Év végi kiállítás a Nagy Imre ÁMK-ban

Csepel.hu

Május 30-án adták át a Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskola képző- és iparművészeti ágának alkotásaiból összeállított kiállítást. A hagyományos összegző tárlaton a 2011/12-es tanév legjobban sikerült munkáiban gyönyörködhetnek a látogatók.

A megnyitó ünnepségen Geisbühl Tünde szólt a megjelent diákokhoz, tanárokhoz és a büszke szülőkhöz. A képző- és iparművészeti ág munkaközösség vezetője a galérián végigtekintve elmondta: bármerre is néz, a gyerekek által varázslatos szépséget lát. A megnyitó keretében vehette át jutalmát Preznyák Vivien, aki a Csepel-sziget Ifjú Tehetségei közönségszavazásán első helyet ért el. A szervezők kedves játékkal készültek a gyerekeknek: két meghatározott képet kellett megtalálniuk a több száz kiállított munka között mézes puszedliért cserébe.

A Nagy Imre ÁMK Galériában a rajzok, festmények, kartonra készült alkotások mellett, nyomdázással díszített párnákat, színes batikolt kendőket és domborításos technikával készült bőröket is megtekinthetnek a látogatók a tanév végéig.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !