Ismét vadplakátozott az MSZP

Csepel.info

Elkezdődött az etetés – teleszemetelték a kerületet az ingyenbuli-reklámmal

Noha Budapest egész területén tilos plakátokat ragasztani a villanyoszlopokra, a Societast, az MSZP ifjúsági szervezetét mindez láthatóan ismét nem zavarta.

A Fibiszből a Zuschlag-botrány után létrejött szervevezet egy százhalombattai, természetesen ingyenes bulit reklámozott a kerületünkben, úgy, ahogy azt a pártok megállapodása és a fővárosi szabályok szerint tilos.

Mint ismert, a Zuschlag-ügy éppen “bulifinanszírozási” visszaélésekből pattant ki, ezeket az “ingyenes” bulikat ugyanis javarészt közpénzből finanszírozzák az ifjú szocialisták. Az egyébként augusztus 23-án megtartott rendezvény egyik fővédnöke is ugyanaz a Tóbiás József MSZP-s képviselő volt, aki egyszer már maga is a tisztességes és erkölcsös kampány ellen szólalt fel.

Mivel az ingyenbulinak már vége, a Societas vadplakátozóinak lett volna lehetőségük a plakátok leszedésére. Ezt azonban nem tették meg. Bizonyára abban bíztak, hogy az egyébként is nehezen észrevehető és még nehezebben olvasható plakátok senkinek sem keltették fel fel a figyelmét.

Csepel.info

21 hozzászólás “Ismét vadplakátozott az MSZP” bejegyzésre

  1. Katka szerint:

    Szívesebben olvastam volna erről, mert szerintem ezerszer nagyobb hírértéke van:


    SZÉKESFEHÉRVÁR — Furcsa körülmények között, pályáztatás nélkül jutott milliárdos üzlethez a Fejér megyei közgyűlés döntése alapján egy helyi kft.

    A közgyűlés fideszes többsége úgy döntött: a cég 500 millió forint körüli összegért „vásárolhatja meg” az önkormányzati intézmények, például az iskolák fűtési rendszereinek üzemeltetési jogát, ugyanakkor a helyhatóság közel 6 milliárdot fizet a cégnek a hőszolgáltatásért, amely így milliárdokat kereshet az üzleten.

    A megyei önkormányzat főjegyzője írásban figyelmeztette a közgyűlést még a május 21-i döntés előtt, hogy ne szavazzák meg a határozatot, mert az a céget aránytalan anyagi előnyhöz juttatja az önkormányzattal szemben, ám a képviselők nem hallgattak a figyelmeztetésére, és bár az MSZP-s közgyűlési tagok kivonultak az ülésről, a fideszes többség támogatta az üzletet.

    – Nem kívánunk nyilatkozni ebben az ügyben – mondta lapunknak a Fejér megyei fideszes közgyűlési elnök, Balogh Ibolya szóvivője.

    Az MSZP a gyanús szerződés miatt az ügyészséghez fordul, a párt szerint felmerül a hűtlen kezelés gyanúja, „szivattyúval szívják ki” a közpénzt az adófízetők zsebéből. ”

    Ja a fideszes önkormányzatoknak mindent szabad!!!!!!!!

  2. Katka szerint:

    Ezt is érdeklődve olvastam a Orbán klánról, igaz nem igen dicsekszik vele:

    “1992-től kezdődően, Orbán Viktor magánvagyona is folyamatosan gyarapodott. Egyes beszámolók szerint az AVANTI benzinkúthálózatban, Szajol és Szolnok között legalább 10 benzinkútra tett szert. 9000 hektáros, 40 aranykoronás szántót, legelőt és erdőt szerzett Békés megyében. Nagymaroson, egy kivágott ősgesztenyés helyén pazar kastélyt építtetett. 2000 darabos holstein-fríz szarvasmarha állománnyal rendelkezik és annak ugyanennyi éves szaporulata gazdagítja. Tokaj-Hegyalján szőlőt és feldolgozót szerzett a vissza nem térítendő állami támogatások kijárása révén. A felcsúti földek is Orbán Viktor vagyonát gyarapítják, amit állami juttatásokból szerzett. A gazdasági felemelkedés az egész Orbán-családot érintette. Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta. Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
    Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90’-es években
    eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban
    volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor egykori belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra.”
    Magyar Világ,2006. máj.19.

    Kár, hogy nem volt párttitkár apám, meg nem voltam KISZ titkár, meg nem voltam oly üldözött, mint szegény Viktorkáék, mert akkor ha nem is lenne ilyen óriási nagy vagyonom, de legalább pár 100ezrem lenne a bankban. Engem még ennyi pénz is nagyon boldoggá tudna tenni!! Igaz én csak egy dolgozó ember voltam, aki ledolgozott több, mint 42 évet, szarért, húggyért, meg természetesen ennek megfelelő nyugdíjért. Egyébként várom Orbántól a 14. havi nyugdíjat is, ugye Ő soha nem hazudik!!!!!

  3. Lexon szerint:

    Katka, ennek mi köze Csepelhez?

  4. Pomócsik szerint:

    Na, megint egy zorbánahibás szockó.

    Inkább azon kellene végre elgondolkozni, hogy amikor az iskolakezdés miatt százezreknek nincs egy kanyi vasa sem, ezek itt úgy nyomják a közpénzes ingyenbulikat, mintha mi sem történt volna!!!

    ÉBRESZTŐ ELVTÁRSAK, VÁLSÁG VAN, EMBEREK ÉHEZNEK, AMÍG TI BULIZTOK!!!!

  5. Jani szerint:

    Szerintem sem sok köze van Csepelhez.

    “Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik”

    Ugye ezt te sem gondolod komolyan????

  6. Öreg halász szerint:

    Katka, jók ezek az “egyes beszámolók szerint” közölt szövegek. Orbán ellen már mindent bevetett a kormány, nincs semmi, amit ne nagyítóval néztek volna át rajta és a feleségén, a vagyonosodási vizsgálat után pedig emlékeim szerint még neki fizetett vissza pénzt az APEH.

    Az MSZP eközben eddig csak olyan miniszterelnököket tudott felmutatni, akik nem tisztességes úton jutottak hatalmas vagyonukhoz vagy emberek százait vitték csődbe, amíg cégvezetők voltak.

    Miközben évek óta megy a hülyítés, hogy Orbán megvette egész Tokajt meg a fél világot, azok lopták szét és tették tönkre az országot, akik ezeket terjesztik róla.

    Mellesleg valóban iskolakezdés van, és borzasztó pénzügyi állapotban vannak a családok. Ilyen körülmények között minden nap kiesik egy csontváz a BKV-ból, és minden nap kiderül egy jó kis szaftos ingyenbuli. Szép dolog, mondhatom.

  7. Csepel-sziget szerint:

    Na de mi köze ennek az illegális plakátragasztáshoz?

  8. léczfalvi szerint:

    Kedves Katka!
    Végtelenül hálás lennék, ha pontosítanád az Orbán Viktorról szóló forrást. Az idézett lapszámban az általad említetteket nem találtam!

  9. Lexon szerint:

    léczfalvi:
    Ott van az, nézd meg jobban. Igazából a 2006. május 18-i lapszámról van szó (nem 19.), annak is a 9. oldalán található mindez.
    http://www.magyar-vilag.hu/pdf/2006_20/09.pdf

  10. Jeniszej szerint:

    Katka:
    Látod milyen sóvárgó emberré, lettél. – Kinek köszönheted?

  11. Jeniszej szerint:

    Ki emlékszik? – valóban Orbán frankóra megigérte a 13. 14. havi nyugdijat?

  12. Jeniszej szerint:

    Igaz ez? – amit az előzőek összehordtak Orbán Viktor és is családjáról. Ők is mutyizók? Na jól nézünk, ki ha mind ez igaz!

  13. Lexon szerint:

    “A Fidesz fejenként 19 ezer forintot húzott ki a nyugdíjasok zsebéből, amikor 1998-ban, Orbán Viktor kormánya egyik első intézkedésével kezdeményezte a nyugdíjemelés szabályainak módosítását. Akkori tettéért azóta sem kért bocsánatot a Fidesz.
    Nehéz elfelejteni azt is, ha a Fideszen múlt volna, akkor ma nem lenne 13. havi nyugdíj: Orbán Viktor pártjának kétszer lett volna lehetősége bizonyítani elkötelezettségét a nyugdíjasok iránt, de egyszer sem szavazta meg a kormány javaslatát. Sőt, a második alkalommal a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának túlnyomó többsége nemmel szavazott a 13. havi nyugdíjra; Orbán Viktor pedig még arra sem vette a fáradtságot, hogy bemenjen a munkahelyére, és részt vegyen egy ilyen fontos szavazáson.”

  14. Gordon szerint:

    Katka szerintem még egy picit korán nyitott frontot a hazugságaival. Ahogy közeledni fog a tavaszi választás úgy fogják egymást érni a fenti Katkás hozzászólásokhoz hasonló hazugságok. Ez még “primör”, de decembertől főszezon lesz e téren.

  15. Lexon szerint:

    Igen, Gordon, mindkét oldalon. És ehhez még a kispártok is csatlakozni fognak 🙁

  16. miska72 szerint:

    Hát mihez nincs ezeknek pofájuk? 🙂 🙂 🙂
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!

  17. baniko21 szerint:

    Kedves fórumozók!
    Mielött egymásnak esnétek, védve ki ki a maga pártjának csillagát, sze-
    retném ha válaszolnátok nekem arra, hogy melyik parlamenti párt elnöke,
    minisztere, miniszterelnöke nem szedte meg magát az elmúlt 20 év során,
    amikor hatalomra került? Miből is szerezték millióikat? Gyarapodni, – nem
    termelő munkával – csak úgy lehet ha mástól elvesznek. Szerintetek kik-
    től vették el a megszerzett javakat? Öreg-halásznak igaza van! Nem kel-
    lene már a szemeteknek kinyílni? Addig amig a családokat arra biztatják
    vegyenek fel kölcsönt gyermekeik beiskolásához, (tehát, csak adósodjunk
    el mégjobban!) ki a fenét érdekli, hogy melyik párt hova plakátol?
    Egyébként tényleg igéret volt a 14. havi nyugdíjra is! Most meg ott tartunk,hogy 13.-ik sincs. Nem tudom Ti olvassátok, halljátok-e, hogy
    hány családot lakoltattak ki csak ebben az évben, mivel nem tudják a
    bankoknak törteszteni a hitelt? Nem halljátok, hogy hány ember veszi-
    tette el a munkahelyét, és még hány fogja? Na ennyit erről a híres fene
    nagy demokráciáról. Még egy kérdésem lenne: ha egy országban igazi
    termelés nem folyik, a IMF és egyéb bankoknak miből lehet kifizetni a
    felvett hiteleket?

  18. titok szerint:

    A Miszot nevű szervezetnek ,nézzenek utána és a homály nem lesz többet homály.Világosság gyúl a fejekben ,feltéve, ha tud olvasni és kérdezni.Rengeteg kérdés támad az emberben ,ami a fidesznek ,roppant kellemetlen.

    Tyúkanyó ,hogy is mondta??
    Össze nő ,ami összetartozik.

    Nos ez megtörtént ,mi előtt egyáltalán szétváltak volna.

  19. Lexon szerint:

    baniko21: nagyjából igazad van. De az eddigi miniszterelnökök között GYF kilóg a sorból, hiszen ô már akkor milliárdos volt, amikor hatalomra került. Hogy honnan és hogyan szedte meg magát, az már persze más kérdés…
    A többiek valóban a hatalomból szedték meg magukat, kivétel nélkül.

  20. Jani szerint:

    GYF is a hatalomból szedte össze az alapjait. KISZ vagyon?:)

    baniko21: ott a pont. még annyi tennék hozzá adatokban, hogy jelenleg kb 40000-en nem fizették be az utólsó 3 havi törlesztőjüket a lakáshitelesek közül!!!!

    Már egy jó ideje az alapján döntök választásokkor, hogy ki az, aki a lopások mellett hajlandó dolgozni. Pl különböző pártra szavaztam listán mint egyénin.

  21. Nagyapó szerint:

    Polgárok!
    Ahogy közelednek a választások, úgy fognak az et.-ak egyre többet, egyre nagyobbat hazudni. Emlékezzünk 2002-re! Mit összehazudott az MSZP-SZDSZ csapat. Felállítottak egy államtitkárságot – a polgári kormány visszaéléseit kivizsgálandó – Keller et. Vezetésével – akik két év alatt egyetlen-egy ügyet sem tudtak bíróság elé vinni, de több százmilliót elköltöttek. Nézzék meg MO. 100 leggazdagabbja közül hányan ülnek a Fidesz-KDNP frakcióban? (Most a végkielégítéseket melyen pártok tagjai kapják?)
    A nyugdíj ügyben pedig igaz a Hornék által megígért 15000 Ft emelés elvonása, hangsúlyozom megígért, mert senki nem kapott belőle, ellenben később folyamatos nyugdíjemelés történt.
    A polgári kormány gazdasági munkája következtében egy pozitív mérlegű gazdaságot adott át, amiből lehetett osztogatni.
    A Fidesz és a KDNP megszavazta a 13. havi nyugdíjat, de mindjárt követelte a nyugdíjalapba való beépítését, hogy nehezebb legyen elvonni, de ezt a szoclib koalíció megakadályozta.
    Lexon! Mennyit vettek ki most a nyugdíjasok zsebéből? kb. 60000-300000 Ft-ot. Ez semmi?
    Különben azok, akik mindent összemosnak (mindenki hazudik, mindenki lop, egyformák a pártok, stb.), olyanok, mint a kecskebogyó, se nem büdös, se nem jó szagú!
    Ennyit a plakátokról.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !