Elvesztette veretlenségét a Csepel

Csepelfc.hu, Csepel.info

Két győzelem után érkeztünk az eddig csalódást okozó, az első két fordulóban a Tököltől és az Újbudától vereséget szenvedő tavalyi ezüstérmes Újpest B otthonába, amely ezúttal is a Szusza Stadion edzőpályáját jelentette.

Újpest FC II – Csepel FC 4-1 (1-1)

Újpest, 200 néző, vezette: Kelemen (Kerékgyártó, Czerovszki)

Újpest: Horváth G – Privigyei, Bárkányi, Fűzfa, Szekér – Magos, Jucemar (Pfeffer 80′), Wilson (Egerszegi 75′), Bogdán – Frank, Lázár (Gyűrű 46′)

Csepel: Gál – Sebők, Borda, Németh, Guba, Haraszkó – Domokos, Tánczos(Barbai 46′), Németh (Bajzát 83′) – Sóskuthy (Sebestyén 46′), Kosuth

Gólszerzők: Frank, Borda (öngól), Gyűrű, Pfeffer illetve Sóskuthy

Sárga lapok: Privigyei, Szekér, ill. Németh, Domokos, Tánczos, Bajzát

Bemelegítés gyanánt gyors gólváltással kezdtek a csapatok: előbb az Újpest szerzett gólt szabadrúgásból a 2. percben, majd a Csepel egy szöglet után Sóskuthy révén a 7. percben. Élvezetes, jó iramú, kiegyenlített játékot hozott a teljes első félidő. Nagy elánnal küzdő fiataljaink közül előbb Domokos (18.p) majd Tánczos (36.p) kapott sárga lapos figyelmeztetést. A legnagyobb lehetőség az Újpest előtt adódott, de Tánczos a gólvonalról menteni tudott. Gál a félidő utolsó percében nagyszerű mozdulattal hárította a ziccerben kiugró újpesti csatár lövését.

A szünetben Tánczost Barbai, Sóskuthyt pedig Sebestyén váltotta.

A második félidőben már sajnos egyértelműen az Újpest akarata érvényesült, jobban játszott, frissebben és ügyesebben mozgott, jobban passzolt a hazai csapat. A nyomásnak már az 55. percben meg lett az eredménye, amikor a menteni igyekvő Borda a saját kapujába talált. A Csepel szinte csak kontrákból tudott helyzetbe kerülni. A 60. percben Kosuth ugrott ki középen, átemelt a kapus felett, de az még visszaért, és a kapufa segítségével nagy nehezen hárítani tudott. A 77. percben újra góllá érett az újpesti fölény. A 80. percben Németh helyére Bajzát állt be, de ekkorra már nagyon elfáradt a déli meccsidőponthoz nem szokott csapatunk. A védelem lestaktikával próbálta a gyors hazai rohamokat megállítani, de ebbe egyszer hiba csúszott, és a 88. percben a kegyelemdöfést is bevitte a hazai csapat. Bajzát labdaelrúgásért még kapott egy felesleges sárga lapot, majd hármat fújt a sípjába a játékvezető, csapatunk maradt 6 pontos, az Újpest B pedig megszerezte első 3 pontját a szezonban.

Ezen a meccsen nem tudtunk meglepetést okozni, de bánkódnunk egyáltalán nem kell, a jövő héten, otthon a Mór ellen újra mi leszünk a favoritok.

További vasárnapi eredmények:

Törökbálint – Dunaharaszti 0-2
Zsámbék – Budafok 3-0
Mór – Újbuda 6-3

csepelfc.hu

2 hozzászólás “Elvesztette veretlenségét a Csepel” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Halál a magyarokra! – skandálta a tömeg a Nyitra-DAC mérközésen
    Kommentalok.hu

  2. Gordon szerint:

    Ernő! Nemrég még te is a szlovák politikai elitre jellemzőhöz hasonló kommunikációt nyomtad a magyar köztársasági elnökkel kapcsán. Most meg újjal mutogatsz? Ejnye.

Itt lehet hozzászólni !