Ingyen nem kellett, inkább ellopták

Csepel.info, Facebook

Negyven kiültetett palántából nyolc maradt – panaszkodott egy csepeli fórumon a virágokat elültető hölgy. A mellékelt képen jól látható, hogy a palántákat ellopták.

A csepeli önkormányzat idén is megtartotta a virágosítási programját. Lakcímenként akár 50 egynyári növényt is el lehet vinni közterületi virágágyások kialakításához, beültetéséhez. Az ingyen elvihető virágokkal évek óta nagy sikert ér el az önkormányzat, hiszen azokat már a lakók maguk ültetik ki, és garantáltan gondozzák is. Mármint akkor, ha nem lopják el olyanok, akiknek ingyen nem kellett.

6 hozzászólás “Ingyen nem kellett, inkább ellopták” bejegyzésre

  1. Burián Mária szerint:

    Az én szép liliomomat az utcai frontról kitépve, eldobva a szomszéd utca úttestjén találtam.
    A kertes övezet további bosszúsága a kutya tulajdonosok viselkedése,akik a nap minden szakában,de főleg este társként sétáltatják kutyáikat minden eszköz nélkül.A tulaj visszakérdez,miért is kellene pórázon vinnie kedvencét? A fejekben kellene rendet tenni és megbecsülni azt a sok szépet,ami körül vesz még most bennünket!

  2. Dzsinácska szerint:

    Biztos az ilyenek laknak putriban és zavarta őket a szép virág, mert ők csak a koszban szarban rendetlenségben szeretnek élni!

  3. TenkA szerint:

    Egyik kedvencem, mikor lebrunyálják a kutyák a ház előtt parkoló kocsit. Ha én tenném ugyanezt, akkor mekkora hiszti lenne belőle! 😉

  4. Qqriq szerint:

    Bagóné kiszolgálta magát?!

  5. Pilsner Urquell szerint:

    Értsd meg őt Quqiq: friss beköltöző, minden belakatlan és semmije sincs itten… (Legalábbis remélem, nem a brunyálós panaszra reflektáltál – annak volna piciny technikai nehézsége még egy genderfenomén számára is – bár ha nem az autó volna a célpont, hanem a gazdája, ki tudja?…)

  6. […] arról lapunk beszámolt, a pár nappal ezelőtt arra panaszkodtak egy Facebook-posztban, hogy negyven kiültetett palántából mindössze nyolcat hagytak meg a tolvajok – pedig a palántákat a csepeli önkormányzat virágosítási programjában ingyen haza […]

Itt lehet hozzászólni !