Magyar György csúnyán megalázta a csepeli ellenzéki koalíciót

HVG, Csepel.info

Az ellenzéki többségű Fővárosi Választási Bizottság lesöpörte a Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János által beadott kifogásokat, amelyekkel meg akarták ismételni a csepeli választási eredményeket azokon a helyeken, ahol nem nyertek.

Az ellenzéki Magyar György ügyvéd ezt mondta Bangónéék beadványára: “Ez csak sérelemgyűjtemény.”

Bangóné és Szenteczky szerint például kedden nem lehet tenni az esküt, és az is fideszes csalás, ha egy MSZP-s delegált meggondolja magát. Szintén kifogásolták, ha az MSZP-s delegált nem tudott annyit dolgozni, amennyit akart, meg az is, ha számítottak a munkájára, de nem akart dolgozni a bizottságban. Azt állították, hogy 2013-ban elhunyt személy is fenn volt a névjegyzékben, de azt nem tudták, hogy ez kivel történt.

Az ellenzék szerint emellett magas volt az érvénytelen szavazatok száma, ami miatt szerintük kizárólag az általuk elvesztett körzetekben kellene új választást tartani. Azokban a körzetekben, ahol ők nyertek, nem volt nekik gond az érvénytelen szavazatok száma. Azért is panaszt tettek, mert egy idős apácák által lakott otthonban az urnás szavazáson – szerintük – segítették az ott élő demens lakókat a szavazásban.

A választási bizottság nem vitázott túl hosszan: azt mérlegelték, az adott kifogások befolyásolták-e a választás eredményét. Röviden: nem, ezért még a szavazatok újraszámolása sem indokolt.

Bangónénak orvoshoz kellene fordulnia?

“Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására.

Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása.

Mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve – megőrült. Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségyügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!” – fogalmazott a történtekről Németh Szilárd.

Csepel.info

15 hozzászólás “Magyar György csúnyán megalázta a csepeli ellenzéki koalíciót” bejegyzésre

  1. Volt már ilyen szerint:

    Mi ebben a hír? Más már hamarabb megírta, ezzel nem mennek semmire!

    Október 15-én írtam a “Kemény évek várnak a Fideszre Budapesten!” kezdetű hozzászólásomban, hogy Borbélynak nincs meg a többsége! 9:9 alkalmas bármi meggátlására, ha Borbély keménykedik, nem lesz még SZMSZ sem elfogadva, a képviselőtestület akár a saját megalakulását sem tudja megszavazni, az alpolgármesterekről nem is beszélve! Vége a régi szép időknek, a fideszes szavazógép működésének! Most majd minden előterjesztés elfogadásáért kemény alkukat kell kötni! Csók a családnak, Borbély ülhet a 8 képviselőjével a nagytanácsteremben, majd csak kiírja az új választást a kormányhivatal!

  2. Volt már ilyen szerint:

    Apropó, a csepeliek hiányolják már a Csepeli Hírmondót! Nem régen még hetente kiadtátok, mi az most nincs min lelkendeznetek? Vagy Ábel Attila bedobta a törölközőt, mert nem lesz alpolgármester?

  3. GL szerint:

    Attila Orosz nagy a sötét a fejedben Atti . Aki pl. látta az irgalmatlan mennyiségű fidesz/Lénárd plakátozást , az megkérdezheti : honnan / miből ? Hoppáka : fidesz-krumpli , fideszesített Csepel újság , fideszesített netCsepelinfo …..fideszhazudozást ugató közmédia , agylágyító fideszLokál stb.: közpénzlopás minden szinten , álhírek , lejárató kampány minden nem-fidesznyalonc ellen , hírCENZÚRA (Tiborc , Microsoft stb.) Valami óriási gazemberség történik a demokrácia ellen a Borkai-párt közpénzen halálra dícséri önmagát , szavazókat vásárol , ha Bangóné-nak nincs igaza , akkor sem gömbölyű a dolog . És ide is kellett az agyhalott németszilárd idézet a birkáknak ?

  4. pl szerint:

    Gondolom már fogalmazzátok, a ti általatok kért számtalan újra számlálás, szavazás és a fellebbezések eredményének az igazán megalázó összefoglalását.
    Igaz e?!
    Nyilvánvaló, nektek már késő, nem tudtok megváltozni, mocskos, hazug gazemberek maradtok, mert már nincs számotokra más hely, más út a világban. A tisztesség örökre sutba dobva, pedig még fiatalok volnátok, a Demens kivételével.

  5. pl szerint:

    #újraszámlálás… 🙂

  6. Ajkai szerint:

    Tisztelt Például!

    Átolvastam az FVB. határozatokat-gondolom többet továbbvisznek az Ítélőtábla elé. Nem kérdőjelezem meg sem a bizottság tagjainak politikai elkötelezettségét (szavazati arányokból látszik)sem jogi felkészültségét. Szerintem az újraszámlálás a 2 szavazat különbségnél indokoltabb lett volna, mint az első kerületinél, de mint jeleztem poltikai döntés születetett a kormánypártok által elfogadott jogszabályi keretek között. (csak törvénysértés és szabályok megsértése esetén ad lehetőséget)

  7. Magánvélemény szerint:

    Tiszteletem az olvasóknak!

    Abban tud segíteni valaki, nálam kompetensebb személy, hogy ennek a bizottsági döntésnek valóban 3 nap a jogerőre emelkedése, és addig még akármi is történhet, vagy pedig ez a végleges állapot?
    Sajnos ez ügyben nem találtam számomra elérhető/értelmezhető jogszabályt, vagy valamilyen törvényt, ami ezt meghatározná.
    Pártállástól függetlenül aki tudja, írjon legyen szíves, ha van konkrét, korrekt, biztos infója!

    Köszönöm!

  8. szar szocik szerint:

    javaslom a szocialistáknak, hogy rakjanak fel a netre egy videot amin kokainozás közben arról beszélnek mekkora hülye az aki nem lop egy ciklus alatt egyszerű önkormányzati képviselőként félmilliárdot, így biztos befutók lehetnek mint a mellékelt példa mutatja.
    Esetleg párttársaink elásása, vagy egy olyan jelölt indítása aki tud úgy lopni hogy nem kerüljön börtönbe szintén nagy segítség lehet.

  9. pusssh szerint:

    Tistelt Magánvélemény!
    Jogszabályt idézni nem tudok – nincs időm utána menni -, de a hírlapok szerint e döntéseket még megtámadhatják a szenvedő felek, és akkor elszórakozhatnak az obstruálással még további kb. egy hétig – kilenc napig, minek során az önkormányzat és az élet a választópolgár javára teljesen leáll.

  10. Ajkai szerint:

    Ha jól olvasom,csütörtökig lehet az Ítélőtáblához fordulni jogorvaslatért. Felülvizsgálati kérelemnek hívják-ez mit jelent nem tudom.

  11. Magánvélemény szerint:

    Kedves pussh és Ajkai!

    Köszönöm az infókat, még ha el is szomorítanak.
    Ennyit a jól végzett MUNKA gyümölcséről… 🙁
    Akkor eszerint egy tiszta, megérdemelt győzelmet, mint szerintem (!) az október 13-i polgármester választás volt, az általatok olvasott infók alapján még mindig nem lehet korrektül elismerni? Ennyi időn keresztül a szabad választópolgári akaratot (tiszteletem annak, aki élt vele), lehet hagyni a levegőben lógni? Isten tudja miért, engem ez eléggé elszomorít…
    Mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat.

  12. Tóth kati szerint:

    Bangóné Patkány Ildikót még Magyar György is leoltotta,már nekik is ciki ez a banya.😂

  13. keménylegény szerint:

    Ha jól látom, most már semmi akadálya az új képviselő-testület és bizottságok megalakulásának, valamint az alpolgármesterek megválasztásának.

    Mikor dőlhetnek hátra csepeli választópolgárok?

  14. Nagyoroszi Zsigmond szerint:

    Drága nagyapó fantasztikus a konklúziója.MiszerintCeterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. Tehát róluk beszél?Orbán Viktor ,Miniszterelnök 1990 előtt a KISZ titkár.

    Matolcsy György 1990 előtt MSZMP tag és a III/2 ügynöke.

    Pintér Sándor ,Belügyminiszter 1990 előtt MSZMP titkár

    Járai Zsigmond ,Pénzügyminiszter 1990 előtt az MSZMP tagja és a III/2 ügynök.

    Varga Mihály Pénzügyminiszter 1990 előtt KISZ titkár

    Mikola István 1990 előtt a Hazafias Népfront tagja.

    Harrach Péter Szociális és családügyi miniszter 1990 előtt MSZMP tag

    Fónagy János 1990 előtt MSZMP tag.

    Deutsch Tamás Ifjúsági és sportminiszter 1990 előtt KISZ titkár.

    Kövér László Titkosszolgálatokért felelős tn. miniszter 1990 előtt KISZ-titkár.

  15. pusssh szerint:

    Eeegen. Most már csak egyetlen akadály maradt: a képviselőtestület maga.

Itt lehet hozzászólni !