Orbán: Továbbra is ingyenesnek kell maradnia az oktatásnak

MNO

Diákokkal konzultált a felsőoktatás helyzetéről Orbán Viktor szombaton, a miniszterelnök várhatóan még a nap folyamán ismerteti álláspontját az ügyben – közölte a távirati iroda érdeklődésére a kormányfő sajtófőnöke. A kormányfő szombat délutáni videó üzenetében a keretszám-szabályozásról, és az ingyenes oktatásról beszélt.

Havasi Bertalant azután kereste meg az MTI, hogy a miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent egy fotó, amelyen Orbán Viktor látható fiatalok társaságában egy budapesti szórakozóhelyen. Orbán Viktor diákok meghívásának tett eleget, konzultált velük. A fiatalok elmondták véleményüket a felsőoktatás helyzetéről és jövőjéről. Ezután a miniszterelnök további egyeztetéseket is tart, mások mellett több kormánytaggal – tájékoztatott a sajtófőnök.

Hasznos volt a beszélgetés

A miniszterelnök a Facebookra feltöltött délutáni videóüzenetében elmondta: a beszélgetés arról szólt, hogy „mik azok a félelmek, bizonytalanságok, amelyek ma nyugtalanítják a diákokat”, illetve mennyiben látják, nem látják biztonságosan a jövőjüket. A kormányfő szerint „a beszélgetés hasznos volt”, mert néhány döntést meg tudnak hozni ez alapján. „Egyszerű és átlátható szabályozásra van szükségünk, mert olyan bonyolult a mostani rendszer, hogy csak bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot kelt elsősorban a diákok körében” – tette hozzá a miniszterelnök. Orbán kiemelte, hogy ezek miatt „új kormányzati előterjesztésre van szükségünk, amely összevonja a különböző kérdéseket és leegyszerűsíti, egyszerre érthetővé is téve azokat”. A kormányfő elmondta, fontos újra és újra elmondani azt, hogy akik már elkezdték a tanulmányaikat, azokat „semmilyen változás nem fogja érinteni”.

A keretszám-szabályozásról

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy „a keretszám-szabályozás rendszert el kell törölni”. Erre szerinte azért van szükség, mert a diákok úgy gondolják, hogy a keretszámok elzárják előlük a lehetőséget, hogy szándékaik szerint bekerülhessenek az egyetemekre. A felsőoktatás átalakításának kérdéséről – amely a középiskolásokat érinti elsősorban – a miniszterelnök elmondta: „világossá kell tenni a szabályozásban, hogy azok, akik tanulni akarnak Magyarországon, elérik a tanuláshoz szükséges a minőségi korlátokat vagy követelményeket, ez ma 240 pont a bekerülés tekintetében, és elszántak, hogy tanuljanak és utána Magyarországon szeretnének dolgozni, az ő számukra mindenfajta eladósodás nélkül továbbra is ingyenesnek kell maradnia az egyetemi és főiskolai oktatásnak” – mondta Orbán Viktor, aki szerint „ez lehetséges, s a miniszter is egy ilyen előterjesztést fog készíteni a kormány számára a jövő szerdai kormányülésre”.

A videóüzenet itt tekinthető meg

A Hallgatói Hálózat nyílt tárgyalásokat akar

A Hallgatói Hálózat csak az érintettek bevonásával történő, nyílt tárgyalásokon megszületett átalakítást fogadja el. Így reagált a szervezet szombat este Orbán Viktor Facebookon megjelent videoüzenetére. A szervezet örül annak, hogy Orbán Viktor végre meghallotta az országos tiltakozást, viszont nagyon sajnálja, hogy Hoffmann Rózsa államtitkárhoz hasonlóan „nem érti, miről beszélnek a diákok”.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint a kormányfő szombati bejelentése alapján nem világos, hogy a 240 pontos minimális ponthatárt elérő hallgatók milyen formában és milyen feltételekkel kerülhetnek majd be tandíjmentesen a felsőoktatásba, mint ahogyan az sem, hogy ez miként érinti a forráskivonás által terhelt intézmények finanszírozását.

A HÖOK és a minisztérium kedden egyeztet

Újból egyeztetésre hívta jövő hét keddre a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnökségét az emberi erőforrások minisztere. Nagy Dávid HÖOK-elnök szombaton úgy reagált, hogy ott lesznek az egyeztetésen.

Negyvenötezer helyet tartanának elfogadhatónak

A HÖOK-elnök a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt mondta, negyvenötezer államilag támogatott férőhelyet tartana elfogadhatónak a felsőoktatásban, valamint nem igaz, hogy a hallgatók fele menet közben lemorzsolódik.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Brüsszelben arról beszélt, hogy a jövő héten véglegesítik a felsőoktatással kapcsolatos kormányrendeletet. Az EU-csúcstalálkozó után tartott sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy „ezzel az átalakítással mindenki jól jár, csak még idő kell ahhoz, hogy ezt mindenki világosan lássa”. „Jogi értelemben ott tartunk, hogy kell egy kormányrendeletet hozni, amelynek a megalkotását hetekkel ezelőtt megindítottuk, több körben tárgyalta a kormány, és valamikor a jövő héten a végleges formájában meg is alkotja” – közölte.

Forrás: MNO

148 hozzászólás “Orbán: Továbbra is ingyenesnek kell maradnia az oktatásnak” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Vajon ki fizette a helység bérleti díját.
    Szombaton délután nem lehetett olcsó.
    Azt nem hiszem, hogy kizavarták volna a többi vendéget.
    A statiszták sem lehettek filléresek.
    Átlátszó piár.

  2. Podruga szerint:

    Bárcsak Orbán mindenkivel leülne beszélgetni aki úgy érzi, hogy meg lesz rövidítve általa.

  3. Vátesz szerint:

    A diákok minannyiunk adójából tanulnak, így majdani munkájukkal is minket kell hogy szolgáljanak! Aki külföldön kamatoztatja a tudását, fizesse vissza a ráköltött pénzt! Mellesleg nemcsak azt kellene visszafizetnie, hanem mindent, amit születésétől fogva a magyar közösség ráköltött! Mit képzelnek, másoknak nevel Magyarország munkaerőt, szakembert? Remélem előbb-utóbb összedől ez a mai nyugati rendszer, s visszajön a fiatalság, mert ez a hazája, “ahol élned, halnod kell!” Akinek meg nem az, az nyugodtan alijázzon mielőtt rá kellene költenünk egy csomó pénzt!

  4. spectator szerint:

    Teljesen egyetértek Vátesszel.
    Olvassátok el Klinghammer Istvánnal készített riportot a Magyar Hírlapban, és ugyanott a “Nagy a szórás az európai tandíjakban”.
    Klinghammer Professzor Úr az ELTE rektora volt, jelenleg a Térképészeti Tanszék vezetője, Csepeli lakos és Csepel díszpolgára. Az Ő gondolatai mérvadóak !
    Félix ! Nem kellene mindég negatívumoskodni !

  5. Dr. grün szerint:

    Podruga!
    A hely már meg van a beszélgetéshez!
    Lassan az egész ország egy nagy romkocsma! 😛

  6. szuszo szerint:

    Nevetségesek vagytok!
    Mikor nyikhajunk elképzelését bejelentették, konkrét keretszámcsökkentésről volt szó.
    Szó se volt arról, hogy ez az elvándorlás miatt szükségeltetik.
    Egész egyszerűen az történt, hogy csúzliszájú haverunk visszakozik, elken, mellébeszél. S ahogy látom a kerületi bértollnokokat is megkérte erre.

  7. Dr. grün szerint:

    „Egyszerű és átlátható szabályozásra van szükségünk, mert olyan bonyolult a mostani rendszer, hogy csak bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot kelt elsősorban a diákok körében” – tette hozzá a miniszterelnök
    Mint a söralátét méretű adóbevallásnál?!
    Mint a devizahitelesek megmentésénél?!
    Mint a MANYUP lenyúlásánál?!
    Mint a…..etc. etc……….!
    Megszívjátok már megint, de nem érdemeltek mást, oszt’jónapot! ))) 😛 (((

  8. Dr. grün szerint:

    Orbán levele: Balog Zoltánnak 3 nap alatt kell kialakítania az új felsőoktatási rendszert

    “A kormányfő utasítása Balog Zoltánnak, hogy „olyan előterjesztés készüljön tehát, amiből egyértelműen kiderül, hogy a keretszámokat eltöröljük, és mindenkinek, aki elvégzi a felsőoktatási tanulmányait, és Magyarországon akar elhelyezkedni, annak az állam kifizeti a költségeit”, az előterjesztésnek azt is világossá kell tennie, hogy „a kormány továbbra sem támogatja semmilyen formában a tandíj bevezetését a felsőoktatásban”.
    Menj előre Zolikám! Meg bosszullak és emlékedet örökké megőrzöm! 😛

    http://hvg.hu/itthon/20121215_felsooktatas_keretszam_Orban_level_Balog#rss

  9. Matula szerint:

    Nem lenne itt elvándorlás, ha a fiatalok meg tudnának élni itthon – ez ilyen egyszerű!
    Arra meg, hogy sok olyan diplomás van aki h…e mint a s.gg, nem a tandíj bevezetése a megoldás, sőt – azzal még rosszabb lesz a helyzet…

  10. felix szerint:

    Csak dumáltok gondolkodás nélkül és “magyarkodással”pótoljátok a gondolatot.
    Hány hazatelepült külhoni magyar fizette meg a külhonban ráköltött pénzt?
    Honnan jönne a tudás, ha nem lehet külföldön dolgozni?
    A röghöz kötéssel akarjátok pótolni az itthon tartó béreket?
    Vátes imét hlye és ezt az antiszemitizmusával akarja elfedni, pedig e kettő ugyanaz.

  11. ugró mókus szerint:

    Ha valamit három nap alatt kell ki dolgozni az nagyon komolytalan aztán majd toldozzuk foltozzuk,voltak gyerekkoromban ilyen foglalkozások kiabálták is”Drótos,foltos”hiába javították ezeket az eszközöket az már csak szar maradt.Hát ebből a törvényből is így egy rakás szar.

  12. robi szerint:

    Ne feledje senki: volt már itt olyan társadalom, amelyik röghöz közötte az értelmiséget.
    Úgy hívták: szocializmus.
    A távozó neve disszidens volt. Vagyonát elkobozták, szerzeményeit betiltották. Apja-anyja temetésére sem mert hazajönni (Gyomorforgató, hogy ’90 után sokan megdicsőülve érkeztek vissza a birkák közé).

    Elképesztő, hogy tanult honfitársaink az orruknál nem látnak tovább és a fenti történet 21. századi változatában gondolkodnak. A kapitalizmus jellemzője mindig az volt, hogy a fejlettebb országok a gyengébbek szürkeállományát lefölözték. Rendeletekkel ezt nem lehet megakadályozni.
    Amíg a munkának nem lesz értéke és a milliárdok a politika felé áramlanak, addig marad a sírdogálás. Félre kéne tenni az álszent hazudozást és minden forintot az ország fejlődése érdekében kéne mozgósítani, nem önző célokra- pártállástól függetlenül.

    Amíg az ország egy helyben topog, sőt lefelé megy, addig nincs olyan paragrafus, ami a felnövekvő generáció legjavát itthon tartsa. Mert valljuk be: nem túl hízelgő perspektíva azért itthon gürizni, hogy az elődök által büntetlenül elherdált horribilis pénzt az utódoknak visszafizetni.

  13. Dr. grün szerint:

    ugró mókus!
    Na most akkor mindenki ingyen tanulhat?
    “Eljön a hétvége, hazatér Orbán Viktor, és a TEK-esei által védve beül néhány titokzatos – egyik hivatalos hallgatói szervezet által sem ismert – fiatallal egy általa lenézett intézménybe (igaz, egy olyan romkocsmáról van szó, ami inkább elitpub), és megvilágosodik. Kijön, azt mondja, most már érti, min háborognak a diákok: túl bonyolult a rendszer, úgyhogy inkább nem is lesznek keretszámok. Az illetékes miniszter szerdára össze is hoz egy új koncepciót felsőoktatás-ügyben”
    http://fn.hir24.hu/velemeny/2012/12/15/na-most-akkor-mindenki-ingyen-tanulhat/

  14. ugró mókus szerint:

    Ááááááá!
    Az nem úgy van először kistafírozzuk az Uszta Gyula kommandót(TEK),a miniszterelnökséget,az MMA-t és a többi szívükhöz oly közel álló intézményét,létesítményt,személyeket aztán a maradékot elosszuk jé nem jut az oktatásra,kultúrára,egészségügyre,sebaj az oktatást meg az egészségügyet fizetőssé tesszük.A kultúrát meg rábízzuk egy hivatásos seggnyalóra (Fekete György)és rendben a dolog.Ja és még egy-két gerinctelent helyzetbe hozunk.Aztán saját örömükre megpihennek.A nép meg le van szarva.

  15. Katka szerint:

    ” Az érintettek bevonásán alapuló konzultációt nem válthatja fel semmilyen PR-akció, csak nyílt tárgyalásokon megszületett átalakítást fogadunk el – ezt üzente a miniszterelnöknek a Hallgatói Hálózat szombat este a Facebookon. A diákszervezet szerint Orbán Viktor szombaton „terrorelhárítókkal körülvéve tartott megrendezett beszélgetést ismeretlen fiatalokkal egy szórakozóhelyen, majd ködösítő nyilatkozatot adott ki a Facebook-on”.

    A hallgatói szervezet szerint Orbán Viktornak inkább szerdán kellett volna eleget tennie több ezer egyetemista hívásának és ott elmondani ötleteit a szombati beszélgetés helyett. ”

    Egy görénytől mit lehet várni, csak mellébeszélést és másokkal közöltetni a megszorításokat, jaj bocs a kiigazításokat, magyarul adó és áremeléseket folyamatosan.
    Ebben az esetben: ” Elfogadhatatlan, hogy a kormány a felvételi jelentkezési határidő előtt két hónappal, tízezrek több éves munkáját és álmait a kukába dobva dobálózik az ország jövőjével. A Hallgatói Hálózat nem azért tiltakozott a keretszámok drasztikus csökkentése ellen, hogy pár héttel a jelentkezési határidő előtt Orbán azt egy még kiszámíthatatlanabb rendszerrel cserélje fel.”

  16. ugró mókus szerint:

    Az Uszta Gyula kommandó őrizte a diákokkal beszélgető Miniszterelnök urat(áldasék a neve)ez tényleg beszart!

  17. bélabá szerint:

    Vátesz, lehet hogy nem jól emlékszem, de mintha roki nyugdíjas lennél, akkor Te is eltartott vagy, milyen adót fizetsz Te? úgyhogy én inkább mélyen hallgatnék. 🙂
    Gondolom a fiatalok kiválasztása “c” típusú nemzetbiztonsági ellenőrzés után került sor, hogy találkozhassanak a kedves vezetővel…….. 🙂

  18. felix szerint:

    bélabá!
    A vátesz véletlenül nem az a meg nem értett feltaláló aki negyedévente megjelent a szoci taggyűléseken és elsírta a bánatát a felett, hogy senkinek nem kellenek a találmányai?

  19. felix szerint:

    A keresztapa leült tárgyalni a saját ifjúsági tagozatával.
    Annyira érzi a népszerűségét, hogy velük is csak megfelelő védelem kíséretében mert találkozni.
    Állítólag még a saját árnyékát sem engedték be a terembe.

  20. Bugi szerint:

    Elképesztő az a primitív gyűlölet, ami az MSZP szavazókban összegyűlik. Jól jön nekik Ron Werber visszatérése, jó sokat lehet majd gyűlölködni, mocskolódni, köpködni. Mióta nem gyilkolhatnak a kommunisták, csak ennyit tehetnek meg szegények.

  21. Tündér Ilona szerint:

    Vátesz!

    ,,A diákok minannyiunk adójából tanulnak, így majdani munkájukkal is minket kell hogy szolgáljanak! Aki külföldön kamatoztatja a tudását, fizesse vissza a ráköltött pénzt! Mellesleg nemcsak azt kellene visszafizetnie, hanem mindent”

    Mi van a lakatosokkal,hegesztőkkel, csőszerelőkkel, hentesekkel, 8 osztályt végzett olyan emberekkel akik kimentek dolgozni.
    Az ő képzésüket ki fizette.

  22. Tündér Ilona szerint:

    Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!

  23. felix szerint:

    Milyen gyűlöletről beszélsz?
    MINTHA ÉPPEN TE MŰVELNÉD EZT A MŰFAJT.

  24. felix szerint:

    Tündér Ilona.
    Követelem a határok azonnali lezárását!
    Csak a nyugdíjasok távozhatnak, kötelező jelleggel.:)

  25. Tündér Ilona szerint:

    Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret 🙂

  26. Gordon szerint:

    Szegény Tündér a gyűlölet rabja (aki brancsoknak tagja). Most üt, mert mi demokraták nem tartozunk a pártjához. Így volt ez a ’80-as évek végén is.

  27. Gordon szerint:

    Egyébként szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy pályakezdő és az állam pénzén diplomát szerző fiatal pár évig a hazájában kamatoztatja frissen megszerzett tudását.

  28. lolka szerint:

    Ne figyeljenek oda…mást mondok a parlamentben és mást a romkocsmában…
    felix szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 10:22
    “Követelem a határok azonnali lezárását!”….
    http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/ukran-nyugdijasok-tomegesen-lepik-at-a-magyar-hatart …ezt olvastad már?…érdekes nagyon…

  29. Gordon szerint:

    Amire ez a gyűlöletcikk hivatkozik az egy teljesen természetes és gyakori kétoldalú államközi megállapodás. Az “ukránok jönnek be” dumát behelyettesíthetjük azzal, amit a nemzetietlen Jobbik szokott mondani. A szó “zs”-vel kezdődik, benne van Liszt Ferenc reptér és Tel-Aviv.

    Szomorú, hogy egyesek mindenre képesek szorult politikai helyzetükben.

    A megvédeni kívánt magyarországi leszázékolósdit meg szerintem nem szükséges bemutatnom senkinek… (persze lehet, hogy lolka nem itt élt csak most települt be valahonnan és ezért nem ismeri a valóságot).

  30. Gordon szerint:

    Felix meg ne akarjon lezárni semmilyen határárt. Az elvtársai megtették évtizedeken át. még le puffantották azt az embert, akinek elege lett a remek rendszerükből. Elévülhetetlen bűne ez a magyarországi baloldalnak, nem is kicsi.

  31. Dr. grün szerint:

    Röfike!
    Találd ki ezt ki mondta!
    „A magyar fiatal generációkban századokra visszamenőleg megvan az az ösztön, hogy más kultúrában is kipróbálják magukat. A kalandozások népe vagyunk, és ez igaz a XXI. században is. Ha nem jönnek haza, az a veszteség! De hát mindenkinek egy élete van, és arról neki magának kell döntenie. Itt a kormány csak annyit tehet, hogy világossá teszi: nyugodtan mehet, itthon rendben lesznek a dolgok, itt egy olyan ország várja majd, ahova lesz kedve hazajönni. Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát. Én is elmentem ’89-ben, amikor ösztöndíj lehetőséghez jutottam. Azonnal mentem Oxfordba, hogy tanuljak. Megmértem magam, próbáltam helytállni, hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát.”
    Ezt szívesen kihagytuk volna Vezírem! 😛

  32. lolka szerint:

    Gordon szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 11:16…Elolvastad a cikket?…vagy csak jár a szád, mint a helikopter forgószárnya?…
    A gyökereimet ne feszegesd, mert azok itt vannak helyben, nem úgy mint a te gyökereid aminek a végét nem találod, pedig minden gondolatodból kitűnik meddig érnek a gyökereid…
    “A megvédeni kívánt magyarországi leszázékolósdit meg szerintem nem szükséges bemutatnom senkinek…”…hát én pedig bemutatom mindenkinek, tehát olvass és érts…http://propeller.hu/itthon/2570151-egyre-betegebb-megis-100-ezerrel

  33. Tündér Ilona szerint:

    Gordon!

    Ki gyűlölködik, látom te nem csak nem érted a viccet de nem is szereted.

    Biztosan hallottál már Chuck Norris-ról vicceket (gondolom azokat is csak kézikönyvvel tudod értelmezni) hasonlóak vannak a mindenható OV-ről is.

    Orbán Viktor még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja.

  34. felix szerint:

    Gordon!
    Ha valamit képtelen vagy felfogni, akkor kérdezz és ne kommentáld.
    Most komolyan, miért nem mersz gondolkodni?

  35. Gordon szerint:

    A Jobbik például ugyanazt csinálja a romkocsmákban és a parlamentben is. Anno elődeik is ezt csinálták a 1920-as években Németországban. Megvan azokban a körökben ennek a viselkedésnek a hagyománya.

    Az mszp is csatlakozott most hozzájuk?

  36. felix szerint:

    lolka!
    Olvastam.
    Ebben az országban belföldinek lenni a legrosszabb.

  37. Gordon szerint:

    Felix! Akkor legyél újra külföldi.

  38. Gordon szerint:

    Meg azért azt se felejtsük el, hogy az mszp bejelentette a tandíj bevezetését hatalomra kerülése esetén a 2. egyetemi évtől kezdve.
    Megint kezdik…

    Ha hatalmon maradtak volna, akkor már lakóingatlan adót is fizetnie kellene az egész országnak.

    Nem szabad visszaengedni a cuslágolókat a kormányra.

  39. felix szerint:

    A FIATALOK VÁLASZOLTAK ORBÁN ROMKOCSMAI FELLÉPÉSÉRE.
    NÉZZÉTEK MEG A FACÉN.

  40. Gordon szerint:

    Majd talán holnap…

  41. felix szerint:

    Veled ellentétben én nem vagyok import.

  42. szuszo szerint:

    Túl azon, hogy a sámlicipelő (csakhogy a közös fényképeken legalább a kínai delegáció tagjaival egy “szintre” kerüljön) anno biztos borsós árat fizetett mindegyik párt-haver társával egyetemben a honi oktatásért, s vélhetően a szintén (mint ő) kommancs elveket valló apucika segítő szándékú honaljáltali felkarolásával még oxfordban is a dolgozó nép pénzecskéjéből tágította szürkeállományát…..gondolom az feledésbe merült nála.
    Nem csoda, aki szocdemből keresztyénkonzerv lesz pillanat alatt érdekei elősegítése érdekében, aki ennyire gerinctelen kaksikupac, az nagy ívben tesz a mai fiatalokra. De talán az IFJÚSÁGban most emberére akadt.
    A lozunggyár saját kardjába dőlt!?

  43. lolka szerint:

    “Gordon!
    Ha valamit képtelen vagy felfogni, akkor kérdezz és ne kommentáld.”…
    “Az mszp is csatlakozott most hozzájuk?”…
    -De legalább, ha kérdezel azt is gondold át, mert hülyeséget nem érdemes kérdezni, mert az magadtól érthető…egy kicsit susmusoljál a klaviatúránál (nem a hegyi túránál)…tudod ahol a kis kockák vannak mindenféle apró jelekkel…és utána írd a kérdést és ha érthető, még az is előfordulhat, hogy válasz is lesz rá…
    “Most komolyan, miért nem mersz gondolkodni?”…nem én kérdezem, csak feltünt már másoknak is…

  44. szuszo szerint:

    Miért? 🙂

    Ez a normatív direksön….

  45. Gordon szerint:

    Zuschlag, Hagyó, Hunval, és Deme mind mind az mszp köpönyegéből bújtak elő. Ehhez nekem nem kell hozzátennem semmit.

  46. szuszo szerint:

    lejárt lemezeket forgatsz fidesznyik! :9

  47. lolka szerint:

    Gordon szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 13:27…Ez a duma már olyan rozsdás, mint a kerítésedbe vert szeg…most már a fiatalok beszélnek…LEJÁRT A LEMEZ…
    http://propeller.hu/itthon/2573352-orbannak-ehhez-nincs-joga-video Ezt nem kell olvasni ezt nézni, látni, érteni kell…

  48. Gordon szerint:

    A gyilkosság, a hazugság, a tolvajlás elutasítása nem lejárt lemez.

    (Lehet azért vagy szoci, mert nálad az? – Ez utóbbi szomorú.)

    Az mszp-nek csak erkölcsi megtisztulás után kellene jelen lennie a közéletben.

  49. szuszo szerint:

    lejárt lemezeket forgatsz fidesznyik! 🙂

    A 2014-es kormányváltás után a simicska-ormány-pintér cégekről, érdekcsoportokról ugyanígy nem kell többet mondani a szoclibeknek.

    Az alapvető probléma az, hogy ezt a korosztályt, garnitúrát gyökeresen ki kellene törölni a pol palettáról (fityeszestől-mszpstől-jobbikostól-lnytéstől), s akkor talán, ha lenne egy tiszta szűzkezű korosztály minden más lehetne.

    Várom fityeszesgordonka válaszát: dicső vezére mikénr éte el, hogy huszonévesen, érdemi munka nélkül valaki ráerőszakolt egy bő száz négyzetméteres önkormányzati lakást?
    Talán szoc helyzete, vagy származása miatt történt-e?

    ——————————————————-

    előbb véletlen túl hamar küldtem el a hsz-t, bocsi, gondolom így sokkal jobb! 🙂

  50. Gordon szerint:

    A parlamentnek joga van hozzányúlni a törvényekhez és új normákat alkotni. Ez akkor is így van, ha egyes ifjúszociknak ez nem tetszik. A parlamentet, pedig a nép választotta meg. A döntés egyértelmű, a felhatalmazás adott. Szerintem a jelenlegi parlament él is a lehetőségekkel. Az államadósság máris csökkent.

  51. Gordon szerint:

    Meg azért ne keverjük össze azokat, akik feltárták a csepeli szocimutyi ügyeket (több mint 40 feljelentés) azokkal, akik besározták magukat velük. Hagyó, Hunval, Deme, Zuschlag jelképei lettek egy politikának, mely 2010-ben végleg kudarcot vallott. A helyzet az, hogy jelenleg egyetlen kormányképes erő van Magyarországon és ez a Fidesz.

    Vélhetően ez még jó darabig így marad.

  52. szuszo szerint:

    Te Gordonka, Te valóban egy kiköpött Bajnai vagy!!!!
    Folyamatosan mellébeszélsz, s a párt eőírásait pötyörészed be!!! Telefonon egyeztettél a pártközponttal, hogy mit kell beklaviznod, vagy egyedül van ennyi eszed???

  53. szuszo szerint:

    Ja és:

    Várom fityeszesgordonka válaszát: dicső vezére mikénr éte el, hogy huszonévesen, érdemi munka nélkül valaki ráerőszakolt egy bő száz négyzetméteres önkormányzati lakást?
    Talán szoc helyzete, vagy származása miatt történt-e?

  54. felix szerint:

    Gordon!
    Joga lenne a parlamentnek csinálni valamit, de nem csinál semmit.
    A rombolás haszontalan tvékenység.
    Amit fel tud mutatni az mind a szoclibek által felhalmozott tartalékból van.
    Egy forintot nem raktatok hozzá az elmúlt két évben.
    A termőföldet éppen most osztják szét a haveroknak. Így lopják el a mezőgazdaságtól a földalapú támogatásokat.
    A hozzád hasonló ország rontók segítségével folytatjátok az ország tönkretételét.
    Amikor befejezted majd szépen hazamész.

  55. lolka szerint:

    Gordon szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 13:48
    -A kis papírokat, amit két éve kaptál, hogy milyen hozzászólásra mit kell beírni, vagy összecserélted, vagy menj és kérjél másikat, mert ezek már gyűröttek is meg senkit nem érdekelnek már…dob el őket a nett tele van újabbnál újabbakkal…olvasgass, csak figyelmesen…
    http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2012_11_15__ODmV

  56. Vátesz szerint:

    Felix, hiába igyekszel rámkenni az mszp-s szart, nem fog sikerüln! Az én civil személyem ismert a csepeliek előtt, a dolog pont fordítva van, én kentelek be benneteket vastagon, jó kis miépes szarral! A Bajnai vezette Wallist kitakarítottam Csepelről, Gyurcsányt meg beégettem a miniszterelnöki köszönőlevelével, amit nekem, a szélsőséges miépesnek küldetett! Ócska kis trükk, amivel próbálkozol, szégyen az MSZP-re vagy a DK-ra nézve, hogy ilyen alakokra kell támaszkodniuk, mint te!

    Bélabá, Vátesz és minden nyugdíjas fizet adót, nem is keveset! Minden után amit elfogyaszt 27% ÁFÁ-t, jövedéki adót a benzin után, stb. A dolgozók jó része nem fizet jövedelemadót, sőt kapja a családi pótlékot a sok gyereke után! Én mérnökként éppen eleget fizettem, abból sok cigánynak építettek szocpolos házat! Kérdem, ők például milyen hasznos társadalmi tevékenységet csinálnak, azonkívül hogy az ételből trágyát gyártanak? Megjegyzem, azt a giliszták sokkal olcsóbban elvégzik!

    A tanulásról meg annyit, én középiskolás koromban fizikaversenyeken helyezett voltam, a KöMaL archívumában a fényképem ma is bent van, elérhető a weben. Az egyetem helyett meg nem a kocsmában múlattam az időt, így az évfolyamom 170 tagja közül benne voltam az első ötben.
    Egyébként meg a toleranciát a saját fajtátoktól is tanulhatnátok, közületek a rendesek a Naturei Karta elveit vallják!

  57. felix szerint:

    Vátesz!
    Szarra szart nem kenek.
    Kérdeztem valamit valakitől de nem kaptam rá választ.
    Amennyiben nem te vagy az aki az univerzális csomagtartóját népszerűsítette a taggyűlésünkön, akkor ezennel elnézést kérek az illetőtől.

  58. szuszo szerint:

    Ti itt mind politikusok politikus-haverok-bérencek-önkormi képviselők vagytok????

  59. felix szerint:

    Á. Csak némelyikünknek van önálló véleményünk a dolgokról, melyek vagy helyesek vagy nem.Az értelmesebbek megvitatja, a hülyébb fele meg helyette zsidózik.

  60. felix szerint:

    megvitatják /jav/

  61. felix szerint:

    16.-án. 09: 58. megmondtam.

  62. pipi szerint:

    felix szerint:Bocsi figyelmetlen voltam.

  63. Tündér Ilona szerint:

    Gordon!

    Ügyesen nyolcéveztél, látod már nem is az oktatás a téma.

    Orbán: Nem lesznek keretszámok a felsőoktatásban

    Hogy a faxban van ez pár napja még úgy most meg így.Profi csapat, jól átgondolták.

  64. felix szerint:

    Az csak jóslat volt, nem tény.

  65. felix szerint:

    Szerintem ismerem a taktikát.
    Nem váltak be mint provokátorok, így tárgyaló partnerek lettek.

  66. Tündér Ilona szerint:

    Bátor pali a Viktor, a fidelitas tagjaival egyeztetett, biztos jól a szemébe mondták a frankót.

    50 évekbeli általam kitalált hír: Rákosi elvtárs felkeresi a Rákosi Mátyás művek sztahanovista munkásait, hogy megtutja, hogy hogyisvan a minekhíják.
    Gondolom ő is megkapta a pofájába.

  67. felix szerint:

    A sajátjaihoz is csak testőrökkel mert bemenni.

  68. felix szerint:

    Ezek szerint ez nem jött be,

  69. felix szerint:

    Ilona!
    Te már a bőlcsiben is vicceltél?:)

  70. Tündér Ilona szerint:

    Nem akkor még komolyan vettem az életet, de úgy gondolom, ha most nem viccelnék akkor meghülyülnék.

  71. felix szerint:

    Vagyunk ezzel így egy páran.

  72. felix szerint:

    Vátesz!
    Akkor most te vagy a csomagtartós vagy nem?

  73. Dr. grün szerint:

    Tündér Ilona!
    “Élhetetlen egy ország humor nélkül, de egyenesen szar amelyiket csak humorral lehet elviselni!” ))) 😛 (((

  74. Cs.Pepe szerint:

    Gordon tegnap még véresszájúan védted a keretszámcsökkentést, mára megvilágosodtál? Nem érzed mennyire szánalmas vagy? Ha holnap a vezér azt mondja hülye vagy, akkor azt hirdeted, te ne beszélj demokráciáról, te nem tudod mi az, te azt hirdeted, amit az agitprop osztályotok kiad, nincs egy önálló gondolatod! Egyet tudsz csak egy gyermek halálát politikai célokra felhasználni! Egy véglény vagy!

  75. robi szerint:

    “Gordon szerint:
    2012. december 16., vasárnap – 11:51

    Meg azért azt se felejtsük el, hogy az mszp bejelentette a tandíj bevezetését hatalomra kerülése esetén a 2. egyetemi évtől kezdve.
    Megint kezdik…”

    Nekem viszont az a véleményem, hogy az ötlet egészen jó. Az első év végéig kiválasztódnak a legjobbak. A 2. évtől aki jól tanul, annak ne legyen tandíj. A többi meg fizessen. hogy mennyit? A tényleges költséget elkérni nevetséges. Önfenntartó felsőoktatásra törekedni lehet, megvalósítani aligha.
    Nem kéne kiszórni a sok állami pénzt mindenféle falanszterekre, aminek a fenntartása is problémákat okoz. Stadion építésekre, “minőségi” focira stb, csak azért, mert ma van Magyarországon egy ember, akinek ez a hóbortja.

    A röghöz kötés illúzió. Arról nem tett még közzé adatot senki, hogy az elmúlt években diákhitel tartozás elől hányan szívódtak fel a nagyvilágban.

  76. bélabá szerint:

    Felix!

    Légyszíves avass már be minket is, hogy mivel házalt a mérnök úr! 🙂

  77. bélabá szerint:

    Vátesz!

    A kedves vezető által megálmodott felsőoktatásban, Te sem kerülnél most be, vagy utána itthon nem találnál állást, továbbá ez a ki- mit-kinek fizessen vissza kényes téma, mert ha úgy nézem a Kádár alatti a haldokló nyugattól felvett kölcsönből finanszírozott -nem az itteni termelésből -viszonylagos jólétet mind a mai napig fizetjük , és még az unokáink is fogják…..(azt nem vitatva, hogy azért értelmes dolgokra is költötték)

  78. Tündér Ilona szerint:

    Manitu,Nagyapó HOL VAGYTOK?

    Eligazítás van, hogy mit kell írni reggel?
    Vagy nagy a csalódottság, hogy a cumi rossz végén kötöttetek ki a héten, le lesztek cseszve, hogy azt védtétek amit a gazda ,,nem is akart”

    Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista 🙂

  79. felix szerint:

    Bélabá!
    Amennyiben ő volt az.
    Arra emlékszem, hogy többek között valami univerzális csomagtartóval, aminek akkor csak fa modellje volt, látni nem láttam.
    Úgy emlékszem, hogy az illető elég hangosan beszélő ember.
    Még várom Vátesz válaszát, hogy ő volt e.

  80. Vátesz szerint:

    Bélabá! Én felvételi nélkül kerültem be a műszaki egyetemre, mert helyezett voltam az Eötvös Loránd fizikaversenyen, mind az OKTV-n! Én abban az átkosban is a tudásom alapján voltam ott, nem mint mások az 56-ban hazaáruló szochazás apjuk után!
    Egyébként meg kérdezzétek már meg Avarkeszitől, a két Podoláktól, Tóth Mihálytól, sorolhatnám az mszp-s potentátokat, ki az a Vátesz! Akkor nem írnátok ilyen hülyeségeket, hogy én a ti taggyűléseteken csomagtartót ajánlgattam! Ha valaha is jártam volna ott, akkor inkább böröndbe csomagolást ajánlottam volna Kubába! Viszont 2006-ban kétszer is jártam a Munkásotthonban Gyurcsány lakossági fórumán, másodjára kezébe is nyomtam egy levelet, amiben benne volt hogy ki vagyok, hogy kitakarítottam a Wallist Csepelről, meg hogy én vagyok a 2002-es gázár-kampány eredeti szerzője. Erre Gyurcsány miniszterelnökként köszönőlevelet küldetett nekem, 2006 augusztusában. Ezt aztán szeptemberben elküldtem Lendvainak meg az egész mszp-s vezetésnek, hogy milyen embert tartanak a miniszterelnöki pozícióban, aki egy szélsőségesnek, egy miépesnek köszönőlevelet küldet! Ez még szeptemberben volt, azelőtt mielőtt az MSZP bizalmat szavazott volna Gyurcsánynak. Bizalmat adtak neki, ezáltal részesei lettek az október 23-i szemkilövetésnek! Másodjára meg a miniszterelnök-keresősdi/miniszterelnök-casting elindításakor küldtem el Fodor Gábornak és képviselőtársainak, megakadályozandó, hogy a miniszterelnökségről lemondott Gyurcsány, aki azonban a pártelnökséget megtartotta, maga jelölhesse ki az utódát. Jó kis levéllel megtámogattam a köszönőlevelet, elmagyarázva, miért ne támogassa az SZDSZ se Surányi, se Glatz, se Veres András, de még Bajnai miniszterelnökségét sem! Ez ment hétfő reggel, miután Gyurcsány szombaton lemondott a miniszterelnökségről. Az SZDSZ hétfő délután közzé is tette, neki egyik jelölt sem felel meg! Erre kedden az SZDSZ-nek küldött levelet továbbküldtem az MSZP vezetőinek, képviselőinek. Erre ők keményítettek be. Szerdán ezt a levelet továbbküldtem az SZDSZ-nek, hogy tudják, hogy azok is tudják! Csütörtökön még a szerdait az MSZP-nek. Közben a másodlagos címzettek között ott volt a média sok fontos tagja, akik megszagolták a remek alkalmat, s egymásután dobták be az újnál újabb “jelölteket”! Csütörtök este Orosz József behívott két politológust a Klubrádió Kontrájába, hogy megbeszélje, valóban lehet-e, hogy ezt az egész katyvaszt egyetlen személy okozta! Természetesen ő és a Klubrádió több vezető munkatársa is a másodlagos címzettek között volt. Egyszerűen nem hitték el, hogy egy ember műve, s elkezdett hablatyolni valami fellazításról, meg külföldi beavatkozásról. Aztán szegény mehetett Kanadába két évre, mert természetesen a műsor elhangzása után ezt is beszőttem a láncemailbe, amit legvégül mindenki, így az összes magyar parlamenti képviselő is megkapott! Beteljesítettem azt amit régebben a Magyar Nemzetnek megírtam, hogy lehet Gyurcsányt megbuktatni, úgyhogy nevetségessé kell tenni! Gyurcsány aztán nem is várta meg a miniszterelnök-keresősdi végét, az első hét szombatján lemondott a pártelnöki székről is! Dixi et salvavi animam meam. Én időben szóltam, hogy milyen pojáca ez a Gyurcsány, az MSZP vezetőinek a felelőssége hogy addig is hatalomban tartották! Jól teszik, ha most viszont tartózkodnak Bajnai támogatásától! Csókoltatja az MSZP neves és névtelen tagjait Vátesz!

    A láncemail teljes terjedelmében elolvasható:
    http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=25181 – Tárolt változat Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is!

  81. Cs.Pepe szerint:

    Vátesz Te mekkorra egy komcsi voltál, ha egy komcsi versenyt nyertél, mivel eddig arról beszéltél, hogy ilyet csak az nyert aki csókos volt! Vátesz, akit a komcsik tanítottak ki, mondjuk ez látszik is rajta :)!

  82. Vátesz szerint:

    Te egy jó nagy marha vagy! Mióta volt az Eötvös Loránd fizikaverseny vagy az OKTV (Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny) kommunista verseny, főleg hogy a volt bencés tanár, Dr. Vermes Miklós, Muki bácsi volt az egyik motorja! Szóljatok már Szilárdnak, hogy verje pofán ezt a marhát!
    A te jó komcsi 56-os hazaáruló szochazás apád az volt komcsi, ha jártál egyetemre és az ő érdemei alapján jutottál be! Egyébként meg írd ide a linket, ahol ilyet írtam! Hazug disznó vagy ha nem teszed! Mellesleg Vátesz minden hozzászólását naplózza, így nekem nem okoz gondot ha valaki valamivel megvádol, mindenre bizonyítékom van, te jó nagy mszp-s barom! Az ilyen alantas hazugságok ellen írtam be, alkalmazkodjatok a főnökeitekhez, ők nem kezdenek szópárbajba Vátesszel, mert bebizonyosodott hogy emgem nem me szedtek le a falvédőről! Kérd már ki a Városfejlesztési Bizottság 2003. március 13-i ülésének jegyzőkönyvét, s aztán rágódj rajta! Csókoltatom a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés valamennyi hajdani támogatóját, Vátesz kettős ellenzékből (sic!) legyőzte őket!

  83. felix szerint:

    Vátesz!
    Te tényleg ennyire szerencsétlen vagy.
    Kaptál egy köszönő levelet a miniszterelnöktől.
    Ilyet szinte mindenki kapott aki valamilyen ötlettel kereste meg őt vagy a titkárságát.
    Tudod ennek meg van a kialakult menete.
    ezekből a levelekből az értelmes és használható részeket továbbították az illetékes tárcákhoz akik vagy felhasználták vagy nem.
    A köszönő levelet meg úgy ment ki részedre, hogy azt a miniszterelnök annak ellenére nem látta, hogy a nyomtatott aláírása rajta volt.
    Magam is kaptam egy két ilyen levelet. Ezt a folyamatot miden párt vezetési potosan ismeri. Hidd el szart sem csináltál, csak mindenhol jót röhögtek rajtad.
    Ha egy miniszterelnök netán személyesen ír egy köszönő levelet egy szélsőségesnek mert az okos dolgot mondott az egy szemernyit sem vesz el az értékéből sőt.
    Gondoltam, hogy magadnak kreáltál egy jó sztorit, de hidd el, hogy hülyeség.

  84. szuszo szerint:

    Elég elolvasgatni Szabó Luki Csurkapistabácsi múltja s jelene című tényfeltáróját, s abból egyértelműen szembeszökő, hogy a miepaták igazi klasszikus kommancs elvtársak voltak…..bocsánat, nincs új a nap alatt, s vannak akik sosem változnak, tehát nem csak voltak most is azok…..

  85. felix szerint:

    Gyerekek nagyon jót röhögtem Vátesz “hadi sikerén”.
    Köszönöm Vátesz.
    Jól tedd el, mert jól jön majd ha háborút akarnál ellenem indítani. :)))))))))))))))))))))))))))

  86. Cs.Pepe szerint:

    Vátesz jó komcsi szokás szerint megfigyel, adatot gyűjt és feljelent, ezt az ÁVH- nál tanultad?

  87. Vátesz szerint:

    Na és én milyen ötlettel kerestem meg Gyurcsányt? Kedves párttársaid azért elsápadtak, beleértve Tóth Mihály polgármester urat, aki mellette állt, amikor Gyurcsánynak a kezébe nyomtam a levelem, bele is olvasott mielőtt hátraadta a kisérőjének.
    Vátesz nem figyel meg, viszont a saját hozzászólásait naplózza, ha esetleg valaki perelni akarna.
    Mellesleg én voltam az egyetlen, aki kiálltam Szabó Lukács mellett, az országos elnökség és a budapesti MIÉP elnökök közös megbeszélésén. Szabó Lukács nem rólam írta azt a könyvet!
    Felix, miből gondolod hogy rád vadásznék, kis pont vagy ahhoz! Te röhöghetsz, Lendvai Ildikó viszont nem röhögött sem azon a levélen, amiben közöltem vele s többiekkel Gyurcsány pojáca voltát, s nem röhögött akkor sem, amikor 2002. április 9-én bedobtam a gázár-kampányötletemet a politikai arénába, s kénytelen volt lassan mondani “nem lesz gázáremelés”.
    Az veletek a baj mszp-s csicskákkal, hogy a főnökeitek ideparancsolnak a csepelinfóra, s martok helyettük, pedig tulajdonképpen ti nagy senkik vagytok!

  88. ugró mókus szerint:

    A nagy Vátesz aki egy kőr elektromos levéllel,pardon kőr e-maillel képes mindenkit megbuktatni.Na hát és még mindig senki.

  89. felix szerint:

    Vátesz!
    Annyira sajnállak, hogy már vitatkozni sincs kedvem veled.
    Az ilyen esetekre mint amilyen te vagy rászokták hagyni.
    A pártok kampány stratégiáit nem a Vátesz félek találják ki.
    Légyszar vagy te Hitler arcképén.

  90. Vátesz szerint:

    Annál rosszabb nektek! Egy senki által legyőzetve, az nevetségessé teszi az embert! Az MSZP tanult a leckéből, nem véletlenül nem közösködnek Gyurcsánnyal! Egyébként meg ne becsüld le az emailek hatását, nem véletlenül üldözik a Wikileaks alapítóját sem! Nem az email a lényeg, hanem a mögötte álló mém, amelyik szaporítja önmagát, ahogy elolvassa valaki!

  91. Vátesz szerint:

    Ezt már írtad valamelyik nap, de aztán csak ideparancsoltak, csicska!

  92. Cs.Pepe szerint:

    Vátesz tudja az asszony hogy a fiú wc-ben a férfiak nemiszervét vizsgálgatod? …uzi-e vagy? 🙂

  93. Vátesz szerint:

    Mindenki magából indul ki! Cs.pepe, nem te vagy aki a 4-es VK-ben a kampány idején fuvoláztatott egy cigánygyereket a sátorban, amelyet valaki megmutatott Orosznak és kisérőinek. Az illető helyett kellett indítani a meggyilkolt, néhai Takács Józsefet, akinek a határidőig négy napja volt az ajánlószelvények összegyűjtésére! Ezt az embert gyilkoltatta meg párttársatok! Buzikért az MSZP-nek nem kell a szomszédba mennie!

  94. ebihal szerint:

    Vátesz!
    Nyögd már ki végre mit akarsz! Szobrot, lovagkeresztet, vagy egy zsák zsozsót?

  95. Cs.Pepe szerint:

    Remélem kilistáztad az itteni hozzászólásaid közül amikor azt elemezted kinek milyen a nemiszerve, te látens buzi. Ja és a hunhiren olvastam hogy a vátesz nevüek régi héber származásúak és komcsik. Ezt is listázd ki :)!

  96. felix szerint:

    Buzikért az MSZP-nek nem kell a szomszédba mennie!
    Hívás nélkül is mész vátesz?

  97. ugró mókus szerint:

    Ennél lejjebb már nincs.Tehát aki ellent mond az judeonáci,piszkos komcsi,haza áruló,libsi,csicska,buzi.Mondja valaki aki mindenre képes Wallis-t elüldözni,Gyurcsányt,Bajnait,Mszp-t megbuktatni,Szdsz-t felszámolni és ő még mindig senki.Szép karrier!

  98. bonifác szerint:

    Szeretem, ahogy belebonyolódtok egymás anyázásába, a lényeg helyett. Úgy kell Nektek!
    Bocsi a tegeződésért, de gondolom, nem lehet túl nagy korkülönbség lelkes blgolóinkkal.
    Amit mondani akarok: vannak olyan pofátlan államok, ahol nem is képeznek pl. orvost!!!
    Máshonnan szipkázzák el őket. (Tőlünk is) Mi ilyen gazdagok lennénk?! Az elvtársak
    ugrásra készen várják, mikor tudnak beleavatkozni a máris végletekig felheccelt diákok
    dolgába. (Eddig még nem akartak fegyvert osztani nekik.)Ha nincs ingyenebéd(Bajnai)
    akkor ne legyen ingyen orvos,mérnök, szakmunkás sem a potyaleső rajtunk hízó
    EU-nak sem! A dagadó keblű MSZP hagyja békén a diákokat, és el kellene zavarniuk
    a rajtuk élősködő “vezetőiket” akik főállású “diákok” és félrevezetik őket.

  99. Cs.Pepe szerint:

    Bonifác ajánlom neked gróf Klébersberg Kuno szavait!

  100. Cs.Pepe szerint:

    Ja és tetteit!

  101. Vátesz szerint:

    S. Miklós volt aki fuvoláztatott egy cigánygyereket a sátorban, s akihez odavezette egy jóakarója Orosz Ferencet és társaságát. A buzikat magatok között keressétek, talán éppen Cs. Pepe!
    Csepeli szolgálataimat Wallis és egyéb ügyekben sem az MSZP, sem a Fidesz nem honorálta, viszont mindkét párt a hatalomban költötte azt a 3.8Milliárd Forintot, amit én Csepelnek megspóroltam!
    Abban hogy én senki vagyok, nincs semmi különleges, nem tartozom sem a szocialista, sem a liberális, sem a fideszes klientúrába, értelmiségi holdudvarba, sem a talp(segg)nyalók közé!
    A hála nem politikai kategória! Ezt viszont nem én találtam ki!

  102. Cs.Pepe szerint:

    Te csak egy sima náci vagy, aki látens buzi vagy pont ezért vagy náci, mert elnyomod magadban a homoszexualitásodat! Te magad montad, hogy a férfiak nemiszervét nézegeted a wc-ben, remélem ezt is kilistáztad!

  103. ugró mókus szerint:

    Bonifác!
    Bocsáss meg nekem,hogy ellent mondok,de eddig az volt kommunikálva:Az egyetemek a Fidesz bázisai.Na most ,ha tüntetni mernek a tandíj ellen pardon diák hitel ellen akkor rögtön az mszp-ét sejtitek a háttérben.Az meg sem fordul a fejetekben,hogy próbálják szembesíteni Miniszterelnök urat(áldasék a neve)valamikori határozott kijelentésére miszerint”Ellenezzük a tandíj bevezetését”.Ha jól emlékszem még népszavazás is volt ebben a kérdésben is.

  104. Vátesz szerint:

    Nekem nem kell nézegetnem más cerkáját, elég ha megnézem hol van a füled! 0.2 sec alatt megmondom, ki hová tartozik! Nincs ebben semmi különös, már Gordonnak is megírtam, nem magyarosítani kell, hanem meggondolni, mielőtt valaki idejön a kerekfejűek (turániak) országába! Csókoltatlak, te azért csak nézegesd más cerkáját, vagy konzultálhatsz is Miklós nevű párttársaddal!

  105. felix szerint:

    Bonifác!
    Vakvágányon vagy.
    Az orvosok megtartását nem az oktatásügynek kell megoldania.

  106. ugró mókus szerint:

    Azzal hogy nem honorálták szolgálataidat az említett pártok csak magadat minősíted.Mert tudod aki ide is meg oda játszik azt nem nagyon szeretik ám azok a “derék” politikusok.Úgy is írhatnám aki ide is árul meg oda is abban nem bíznak!

  107. felix szerint:

    Vátesz!
    A te fejed biztosan kerek.
    Seggfej.

  108. Vátesz szerint:

    Cs.Pepe egy hazug disznó! Megkerestem, mire gondolhatott, hogy én más cerkáját nézegetem. A kettősállampolgárságú képviselők összeírásának ügyéhez írtam:

    http://csepel.info/?p=23182#comment-145529 “A Jobbik bukott szlovák párt”
    Vátesz szerint:
    2012. november 29., csütörtök – 08:34
    Jobb ha nem pisilnek együtt az országház wc-jében a jobbikosokkal, mert még meglátják a cerkát!

    Nos, a bejegyzés nem rólam szól, hanem azokról akik félnek a parlamentben esetleges izraeli-magyar kettősállampolgárságuk miatt, hogy mit ne tegyenek! Szó sincs arról, hogy a jobbikosok buzik lennének, azért nem ajánlatos elöttük vizelni két centivel megrövidített fütykössel, hanem ha valaki annyira fél, akkor mindig pisiljen egyedül!
    Na te tahó Cs.Pepe, látod hogy hazugságban maradtál!

  109. ugró mókus szerint:

    Íme a tiszta fajú turáni aki ránézésre megmondja ki az árja.Hát ezért tartunk itt.Szép “új” világ csak kicsit dohos.

  110. Vátesz szerint:

    Felix, a kerek seggfej az jó, az a baj ha valakinek csapott segge, keskeny csípője, nagy melle, csámpás lába, keskeny feje van, s ráadásul a fülét is a nyakán hordja!

  111. ugró mókus szerint:

    Figyu ha valakit köröl metélnek (zsidó,mohamedán) nem vágnak le a hosszából,a hossz marad.Érted?

  112. felix szerint:

    Vátesz!
    Minden seggfej ezzel vigasztalja magát.
    Büszke árja segg ez a karriered.

  113. felix szerint:

    ugró mókus!
    Most döbbentetted rá arra, hogy nála elszúrták.

  114. Vátesz szerint:

    Ugró mókus, én nem játszottam két térfélen egyszerre, én kettős ellenzékből harcoltam! 2000. november 7-én, mind az MSZP, mind a Fidesz teljes mellszélességgel megszavazta a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződést! Ellene mindössze négyen szavaztak, Lenkei László és Füleki Rudolf (SZDSZ), Zelenyánszky Gábor (FKGP) és Samu Ferenc (MIÉP). Viszont tevékeny ellenzője én voltam csak Csepelen, még tüntetést is szerveztem, amit Csurka nem engedett megtartani, továbbá Csepelen sok helyen ki volt ragasztva az általam készített Manhattan-es plakát, “Manhatten lesz-e neve, Panamávan épül vagy Tibetbe’, Csepelen, a szigetcsúcson, kétszáz hektár potom áron!”, s rajta az Urbs Kft. által készített pokolitornyos látványképpel! Minden rendezvényen, tárgyaláson ott voltam, mint a MIÉP szakértője, s kifejtettem a véleményem a velenceilagunás, pokolitornyos, hagymázas elképzelések meggátlására. Végül a kegyelemdöfést megadtam a szindikátusi szerződésnek, a Városfejlesztési Bizottság 2003. március 13-i ülésén, ahol az érveimmel kétvállra fektettem a Wallis 128MFt-os számlája mellett kiállókat, s egyetlen ellenszavazatommal, négy tartózkodás mellett megbuktattam a legangyobb magyarországi ingatlanmachinációt!
    Sem az MSZP-től, sem a Fidesztől a mai napig egy köszönő szót nem kaptam, a megspórolt 3.8Milliárd 1%-os sikerdíjáról nem is beszélve!

  115. Cs.Pepe szerint:

    Vátesz köszi hogy kikerested, nekem erre nem lett volna időm, ez a hozzászólásod bizonyítja, hogy más cerkáját nézegeted, különben ez hogy jutna eszedbe. Buzi náci, ez már milyen ciki :), de végülis a jobbikban pornosok, bünőzök vannak, te is oda férsz :)!

  116. Vátesz szerint:

    Ugró mókus, a tisztafajú (helyesen fajtájú, a rassz ezt jelenti) turáni tényleg meg tudja különböztetni a szögletesfejű árját (németet, pl. Frau Merkel) és a felfordított trapézfejű (csapott ékfejű) szemitát. Mi ebben a különös, a kínai palotapincsit is meg tudom különböztetni a pulitól is meg az afgán agártól is! Aki meg az indiai eredetűeket nem tudja megkülönböztetni, az színvak! Csókoltatlak benneteket, a politikai korrektségetekkel együtt!

  117. Cs.Pepe szerint:

    Vátesz ezek szerint neked felfordított trapézfejed van, és hosszában levágott cerkád! Már értem miért lettél ilyen, orvos látott már?

  118. ugró mókus szerint:

    Szóval tisztelt admin.
    Hányszor kell még megkérdezni,hogy a fasiszta söpredéket mikor tiltja ki egy darabig az oldalról.Amiket ez a féreg írogat azt hiszem kimeríti az izgatás fogalmát.Persze értem én kell a szavazat mert a végén szarba lesztek.Szomorú ha ilyenek kegyeit is keresitek.Akkor tényleg szarba vagytok.

  119. felix szerint:

    Vátesz!
    Nem az a szemét aki meg tudja különböztetni, hanem aki megkülönbözteti, ha turáni ha nem.
    Neked sikerült selejtnek maradnod az állítólagos turániságoddal együtt.

  120. Vátesz szerint:

    Az én kerek, turáni fejem megnézheted a valasztas.hu-n. Te biztosan nem vagy turáni, vagy csepeli árja vagy csepeli szemita vagy, úgyhogy nézz a tükörbe vagy gondolkozz el a felmenőiden, hogy svábok voltak-e, vagy más okból viseltek németül hangzó nevet!

  121. felix szerint:

    Vátesz!
    Ha te turáni vagy akkor remélem, hogy én nem.
    Nem szeretnék azzal a szeméttel ami te vagy egy rasszban lenni.

  122. Cs.pepe szerint:

    Nekem sváb nevem van? Ezt honnan veszed, kedves kerek fejű nácikám?

  123. Vátesz szerint:

    Szóval, kedves admin, mikor tiltja ki ezt a komcsi söpredéket, aki nem átall buzizni, meg nácizni, holott sajátmaga az!
    Azt hiszitek komcsik, választást nyerhettek Csepelen! Nem fogtok, jobb ha bejelentkeztek a gazdáitoknál Tárnokon, ott esetleg lehet még esélyetek, amíg az ottani kulákivadékok ki nem ismernek benneteket! Aztán meg meséljétek már el, ha nyerni akartok, miért nem tudtok már szerkeszteni egy vörössárga honlapot/blogot, ahol kedvetekre nácizhatnátok. Impotens banda vagytok, abból próbáltok megélni, hátha a Fidesz hibázik! Ha hibázik is, attól ti még országvezetésre képtelen, hazaáruló tehetségtelen banda maradtok!

  124. felix szerint:

    Vátesz!
    Most éppen ifdeszes seggben van a nyelved?

  125. Vátesz szerint:

    Tőlem lehetsz akár szemita is, szabad az identitásválasztás!

  126. Cs.pepe szerint:

    Vátesz szerinted mi vagy, ha az embereket származás szerint ítéled meg és a wc-ben a férfiak cerkáját nézegeted? Buzi náci, ennyi, magyarázhatod, de az vagy. Pont illesz a jobbikba.

  127. felix szerint:

    Ha ilyenek a turániak akkor inkább.
    Tudod köztük több a Nobel díjas.

  128. ugró mókus szerint:

    Na ide figyelj te rohadt fasiszta,hogy az anyád picsája lett volna szecskavágó amikor születtél.Egy féreggel kevesebbet kéne elviselni.Előszőr is folyton te buzizol,másodszor te különböztetsz meg mindenkit vallása,bőrszíne,politikai hova tartozása szerint.Te turáninak tartod magad akkor gondolom te Árpáddal jöttél.Ezt be kéne bizonyítani,mert hisz a család fád az tiszta nincs benne senki csak turáni.Szánalmas és undorító féreg vagy.

  129. Vátesz szerint:

    Semmi kifogásom a Naturei Karta elveit valló zsidók ellen! Engem nem zavarnak a Tórahívő vallásos zsidók, kifogásom a pokoli Talmudot követő zsidók ellen van, de bennük sem az zavar hogy a fülüket a nyakukon hordják!
    “Semmi bajom a Seychelle-szigetiekkel, igaz hogy eddig még egyet sem láttam, így negatív tapasztalataim sincsenek. Copyright Vátesz.”
    “A RÉTEN SZÁZFÉLE VIRÁG VAN, ÉS MIND A SAJÁT GYÖKERÉN ÉL! Copyright Vátesz.”
    “A tapasztalat az élet tanítómestere. Copyright Vátesz.”

    “Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan. Tamási Áron”
    Cs.Pepe, ez viszont rád igaz!

  130. Cs.pepe szerint:

    Én hitvány vagyok, miért, mert eltartalak? Én az összes jövedelmem után adót fizetek, amiből a te orvosi ellátásodat is fedezik, meg a nyugdíjadat is. Mégse mondom hogy neked ne adjanak, mert idióta vagy! Nem küldelek táborba, ne lövetlek a Dunába, elviselem, hogy létezel. Én magyar vagyok, te egy senki, aki nem érdemli meg, hogy itt éljen, de elviselünk.

  131. felix szerint:

    Vátesz!
    Tekintettel a tanulmányi versenyre te egy díjnyertes féreg vagy.
    Egy nagy szart vagy te turáni.
    Egy szakmailag megbukott pótcselekvő vagy.
    Aki még a saját farkával sem tud mit kezdeni, ezért foglalkozik másokéval.

  132. Vátesz szerint:

    Ugró mókus, a buzizást Cs.Pepe kezdte, miután én leírtam, hogyan égettem be az mszp-s politikusokat!

    http://csepel.info/?p=23523#comment-147913 “Orbán: Továbbra is ingyenesnek kell maradnia az oktatásnak”
    Cs.Pepe szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:36

    Vátesz tudja az asszony hogy a fiú wc-ben a férfiak nemiszervét vizsgálgatod? …uzi-e vagy?

    Jobb ha visszaolvassátok, amit írtatok, mert a mocskolódást ti kezdtétek, miután kifogytatok az érvekből! Vonatkozik ez mind a négyetekre!

    Vátesz szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:41

    Mindenki magából indul ki! Cs.pepe, nem te vagy aki a 4-es VK-ben a kampány idején fuvoláztatott egy cigánygyereket a sátorban, amelyet valaki megmutatott Orosznak és kisérőinek. Az illető helyett kellett indítani a meggyilkolt, néhai Takács Józsefet, akinek a határidőig négy napja volt az ajánlószelvények összegyűjtésére! Ezt az embert gyilkoltatta meg párttársatok! Buzikért az MSZP-nek nem kell a szomszédba mennie!

    ebihal szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:47

    Vátesz!
    Nyögd már ki végre mit akarsz! Szobrot, lovagkeresztet, vagy egy zsák zsozsót?

    Cs.Pepe szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:50

    Remélem kilistáztad az itteni hozzászólásaid közül amikor azt elemezted kinek milyen a nemiszerve, te látens buzi. Ja és a hunhiren olvastam hogy a vátesz nevüek régi héber származásúak és komcsik. Ezt is listázd ki !

    felix szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:50

    Buzikért az MSZP-nek nem kell a szomszédba mennie!
    Hívás nélkül is mész vátesz?

    ugró mókus szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:51

    Ennél lejjebb már nincs.Tehát aki ellent mond az judeonáci,piszkos komcsi,haza áruló,libsi,csicska,buzi.Mondja valaki aki mindenre képes Wallis-t elüldözni,Gyurcsányt,Bajnait,Mszp-t megbuktatni,Szdsz-t felszámolni és ő még mindig senki.Szép karrier!

  133. Cs.pepe szerint:

    Vátesz te kezdtél más farkával foglalkozni, be is idézted az előbb, de ezt már elfelejtetted, nem csoda….Listáz tovább, ezt tudod csak.

  134. Vátesz szerint:

    Cs.Pepe, te tényleg hitvány és hazug alak vagy, ahogy az általad kifogásolt hozzászólás megkeresésével bebizonyítottam!
    Nem nekem kell szégyellnem magam, hogy szóbaállok veled, hanem a csepeli mszp-s politikusoknak, hogy nem találtak nálad alkalmasabb csicskást a csepelinfó rombolására!
    Te már megértél a kitiltásra!

  135. Vátesz szerint:

    Hazug Cs.Pepe, na akkor most kezdd el a visszafelé olvasást, minden hozzászólásnál ott van a beírás időpontja, egyébként meg időrendben vannak a hozzászólások!
    Csókoltatlak mind a négyeteket, ma sem a tandíjjal, hanem velem foglalkoztatok!

  136. felix szerint:

    Vátesz úgy csinál mintha ma kezdte volna a zsidózást.
    Amikor csak teheti megeszi, mert azt hiszi, hogy így különb, pedig tudja, hogy csak egy szerencsétlen megrekedt.

  137. felix szerint:

    Vátesz!
    A csepelinfót és a magyarságot hozzád hasonló antiszemita szarháziak járatják le.

  138. Vátesz szerint:

    “Beszéded fülemnek annyi mint a légyzümmögés!” Mika Waltari, Szinuhe.

  139. Cs.pepe szerint:

    Vátesz, te csökött agyú, kerek fejű náci, ezt mondtad:
    Vátesz szerint:
    2012. november 29., csütörtök – 08:34
    Jobb ha nem pisilnek együtt az országház wc-jében a jobbikosokkal, mert még meglátják a cerkát!

    Akkor nem foglalkoztál, mások cerkájával? Miért hazudsz? Hitvány alak pedig te vagy és nem vedd a szádra többet Tamási Áron nevét, nem vagy méltó hozzá, mint ahogy a magyarokhoz sem. Te nem turáni vagy, hanem egy szerencsétlen, buta, emberszabású, aki a saját sikertelenségét éli ki mások gyűlölésével.

  140. felix szerint:

    Szegény az élete egy kalap szart ér, semmi sem sikerült neki az életben ezért valakiket hibáztatnia kell.
    Amíg nem néz szembe saját magával addig mindig a megvetés lesz a sorsa.
    Egy megkeseredett senki aki csak “vetít”.
    Szánalmas.

  141. Vátesz szerint:

    Te idióta, demenciás Cs.Pepe! Te azt írtad, hogy én vizsgálgatom a férfiak nemiszervét, holott én a hozzászólásomban óvtam az izaeli-magyar kettősállampolgár képviselőket, nehogy együtt pisiljenek az országház wc-jében a jobbikos képviselőkkel! Te nemcsak hitvány és hazug vagy, hanem egy demenciás (öregségi elbutult) trotty is!

    http://csepel.info/?p=23523#comment-147913 “Orbán: Továbbra is ingyenesnek kell maradnia az oktatásnak”
    Cs.Pepe szerint:

    2012. december 16., vasárnap – 19:36

    Vátesz tudja az asszony hogy a fiú wc-ben a férfiak nemiszervét vizsgálgatod? …uzi-e vagy?

    http://csepel.info/?p=23182#comment-145529“A Jobbik bukott szlovák párt”
    Vátesz szerint:
    2012. november 29., csütörtök – 08:34
    Jobb ha nem pisilnek együtt az országház wc-jében a jobbikosokkal, mert még meglátják a cerkát!

  142. Dr. grün szerint:

    “Beszéded fülemnek annyi mint a légyzümmögés!”
    Itt az ideje elemet cserélni a hallókészülékedben! 😛

  143. felix szerint:

    Vátesz. Amikor valakiknek a cerkájáról írsz akkor éppen a valakik cerkájával foglalkozol.
    Ez ennyire egyszerű még az igazi turániaknak is.

  144. Cs.pepe szerint:

    Kerek fejű, turáni vátesz, ha valakinek a cerkájáról írsz, akkor nem valakinek a cerkájával foglalkozol? A demenciás szót az orvosodtól hallottad, ezt diagnosztizálta nálad?

  145. beluska szerint:

    A csepel.info fóruma kezd hasonlítani egy parlamenti vitanapra. Annyi különbséggel, hogy itt csak a képviselők tudják egymásról hogy ki-kicsoda. Kíváncsi lennék hány olyan hozzászóló van itt, aki teljesen független.

Itt lehet hozzászólni !