Újévi gálakoncert a Kovács Zoltán Óvoda megsegítéséért

Csepel.info

A Vienna Konservatorium Budapest Zeneművészeti Tanárképző Főiskola és az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium 2011. január 6-án, csütörtökön 18 órakor tart az intézmény hangversenytermében (1211 Bp. II. Rákóczi Ferenc út 121) jótékonysági hangversenyt a csepeli cigány óvoda támogatására.

A koncert házigazdája Madarász Iván Erkel-díjas zeneszerző, fővédnöke Németh Szilárd polgármester lesz.

6 hozzászólás “Újévi gálakoncert a Kovács Zoltán Óvoda megsegítéséért” bejegyzésre

  1. obama szerint:

    Ismerem az óvodát, amit még Göncz Árpád avatott fel. Igazán megérdemli, hogy ilyen módon is támogatást kapjon, hisz nagyszerű pedagógiai munka folyik az intézményben. Tudtommal nem csak cigánygyerekek járnak oda, hanem környékbeli gyerekek is.
    Az igazi felzárkóztatást ezen a szinten kell kezdeni, hogy az általános iskolát ne kilométeres hátránnyal kezdjék. Javasol, minél többen menjünk el a koncertre!!!

  2. jaffa szerint:

    A többi magyar óvodáért mikor lesz jótékonysági koncert? Mondjuk a Fasang Árpád zeneiskolába a polgármester fővédnökségével?? Az aktuális óvodában ettől függetlenül színvonalas munka folyik,ezt tudom én is,és nem ellenük irányul a hsz-om

  3. vagavi szerint:

    Mindenképpen támogatásra méltó a kezdeményezés. Létünk további tétje, milyen kultúrában utazunk a jövőben, milyen felnövekvő nemzedéket bocsájtunk útjára, milyen tudással kívánjuk felvértezni azokat a ma még gyermekkorban lévő utódjainkat, akikre azt mondják majd: “Ilyenek a MAGYAROK”

  4. Mr. Gabee szerint:

    Mindenki jöjjön el holnap, én ott leszek.
    Gyönyörű koncert lesz, egy gyönyörűen szép koncertteremben. Nem mindenki mondhatja el magáról, főleg ebben az időben, hogy pár évvel ezelőtt felépített egy közismereti épületet (buszmegálló), és az idei tanévkezdéskor átadjon egy koncertteremmel egybekötött tornatermet.

    Továbbá a Bécsi Főiskolát meg sem említem aminek a kihelyezett tagozata Csepelen nyílt meg szeptemberben. Hatalmas dolog szerintem, hogy Csepelen végre megnyílt egy felsőoktatási intézmény, hozzá kell tegyem, hogy ez az intézmény nem önkormányzati fenntartású intézmény.

    Én személy szerint nem tudok még egy ilyen zenei oktatási intézményt mondani sem a kerületben, sem pedig a környéken, aki ennyire komoly munkát folytatna. illetve lenne zeneiskola része, zeneművészeti szakközépiskola, 8 évfolyamos ének – zenei gimnázium és még Zeneművészeti Tanárképző Főiskola.

    Mindenki jöjjön el, és hallgassa meg a holnapi koncertet. Aki hallotta a Kolontárért rendezett koncertet, az ugyanolyan színvonalas koncertet fog hallani holnap is.

    A koncerten a Vienna Konservatorium Budapest Zeneművészeti Tanárképző Főiskola és az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium művésztanárai fognak játszani.

  5. ferko szerint:

    gratulálok a szervezőknek nagyon nemes a gondolat bár csak minden ember ilyen lelki világgal birna köszönet a polgármester úrnak

  6. gyémi szerint:

    én az egyik ovodás voltam minden gyermeknek aszt a jot szépet kivánom mint amit én át élhetem ovis koromban köszönöm a magdi néninek és mindenkinek aki eszt lehetövé tette

Itt lehet hozzászólni !