Németh Szilárd az Echo Tv Napi aktuális című műsorában

Echo TV

36 hozzászólás “Németh Szilárd az Echo Tv Napi aktuális című műsorában” bejegyzésre

  1. öregapó szerint:

    Közbeszéd tárgyává vált Borbély Lénárd, és Németh Szilárd újabb árnyékra vetődése, avagy sok hűhó semmiért!

    Ki ne tudná, hogy egy helyi önkormányzat által támogatott, 1,3 milliárd forintos, egész lakótelepet érintő Európai Uniós program, hosszú- hosszú tervezést, igényel? Több éves előkészítő munka, sok megbeszélés, egyeztetés, megannyi lakossági fórum, társasházi közgyűlés, dokumentumkészítés, tárgyalás, és ez mind-mind sok ember lelkiismeretes, áldozatos munkája. Hogy ez ki ne tudná? Természetesen Borbély Lénárdon, Németh Szilárdon, és Ábel Attila helyi Fidesz képviselőkön kívül mindenki tudja!

    De hogyan is kell egy ilyen gigantikus programban felmerülő nézeteltéréseket kezelni? Erre az ésszerűen, és körültekintően gondolkodók azt válaszolják: Mindenképpen óvatosan, körültekintően, de mindenképpen az érintettek bevonásával, tárgyalásos alapon. Hát az meg mi? Kérdezi Borbély Lénárd, Németh Szilárd, és Ábel Attila?

    A történet ott kezdődött, hogy az Ady Rehabilitációs Programban résztvevő társasházak mindegyike, társasházi közgyűlésen – mint a társasház legfelsőbb döntéshozó intézménye-, határozott arról, hogy az adott társasház miként vesz részt a programban, és a felújítások milyen munkálatokat jelentenek. Ki-ki lehetőségeihez mérten, az alapvető felújítási munkák valamelyikét, vagy mindegyikét bevállalva vesz részt a programban. (fűtéskorszerűsítés, nyílászáró csere, homlokzatszigetelés) A munkálatok lebonyolításáért a Csevak zRt. a felelős. Igen ám, csak hogy a frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselők úgy gondolták, hogy a Világ időszámítása 2010. április 25-én kezdődött. Az azt megelőző időszakban lombrágó dinoszauruszok éltek a vidéken, akik alig várták már a fülkeforradalmat, hogy kihalhassanak végre.

    Árpád apánkról elnevezett utcácskában, annak is a 12-es számú társasházában lakik néhány forradalomra hajazó lakó, akik úgy vélték lerántják a leplet az évszázad felháborodásáról, így sietve szaladtak Borbély úrhoz, mondván, a Csevak törvényt hág, és a hőn áhított nyílászáró csere helyett, homlokzatot merészel szigeteltetni. Nosza, pattant a fideszes honatya, akiknek a Csevak, vörös posztó, és mindjárt skandalumot kiáltva, tanácskozást hívtak össze, augusztus 6-ra. De nem ám az ésszerűség mentén, hanem az a „bizony ott a fal, rohanjunk neki fejjel”! alapon. A nagy kapkodásban mindjárt elfelejtették, meghívni a fórumra a 264 albetét tulajdonosait, gondolták elég, ha csak a Fidesz fanok vannak többségben, és még néhányan (a látszatdemokrácia kedvéért) az ítélet hozatalhoz. Ellenben a nagy sietségben meghívót kapott a csepeli rendőrkapitány is, aki teljesen érintetlen az ügyben. Többen úgy vélik, hogy a Borbély, Németh, Ábel triumvirátus annyira rászorult a saját mantráira, hogy pavlovi reflex alapon, ha Csevak, és lakás ügy, akkor a mindenkori csepeli rendőrkapitány is érintett az ügyben. Valójában sem az előző, sem a mostani nem az.

    Ott álltak hát hőseink (Borbély, Németh, Ábel) lefürödve a szégyentől, hogy már megint árnyékra vetődtek, ugyanis a megbeszélésen világosan kiderült, hogy a Csevak kizárólag a társasházi közgyűlés határozata alapján járhat el, amiben bizony a homlokzat szigetelése volt a magasabb prioritású, és nem a felhecceltek szerinti nyílászáró csere.

    Mondja is az utca embere, hogy ezek a fideszes fiúk sosem tanulnak a saját hibáikból! Hűbele Lénárd, Hűbele Szilárd, és Hűbele Attila számára semmi sem szent. Kivált képen a jogszabályok, amik a programot övezik, sem a demokrácia, ami a hasonló esetek kezeléséhez illő etikett, sem a csepeliek valós érdeke. Nos ők azok: A jó(?) a rossz, és a csúf!

    Az eset tanulságán kívül van még pár dolog, ami nem derült ki:

    – Miért volt fontos Németh Szilárdnak, hogy hangfelvételt készítsen a megbeszélésen?

    – Mit keresett ott egyáltalán, mi köze a társasház dolgaihoz?

    – Ha netán OGY képviselőként jelentek meg, akkor miért nem ismerik a jogszabályokat, és a projekt részleteit?

    – Kívánnak-e érdemben foglalkozni a csepeli lakossággal, vagy folytatják a lyukra futást?

    – Hogy került a csepeli rendőrkapitány a meghívottak listájára, és a tulajdonosokat miért nem értesítették a megbeszélésről?

    Ez a bejegyzés 2010. augusztus 11. szerda 17:28-kor készült és a következő kategóriákban található: Nincs kategorizálva. Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírcsatornán keresztül. Hozzá lehet szólni, vagy küldhető visszajelzés a saját oldalról.

  2. admin szerint:

    Kedves Öregapó!

    Légy oly kedves máskor a saját neveddel hozzászólni, és nem percenként nevet váltva félrevezetni az olvasókat.

    A saját nick-neveden nyugodtan írd le újra, amit leírtál.

  3. "*" szerint:

    Ez nagyon jó. Jól mutatja ez az interjú Németh Szilárd értelmi képességeit. Mondja a betanult szöveget, majd egyszercsak feltesznek neki egy nem várt kérdést, miszerint ha polgármester lesz, akkor milyen gyorsan tud rendet tenni.
    Erre Szilárd elkezd médiáról beszélni, ki tudja miért, majd a fővárosi önkormányzatról, majd magabiztosan kijelenti: “Tehát az a helyzet, hogy rendet kell tenni. Nem kérdés.”
    Majd még beszél arról, hogy átadja a dokumentumokat a nyomozóhatóságoknak.

    A kérdésre, hogy milyen gyorsan fog rendet tenni nem érkezik válasz. És ez a mellébeszélés, csúsztatás megy tőle mindenhol. 🙂

  4. ... szerint:

    vörös csillag, nektek 16 éve nem sikerült rendet tennetek. igaz, meg sem próbáltátok.

  5. Manitu szerint:

    “*”

    Azt gondoltam, hogy nem tetszik, amit Németh mond 🙂

    De ahhoz nem szólsz semmit, hogy se Tóth se Szenteczky nem szólal meg a mutyiügyben? Talán válaszolhatnának minimum arra a kérdésre, hogy ki és milyen jogszabály alapján utalta ki ezeket a lakásokat!

  6. Manitu szerint:

    …:

    Meg se próbálták??? Lótúrót! Éppen, hogy nem rendet akartak, ahol ugyanis rend van, ott nincs mutyi. Ezek meg úgy tűnik a mutyiból éltek és gazdagodtak.

  7. "*" szerint:

    Manitu, Németh nem tud egy kérdésre válaszolni, ha nem a betanult szöveget kell mondania. Ráadásul a fikázást hallottuk már ezerszer. De azt hogy milyen gyorsan és hogyan fogja megoldani a problémákat nem nagyon tudja megmondani. Ez a videó is jó példája ennek.

    Egyébként jól fizet neked ez a blogolós állás?

  8. Manitu szerint:

    A kérdés az, ki és milyen jogszabály alapján utalta ki a lakásokat. Olyan nehéz erre válaszolni?

    Ha a lopásról szólt az egész, akkor igen. És ti valahogy nem is tudtok válaszolni.

  9. Öreg halász szerint:

    *: nekem úgy tűnik, hogy az MSZP-ben még betanult szöveggel sem tudnak válaszolni. Két napja kellett volna reagálni a Fidesz sajtótájékoztatójára.

    Beszédes a hallgatás.

  10. értetlen szerint:

    Egyébként kicsit dedós dolog ez a csepelinfó-csepelinfóplusz szájkarate. Szerintetek a két blogot összesen hányan olvassák rendszeresen a pártaktivistákon kívül?

  11. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Kedves “más nevével visszaélve hozzászóló véglény” és más csepeli mszp-sek”!

    Már csak 51 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a 2006-ban erre a ciklusra vállalt alábbi választási ígéreteiteket, ezért hazudozás és szájtépés helyett inkább ezek teljesítésével foglalkozzatok!

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől eltekintek, ezért azokat fel sem soroltam.

    Csepeli mszp-sek!
    Ha nagyon ügyesek vagytok, akkor hétvégén is dolgozva, a hátralévő 51 napban még behozhatjátok a fentebb felsorolt sok éves lemaradásotokat, és ha ez a csoda sikerülni fog, akkor még a választást is megnyerhetitek.

    Ha viszont nem sikerül behozni, akkor mentek a levesbe! (Vagy más meleg helyre.)

    Hajrá csepeli mszp-sek!

    Csipkedjétek magatokat, mert gyorsan eltelik ám az 51 naptári nap (a 35 munkanap)!

  12. Huba szerint:

    Úgy veszem észre, hogy Csepelen – is – nem az a probléma a veres szemű bolsicok szerint, hogy bűncselekménnyel jutottak és juttattak jogosulatlan előnyökhöz hordájukhoz közelállókat, hanem az, hogy Németh úr nem tudta a riporternek konkrétan megmondani azt, hogy a fentiek miatt az igazságszolgáltatás mikor teszi őket rács mögé.
    Cselekedeteitek miatt mélységesen megvetett kommancs bagázs, jelenleg nem Biszku elvtárs bírósága egyengeti útjaitokat. Én sem tudom napra pontosan, de biztos ami biztos, beszélőre ha mentek Suclanghoz, Deméhez, Hunvagyhoz, Hagyóhoz és a többi, számotokra erkölcsi mércét jelentő elvtársaitokhoz, ne felejtsétek el a segitségüket kérni. Hátha, mint régi börtöntöltelékek, kényelmesebb vaságyat tudnak számotokra intézni. Mert ami késik – sajnos – az nem múlik!!

  13. Öreg halász szerint:

    Értetlen: szerencsére az Echo TV, a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap a Csepel.info-val együtt már eljut annyi emberhez, hogy a piacon visszahalljam, amit itt leírnak.

    Ennyi elég. Mivel az MSZP meg se mer mukkanni, sokkal durvábban terjednek a hírek.

  14. codec szerint:

    értetlen! Sok emberhez jutnak el a fenti hírforrások révén el a hírek.
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra: az elmúlt napokban konkrét nevek hangoztak el pontosan fogalmazott vádakkal. A reagálást is elolvasnám, ha lenne. Eddig nem volt.

    Az elmúlt hónapokban a legtöbb vádra mellélbeszélés és lapítás volt a válasz. ( csepeli pálya stb.)
    Most hogyan reagálnak a lakásvádakra az érintettek?

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” értetlen:
    2010. augusztus 13., péntek 15:31-kor

    Egyébként kicsit dedós dolog ez a csepelinfó-csepelinfóplusz szájkarate. Szerintetek a két blogot összesen hányan olvassák rendszeresen a pártaktivistákon kívül?”

    TISZTELT értetlen!
    Rendkívül szerény vagy a minősítéseddel!
    MAX. EGYETÉRTEK!
    ÜDV. egy másik minősítő!

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    “BOLDOGTALAN ÉN, KI NEM BÍROM SZÁMHOZ EMELNI SZÍVEMET!”……………

  17. GONDOLKODÓ! szerint:

    T.Szilárd! Vasárnap KÖRMENET! OTT A HELYED, ELVÁRUNK!
    Üdv.

  18. GONDOLKODÓ! szerint:

    BOLDOGASSZONY ANYÁNK

    Boldogasszony Anyánk, régi nagy Pátrónánk!
    Nagy ínségben lévén, így szólít meg hazánk:
    Magyarországról,
    Édes hazánkról,
    Ne felejtkezzél el
    Szegény magyarokról!

    Ó Atya Istennek kedves szép leánya,
    Krisztus Jézus Anyja, Szentlélek mátkája!
    Magyarországról,
    Édes hazánkról,
    Ne felejtkezzél el
    Szegény magyarokról!

  19. csepeli szerint:

    A csepel.info cikkében még nem szerepelt az az állítás, hogy ezeket a lakásokat eredetileg szociális bérlakásként adták bérbe a bérlőknek. Ezt most halljuk először Németh Szilárdtól.

    Akkor vagy Németh Szilárd hazudik, vagy a csepel.info kurva szarul tájékoztat. Mondjuk persze az a cikk annyira zagyva volt, hogy az döbbenetes. Így lehet, hogy csak a cikkszerző annyira hülye, hogy a sok zagyválás közben kifelejtette ezt a momentumot.

    A csepel.info cikkeit névtelen, arctalan elmebetegek írják.

  20. csepeli szerint:

    Mellesleg Németh Szilárd hazudik, amikor azt mondja, hogy a 45 négyzetméteres lakás 2700 Ft-os négyzetméteráron került az új tulajdonoshoz. Ugyanis ez úgy jön ki, hogy a vételárból levonja a felújítási költséget, és a különbözetet osztja el az alapterülettel. Egyébiránt a lakás vételára négyzetméterenként 68 376 Ft volt.
    http://csepel.info/wp-content/uploads/Lakasmutyi_piaci_alapon_ujabb_esetek.jpg

    Persze Németh ügyes, mert nem vételárat mond, hanem ködösen fogalmaz: “ilyen áron került az új tulajdonoshoz”. De mivel ezt nem fejti ki, a néző azt hiszi, hogy ez volt a vételár. De mindenképpen csúsztatás az, amit Németh Szilárd csinál, ugyanis a vételárat a forgalmi érték alapján számítják, és a felújított lakás forgalmi értéke magasabb. Azonkívül ha már így számolgatunk, összeadunk-kivonunk mindenfélét, akkor már illene a vevő által az elidegenítésig befizetett összes lakbért is hozzáadni a vételárhoz, hiszen a vételáron kívül ez is az önkormányzat bevétele volt.

    Németh Szilárd megint csak kavarja a szart, ahányszor képernyőre kerül, mindig botrányokról beszél, más témája nincs. Folyamatos botránypolitizálást folytat. De sajnos attól, hogy valaki láncban kavarja az újabb és újabb mondvacsinált botrányokat, még nem válik alkalmassá arra, hogy vezesse a kerületet. Az ugyanis a botránygenerálástól merőben különböző feladatok ellátását igényli.

  21. " ?! " szerint:

    Mielőtt még valaki kioktatna, közlöm, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy az érintettek szerint Magyarországon ma már nincsennek (és Csintalan Sándoron kívül, aki vállalja, hogy Ő az volt) soha nem is voltak kommunisták.

    Ennek ellenére, az alábbiakban idézem Szolzsenyicin definícióját a kommunistákról:

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
    A kommunista eltorzult lélek!
    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!
    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

    A fenti idézettel leginkább jellemezhető érintett személy hamarosan jelentkezni fog, és azzal próbál védekezni, hogy a fenti idézet nem is Szolzsenyicintől származik.

  22. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Német Szilárd Képviselő Úr!
    Tisztelettel kérlek a “Csepel Infó” (Admin) ellen vizsgálatot kezdeményezni, a tekintetben, hogy haladéktalanul szüntesse be a vélemény nyilvánítás szabadságát korlátozó tevékenységét! Rendszeresen előfordult, és folyamatosan fenntartja a kulturált vélemény nyilvánítás akadályoztatását, diszkriminációját! Miközben hihetetlen trágár szavakkal moderálás nélkül engedi gyakori nívótlan megnyilvánulások tömkelegét!
    A fentieket nem kívánom tovább részletezni, a többit majd személyesen!
    Mindez súlyos törvénysértés elkövetésének az alapos gyanúját feltételezi, miközben a kulturálatlan a morális ocsmányságok megjelnésével rendkivüli károkat okoz a társadalomban!
    Különös tekintettel a kiskorúak egészséges fejlődésére!
    Szívélyes üdvözlettel a mielőbbi találkozásunkig!

  23. nagyapó szerint:

    Bunkó csepeli (szégyen a csepeliekre) megint kavar össze-vissza. Most értesült csak, hogy a Császárnak eladott lakás, szociális bérlakás volt. Bunkó csepeli! Az önkormányzat olyan gazdag, hogy minden lakást eladás előtt felújítanak? Ugye nem (hogy örültek volna a panellakók).
    Bunkó csepeli írja: „Mellesleg Németh Szilárd hazudik, amikor azt mondja, hogy a 45 négyzetméteres lakás 2700 Ft-os négyzetméteráron került az új tulajdonoshoz. Ugyanis ez úgy jön ki, hogy a vételárból levonja a felújítási költséget, és a különbözetet osztja el az alapterülettel. Egyébiránt a lakás vételára négyzetméterenként 68 376 Ft volt.”
    Nézzük: Csepelen a lakások minimál ára 92100 Ft/m2 ez esetben a 45 m2-es lakás 4144500 Ft.
    Az átlagár 189000 Ft/m2, ekkor a lakásár 45x18900Ft=8505000Ft
    És ezeket a lakások eladás előtt nem újítják fel az „érték” 96 %-áért.
    Manitu péntek 13:54-kor.
    „…se Tóth se Szenteczky nem szólal meg a mutyi ügyben”. Igaz. Hallgatnak, mint sír a fűben, ugyanis Tóth et. el sem tudja képzelni, hogy polgármesternek be kell tartani a törvényességet. Pártitkár korából örökölte, hogy azt csinál, amit akar, majd egy szervezet jóváhagyja azt (ebbe esetek bele Hunvald és tsa.-i). Veres Szenteczky pedig ha kérdezik, egyre veresebb lesz, különösen mutyi ügyben Állítólag lemondott vezérigazgatóságáról és a szoci frakció ki akart nevezni egy csókost utódul 5 évre, aki eltüntette volna (elévülési idő 5 év) a bizonyítékokat. Ez nem sikerült, mert az önkormányzatban a szoci frakció szétesett. Borka-Szász állítólag lemondott, de vezet tovább. Gulyás állítólag ugyancsak lemondott de helye megvan. Be nem jár, de a tiszteletdíjat felveszi. Többen kiléptek. Ezek után az előterjesztést visszavonták.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. csepeli szerint:

    Hazug nagyapó hazudja: “Most értesült csak, hogy a Császárnak eladott lakás, szociális bérlakás volt.”

    Idióta fasz! Nem a Császár lakásáról van szó, hanem a többi négyről!

    Hazug nagyapó hazudva kérdezi: “Az önkormányzat olyan gazdag, hogy minden lakást eladás előtt felújítanak?”

    Idióta fasz! Nem az eladás előtt, hanem a bérbe adás előtt újítják fel a lakásokat!

  25. codec szerint:

    csepeli!
    Mesélhetnél, mi történt?
    Tényleg visszavonta a KT a Csevak vezérigazgatói kinevezésről szóló előterjesztést?
    Miért nem ezzel kezdted?
    Aztán nehogy megint kitérj a válasz elől!

  26. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Kedves “csepeli mszp-sek”!

    Már csak 48 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a 2006-ban erre a ciklusra vállalt alábbi választási ígéreteiteket:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől eltekintek, ezért azokat fel sem soroltam.

    Csepeli mszp-sek!
    Ha nagyon ügyesek vagytok, akkor hétvégén is dolgozva, a hátralévő 48 napban még behozhatjátok a fentebb felsorolt sok éves lemaradásotokat, és ha ez a csoda sikerülni fog, akkor még a választást is megnyerhetitek.

    Ha viszont nem sikerül behozni, akkor mentek a levesbe! (Vagy más meleg helyre.)

    Hajrá csepeli mszp-sek!

    Csipkedjétek magatokat, mert gyorsan eltelik ám az 48 naptári nap (a 35 munkanap)!

  27. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Csepeliek!
    Büszkék lehettek magatokra, amikor e jeles napon egy mondat, egy szó el nem hangzik a részetekről! ÜNNEP VAN! Hol maradt a méltatás, a méltó megemlékezés, az ünneplés? Sőt admin is gyorsan törőlte! Kultúra Yes?
    Nem régen legnagyobb sajnálatomra olvastam “Csepel a lepusztult kerület” cikket, valamelyik napi lapban. Igaz lenne?

    BOLDOGASSZONY ANYÁNK

    Boldogasszony Anyánk, régi nagy Pátrónánk!
    Nagy ínségben lévén, így szólít meg hazánk:
    Magyarországról,
    Édes hazánkról,
    Ne felejtkezzél el
    Szegény magyarokról!

    Ó Atya Istennek kedves szép leánya,
    Krisztus Jézus Anyja, Szentlélek mátkája!
    Magyarországról,
    Édes hazánkról,
    Ne felejtkezzél el
    Szegény magyarokról!

  28. GONDOLKODÓ! szerint:

    VÁLTOZZ MEG! Világsláger(szerzője, előadója fiatalon a közelmúltban hunyt el.)
    Ezt javaslom az Mszp-nek, Vézérének, stb.-k-nek, mert a társadalmi folyamatok a világon, de még szép kis hazánkban is, előbb utóbb ki ill. rákényszerítenek benneteket is! E folyamathoz,
    szíves figyelmetekbe ajánlom beható tanulmányozásra SHAKESPEARE 66-os és 7-es szonettjét. Akár eddigi tevékenységük (munkásságuk) értékítéleteként, (66-os), s a jelen: a (7-es)
    “de mikor a csúcsról, mint gyönge agg,
    fáradt szekerén éjnek dől megint,
    alacsony útjára már nem tapad
    a régi hűség, s másfelé tekint:”
    A kiemelt idézet ellenére javasolt egységes egésznek a tanulmányozása nevezett szonetteknek.
    Jobb későn mint soha! Ne tán-tán felemelkedővé válásotokban akár segítségetekre is lehetne,
    nem kis mértékben, Pál Apostolnak a Korintusiakhoz írt leveléből a SZERETET HIMNUSZA!
    Kissé szerénytelennek tűnik,(elnézést) de neves költőnket idézném: “egész népemet fogom,
    nem középiskolás fokon tanítani.” Csak nem ment feledésbe?
    TISZTELT HONFITÁRSAIM!
    Engedjétek meg, hogy javasoljam felemelkedés kezdő jeleként, társalgási kultúra területén is az emberhez méltó intelligens kommunikációt, hiszen tudjuk, a stílus maga az ember.
    Nem kell a sorsfordító választásokig várni, hogy uralkodjék igazság, szeretet! Nekünk kell, s nem
    várhatunk senkire, kinek, kinek a maga területén környezetében megtennünk egymás irányába
    mind azt, ami a jobbítást, fejlődést hordozza magában.
    S nem kisebb a tét mint a nemzet, haza, család gyermekeink, unokáink jövője!
    Ez az igazi örökség, amit rájuk hagyunk! Ezért ne a rosszal mérgezzük szívünket, lelkünket.
    Törekedjünk a jóra minden tekintetben, mert csak az hordozza a kilábalás, a felemelkedés lehetőségét magában!

  29. " ?! " szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ!”!

    Mi itt néhányan szerencsétlen pórias gondolkodású csepeli választópolgárként, a 48 nap múlva esedékes önkormányzati választások kapcsán, a Csepelt sújtó problémák miatt, a vezető váltás szükségességéről élesen vitatkozunk és próbáljuk felvilágosítani a nem eléggé tájékozott polgártársainkat.

    Eközben Te a 16:51-kor elküldött hozzászólásodban nem először nagy okosként arról oktatsz ki bennünket, hogy “nem kisebb a tét mint a nemzet, haza, család gyermekeink, unokáink jövője”, és hogy “ne a rosszal mérgezzük szívünket, lelkünket”.

    Azt javaslom, hogy ha Téged jelenleg nem a Csepel szempontjából sorsfordító önkormányzati választással összefüggő problémák, hanem a “nemzet, haza, család gyermekeink, unokáink jövője” foglalkoztat, akkor a 48 nap múlva esedékes önkormányzati választás eredményénél fontosabb problémaként vond be a tevékenységi körödbe a Föld, a Naprendszer, a Galaxisunk, továbbá az Univerzum jelenleg ismert és még nem ismert részeinek a jövőjéért való aggódást és agitációt is!

    Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.

    Ha már megszólítottalak kérdezem, hogy a körmenet alatt gondolkoztál-e az “Egyre több házat kínálnak eladásra” című cikknél neked küldött csillagászati témájú tudósításon?

  30. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tisztelt “?!”:

    Az EMBER (fia) amikor háborúba indul, még nem tudhatja azt, hogy az, már régen eldőlt!
    -Egyébként dicséretesnek tűnik, (remélhetőleg lesz foganatja is), a kitartó és ádáz felvilágosító tevékenysége! Magam is azt igyekszem tenni, sajátos eszközeimmel, igyekezvén, a minőségi kultúra jegyében. Még akkor is ha az másoknak nem tetszik, olykor törlik, töröltetik! Törvénysértést alapos gyanúját elkövetve, akkor amikor módszereikkel egyértelműen gátolják a szabad vélemény nyilvánítás közzé tételét!
    Alkotmányos, Állampolgári, alanyi jogainkban korlátoznak! Ezért hát megteszem a szükséges lépéseket!

    Üdv. G……Ó!

  31. Kovács Ernő szerint:

    Ezt most találtam! Nézze meg mindenki, és gondolkodjon el egy kicsit! Sokkoló videó a jövőnkről… http://www.youtube.com/watch?v=8NtgQhDGG5Y&feature=related

  32. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. “?!”: macskaköröm, kérdőjel, felkiáltójel, macskaköröm, kettőspont! Milyen szépen hangzik?????

    Úgy gondolom, Önt sem, soha sem sértegettem, sértettem meg írásaim, gondolataim közzé tételekor. Ezért kérem szíveskedjen Ön is mellőzni ilyen irányú szándékait!
    No és, ha művelt intelligens embernek tartja magát, akkor illik Önnek is tiszteletben tartania mások véleményét! MONDHATNÁM, HOGY TOLARENCIA!!!! (Vélemény nyilvánítási szabadság-törvénye! Alkotmányos joga, mindenkinek demokratikus berendezkedésű Államban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”

    “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL.
    A MÁNAK ÉPPEN ELÉG, A MAGA BAJA!”

  33. " ?! " szerint:

    “GONDOLKODÓ!” írta 2010. augusztus 16., hétfő 07:54-kor

    “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”

    “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL.
    A MÁNAK ÉPPEN ELÉG, A MAGA BAJA!”

    Kedves “GONDOLKODÓ!”!

    Látom, hogy nem értetted meg azt amit írtam, ezért csak annyi megjegyzésem, hogy jól tennéd ha a bemásolgatott idézeteket megpróbálnád megérteni a bemásolás előtt.

    Ha ezt tennéd, akkor a tőlem származó fenti első mondatra nem válaszoltál volna a nagy betűkkel írt idézettel, mert a nagy betűs idézetnek éppen az mondanivalója, hogy elsőként a “ma” problémáival kell foglalkozzunk.
    (Már csak azért is, mert aki nem akarja és nem tudja a “ma” problémáit megoldani, az a holnap problémáinak a megoldására sem képes.)

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. “?!”: MICSODA HAZUG, SZÖVEGEKET CSÚSZTATÓ, PATKÁNY FÉREG, MAGA GERINCTELEN KÉRDŐJEL!
    Elnézést kérek elöljáróban mindenkitől, mert nem szeretnék untatni senkit sem!
    Kérem olvassák el, hogy fent nevezett mennyire gerinctelen féreg, mert általa írt anyagait átkívánja testálni másokra és X személyekre “átcsúsztatni.” Miközben Ő maga írta azt! Ezután rossz hiszemüen őket beállítani. Ami hihetetlen aljasság a részéről! Igazat adok első alkalommal a “csepelinek”: amikor 2010 augusztus 15.én 12:11-kor közzé tett írásában kifejti véleményét és hűen jellemzi fent megszólítottat! (“?!”:) “te beszélsz tisztességről?……..folytatás 3as alatt!
    2010. aug. 14én 16:36-kor közzé tett írásomban: VÁLTOZZ MEG! cím alattra? 2-es alatt!
    A fent nevezett gerinctelen féreg írja nekem, mint okos tojás és mindentudó: 2010. augusztus 15.én vasárnap 18:03-kor:
    4-es alatt!
    Idézem az általa írtat!: “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.” Mindezt írta nekem! (igenis nekem nem mindegy hogyan alakul Csepel sorsa, jövője hiszen érdekelt vagyok magam is, mi több igen sok kötődésem, élményem van e nagy multú kerülethez! Azért is teszem azt amit teszek a jobbítás szándékával, mert akarom az egészséges változást!)
    2010. augusztus 15.én vasárnap 18:23-kor az 5-s alatt! Írtam ” az EMBER fia…………” fent nevezettnek!
    Majd 2010. aug. 16.án 07:54-kor hétfőn írtam fent nevezettnek 6-os alatt:
    úgy, hogy idéztem a 2010. aug. 15. 18:03-kor az Ő általa 2010. aug.15. 18:03-kor írtakból: “Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.” (hangsúlyozom az Ő általa, a gerinctelen féreg írásából idéztem!) Erre válaszoltam nem kisebb személy, mint JÉZUST idézve: “NE AGGÓDJATOK A HOLNAP MIATT! A HOLNAP MAJD GONDOSKODIK MAGÁRÓL. A MÁNAK ÉPPEN ELÉG A MAGA BAJA!”
    2010. aug. 16.án hétfőn 10:58-kor ír nekem ez a mindentudó: a 7-es alatt már úgy csúsztat ez a patkány féreg, hogy mintha Én írtam volna azt amit Ő írt. Idézem:”Ezek távoli sorsának az alakulása biztos aktuálisabbak szerinted, mint az ezekhez képest jelentéktelen kis Csepelnek a választások utáni közeli jövője.”
    2010. aug. 16-án 18:28-kor hétfői válaszom: a 8-as alatt: olvasható még a szerény véleményem nevezett illetőtől!
    Hogy mennyire álságos, gerinctelen stb. stb. Ilyen ember akarja a “Gyula megválasztását?” Szánalmas senkiházi szarjankó, ami a fent leírtakból, szöveg csúsztatásaiból egyértelműen ki is derül!
    KÉREM OLVASSÁK EL ANNYIT MEGÉR, HOGY MEGISMERJÉK A MINDENKIT BECSMÉRLŐ ?-T, MERT MEGÉRI, AKI MÉG ESETLEG NEM ISMERTE, AZ EGYIK FŐ DEZINFORMÁTORT- E HÍRPORTÁLON!

  35. GONDOLKODÓ! szerint:

    GONDOLKODÓ!:
    2010. augusztus 16., hétfő 18:28-kor

    T. “?!”: macskaköröm, kérdőjel, felkiáltó jel, macskaköröm, kettőspont! (akárki!)
    Önt felkérték, megkérték ugyan mindegy egyre megy!

    Mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyire beragadt a középkornak rendkívül sekélyes talajában. Miközben a fenemód okoskodásaival a butaságainak jellemvonásaival kíván tündökölni! “EGYETLEN FÁKLYA SEM VILÁGOL ÖNMAGÁNAK, HA VIRTUSUNK NEM FENNEN TÜNDÖKÖL AKÁR NE IS LEGYEN!”
    Mégis amit igazán sajnálok, az, az, hogy egyszerűen képtelen felismerni, a “nagy harcosságát villogtatatás” közepette, a megoldásnak, a jövőnek lényegét! Minden félékkel traktálja a NAGYÉRDEMŰT, miközben szubjektivitásával, erősen túlfűtött érzelmeivel megvan győződve róla, hogy Ön mondja a tutit, a MEGVÁLTÓ MEGOLDÁST! Őszintén mondom óriásit téved, nagyon rossz nyomon jár! Ezen viszont már képtelen változtatni, mert a Teremtő mindenkinek annyit adott, amelyre hivatott!
    Ennek ellenére minden erőmmel igyekszem méltányolni szándékát, annak ellenére, hogy a minőség szintjét az el nem éri! Igazán sajnálom, és higgye el semmi szándék nem vezérel a tekintetben, hogy Ön véletlenül is megsértsem!
    Azt azonban minden emberi tisztességem jegyében kérem Öntől, -amit már korábban is kértem-, szíveskedjen minden tekintetben eltekinteni felém irányuló megnyilvánulásitól, mert azok csak nem minden esetben sértő szándékkal, gonoszkodással, gyűlölettel telítettek! No látja, ezért sajnálom, hogy a mások irányában történő gonoszkodásait, gyűlölködéseit már észre sem veszi! Sajnálom azt, hogy a legnagyobb tulajdonságok egyikét sem kaphatta meg, többek között az ISTENI SZERETETET!
    Kérem, nemes egyszerűséggel, felejtsen el! A magam részéről ezt most megtettem e néhány indokolt gondolataim jegyében.
    Szivélyes üdvözlettel: G…….DÓ!

  36. Magyar szerint:

    Vége a komcsiknak! SITTEN a helyük, és oda fognak jetni, ha addig élünk is! Hajrá NAGYMAGYARORSZÁG!

Itt lehet hozzászólni !