Tippek nőknek a Radnótiban

Csepel.hu

Testmozgás, egészség, stílustanácsadás, szépségápolás – erről szóltak a programok a Mi kell a nőnek? rendezvényen a Radnóti Miklós Művelődési Ház előtt június 16-án. A szervező Csepeli Városkép munkatársai úgy állították össze a tematikus sátrak és a színpadi bemutatók műsorkínálatát, amire a nők leginkább fogékonyak lehetnek az állandó munka, bevásárlás, gyereknevelés és háztartásvezetés közepette.

A színpadi programok sora hangulatkeltő zumba bemutatóval indult, aztán Balla Gabi stílustanácsadó lépett színre. Tőle megtudhattuk, hogy mi a gardróbfrissítés titka, hogyan öltözködjünk, milyen ruhákat selejtezzünk ki a szekrényünkből.

Ezután ismét a mozgást népszerűsítették a speciálisan hölgyeknek kifejlesztett köredzés Curves klubjának tagjai, majd az állatbarátok rövid ízelítőt kaptak a Jókutya iskola munkatársának szófogadó kutyus mutatványából.

Ezt követően közel egy órán át táncosok uralták a pódiumot. A rúd fitneszt bemutató lányok éppúgy lenyűgözték a közönséget, mint a régóta működő szigethalmi Mandragóra Hastánccsoport arab-flamenco fúziója és fátylas koreográfiája. Tóth-Czirják Alíz hastáncoktató sok fekete afrikai elemet arab ritmusokkal keverő núbiai hastáncot mutatott be. A latin cardio fellépői pedig számtalan perceket táncoltak az állóképességért a harmonikus mozgásért.

A Wing Tsun kung-fu csapatától az önvédelemmel is megismerkedtek az érdeklődő nők, akik közül néhányan kedvet kaptak a henna-festéshez, és a sminktermékek, natúr kozmetikumok között kíváncsian válogattak.

A rendezvény talán a legjobban várt fellépő, Dolhai Attila nagyszerű koncertjével zárult.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !