Elzártuk a pénzcsapokat – Németh Szilárd polgármester a Demokrata címlapján

Csepel.hu, Magyar Demokrata

Büszke vagyok rá, hogy Csepelen teljesen felszámoltuk a politikai korrupciót. Az első évben úgy sikerült kétmilliárd forintot megspórolni, hogy nem csökkentettük az önkormányzat szolgáltatásait, pusztán elvágtuk a pénzcsapokat – mondta a Demokratának Németh Szilárd, Csepel polgármestere.

csepel.hu

41 hozzászólás “Elzártuk a pénzcsapokat – Németh Szilárd polgármester a Demokrata címlapján” bejegyzésre

  1. Etikus szerint:

    Amennyiben ez így van, -mi okunk kételkedni- akkor elismerés illeti a STÁBOT.

    -Természetesen a szélkakasoknak ez sem jó. Miért nem? Mert az egész életük sivár szerencsétlenkedésből, X és Y elöljárók parancsainak végrehajtásából azok irányában történő hajbókolásból állott. Állítólag, az egyenruha által megszűnik az önálló gondolkodás. (tisztelet a kivétel) Főtörzs törölni!

  2. Katka szerint:

    Önfényező Orbán bérenc, akinek a pofája egyre jobban dagad a hazugságoktól.

    http://avalodinemethszilard.wordpress.com/

  3. Pecás szerint:

    Katka!Ez kamu…Ebbe tudsz csak kapaszkodni?Szánalmas vagy!!

  4. islander szerint:

    Katka

    Ez a 2010-es kampányban volt bevetve. De voltak hasonló ocsmányságok is.

    Nem kell ezzel törődni.

  5. Bugi szerint:

    Katka szerintem János vagy Tamás. A hatalomért bármire képesek voltak.

  6. nagyapó szerint:

    A komcsi Katkának valami értékelési problémája van. Neki nem az a fontos, hogy megállították a lopást, hanem egy sértett ember sározása a fontos (apropó, mi van Horváth lakásmutyijával?).
    Mi van a szocik 500 milkós jelzálogával?
    Olvasgassa inkább a Vörös Csepelt, tanulságos.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  7. "?!" szerint:

    Javaslom, hogy lassabban a testtel, mert közeledik az igazság pillanata!

    Az a pillanat amikor nyilvánosságra kerül, a 2011. gazdasági év mérlege, és tényszámokat lehet összehasonlítani a korábbi évek tényszámaival, valamint a 2011. évben elért felújítási és beruházási teljesítményeket lehet összehasonlítani a korábbi évek felújítási és beruházási teljesítményeivel.

    Egyebek között akkor arra is fény fog derülni, hogy mire költötték 2011-ben, és mennyi pénz maradt meg 2012. évi felhasználásra a 286/2011. (IV.28.) Kt. számú határozat szerint 2011. évi felhalmozási kiadásokra szánt 2.710.568.000,- Ft észak-csepeli bevételből, amely a Vörös Csepel című könyv 77. oldalán leírtak szerint “már régen eltűnt örökre, és senki nincs aki meg tudná mondani, hogy mire költötték”.

  8. csapos szerint:

    A szélsőjobb hálája Németh Szilárdnak egy sztárfotós kommunistázó címlap?!

    Súlyos milliókat fizetett Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester Bencsik András cégének a lopott című (Vörös Csepel) hazugság- és rágalomgyűjtemény kinyomtatásáért. Bencsik András az egykori kommunista Népszabadság pártrovatának munkatársából lett mára a szélsőjobb egyik hetilapjának, a Demokratának a főszerkesztője. Németh Szilárd a KISZ-t és az SZDSZ-t váltotta fel a jobban jövedelmező Fidesz-hűbérességre. Bencsik és Németh, a két többszörös kiváló köpönyegforgató a Vörös Csepelben egymásra talált. Németh a milliókat a csepeli önkormányzat közpénzéből átutalta Bencsiknek. Bencsik hálából Némethet a Demokrata február 8-i számának címlapjára rakta. Mindenki láthatja: a retusálás sem tudja eltakarni Németh Szilárd bornírtságát, Csepelt és a csepelieket gyalázó agyrémeit.

  9. Csapos, te félretájékozott vagy, hol szélsőjobboldali a Demokrata? Szerintem meg libsi lap, Bencsik is a Bayer Zsolt féle hazafias ….ó csoportba tartozik. Az MSZMP-ből az elvtársak szétspricceltek, azután meg köpködik egymást parasztvakításból! Azután meg röhögnek egy jót, mert a lényeg a lé, azaz kinél csörren a pénztárgép!

    Más is azt tette volna, hogy a pénzcsapokat elzárja, én is ezt javasoltam, amikor átvették a csepeli kormányzást, úgyhogy jól tették! Egyszerűbb mintha a lakosságot próbálták volna kizsigerelni.

  10. Sobri szerint:

    Tisztelt Csepeliek!

    Elzártuk a pénzcsapokat!
    Nem csökkentettük az önkormányzat szolgáltatásait, nem azt nem … csak senkinek nem adunk semmit! Persze van kivétel!
    Mi felvesszük havi szinten ami nekünk jár!
    Mert ebben nem lehet vita! Igaz!? Ami jár, az jár:
    a polgármesteri tisztségért: 567.000 forint
    országgyűlési képviselő (ogyk) : 743.528 forint
    Fővárosi Önkormányzat 216.524 forint
    Összesen: 1.527.000 forint vagyis 1 millió 527 ezer forint -na jól keresek vagy nem? Akkor, ki a király? Na, ki a király? A többit meg leszarom! Apád nem mondta, hogy tanuljál fiam?
    Ja, és ebből a fizetésből nem tudok ám új autót venni magamnak! Éppen ezért, 43 millió forintért vettünk új autókat. Ó és most figyelj haver, az enyém lesz a legtutibb az összes közül, mert ki a király? Na, ki a király?
    És, és akkor mi van! Ne szóljál beee! … a többi polginak is van autója. Nehogy má’n a Citroen Picassommal járjak…bee a parlament…bee 🙂
    És nem,neeem közpénzből vettük, hiszen az Önkormányzat kasszáját a szocik kifosztották!!!! Ja haver figyelj mán mondtam spóroltunk 2 milliárdot!!! Higgyed el jó!

    Na látjátok butuskáim, ezért imádkozzatok Viktorért, mert amíg ő pozícióban van addig én is kib….tt jól keresek és még dolgoznom sem kell csak hülye döntéseket hoznom :)) Ámen!

  11. csapos szerint:

    Sobri!
    Nem akármi, amit írtál. Átadom Patkó Pistának meg a Veszelkáéknak. Ezek a derék betyárok kénytelenek voltak beérni egy-egy lóval, és még egy címert sem lovasítottak meg mint a mai Demokrata-címlapfotó modellje 🙂

  12. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepelinfo!

    Nagyon derék, hogy lassan minden oldalon egyszer-kétszer a mi Szilárdunk mosolyog ránk, DE:

    Hírértéke egy fórumban szerintem csak akkor lett volna, ha a demokratából a cikket is bemásoljátok.

    Így két lehetőség maradt: az egyik, hogy a jobb és baloldali elvakultak egymást szidják, a másik, hogy nem szeretnénk elemezni a Szilárd megdicsőült arcélét.ű

    Üdv menyus

  13. Tóth Kati szerint:

    Szerintem köszönjük meg a polgármesternek,hogy elzárta a pénzcsapokat,amik persze nem a szegény emberek felé folytak,hanem a korrupt egykori vezetők felé.Ha maradtak volna a szocik úgy jártunk volna,mint a görögök se pénz se munka.Nagyon sokan kapjuk a fizetést az önkormányzattól és örülünk,hogy Csepel nem ment csődbe.Az utolsó pillanatban sikerült leváltanunk a vérszívókat.Sajnálom,hogy nem előbb történt ez meg.

  14. Bugi szerint:

    Pozitív dolog, hogy nem lehet most már milliárdokat lopni.

  15. tudorvidor szerint:

    Sobri-val értek egyet 🙂

  16. Öreg halász szerint:

    Elgondolkoztató, hogy azok, akik milliárdokat síboltak, most azért sírnak, azért vannak felháborodva, mert fideszes képviselők fizetést kapnak a munkájukért.

    Itt 16 évig nem dolgozott a szó valódi értelmében a politikai vezetés. Itt a mutyi volt a munka, reggeltől estig. Jellemző, hogy még az is fáj nekik, hogy az új városvezetők százezrekkel keresnek kevesebbet, mint ők. Pedig micsoda különbség van a mutyi és a munka között!

  17. Öreg halász szerint:

    Csaposnak meg csak jelzem, hogy nézze meg a förmedvényét. Nos, az a szélsőségesség, amit ott művel. Akasztófával vagy felakadt szemekkel ábrázolja a cenzor elvtárs azokat, akik nem a bandájában vannak. Orvoshoz kellene mennie az ilyennek, mert nem normális.

  18. Valaki szerint:

    Kedves Tóth Kati!

    Ha Te is az Önkormányzattól kapod a fizetésed, akkor tudnod kell, hogy már az új vezetés alatt nagyon sok közszolgát kirúgtak, tehát munka már lassan itt se lesz…. Kőkemény leépítés és tisztogatás folyik…ennek ellenére elég elkötelezettnek látszol a Fidesz mellett bár a köztisztviselők elméletileg nem politizálnak!!!

  19. Valaki szerint:

    Kedves Bugi!

    De lehet még most is milliárdokat lopni csak még nem lehet beszélni róla, de majd az az idő is eljön!

  20. "?!" szerint:

    Nocsak, nocsak!

    Kibújt a szeg a zsákból.

    Buta Kata a 15:19-es hozzászólásában elfecsegte, hogy Ő is az Önkormányzattól kapja a fizetést.

    Így már érthető, hogy egyrészt az itteni buzgólkodásával igyekszik erősíteni a pozícióját, másrészt továbbra is a pénzcsap közelében szeretne maradni, amelyből mikor hozzáfér, akkor igyekszik magának is annyit csorgatni, amennyit a feltételezése szerint mások elloptak.

    Ezen kívül az is kiderült, hogy Buta Kata igencsak közel ülhet a tűzhöz, mert többesszám első személyben írta, hogy “Az utolsó pillanatban sikerült leváltanunk a vérszívókat.”
    Ebből az még nem derül ki, hogy kit szokott szívni, de az biztos, hogy egy öt soros szöveget sem tud úgy leírni, hogy a szóközöket helyesen alkalmazza, ezért elég komoly szegénységi bizonyítvány az önkormányzatra nézve, hogy ilyen képességű embereknek is fizetést adnak. (Kivéve, ha kifutóként, vagy takarító személyzetként alkalmazzák.)

  21. Bugi szerint:

    Lehet beszélni róla. Nosza rajta Valaki.

  22. joságos. szerint:

    Tóth Kati véleményem szerint nem köztisztviselő,hanem takarító nő.

  23. nagyapó szerint:

    Az önkormányzatnál az elmúlt 16 év alatt (de 20-at is írhatunk) a szocik kialakították a totális vörös uralmat. Minden fontos helyre a megbízható et.-akat tették.
    Maradtak szakemberek, akiket nem lehetett nélkülözni, azok maradjanak. Akik viszont csak “elvi irányítást” tettek, mutassák meg szaktudásukat a versenyszférában! Elvégre piacgazdaság van, ahogy ezt “drága Bolgár úr” időnként mondja, ha nem róluk van szó.
    Az új vezetőség rövid idő alatt megmutatta a jövőt. Nincs lopás, nincs herdálás, nincs az amit leírtak a Vörös Könyvben.
    Helyre fogják tenni Csepelt, ahogy a kormány az országot!
    A karaván halad, a disznó röfög.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  24. "?!" szerint:

    Kedves erkölcsileg lenullázódott, folyamatosan hazudozó “nagyapó”!

    Úgy látom, hogy a prolizó, komcsi ízlésednek nem a felelt meg az alábbi válaszom, elmenekültél a “Baloldaliság” című bejegyzéstől.
    Annak érdekében, megláthasd, hogy milyen buta bunkó vagy, utánad hoztam. Olvasgasd!

    A 19:41-es hozzászólásoddal ismét mellétrafáltál Te idióta címeres ökör.

    Az abszolút tájékozatlanságodról és a felülmúlhatatlan hülyeségedről állítottál ki bizonyítványt amikor azt állítottad, hogy: “A szocik Csepelen egy lakótelepet építettek, ez a Munkásőr lakótelep. A többit az állam építtette.”

    Te idióta vadbarom ezúton tájékoztatlak arról, hogy a jelentéktelen Munkásőr lakótelepen kívül, csepeli szervezésben, a Csepel Művek lakásépítési akciója keretében lett felépítve a Jedlik Ányos Gimnázium mögött a 740 lakásos Katona József utcai lakótelep, a jelenleg Szent László utcai lakótelep nevet viselő 1.170 lakásos Január 9. lakótelep, a 2.600 lakásos Erdősor utcai lakótelep, továbbá a 820 lakásos Krizantém utcai lakótelep, valamint a Vasmunkástéri óvoda-bölcsőde, a Festő utcai óvoda, a január 9. óvoda-bölcsőde, a Nyuszi sétányi bölcsőde, a Cirmos sétányi óvoda-bölcsőde (később pedagógus szálló).

    A felsorolt lakótelepek lakásai nem állami bérlakásnak épültek, hanem OTP öröklakás konstrukcióban, munkáltatói kölcsönnel, szoc-pol támogatással, valamint a fizikai vagy alkalmazotti kedvezménnyel lettek építve, a többéves munkaviszonnyal (esetenként törzsgárdatagsággal rendelkező) dolgozók részére.

    A felsoroltak megépítésére, a hozzád hasonló üresfejű alakok akkor sem lennének képesek ha 100 év állna rendelkezésükre a feladat megvalósítására!

    Azt még megérteném, hogy sportállásban élősködő hereként, Téged annak idején nem érdekelt, hogy mi, és hogyan történt körülötted akkoriban Csepelen, de az felfoghatatlan, hogy milyen alapon mersz Te másokat olyan dolgokról kioktatni, amelyhez olyan hülye vagy, mint a segg.

    A 19:41-es hozzászólásoddal ismét igazoltad azt a mondást Te címeres ökör, hogy ha hallgattál volna, akkor bölcs maradtál volna!

  25. Manitu szerint:

    Tudathasadt írásjel: senki nem olvassa el, amit írsz. A sértődött, vagdalkozó emberek hiába írnak oldalakat, ha az csak lelki kényszerből megy, és érthetetlen, olvashatatlan az egész (ahelyett, hogy orvoshoz fordulnának).

    Mindig elmosolyodok, amikor eszembe jut, hogy több tucat csepeli MSZP-s most már azt is megismerheti, hogy milyen dolog munkából élni. Időnként látok régi csepeli kommancsokat dúlni-fúlni az utcán. Iszonyatos arcul csapás ezeknek, hogy veszítettek évi kétmilliárd forintot, ami az elvtársak idején simán kifolyt az önkormányzatból. 😀

  26. Borka-Szász Tamás szerint:

    “Nagyapó:
    Az önkormányzatnál az elmúlt 16 év alatt (de 20-at is írhatunk) a szocik kialakították a totális vörös uralmat. Minden fontos helyre a megbízható et.-akat tették.”

    Drága, naiv (?) Nagyapó: szerinted MOST mi megy az önkormányzatnál???? Mégis? A köztisztviselők és közalkalmazottak (kivéve Katika) tudnának erről mesélni!

    Tóth Kata meg annak örül, hogy a fizetését az utóbbi 2 évben – a kormány intézkedéseinek köszönhetően (megszavazta Németh Szilárd és Borbély Lénárd parlamenti képviselők) – csepeli adófizetői pénzből, bérkompenzációval sikerült csak NETTÓ szinten tartani, ha egyáltalán. Hogy e közben a REÁLbére mennyit csökkent, arról nem beszél, de továbbra is tapsol annak, hogy asszongya “eltakarítottuk a vérszívókat”….
    Hát, ahogy mondani szokás: nem baj, ha nyomorgunk, de legalább lehet Himnuszt énekelni minden nap minden órában…

  27. Borka-Szász Tamás szerint:

    “Manitu:
    Iszonyatos arcul csapás ezeknek, hogy veszítettek évi kétmilliárd forintot, ami az elvtársak idején simán kifolyt az önkormányzatból. :D”

    Manitu (Sanyika), kérlek egyszer fejtsd már ki úgy TÉTELESEN, hogyan vesztettek a “komcsik” ÉVI 2 milliárd forintot?
    Két apró megkötésem lenne: 1. egyszeri tételeket nem írhatsz, mert azokból nem lesz ÉVENTE jelentkező, folyamatos megtakarítás, amit állítasz.
    2. Csepeli szervezetektől, intézményektől elvett pénzeknél némi alátámasztást szeretnék kapni, hogy az hogyan ment “komcsi kezekbe” – a becsszó nem elég. 🙂

    No, vállalod ezt az intellektuális kihívást?
    (Ne kezdj aggódni, Ábel Attila meg az önkori apparátus biztosan boldogan segít)

  28. Manitu szerint:

    Borka elvtárs mikor írja le végre, hogy a családi cégének hány százmillió forintos kifizetéseket teljesített Avarkeszi minisztériuma?

  29. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”, Te Minden Indiánok Nagy Büdös Szellentése!

    Mint már írtam, lassabban a testtel, mert közeledik az igazság pillanata!

    Az a pillanat amikor nyilvánosságra kerül, a 2011. gazdasági év hivatalos adatai, és tényszámokat lehet összehasonlítani a korábbi évek tényszámaival, valamint a 2011. évben elért felújítási és beruházási teljesítményeket lehet összehasonlítani a korábbi évek felújítási és beruházási teljesítményeivel.
    Ezeknek adatoknak a nyilvánosságra kerülése után próbáljátok meg a lehetetlent, annak bebizonyítását, hogy a jelenlegi önkormányzat 2011-ben a korábbi évekkel azonos mennyiségű felújítást és kerületi beruházást valósított meg, de ennek ellenére két milliárd forintot “megspórolt”!

    Akkor derül fény arra is, hogy mire költötték 2011-ben azt az észak-csepeli bevételből 2011. április 28.-án még bizonyíthatóan meglévő 2.710.568.000,- Ft-ot, amelyről a Vörös Csepel című könyv 77. oldalán azt állítjátok, hogy “már régen eltűnt örökre, és senki nincs aki meg tudná mondani, hogy mire költötték”, miközben a Képviselő-testület 2011. április 28-án, a 286/2011. (IV.28.) Kt. számú határozatban döntött ennek a 2.710.568.000,- Ft-nak a 2011. évi felhalmozási kiadásokra történő felhasználásáról.

    Akkor annak is ki kell derülni, hogy a nagy semmittevés eredményeként mennyi pénz maradt meg ebből a Vörös Csepel című könyv szerint “nem létező” 2.710.568.000,- Ft-ból, 2012. évi felhasználásra.

    Kapaszkodjatok kedves indiánfing, mert várhatón baromi módon lefogtok égni!
    (Kivéve, ha valakik bevállalják, hogy meghamisítják a számviteli adatokat, és tényleg eltüntetik a 2011. április 28.-án még ténylegesen rendelkezésre álló 2.710.568.000,- Ft-ot.)

  30. ebihal szerint:

    Nagyapó! Németh Szilárd a hatalom átvétele után tartott első un. állománygyűlésen
    felsorolta elvárásait. Ezek között első helyen a lojalitás szerepelt, a szakmai tudás
    csak a negyedik volt. Ezt minek lehet nevezni?

  31. CsepeliNo1 szerint:

    Remélem nagyon hamar Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Ábel Attila, Morovik Attila, és a többi ehhez a körhöz tartozónak is el lesz zárva a pénzcsapja!

  32. Bugi szerint:

    Aki dolgozik, az keressen is. Az a felháborító, hogy a szocik csak pusztítottak, ezért meg nem csak sokkal több pénzt de még nyolcvan milliós jutalmat is felvettek.

  33. nagyapó szerint:

    ebihal! Egy irásából ki lehet venni egy kérést is. Kinek kérte a lojalitását? A Fidesz-KDNP-re szavazó többségnek? Nem valószínű. Az megvan. Azoknak várta lojalitását, akiket a szocik et.-ak tettek jól fizető állásba. Ha nem lojálisak várja őket a versenyszféra, elvégre piacgazdaság van amit a szoclib szavazó kívántak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  34. Rend szerint:

    Hurrá!

    A drága polgármester úr olyan jól gazdálkodott, hogy minden önkormányzati törvény által előírt kötelezettség teljesítése után még maradt 2 milliárd forint. Tehát a helyi adók csökkentésére van szükség, mert 2 milliárd forinttal többet vettek el a lakosságtól. Kérnénk ezt a pénzt vissza, és az adók csökkentését. /az autókat megtarthatják/.

  35. Gordon szerint:

    “Tehát a helyi adók csökkentésére van szükség, mert 2 milliárd forinttal többet vettek el a lakosságtól.” – követeli Rend.

    Ha majd a több milliárd forintos adósság vissza lesz fizetve, akkor térjünk vissza erre.

  36. GONDOLKODÓ! szerint:

    LAZÍTSATOK MÁR NÉHA EGY KICSIT, MERT EBBE A SOK ZAGYVASÁGBA………..

  37. Királyerdei szerint:

    Majd akkor hurrázál,amikor az IMF követelésére a nmyakadba teszik az ingatlanadót.
    El ne felejtsd majd megköszönni nekik,meg a nekik rinyáló komcsi elvtársaknak.

  38. "?!" szerint:

    Kedves “Királyerdei”!

    Nem kell elfogadni annak “a csúnya IMF-nek” a követeléseit, és a pénzét sem!

    Nem kényszeríthetik ránk erőszakkal, hogy elfogadjuk a pénzüket, és a pénz visszafizetését szerintük garantáló feltételeket.

  39. "?!" szerint:

    Kedves “Királyerdei”!

    Az előbb elfelejtetem megemlíteni, hogy a Magyar Országgyűlés már megalkotta az ingatlan adóról szóló törvényt, amely alapján Csepel Önkormányzata is megalkotta az ingatlanadóról szóló saját rendeletét.

    Tehát felesleges az IMF-re hivatkozva az ingatlanadóval riogatni a népet, amikor már az ingatlanadóról szóló törvény és a helyi rendelet hatályba is lépett!

  40. Rend szerint:

    Rend!

    Én nem csináltam adósságot, miért nekem kéne vissza fizetni. Szedjék vissza amit 20 év alatt ellopott ez az egész szemét bagázs, ne csak a pofájuk járjon. Most már bármilyen törvényt megszavazhatnak, csak akkor nekik is a kasszához kéne fáradni és ugrana a bánya, a foci akadémia, az energia szektor, meg minden.

  41. ebihal szerint:

    Nagyapó! A cinizmus és a hülyeség egyvelegét tökéletesen adja elő! Az önkormányzati dolgozók előtt kihez szólna? Szerintem az összes dolgozóhoz. És mi a lényeg? Az, hogy
    nem a szakértelem a fontos, hanem nyaljanak! Minden esetre megdöbbentő, hogy egy
    diplomásnak /ha egyáltalán igaz/ ezt magyarázni kell.

Itt lehet hozzászólni !