Csepeli MSZP: egymásnak magyarázzák a vezetés csődjét

“Még van remény” – sulykolják a maradék tagságnak

Csepel.info

A Fidesz is azt kérdezi: hová tűntek a milliárdok?

Komoly vitát generált a csepeli MSZP szervezetében, hogy kiderült: 2005 és 2009 között 7,3 milliárd forintos vagyonvesztést szenvedett el a XXI. kerület.

A Csepel.info MSZP-s forrása elmondta: befelé azzal próbálnak érvelni, hogy a vagyonmérleg nem a vagyon kimutatására való, és a vagyonvesztésnek különben is csak a fele igaz. A legkínosabb a történtekben mégis az, hogy az MSZP polgármester-jelöltje most nem más, mint éppen a Csepeli Vagyonkezelő vezérigazgatója – emelte ki forrásunk.

A Csepel újságban közölt egyszerűsített mérleg: a lapban természetesen nem merték kommentálni a feketén-fehéren megjelent adatokat

A 2005-2009 közötti vagyonmérleget a törvényi előírásoknak megfelelően a Csepel újság hozta nyilvánosságra. Addig nem is volt probléma az elmúlt négy év fantasztikus fejlődését propagáló cikkek után, a hátsó oldalon megbújó adatsorokkal, míg a Fidesz-KDNP képviselői be nem mutatták: a számok mögött bizony szinte elképesztő mértékű vagyonvesztés lapul.

– Még az igazi fanok, a legelvakultabbak is megdöbbentek vagy meginogtak azon, hogy mit mutatnak a tények. Volt, aki egyszerűen nem értette vagy nem akarta megérteni, és hazugságnak, fideszes provokációnak, szabotázsnak nevezte az adatokat, és volt, aki már csak legyintett. Egy idősebb párttag remegő hangon mondta el, hogy hazugság az önkormányzat kimutatása és a Fidesz állítása, mert  az ő számításai szerint “csak” három és fél milliárdot veszített az önkormányzat, és ezt kellene az MSZP-nek propagálnia. Most azonban, amikor naponta derül ki valami újabb botrány Szenteczky Jánosról, a csepeli MSZP polgármester-jelöltjéről, lassan már bármit simán lenyelnek. Akik meg még kitartanak, azt se kérdezik, hogy honnan van az az elképesztően sok pénz, amibe a kampány kerül, és “mibe fog ez fájni”, ha valahogy mégis sikerül megnyerni a választást  – mondta el lapunk forrása.

– Bármennyire is rosszul áll ugyanis a csepeli MSZP az elmúlt 16 év fölényes győzelmei után, a Szonda Ipsos felmérése utalva a vezetés továbbra is azt sulykolja, hogy “még van remény”. A képviselő-jelöltek sem adták fel, Szenteczky mindet kizavarta a körzetébe, hogy ott járkáljanak, agitáljanak, keressék meg, térítsék át a szavazóikat – emelte ki informátorunk.

– Szenteczky legújabb szexbotrányáról alig esett szó. Úgy tűnik, azzal próbálják majd ezt “kocsmai szinten” kisebbíteni, hogy Szenteczky igazi férfi, a nők álma, és csak a sértett nők mocskolódnak, akik kiestek a pixisből. A Csevak ugyanis eddig is hírhedt hely volt, és egy kocsmában nehéz lenne eladni, hogy semmi nem igaz az orgia-pletykákból vagy a vezetőség közötti versenyből.

– A mutyiügyeket a jelek szerint Horváth József és Endrődy István viszik majd el. Tóth Mihály láthatóan készségesen segít Szenteczkynek, ami egyrészt amiatt van, mert nyilván ő sem akarhatja, hogy a Fidesz megkapja a “Csevak kulcsát”, másrészt ugye eltűntek azok a dokumentumok a lakáskiutalásokról, amik ki tudja, még akár vissza is kerülhetnek – hangsúlyozta véleményét sejtelmesen informátorunk.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikk:

Elképesztő vagyonvesztés: már majdnem eltűnt Észak-Csepel

25 hozzászólás “Csepeli MSZP: egymásnak magyarázzák a vezetés csődjét” bejegyzésre

  1. " ?! " szerint:

    Csepeli EXTRA címmel kiszórták a postaládákba a Csepeli MSZP legújabb hazugság-gyűjteményét.

    Első ránézésre az vetődik fel, hogy az óriás plakátok, a fizetett hirdetések és egyéb már kiszórt propaganda anyagok után, honnan van pénze a viszonylag kis létszámú Csepeli MSZP szervezetnek arra, hogy ezt az A/4-es méretű 12 oldal terjedelmű színes kiadványt minden csepeli postaládába eljuttassa?
    (Azaz, honnan loptak annyi közpénzt, hogy ennyi propaganda anyagot terjeszthetnek?)

    A sok millió Ft-ért előállított kiadványok származása nem ellenőrizhető.
    Az ugyan megtalálható a füzetben, hogy felelős szerkesztő Szenteczky János, de sehol nincs benne feltüntetve, hogy melyik nyomdában készült, és ki a felelős kiadó.
    (Vajon most miért nem ugatnak az MSZP-s csahos kutyák, hogy miért nincs feltüntetve a felelős kiadó, és vajon most miért nem fenyegetőznek feljelentéssel a felelős kiadó feltüntetésének az elmulasztása miatt?)

    A kiadványban közzétett hazugsággyűjteményből három hazugságot emelek ki:

    1.) A 2. oldalon Szenteczky kijelenti, hogy “Csepel lehet Budapest leggazdagabb kerülete.
    London vagy Hamburg mintájára a Csepel Művek területén ipari parkot, lakásokat, irodákat, szórakoztató központot kell kialakítani hajóállomással és szárazföldi tömegközlekedéssel.

    2.) A 12. oldalon Tóth Mihály kijelenti, hogy Szenteczky János nem utalt ki lakást senkinek. Sem Császárnak, sem másnak. Lakást az önkormányzat utal ki.
    Szenteczky Jánosnak sem joga, sem lehetősége nem volt egy ilyen jellegű döntés befolyásolására.

    3.) Szintén a 12. oldalon és szintén Tóth Mihály állítja, hogy “a fideszes Horváth József kezdeményezésére fogadta el az önkormányzat 2006-ban, hogy a kiutalás előtt az önkormányzati bérlakásokat fel kell újítani”, majd azzal az abszurd állítással folytatja, hogy
    “A Fidesz a most kreált támadással olyan eljárást kér rajtunk számon, amit 2006-ban a Fidesz vezetett be Csepelen”.

    Annak ellenére állítja ez a jellemtelen barom Tóth Miska, hogy ezt az eljárást 2006-ban a Fidesz vezette be (és próbálja a Fideszre hárítani a felelősséget), hogy 16 éve folyamatosan a Csepeli MSZP kezében van a kerület irányítása.
    Ezen az időn belül a Fidesz semmilyen eljárást nem vezethetett be, és a felelősség minden intézkedés bevezetéséért (vagy elmulasztásáért) az MSZP-s önkormányzati vezetőket, és a képviselő-testületben többséget alkotó MSZP-s képviselőket terheli még akkor is, ha esetleg az intézkedés bevezetését egy ellenzéki képviselő javasolta.

    A füzetekben leírt többi hazugság szerintem arra sem érdemes, hogy több szót pazaroljak rájuk.

  2. Borka-Szász Tamás szerint:

    “míg a Fidesz-KDNP képviselői be nem mutatták: a számok mögött bizony szinte elképesztő mértékű vagyonvesztés lapul.”
    A cikk teljes felvezetése erre a hamis premmisszára épül.

    Egy másik cikkhez írt részletes SZAKMAI kritikámban már bemutattam, hogy a T. fideszes képviselők éppenséggel nem mutattak be semmit.
    Mekk mester módjára próbálták (bizonyára jóindulattal :-)) a könyvelési számokat “megmagyarázni”, csak közben elképesztő szakmai tévedéseket követtek el.

    Ha csak a politikai hangulatkeltés volt a cél (akkor csak simán hazudtak és csúsztattak), ha szakmai dilettantizmus az ok, akkor már előre sajnálom a kerületet.
    Micsoda “szakemberek” fogják vezetni, ha erre felhatalmazást kapnak…

  3. lb szerint:

    Tudtommal Orbán Viktor nem látogat ezen a héten Csepelre.
    Ez most mit jelent?
    – reménytelennek látja a helyzetet vagy
    – szerinte már minden eldőlt.

  4. " ?! " szerint:

    Nyilvános vitára hívom Szenteczky Jánost és Borka-Szász Tamást a választási kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!

    Tisztelt Szenteczky János és Borka-Szász Tamás!

    A Csepp Tv-ben megtartandó nyilvános vitára hívom Önöket a választási kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!

    A választópolgárok tájékoztatását szolgáló vita az alábbi kérdések tisztázására irányulna:

    1.) Miért nincs számon kérhető önkormányzati választási programja a csepeli MSZP szervezetnek?

    2.) Borka-Szász Tamás miért hazudta azt a Csepp Tv által leadott kampányfilmben, hogy az északi bevételből az új önkormányzat rendelkezésére áll közel 5 milliárd Ft, miközben a hivatalos polgármesteri jelentés szerint már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft feladatokkal lekötött pénz volt az önkormányzat számláján, és nyilvánvaló, hogy az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt az átadáskor már a 3,9 milliárd Ft-nál is kevesebb lesz a pénzmaradvány ?

    3.) Szenteczky János miért hazudta azt a kampány füzetében, hogy „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is”, miközben a polgármesteri jelentésből tudhatta, hogy már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, de az az összeg is feladatokkal lekötve, ezért abból a pénzből nem lehet sem a következő ciklus fejlesztési feladatait finanszírozni, sem a költségvetési hiányt csökkenteni?

    4.) Szenteczky János adjon választ arra, hogy miből kívánja finanszírozni a kampányfüzetében felsorolt kívánsággyűjteményt?
    Figyelembe véve azt, hogy az új önkormányzat lényegében üres kasszát, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) adósságot fog átvenni a régi MSZP-s önkormányzati garnitúrától.

    Ha hiányzik Önökből a kellő merészség a nyilvános vitához, akkor jobban teszik, ha sürgősen visszalépnek a jelöltségtől, mert olyan emberek nem valók a választók képviseletére akik az ilyen súlyos hazugságaik tisztázása érdekében nem mernek a nyilvánosság elé állni.

    Felhívásomat azzal zárom, hogy hordják magukkal a bátorságukat és merjenek igent mondani a vitára, mert csúnya dolog lenne arra hivatkozva megfutamodni, hogy otthon felejtették a bátorságukat!

  5. tibor szerint:

    Tisztelt IB! Feltételezhető, hogy OV a billegő településeket látogatja meg. Itt nincs kérdés, a helyi baloldal felmorzsolódása az országos arányokhoz hasonló.

  6. Tibor, az igazi szerint:

    Ömlik a ganyé a fideszes szekrényből. Csak nehogy csontvázak hulljanak ki belőle! Németh mutyizik, dajdajozik és az ismerősök feleségét teszi meg képviselőnek. Hogy mik vannak. Németh takarodj!
    Ki hív ki kit? Mert eddig úgy tudom, nem akart kiállni Szenteczkyvel.
    Hazugságokról mer beszélni egy olyan ember, aki mutyizik, sikakszt, kinyírja az embereit, amikor már veszélyesek lehetnek a számára? Ehez már pofa kell!

  7. " ?! " szerint:

    Kedves “lb”!

    Jól tájékozottan állítottad azt, hogy “Tudtommal Orbán Viktor nem látogat ezen a héten Csepelre”.
    Tényleg nem látogat ide, mert nem is volt tervezve a látogatása.

    Még annyit árulj el, hogy hogyan jutott eszedbe ezt a hatalmas vadkacsát rémhírként felrepíteni, és ezzel annak a látszatát lebegtetni, hogy Orbán Viktor “reménytelennek látja a helyzetet” és azért nem látogat Csepelre.

    Ezt a furfangos gondolkodást az MSZP pártiskoláján sajátítottad el, vagy csak fejlődési rendellenesség eredményként alakult ki nálad?

  8. " ?! " szerint:

    Hű ha! Tényleg ömlik a gané!

    Ide is beömlött egy adag “Tibor, az igazi” álnéven.

  9. D-arkangyal szerint:

    Mesterházy Attila: Az önkormányzati választások után azonnal megkezdjük a Magyar Szocialista Párt gyökeres átalakítását, akit szégyellnünk kell korábbi dolgaiért, attól megszabadulunk. . .

    Ebbe vajon beletartozik Szenteczky János, Borka-Szász Tamás, stb . . .??????
    Hiszen Mesterházis Úr, még eljött ennek a két jómadárnak segíteni kopogtató cédulát gyűjteni!!!!!

    NEM ÉRTEM!!!!!

    Netalántán hiteltelen lesz majd a Mesterházy Úr?!
    Ilyen fiatalon?!

  10. Manitu szerint:

    Szerintem Orbán azért nem jön Csepelre, mert Szenteczky sokkal nagyobb hatékonysággal bontja le a helyi MSZP-t.

    Hajrá Szenteczki(y), még jobban mutasd meg magad! 😀

  11. Tóth Mária szerint:

    Mesterházynak:”… ha megszabadulunk a kétes alakoktól,” ki marad a pártban???????????

  12. Gigi szerint:

    Bár nem érzem magam csahos kutyának, de azt lásd tisztán, ” ?! “, mielőtt téveszmékbe ringatod magad, hogy bármilyen egyszeri kampánykiadvány (szórólap) csak alkalminak minősül, és mint ilyen nem vonatkozik rá a médiatörvény sajtókiadványokra érvényes passzusa.

  13. aladár szerint:

    lehet, hogy korai volt Mutyi Misit nyugdíjazni? 🙂

  14. Ditte szerint:

    A Csepeli Extra közel áll az újságimitációhoz, hiszen megjelöli az évfolyamot, számot és még impresszumpótlót is tartalmaz. Ki tudja, hogy újságnak minősülne-e…Könnyen lehet, hiszen a Szegfű is impresszumköteles lett ugyanezért.

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    A baloldal elveszett!

    Körültekintve a világpolitikai térképen, azt látjuk, hogy jobb- és baloldal mint a politikai tagoltság alapképlete létezik még, de éppen elveszti vagy már elvesztette értelmét. Ennek az a legfőbb oka, hogy az emberiség nagy, feszítő kérdéseire egyelőre egyik oldal sem tudott megnyugtató vagy legalább az adott körülmények között elfogadható választ adni. E kérdések egyike a nemzetek létéhez, a nemzetállamok és a nemzeti kultúrák sorsához, jövőjéhez kapcsolódik a globalizmus korában. A nemzetek nemzeti mivoltukban, saját kultúrájukban, nyelvükben, államiságukban és történelmi önazonosságukban akarnak élni, a globalizmus erői pedig éppen ezt nem akarják, mert a nemzetek léte akadálya a liberális kapitalizmus, azaz a nemzetek fölötti tőke uralmának.

    A népek, a társadalmak tagjai biztonságban akarnak élni, igazságosabb társadalmakban, méltányosabb elosztást követelnek, mondhatnánk az egykori munkásmozgalom jelszavával: legalább „munkát, kenyeret”, vagyis létbiztonságot és lehetőség szerint jobb életet. Ezzel szemben a globális tőke érdeke a minél nagyobb profit elérése minél kevesebb költséggel. És ma már a régi munkásosztály és munkásmozgalom eltűnésével, a harcos baloldal és a szovjet impérium teljes erkölcsi csődjével, hitelvesztésével és felbomlásával kinyílt a tér a tőkés érdekek gátlástalan érvényesítéséhez. Jobb- és baloldal mindenütt vergődik ugyan e kérdések szövevényében, de mindketten ugyanakkora pórázon lettek megkötve a nemzetközi liberális irányítók, a finánctőke vezető csoportjainak mindeddig megrendíthetetlen oszlopaihoz. Ez a liberális világrend most látszik megrendülni, s vele együtt mindazok a politikai erők, amelyek jobb- és baloldalon, de főként a baloldalon összenőttek vele.

    Ha igaz ez a rajtunk kívüli világban, százszorosan igaz nálunk. Itt a baloldal hagyományos történelmi szerepe kiemelkedően gyalázatos, a legszorosabb együttműködésében a kozmopolita, hazafiatlan liberalizmussal. Először 1918–19 liberális-szociáldemokrata Károlyi-kormánya, majd Kun Béla és Szamuely Tibor vörösterrorja fedte fel a magyarországi baloldal igazi arcát, és ezek a hónapok alapozták meg azt a jelenséget, amelyet nálunk baloldalnak lehetett nevezni. Azután a Rákosi–Gerő–Farkas–Révai négyes fogat rémuralma jött ’45 után, majd az ötvenhat utáni bosszúálló, kegyetlen megtorlás. Mindez együtt annyi hazaárulást, embertelenséget, a magyarság és az emberiség ellen elkövetett bűntényt halmozott fel történetükben és általuk a mi történelmünkben, hogy a lassan „konszolidált” MSZMP-diktatúra ettől akkor sem szabadulhatott volna, ha egyáltalán szándékában áll, s ha tesz komoly lépéseket arra, hogy gyökeresen megújítsa a hazai baloldalt, és elszakítsa ettől a védhetetlen hagyománytól. Nem tett ilyen lépéseket érdemben. A pétergáborok, biszkubélák, ávós pribékek politikai osztálya nemcsak szellemében, de fizikai valóságában is maradt tartósan mint a rendszer része, arculatának legalábbis egyik fő vonása. Ott éktelenkedett a rendszerváltásig. Azt hittük egy rövid ideig, hogy csak addig, de attól kezdve egyszer s mindenkorra eltűnik. Azt már az MSZP, az utódpárt és szövetségese, az SZDSZ garantálta, hogy ne tűnjön el. És garantálták azok a magukat jobboldalinak hirdető, rendszerváltó szerepben tetszelgő politikai parvenük, akik megakadályozták, hogy ez a fajta ávósutód, szociálliberális erőcsoport kiszorítható legyen a magyar közéletből. És tettek értük mindenekfölött azok a „nemzetközi” gazdasági és politikai csoportok, amelyek a pórázt fogták.

    A rendszerváltás képtelenségei közé tartozik, hogy egykori ÁVH-sok, pufajkások részint személyükben, részint utódaikban visszavehették vagy megtarthatták a hatalmukat. Ezek az érdekszövetségek néhány év alatt – különös intenzitással az utóbbi nyolc évben – önmagukból és köreik­ből közpénzen kitenyésztettek egy új burzsoáziát, és elszegényítették az országot és népét. Hagyományosan „baloldali” sajtójuk pedig híven szolgálta és szolgálja őket máig. Ki veheti komolyan ezek után, hogy a baloldal meg tud újulni? Ki gondolhatja komolyan, hogy ugyanazok az emberek, akik eddig elfogadták vagy kiszolgálták múltjával és jelenével együtt ennek a pártnak a politikai és ideológiai vezetőit, akármit tettek is, azok most új álarcban, új jelmez által képesek lehetnének valami egészen mást tenni, másképpen gondolkodni és érezni, mint eddig? Ki hiheti, hogy a nemzet, a haza rombolói most a történelmi vereség hatására hirtelen a nemzet építői, a hazai érdekek képviselői lehetnek? Nem is utal erre semmi jel.

    A baloldal elveszett a baloldalon. Belefulladt a saját történelmi bűneibe, de még egyszer – alighanem utoljára – kigőzölgött vadul az Apró-villa politikai vegykonyhájából, és kis híján megfojtotta az országot is. Ám a teret nem a jobboldal fogja teljesen kitölteni, hanem az a politikai erő, azok a politikusok, akik az elporladó jobb- és baloldal fölé emelkedve hiteles nemzeti és szociális politikát folytatnak. Ez az, ami már régen nem várható balról.

  16. Miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 Uborka szövegén jót nevettem.
    “(akkor csak simán hazudtak és csúsztattak), ha szakmai dilettantizmus az ok, akkor már előre sajnálom a kerületet.
    Micsoda “szakemberek” fogják vezetni, ha erre felhatalmazást kapnak…”

    A show bizniszben a helye. 🙂 🙂 🙂

  17. LB szerint:

    “?!”

    Légy szíves újra elolvasni amit írtam, majd próbáld meg értelmezni.
    Úgy látom, a többiek számára nem okozott problémát, talán neked se fog.

    Teljesen felesleges össze-vissza vagdalkoznod, mert csak ártasz vele.

  18. Miska72 szerint:

    Tibor! Tibor!

    Elgurult a gyógyszered?
    Tibor, az igazi szerint:
    2010. szeptember 29., szerda – 14:15
    Ömlik a ganyé a fideszes szekrényből. Csak nehogy csontvázak hulljanak ki belőle! Németh mutyizik, dajdajozik és az ismerősök feleségét teszi meg képviselőnek. Hogy mik vannak. Németh takarodj!
    Ki hív ki kit? Mert eddig úgy tudom, nem akart kiállni Szenteczkyvel.
    Hazugságokról mer beszélni egy olyan ember, aki mutyizik, sikakszt, kinyírja az embereit, amikor már veszélyesek lehetnek a számára? Ehez már pofa kell!

    A csontvázaak a maszopnál hullanak minden szinten az országban,és nem csak csepelen!
    Németh Mutyitik? Azt a csepeli MSZP bűnszervezet csinálta! császár az MASZOP és a bűnszervezet!
    A sikkasztás is az MSZP számlájára irgató! Deme Gábor és társai!
    Kinyírja az embereit? Kikhez köthető a csepeli kettős gyolkosság? MASZOP!

    Amit te itt kurüttyolsz ahhoz már pofa kell!
    Na ehhez kell a pofa kis vörös barátom! 😉
    További szép napot, és szebb jövőt! 😉

  19. " ?! " szerint:

    Tükör “Gigi”-nek!

    ———————————————-
    I.) “Gigi” véleménye a Csepeli MSZP által a csepeli postaládákba eljuttatott A/4 méretű, 12 oldal terjedelmű, fényes színes nyomású, Csepeli EXTRA című nyomdai termék I. évfolyam 1. számával kapcsolatban:

    #
    Gigi szerint:
    2010. szeptember 29., szerda – 16:13

    Bár nem érzem magam csahos kutyának, de azt lásd tisztán, ” ?! “, mielőtt téveszmékbe ringatod magad, hogy bármilyen egyszeri kampánykiadvány (szórólap) csak alkalminak minősül, és mint ilyen nem vonatkozik rá a médiatörvény sajtókiadványokra érvényes passzusa.
    #

    Tehát “Gigi” szerint az MSZP kiadványára nem vonatkozik a médiatörvény.

    —————————————–

    II.) “Gigi” véleménye a Fidesz szimpatizáns baráti társaság által a csepeli postaládák kb. 20 százalékába eljuttatott A/4 méretű, 8 oldal terjedelmű, matt színes nyomású, “Hírek Csepelről, kendőzetlenül” című nyomdai termékkel kapcsolatban:

    #
    Gigi szerint:
    2010. szeptember 26., vasárnap – 18:36

    Az új hang nyomtatott megjelenését mint sokszínűséget üdvözlöm.
    Az impresszum hiánya viszont valóban törvénytelen, az említett számonkérhetőség miatt.
    Admin, Téged kérdezlek:
    milyen okból mellőztétek ezt?
    Tudatos volt, vagy csak gondatlanságból?
    Mit terveztek a jövőbeni megjelenések során?
    #

    Tehát “Gigi” szerint a fideszes baráti társaság alkalmi kiadványa “az impresszum hiánya miatt törvénytelen”.

    ——————————————-

    Hogy is van ez, kedves “Gigi”?

    Miért törvénytelen a 8 oldal terjedelmű fideszes kiadvány, ha a 12 oldal terjedelmű és I. évfolyam 1. számmal jelzett mszp-s kiadvány nem törvénytelen?

  20. Gordon szerint:

    Mesterházy miért nem az önkormányzati választások előtt tisztította meg az mszp-t azoktól, akiket saját elmondása szerint szégyellniük kell!?

  21. Gordon szerint:

    Tibor!

    A “Szenteczky” nem y, hanem i. Tehát Szenteczki. 🙂

    Vagy ezt nem mondta neked?

  22. Gigi szerint:

    ” ?! “,

    ha fel van tüntetve az Extrán is az 1. évf. 1. szám, akkor az már nyilván nem szórólap! Én nem vettem kézbe, tőletek hallottam róla, ezért tévedtem, mea culpa!

    A szitu azonban nem oldódott meg, így már két irányba kell a kérdést feltenni: miért nem rendelkeznek szabályos impresszummal ezek a kiadványok?

  23. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    Örülök, hogy az MSZP által kiadott Csepeli EXTRA minősítését illetően egyetértünk.

    Megerősítettél abban, hogy helyesen jártam el, amikor délelőtt feljelentést tettem a Csepeli EXTRA kiadói és terjesztői ellen.

    Kár, hogy nem előbb terjesztették, mert akkor a választás előtt hivatalosan közölhető lett volna az ügyészség által hivatalosan megvádolt személy neve.

    Bár így is eléggé egyértelmű, hogy Szenteczkyt terheli a felelősség a szabályos impresszum hiánya miatt.

  24. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    az info-s lap(kezdemény) impresszumhiánya miatt is tettél feljelentést?
    Ha esetleg nem, miért nem?
    Őszintén érdekel!

Itt lehet hozzászólni !