Ropták a társastáncot a Radnótiban

Csepel.hu

A csepeli Freetime Tánccsoport apraja-nagyja ropta a táncot a Radnóti Miklós Művelődési Házban kedden este, ahol a közönség a társastánc különféle műfajaiból láthatott ízelítőt. A táncbemutatót a Csepeli Művészeti Hét programsorozatának részeként rendezték meg.

Turcsány Gergely, a tánccsoport vezetője elmondta, hogy az egyesület 2009-ben alakult, és Csepel szinte valamennyi jelentősebb eseményén felléptek már. A csoport a csepeli tehetséges társastáncos fiatalokat fogja össze, tagjai rendszeresen és eredményesen vesznek részt versenyeken. Három párosuk bekerült a válogatott keretbe. Turcsány Gergely párjával, Bendó Csillával november elején megnyerték az országos bajnokságot. Az egyesület tervezi, hogy felveszi Csepel nevét.

A táncosok szép sikert arattak a nézők között, ezért valamennyi fellépő megérdemli, hogy név szerint megemlítessék. Íme, a névsor ábécé-rendben: Ács Nóra, Battyányi Szandra, Bendó Csilla, Dobos Richárd, Földi Bálint, Fülöp Milán, Gáll Bence, Gulyás Máté, Hoffer Réka, Hutka Mandula, Komáromi Ivett, Kovács Franciska, Mátyus Ákos, Maximilián Bernadett, Nyári Georgina, Pauer Berta, Perendi Dorottya, Perendi Kristóf, Perendi Matyi, Szabados Bettina, Telek Máté, Torba Regina, Tóth Anna, Turcsány Gergely.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !