Csepel: rejtélyes hívások a gyilkosság után

FH, Hírszerző, Csepel.info

A Blikk szerint Deme is felhasználta MSZP-s kapcsolatrendszerét –  egyelőre nem tudni, hogy ő kikkel beszélt a gyilkosság után

Lezárult a tavalyi, csepeli kettős gyilkosság nyomozása, és hétfőn megkezdődött az iratok ismertetése is.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a gyilkosság gyanúsítottja az emberölés után többször hívta mobiltelefonján Császár Mihály volt rendőrkapitányt. A híváslista szerint a férfi nemcsak tárcsázott, hanem beszélt is a kapitánnyal. A lap a gyanúsított ügyvédjét nem érte el.

A bűnsegédlettel gyanúsított Deme Gábor védője azt állította, hogy védence nem volt jelen a gyilkosság helyszínén, a gyilkosságról készült biztonsági felvételt tartalmazó szervert pedig kényszer hatására tüntette el.

A Blikk információi szerint Deme Gábor is bőszen telefonálgatott a gyilkosság utáni percekben. A rendőrség egyelőre nem árulta el, kiket hívott fel, de a lap úgy értesült, hogy néhány párttársa is a híváslistán van. Egészen addig „intézkedett”, míg az iskola kapujában Császár kérdőre nem vonta. Az egyik helyszínt biztosító járőr szerint a rendőrkapitány nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ordítozott Demével.

„Mi a k…a anyátokat csináltatok itt? Mi történt Taki bácsival?” – szegezte neki a kérdést, majd utasította a nyomozókat, hogy soron kívül hallgassák ki a férfit. Ez már csak azért is érdekes, mert ekkor még a nyomozók nem találták meg az egyik áldozat, Papp László zsebében a dráma perceit rögzítő diktafont. Kérdés, honnan sejtette Császár, hogy Deme keze benne van a dologban.

FH, Hírszerző, Blikk, Csepel.info

17 hozzászólás “Csepel: rejtélyes hívások a gyilkosság után” bejegyzésre

  1. Hugi szerint:

    Vajon kit hívott Deme? Orosz Ferit? Tóth Misit? Szenteczky Janit? Vagy mind a hármat?

  2. Huba szerint:

    – “Honnan sejtette Császár, hogy Deme keze benne van a dologban”
    – Mézga Aladár: egy lakásért megmondom.

  3. zeta szerint:

    Aki ott volt azon az estén, mindenki látta, hogy deme telefonálgat, ez nem volt titok, láthatták sokan nagyon sokan!

  4. zeta szerint:

    Tóth Misit nem kellett hivnia ő is ott volt!

  5. Manitu szerint:

    Nem hiszem, hogy valaha is kiderül a teljes igazság.

  6. anticsóka szerint:

    A teljes igazságot egy ember biztosan tudja és az nem más, mint a gyilkosság egyik áldozatának, Takács Józsefnek a földije…

    A csepeli mszp és az önkormányzat prominensei pedig saját mocsarukba fulladnak. Megérdemlik!

  7. Tóth Mária szerint:

    lehet lajkolni ! szanyi szerint….

  8. Jeniszej szerint:

    Igaza lehet az egyik fórumozó társunknak, miszerint itt Csepelen egy jól összehangolt maffia garázdálkodik.
    Nem átalkodnak már az útban lévő sokat tudó, gyengébb társaikat hidegre tenni.
    Arra leszek kíváncsi, hogy a deme mikor kezdi beváltani a bizonyítékai alapján a teljes csepeli banda lebuktatását.
    Azt mondja a Fater nem ártana addig is a díszes társaságot előzetesbe tenni, nehogy lelépjenek.
    😀 )))

  9. Jeniszej szerint:

    Deme várta telefonon a további utasításokat a maffiavezetőtől?
    Igaz vajon, hogy a korházban a feltételezett gyilkos első gyóntatója (?) a kerületi rendőrkapitány volt?
    Ez így szokás? – ezt írja vajon elő a szolgálati szabályzat (?), hogy a gyilkolászási ügyekben a kapitányság vezetője jár el, – beszélget el négyszemközt a feltételezett tettesekkel nevelő szándékkal?
    😀 ))

  10. Árpád utcai szerint:

    Most hoztam fel a postaládámból az MSZP kampányújságját. Megdöbbentő, komolyan mondom. Én nem felejtettem még el azt, amikor 2 évvel ezelőtt a Borka azt akarta eladni nekünk, hogy a park felújítása 120 millióba került. Lehet, hogy annyit fizetett ki az önkormányzat, de mennyi jutott a zsebekbe???

    Arról nem is beszélve, hogy ez a Borka több milliós kormányzati megrendeléseket kapott Gyurcsányéktól.

    Németh Szilárdot polgármesternek, a jelenlegieket pedig tömlöcbe!

  11. " ?! " szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Manapság a legtöbb volt kommunista azt állítja, hogy Magyarországon nincsennek, és Csintalan Sándoron kívül (aki vállalja, hogy Ő az volt) soha nem is voltak kommunisták.

    Én azonban úgy vélem, néhányan közülük arcátlanul itt is tépik a szájukat, ezért az alábbiakban idézem Szolzsenyicin definícióját a kommunistákról:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.

    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.

    A kommunista eltorzult lélek!

    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!

    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

    Akinek nem inge az ne vegye magára!

    Felhívom a figyelmet arra, hogy a fenti idézettel leginkább jellemezhető személy hamarosan jelentkezni fog, és azzal próbál védekezni, hogy a fenti idézet nem is Szolzsenyicintől származik.

  12. Manitu szerint:

    Deme Gábor, Kun Tamás, Császár Mihály: ők tudják szerintem a legtöbbet. Utánuk jön Orosz Ferenc, Tóth Mihály, Podolák György és Szenteczky János, mint a tárgyaló delegációk tagjai, valamint Avarkeszi Dezső, mint az igazságügyi álamtitkár, akinek az ideje alatt a gyilkos fegyver, ami egy vértócsa mellett hevert, fizikai, biológiai és genetikai öntisztuláson ment keresztül. Szerintem az utóbbiak is pontosan el tudnák mondani, hogy mi történt.

  13. Királyerdei szerint:

    Maradjunk annyiban,hogy a kis gömböc a saját szakállára nem merészelt volna gyilkolni.Itt valaki(k) beleegyeztek a gyilkosságba.És az is biztos,hogy nem 3 milkóról van szó.És az is biztos,hogy a csepeli mszp-s maffia nyakig benne van.

  14. miska72 szerint:

    A két áldozat miatt ki kell derülni az igazságnak!

  15. miska72 szerint:

    Az áldozatoknak valószinüleg az volt a bajuk, (Takáács László és Pap ) hogy BECSÜLETESSEK voltak!

  16. Királyerdei szerint:

    Befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a rendőrség a csepeli kettős emberölés ügyében – közölte a rendőrség kedden a honlapján. A közlemény szerint a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya befejezte a nyomozást az 53 éves K. Tamás és a 37 éves D. Gábor ellen több emberen elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban. K. Tamás az eljárás során nem kívánt vallomást tenni. D. Gábor ténybeli beismerő vallomást tett, azonban azzal védekezett, hogy a cselekménynél nem volt a helyiségben és a bizonyítékot K. Tamás által fenyegetve tüntette el. Jelenleg mindkét gyanúsított előzetes letartóztatásban van.

    A gyanú szerint K. Tamás és D. Gábor 2009. január 7-én 18 óra 40 perc körül jelent meg Csepelen, egy Széchenyi utcai oktatási intézmény egyik irodájában, azzal a céllal, hogy az iskolaigazgatóval találkozzanak. A megbeszélésen – amely D. Gábor beosztásából történő felfüggesztésről, továbbá K. Tamás felmondásáról és személyes tárgyainak átadásáról folyt – jelen volt az iskola egyik tanára is.

    A tárgyalás során K. Tamás egy maroklőfegyverrel több lövéssel megsebesítette az igazgatót és a tanárt, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A cselekményt követően D. Gábor az iskola beltéri kamerarendszerének felvételeit rögzítő számítógépet magához vette és azt elrejtette abból a célból, hogy a felvételek ne juthassanak a hatóság birtokába. A bűncselekményt követően K. Tamás maga is sérülést szenvedett, amikor is saját kezét lőtte meg.

    E cselekmények alkalmasak K. Tamás vonatkozásában több emberen elkövetett emberölés bűntett, míg D. Gábor vonatkozásában ugyanezen bűncselekmény bűnsegédként történő elkövetésének megállapítására – áll a közleményben.

    A nyomozók megállapították azt is, hogy az elkövetett bűncselekmény hátterében az iskolaigazgató és D. Gábor között kialakult konfliktus állt. Az igazgató szerint ugyanis D. Gábor az iskola gazdasági igazgatójaként, tevékenységének ellátása közben sikkasztott az iskola vagyonából, amelyet a sértett a bűncselekmény napján jelzett is a rendőrség felé. Ebben az ügyben a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya folytatja az eljárást csalás, sikkasztás és magánokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Gábor és az iskola egy másik alkalmazottja, K. Ildikó ellen. A gazdasági bűncselekmények ügyében is megkezdődött az iratismertetés.

    A rendőrök szerint a nyomozás során minden kétséget kizáróan sikerült bizonyítani, hogy a D. Gáborral együtt érkező K. Tamás, az iskola biztonsági őre a nála lévő maroklőfegyverrel lőtte le a sértetteket D. Gábor jelenlétében, majd a helyszínt megváltoztatva igyekeztek az árulkodó bizonyítékoktól megszabadulni. Míg D. Gábor az iskola belső kamerafelvételeit tüntette el, addig K. Tamás megpróbálta a kiérkező rendőröket félrevezetni. Azzal viszont egyikük sem számolt, hogy a megbeszélést a tanár teljes egészében diktafonra rögzíti. Ez a bizonyíték az eljárás során visszavonhatatlan és megkérdőjelezhetetlen – írták.

    MTI

  17. obama szerint:

    Meggyőződésem, hogy Deme Gábor mint felbújtó vett részt a cselekményben, az Ő érdekében állt a “tanúk” elhallgattatása, a bizonyítékok eltüntetése. Bízom abban, hogy a bíróság alaposabb munkát végez majd mint a rendőrség, akinek többszöri “noszogatásra” volt szüksége a nyomozás során, mert rendkívül felületes munkát végeztek!!!

Itt lehet hozzászólni !