A kerékpár szerepe a Budapest környéki utazásokban és a kerékpárszállítási igények felmérése

Csepel.hu

Illusztráció

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) “Budapesti kerékpáros közlekedés regionális fejlesztési lehetőségei” című tanulmányt készít, amelyben főként a Budapesten és a főváros agglomerációban közlekedők kerékpár szállítási igényeit és kerékpározási szokásait mérik fel.

A felmérés sikeréhez egy kérdőív kitöltésével lehet hozzájárulni, amelynek kitöltésében a kerékpárral közlekedőkre és a nem kerékpárral közlekedőkre egyaránt számítunk.A kérdőívet a http://www.bkk.hu/bicikli/felmeres/ címen lehet elérni és kitölteni.

csepel.hu

6 hozzászólás “A kerékpár szerepe a Budapest környéki utazásokban és a kerékpárszállítási igények felmérése” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    “Janics Natasa több pénzt akar
    Natasa nem hajlandó aláírni munkaszerződése közös megegyezéssel történő, szeptember végi felbontását. Az év végéig igényt tart havi 600 ezer forintos fizetésére, azaz 1,8 millió forintra, ennyit még ki akar szedni klubja, az EDF-Démász Szeged kasszájából. A bajnoknő és a klub megállapodása december 31-én jár le, de a szerb válogatottba visszavágyó Natasa már szeptemberben döntött, s erről értesítette klubját is. Vagyis szinte olyan, mintha felmondta volna szerződését.”
    Mint általában az egyszerűsített állampolgárok, akik jó pénzért jó magyarok?!
    Egy olimpiai bajnok klasszikusát idézném:
    “Ami jár az jár” ))) 🙂 (((

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/janics-natasa-meg-18-milliot-akar-a-szegedtol-2112881

  2. Schneider Ádám szerint:

    szerintem minnél többen szállítsanak kerékpárt a HÉV-en, azért épült az a kerékpárút, majd a tömegközlekedő gyalogolnak rajta.

  3. kiskovi szerint:

    Én vérnék egy kósa viccet is, de esetleg kuszaszemes cikk is lehetne, de gondolom még nem hagyták jóvá az adminoknak, hogy mit kellene ide gyorsan hazudni. Gyerünk srácok, ennél hülyébbeknek már nem tűnhettek..
    http://index.hu/belfold/2012/10/04/kosa_lajos_nem_ismeri_a_sajat_torvenyet/
    Avagy:http://www.origo.hu/gazdasag/20121004-apro-szurasok-es-nagy-vagasok-a-kormany-megszoritasi-listajan.html
    Idézek, mert ennél jobban én sem tudom megfogalmazni:
    “Ehelyett azonban inkább szögezzük le: ez a csapat tényleg ennyit tud. Nem arról van szó, hogy rossz tanácsadók félrevezetik a jóságos cárt, és még csak nem is arról, hogy az ellenfél tudatos aknamunkájának köszönhetően kerülne folyton nehéz helyzetbe a kormány.
    Nem, ők egyszerűn önmaguk legnagyobb ellenségei. Kormányzásnak nevezik a heti szintű politikai taktikázást, miközben teljesen minősíthetetlen színvonalon próbálnak létfontosságú kérdésekben dönteni. Amit ők gigászi küzdelemként élnek meg, az valójában csak a saját képességeikkel való birkózás. A valóságban csak egy felkészületlen csapat szerencsétlenkedik az általuk kormányzásnak nevezett színdarabban.”

    Ennyi, ezek tényleg ennyit tudnak, 2 éve még azt gondoltam, hogy valami fajta taktikázás van itt, de nem csak egyszerűen buták és többre nem képesek..

  4. rfxzrg szerint:

    A cikkíró kedvéért aki nem tud linket beilleszteni: http://www.bkk.hu/bicikli/felmeres

  5. Királyerdei szerint:

    Csepeli járőrök megmentették meg egy 30 éves férfi életét szombaton. A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint a gépkocsival járőröző két rendőr hajnalban a XXI. kerületi Badacsonyi úton talált rá a földön fekvő eszméletlen emberre. Miután észlelték, hogy már nem lélegzik, a két őrmester azonnal megkezdte a férfi újraélesztését, addig, amíg tapintható lett a pulzusa és visszanyerte eszméletét. A kiérkező mentők stabil állapotban vitték kórházba a férfit.

    (MTI)

  6. Gustavo Thoeni szerint:

    kiskovi!

    Igazad van (sajnos), ezek tényleg csak ennyit tudnak!

Itt lehet hozzászólni !