Szívszorító! Ezt történt halála előtt Zámbó Jimmyvel

Tv2, Hír24, Csepel.info

Eddig nem hallott hangfelvétel került elő Jimmyről. Az interjú az énekes halála előtt két hónappal készült egy rádió részére, ám a tragédia miatt soha nem került adásba -adta hírül a Tv2-re hivatkozva a Hír24.hu.

A király testvére most megmutatott a felvételből egy részletet, melyben Jimmy arról beszél, semmiképp sem szeretne médiasztár lenni, próbálja kerülni az efféle dolgokat. Marietta könnyek közt mesélte el, hogy mennyi titkot tud testvéréről, olyanokat is, amelyekről senki más nem tud. A hangfelvételből az is kiderült, hogy Jimmy halála előtt egy önálló showműsorra készült.

„Éjszakákat töltök a stúdióban. Bár minden erőmmel azon vagyok, hogy ne legyek médiasztár, mégis köszönöm a közönségnek, hogy szerzőként és énekesként ilyen magasra emeltek, de nekem ennyi elég”- meséli a hangfelvételen Zámbó Jimmy.

Marietta a TV2 Mokkájában azt is elmesélte, hogy Jimmy rengeteg munkája közben csak az édesanyja szavára hallgatott.

„Voltak olyan éjszakák, amikor felhívta az édesanyánkat és az ő véleményét kérte ki, mert éppen befejezett egy dalt. Anyukám meghallgatta és örömmel adott tanácsot, az éjszaka kellős közepén” – mesélte Marietta.

hir24.hu

18 hozzászólás “Szívszorító! Ezt történt halála előtt Zámbó Jimmyvel” bejegyzésre

  1. Jeges mosoly szerint:

    Nem unalmas még ez az álszent ökör? Még hogy nem akar médiasztár lenni… Szánalmas volt, amikor a piacon testőrökkel körülvéve zabálta a sült kolbászt átvedelt éjszakák után hajnalban a susogós gatyájában. Juthatott volna nekünk más is Csepelen. Az undorító pereputtyától meg hánynom kell. Marietta meg a többi sötét… Király, korona meg a többi nyálas giccs…

  2. Tóth Mária szerint:

    Sajnálom, de egyetértek az előttem szólóval! Uncsi már.

  3. Gordon szerint:

    De azért amit csinált ahhoz nagyon értett és abban nagyon tehetséges volt. Inkább ilyen példaképek, mint a zeneileg nagynulla pityingerek (tényleg: nem akar már közti lenni?) 🙂

  4. Jeges mosoly szerint:

    Szerinted

  5. Gordon szerint:

    Igen, “szerintem”, azért is van ott a nevem után, hogy “szerint”. 🙂

    Olvasás!
    Szövegértés!

  6. krapulax szerint:

    féleszű félcigány család, tipikus felkapaszkodott bugris bunkó az egész família, a drogos bűnöző fiáról meg nem is beszélve:

    két éven keresztül hordta a Tomoriék által előállított gázolajszerű anyagot fuvardíj nélkül. Ezt kétes minőségű és eredetű árut kevesen tudták „rendőr- és fináncbiztosan” leszállítani. Hiszen Lajosbá’ huszonöt évet húzott le az ÁFOR-nál, vén rókának számított és mindenki ismerte. G. Lajos ingyenfuvarhoz kísérőt kapott, nehogy az olajért kapott árból levegye a saját jussát. Elmondása szerint később előfordult, hogy éppen Veréb István Zsolt, az elhunyt sztárénekes Zámbó Jimmy nevelt fia kísérte egy motorral és fenyegette őt életveszélyesen. Lajosbá’ szerint nem csupán ő járta így az országot, bevett szokás volt a maffiában, hogy rabszolgasofőrök nyomták a pedált, valamilyen „tartozást” dolgozva le.

  7. Lakó1214 szerint:

    Halálakor az RTL felkaroltja volt. Most a család a fideszes tv2-nél próbálkozik? Biztos kell a pénz, szánalmasak, hogy nem hagyják békében nyugodni.

  8. Gustavo Thoeni szerint:

    Én egyszer összefutottam vele a Csikó sétányi Plusban.
    Normálisan vásárolt, ha megnézték mosolygott és köszönt.
    Emlékszem a JIMMY-1 rendszámú Mercijére, mindig udvariasan közlekedett, előzékeny volt a gyalogosokkal és a többi közlekedővel szemben is, nem úgy mint sok mostani tapló akiknek a Trabantnál jobb autó van a segge alatt.

  9. Jeges mosoly szerint:

    Gordon!
    Nem azért írtam, hogy szerinted, mert nem értettem, hogy szerinted így van, hanem azért mert szerintem nem így van. Nyugodtan olvasgass és értelmezz szöveget. Rád jobban rád fér, mint akiknek ajánlgatod.

  10. Vargabi szerint:

    Most meg a fia, Zámbo Krisztián az X faktorban…..

  11. Jeniszej szerint:

    A Király méltó utódja a fia.
    Csak az irigy kultur barbárok nem szeretik!
    Magyarul énekelt a Király és most a fia – általában.
    Mellőzi az angol halandzsát, melyet itt a honban sokan nem értenek.
    Milliók szeretik és hallgatják, – még ma is.
    Zámbó Jimmy a Király!
    🙂

  12. Jeniszej szerint:

    Zámbó Jimmy Csepel királya! – az biztos. 😀

  13. Jeniszej szerint:

    Jeges mosoly!
    A drogosokat szereti vajon, – a másik szigeten?

  14. Madlen szerint:

    SZINTE mindegyikőtök csak kritizálja.
    Egyszerű csodálatos hangja volt ez tény , azt hogy hogy élt ahhoz meg senkinek semmi köze.
    Persze hogy a családja fenn szeretné tartani a nevét az emlékét lehet hogy némi pénzt is remélnek érte.Aki vevő rá az ugy is megfizeti,akit meg nem érdekel(uncsi)az meg a kritikáját tartsa meg magának.A fia ha az apja nyomdokába lép és elég tehetséges az ugyis kiderül ha nem akkor nem fogják csak azért felkapni mert Jimmy fia.

  15. Kaméleon szerint:

    Jeges ! ba..d meg te a k…a anyádat szerintem.

  16. isti szerint:

    szopjatok mind le ti kis retkes gecik!! miért kell fikázni egy elhunyt sztárt!!?? basszátok meg a jó édes kurva anyátokat!!

  17. isti szerint:

    irígy kis gecik vagytok mint !!

  18. Eva Zold szerint:

    Igazad adok istinek. Ami adod Jimmy az szenzacios marad. Mert vannak elfoglalva a privat eletevel. Mindenkinek van szenyesse.

Itt lehet hozzászólni !