Ismét lopták a kopogtató cédulákat Csepelen

Csepel.info

Ismét több helyen törték fel Csepelen a postaládákat, és lopták el azokból a kopogtató cédulákat – értesült a Csepel.info egyik olvasójától.

Lapunk úgy tudja, hogy az Ady Endre út több panelházában is feltörték a postaládákat, de az Árpád út egyik házából is elloptak több tucatnyi önkormányzati választásokra szóló értesítőt és ajánló szelvényt, közkeletű nevén kopogtató cédulát. Az eset nem újdonság, szinte minden választások előtt ismétlődik, ráadásul mindig ugyanazon a környéken.

24 hozzászólás “Ismét lopták a kopogtató cédulákat Csepelen” bejegyzésre

  1. alegjobb szerint:

    És ugyanazon emberektől , ugyanazok !

  2. " ?! " szerint:

    #

    Kedves Fórumozók!

    A CSEPEL újság e hétvégi számában több olyan cikk jelent meg azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyekről egy héttel ezelőtt e helyen igen kemény vitákat folytattunk.

    A cikkekben leírtakkal ismét alaposan lelepleződtek az mszp-s propagandisták.

    HÍREK a CSEPEL újság 2010. 08. 13.-i számából:
    ——————————————————————————————————
    2. oldalon: A gerincútról megtudhatjuk, hogy

    Állítólag csatornázást kezdtek(régészeti feltárás nélkül!!!), – építési törmeléket aprítanak, – elkezdték az ideiglenes HÉV töltés földmunkáit.

    Fakivágási engedélyekkel még most sem rendelkeznek, mert az engedélyek kiadásához szükséges iratokat csak 2010. augusztus 9-én adták át Pesterzsébet jegyzőnek, aki az engedélyek kiadására jogosult.

    Ezek a hírek ismét azt bizonyítják, hogy a gerincút építését nem készítették elő, és a gerincút kezdése az MSZP választási kampányának a részeként előadott mutatvány.

    ——————————————————————————————————

    2. oldalon: Északi területért kapott bevétel … (Orosz Ferenc alpolgármester nyilatkozta)

    Orosz úrnak a CSEPEL újság részére adott válaszai azt igazolják, hogy hiába hazudoztak itt az mszp-s propagandisták arról, hogy az északi területért kapott pénzt nem költötték el, és pénzből jelenleg is a számlén van és kamatozik 4,5 milliárd Ft, a valóság a következő:

    1.) Állításukkal szemben bankban jelenleg már csak 3,9 milliárd Ft van, de Orosz úr elmondása szerint ennek már majdnem minden forintjához feladatot rendelt az MSZP-s többség szavazataival a Képviselő-testület.

    2.) Az önkormányzati választások után az új városvezetésnek kb. 2 milliárd Ft állhat a rendelkezésére a sok elmaradt kerületi fejlesztés megvalósítására akkor is, takarékossági okokra hivatkozva leállítja az MSZP-sek által megszavazott, de még leállítható projekteket. (Pl.: A CSM-en belül létesítendő úgynevezett teherforgalmi elkerülő út megvalósítását.)

    3.) Adósság csökkentési lehetőségként említi Orosz Ferenc alpolgármester, azt, hogy az új városvezetés lobbizás eredményeként eltöröltetheti Csepelnek a Fővárossal szemben fenn álló (kb. 1,5 milliárd Ft-os) tartozását.

    Szerintem joggal kérdezhetjük azt, hogy ha az új városvezetés (mármint a fideszesek) lobizással eltöröltethetik “Csepelnek a Fővárossal szemben fenn álló (kb. 1,5 milliárd Ft-os) tartozását”, akkor a jelenlegi kerületi vezetés miért nem lobbizott az elmúlt években, és miért nem töröltette el már régen ezt a tartozást?

    ——————————————————————————————————

    3. oldal: “Még is hömpölyög…” címmel visszatért a CSEPEL újság a Királyerdő csapadékvíz-elvezető rendszerére vonatkozó cikk címével kapcsolatos vitára.

    Elismerik, hogy nem volt igaz a CSEPEL újság július 30-i számában „a királyerdei csapadékvíz-elvezetéséről szóló cikk címe, és hogy ez érzékenyen érintette az olvasókat, mert a cím mondanivalója ellenére továbbra is maradtak olyan területek Királyerdőben ahol valósággal hömpölyög az esővíz, ha nagyobb eső esik.
    Ezt a tényt nagyon tisztességesen egy képpel is illusztrálták.

    A cikkben Mohácsi Csaba a CSEVAK mélyépítési osztályvezetője megerősítette, hogy a csapadékvíz–elvezetési beruházások még valóban nem fejeződtek be Királyerdőben.

    Tehát a CSEPEL újság ebben az ügyben sokkal tisztességesebben viselkedett, mint az itt acsarkodó MSZP-s propagandisták.

    Más témával még folytatom.

  3. " ?! " szerint:

    A CSEPEL újság augusztus 13-i számában közölt olyan információk ismertetése amelyek cáfolják a Csepeli MSZP-s Önkormányzatnak és az itt hazudozó MSZP-s propagandistáknak a hazugságait.

    A CSEPEL újság augusztus 13-i számának a 3. oldalán olvasható „A fõváros véleménye a Cserbenhagyott csatornázás-ról” című cikk, amely ismerteti Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesnek a válaszát, a Csepel újság munkatársa által feltett kérdésre, amely kérdés úgy szólt, hogy:
    „A mostani fővárosi vezetés hozzákezd-e a beígért csepeli csatornázáshoz még az őszi választások előtt vagy sem?!”

    Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest válaszából megtudhatjuk az alábbiakat:

    1.) Szerinte Budapest csatornázottsága „átlagosan” jónak tekinthető. (Ez a véleménye azonban nem vigasztalja Csepel csatornázatlan területeinek a lakosságát.)

    2.) A Csepel hiányzó csatorna hálózatára is vonatkozó projekt befejezési határidejének meghosszabbítása céljából a Főváros 2009. február 17-én módosítási kérelmet nyújtott be az EU-hoz, amelyben a projekt befejezési határidejét 2012. december 31-re kérték módosítani.

    A kérelem ellenére az EU, a projekt befejezési határidejét 2010. december 31-ben állapította meg.

    A főpolgármester több ízben sürgette az EU által előírt határidő 2012. december 31-ig történő meghosszabbítását, de ehhez az EU a mai napig nem járult hozzá.

    Erre hivatkozva a főpolgármester-helyettes arcátlanul kijelenti, hogy „így a csepeli csatornahálózat kiépítése nem indítható meg.”
    (Magyarul: ahelyett, hogy eddig igyekeztek volna a csepeli hiányzó csatornahálózatot az EU által előírt 2010. december 31-es határidőn belül megvalósítani, cinikusan és arcátlanul kijelentette, hogy a határidő meghosszabbítását jóváhagyó EU döntés hiánya miatt „nem indítható meg” a hiányzó csepeli csatornahálózat kiépítése.)

    A főpolgármester-helyettes a fentieken felül arról adott tájékoztatást, hogy ha a csepeli csatornahálózat az EU-nál határidő módosításra váró projekt részeként nem építhető meg, akkor ennek a megépítésére csak más EU program részeként kerülhet sor.
    (Azt elfelejtette meghatározni, hogy 2020-ban, vagy 2050-ben, vagy esetleg később.)

    Ugyanúgy teljesen világos (mint Gyurcsánynak az a kijelentése, hogy „Teljesen világos volt, hogy amit mondunk az nem igaz”), hogy a csatornázással kapcsolatban a CSEPEL újság által feltett kérdést évekkel korábban és sorozatosan megismételve, a csepeli vzetőknek kellett volna feltenni a Főváros felé, és a Hagyó Miklóssal közös rendezvényen történt hazudozás, valamint szennyvíztisztító átadási ünnepségein való részvételek helyett, a hiányzó csepeli csatornahálózat megépítést követelő tüntetéseket kellett volna szervezni az MSZP-s csepeli önkormányzati vezetőknek, Hagyó Miklós bűnbarlangja, az MSZP-SZDSZ vezetésű Főpolgármesteri Hivatal elé.

    Tehát akkor, hogy is van ez kedves Csepeli MSZP-sek?

    Csak a Központi Szennyvíztisztító átadásakor jutott eszetek be, hogy hiányzik Csepelen 45 km csatorna?

    Hogyan lehetséges az, hogy a helyi MSZP-elnök Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító átadásakor jutott eszébe levelet írni a Fővárost irányító elvtársainak és koalíciós partnereinek a hiányzó 45 km csatorna ügyében?

    Ezek után még van képetek tovább hazudozni és támogató szavazatokat kérni a csepeliektől?

  4. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    már vasárnap reagáltam a Weisz Manfréd utas hozzászólásodnál, de bizonyára elkerülte a figyelmedet, hát – példádon felbuzdulva 🙂 – bemásolom:

    Kedves ” ?! “,

    nem csalódtam benned: a szememben védjegyeddé vált alapossághoz mérten Te is olvasod az ellent (CSÚ-t). A következtető megjegyzéseidhez néhány hozzáfűznivaló belőlem is kikívánkozik (bár nem tudom, az ellenvéleményemet továbbra is szoci propagandának véled, listádon strigulázva, amihez semmi közöm, vagy gondolkodásra és értelmes vitára serkentőnek, aminek szánom…):

    – a gerincútról…
    Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy az is írva vagyon: csak a közterületen lévő fák kivágása engedélyköteles. Amennyiben tehát eddig csak egyéb fákat vágtak ki, akkor az szabályos volt. Maga a beruházás kivitelezése ettől függetlenül lehet kampánycélú, akár még előkészítetlen is – csak nem az általad hangoztatott érvek nyomán. Ilyen téves érv például az utalt cikk alapján hiányolnod a régészeti feltárást, hiszen az a nyilatkozó szakember helyszíni beszámolójára épül, aki már nem láthatta a befejezett lőszermentesítést és régészeti munkát, hanem csak az eredményét, a csatornafektetést…

    – az északi pénzről:
    Ha a fórumozók a pénz felét (4,5 Mrd) tudták a bankban, a legfrissebb nyilatkozat szerint pedig csak 3,9 Mrd van, akkor nem lehet-e a különbség oka – farkaskiáltás helyett – a számadási jelentés időbeli eltolódása? Az összeget nem bagatellizálom, ám a lényeg nem változik: bizony nem lett mind elköltve. Az eddigi lobbizás hatástalanságáról pedig úgy gondolom: egy koalíció csak alkuk alapján működhet, ami értelemszerűen időnként veszteségekkel jár. Kétharmados kormánytöbbséggel és várhatóan fölényes őszi győzelemmel nyilván könnyebb lesz lobbizni is. Ha ez a közjót szolgálja majd, akkor hajrá!…

    – a csapadékvíz-elvezetésről:
    A tények makacs dolgok újságírói szemmel is. A cím félreérthetőségét már rég elismerve azokat a korábbi érveimet azonban továbbra is fenntartom az eredeti tudósítással kapcsolatban, hogy egyrészt a nyilatkozók megfogalmazását idézte, másrészt az a cikk is bő terjedelemben hírt adott a folytatásról, nemcsak most, újabban Mohácsi Csaba megszólaltatása.

  5. csepeli szerint:

    ?!-nek van 5-6 előre megírt hozzászólása, azokat ismételgeti ciklikusan. Nem lehet, hogy valójában egy beprogramozott robot?

  6. anticsóka szerint:

    Épp most töprengtem, hogy orvosért kiáltok. Megbetegedett a csepel.info?
    Elkapta a fertőzést gondolkodó-tól és “?!”-től.
    A hozzászólásaikat már felismeri a gépemen a vírusírtó. 😉

  7. Sutogó szerint:

    “Ismét több helyen törték fel Csepelen a postaládákat, és lopták el azokból a kopogtató cédulákat”

    A csepeli mszp így akarja összegyűjteni az ajánlószelvényeket?

  8. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    Köszönöm, hogy figyelmeztettél.
    Valóban elkerülte a figyelmemet a hozzászólásod, de valószínűleg jobban jártál volna, ha nem figyelmeztettél volna.

    I.) A gerincúttal kapcsolatban írtad:

    1.) Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy az is írva vagyon: csak a közterületen lévő fák kivágása engedélyköteles. Amennyiben tehát eddig csak egyéb fákat vágtak ki, akkor az szabályos volt.

    2.) Ilyen téves érv például az utalt cikk alapján hiányolnod a régészeti feltárást, hiszen az a nyilatkozó szakember helyszíni beszámolójára épül, aki már nem láthatta a befejezett lőszermentesítést és régészeti munkát, hanem csak az eredményét, a csatornafektetést…

    A gerincúttal kapcsolatos válaszaim:

    1.) Remélem, hogy azt még Te is képes vagy elismerni, hogy a közutakat nem magánterületen, hanem közterületen szokás megépíteni.
    A gerincút építéséhez szükséges magánterületek 95 %-át megvásárolták vagy kisajátították, amelynek eredményeként ezek a területek közterületté váltak.
    Ebből következik, hogy ha a közterületen útban lévő fák kivágására nincs jogerős engedély, akkor az gerincút területének 95 %-án egyelőre szabálysértést megvalósító cselekmény a fakivágás.
    A terület még magántulajdonban lévő 5 %-án pedig a magántulajdon sérelmére elkövetett cselekmény lenne a fakivágás mindaddig ameddig a terület tulajdonjogát nem szerezték meg a régi tulajdonostól.
    Tehát aki eddig fát vágott ki a gerincút területén, az jogszabálysértést követet el attól függetlenül, hogy azt közterületen, vagy a még magántulajdonban lévő területen végezte.
    Remélem, hogy így már számodra is érthető a helyzet, kedves “Gigi”?

    2.) Ezúton tájékoztatlak, hogy a régészeti feltárásra vonatkozó engedély hiánya miatt még nem kerülhetett sor a terület régészeti feltárására. Ha nem hiszed járjál utána!

    II.) Az északi pénzről írtad:

    1.) Ha a fórumozók a pénz felét (4,5 Mrd) tudták a bankban, a legfrissebb nyilatkozat szerint pedig csak 3,9 Mrd van, akkor nem lehet-e a különbség oka – farkaskiáltás helyett – a számadási jelentés időbeli eltolódása? Az összeget nem bagatellizálom, ám a lényeg nem változik: bizony nem lett mind elköltve.

    2. Az eddigi lobbizás hatástalanságáról pedig úgy gondolom, kétharmados kormánytöbbséggel és várhatóan fölényes őszi győzelemmel nyilván könnyebb lesz lobbizni is.

    Az északi pénzzel kapcsolatos válaszaim:

    1.) Ismét mellébeszélsz “Gigi”.
    Ugyanis, nem az a lényeg, hogy ebben a pillanatban mennyi van bankszámlán, hanem az, hogy Orosz úr nyilatkozata szerint: “a jelenleg még bankban lévő 3,9 milliárd Ft majdnem minden forintjához feladatot rendelt az MSZP-s többség szavazataival a Képviselő-testület”. Azaz: a választásokig a teljes összeget igyekeznek elkölteni.
    Orosz úr nyilatkozatából világosan kiderül, hogy az új városvezetésnek csak kb. 2 milliárd Ft állhat a rendelkezésére a sok elmaradt kerületi fejlesztés megvalósítására még abban az esetben is, ha takarékossági okokra hivatkozva leállítja az MSZP-sek által megszavazott, de még leállítható projekteket. Pl.: A CSM-en belül létesítendő úgynevezett elkerülő út (valójában a CSM-et bagóért privatizáló elvtársak tulajdonát képező magánterületek értékének a növelését szolgáló út) megvalósításának a leállítása esetén.

    2.) A Fővárossal szemben sok év óta fennálló 1,5 milliárd Ft tartozás lobbizással való eltörlési lehetőségét Orosz úr is, és Te is azért hangoztatjátok, mert várhatóan egyebek mellett ezzel kívánjátok támadni a fideszes új városvezetést.
    Csakhogy kilóg ám lóláb, mert ha lobbizással ez a 1,5 milliárd Ft-os tartozás olyan könnyen eltöröltethető lenne az üres kasszát és rengeteg adósságot átvevő új fővárosi vezetésnél, akkor a jelenlegi MSZP-s csepeli vezetők miért nem lobbizták ki az MSZP-s többséggel működő fővárosi vezetésnél ennek a tartozásnak még a Főváros végső legatyásodás előtti eltörölését.

    III.) A csapadékvíz-elvezetésről írtad:

    A cím félreérthetőségét már rég elismerve azokat a korábbi érveimet azonban továbbra is fenntartom az eredeti tudósítással kapcsolatban, hogy egyrészt a nyilatkozók megfogalmazását idézte, másrészt az a cikk is bő terjedelemben hírt adott a folytatásról, nemcsak most, újabban Mohácsi Csaba megszólaltatása.

    Válaszom a csapadékvíz-elvezetés témához:

    Ezúton ismét a tudomásodra hozom, hogy nem cikket író újságírót hibáztattam azért, mert cikk címe az esőzés által bizonyítva is hazugságot tartalmazott.
    Azt kifogásoltam, hogy nyilvánvalóan szándékosan és választási kampány céllal tájékoztatták félre a cikk íróját az Önkormányzat mszp-s illetékesei.
    Ezt az állításomat bizonyítja, hogy az Önkormányzat http://www.csepel.hu honlapjára is ugyanazzal a hazug címmel tették fel tudósítást, mint amilyen címet a cikk írójának a szájába adtak. Szerencsétlenségükre az időjárás-felelős gyorsan leleplezte őket.

    “Gigi”!
    Nem értem, hogy miért nem férsz a bőrödbe, és miért reklamálsz megalapozatlanul?
    Hiányzott neked és a Csepeli MSZP-nek, hogy a hazudozásaitokat ismét leleplezzem?

  9. Huba szerint:

    Tehát, nem az a baj, hogy a csepeli mszp ellopta a csepeliek pénzét és hazudtak reggel,……………. csepeli szerint, hanem az, hogy ezeket “?!” “előre megírt szöveggel” itt le is írja. Nem 1-et ! 5-öt, 6-ot ! Ez is egyfajta jól ismert mszp-s önkritika.

  10. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    a minősítésektől én inkább tartózkodnék, tehát csak tényszerűen:

    – OF szavai szerint a jelenleg még bankban lévő 3,9 milliárd Ft majdnem minden forintjához feladatot rendelt a képviselő-testület. Szerinted ez egyenértékű azzal a kijelentéssel, hogy a választásokig a teljes összeget igyekeznek elkölteni. Ez téves következtetés az összefüggés hiánya miatt, ráadásul nem is igaz: minden testületi jegyzőkönyvben (és tájékoztatóban, cikkekben) az szerepel, hogy ez év végéig vannak betervezve bizonyos projektek, mások át is húzódhatnak 2011-re.
    (Arról nem vitatkozok, hogy az elindított beruházásokat érdemes lesz-e leállítani és a forrást más, fontosabbnak ítélt – eddig elmaradt – projektekre fordítani, mert ez érdekcsoportok függvénye, azokban meg nem vagyok sem érintett, sem eléggé tájékozott.)

    – Hol olvastad, hogy hangoztatom – OF-hez hasonlóan – a fővárossal szemben fennálló tartozás lobbizással való eltörlési lehetőségét? Sehol, csak belehallottad a korábbi lobbizást illető szemrehányásaidra adott ellenérvembe…

    A hasonló pontatlanságaiddal hitelvesztést kockáztatsz, kedves ” ?! “. Nem részletezem, milyen érzelmeket váltasz ki belőlem, inkább továbbra is tisztelve az ab ovo alaposságodat és állhatatosságodat arra kérlek, hogy ne mindig csípőből tüzelj…

  11. miska72 szerint:

    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

  12. miska72 szerint:

    A választások után az MTI jelentti, az utolsó szocialista is elhagyta a csepeli Önkormányzati hivatalt!

    🙂 🙂 🙂 🙂

  13. Királyerdei szerint:

    Igen Miska!A “zsil” is úgy tudja. 🙂

  14. GONDOLKODÓ! szerint:

    csepeli:
    2010. augusztus 15., vasárnap 12:11-kor

    ” ?! “: Te beszélsz tisztességről, te utolsó, undorító, mocskos véglény!? A tisztességtelenség, a becstelenség, az aljas hazudozás szobrát rólad lehetne megmintázni!

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. “?!”: MICSODA HAZUG, SZÖVEGEKET CSÚSZTATÓ, PATKÁNY FÉREG, MAGA GERINCTELEN KÉRDŐJEL!
    Elnézést kérek elöljáróban mindenkitől, mert nem szeretnék untatni senkit sem!
    Kérem olvassák el, hogy fent nevezett mennyire gerinctelen féreg, mert általa írt anyagait átkívánja testálni másokra és X személyekre “átcsúsztatni.” Miközben Ő maga írta azt! Ezután rossz hiszemüen őket beállítani. Ami hihetetlen aljasság a részéről! Igazat adok első alkalommal a “csepelinek”: amikor 2010 augusztus 15.én 12:11-kor közzé tett írásában kifejti véleményét és hűen jellemzi fent megszólítottat! (“?!”:) “te beszélsz tisztességről?……..folytatás 3as alatt!
    2010. aug. 14én 16:36-kor közzé tett írásomban: VÁLTOZZ MEG! cím alattra? 2-es alatt!
    A fent nevezett gerinctelen féreg írja nekem, mint okos tojás és mindentudó: 2010. augusztus 15.én vasárnap 18:03-kor:
    4-es alatt!
    Idézem az általa írtat!: “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.” Mindezt írta nekem! (igenis nekem nem mindegy hogyan alakul Csepel sorsa, jövője hiszen érdekelt vagyok magam is, mi több igen sok kötődésem, élményem van e nagy multú kerülethez! Azért is teszem azt amit teszek a jobbítás szándékával, mert akarom az egészséges változást!)
    2010. augusztus 15.én vasárnap 18:23-kor az 5-s alatt! Írtam ” az EMBER fia…………” fent nevezettnek!
    Majd 2010. aug. 16.án 07:54-kor hétfőn írtam fent nevezettnek 6-os alatt:
    úgy, hogy idéztem a 2010. aug. 15. 18:03-kor az Ő általa 2010. aug.15. 18:03-kor írtakból: “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.” (hangsúlyozom az Ő általa, a gerinctelen féreg írásából idéztem!) Erre válaszoltam nem kisebb személy, mint JÉZUST idézve: “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL. A MÁNAK ÉPPEN ELÉG A MAGA BAJA!”
    2010. aug. 16.án hétfőn 10:58-kor ír nekem ez a mindentudó: a 7-es alatt már úgy csúsztat ez a patkány féreg, hogy mintha Én írtam volna azt amit Ő írt. Idézem:”Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”
    2010. aug. 16-án 18:28-kor hétfői válaszom: a 8-as alatt: olvasható még a szerény véleményem nevezett illetőtől!
    Hogy mennyire álságos, gerinctelen stb. stb. Ilyen ember akarja a “Gyula megválasztását?” Szánalmas senkiházi szarjankó, ami a fent leírtakból, szöveg csúsztatásaiból egyértelműen ki is derül!
    KÉREM OLVASSÁK EL ANNYIT MEGÉR, HOGY MEGISMERJÉK A MINDENKIT BECSMÉRLŐ ?-T, MERT MEGÉRI, AKI MÉG ESETLEG NEM ISMERTE, AZ EGYIK FŐ DEZINFORMÁTORT- E HÍRPORTÁLON!

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    #

    ” ?! “:
    2010. augusztus 15., vasárnap 18:03-kor

    Kedves “GONDOLKODÓ!”!

    Mi itt néhányan szerencsétlen pórias gondolkodású csepeli választópolgárként, a 48 nap múlva esedékes önkormányzati választások kapcsán, a Csepelt sújtó problémák miatt, a vezető váltás szükségességéről élesen vitatkozunk és próbáljuk felvilágosítani a nem eléggé tájékozott polgártársainkat.

    Eközben Te a 16:51-kor elküldött hozzászólásodban nem először nagy okosként arról oktatsz ki bennünket, hogy “nem kisebb a tét mint a nemzet, haza, család gyermekeink, unokáink jövője”, és hogy “ne a rosszal mérgezzük szívünket, lelkünket”.

    Azt javaslom, hogy ha Téged jelenleg nem a Csepel szempontjából sorsfordító önkormányzati választással összefüggő problémák, hanem a “nemzet, haza, család gyermekeink, unokáink jövője” foglalkoztat, akkor a 48 nap múlva esedékes önkormányzati választás eredményénél fontosabb problémaként vond be a tevékenységi körödbe a Föld, a Naprendszer, a Galaxisunk, továbbá az Univerzum jelenleg ismert és még nem ismert részeinek a jövőjéért való aggódást és agitációt is!

    Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.

    Ha már megszólítottalak kérdezem, hogy a körmenet alatt gondolkoztál-e az “Egyre több házat kínálnak eladásra” című cikknél neked küldött csillagászati témájú tudósításon?

    #
    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 17., kedd 03:27-kor

    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 15., vasárnap 18:23-kor

    Tisztelt “?!”:

    Az EMBER (fia) amikor háborúba indul, még nem tudhatja azt, hogy az, már régen eldőlt!
    -Egyébként dicséretesnek tűnik, (remélhetőleg lesz foganatja is), a kitartó és ádáz felvilágosító tevékenysége! Magam is azt igyekszem tenni, sajátos eszközeimmel, igyekezvén, a minőségi kultúra jegyében. Még akkor is ha az másoknak nem tetszik, olykor törlik, töröltetik! Törvénysértést alapos gyanúját elkövetve, akkor amikor módszereikkel egyértelműen gátolják a szabad vélemény nyilvánítás közzé tételét!
    Alkotmányos, Állampolgári, alanyi jogainkban korlátoznak! Ezért hát megteszem a szükséges lépéseket!

    Üdv. G……Ó!

  17. GONDOLKODÓ! szerint:

    #

    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 16., hétfő 07:54-kor

    T. “?!”: macskaköröm, kérdőjel, felkiáltójel, macskaköröm, kettőspont! Milyen szépen hangzik?????

    Úgy gondolom, Önt sem, soha sem sértegettem, sértettem meg írásaim, gondolataim közzé tételekor. Ezért kérem szíveskedjen Ön is mellőzni ilyen irányú szándékait!
    No és, ha művelt intelligens embernek tartja magát, akkor illik Önnek is tiszteletben tartania mások véleményét! MONDHATNÁM, HOGY TOLARENCIA!!!! (Vélemény nyilvánítási szabadság-törvénye! Alkotmányos joga, mindenkinek demokratikus berendezkedésű Államban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”

    “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL.
    A MÁNAK ÉPPEN ELÉG, A MAGA BAJA!”

    #
    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 17., kedd 03:30-kor

    ” ?! “:
    2010. augusztus 16., hétfő 10:58-kor

    “GONDOLKODÓ!” írta 2010. augusztus 16., hétfő 07:54-kor

    “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”

    “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL.
    A MÁNAK ÉPPEN ELÉG, A MAGA BAJA!”

    Kedves “GONDOLKODÓ!”!

    Látom, hogy nem értetted meg azt amit írtam, ezért csak annyi megjegyzésem, hogy jól tennéd ha a bemásolgatott idézeteket megpróbálnád megérteni a bemásolás előtt.

    Ha ezt tennéd, akkor a tőlem származó fenti első mondatra nem válaszoltál volna a nagy betűkkel írt idézettel, mert a nagy betűs idézetnek éppen az mondanivalója, hogy elsőként a “ma” problémáival kell foglalkozzunk.
    (Már csak azért is, mert aki nem akarja és nem tudja a “ma” problémáit megoldani, az a holnap problémáinak a megoldására sem képes.)

    #
    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 17., kedd 03:31-kor

    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 16., hétfő 18:28-kor

    T. “?!”: macskaköröm, kérdőjel, felkiáltó jel, macskaköröm, kettőspont! (akárki!)
    Önt felkérték, megkérték ugyan mindegy egyre megy!

    Mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyire beragadt a középkornak rendkívül sekélyes talajában. Miközben a fenemód okoskodásaival a butaságainak jellemvonásaival kíván tündökölni! “EGYETLEN FÁKLYA SEM VILÁGOL ÖNMAGÁNAK, HA VIRTUSUNK NEM FENNEN TÜNDÖKÖL AKÁR NE IS LEGYEN!”
    Mégis amit igazán sajnálok, az, az, hogy egyszerűen képtelen felismerni, a “nagy harcosságát villogtatatás” közepette, a megoldásnak, a jövőnek lényegét! Minden félékkel traktálja a NAGYÉRDEMŰT, miközben szubjektivitásával, erősen túlfűtött érzelmeivel megvan győződve róla, hogy Ön mondja a tutit, a MEGVÁLTÓ MEGOLDÁST! Őszintén mondom óriásit téved, nagyon rossz nyomon jár! Ezen viszont már képtelen változtatni, mert a Teremtő mindenkinek annyit adott, amelyre hivatott!
    Ennek ellenére minden erőmmel igyekszem méltányolni szándékát, annak ellenére, hogy a minőség szintjét az el nem éri! Igazán sajnálom, és higgye el semmi szándék nem vezérel a tekintetben, hogy Ön véletlenül is megsértsem!
    Azt azonban minden emberi tisztességem jegyében kérem Öntől, -amit már korábban is kértem-, szíveskedjen minden tekintetben eltekinteni felém irányuló megnyilvánulásitól, mert azok csak nem minden esetben sértő szándékkal, gonoszkodással, gyűlölettel telítettek! No látja, ezért sajnálom, hogy a mások irányában történő gonoszkodásait, gyűlölködéseit már észre sem veszi! Sajnálom azt, hogy a legnagyobb tulajdonságok egyikét sem kaphatta meg, többek között az ISTENI SZERETETET!
    Kérem, nemes egyszerűséggel, felejtsen el! A magam részéről ezt most megtettem e néhány indokolt gondolataim jegyében.
    Szivélyes üdvözlettel: G…….DÓ!

  18. Ditte szerint:

    Jó lenne, ha a Fidesz megszüntetné az ajánlószelvény és a kopogtató cédula áldatlan intézményét. Az egész arra jó, hogy törvénytelenségek sorozatát kelljen eltűrni, egymást lehessen vádolni jogsértésekkel, melyek elbírálására a választási bizottságok alkalmatlanok. Nálunk szerencsésebb országokban működik ennél kevésbé álszent, egyszerűbb rendszer a jelölések megtételére, mely ráadásul az államnak olcsóbb.

  19. Királyerdei szerint:

    Lóbányán a postástól durrantották meg a cédulákat.

  20. Királyerdei szerint:

    Hatszáz ajánlószelvényt és értesítőt loptak el egy postástól a főváros X. kerületében kedden – tudta meg az MTI.
    Az értesülés szerint a X. kerületi Kőbánya-Óhegy városrészének egyik utcájában a postás kerékpárjával együtt vitték el a táskában lévő ajánlószelvényeket. Az ügyben rendőrségi feljelentést tettek.

    A szelvényeket mielőbb újra kell majd nyomni, mert a jogszabály szerint a választókhoz csütörtökig meg kell hogy érkezzenek a szelvények.

    Forrás: MTI

  21. islander szerint:

    elég elkeserítő, hogy mindez megtörténik…

  22. TI szerint:

    Úgy látom az elvtársak már csak így látják biztosítottnak a kellő ajánlószelvény beszerezhetőségét.

  23. " ?! " szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ”!

    Az utóbbi két és fél napban nekem címzett hozzászólásaiddal akaratlanul levetetted az keresztényi-szeretetet hirdető álarcodat, és megláthattuk az igazi bigott és gyűlölködő lényedet.

    Megmutattad, hogy milyen vakbuzgó és agresszív inkvizítor lehetett volna belőled félévezreddel ezelőtt.

    Most azonban már hiába szórod rám a “csepeli”-től kölcsönzött szitkokat, már nem tudsz sem kiátkozni, sem máglyára küldeni úgy, mint a hozzád hasonló bigott inkvizítorok máglyára küldték a vallási tanításaikat megkérdőjelezőket.
    Ahogy 1600-ban máglyahalálra ítélték Giordáno Brunót azért, mert a katolikus egyház által elfogadott, a mennyország helyét is kijelölő geocentrikus (Föld-középpontú) elmélettel szemben, a Kopernikusz apát (és csillagász) által megalkotott heliocentrikus (Nap-középpontú) világképnek megfelelően azt állította, hogy a Nap körül mozog a Föld.
    Giordáno utolsó szavaiként ez úgy él a köztudatban, hogy “Mégis mozog a Föld”.

    Kedves “GONDOLKODÓ”!
    A hozzászólásaidból úgy tűnik számomra, hogy Te még ma is ott tartasz ahol az inkvizítorok a mai kor csillagászati ismeretei nélkül 410 évvel ezelőtt tartottak, ezért nem ártana ha a vakbuzgó vallási tézisek leírása és a más nézetet vallók elítélése előtt, a tudomány által bizonyított tényeken elgondolkodnál!

  24. Tóth Mária szerint:

    a XIII. ker-ben késsel védik a demokráciát ! Hová, és meddig süllyed még az mszmp???????

Itt lehet hozzászólni !