többségének a szempontjából nincs jelentősége annak, hogy a közterületfelügyelők egy részének a munkaidejét az országzászló őrzésére fordítják!)

    – Karácsonyfát korábban is állítottak, a jászolra pedig a csepeliek döntő többségének nincs szüksége!

    – Járda és út sokkal kevesebb épült mint a korábbi években, mert az önkormányzat költségvetésében évenként tételesen betervezett járdák és utak többségének a pénzügyi fedezetét semmittevéssel “megspórolta” a kerület fideszes vezetése!

    – A feljelentett “tolvajok” feljelentéseinek a listáját – választási ígéretek ellenére – a mai napig nem hozták nyilvánosságra!
    Az ennek ellenére ismertté vált feljelentések döntő többsége pedig rágalomnak minősült, és azokat vagy a rendőrség, vagy az ügyészség visszadobta, mert azok ugyanolyan alaptalan hazugságnak bizonyultak, mint a 9,1 milliárd Ft északi bevétel eltűnéséről két éven keresztül előadott és a közpénzből 35.000 példányban előállított Vörös Csepel című könyvben leírt hazudozásotok addig, ameddig a T-25. számú tájékoztatóból ki nem derült, hogy még most is az előző vezetéstől 2010. október elején átvett 3,6 milliárd Ft-ból költekeznek a fideszes csepeli önkormányzati vezetők!

    – A közterületekre vonatkozó megjegyzéseddel nem foglalalkozom részletesen, mert a változás általánosítva nem értékelhető, a részletes értékelés pedig túl hosszú volna!

    – A fűnyírás azokban a korábbi években is el lett végezve, amikor az utóbbi csapadékszegény nyártól eltérően burjánzott a fű, és az ezévinél többszöri fűnyírásra volt szükség!

    – A „párakapuk” létesítése csak pótcselekvés és bohóckodás volt!
    Azokat a csepeliek 1 %-a sem vette igénybe, és a nagy többség szerint csak a gyalogos forgalom akadályozása és pénzpocséklás volt!

    – Azt az állításodat pedig, hogy „nincs lopás”, kapásból azzal cáfolom, hogy e héten kaptuk meg a rendőrségtől a feleségem által használt gépkocsink kb. másfél hónappal ezelőtt a házunk elől történt ellopásával kapcsolatos eredménytelen nyomozást lezáró határozatot! (Remélem, hogy ez minden hozzád hasonló bugrisnak elég cáfolat?!)

    Így megy ez bugris „Bugi”, ha a csepeli fideszesek vezetik a kerületet!!!.

  12. robi szerint:

    Így néz ki a házi pojáca – minden alapot nélkülöző – győzelmi jelentése

    “Gordon szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 13:38

    200 ezer emberrel már most is többen dolgoznak, mint az mszp idején.”

    Ezzel szemben a rideg valóság: http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/komoly_elbocsatasokat_jelentettek_be_magyarorszagon.540071.html

    Kommentárt nem fűzök hozzá, meghagyom a bértollnok legényeknek.

  13. Bugi szerint:

    Sok hülye komcsi mindenbe beleköt. Rossz nekik a csatornázás, rossz nekik az új utak átadása, hogy több rendőr és közterület felügyelő van, hogy nagyobb a rend, a tisztaság, hogy több torna óra van, és felújított tornaterem is van hozzá.

    A komcsiknak az volt a jó, amikor lophattak.

  14. Vátesz szerint:

    Bugi, remélem nem engeditek vissza a hatalomba ezt a szarházi bandát!

  15. robi szerint:

    Bugi!

    Hol olvastál arról, hogy valaki a tornaterem felújításához negatív megjegyzést fűzött?
    Legalább hazudni tanulj meg, ha már érvelni és vitatkozni képtelen vagy.

    Azért büszke is lehetsz valamire: a kiégett politikai lúzer már nálad nyalizik.

  16. "?!" szerint:

    Kérdés bugris “Bugi”-hoz!

    Áruld el Te szerencsétlen, hogy karácsony közelében a keresztényi szeretetedtől vezérelve mire alapozva sorolsz Te mindenkit a “hülye és tolvaj komcsik” közzé, akik nem fogadják el az olyan arcátlan hazugságaitokat mint amelyeket 15:56-kor tételesen megcáfoltam, és miért a tükörbe nézve állapítod meg azt, hogy aki nem fogadja el a fideszes hazugságokat az mind lop, mert olyan tolvaj hajlamú gazember mint Te?!

    A 18:56-os fenti véleményedet jóindulattal csak annak tudom be, hogy azért van olyan fertelmes sötétség az agyadban, mert ma volt a legkorábbi napnyugta az évben és ennek hatására sötétedett el teljesen az agyad!

    Veled kapcsolatban csak abban reménykedem, hogy a december 21-én bekövetkező téli napforduló után, amikortól minden nappal hosszabbak lesznek a nappalok (vagy a jövőheti kormánydöntés hatására) elkezd oszlani a sötétség az agyadban, és előbb vagy utóbb eljutsz arra a szintre mint kilencnapos korukra a kismacskák, és kinyílik a szemed!

    Próbálj meg értelmesen válaszolni a kérdésemre, kedves bugris “Bugi”!

  17. lucifer szerint:

    Mint csepeli, és mint egykori jedlikes, örömmel olvasom, hogy felújították a Jedlik tornatermét, amit még a Patay Zsiga bácsi vezényletével mi is használtunk.

    De:

    Mi az, hogy a “A csepeli önkormányzat jóvoltából…” ?

    Amíg a zintézmény a zÖnkormányzat kezelésében van, nem jóindulat, hanem a zintézmény üzemeltetéséhez, karbantartásához, fejlesztéséhez szükséges anyagi feltételeket a zÖnkormányzat köteles biztosítani.

  18. Bugi szerint:

    Nocsak Lucifer, akkor azt is elismered, hogy az, hogy 59 évig nem újították fel rendesen a tornatermet, az elvtársaid hibája volt, és a fideszes önkormányzat végre teszi a dolgát.

    Uszoda, gerincút, csatornázás, bicikliutak, több rendőr, közterületes, karácsonyfa, jászol, új utak, járdák, feljelentett tolvajok, normális közterületek, nyáron fűnyírás, párakapuk, nincs lopás. Így megy ez, ha nem a komcsik vezetik a kerületet. És Grün kedvéért: igen, ma már megszüntek az MSZP-n belüli gyilkosságok is, ami mégiscsak egy jó dolog.

    Elgondolkoztató, hogy az összes kommancs hozzászólónak ugyanúgy rossz a helyesírása, és mind kisbetűvel írja a nevét. Hány bértollnok van a féleszű írásjelen kívül, egy, kettő?

  19. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    Fordítsuk meg a dolgot!
    Olyan jól megépítették a csarnokot, hogy kisebb javításokkal 59 évig működött?!
    Hiába azok a régi szakemberek még tudtak dolgozni!
    Kíváncsian várom az általad felsorolt befejezett, valamint hamarosan befejeződő dolgok kibírják-e addig?! 😛

  20. nagyapó szerint:

    Ságvári et! Látom új formában jelentkezik.
    Talán először a szuszo formában jelentkezőnek:
    – Szép az ilyen bemutatkozás. A második bejegyzésben már fenyegetőzni próbál. Azonban az elsőben még mázosan hazudik. A munkanélküliség azonos (bár növekednie kellene a rövidebb segélyidő miatt), de a foglalkoztatottak száma nőtt. Kérdezze meg a cigány önkormányzatot, hány ember kapott munkát!
    – Mondjon már olyan munkát, amit egy írástudatlan el tud végezni és nem “közterületszépítgető”! Talán szóljon Podolák et.-nak.
    Törött gerincű felkiáltójel ismét leírja ugyanazokat a hazugságokat. Csatornázás. Persze 50 éve, vagy régebben dolgoztak rajta az et.-ak, csak éppen az előkészítés nem történt meg. Ugyanúgy eltotojázták, mint törött gerincű felkiáltójel az épület felújítást.
    törött gerincű felkiáltójel! Tóth et. és Demszky úr nem tudtak 15 évig megegyezni a kisajátításban. Filléreket ígértek egy-egy házért. A Fidesz (Németh) mozdította meg az állóvizet, hogy történhessen valami. Lett.
    De már unom, hogy törött gerincű felkiáltójel állandóan ugyanazt a hazugságözönt másolgatja.
    lucifer! Kié e Jedlik? Ha utána néz, köszönetet mond a csepeli önko.-nak, hogy erre is költi a csepeliek pénzét. Vagy nem köszöni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. "?!" szerint:

    “nagyapó”, Te gerinctelen szellemi törpe!

    Azzal kezdem, hogy különösen felháborító az a sok hazudozás és nagyképű alaptalan vádaskodás, amit a Kereszténydemokrata Néppárt prominens tagjaként, a keresztény szeretet jegyében ezen a fórumon megengedsz magadnak a tényekkel és más fórumozók személyével szemben!
    (Erre most ne azt válaszold Te gerinctelen tetű, mint a múltkor valakinek, hogy nem vagy tagja FIDESZ Polgári Pártnak, mert ezzel magam is tisztában vagyok! Én most a KDNP-ről beszélek!)

    Az értelmetlenül összelapátolva nekem címzett írásodban pofátlanul hazugságözönnek nevezted a tegnap 15:56-kor elküldött írásomban tételesen felsoroltakat, de egyetlen állításomat sem tudtad megcáfolni!

    Ugyanakkor a tételes cáfolat helyett, “baromi nagy kereszténydemokratához méltatlan módon”, pofátlanul ismét a teljes egészében önkormányzati hatáskörbe és felelősségi körbe tartozó társasház felújítás miatti felelősséget próbáltad a nyakamba varrni!

    A fent említett pofátlanságodra reagálva, következő hozzászólásomként, az agyadban lévő sötétség oszlatása érdekében megismétlem részedre, és a hozzád hasonló pofátlan szellemi törpe bértollnokok részére, a társasház felújítással kapcsolatos önkormányzati mulasztásokat bemutató korábbi írásom bővített változatát!!!

    Ha neked (a KDNP prominens tagjaként) a csepeli önkormányzat súlyos mulasztásainak reklámozása hiányzik, akkor én segítek ezt a hiányosságot pótolni!

    Érted, Te értelmes fogalmazásra is képtelen idióta barom?!

    Ceterum censeo… A köpönyegforgató volt kommunista “nagyapó”, ha kinyitja a száját vagy veri a billentyűzetet, akkor hazudik, ha kinyújtja kezét, akkor lop.

  22. Jeniszej szerint:


    Ceterum censeo… A köpönyegforgató volt kommunista “nagyapó”, ha kinyitja a száját valopgy veri a billentyűzetet, akkor hazudik, ha kinyújtja kezét, akkor ”

    )))))))) 😛 ((((((((

  23. "?!" szerint:

    Kedves „nagyapó” fedőnév mögött bujkáló hazugláda szellemi toprongy!

    A hiányérzeted megszűntetése érdekében itt ismertetetem az általad említett társasház felújítással kapcsolatos önkormányzati mulasztások rövid történetét:

    A 2010-es választások előtt Németh Szilárd polgármesterjelölt komoly ígéreteket tett arra, hogy polgármesterré választása esetén mindent megtesz a Cirmos sétány 6-18. számú 140 lakásos társasháznak a panelprogram keretében megvalósítandó, de a közbeszerzési eljárásban hamisított nullás adóigazolással pályázó, majd adóvégrehajtás miatt fizetésképtelenné vált kivitelező által félbehagyott, alapvetően önkormányzati hatáskörbe és felelősségi körbe tartozó felújítás mielőbbi sikeres befejezése érdekében!

    Ezzel a felújítással kapcsolatban tudni illik, hogy ez egy olyan felújítás, amelynek a megvalósításához az általam készített 97,5 millió Ft összköltségű pályázattal pályázott állami támogatásért az előző csepeli önkormányzat, majd kötött szerződést az önkormányzat felfelé a Minisztériummal, lefelé pedig a társasházzal a felújítás megvalósítására.

    Azaz, a három szereplős szerződéses-láncban az önkormányzat középen foglal helyett, és így az önkormányzat semmittevése mindkét irányban blokkolni tudja a folyamatot, mert az önkormányzatot sem a minisztérium, sem a társasház nem kerülheti meg!

    Az Önkormányzat és Minisztérium között létrejött szerződés szerint a felújítással kapcsolatos dokumentumok (levelek, támogatáslehívások) első helyen történő aláírására jogosult személyként Tóth Mihály polgármester, második helyen történő aláírására Szenteczky János vezérigazgató lett megnevezve. (Úgy mint bármelyik pénzmozgással kapcsolatos banki műveletek esetében!)

    A támogatási szerződésben második aláíróként, valamint „a támogatott program lebonyolításáért felelős személy”-ként szintén Szenteczky János Csevak vezérigazgató van megnevezve, aki a szerződés szerint „saját hatáskörben köteles folyamatosan ellenőrizni az előkészítést, a lebonyolítást, valamint a megvalósulás műszaki és minőségi követelményeinek a betartását”!

    Köztudott, hogy a lebonyolításért felelős Szenteczky János 2,5 évvel ezelőtt (2010. július 31.-én), az első helyen aláírásra jogosult Tóth Mihály pőlgármester pedig több mint 2 évvel ezelőtt (2010. október 8.-án) távozott az önkormányzattól.

    Az önkormányzat és a minisztérium között létrejött támogatási szerződés szerint „az Önkormányzat haladéktalanul kötelesek bejelenteni a Minisztériumnak az aláírásra jogosultak személyében bekövetkezett változást”!

    Ennek ellenére, a jelenleg rendelkezésemre álló információk szerint (több mint 2 évvel a 2010. októberi választások után) még a mai napig nem jelentték be a minisztérium felé a személyi változásokat, és nem kezdeményezték a támogatási szerződésben rögzített, több mint 2 évvel ezelőtt lejárt befejezési határidő, valamint a támogatáslehívási határidők módosítását sem!

    A változás bejelentésre és határidő módosításra annak ellenére nem került sor, hogy a polgármesteri hivatalban 21 hónappal ezelőtt (2011. március 3-án) tartott egyeztető tárgyalásról a Szervezési Iroda által készített szó szerinti jegyzőkönyvben Borbély Lénárd alpolgármesternek az alábbi nyilatkozata olvasható:
    „Holnap, de legkésőbb hétfőn levélben, de inkább személyesen kezdeményezem a minisztériummal a szerződés módosítását, illetve a bejelentéseket. Elsődleges feladat bejelenteni, hogy a polgármester személyében változás történt, hogy a Csevak vzérigazgatója már nem Szenteczky János, továbbá az önkormányzat kapcsolattartójának a személyét is meg kell nevezni.”

    Ezt követő egyik leglényegesebb mozzanat a társasház felújításának folytatásával kapcsolatban az, hogy a Csepeli Képviselő-testület 2011. március 31.-én meghozta a 253/2011.(III.31.) Kt. számú határozatot, amely szerint profeszionális lebonyolító szervezet bevonásával teljes jogkörrel és felelősséggel az Önkormányzat valósítja meg a társasház felújítási munkáit!
    (Ez a képviseli-testületi határozat jelenleg is érvényben van!)

    A képviselő-testület ebben a határozatban a felújítás befejezési határidejét 2011. november 30-ban állapította meg, de Borbély Lénárd fentebb idézett „holnap, de legkésőbb hétfőn kezdeményezem” kezdetű mondata, az azóta eltelt 18 hónap alatt a gyakorlatban nem lett megvalósítva, ezért a felújítás jelenleg is ott tart, ahol 2 évvel ezelőtt!

    Így most 2012. november 30.-án a Képviselő-testület által előírt 2011. november 30.-i befejezési határidő elmulasztásának 1 éves évfordulójáról emlékezhettünk meg!!!
    (A Képviselő-testület 2012. november 29.-én tartott ülésén magad is hallhattad csökött agyú „nagyapó” a képviselők emlékeztetése céljából általam elmondott beszédet, amelyről természetesen egyetlen szó tudósítás sem jelent meg, mert ezzel nem lehet dicsekedni!)

    Ma már világos, hogy a felújításnak az általad az én felelősségi körömbe adresszált problémája csak az alábbi lehetőségek valamelyikének a teljesülése esetén oldódhat meg:
    – Az egyik lehetőség az lenne, ha a jelenlegi önkormányzati vezetőink megmozdulnának, és hajlandók lennének a többmint 1 évvel ezelőtt lejárt határidejű képviselő-testületi határozat végrehajtására, de az eddigi tapasztalatom szerint ez meghaladja a képességüket, mert ezt nem lehet egy ollóval elintézni!
    – A másik lehetőség az lenne, ha a jelenlegi impotens önkormányzati vezetőink lemondanának és átadnák a helyüket olyan személyeknek, akik képesek és hajlandók lennének a Képviselő-testület több mint 1 évvel ezelőtt lejárt határidejű határozatában eredményes végrehajtására!

    A helyzetének a súlyosságát bizonyítja az is, hogy a Katasztrófavédelmi Hatóság 2012. március hónapban eljárást kezdeményezett a ház vakolatnélküli polisztirol lapokkal borított homlokzatának a tűzveszélyes állapota miatt, de önkormányzatunk szalagátvágásokkal súlyosan elfoglalt nagyhatalmú vezetőit ez a hatósági eljárás sem zavarja!

    Remélem „nagyapó”, hogy a fentiek alapján még azzal a csökött agyaddal is képes vagy megérteni, hogy ebben az ügyben a labda kizórólag az önkormányzat térfelén van, és a Te aljas szándékú rágalmad ellenére, a felújítás jelenlegi abszurd helyzetéért kizárólag a csepeli önkormányzati vezetőket terheli a felelelősség!!!

    Világos Te, sötét agyú idióta szellemi toprongy?!

  24. felix szerint:

    Ne reménykedj.

Itt lehet hozzászólni !