Akácos nő a Csepel SC lepukkant stadionjában

Sport 365, Csepel.info

A Sport 365 szerkesztősége egy olvasó képére lett figyelmes a Facebook közösségi portálon. Olvasójuk a Csepel Stadionról készített néhány fotót, amelyek a rideg valóságot tükrözik.

Olvasójuk a stadion egyik szektorában készített néhány fotót. A látvány egyértelmű: a lelátón már a betonozott lépcsőn keresztül is nő az akácos. A távolabbi képen jól látható, hogy gyakorlatilag az egész lelátót ellepi lassan a gyom.

A telephelyeivel és létesítményeivel több tízmilliárd forintot érő Csepel SC-t a kerület MSZP-s vezetése szervezte ki ismeretlenek tulajdonába. Az irányítást megszerző offshore cég lakóparkot és plázákat szeretett volna a sportlétesítmények helyére építeni, ám ezt a sportszerető emberek eddig sikerrel akadályozták meg. A sportlétesítmények helyzete azonban továbbra is kétséges. A Csepel SC kiszervezéséről a Vörös Csepel is részletesen beszámol.

Csepel.info

43 hozzászólás “Akácos nő a Csepel SC lepukkant stadionjában” bejegyzésre

  1. kozma53 szerint:

    Mikor elmegyek a stadion előtt mindig nagyot dobban a szívem sok szép emléket őrzök magamban,sok csodás sport eseményt.Fáj hogy szép lassan lepusztul minden és az enyészetté válik.Aztán jönnek majd valakik és majd azt mondják-Nem éri meg felújítani-és eldózerolnak mindent.Az ilyen őszhajú senkiknek mint én is csak az emlékek maradnak.Azok akikre felnézhettünk Fatér Karcsi,Kleibán(Csiga)Anti,TóthII.(Bózsi)József,
    Ughy Tibi,Gondos Tibi,Molnár(Duda)Dezső,Hunyadi(Benga)László,Kovács Janika Leirer Ricsi,Havalda testvérek,Buzek Laci,Tölgyesi(Teddy)Tivadar,Keszthelyi Misi bácsi.Reggelig lehetne sorolni Őket.A rendszer,módszer,gengszterváltás óta tart a klub mélyrepülése voltak fellángolások és segély kiálltások,de azok süket fülekre találtak.Valakiknek nagyon érdeke eltörölni ezt a nagy múltú klubot a hazai sportéletből.Bezzeg a nemzeti kincs háromszor lett szanálva a magyar adó fizetők pénzéből,meg Felcsút öntik bele a lóvét és közben nagy múltú klubok ,sportszakosztályok tűnek el.Amit látunk a képeken ez már nagyon a végjáték.Sikerült megint jól kipanaszkodni magam.

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azt nem veszik észre sokan Csepelen, hogy a kommunista fellegvárnak szétzúzásán éppen a magukat kommunistának hazudóak zúzák szét, tették, teszik teljesen tönkre, mert ők csak rombolni s nem építeni hivatottak.(tisztelet a kivétel) Munkálkodásuk eredménye szánalmas és végtelenül siralmas, sajnos nem csak Csepelen. Nem kevesen még mindig őket akarják vissza. Nosza mindent bele elvtársak, lángelméjűeké a nagy lehetőség!

    13:53 igen a NAGY ÉS MÉLTÓ NEVEKET SZINTE VÉGTELENÜL LEHETNE SOROLNI. Nem kevesekkel pl. Gondos Tibi, Kleibán Anti, Tóth II Józsi, Ughy és még másokkal megadatott a sors által, hogy velük játszhassak. Na és a BUZEK LACIÉKRÓL, ARRÓL A CSAPATRÓL MÁR TÖBBSZÖR ÍRTAM! Sorolhatnánk szinte valamennyi szakosztályból kiemelkedőeket is!

  3. kozma53 szerint:

    Én úgy tudom és lehet,hogy rosszul de Kiss Imre és dr.Szieben László által fémjelzett időben kezdődött a klub mélyrepülése.Vajon most mit éreznek?

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Akárkivel is kezdődött (neveket nem akarok írni) nekik nincsen lelkiismeret furdalásuk, mert ők gátlástalanok.
    Mindenesetre, nekem is elszorul a szívem, különösen, hogy szinte köztük éltem, na és az a rengeteg közös emlék. Vajon Csepel lakossága, miért csak sopánkodik, s miért nem fog össze, s áll a sarkára? Sokkal kisebb lélek számú vidékieknek van első v. másodosztályú csapata. A színvonal az már más kérdés. Nézzétek meg, az egykoron szebb napokat látott Cs. Papírgyár v. a Posztó pályáját, milyen állapotok vannak. Ez utóbbi két pályán különb meccseket játszottak, és a 25-ös Építők, előbb a Jedlik mögött, majd Csillagtelepen. De hát kinek fáj ez manapság? Egyáltalán érdekel ez még valakit, amikor a “szalmaszálon beszívott” oxigén után kapkod az ország lakosságának nagy része, mert valahogyan megakarja élni a holnapot.
    Mostanában gyakran jut eszembe, Sánta Ferenc: Sokan voltunk c. novellája. Gondolkodjanak el

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Vajon miért nem fog össze Csepel, de akár az ország, hogy egyfajta lendületet vegyen, egy jó irányba? Szerintem, mert mindenki belefáradt a min. 22éve tartó (inkább 1945 óta) szakadatlan hazugságok feldolgozásába, mert nem lehet hazugságban a teljes becsapottság állapotában élni. ÉLETIDEGEN AZ EMBERTŐL! Miközben a létéért küszködik családjával.

  6. csaba péter szerint:

    No azt írjátok ide amit a Fidesz ad Csepel sportjához!
    Mert ha rajtuk múlna már szántó sem lenne a helyén.

  7. csaba péter szerint:

    Azt azért ide kell írni , hogy míg egy óvodai csoportszoba avatásra mind három alpolgármesternek plusz a vezérnek is van érkezése, addig a Csepel SC 100 éves jubileumára a kerületi vezetés csak a 113- ik cugsz führerét küldte . örök szégyenéül a csepeli Fidesznek.
    Míg egy Budai neve nincs sc 100 éves évfordulóját Orbán et személyes jelenlétével tisztelte meg , ide a Fidesztől a döglött ló sem tolta el a pofáját .
    Szemetek vagytok ezt az Nagyapó , Manitu sem mossa le rólatok .

  8. kozma53 szerint:

    Kedves Gondolkodó!
    Igazán kedves Tőled,hogy időként szólítottál meg,de ez nem probléma mert én már voltam minden elfér ez is.Szóval hogy van az hogy a jelenlegi vezetés képtelen volt tiszteletét tenni egy patinás centenáriumát ünneplő klub ünnepségén részt venni.Valamikor én is játszottam az általad felsorolt pályákon,sőt büszke vagyok rá,hogy a papírgyár igazolt játékosa voltam 1973-ig.Soha nem fogom letagadni,hogy csepeli vagyok lehet bármilyen rendszer ,mert csepelinek lenni büszkeség még akkor is,ha folyton egy bizonyos jelzővel illetik.Kéretik tudomásul venni CSEPEL soha nem volt vörös-ahogy édesapám mondta-ahogy az akkori vezetők szerették volna,vagy ahogy a mostani vezetők szeretnék bemutatni.Szar emberek meg minden hol vannak.Minden pártban és a közéletben is.

  9. Manitu szerint:

    Azt is vegyük hozzá, hogy a kerületnek azért nincs semmi köze a Csepel SC-hez, mert a szocialista elvtársak kimutyizták a vagyont. És azt is tegyük hozzá, hogy bárki is az ismeretlen tulajdonos, amelyik kivérezteti a sportot, nem fideszes, és nem is jobboldali, hanem szinte biztosan az MSZP-hez közel álló. Podolák Györgyék aligha adták volna oda olyannak ezt a hatalmas vagyont, akit nem elvtársként köszöntöttek.

    Ugye Csaba elvtárs?

  10. kozma53 szerint:

    Manitu!
    Ha a jelenlegi vezetés annyira szívén viseli Csepel sportját akkor miért nem szerzi vissza a kerület jogos tulajdonát,hiszen minden hatalmi ág az ő kezükben.Vagy talán nem is akarják?Miért jogos tulajdon mert ez a sporttelep még a háború előtt épült és azóta is ott áll.Ha kimutyizták akkor azt vissza is lehet mutyizni.

  11. hajós szerint:

    Sose volt a kerület tulajdonában a sportklub. Németh Szilárdot az zavarja, hogy ő nem tudta rátenni a kezét.

  12. Gordon szerint:

    Ha fiatalon odamennek a gazhoz, megfogják és kihúzzák, akkor nem nő ekkorára.

    Persze ha az elvtársakon múlt volna, akkor stadion se lenne. Szomorú amit az mszp a csepeli sporttal tett.

  13. hajós szerint:

    Gordon a sportot csak a fotelből ismeri.

  14. kozma53 szerint:

    Gordon!
    A mondat úgy helyes amit a csepeli sporttal tettek,párt állásra való tekintet nélkül.Mert sem a mindenkori sport vezetés sem a mindenkori politikai vezetés nem állt ki ezért a klubért a rendszer,módszer,gengszterváltás óta.Sajnos ez most sem lesz másképpen.

  15. Perspektíva? szerint:

    “Ángyán József: Csőd felé viszik a vidéket

    Egy paraszthajszál választotta el a volt államtitkárt attól, hogy nem jelentett be új mozgalmat, de így is olyan keményen beszélt a kormányról, mint fideszes még soha. Csődbe viszik a vidéket, nem ezt ígérték.”

  16. Gordon szerint:

    Szó sem lehet “pártállásra való tekintet nélkül” féle dumáról, mert a maszop és podolákék 16 éven át uralkodtak a csepeli sportéleten (egyesek szerint élőködtek). Azt csináltak amit akartak. A felelősségük a csepeli sport tönkretételében egyértelmű, megkerülhetetlen és oszthatatlan.

  17. Gordon szerint:

    hajós szerint:
    2012. október 03., szerda – 18:12

    “Gordon a sportot csak a fotelből ismeri.”

    Nincs fotelem.

  18. Perspektíva? szerint:

    Belföld

    Ángyán: Csőd felé viszik a vidéket

    Plankó Gergő
    2012. október 3., szerda 17:02
    |Indexről

    “isztességtelenebb a mostani helyzet, mint a szocialisták alatt, ők legalább nem is ígérték, hogy a kis és közepes gazdaságokat támogatják – mondta Ángyán József fideszes képviselő. A volt vidékfejlesztési államtitkártól lemondása óta már megszokhattuk, hogy nem fél szembemenni a kormánnyal, de mostani szereplése talán az eddigi leghatározottabb volt. Egy paraszthajszál választotta el attól, hogy nem jelentett be egy új mozgalmat, ami kapával-kaszával megy neki a magyar oligarcháknak.”

  19. Bugi szerint:

    Az egy sértődött hülye. Ez meg nem Ángyánról szól, hanem a szomszéd telken ellopott milliárdokról.

  20. Perspektíva? szerint:

    T. Bugi!
    Kattints rá az Indexre és olvasd el, mielőtt sértegetsz valakit.

  21. kozma53 szerint:

    Bugi!
    Ezt nem hiszem el tehát nekik szabad lopni.Nem más mint egy volt államtitkár fedi fel a viszáságokat tehát van rálátása.Az más kérdés miért nem akkor borított mikor felelős beosztásban volt.

  22. kozma53 szerint:

    Bocsánat,de ez nem CSEPEL sportjáról szól.Én kérek elnézést.

  23. kozma53 szerint:

    Bugi!
    Hat év múlva is ez lesz a véleményed?Mert ezek a fijjug sem fognak tenni Csepel sportjáért.És miért hat év?Mert a következő választást is megnyerik.Sajnos.

  24. kozma53 szerint:

    Még egy ici-pici apróság miért nem akkor borított Szilárdka keménye amikor állítólag elkezdődtek a mutyik?Talán várt valamit?

  25. robi szerint:

    Ha jól tudom, a terület magántulajdonban van.
    Akkor meg mi köze hozzá a Sport 365 szerkesztőjének, hogy mi van más telkén?
    Tán nem tudja, mi lett az országban több száz pálya sorsa?

    Egyébiránt már megint megy a hülye gyerekek etetése.
    Ma Magyarországon nem a sportszertő emberek akadályozzák meg a lakóparkok építését, hanem a válság. Ha igaz lenne a süketelés, akkor miért nem akadályozták meg a “sportszerető” emberek a pályák eladását még 2008 előtt?

  26. Tóth Kati szerint:

    Meg kell kérdezni Podolák elvtikét,mit tett a Csepel SC felvirágoztatásáért.

  27. kozma53 szerint:

    Tóth Kati!
    Hat év múlva megkérdezhetem Tőled én is ezt?Mert tudod a “politikus” mind egyforma hazudik mind.

  28. felix szerint:

    Az a gond ezzel az akáccal, hogy senkit sem zavar a kilátásban, mert akkor nem lenne ott.

  29. nagyapó szerint:

    Mintha a felcsúti sportakadémia egy adakozó 50 ha-os birtokán létesült, amit 50 évre ingyen bocsátotta a sport rendelkezésére. Ki lehet? Gyurcsány(i), libás Bajnai, vagy ki?
    Csepelen ki az, aki adott a sportra és nem kivett belőle?
    Idétlen komcsik! A polgármester hogy tudná rátenni a kezét az SC-re? Adjanak ötleteket, mert az ellenkezőjét, ellopni, azt tudták.
    robi! Kik azok a magánemberek, akiknek tulajdonában van az SC?
    Hogyan került hozzájuk?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  30. felix szerint:

    Szemétláda!
    50 évre kölcsön adom neked a csepeli telkemet.
    Te meg építs rá mindenféle ingatlant.
    A kérdés csak az, hogy vagy e olyan hülye mint az állam vagy az aki Orbán telkén beruház.

  31. Gordon szerint:

    Ezen a stadionon látszik, hogy évtizedek óta nem költöttek rá. Még egy mázolás se volt. Mindent felzabál a rozsda, felver a gaz. Mintha totál gazdátlan lenne.

    Egyébként Takács mennyit fizet azért, hogy használja a létesítményt a csapata?

    Lelakni könnyű…

  32. hajós szerint:

    A Csepel SC honlapjáról:

    “A Csepel SC Alapítvány támogatói (szponzorai) és saját bevételei révén elérte, hogy az elmúlt 5-6 évben az egyesületek sem az ingatlanok használatáért, sem az ingatlanok fenntartásáért (áram, víz, csatorna díjak, fűtési költségek, karbantartás, pálya építés, takarítás, stb.) nem kellett, hogy fizessenek, az Alapítvány lényegében térítésmentesen tudta biztosítani az összes egyesület sportolója számára a sportolási lehetőséget. Az Alapítvány 2010-től már nem részesült állami vagy önkormányzat támogatásban sem, így az évi 100 millió forintot meghaladó működési költségeket teljes egészében magán forrásból kellett előteremteni (a helyi önkormányzati támogatás korábban is csak szerény mértékben járult hozzá a költségvetéshez).
    Az Alapítvány és ezzel együtt a csepeli sportélet legnagyobb támogatója az az Indotek cégcsoport, amelynek cégei Csepel egyik legnagyobb adófizetői, valamint legjelentősebb tulajdonosai/üzemeltetői a régi Csepel Művek területén lévő ipari területeknek.”

    “Az Alapítvány sportlétesítményeinek állapota már jó ideje nem felel meg a XXI. századi követelményeknek, az üzemeltetés-karbantartás költségei fokozatosan nőnek, miközben az állami-önkormányzati sportcélú források országos és helyi szinten is megszűntek (egy-két szerencsés sportágat és egyesületet leszámítva).”

    Innen: http://csepelsca.hu/index.php?pg=menu&id=10

  33. hajós szerint:

    A gaz egyébként egy lezárt, használaton kívüli szektorban nő.

  34. Gordon szerint:

    Folyamatábra stadionbéli gazoláshoz:

    Szektor kinyit. Ember bemegy. Gaz elpusztítódik. Maradványokat ember kihoz. Szektor bezár.

  35. Gordon szerint:

    100 millióért tépik a gazt?

    Megyekmegyekmegyek….

  36. robi szerint:

    Gordon azt hiszi, nagyot mondott.
    A fél országot felveri a gaz, eszi a rozsda, pedig van gazdája. Csak körül kell nézni.

  37. Perspektíva? szerint:

    A Népszabadság cikke alapján az Indexről infó

    “Ángyán: Csőd felé viszik a vidéket

    Plankó Gergő
    2012. október 3., szerda 17:02

    Tisztességtelenebb a mostani helyzet, mint a szocialisták alatt, ők legalább nem is ígérték, hogy a kis és közepes gazdaságokat támogatják – mondta Ángyán József fideszes képviselő. A volt vidékfejlesztési államtitkártól lemondása óta már megszokhattuk, hogy nem fél szembemenni a kormánnyal, de mostani szereplése talán az eddigi leghatározottabb volt. Egy paraszthajszál választotta el attól, hogy nem jelentett be egy új mozgalmat, ami kapával-kaszával megy neki a magyar oligarcháknak.

    Kilövési engedély
    A hangulatot Ángyán mai Népszabadság-interjúja alapozta meg, amiben többek között arról beszélt, már kiadták rá a kilövési engedélyt, a párt pedig biztosan nem számol vele 2014-ben, de a kormány egyébként is elbukhat vidéken a földügyek miatt. Arra a felvetésre pedig, hogy miért nem alapít pártot, így válaszolt: “sokan kerestek. Voltak polgármesterek, akik azzal hívtak fel, hogy az egész falut hozzák a választásokon. De ne szaladjunk ennyire előre”.

    Ilyen előzmények után G. Fodor Gábor-i értelemben vett politikai gondolkodó legyen a talpán, aki nem olyan várakozásokkal indult volna egy rendezvényre, ahol Ángyán Szabó Rebeka LMP-s képviselővel és Bovéval beszélget, hogy itt akár az új szervezet körvonalait is megláthatja.

    Idáig aztán mégsem fajult a helyzet, bár nem volt sok híja. Ángyán szerint előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz egy paraszti mozgalom elindulása (a Bové-féle Via Campesina mintájára) – ezen a ponton mégsem egyenesítette ki ott helyben a kaszáját, hanem azt mondta, egyelőre folytatja a próbálkozást párttársai meggyőzésével.

    Ángyán József
    Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index
    Rosszabbak, mint a szocialisták
    Azt eddig sem tette zsebre a kormány, ahogy Ángyán a földbérlet-pályázatokról beszélt (illetve hozta nyilvánosság elé a Fidesz-közeli nagyvállalkozó, rutinos földpályázat-nyertes Nyerges Zsolt ügyeit), most viszont a szokásosnál is keményebb volt. “Én magam is hittel mondtam az embereknek, hogy a kis és közepes gazdaságokat fogjuk támogatni” – mondja Ángyán, aki szerint abból a szempontból a helyzet most már tisztességtelenebb, mint a szocialisták idején, hogy ők legalább nem is ígértek ilyesmit.

    Lemondása óta elkezdte összeírni az állami földpályázatok nyerteseit megyénként. Az eddigi tapasztalatok szerint a meghirdetett földek nyolcvan százalékát 25 érdekeltség szerezte meg.
    Ángyán szerint a kormány azért védekezhet azzal, hogy helyben élő, családi gazdaságok nyerik a pályázatokat, mert a maradék 20 százalék valóban ilyenek között oszlik meg.

    Öngyilkos stratégia
    A volt államtitkár szerint öngyilkosság, hogy az állami földterületek nagy részét tőkés társaságok szerzik meg spekulatív céllal, miközben rengeteg embernek biztosíthatnának megélhetést. Ezt először a falu érzi meg, de a munka nélkül maradó tömegek hamarosan a városokat is elérik. Ángyán szerint annál, hogy hazudtak, még nagyobb baj, hogy a csőd felé visszik ezzel a vidéket. Példaként említette Mészáros Lőrincet, Felcsút polgármesterét, aki különböző érdekeltségein keresztül több mint 1300 hektár földet szerzett meg.

    José Bové
    Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index
    Ángyán szerint még nincs minden veszve, a pályázatok felülvizsgálatával (például azzal, hogy százból ne érjen negyven pontot a pályázatok szubjektív bírálata), még meg lehet állítani a folyamatot. Ha azonban az nem jár sikerrel, könnyen lehet, hogy látjuk még az egykori államtitkárt, amint egy új parasztmozgalom élén éppen lebont valamit.”

    T. ADMIN AZ INFORMÁCIÓ SZABAD ÁRAMLÁSA, A VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁS SZABADSÁGA MINDENKI MEILLET.
    Tisztelettel kérlek ne töröld az infót, mert joga van mindenkinek hozzájutni, még akkor is, ha az nem mindenkinek hat kedvezően.
    KÖSZÖNÖM.

  38. Manitu szerint:

    Gondoltam, hogy Felixet is onnan fizetik. Fórumozókra van pénz, a stadiont rendbe tenni nincs. Persze érthető, hiszen mindannyian tudjuk, hogy oda nem stadiont, hanem lakóparkot szeretnének építeni Felixék.

    Így megy ez. Nem idézném nagyapót, de maximálisan igaza van.

  39. roberto szerint:

    Azt azért elfelejti mindenki, hogy a csepeli sport hármas össztűzben van. Önkormányzat, Indotek, Sportolók. Ebből kinek mi a célja? Önkormányzat: visszavenni a stadiont, de nem teszek érte semmit,(pedig régen a tüntetésen még ott volt Németh Úr Takács mellett) Indotek: hagyni lepusztulni az egészet és majd úgyis szétesik magától, sportolók: hát igen, ők minden tiszteletet megérdemelnek, mert néha embertelen körülmények közt is teszik a dolgukat. Tudtok olyan helyet az országban ahol egy volt nb1-es játékos, ma pro-licences edző, hengerli a pályát, és edzés előtt kézzel tépi a füvet? Én tudok ilyen edzőt, ki kell jönni a Stadionba Csepelre és megtaláljátok. A magunk erejéből csinálunk mindent, otthonról hozott fűnyíró stb. és amíg mi ott leszünk addig van remény hogy a csepeli sport ismét a sziget fellegvára legyen. Bár egyre gyengébbek vagyunk, és helyzetünk egyre kilátástalanabb, de ami éltet bennünket, az a remény, hogy egyszer minden szépre fordul.

  40. felix szerint:

    Manitu!
    Na ne röhögtess.
    Te meg a gondolat, ez még viccnek is röhejes.
    Félixet meg nem fizetik, mert nem kell.
    Megélek a tisztes nyugdíjamból./gondolom a tisztest nem hagyod ki, direkt neked írtam/.
    és az önfoglalkoztató iparomból, melynek alapja az kb. 90-100 tanfolyam amit itthon és az NDK.-ban elvégeztem az életem folyamán.
    Azt javasolom neked, hogy fend a kaszát, mert az elsősorban leszel azok között akik elzavarják a FIDESZ-t, és teli torokból üvöltik majd az új jelszavakat.

  41. G21 szerint:

    Gordon szerint:
    2012. október 03., szerda – 21:46
    Ezen a stadionon látszik, hogy évtizedek óta nem költöttek rá. Még egy mázolás se volt. Mindent felzabál a rozsda, felver a gaz. Mintha totál gazdátlan lenne.

    Egyébként Takács mennyit fizet azért, hogy használja a létesítményt a csapata?

    Lelakni könnyű…

    Tehát Gordon azt mondja, hogy évtizedek óta. Azaz legalább húsz éve.
    Na akkor nézzünk csak néhány fontosabb dolgot ami létesült 1992 óta csak a központi sporttelepen: 1994: az országban elsőként video-matrix tábla a stadionban. Tudom, ma már elavult és nem is működik, de akkor nagy szám volt. 1996: Fitness Center, Labdarugó főépület, rekortán futó pálya, amin (és a stadionban) megrendezték a jubileumi 100. Magyar Atlétikai bajnokságot, aztán 101 és 102-t is.
    Folytathatnám, de szerintem elég lesz ahhoz, hogy Gordon belássa, mekkora baromságot írt. Nem beszélve arról, hogy megint Takács Krisztiánt támadja, aki legalább tesz is valamit a csepeli sportért, nem csak beszél róla….

  42. "?!" szerint:

    Mielőtt leközöltétek az “Akácos nő a Csepel SC lepukkant stadionjában” című bejegyzést, szétnézhettetek volna Csepel frekventált területein és láthattátok volna, hogy a fenti képen látható akácfa hajtásokhoz hasonló méretű gyomnövények díszítik a II. Rákóczi Ferenc út páros oldalán, a HÉV sínek és az útszegély közötti területet, a Sétáló utca és a Szent Imre tér közötti szakaszon!

    Tehát előbb a saját házatok táján kellene söprögetni, és csak utána más portáján!

    Megjegyzem, hogy a gyomnövények között disznóparéj is található ezért Gordonnak és Manitunak érdemes odamenni gyomot irtani, mert rögtön táplálkozhatnak is a nekik való növényekkel!

Itt lehet hozzászólni !