Életet mentettek a csepeli rendőrök

MTI, Inforadio.hu

A Csepeli Rendőrkapitányság a Norc.hu-n

Csepeli járőrök megmentették meg egy 30 éves férfi életét szombaton – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint a gépkocsival járőröző két rendőr hajnalban a XXI. kerületi Badacsonyi úton talált rá a földön fekvő eszméletlen emberre. Miután észlelték, hogy már nem lélegzik, a két őrmester azonnal megkezdte a férfi újraélesztését, addig, amíg tapintható lett a pulzusa és visszanyerte eszméletét. A kiérkező mentők stabil állapotban vitték kórházba a férfit.

5 hozzászólás “Életet mentettek a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. beluska szerint:

    Tiszta szívemből gratulálok a rendőrpárosnak. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy szemmel láthatóan több rendőr van az utakon.

    Több az igazoltatás, több az ellenőrzés – ezáltal jobb a közbiztonság érzetem. Remélem ez hosszú távon is így megy majd, kiváló előrelépés.

  2. vakker szerint:

    Ezt jól csinálták de azzal hogy több rendőr van az utcán csak a szubijektiv biztonság érzeted nő nem a közbiztonság ugyan annyi lakás betörés rablás van a ker.-ben mint eddig. Szánalmas nem azt kellene csinálni hogy kiállítani a rendőröket a Karácsony S. utcába hanem be kellene indítani a térfigyelő rendszert amit megszüntettek 2 éve annak lenne értelme és akkor tényleg nagyobb bizt. lenne. ja de abból nincs bírság nincs bevétel szánalmas.

    Ez az én véleményem.

  3. Bugi szerint:

    Több rendőr, jobb közbiztonság, kevesebb részeg hal meg az utcán.

  4. beluska szerint:

    Én azt vettem észre, hogy nem csak Csepelen több a rendőr a közterületeken. A belvárosban is ezt tapasztalom. Annak kifejezetten örülök, hogy reggelente több alkalommal is láttam rendőröket a Boráros téren a Hév – 4-6 villamos közötti szakaszán, így a reggeli kirakodóvásár, a “3 doboz sebtapasz egy százas, munkáskesztyűt” és társai eltakarodtak. Csak így tovább!

  5. Jeges mosoly szerint:

    Eltakarodtak. Kb. 10 percre. Azután ismét visszaszivárognak a drágák.

Itt lehet hozzászólni !