Varga Norman díszpolgár lett Csepelen

Csepel.info

Varga Normannak Csepel Díszpolgára címet adományozott a XXI. kerület képviselő-testülete, miután a sportoló közel kétezer kilométert futott le Csepeltől a Londoni Olimpiai Játékok helyszínéig – értesítette lapunkat közleményben Ábel Attila alpolgármester.

A sportembert 16 éves korában villamos alá lökték, ami gyakorlatilag levágta a bal karját. Hatalmas szerencsével, és az őt műtő orvosok szakmai bravúrjával sikerült ugyan visszavarrni a karját, de azt jósolták neki, hogy egy ilyen sérülés után nem tud majd sportolni. Példamutató akaraterőt felmutatva Norman ezután mégis különleges eredményeket elérő sportoló, többek között ketrecharcos és hosszútávfutó lett.

A Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnöke Csepelről indult el június 2-án a Londoni Olimpiai Játékok helyszínére; Szlovákián, Ausztrián, Németországon, Franciaországon, Luxemburgon, Belgiumon és Hollandián keresztül érkezett végül Nagy-Britanniába. Útja során a szervezési gondok mellett egészségügyi problémák is nehezítették haladását, begyulladt az Achilles-ina és rándulások is lassították.

A díszpolgári címet a csepeli képviselők csütörtök esti képviselő-testületi ülésén szavazták meg – áll az alpolgármester közleményében.

Csepel.info

5 hozzászólás “Varga Norman díszpolgár lett Csepelen” bejegyzésre

 1. Tóth Mária szerint:

  Szívből gratulálok Normannak! Remek teljesítményt nyújtott.

 2. e39 szerint:

  Én is gratulálok ! Legyen minél több ilyen vasakaratú polgára Csepelnek és Hazánknak !
  Hajrá Csepel ! Hajrá Magyarok !

 3. Gustavo Thoeni szerint:

  A csepeli kötődésű
  SZARKISZJÁN ÁDÁM,
  AZ ORSZÁGOS ÖRMÉNY ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKE
  is tiltakozását fejezte ki a magyar lépés miatt.

  Azerbajdzsán fizetett a baltás gyilkosért a magyar kormánynak?
  Az örmények szerint Azerbajdzsán megzsarolta Magyarországot

  Az Ordosz műhely mai lapszemléjében megjelent, hogy a Pan ARMENIAN örmény hírügynökség internetes kiadása szerint Azerbajdzsán zsarolni kívánja Magyarországot Ramil Szafarov kiadatási ügyében. Örmény civil szervezetek azt állítják, hogy Azerbajdzsán pénzt kínált fel a magyar kormánynak azért, hogy a Magyarországon bebörtönzött Szafarovot nekik kiadja.

  Larisza Alaverdján örmény politikus, parlamenti képviselő, emberi jogvédő csütörtöki jereváni sajtóértekezletén – még Safarov kiszabadulásának közzététele előtt – úgy nyilatkozott, hogy Azerbajdzsán Magyarországnak ígért pénzügyi segítséggel akarja elérni Safarov elengedését.

  Ezzel összefüggésben Alaverdján több médiaközlésre hivatkozott, amelyek szerint Azerbajdzsán kész lenne magyar államkötvényeket vásárolni 2-3 milliárd dollár értékben.

  Már ennyire nincs pénz, hogy gyilkosokat kell eladni?

 4. Dr. grün szerint:

  A jereváni rádió jelenti!
  “Az azeri baltás gyilkos ügye miatt Örményország péntektől megszakította diplomáciai és minden egyéb hivatalos kapcsolatát Magyarországgal – közölte Szerzs Szargszján örmény elnök Jerevánban. Az örmény hadseregnél a legmagasabb készültséget rendelték el, a jereváni magyar konzulátusról letépték a zászlót. ”
  http://www.168ora.hu/globusz/ormenyorszag-megszakitja-kapcsolatait-magyarorszaggal-101784.html

 5. Dr. grün szerint:

  “Az mno.hu birtokába került az a hivatalos levél, melyben Azerbajdzsán ígéretet tesz, hogy Ramil Sahib Safarov a legsúlyosabb büntetést kapja hazájában.”

  A Parlamenttel szembeni őstermelői piacon valaki vett egy félkiló szilvát és ebbe csomagolták?! Mert a zalaptörvény elfogyott?!
  Kicsit lazának tűnnek a ziratkezelés szabályai! ))) 🙂 (((

  http://mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

Itt lehet hozzászólni !