Te is szedd – találkozzunk szombaton!

Csepel.info

Szombaton reggel 9:30 órakor várnak minden csepelit, aki szeretne részt venni a tiszta Magyarországért, tiszta Csepelért indított kezdeményezésen.

36 hozzászólás “Te is szedd – találkozzunk szombaton!” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Ettől a riportertől hányingerem van! Ő midig talpra esik! A Fideszt minősíti, hogy Németh Szilárd lakája lett! A gyereknapról miért nem beszélsz Szilárd?

  2. Bugi szerint:

    Ha kirúgják az a baj, nem, akkor az. Ernõ-elme-vírus, inkább menj szemetet szedni!

  3. csapos szerint:

    Narancsvírus! Neked is figyelmedbe ajánlom az ősi írokéz indián csapos szállóigét: ne bántsd az ittas EMBERT, hogy TÉGED se bántsanak HASONLÓ állapotban. Gondolkozz el egy percig legalább mielőtt másokat sértegetsz…

  4. csapos szerint:

    Drága Bugi!

    Magadat küldözgesd és ne másokat (szemetet szedni). Közben dicsérd meg a szuper zseni polgármestert, a vitéz mutyibányai médiasztárt. Az ideiglenesen Csepelen állomásozó Fidesz-vezérnek nem szólt senki, hogy szombaton ugyan kivezényelheti a szerencsétlen hivatalnokokat, csevakosokat meg a fideszes alvezéreit és az összes sameszét, de hétfőn ott már halom számra hordják majd a szemetet a LOMTALANÍTÁS miatt. Gratulálj neki helyettem is a szervezéshez és a nagy ötlethez!

  5. csaba péter szerint:

    Hát szedjétek ha ráértek . A kommunista szombat ugyan nem új találmány dehát a fantázia nem jellemző a nagy fiúkra .
    Habár ha Lázár esetleg rosszul alszik ma akkor kedden még alkotmányos kötelezettség is lehet . Úgy hogy a hivatásosok gyakoroljanak szorgalmasan , és ingyen !

  6. Manitu szerint:

    MSZP-sektől aligha lehet elvárni, hogy szemetet szedjenek. Talán túl sokan gondolnak arra, hogy egyszer őket is összeszedik.

  7. Gordon szerint:

    Buta vagy Ernővírus. Vedd be a gyógyszered és feküdj le aludni! Legalább amíg döglesz nem szennyezed a csepeli médiát!

  8. csaba péter szerint:

    Ugyan is van egy nagyon praktikus és egyszerű megoldás nem kell eldobálni.
    Ugye , hogy teljesen új?
    úgy pártsemlegesen.

    Egyébként gratulálok a lomtalanítás megszervezéséhez .BRAVÓ!
    Így tényleg van mit összeszedni.

  9. Gordon szerint:

    Te “gratulálsz”? 😀

  10. lolka szerint:

    Ha Csepel utcáin -terein több hulladék gyűjtő lenne (nem a sétálóra gondolok, mert ott van) kihelyezve és ürítenék is, talán kevesebb eldobált szemét lenne és akkor számon kérhetőbb lenne a szemetelés…Ha a pl a Kossuth Lajos utcán gyalogosan végig mennénk mennyi szemetest lehetne megszámlálni a busz megállókat kivéve. És van még egy jó pár utca…ja nem kell gyalogolni ez is egy megoldás. Vidéki városokban olyan gyakran vannak elhelyezve, hogy szégyellné az ember “elejteni” a pzs.-t, vagy akármit…jó tudom sokba kerül, hát lehet így is gondolni meg úgy is gondolni…

  11. Manitu szerint:

    Csaba elvtárs: 16 évig tanítottátok az embereket arra, hogy mindegy mit tesznek, az se baj, ha maguk alá tojnak, szemetelnek, csak hagyják a pártot lopni, és szavazzanak újra az MSZP-re. 16 év rossz tanítás nem múlik el fél év alatt. A lomtalanítás meg soha nem ment még ilyen rendezetten. Túl elfogult vagy ahhoz, hogy lás a szemeddel.

  12. Manitu szerint:

    Lolka, nézd meg a Szent Imre téren vagy a sétáló utcában a szemetesek környékét a buszmegállóknál. Sokan akkor sem használják a szemetest, ha fél méterre van.

  13. grün szerint:

    Manitu!
    Szemét szemetelő MSZP-sek, jöhet itt akármilyen kormány akkor is Ők vannak többségben!!! 🙂

  14. földhözragadva szerint:

    Miska 72-t idézve: “Az illetékesnek meg nem marad más hátra, mint a feladat elvégzése mellé odabiggyeszteni a “nike” jelet és az erre szánt pénzt testvériesen megosztani az elvbarátokkal!” http://csepel.info/?p=2927#comments

  15. lolka szerint:

    Manitu szerint:
    2011. május 21., szombat – 07:58
    -Igazad van, azért írtam fentebb :”talán kevesebb eldobált szemét lenne és akkor számon kérhetőbb lenne a szemetelés…” ha a megállókban büntetni lehet a dohányzásért az utcai szemetelésért is lehetne, ha a feltételek megvannak…

  16. "*" szerint:

    Arról mélyen hallgat ez az oldal is és a hivatalos önkormányzati is, hogy probálják Szilárdék megakadályozni, hogy elmaradjon a gyermeknapi majális. A gyerekeknek miért akarsz rosszat Szilárd? Legalább ebbe az egybe nem kellene belekeverned az aljas bosszúvágyadat.

  17. Ábel Attila szerint:

    Senki sem próbálja megakadályozni a gyereknapi majálist. Messze az eddigi legmagasabb támogatási igény érkezett a részükről, amit nem tudtunk megadni. De még így is 150 ezer forintos kedvezménnyel kaphatják meg az Ifjúsági Tábort.

    Arról meg fél éve beszélünk, hogy nagyon nehéz anyagi helyzetben van az önkormányzat. Így hagytátok itt, kedves csillag, eladósítva, meglopva, sok milliárdos hiánnyal. Mi azt sem titkoljuk, hogy nem kívánjuk csődbe vinni az önkormányzatot, és a kötelező feladatokra koncentrálunk.

  18. "*" szerint:

    Kedves Attila, én nem hagytam ott az önkormányzatot, mert Veled ellentétben életemben nem éltem közpénzből. Ha egy alpolgármester elkezd személyeskedni egy fórumozóval, az meg komolytalan.
    Vicces, hogy egy olyan területért, ami az önkormányzaté egyáltalán fizetni kell azért, hogy sok rászoruló család gyermekeinek legyen egy színvonalas és tartalmas programja azon a napon. Mert Te is tudod, hogy nem a jobb móduak keresik jellemzően az ilyen programokat.
    Biztos, hogy nem arról van szó, hogy a szervezők nem a Ti köreitekből kerülnek ki és ezért kértek olyanért pénzt, ami ingyen áll rendelkezésetekere? Ezzel a gyereknapi bevétellel mentitek meg majd az önkormányzat anyagi helyzetét?
    A Te egyhavi fizetésed pedig több mint amiből a gyerekeknek ez a rendezvény kihozható, Németh Szilárd fizetéséről meg már ne is beszéljünk. Kezdjétek ezen a spórolást szerintem és ne a gyerekek programjain.

  19. grün szerint:

    “Mi azt sem titkoljuk, hogy nem kívánjuk csődbe vinni az önkormányzatot, és a kötelező feladatokra koncentrálunk”
    Arra a szemétszedő egyentrikókra fordított összeget firtani pitiáner dolog lenne?!

  20. Ábel Attila szerint:

    Kedves csillag, azt is megígértük, hogy vége a mutyivilágnak. A múltban az “antifasisztáktól” a “fogyasztóvédőkig” mindenki ingyen kapott mindent, miközben mindenki tudta, hogy nincs semmi sem ingyen. Egy önkormányzati intézmény ugyanúgy nincs ingyen, mint egy nem önkormányzati.

    A sok rászoruló gyerek meg sok-sok tízmillió forint támogatást kap az önkormányzattól. És nekünk bizony az a dolgunk, hogy az önkormányzat működése, azaz ez a sok-sok millió forint biztosítása megmaradjon. Ehhez kell az, hogy ne menjen csődbe az önkormányzat, márpedig ennek a veszélye tavaly ősszel óriási volt.

    Amikor itt hagytátok az önkormányzatot, öt év alatt tízmilliárdos vagyonvesztést, sok milliárdos hiányt, bűnügyek tömkelegét és adósságtengert hagytatok magatok után. Nekem meg ne tagadd le, hogy MSZP-s vagy, és én személyeskedek. Nem kellene senkit se hülyének nézni.

  21. "*" szerint:

    Te Attila, én egy percet nem dolgoztam az önkormányzatban, így nem tudtam azt otthagyni sem. Az meg mit jelent, hogy MSZP-s vagy? Hogy rájuk szavaztam? És ha így volt akkor mi van, hogy jön ez ide?
    A megfigyelő rendszeretek hibásan jelezhet valamit. De elég érdekes, hogy azt állítod, tudjátok kik a fórumozóitok. És nyilván is tartjátok őket? Ez is egy kötelező feladat az önkormányzat részéről?
    Persze ügyesen tereled el a lényegről a figyelmet, van egy gyereknapi rendezvény a kerületben, aminek a támogatását először megígértétek, majd az utolsó pillanatban szóltok, hogy ja bocs mégsem tudjuk.
    Mert csak most vettétek észre az utolsó napokban, hogy nehéz helyzetben van az önkormányzat? Vagy arról van szó, hogy bíztatok benne, hogy ha az utolsó pillanatokban jelentitek be, hogy nincs támogatás, akkor nem tudják megtartani a rendezvényt?

  22. "*" szerint:

    Grün, igen pitiáner dolog, mert az egy kötelező feladat az önkrományzat részéről, hogy még a tévéstábot is egyen pólóba öltöztessék.

  23. Bugi szerint:

    Na ezért nem szabad komcsiknak bármit is adni; ha kapnak 150 ezret, még azt hazudják, hogy elvették tõlük. A gyerekek pénzével meg Deme óta tudjuk, hogy mitcsinálnak.

  24. BaráTom szerint:

    Lári-fári Attila! Saját néven áztatni az önkormányzatot vagy “meggyőződéses jószándék”, vagy felelőtlen pökhendiség.
    Megérthető (?) a civilek kitakarítása a bérelt helyiségekből, ha kell a hely. Tudjuk, hogy itt nem erről volt szó. Lehetetlen feltételeket szabtatok azoknak a szervezeteknek, most pedig üresen állnak a helyiségek, aminek az őriztetése, és a rezsi költsége minden bevételi fedezet nélkül van.
    Gyermekmajális? Tényleg hihető a kommunikációd? 10 nappal a rendezvény előtt bejelenteni, hogy semmivel nem támogatja az önkormányzat a rendezvényt, az nagyon nehezen védhető! Mindenki tudja, hogy a szocik nehéz helyzetben hagyták rátok az önkormányzatot. Oké. Mi lett volna, ha azt mondja az önkormányzat, hogy pénzt nem tud adni, de a helyet igen, csak a felhasznált energia legyen kifizetve, és legyen minden szemét összeszedve? Ez lett volna a “Nincs pénz, de segítünk!” – önkormányzati hozzáállás, lévén gyermekekről van szó, és olyan családokról, akiknek ez nagy dolog.
    Az, hogy 10 nappal a -hónapok óta szervezett – rendezvényre, aminek a plakátján az önkormányzat FŐ TÁMOGATÓ! a legnagyobb aljasság! Plábne az a cibnizmus, amivel a kedvezményes 150 ezret emlegeted! Mintha nem tudnád, hogy a civilek 10 nap alatt nem tudnak ennyi pénzt összerakni!

  25. Bugi szerint:

    A komcsiknak minden ingyen volt, mindenki másnak csak pénzért? De jó, hogy ennek vége! 😉

  26. "*" szerint:

    Bugi, Neked a gyerekek is komcsik??? gratulálok remek észjárásodhoz!

  27. Ábel Attila szerint:

    A szándékos félreértés elkerüléséért:

    1. A gyerekek eddig is kaptak pénzt, és ez után is fognak.

    2. Azt a gyakorlatot, hogy MSZP-s képviselők szervezetei meg “csókosok” ingyen kaptak irodát, ingyen kaptak meg rendezvényekhez intézményeket és munkaerőt, támogatásnak pedig további milliókat kaptak – mások viszont nem kaptak semmit -, megszüntettük.

    3. Nem igaz, hogy az önkormányzat megakadályozta és nem támogatja a gyereknapot. 150 ezer forinttal támogatjuk, ennyivel olcsóbban adja oda az Ifjúsági Tábort az önkormányzat.

    4. Több pénz azért nincs, mert nagyon nehéz helyzetben van az önkormányzat. Elképesztőnek tartom, bár ismerve őket nem döbbent meg, hogy ezt pont azok vitatják, akik ilyen helyzetbe hozták.

  28. Zsuki szerint:

    Kedves Mindenki!

    Ahogy olvasom a kommenteket,helyettetek is szégyenlem magam.Vagy nem a tárgyról beszéltek,vagy politizáltok.Az tény hogy nem kéne szemetet szedni ha nem dobálnák el,én 100000 ft.-ra büntetném aki egy papírzsepit is eldob,mert a magyar csak abból tanul ha büntetik.Egyébként meg egymás köpködése helyett mi lenne ha egyszer összefogna a magyar???

  29. Zsuki szerint:

    Amúgy még csak annyit hogy tényleg lehetne több szemetes,de nálam mindig van egy zacsi,és abba teszem a szemetet,és elhurcolom a legközelebbi kukáig,és nem dobom el.Ezt tanították a szüleim,és igényem van szép környezetre.A szemetet is szelektíven gyűjtöm,és szívesen segítek szemetet szedni.Érdekes hogy külföldön teljesen másként viselkednek az emberek.

  30. nagyapó szerint:

    veres csillag büszke, hogy nem dolgozott az önkormányzatban. El kellene gondolkoznia azon, hogy mikor van “felvétel” az önkormányzatba, avagy a Polgármesteri hivatalba. A kettő nem ugyanaz. Az önkormányzatba a polgárok szavazatával lehet bekerülni!
    Sajnos az MSZP nem képviseltette magát a tiszta Magyarországért mozgalomba (érthető, mert a tisztítás a Csillag felé vezet).
    De mi köze a szemétnek a gyerekekhez?
    veres * ! Eddig mennyit sikerült lenyúlni a gyermeknapokon?

  31. "*" szerint:

    Nagyapó, a jelenelgi vezetésnek elég sokat sikerült nyúlnia a gyereknapon. De pontos összeget nem tudok, a főnökeidet kérdezd, de ne aggódj, biztosan megkapod majd a részed.

  32. Jozefina Kovalenko szerint:

    Igaz ennek sincs semmi köze a szeméthez, hacsak nem átvitt értelemben Miért kell mindig komcsizni, meg mutyi világozni! Az nem mutyi, hogy a hivatalt telerakták az embereikkel úgy, hogy egy csomó régi, szerintük “elvtársat” kirúgtak”?! Mert szerintem azok is csak a munkájukat végezték, nem a pártnak dolgoztak, hanem a hivatalnak! De csak egy példát kiragadva: biztos jobb vezetője lesz a gyámhivatalnak Tarlós “elvtárs” rokona, vagy ismerőse! Mert ugye, mint azt csiripelik a verebek azért kellett repülnie a gyámhivatal vezetőjének, hogy odategyék az amúgy semmire sem használható “Tarlós üdvöskét”, akinek a neve előtt ott a dr., csak azt nem tudom hogy szerezte! Hát erről ennyit ! De sorolhatnám!

  33. "?!" szerint:

    “Jozefina Kovalenko”!

    Más helyen már megírtam, de itt is megismétlem, hogy Te olyan hülye vagy, mint hat pár rendőrcsizma!

    Vigyázz, mert ha sokáig hallgatod a fa alatt a verebek csiripelését, akkor megéred, hogy még ők is leszarnak, mint ahogy a rosszindulatú rágalmaid miatt sokan mások!

    Aki olyan hülye, hogy a verebek csiripelése alapján előre híreszteli egy frissen kinevezett személyről, hogy “semmire sem használható”, továbbá buta senkiházi létére megkérdőjelezi ennek a személynek a “dr.” cím viselésére való jogosultságát, az egy ostoba bunkó!
    A 11:16-kor küldött írásoddal eredményesen bizonyítottad, hogy Te az előző mondatban körül írt elképesztően rosszindulatú és ostoba bunkó vagy, ezért ha valamelyik önkormányzati intézmény vagy hivatal állományába tartozol, akkor megérdemled, hogy onnan minél előbb úgy vágjanak ki, mint a macskát szarni!

    A fentieket én is azzal zárom mint Te, hogy “Hát erről ennyit ! De sorolhatnám!”

  34. Jozefina Kovalenko szerint:

    “?!” Mindenki magából indul ki:) Nem tartozom semelyik intézmény, illetve a hivatal állományába, de nem is vágyom oda, mert tele van már olyan “rosszindulatú és ostoba bunkó”-val, mint te magad is vagy! Nem ismersz, ezért ne nyilváníts véleményt. Lehet, ha egyszer személyesen beszélgetnénk megváltozna a véleményed nemcsak rólam, hanem sok minden másról! Biztos te is az agymosottak közé tartozol, de te tudod, hogy jó e ez neked! Remélem sikeres lesz további életed!
    De megismétlem: Azért rúgták ki a gyámhivatal vezetőjét, mert el kellett helyezni Tarlós úr üdvöskéjét, aki egyébként nem használható semmire! De szerintem erről többet tudok, mint te, úgyhogy nem vagyok hajlandó vitába szállni!

  35. Manitu szerint:

    Jozefina Kovalenko: ha nem tartozol semelyik intézmény állományába sem, akkor honnan veszed az állításaidat? Ja, a mutyista elvtársaktól, akik szétlopták az önkormányzatot és MSZP-s pártirodát rittyentettek a Csevakból? Te hiszel nekik? Szegény.

  36. Jozefina Kovalenko szerint:

    “Manitu” csalódtam benned:) Nem tudom kik a mutyista elvtársak, de azt tudom, hogy most a hivatalban van fideszes pártiroda! Nem hiszek én sem nekik, sem nektek! Szegény pedig nem vagyok, igaz nem tartozom a gazdagok közé sem, de nem is szeretnék!

Itt lehet hozzászólni !