Tarlós: Vasárnap mindenki legyen ott, ahol lennie kell

Tv2.hu, Mno.hu

Vasárnap legyen ott mindenki, ahol lennie kell, és lássa meg, hogy egy új lehetőség előtt állunk – fogalmazott Tarlós István, a polgári erők főpolgármester-jelöltje a Városháza parkban tartott Fidesz-kampányzárón.

Tarlós beszédében utalt arra, hogy reményei szerint őket nem fogják úgy kifigurázni, ahogy a jelenlegi városvezetést. A várospolitikus szólt arról is, hogy gyakran elhangzott az utóbbi időben, hogy miért nincs vita a jelöltek között. Feltette a kérdést: van-e értelme vitázni azokkal, akik ilyen helyzetbe hozták a fővárost? „Van-e értelme vitatkozni azokkal – folytatta –, akik naponta változtatták döntéseiket, és lehetetlen helyzeteket teremtettek?”.

Szintén feltette a kérdést: mit örököl a város a szocialista-liberális koalíciótól? A friss ellenzék folyton bírálja a kormányt, amely óriási adóssággal vette át az országot. „Ki hozta ilyen helyzetbe Magyarországot, ki hozta ilyen helyzetbe a devizahiteleseket?” – folytatta kérdéseit a főpolgármester-jelölt. A politikus leszögezte, a város változást akar. „Nem akarjuk a kórházakat bezárni, nem akarjuk folytatni ezt a gyalázatos privatizációt” – jelentette ki, majd hozzátette: felül fogják bírálni ezeket a problémás szerződéseket – olvasható a fidesz.hu helyszíni tudósításában. „Kulturáltan, tárgyalóasztalnál” – tette hozzá.

Tarlós szerint javítani kell az együttműködést a kerületekkel, és mint mondta, a polgármestereknek nagyon komoly szerepük lesz a városvezetésben. „Biztonságot és szakszerűséget akarunk” – folytatta a főpolgármester-jelölt. „A közszolgáltató cégeket szoros felügyelet alá fogjuk vonni. A beruházások, közbeszerzések terén meg fogjuk szüntetni az átláthatatlanságot” – tette hozzá. Szólt arról is, hogy minden területnek lesz személyes felelőse: „meg fogjuk jeleníteni a számonkérhetőséget” – hangsúlyozta.

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje kijelentette: „Nekünk más szabadságértelmezésünk van”. A hajléktalankérdés kapcsán elmondta, hogy szorosan együtt kíván működni a Máltai Szeretetszolgálattal, valamint a hajléktalanokat képviselő alapítványokkal. „Biztosítani akarjuk azokat a feltételeket, amelyeket a nagyhangúak húsz évig nem tudtak megcsinálni”. Szólt arról is, hogy közmunkaprogramot kívánnak indítani a fedél nélküliek számára.

Hazánk szíve Budapest

„Hazánk szíve Budapest” – kezdte beszédét Pelczné Gáll Ildikó. A fideszes EP-képviselő szerint ma ez a szív igen-igen rossz állapotban van. Mint mondta, minden lehetősége meglenne arra, hogy „az életfunkcióknak megfelelően működjön”. „A mi szívünk” – folytatta – „ki-kihagy, és néha meg is áll. Elég, ha csak a tömegközlekedésre, a koszra, a turisták lesajnáló pillantására gondolunk”. Pelczné kijelentette, a főváros igazi polgármestert kíván. Emlékeztetett arra is, hogy a liberális városvezetésnek két évtizede volt arra, hogy világvárost építsen. „Budapest ma fáradt és ingerült” – tette hozzá. Meggyőződése szerint a fővárosiak többet érdemelnek – olvasható a Fidesz honlapján.

Forrás: Mno.hu

6 hozzászólás “Tarlós: Vasárnap mindenki legyen ott, ahol lennie kell” bejegyzésre

  1. Ditte szerint:

    Ott leszünk, az ég adja, hogy legyünk elegen!

  2. bavaria szerint:

    jól van Atilla nyugodj meg már ott leszünk.

  3. Miska72 szerint:

    Rendszerválltás lesz csepelen!
    Ott leszünk!
    HAJRÁ FIDESZ!

  4. Földhözragadva szerint:

    Az egész politikai elit végig hívogatott, meg a színészek is. Tarlós vagy háromszor. Szerencse hétfőre vége…

  5. Hédy szerint:

    Mindenki nyugi! Tiszta szívemből küldöm ezt a számot minden kedves Fideszes szavazónak!

  6. zed szerint:

    „Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett.”
    (K. J.)

Itt lehet hozzászólni !