Horváth Csaba annyira retteg, hogy levelet írt az LMP-s Schiffernek

MTI, Magyar Nemzet, Csepel.info

Nyílt levélben kérte Horváth Csaba, a szocialisták főpolgármester-jelöltje Schiffer Andrást, az LMP frakcióvezetőjét közös, független főpolgármester-jelölt támogatására, és utalt rá, hogy ebben az esetben kész visszalépni.

Az MTI-nek vasárnap eljuttatott levelében Horváth Csaba a lehetséges jelöltek között említi Bárándy Pétert, Vágó Istvánt és Kuncze Gábort. Az MSZP budapesti elnöke úgy fogalmaz: „én magam is készen állok, hogy a város érdekében meghozzam azt a döntést, amellyel lehetővé teszem egy független, a szabadság és demokrácia mellett elkötelezett pártok támogatásával induló egyetlen jelölt versenybe szállását”.

Horváth Csaba Budapestet a szabadság és a szolidaritás városának, az ország motorjának nevezi. Úgy véli, fejlődése lényegében folyamatos volt, a fővárosiak életminősége számos területen jobbá vált, és elkészültek a XXI. századi Budapest alapjai, ami veszélybe kerülhet a Fidesz főpolgármester-jelöltjével. Minden szabadságszerető, sokszínűségpárti, szolidáris politikai erőnek közös felelőssége, hogy Budapest megmaradjon ezen az úton, hogy a helybenjárás helyett továbbra is fejlődés jellemezze – fogalmaz.

Mint ismert, a szocialista Horváth a legutóbb főleg azzal került a figyelem középpontjába, hogy májusban ingyenes BKV-t ígért a fővárosiaknak. A szakma kegyetlenül ízekre szedte a „javaslatot”, Horváth a „jó hírét” később minden lehetséges fórumon igyekezett „megmagyarázni”. Manapság már nem is nagyon beszél róla.

Emlékeztet rá, hogy az elmúlt hetekben több, az MSZP számára is alkalmas jelölt került szóba: Bárándy Péter, Vágó István, vagy épp Kuncze Gábor. Arra kéri Schiffer Andrást: fontolják meg egy olyan jelölt támogatását, aki független jelöltként, az MSZP és az LMP külső támogatásával nagyobb esélyt kaphat a győzelemre. Egyben leszögezi: a budapesti szocialisták nem az MSZP támogatására, nem a szocialisták főpolgármester-jelöltjének támogatására, nem közös kampányra, hanem a város jövőjének megvédése érdekében összefogásra kérik az LMP-t. Olyan felelős döntés meghozására, amely az önálló arculat fenntartása mellett nagy valószínűséggel lehetővé teszi, hogy Budapestet az említett három kiváló közéleti személy egyike főpolgármesterként vezethesse – írja.

mno.hu

Kapcsolódó:

Káosz az MSZP-ben: celebet jelölne Budapesten a párt?

Tarlós István a Fidesz főpolgármester-jelöltje

18 hozzászólás “Horváth Csaba annyira retteg, hogy levelet írt az LMP-s Schiffernek” bejegyzésre

  1. tibor szerint:

    Úgyis van! Lendvaiéknak elvégre 2006 és 2010 között bevált az a módszer, hogy 46 %-os pártként szinte minden kulcspozíciót és döntést átadtak az 5 % -os testvérpártnak. Meg is lett az eredménye.
    Javaslom, folytassák ezt a remek, sikeres gyakorlatot!

    Jelöltjeik egytől egyig friss, pártsemleges, népszerű arcok.

  2. Öreg halász szerint:

    Ha MSZP-s jelöltet állít az LMP, akkor az MSZP is támogatni fogja? Jaj de jó! 🙂

    Annyira szánalmasak a szocik, hogy máris jól indult a reggel.

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    No és az általa megjelölt három személy sem semmi!

  4. Tóth Mária szerint:

    retteg az mszmp, hogy Budapestet is elveszítik, a 3 jelölt kész röhej! magyar embert Bp. élére!!!!!!!!!!

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Van-e valaki, aki a három “dicső nevet” ne ismerné? Csak a tetteik alapján!

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Amennyiben nem akarják a hetüket elrontani, kérem rá ne kattintsanak a képre, mert kinagyítva iszonyú förtelmet láthatnak! JAJ! Kíméljenek a nevezett személy láttán, jelzőiktől!!! KÖSZÖNÖM!!! Tragédiák-tragédiája látni!!!

  7. Hugi szerint:

    Az ember azt hinné, hogy akik tudnak lopni, azok nem feltétlenül agysérültek. De van kivétel.

  8. donquijote szerint:

    Jó ez a kép botox ildi néniről. 🙂

  9. " ?! " szerint:

    Lendvai Ildikó a fenti képen olyan kívánatos, mint az MSZP.

  10. " ?! " szerint:

    A “rémesen” szimpatikus Lendvai Ildikó ideológiájának az alaptételei:

    1.) Vége a parlamenti demokráciának, ha a parlamenti többség dönt, amikor nem az MSZP van többségben.

    2.) Minden hatalom túlhatalom, ha a hatalmat nem az MSZP gyakorolja.

  11. Manitu szerint:

    Teljesen elképesztő az MSZP infantilizmusa és idiotizmusa.

  12. Manitu szerint:

    “Mint ismert, a szocialista Horváth a legutóbb főleg azzal került a figyelem középpontjába, hogy májusban ingyenes BKV-t ígért a fővárosiaknak. A szakma kegyetlenül ízekre szedte a „javaslatot”, Horváth a „jó hírét” később minden lehetséges fórumon igyekezett „megmagyarázni”. Manapság már nem is nagyon beszél róla.”

    Még mielőtt a szakma ízekre szedte volna ennek a celebmakinak az idióta javaslatát, az MSZP nyugdíjasai a sajtót próbálták ízekre szedni, mint a régi szép időkben, ’57 tavaszán.

  13. islander szerint:

    :-)))

    “A királyé nem leszek, nem leszek….”

  14. " ?! " szerint:

    Gyorshír!
    (A TASZSZ hírügynökség jelentette a baloldali csepelieknek, hagyományos szocialista-kommunista stílusban.)

    Ma délután a Magyar Köztársaság Országgyűlése megválasztotta az új köztársasági elnököt.

    A két jelölt közül dr. Balogh András (az MSZP jelöltje) 59 szavazattal megszerezte a dicsőséges második helyet.
    Ezzel szemben dr. Schmitt Pálnak (a FIDESZ jelöltjének) 263 szavazattal meg kellett elégednie a szégyenteljes utolsó előtti hellyel.

    Örvendjetek csepeli mszpsek, és egyéb vesztesek, mert Balogh András a kortes-beszédében megmondta, hogy „szörvesen” együtt fog működni a vesztesekkel.

  15. admin szerint:

    Kedves ?!

    Elég egy helyen. Mi is mindjárt kitesszük.

  16. Gordon szerint:

    Kár hogy pár hónappal a “jó hír” előtt Horváth Csaba még a jegy- és bérletárak megemelésének szükségességéről beszélt. Talán még infláció feletti emelésről is szónokolt, de erre már nem emlékszem.

  17. Herbert szerint:

    Ajajaj! Mi lesz az ingyenes közlekedéssel?

Itt lehet hozzászólni !