Íme, a budapesti börtönválogatott

Magyar Hírlap

Deme Gábor, Wieszt János, Hunvald György és Hagyó Miklós. Kivonva a forgalomból

Forró őszre számíthatnak az elmúlt időszakban büntetőeljárás alá vont szocialista politikusok. Közülük többen, így a BKV-ügyben érintett Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes, a kétmillió forint kenőpénz elfogadásával gyanúsított Wieszt János vagy az erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György előzetes letartóztatásban várja a szeptembert, pedig négy éve még meghatározó alakjai voltak a helyhatósági választás kampányának.

A csepeli kettős gyilkosságban bűnsegédlettel gyanúsított Deme Gábor ügye már az ügyészségen van, Zuschlag János másodfokú pere talán az év végén kezdődik el. Az UD Zrt.-ügyben Szilvásy György volt titokminiszter és Tóth Károly, a nemzetbiztonsági bizottság volt alelnöke várhatja a kihallgatásokat gyanúsítottként. Bővebben a Magyar Hírlapban!

6 hozzászólás “Íme, a budapesti börtönválogatott” bejegyzésre

  1. " ?! " szerint:

    Kedves csepeli mszp-sek!

    Örvendezzetek azon, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás.

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elékelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    Tehát, a káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek türelmesek és ne hőbörögjetek.

  2. " ?! " szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Annak érdekében, hogy Hagyó Miklós otthon érezze magát a rendőrségi fogdában, gyűjtsünk “Nokiás dobozokat” az MSZP hősének, a nagy Hagyó Mikinek!

    A “Nokiás dobozokat” az alábbi címre szíveskedjenek küldeni, vagy személyesen eljuttatni:

    MSZP Csepeli Szervezete
    1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 67.
    Jelige: Nokiás doboz Mikinek.

  3. Kovács Ernő szerint:

    Szíjjártó, és Kósa hol van???? És a király????????

  4. " ?! " szerint:

    “Ernőke”!

    Megint rád jött a roham?

  5. Ernő gondnoka szerint:

    Tisztelt Fórumozók!

    A beteg sajnos kis időre kiszabadult, nem vigyáztunk rá eléggé. Ezért elnézést.

    Üdvözlettel

    Pszichiátriai Intézet dolgozói

  6. guriga szerint:

    Hiányzik a csapatból egy-két ember-
    Ami késik nem múlik.

Itt lehet hozzászólni !