Úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül

Magyar Demokrata

Úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül

Most, hogy Brüsszel még tavasszal véglegesíteni akarja a bevándorlással kapcsolatos uniós álláspontot, kíméletlen és megsemmisítő csapást akarnak mérni a velük ellentétes véleményt megfogalmazókra. Soros ügynökszervezetei gründolták a nagyheti és húsvéti balhésorozatot – mondta a Demokratának Németh Szilárd.

A Fidesz alelnöke a parlament által tárgyalt törvényjavaslat kapcsán úgy véli: nincs félnivalójuk a civil szervezeteknek.

– A kormány és az Országgyűlés évi sok-sok milliárd költségvetési forinttal, pályázati lehetőséggel támogatja és ismeri el a civil szervezetek munkáját. Ezek ugyanis egyes karitatív, környezetvédelmi, kulturális, lokálpatrióta feladatokat jobban, hatásosabban és az emberekhez közelebb végeznek el, mint az állam tenné. Ezek vannak túlnyomó többségben, mondhatni a civil szervezeteink több mint 99 százaléka ilyen – fogalmazott az interjúban Németh Szilárd. – Ők egyáltalán nem tesznek úgy, mintha félniük kellene, nem tüntetnek, nem randalíroznak agresszíven, nem óbégatják tele a liberális sajtót, hanem teszik a dolgukat, hogy nemes és hasznos célkitűzéseiket meg tudják valósítani. Nekik semmi közük azokhoz a magukat civilnek hazudó ügynökszervezetekhez, amelyek az emberek politikai és ideológiai befolyásolására, gátlástalan agymosására törekednek.

A politikus arról is beszélt: Simicska Lajos a Jobbikba, George Soros a balliberálisokba fekteti milliárdjait.

– És ezek már nem egymás ellenfelei, hanem szövetségesek, közös céljuk a Fidesznek és első számú vezetőjének, Magyarország miniszterelnökének a lejáratása, támadása, megbuktatása, majd egy, a gazdáik által finanszírozott báb hatalomra juttatása.

A Demokrata április 26-tól kapható az újságárusoknál.

Forrás: Magyar Demokrata

6 hozzászólás “Úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    “Soros, Soros, Soros, Soros. Soros, Soros, Soros, Soros.”

    — Németh Szilárd

  2. Letiltatni szerint:

    “A FIDESZ HALLGAT ÉS KOMMENTELŐI MÖGÉ BÚJIK – TÉNYLEG UTAT NYITHATNAK A MIGRÁNSOKNAK

    Nagy port kavart tegnap Rogán Antal nyilatkozata, melyben a magyar választók akarata ellenére Brüsszelben kijelentette: “a tizennégy-tizennyolc évesek esetében konkrét kérés van felénk, hogy engedjük be őket Magyarország területére. Mi hajlandók vagyunk erre, amennyiben alávetik magukat a DNS-vizsgálatnak”.
    A bejelentésre reagálva Vona Gábor, a Jobbik elnöke Facebook-oldalán azt írta:

    “Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók.”
    A kormány és a hozzá köthető médiumok a téma kapcsán azóta mély hallgatásba burkolóztak, sőt, mind Orbán, mind Rogán Antal győzelmi jelentésnek megfelelő nyilatkozatokat tett, azt állítva, hogy sikerült megvédeniük Magyarország érdekeit.

    Politikusaik helyett szimpatizánsaik/bérkommentelőik vették védelmükbe a Brüsszelben csatát vesztő Orbánt: ők konzekvensen azt állítják, a törvény szerint eddig is jöhettek a 14-18 év közöttiek, a Rogán által említett DNS-vizsgálat épphogy szigorítaná beengedésük feltételeit.

    Csakhogy az állítás egész egyszerűen nem igaz, hiszen ebben az esetben már tízezrével lennének az országban fiatal közel-keleti, dél-ázsiai és afrikai bevándorlók. Mivel – a Jobbik által is támogatott és szorgalmazott – a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet áll fenn jelenleg, ezért

    a hatályos szabályozás szerint a 14-18 év közötti migránsok szintén menekültügyi őrizetbe kerülnek, és a menekültügyi eljárás lezárultáig nem léphetnek hazánk területére.

    Ezt a törvényben az itt kiemelt rész biztosítja: “menedékjogról szóló törvény szerint, arra a tizennyolcadik életévét be nem töltött menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi gyermekre – kivéve a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a tizennegyedik életévét betöltött és tizennyolcadik életévét be nem töltött elismerését kérő kísérő nélküli kiskorúra -, aki jogszabály vagy szokás alapján felügyeletéért felelős nagykorú személy kísérete nélkül lépett Magyarország területére, vagy a belépést követően maradt felügyelet nélkül, mindaddig amíg ilyen személy felügyelete alá kerül – feltéve, hogy az illető gyermek kiskorúságát a menekültügyi hatóság megállapította.”

    A bejelentés szerint a Fidesz épp ezt a szabályozást vonná vissza, utat nyitva ezzel a fiatal bevándorlóknak.

    Nem véletlen tehát a hallgatás a kormánypárt részéről. A Jobbik tegnap már jelezte: a jövő hét folyamán ismételten benyújtja az alaptörvény-módosítási javaslatát, mely garantálná, hogy se szegény, se gazdag migránsok ne érkezzenek Magyarországra. Ha a kormánypárti többség megint nem lesz hajlandó támogatni a tervezetet, az sokat elárul Orbánék valódi szándékairól.”

  3. csapajev szerint:

    Ha egy értelmes!! ember megkérdezné N.Szilárdot,ki is az a SOROS ?,vajon Szilárd mit is válaszolna??????

  4. királyerdei szerint:

    Schwartz (Sörös) György,aki a hittársait is feldobta pénzért a Gestapónak pl.

  5. kerdezo szerint:

    Tehát üzletember…

    A schwartz jelentése: fekete

  6. Nagyapó szerint:

    “Kitűnő” üzletember, ezért tiltották ki többek között, az Egyesült Királyságból és Izraelből. Fizetett ügynökei puhítanak országokat, ahol aztán tud majd kaszálni (Pl. Ukrajna). Tevékenysége sokszor összekapcsolódik az USA érdekeivel, ilyenkor nagyobb háttérszele van (Goodfriend – Helsinki Biz. stb nálunk, vagy Macedónia, Grúzia).
    A magyarországi “civil” szervezetei működésére pedig van több példa történelmünkben. A kuruc hazafik sorra adták át a végvárakat a töröknek, akik “hálából” kiirtották az ország harmadát. De hasonlóan eredményes volt a kommunisták tevékenysége 1919-ben, és emlékezhetünk ’56-ra is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !