Mesterházyval kampányolt a csepeli MSZP

Amíg tart a kampány, lesz ingyenebéd is

Csepel.info

Ilyen mennyiségű kampányanyagra másnak nincs pénze – de honnan van ennyi pénz?

Az idegen terepen gyorsan eltévedt Szanyi Tibor után kedden Mesterházy Attilával erősítette kampánycsapatát Szenteczky János, az MSZP csepeli polgármester-jelöltje – értesült a Csepel.info.

Míg a polgármester-jelölt mereven hallgat az őt is erősen érintő csepeli lakásmutyi-botrányban, pártja és maga népszerűsítésére két kézzel szórják a pénzt: eddig nyolc különböző MSZP-s újság, szórólap, hűtőmágnes vagy egyéb csecsebecse – még MSZP-s síp is – került a csepeli postaládákba vagy utcai kiosztásra, az óriásplakátok tömkelegét és a párt telefonos kampányát pedig az se tudja kikerülni, aki nem kér a szórólapokból.


szólj hozzá: Mesterházy Csepelen kopogtat

A Csepel.info úgy tudja: máris több mint tízmillió forintot költöttek az MSZP-s kampányra, amit pedig eddig láthattak belőle a csepeliek, csak a kezdet. A hirdetés és szórólap-özön hamarosan ingyen evés-ivással és koncertekkel folytatódik, a terv szerint ugyanis a képviselő-jelöltek szeptember elején kopogtató-köszönő bulit tartanak.

– A volt elvtársaim többek között egy tizenhat éve fenntartott adatbázist toldozgatnak az ajánlószelvény-gyűjtésnél. Úgy tudom, hogy három adatot írnak fel. Azt, ha valaki támogatja a pártot, azt, ha semleges és azt, ha ellenséges. Ez persze tilos, de az ilyesmi most senkit sem érdekel. Szenteczky győzni akar, méghozzá bármi áron, mert szerintem a szabadsága a tét. És nem csak ő fél attól, hogy ha a Fidesz nyer és a győztesek belépnek a Csepeli Vagyonkezelő irattárába, akkor a mostani vezetők pórázon vezetettekké válhatnak. Miközben ugyanis a belső feszültségek, a botrányok és a polgármester-jelölt személye miatt szétszakadt az MSZP, formálódott egy új szövetség is. Ez azokból áll, akik nem akarják elbukni a Csepel SC beépítésének terveit, a Kis-Duna parti lakóparkok terveit, vagy csak egyszerűen meg akarják tartani a lakásokat, amiket kimutyiztak nekik. Ez a börtöntől való félelem és a harácsolás szövetsége, ami rengeteg pénzt tud adni a kampányba, erejüket kár lenne lebecsülni – mondta el lapunk MSZP-s informátora.

Nincs ingyen ebédItt még a “Nincs ingyen ebéd” szlogennel kampányoltak: most lesz, de csak amíg az urnákat be nem zárják

– A “fergeteges köszönőbuli” pedig, amit szeptember elejére terveznek, szó szerint az etetést és a bódítást szolgálja. Szenteczky a kisebb hibák beismerésével és a megújulás ígéretével próbálkozik,  a legfontosabb üzenet azonban a kampány előrehaladtával a Fidesz és Orbán Viktor – Csepelen Németh Szilárd – démonizálása lesz. Más út nincs, mivel amíg a környező kerületek fejlődtek, Csepel látványosan lemaradt, és ezen nem sokat lehet szépíteni.

Aktivisták helyett “idegenlégió”

– Nem veszek részt az aktív kampányban, és ez igaz a csepeli MSZP tagságának kilencvenöt százalékára is. Az utcát járva azonban látom, hogy sok a nem csepeli MSZP-s aktivista. Azt se tudják, hogy melyik utca merre van. Ez is olyan jellemző: nincs hit, nincs meggyőző erő, nincs egy tisztességes polgármester-jelöltje az MSZP-nek, ezért maradt a pénz: megvenni mások munkaerejét, hogy MSZP-s pólóban járkáljanak az utcán – állítja MSZP-s forrásunk.

A Csepel.info úgy tudja: akár az időnként Szanyi Tiborral és Mesterházy Attilával kiegészült “idegenlégió”, akár a párt meglehetősen rossz híre is az oka, az MSZP ajánlócédula-gyűjtői nem nagyon hencegnek el azzal, hogy kinek dolgoznak.
– “Megjöttünk a kopogtató céduláért!” felkiáltással érkeztek az MSZP-sek, és csak a véletlennek volt köszönhető, hogy nem adtuk oda azokat – mesélte el erről az egyik tízemeletes panelház lakója. Mint mondta, a cédulát gyűjtő fiatalember szólt, hogy rosszul van a papír kitöltve, mert Fidesz van ráírva az MSZP helyett. Akkor mondta csak, hogy az MSZP-nek gyűjt, egyébként vitte volna anélkül is, hogy a jelölő szervezet vagy a jelölt be lett volna írva – mondta el lapunknak az idősebb asszony.

Csepel.info

51 hozzászólás “Mesterházyval kampányolt a csepeli MSZP” bejegyzésre

  1. TI szerint:

    A napokban dobták be a postaládánkban Szenteczky szórólapját, amin azt hirdeti, hogy régi értékek újult erővel. Nahát ez az amiből elegem van. Még mit nem, újult erővel elkezdeni lopni, csalni, átverni, hazudni. Takarodó kedves elvtársak!

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    VÖRÖSMARTY MIHÁLY A GUTTENBERG-ALBUMBA

    “Majd ha kifárad az éj s hazug álmok papjai szűnnek
    S a kitörő napfény nem terem áltudományt:
    Majd ha kihull a kard az erőszak durva kezéből
    S a szent béke korát nem cudarítja gyilok:
    Majd ha baromból s ördögből a népzsaroló dús
    S a nyomorú pornép emberiségre javul:
    Majd ha világosság terjed ki keletre nyugatról
    És áldozni tudó szív nemesíti az észt:
    Majd ha tanácsot tart a föld népsége magával
    És eget ostromló hangokon összekiált,
    S a zajból egy szó válik ki dörögve: “igazság!”
    S e rég várt követét végre leküldi az ég:
    Az lesz csak méltó diadal számodra, nevedhez
    Méltó emlékjelt akkoron ád a világ.”

  3. CsepeliNo1 szerint:

    “nincs egy tisztességes polgármester-jelöltje az MSZP-nek, ezért maradt a pénz: megvenni mások munkaerejét, hogy MSZP-s pólóban járkáljanak az utcán”

    Ez tény!

    Tegnap két kis lány az SZTK előtt vesztegelt Szenteczky pulttal.
    VICCES VOLT, ugyanakkor sajnáltam Őket.
    Mind a lányokat, hogy égetik magukat egy ilyen párttal!
    Meg az MSZPt is, hogy egy ilyen nagy párt EDDIG SÜLLYEDT!

    Ez a kampány?

    Hogy két lányt ideállítanak?
    Hol volt a képviselő jelölt úr???????
    Vagy a polgármester jelölt úr??????
    Nem érnek rá??????
    Akkor minek indulnak képviselőnek, ha már erre sincsen idejük??????

    TI.
    IGAZAD VAN!!!!! Egyetértek!

  4. D-arkangyal szerint:

    kopogtató-köszönő bulit tartanak.
    MINEK?! Lehet, hogy össze sem szedik, ahogyan hallom!!!!!

    Ezek nagyon tudnak bulizni az állam pénzén.

    CSEVAKból ezt is megtanulták . . . Hiszen ott is buli volt, buli hátán, mint tudjuk . . . :-)))))

    UGYE, elvtársak?!

  5. Tóth Mária szerint:

    T A K A R O D Ó MSZP !

  6. Tóth Mária szerint:

    DANCS IS INDUL, / Lungo Drom / AKIT ELÍTÉLTEK ! Milyen ország ez????????? Mikor lesz itt rend????????

  7. Herbert szerint:

    Lehet, hogy vidékről hoznak fel munkanélkülieket szendvicsembereknek?
    Akikkel én találkoztam, egy mondatot nem tudtak kerületről.

  8. Kovács Ernő szerint:

    Lopnak, csalnak – nem cigányokról van szó, hanem fideszes “polgárokról”
    Ma délután Győr Nádorváros nevű városrészében a Bartók Béla úton gyűjtöttük az ajánlószelvényeket a Jobbik polgármester- és képviselőjelöltjeinek.
    Egy honfitársunk elmondta, hogy korábban egy 3 főből álló csoport gyűjtött náluk. Az egyik gyűjtő azt mondta, a Fidesznek gyűjt. Mire a választópolgár azt válaszolta, hogy ő a Jobbiknak szeretné adni a szelvényeit. Erre előrelépett a csoport másik tagja, mondván, ő a Jobbiknak gyűjt.
    A gyanútlan, balga polgár pedig jóhiszeműen odaadta neki. Több fölkeresett polgár is állította, hogy már járt ott jobbikos aktivista, holott tudjuk, hogy csak mi gyűjtöttünk azon a környéken.
    Tisztelt Honfitársaink!
    Ez is a „forradalmárok” arca! Ilyen a Nemzeti Együttműködés Rendszere?! Mifelénk ezt egyszerűen így hívják: aljas, otromba csalás.
    Mit várjunk tőlük, ha már a legelején így viselkednek? Mit kezdenek majd az abszolút teljhatalmukkal? Még belegondolni is rossz.
    Szebb jövőt!
    2010. augusztus 24.
    Dr. Nagy Gergely, a győri Jobbik alelnöke

  9. "*" szerint:

    A Fidesz viszont annyira nem tiszteli a választóit, hogy megint ugyanolyan szórólapokat nyomtak ki a kerületben, mint 4 éve, azaz mindenkinél ugyanaz az egységes sablonszöveg. Egy önálló gondolat nincs benne a jelölteknél, semmi egyedi vagy konktrét elképzelés a körzeteknél, csak az általános semmi.

  10. Manitu szerint:

    Ernő, onnan lehet tudni, hogy ki csal meg hazudik, hogy nekik kampányolsz. Korábban MSZP-s voltál, és a legnagyobb Gyurcsányimádó, most a Jobbiknak kampányolsz. Egyébként az egész hozzászólás egy baromság. Olyan nincs, hogy valakik két pártnak gyűjtenek. Aki meg a sztoridat elhiszi, az se komplett. A győri Jobbik másra akarja kenni, hogy nem megy nekik a kopogtató gyűjtés.

    😀

  11. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!
    Min csodálkoztok? Szerintetek a százmilliós végkielégítésekből nem jutott a pártkasszába is?
    Egyébként is: a gyurcsány csapat tevékenysége alatt kétszeressére bnőtt államadósságnak is valahol lennie kell, hiszen a költségvetésekből szerintem legalább 4-5 milliárd sorsa nem vezethető le.
    Tény, hogy az elvtársak saját zsebre dolgoztak, de azért mindig leadták a pártkasszának a részét, ebben biztos vagyok.
    Üdv menyus

  12. Manitu szerint:

    Én is láttam ezeket a diákokat MSZP-s pólóban. Próbáltak úgy állni, hogy ne látszódjon a felirat. Vicces volt, és nagyon tetszett.

    Vöröscsillag, mennyi az órabér?

  13. agyatlan és leketlen szerint:

    Hajrá MSZP!
    Hajrá Szenteczky!
    Csak így tovább!

  14. agyatlan és lelketlen szerint:

    Így pontosabb!

  15. Árpád utcai szerint:

    admin!

    Hozzánk a Borka-Szász elvtárs egy önkormányzati névjegykártyát is bedobott? Lehet, hogy pitiánernek tűnik, de ezeket a névjegykártyákat közpénzen készítették neki. Közpénzen kampányol!

  16. csepeli szerint:

    Ez az állítólagos MSZP-s informátor miért nem lép ki a picsába az MSZP-ből, ha ennyire utálja a pártját? Bár szerintem blöff az egész, a csepel.info blöffje. Odaírják: MSZP-s informátorunk mondta – és lehet ontani a hazugságokat.

  17. atlétaa.. szerint:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC…………..

  18. agyatlan és lelketlen szerint:

    Igazad va csepeli! Igazad van atlétaa..! Ti is agyatlanok és lelketlenek vagytok, mint én!

  19. Tóth Mária szerint:

    szanyi meg az etika!???????? ez sem rossz! szegény, még a szó jelentését sem ismeri,különben nem hozta volna fel! pitik vagytok mszmp!

  20. csepeli szerint:

    tóth mária meg az etika!???????? ez sem rossz! szegény, még a szó jelentését sem ismeri,különben nem hozta volna fel! piti vagy tóth mária!

  21. csepeli szerint:

    Az én postaládámba mindezidáig mindössze 1 darab MSZP-s szórólap került (ahogy 1 darab fideszes is). Nem tudom, mit hadováltok itt 8-ról. Hazudtok már megint, jó fideszes módra.

  22. d-arkangyal szerint:

    Itt egy videó . . .
    Arról, hogy hogyan gyűjti Szenteczky – Mesterházy – Borka-Szász a kopogtató cédulákat!

    1 ember volt aki odaadta nekik??????

    Szenteczky mondja, tudatosan készült a polgármesterségi jelöltségre!
    Ez tény!
    De a CSEVAK csapat nem valami fényesen üzemel. :-)))))

    Szenteczkyék pont a CSAPATOT űzték el az MSZPből (Polyákné Hajas Ilona, Horváth Gyula, Bátky Endre, stb…).
    Nem is beszélve a sértett képviselők nagy részéről, akiket nem indítanak.
    Most meg nem tudják összeszedni a kopogtató cédulákat! NEM ÉRDEKES?????

    VESSENEK MAGUKRA! ! ! ! !
    Ők ásták ezt a gödröt, ha nem tudnak kimászni belőle, akkor ENNYI. A saját maguk hibája!

    Én az Új Pólusra, és Horváth Gyulára (Ő már bizonyított) adtam a kopogtató cédulámat! :-)))))

  23. d-arkangyal szerint:

    A videót nem csatoltam az előbbi hozzászólásomhoz!

    Bocsánat!

    Most pótlom…

    http://www.origo.hu/itthon/onkormanyzativalasztas2010/hirek/20100825-csepelen-kampanyol-az-mszp-es-mesterhazy-attila.html

    EGYSZERŰEN SZÁNALMAS!!!!!

  24. Tóth Mária szerint:

    csepeli, a te agyad csak másolásra jó! csak védd nyugodtan tovább a pártodat, nagy lesz a bukti októberben!

  25. pittyputty szerint:

    Szenteczky “Mutyi” János.

  26. pittyputty szerint:

    Borka-Szász “közpénzvadász” Tamás

  27. pittyputty szerint:

    Szép csapat!

  28. atlétaa.. szerint:

    d.arkangyal szuper a videó,te titokban nekünk drukkolsz?????????
    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC……………..

  29. Fidesz Csepeli Szervezete szerint:

    Tisztelt Csepeliek!

    Azon túl, hogy lehetőség szerint minél több helyre szeretnénk eljutni személyesen, kopogtató cédulájukat az alábbi helyeken adhatják le:

    A Fidesz irodában:

    1214. Budapest, Kossuth L. u. 148-150
    Telefon/Fax: 277-0669
    e-mail: csepelifidesz@gmail.com
    Hétfő – péntek: 10-20 óra között
    Szombat: 7-12 óra között

    Közterületen:

    A Szent Imre téri HÉV megállóban és a Sétáló utcában augusztus 23-a és 27-e 13 és 16 óra között.
    A Csepeli Piacon augusztus 28-án 7 és 11 óra között.

    A Fidesz-KDNP részére csak azok jogosultak a kopogtató cédulák gyűjtésére, akik rendelkeznek hivatalos megbízó levéllel!

  30. csepeli szerint:

    Na tessék, megint össze-vissza beszél a kormány:

    “A Nemzetgazdasági Minisztérium szerdai közleménye szerint félreértették a keddi közleményüket: ősszel tárgyalunk az IMF-fel, de nem azért, mert új hitelszerződést akarnánk. A politológus szerint érthetetlen a Fidesz kettős beszéde, és a devizahitelesek problémái miatt visszaüthet a pártra. A forint ismét gyengülni kezdett.”

    http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/08/25/imf_kormany/

  31. Manitu szerint:

    Honnan van ennyi pénz a kampányra? Na honnan? Hol van az észak-csepeli lóvé?

  32. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Kedves csepeli mszp-sek!

    Már csak 38 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a 2006-ban erre a ciklusra vállalt alábbi választási ígéreteiteket:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől eltekintek, ezért azokat fel sem soroltam.

    Csepeli mszp-sek!
    Ha nagyon ügyesek vagytok, akkor hétvégén is dolgozva, a hátralévő 38 napban még behozhatjátok a fentebb felsorolt sok éves lemaradásotokat, és ha ez a csoda sikerülni fog, akkor még a választást is megnyerhetitek.

    Ha viszont nem sikerül behozni, akkor mentek a levesbe! (Vagy más meleg helyre.)

    Hajrá csepeli mszp-sek!

    Csipkedjétek magatokat, mert gyorsan eltelik a 38 naptári nap (a 27 munkanap)!

  33. Hunory Szabolcs szerint:

    A komcsik hozzák a formájukat!

    Ahhoz, hogy a jelen helyzetet jobban át lehessen látni, tudni kell az előzményeket Csepelen.

    Kezdetben Kőleves a rászorultaknak, adományokból és a Magyarok Szövetségének munkájából, hozzájárulásából. Részletek a: http://www.hunory.shp.hu oldalon.
    http://hunory.shp.hu/hpc/web.php?a=hunory&o=aktualis_uOdu

    Január óta készül Kőleves Csepelen a MOGY jóvoltából.
    Az utolsó 3 hétben a Kőleves helyett szenvicseket osztogatnak, mert az engedély már nincs a kezükben és nem tudni mikor lesz, illetve miért nincs. Vajon mi az oka, hogy nem készíthet a MOGY már Kőlevest Csepelen?
    A Tóth Mihály féle Csevak fog-e engedélyt kiadni minél hamarabb a MOGY-nak a kőleveshez, vagy valójában ez a kampány része.
    De legalább már vannak előjelek, miért is nincs Kőleves már Csepelen.

    Íme az egyik lehetséges ok! ——-

    (idézet a cikkből)
    Amíg tart a kampány, lesz ingyen ebéd is.
    Csepeli nemzetidegen, baloldalinak hitt Magyar Szocialista Párt több mint tízmillió forintot költöttek az MSZP-s kampányra, amit pedig eddig láthattak belőle a csepeliek, csak a kezdet. A hirdetés és szórólap-özön hamarosan ingyen evés-ivással és koncertekkel folytatódik, a terv szerint ugyanis a képviselő-jelöltek szeptember elején kopogtató-köszönő bulit tartanak. Míg a polgármester-jelölt mereven hallgat az őt is erősen érintő csepeli lakásmutyi-botrányban, pártja és maga népszerűsítésére két kézzel szórják a pénzt: eddig nyolc különböző MSZP-s újság, szórólap, hűtőmágnes vagy egyéb csecsebecse – még MSZP-s síp is – került a csepeli postaládákba vagy utcai kiosztásra, az óriásplakátok tömkelegét és a párt telefonos kampányát pedig az se tudja kikerülni, aki nem kér a szórólapokból.

    Nyílt levél Németh Szilárd és Borbély Lénárd csepeli Fidesz választókerületi elnököknek:
    Nincs ingyen ebéd. Mindenért fizetni kell!
    Itt még a “Nincs ingyen ebéd” szlogennel kampányoltak: most lesz, de csak amíg az urnákat be nem zárják
    Tóth Mihály MSZP csepeli polgármester
    (idézet vége)

    Hunory Szabolcs

  34. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”, Te cuki-pofa!

    A ma 12:55-kor elküldött hozzászólásodat azzal kezdted, hogy “Na tessék, megint össze-vissza beszél a kormány”.

    Arra való emlékeztetés céljából, hogy hogyan beszélt az előző években az MSZP-t megtestesítő kormány bemásolom részedre az őszödi böszmének az MSZP-s bűntársasi előtt zárt körben tett beismerő vallomásának a legmeghatóbb részletét.

    Idézet Gyurcsánytól, az őszödi böszmétől:

    Amit az előző hónapokban titokban meglehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk azt megtettük.

    Úgy őriztük a titkot, mint soha.

    Nincsen sok választás.

    Azért nincsen, mert elkúrtuk.

    Nem kicsit, nagyon.

    Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.

    Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.

    Teljesen világos volt, hogy amit mondunk az nem igaz.

    Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni.

    És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig.

    Semmit.

    Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást.

    Semmit.

    Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

    A dolog úgy áll, hogy nincsen választás.

    Gyorsan eljött az igazság pillanata.

    Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai segítette, hogy ezt túléljük.

    Nincsen tovább.

    Nincsen.

    Magyarország le van írva.

    És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.

    Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna.

    E helyett hazudtunk reggel éjjel meg este.

    Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok.

    Nincsen.

    Nekem sincs.

    Ma legfeljebb az a választás, hogy megpróbáljuk-e mi befolyásolni, hogy mi történik, vagy ránk fog omlani.”

    Amint látod kedves “csepeli”, bejött a hibbant-Néró Gyurcsány jóslata, és 2008 őszére rátok omlott az egész.
    Ha csak rátok omlott volna, akkor azt mondanám, hogy ott egye meg őket a fene a romok alatt, de Gyurcsányék trükkjeinek és elkúrásainak a következményei az egész országra omlottak rá, és most a romeltakarítással kell foglalkozni.

    Ha pislákolna bennetek a becsületnek legalább a szikrája, akkor a jelenlegi helyzetben nem piszkoskodnátok és kötekednétek, hanem kétszeres erővel vennétek részt a Gyurcsány és Bajnai kormányok által felhalmozott adósságállomány miatt még igen sok évig tartó romeltakarításban.

  35. d-arkangyal szerint:

    atlétaa.
    Nem hülyültem meg, hogy nektek drukkoljak!

    MAGAMNAK DRUKKOLOK!!!!! :-)))))

    ERRE NEM SZÁMÍTOTTÁL MI?!

    ui.: Én vesztes csapatban nem játszom ! ! ! ! ! :-)))))

  36. anticsóka szerint:

    Ezért a kis besegítésért Mesterházynak is dukál egy lakáskiutalás !

    Egyébként csupa rácsos ajtónál kuncsorgott a három díszpéldány. Hja, szokni kell a rácsos perspektívát !

  37. atlétaa.. szerint:

    Ezentúl:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC-Hajrá-d-arkangyal…………..

  38. Tóth Mária szerint:

    ha cusi dalolni fog,mesterházy is kap egy kaptárt! már alig várom.

  39. miska72 szerint:

    Az a felirat tetszik a képen “szósz”. 🙂 🙂 🙂 🙂 Na abban vanak az elvtársak nyakig, de én sz@rnak hívom! 🙂 🙂 🙂

  40. miska72 szerint:

    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER! 😉

  41. obama szerint:

    Levehetné már valaki Mesterházy választási plakátját a Szt István út és Hollandi út kereszteződésében lévő oszlopról!!! Tudtommal szabálysértést követett el az aki feltette és határidőre nem távolította el onnan!!!
    Igaz már kicsit megrohadt a papírja, kicsit fakult is, de még felismerhető!!!!!

  42. Ditte szerint:

    obama, ezek szerint fényképezhető állapotban van a plakát.

  43. d-arkangyal szerint:

    Köszi.

    Majd Októberben értesítelek, hogy sikerült-e a Szenteczkyéket megvernem a választáson.

    :-)))))

  44. " ?! " szerint:

    Tisztelt Fórumozók!

    Lebukott a hazudós Szenteczky, a Csepeli MSZP polgármester jelöltje!

    A mai napon vettem kézhez Szenteczky János polgármester-jelölti szórólapját, amelynek a „Csepel ismét fordulóponthoz érkezett” mondattal kezdődő oldalán a csepeli választók megtévesztése céljából az alábbi hazugság olvasható:

    „ az elmúlt években a csepeliek munkájának köszönhetően épült 116 új önkormányzati lakás”.

    Ezzel a hazugsággal szemben a valóság a következő:

    Csepelen valóban épült 116 önkormányzati lakás, de nem 2006 és 2010 között, hanem 2002 és 2006 között, az első Orbán-kormány által meghirdetett Széchenyi-terv bérlakás-építési programjának a részeként, az Orbán-kormány által 2001-ben a Csepeli Önkormányzatnak erre a célra nyújtott pénzügyi támogatásból.
    (Tehát az Orbán-kormány jóvoltából.)

    A Csepeli MSZP ennek a 116 bérlakásnak a megépítését a 2002. évi önkormányzati választási programjának a IV. fejezetében választási ígéretként szerepeltette.

    A Csepel újságban 2006. szeptember 22-én közzétett NÉGY ÉV SZÁMVETÉSE című beszámolóban Tóth Mihály polgármester az alábbi mondattal számolt be a bérlakások megépítéséről:
    „116 bérlakás épült meg a Széchenyi Terv keretén belül.”

    Tehát mint látható, Szenteczky ismét el akarta adni az MSZP eredményeként a 116 bérlakást, amelyek építése az előzőző ciklusban történt, és amely a Csepeli MSZP 16 évnyi olyan bérlakás-építési teljesítménye, amelyhez az első Orbán-kormány biztosította a pénzügyi fedezetet.
    (Azaz, ennek a 116 bérlakásnak a megépítése is az első Orbán-kormány érdeme.)

    Szenteczky fenti hazugsága ismét igazolta Szolzsenyicin alábbi véleményét:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.

    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

    A fentiek azt is igazolták, hogy Szenteczky mániákusan mutyizik a bérlakásokkal.

  45. Jobb Csepelért szerint:

    Lesz ingyen ebéd? Akkor csepeli is ott lesz és biztos hogy repetázni fog 😀

  46. islander szerint:

    Megjegyzem, hogy a napokban az MSZP-s standon simán lenyúlták volna az LMP-s ajánlószelvényeket, amelyek véletlenül kerültek oda…tapasztaltam.

  47. Hunory Szabolcs szerint:

    Valaki nagyon keveri a szezont a fazonnal.
    Vagy nem itt élt eddig vagy csak ennyire tudatlan, iskolázatlan, hogy nem látja mi is történik körülötte.

    Ezt a hozzá szólást nem tudom mire vélni:

    atlétaa..:
    2010. augusztus 25., szerda 15:02-kor
    Ezentúl:
    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC-Hajrá-d-arkangyal…………..

    A Csepel FC az nem a Csepeli Futball klub?
    Szenteczky az nem egy MSZP-s nemzetpusztító személy?

    Rendszerváltás óta tudatosan akarja tönkre tenni a csepeli sportpályát, a csepeli futballt az MSZP. Plázát akartak, lakóparkot a stadion helyére.
    Valóban igaz az, hogy a futballpályán és a csepeli fociban egy olyan személy dolgozik öntudatosan a csepeli fiatal focistákért aki elkötelezett, kommunista, MSZP hívő. Az elmúlt napokban találkoztam vele, kopogtató cédulát gyűjt az MSZP-nek. Régóta ismerem és nem tartom rossz embernek, hisz sokat áldoz a fiatalokért. De ő nem az MSZP! Rajta kívül egyetlen szoci sem akarta támogatni a csepeli futballt, önkormányzati szinten.

    Szóval a Hajrá-Szenteczky és a Hajrá-CSEPEL FC az nem egy útvonal. Elek dönteni melyik utat választjuk.

    Hunory Szabolcs

  48. CsepeliNo1 szerint:

    T. Csepeli MSZP!

    Látom nagyon nem gyűlnek a kopogtató cédulák. Pultoznak Szenteczkyvel rendesen, de MINEK?! 🙂

    Javaslatom!

    Ha a csepeli MSZP élére 10-15 db igazgatócskát felvennének (mint a Csevakban tették Szenteczky irányítása alatt), akkor talán jobban menne a szekér! ! ! ! ! 😉

    BEÉRETT A SZENTECZKY POLITIKA ! ! ! ! !
    C S A K Í G Y T O V Á B B ! ! ! ! !

    csepeli.
    Te meg nyugodtan irogasd tovább a f.szságaidat, ez %-okban mérhető veszteség lesz az MSZP részére!

    HAJRÁ ÚJ PÓLUS, HAJRÁ HORVÁTH GYULA ! ! ! ! !
    MEGCSINÁLTUK ! ! ! ! ! 🙂

  49. " ?! " szerint:

    Kedves itt hazudozó mszp-s propagandisták!
    Szíveskedjetek belenézni a Szolzsenyicin által részetekre készített alábbi tükörbe!

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.

    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.

    A kommunista eltorzult lélek!

    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!

    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

    Hogy nem sül le a pofátokról a bőr amikor a megmagyarázhatatlant akarjátok megmagyarázni?

    Megjegyzés: A fenti idézettel leginkább jellemezhető személy hamarosan jelentkezni fog, és azzal próbál védekezni, hogy a fenti idézet nem is Szolzsenyicintől származik.

  50. Magyar szerint:

    Bízunk bennetek Szilárd! Tudjátok.hogy mit csináltok. SITTRE VELÜK!

Itt lehet hozzászólni !