Tarlós István a Fidesz főpolgármester-jelöltje

Németh Szilárd lesz a Fidesz polgármester-jelöltje

Index

Tarlós Istvánt javasolja a párt főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya. Ezt maga a jelölt közölte a testület szombati ülésének szünetében.

Tarlós István elmondta, hogy a döntés egyhangúnak tekinthető, mivel az egyetlen tartózkodó szavazatot ő adta le, a többiek támogatták megválasztását.

A politikus közölte, hogy kampányát augusztus 20-án kezdi meg, előtte azonban – várhatóan július első napjaiban – az országos választmánynak még jóvá kell hagynia a jelöltségét.

A négy éve függetlenként induló Tarlós István arra is kitért, hogy az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártonkívüli jelöltje lesz.

A választmány arról is döntött, hogy Tarlós vezeti a Fidesz-KDNP fővárosi listáját, a további sorrend: Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester, Pesti Imre országgyűlési képviselő, Rogán Antal V. kerületi polgármester és György István parlamenti képviselő.

A huszonhat nevet tartalmazó listát 45 igen szavazattal, 13 nem ellenében fogadott el a testület. Ezt is jóvá kell hagynia az országos választmánynak.

Összeállt a kerületiek listája is

Az I. kerületben Nagy Gábor Tamás, a II. kerületben Láng Zsolt, a III. kerületben Bús Balázs, a IV. kerületben Wintermantel Zsolt, az V. kerületben Rogán Antal, a VI. kerületben Hassay Zsófia, a VII. kerületben Vattamány Zsolt, a VIII. kerületben Kocsis Máté, a IX. kerületben Bácskai János, a X. kerületben Kovács Róbert, a XI. kerületben Simicskó István, a XII. kerületben Pokorni Zoltán, a XIII. kerületben Spaller Endre, a XIV. kerületben Papcsák Ferenc, a XV. kerületben László Tamás, a XVI. kerületben Kovács Péter, a XVII. kerületben Riz Levente, a XVIII. kerületben Ughy Attila, a XIX. kerületben Tarnai Richárd, a XX. kerületben Földesi Gyula, a XXI. kerületben Németh Szilárd, a XXII. kerületben Szabolcs Attila, a XXIII. kerületben pedig Egresi Antal a várható Fidesz-KDNP-s induló.

Forrás: MTI, Index

100 hozzászólás “Tarlós István a Fidesz főpolgármester-jelöltje” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Nahát, micsoda hatalmas meglepetés, erre aztán végképp nem számítottam! 😉

  2. grün szerint:

    Még egy pártonkivüi jelölt! Lassan már szét lehet rúgni a fideszt mint felesleges pénztemetőt!

  3. Nyugi szerint:

    Tóth Mihályt már soha sem fogja legyőzni az igen kedves Németh Szilárd családbarát átváltozó művész. Éljen Csepel! Amíg lehet, vagy amíg szabad…

  4. Hugi szerint:

    Be vagytok tojva, mi?

    Van is rá okotok!!!

    :d

  5. " ?! " szerint:

    Nahát micsoda meglepetés.

    Az MSZP bejelentette, hogy nem támogatja Tarlós István főpolgármesterré választását.

    Ja, és az is micsoda meglepetés, hogy a csepel.infon két kommancs azonnal ráugrott a témára, a harmadik pedig azért meri magabiztosan kijelenteni, hogy Németh Szilárd nem fogja legyőzni Tóth Mihályt, mert tudja, hogy Tóth Mihály nem is indul a polgármesteri választáson.

  6. Hédi szerint:

    Azért ha jó a szemetek akkor látható ki viszi a listát csepelen :-)Ja és azért mert megérdemli!!!!!!!!!

  7. ... szerint:

    Nyuginak elfelejtettek szólni, hogy Misit kitúrta Szenteczky.

  8. Hédi szerint:

    Ha-ha……..

  9. " ?! " szerint:

    #
    Nyugi: 2010. június 26., szombat 18:53-kor

    “Tóth Mihályt már soha sem fogja legyőzni az igen kedves Németh Szilárd ….”
    #

    Nyugi azért is biztos benne, hogy Németh Szilárd nem fogja legyőzni Tóth Mihályt, mert “a csepeli szocialisták mindig úgy teljesítik az ígéreteiket”, mint ahogy az alábbi választási ígéreteiket teljesítették.

    Az MSZP Csepeli Szervezetének programja a 2002-es önkormányzati választásokra:
    Tények bizonyítják, hogy A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET. (A hirdetésben ezt így nagy betűvel írták.)
    Kormány megálljt parancsolt a korrupciónak, a visszaéléseknek, a közpénzek elherdálásának és a hatalmi gőgnek.

    Az MSZP Csepeli Szervezetének legfontosabb célja, hogy a megkezdett kerületfejlesztést a következő években felgyorsítsa, ezért a következő célok megvalósításához kérjük a csepeli választók bizalmát és szavazatait:
    1. Határozott és eredményes intézkedéseket kezdeményezünk a kormánynál, Budapest vezetőinél és követeljük a gerincút megépítését.
    2. Az északi terület hasznosításából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu, és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    3. Nyomatékosan igényeljük a tömegközlekedés feltételeinek javítását. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód újabb buszjárat saját erőből történő beindítására.
    4. Felgyorsítjuk a csatornázást és az útépítést a Királyerdőben.
    5. Csepel teljes csatornázottsága érdekében részt veszünk a régió szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának megvalósításában.
    6. Húsz kilométer közcsatornát építünk.
    7. Huszonkét kilométer földutat látunk el szilárd burkolattal.
    8. Előkészítjük Háros közművesítését.
    9. Megkezdjük a teherforgalmi mentesítő út építését.
    10. Csepel közbiztonságának az erősítése érdekében a körzeti megbízotti rendszert két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    11. Kezdeményezzük és szorgalmazzuk a Weis Manfréd kórház korszerűsítését, fejlesztését.
    12. Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki alakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    13. Felgyorsítjuk a kerületi iskolák rekonstrukcióját, az épületek korszerűsítését, a taneszközök cseréjét.
    Olyan Csepelt akarunk, ahol
    – tisztaság, és rend van, egészséges a környezet,
    – erős a közbiztonság,
    – gyors, kényelmes és biztonságos a közlekedés.
    2002. 08. 16. Tisztelettel: az MSZP Csepeli Szervezetének Elnöksége.”

    Kedves csepeli szocialisták!
    Ha a fenti ígéreteitek elmaradását megmagyarázzátok, akkor utána felteszem az 1994-es, az 1998-as, és a 2006-os választási programotokat is annak érdekében, hogy azokat az elmaradásokkal is megmagyarázhassátok.

  10. Királyerdei szerint:

    Siralomház-szindróma. Ez a legplasztikusabb kifejezés, ami jellemzi az MSZP-ben uralkodó állapotokat. Ülnek, mint a halálra ítéltek, tudják, hogy valamikor bekövetkezik a vég, de azt nem, pontosan hol és mikor. A remény az ügyesen taktikázók számára az önkormányzati választások után csillanhat fel.
    Bár széles kommunikációs felület kínálkozna arra, hogy a szocialisták verbális katyusa-rakéták áradatát zúdítsák a kormányzatra, ehelyett a “határozzuk meg kik is vagyunk” jelige mögé bújva inkább egymást csesztetik. A kormány bírálata valójában kimerül – az ő szájukból teljesen hiteltelen – nagytőkésezésben meg melósozásban, miközben az MSZP lassacskán fragmentumaira hullik, önmagukért való és önmaguk butaságát megmagyarázó “szartúrás zajlik”.

  11. Manitu szerint:

    A főcím: Tarlós István a Fidesz főpolgármester-jelöltje

    Na, ez garantáltan kiverte a biztosítékot a jóhír-hozó “majomszájú” komcsiknak.

    Alcím: Németh Szilárd lesz a Fidesz polgármester-jelöltje

    Szinte látom, ahogy elfehéredik Szenteczky elvtárs szája széle, és elgondolkozik azon, hogy talán mégsem kellett volna így kib.ni a Tóth Mityka elvtárssal, mert jól jönne még, ha egymás mellett fotóznák őket.

    Persze csak a sötét komcsiknak. Értelmes ember se Tóth Mihályra, se Szenteczkyre nem szavazna. Hülyék, és olyanok, akik jól profitálnak, remekül élnek az MSZP-s uralomból, igen.

  12. Ditte szerint:

    Tarlós kiváló választás, nem hiszem, hogy más rajta kívül eséllyel állhatna neki a rendteremtésnek, ebben a szétzilált városban. Reméljük ezt sokan megérzik a kampány során!

  13. BaráTOM szerint:

    Tényleg csak ” ?! ” kedvéért, mert ő rajong az ismétlésatudásanyjáért! 😀

    Bercsik Károly (1 öevk)ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Szuhai Erika (4öevk) ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy város, kerület akkor is fejlődhet, gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Morovik Attila (5 öevk) ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy város, kerület akkor is fejlődhet, gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Noé László (7 öevk) ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy város, kerület akkor is fejlődhet, gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Czibulyáné Szonday Szilvia (8 öevk). Egy sor nincs a neve alatt. Vagy nem áll szóba senkivel, mert szerinte elég a Fidesz logo, vagy nem mer ellentmondani. Lehet, hogy ő bajban van ezzel az ország vezetőinek hataloméhségével, és hazugságaival. Nagy taktikus a nő!

    Tóth János (10öevk) ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Balogh Ernő (11 öevk) ezt írja: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Pintér Józsefné (12 öevk) ezt írja: Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Kováts Dániel (14 öevk). Ő megint egy jól taktikázó versenyző, mert ő sem meri ilyen nyíltan az Orbán kormányt pocskondiázni, csak úgy, mint Reznicsek Zoltán (15 öevk)

    Putnoki Árpádné (16 öevk) már nem lóg ki a sorból, ezt írja:
    “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Nagy László (17 öevk) már szóra sem méltatja a a választókat, hiszen ő már biztos nem fér bele a keretbe. De biztosan egyetért Nagy László is a többiekkel.

    Ábel: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Zupkó: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Borbély: “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át.”

    Nagy bátorság nevükkel, fényképükkel a Fidesz kormányt ilyen nyíltan bírálni, alig több, mint 30 nap kormányzás után.

    Kivételesen egyetértek a Fideszes képviselő-jelölt-jelöltekkel (bár fogalmam nincs arról, hogy kicsodák, csak most jól kommunikálnak. Az egyéniség, és a sokszínű világlátás magáért beszél!)

  14. BaráTOM szerint:

    Amúgy a dolog rém izgalmas, mármint az őszi választások, mert lehet, hogy addigra nem is lesz Fidesz.
    Tényleg! Viktor miért is nem oszlatta fel, a 89-es választások után, ahogy ígérte? (Bár Berlusconi sem adta el a média birodalmát, ahogy ígérte.)
    Helyi Fideszesek nyíltan lehazugozzák, és lehataloméhesezik a kormányukat.
    http://csepel.fidesz.hu/?page_id=16
    Csúnyán lebukott a helyi fedett ügynök a 23 nicknevével, ami gondolom igen feszült hangulatot idézett. Hjaaa, majd kérem tájkoztatni a közvéleményt, amikor Tóthot kidobják a pártból! Nem ám sunyin elhallgatni!
    Az újbudai Fideszt már fel is oszlatták, Kövér, Navracsics, Kósa már alá sem írta Smidt jelölését. Tarlós már akár ne is erölködjön, kénytelen lesz “megint”(?) függetlenként tetszelegni! 😀

  15. Ditte szerint:

    Jaj, de izzad a hátad BaráTOM! Ezt így tanították neked a kommunikációs iskolában?

  16. " ?! " szerint:

    BaráTOM!

    Ha Te idehoztad a Csepeli Fidesz Szervezet honlapját, akkor lássuk mennyivel különb az MSZP Csepeli Szervezetének a honlapja!

    – A Csepeli MSZP irodájának a helyét (a honlapon látható térképen) a Duna túlsó oldalán, a XI. és XXII. kerület határán, a Szerémi út környékére jelölik. (Nyilván arra számítanak, hogy így nem találják meg őket ha elkezdődik a felelősségre vonás.)

    – A „Magunkról” címszó alatt azzal a megtévesztő dumával kezdik a szöveget, hogy: „A Magyar Szocialista Párt, mint szociáldemokrata párt …”. (Úgy látszik, hogy ismét köpönyeget akarnak fordítani? Eddig már voltak kommunisták, szocialisták, most meg szociáldemokraták akarnak lenni.)

    – Az MSZP Csepeli Szervezete már valószínűleg kettészakadt, mert a honlap szerint a szervezetnek két elnöke van.
    Az egyik elnök Szenteczky János, a másik elnök Tóth Mihály.

    – A honlap szerint jelenleg is tagja az MSZP frakciónak Gulyás Gábor, Polyákné Hajas Ilona és Bátky Endre, holott mindhárom képviselő kilépett a frakcióból, és ha igaz, akkor Bátky Endre az MSZP-ből is.

    A „Vezetőink” címszó alatt felsorolt személyek az alábbiak szerint vannak bemutatva:

    – Szenteczky János azt állítja magáról, hogy önkormányzati képviselőként a Pénzügyi, Költségvetési Bizottság elnökeként szeretné a tudását kamatoztatni. (Úgy látszik, hogy megijedt Német Szilárdtól és már azzal is megelégedne, ha az őszi választás után egy bizottsági elnöki tisztséghez jutna.)

    – Bemutató szövegként Tóth Mihályról 6 sor, Dobák Istvánról 9 sor, Balogh Ilonáról 15 sor, Borka-Szász Tamásról 8 sor, dr. Avarkeszi Dezsőről 16 sor, dr. Borsány Györgyről 19 sor, Gergely Istvánról 15 sor, Glavanov Miklósról 7 sor, dr. Kiss B. Mihályról 5 sor, Nagy Szilveszterről 3 sor, Orosz Ferencről 11 sor, Podolák Sándorról 8 sor szöveg olvasható.

    Bognár Istvánról, Elekes Máriáról, Sinnyai Kiss Dávidról, Wirsching Viktóriáról, Horváth Györgyről, Koncz Attiláról, Kovács Szilviáról, Kovács Zoltánnéról a nevükön és a beosztásukon felül egyetlen sort sem írtak.

    Podolák Györgyről 9 sor olvasható, de abban egyetlen szóval sem említik, hogy hány évig volt főállású MSZMP-s pártfunkcionárius, majd hogyan lett gyáriparos.

    A “Vezetőink” címszó alatti névsorban kétszer szerepel SzenteczkY János és Borka-Szász Tamás, mintha valami mszp-s családi dinasztia tagjairól lenne szó, de Borka-Szász Tamás neve mellett egyik esetben sem szerepel a frakcióvezető megjelölés.
    (Időközben bevallották, hogy Birka-Szász lemondott. Az utódja azonban nincs megnevezve.)

  17. Öreg halász szerint:

    BaráTOM, nagyon gyenge vagy.

    “Hiszek abban, hogy egy városrész akkor is gyarapodhat, ha az ország – vezetői hibái, hazugságai és hataloméhsége miatt – súlyos válságot él át…”

    Tudsz ennél jobbat? Hazudtatok, trükköztetek, csaltatok, loptatok, ünneplő emberek közé lövettetek. Mit akarsz még? Miért kritizálod azokat, akik a pusztításotokat akarják rendbe tenni?

  18. tibor szerint:

    Csepelen született személy lesz a polgármesterünk.
    Sokaknak ez persze, rossz hír.
    Végre lesz gazdája a kerületnek és nem idegen figurák tollasodó helye.

    Hajrá, Csepel!

  19. grün szerint:

    Miért ne nyerhetne a fidesz mindent? A következő buktakor legalább nem kell pártállás szerint vélogatni, hogy ki miért felelős!

  20. " ?! " szerint:

    Ez lesz a Csepeli MSZP hagyatéka az ősszel megalakuló új önkormányzatnak:

    Csepel mszp-s többségű vezetése 2005-ben bruttó 11 milliárd Ft-ért eladta a spanyol Martinsa Fadesa cégnek Budapest utolsó nagyméretű, egybefüggő, beépíthető szűz területét.

    A spanyol cég jelenlegi elképzelése szerint a területen kb. 14 ezer lakás, 600 ezer négyzetméternyi iroda, és 200 ezer négyzetméternyi kereskedelmi létesítmény épülne.
    (Ez több mint 30 ezer fő új betelepülővel növelné a kerület lakosságának a számát, egyben az önkormányzat ellátási kötelezettségét.)

    Ahhoz, hogy a 102 hektáros telek (amelynek kétharmada lett a spanyoloké) építési területté minősüljön, először a Fővárosi közgyűlésnek el kellene fogadni a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek (az FSZKT-nak) a területre vonatkozó módosítását.

    A Főpolgármesteri Hivatal az FSZKT módosítását ahhoz a feltételhez kötötte, hogy Tóth Mihály csepeli polgármester képviselő-testületi felhatalmazás alapján írjon alá egy nyilatkozatot, amely nyilatkozat egyebek mellett az alábbiakat tartalmazza:

    “Alulírott Tóth Mihály polgármester a Budapest, XXI. kerületi Önkormányzat nevében nyilatkozom az alábbiakról:

    3.) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy a területen a közutak és vízterek (élővizes csatornák) kialakítását és fenntartását és ezek költségeinek viselését Budapest Főváros Önkormányzatától követelje.

    4.) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy az FSZKT módosítással összefüggésben a közutak és vízterek által érintett, az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok vonatkozásában kártalanítási- vagy kisajátítás iránti igényt terjesszünk elő Budapest Főváros Önkormányzata ellen.”

    A fenti nyilatkozat jogerőssé válása, az őszig várható közel 4 millárd Ft-os költségvetési hiányon felül, rendkívül súlyos terheket rakhat az új önkormányzatra (és még a későbbi csepeli önkormányzatokra is), mert a területért kapott bevételnek nagyobb részét a jelenlegi önkormányzat elköltötte, és így a terület kötelező önkormányzati infrastruktúra fejlesztési feladatainak a megvalósításához a területért kapott bevétel nem áll rendelkezésre.
    Ennek következtében, ha az FSZKT módosítása után beindulhat a Főváros közepéhez közeli frekventált terület beépítése, akkor a területért kapott bevétel hiánya és a nyilatkozatban vállalt kötelezettségek miatt, a területen kötelező önkormányzati fejlesztések (bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, közművek, szilárd burkolatú utak, stb) megvalósításának a költségei olyan pénzügyi terhet fognak jelenteni a következő csepeli önkormányzatoknak, hogy Csepel jelenleg beépített területeinek a fejlesztéseire sok éven keresztül nem marad semmi fedezet.

    Erre lehet számítani annak ellenére, hogy az elmúlt években nem valósultak meg azok a fejlesztések sem, amelyeket az eladott északi terület bevételeinek terhére, a 2002-es és 2006-os választások előtt, a kerületet jelenleg irányító Csepeli MSZP Szervezet megígért.
    Például: A csepeli fedett uszoda. Királyerdő, Ófalu és Háros fejlesztése.

  21. Kovács Ernő szerint:

    Tarlós az SZDSZ-ben kezdte politikai “független” karrierjét.
    Csepeli Jobbik rendezvénye 26.06.2010.
    http://www.kommentalok.eoldal.hu/cikkek/kozelet/csepeli-jobbik-rendezvenye-26_06_2010_

  22. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Tarlós Istvánnál jobbat főpolgármesternek el sem lehetne képzelni. Nagyon jó lesz ha vége lesz a csepeli 16 éves mszp-és mutyizásnak(baráti-haveri) önkormányzati vezetésnek, itt az ideje, hogy egy új jó képességű fiatal vezetése legyen végre Csepelnek. Ők legalább meg fogják mutatni, hogy lehet egy városrészt fejleszteni ! Nem az mszp-és zsebekbe fog vándorolni a fejlesztésre fordítható pénz !
    Hajrá Németh Szilárd !!!
    A mellettünk fekvő Szigetszentmiklós is különbül fejlődött a hosszú évek alatt mint Csepel, ott legalább nem a haverok, zsebébe vándorolt a pénz, hanem a város fejlesztésére.

  23. Jeeniszej szerint:

    Anikó (Krizantém utcából
    Talán felébred tec-halálból a gyár.
    Sokasodhatnak a munkahelyek.
    Csepeli az egy maradi, hazudós sötét képződmény.
    – A fater is tudja, de már nem foglalkozik vele, mert tönkre tették az országot, – így Csepelt is.

  24. Jeeniszej szerint:

    T.
    Anikó (Krizantém utcából):
    2010. június 27., vasárnap 08:44-kor
    Teljesen igazad van.

  25. " ?! " szerint:

    Kedves Kovács Ernő!

    Tarlós István valóban tagja volt az SZDSZ-nek addig, ameddig az SZDSZ 1994-ben koalícióra lépett az MSZP-vel, de ez után kilépett és az 1994-es, 1998-as és 2002-es önkormányzati választásokon független jelöltként lett kerületi polgármester.

    Ezzel együtt azonban felhívom a figyelmedet arra, hogy pártodnak a Jobbiknak az országgyűlési képviselői között foglal helyet az a Hegedűs Tamás (a Csepeli Jobbik 7,4 %-ot elért országgyűlési képviselőjelöltje, a Jobbik “gazdasági és informatikai miniszterjelöltje”) aki 1990 után a Pécsi SZDSZ harcos ügyvivője volt, továbbá tagja volt a Hit Gyülekezetének is.

    Az is említésre méltó továbbá, hogy dr. Nyikos László jobbikos országgyűlési képviselő a kádár-rendszerben MSZMP tag volt, és tagja volt az MSZMP gazdasági kabinetjének.

    Szerintem úgy tisztességes, hogy ha a másik oldalon állók múltját emlegeted, akkor nem feledkezel el a saját oldalatokon állók múltjáról sem. (Ugye ezzel Te is egyetértesz?)

    A fent vázolt SZDSZ-es és MSZP-s múlt részleteiért fordulj közvetlenül az említett két jobbikos úriemberhez!

  26. Jeeniszej szerint:

    A csepeli irigy is, mert másoktól sajnálja a kopogtató cédulákat is. Ö maga lehet, hogy fél cédulákat gyűjt?
    😀 )))

  27. Jeniszej szerint:

    Az öregem nagyon örül a hírnek, hogy lassan megújulhat a városvezetés.
    Lehet közvetlen összekötetés a Budafoki pincék és Csepel között.
    Ez újabb távlatokat nyithat a két baráti szomszédos városrész között.
    Gondolom Csillagterep 😀 is fejlődésnek, indulhat. Az alapjaiból kiforgatott padok is visszakerülnek a parkjainkba, – idős polgártársaink legnagyobb örömére.

  28. csepeli szerint:

    Jeniszej: Faterod az, aki irigyli a kopogtatócédulákat a kisebb pártoktól! És miért? Mert egy sötét tahó!

  29. Jeniszej szerint:

    Csepeli, csepeli fura képződmény a fejlődés gátja. Miért bántod az időseket, mert a szemedbe merik mondani milyen sötét, és hazudós vagy. – Azt mondja a fater irigy is a csepeli.
    )))) 😀 ((((

  30. csepeli szerint:

    Jeniszej: Kor nem számít, én bárkinek a szemébe mondom, hogy egy sötét tahó! Faterod kétségkívül az. És különben is, ha saját maga nem tud ide beírni, akkor fogja be a száját! Ne internetezgessen, nézze a tévét inkább.

  31. Jeniszej szerint:

    Sötét ez a csepeli.
    – Azt mondja a fater milyen szépen, fogalmaz a csepeli “kisebb pártok”?
    Az öregemnek jobban tetszene meg az igazsághoz is közelebb, állna, ha azt írná óriásból törpévé zsugorodott bukott pártok. 😀

  32. Jeniszej szerint:

    Isten óvjon csepeli: a fater írásaitól.
    Most tervbe vette ugyan, hogy új klaviatúrát szerez, amin láthatók is lesznek a betűk.

  33. " ?! " szerint:

    Megnéztem az előbb a Hír Tv Célpont című adását, amelyben a REBISZ-esek 2006. október 23-i akcióiról tudósítanak.

    A műsor ismétlését különösen ajánlom azoknak azt itt hőbörgő kommancsoknak, BaráTOM-nak, Zed-nek, csepeli-nek, grün-nek, és a többinek.
    Ha megnézik az ismétlést akkor saját szemükkel láthatják, hogy egyes REBISZ-es állatok békeidőben és nemzeti ünnepen ugyanúgy viselkedtek, mint az MSZP-s kormány által Ausztráliától kikért Zentai/Steiner Károly és társai viselkedtek a II. világháború idején, 1944. novemberében.

    Szerintem, a bíróság előtti rendőri hazudozásokat és hamis tanúzásokat figyelmen kívül hagyva, ezekre a REBISZ-es állatokra ugyanolyan súlyos büntetéseket kellene kiszabni, mint amilyet Zentai/Steiner és társai érdemelnek, mert csak a szerencsés véletlennek köszönhető, hogy a REBISZ-es állatok akcióinak az eredményeként nem halt meg senki, csak egész életükre nyomorékok és vakok maradtak egyes áldozatok.

    Annak érdekében, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő, különösen Gyurcsánynak kell megkapni a méltó büntetését a brutális rendőri fellépés elrendeléséért.

  34. Jeniszej szerint:

    Azt mondja a fati, de én is ajánlom a csepelinek, hogy sokszor nézze végig, hogy mit műveltek a hatalom védői a Magyar emberkel.
    Hátha lelkiismeret furdalása támad és még megmenthető.
    Kár, kár mondja az idős szülém.
    Miért kár? – kérdezem az öreget. – mert a csepeli egy sötét javíthatatlan fráter.
    :D))

  35. csepeli szerint:

    ?!: Nem Gyurcsány rendelte el a túlkapásokat! A rendőrök sajnos valóban felelősek, de azért azt sem kéne elfelejteni, hogy több száz rendőr is megsérült az összecsapások során, köztük sokan nagyon súlyosan. A fékevesztett randalírozók nem kímélték őket!

    Ellenben tudod, ki tehette volna a legtöbbet azért, hogy ne forduljon ilyesmi elő? A Fidesz rendezvényének műsorvezetője, aki sajnos elmulasztotta figyelmeztetni a rendezvény résztvevőit, hogy a Károly körúton radikális tüntetők randalíroznak, ezért ne menjenek arra, mert akkor összekeverednek velük. Sajnos összekeveredtek (no persze volt, aki szívesen vegyült velük), és hát aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!

  36. csepeli szerint:

    Kuss, fater!

  37. " ?! " szerint:

    Kedves Jeniszej!

    Szerintem “csepeli” csak baloldali ember, abban az értelemben, ahogy “csepeli”-nek a “BaráTOM” fedőnevű elvtársa az alább idézett önvallomásában a baloldali embert jellemezte:

    “A baloldali ember ……. ha kell bömböl, ha kell szitkozódik, mondja a magáét, és kiáll az igazáért. ”

    Oda sem kell figyelni “csepeli”-re.
    Ha majd megjön az esze és rájön, hogy nincs igaza, akkor abbahagyja a “bömbölést”, és a “szitkozódást”, és nem fogja tovább “mondani a
    magáét”.
    (Én bízom benne, hogy még “csepeli” is képes megjavulni, hiszen Ő valószínűleg csak csicskása az mszp-s főbűnösöknek.)

  38. Jeniszej szerint:

    T.
    ” ?! “:
    Bologat a faterom is.

  39. Jeniszej szerint:

    Ejnye, ejnye!
    ” Nem Gyurcsány rendelte el a túlkapásokat”
    Ha nem ő rendelte el, akkor tehetett volna ellene, – de nem tette!
    Hallgatásával a barbár erőszak mellé állt.
    Azt mondja a fater, van erre valamilyen közmondás is, de most nem jut eszébe.
    Még mindig az jár eszébe, hogy milyen sötét a csepeli. Irigyli a kopogtató cédulákat másoktól.
    Ő maga fékcédulákat gyűjt.
    😀

  40. " ?! " szerint:

    Csepeli! Az alábbiakat írtad 2010. június 27., vasárnap 11:30-kor:

    “……, de azért azt sem kéne elfelejteni, hogy több száz rendőr is megsérült az összecsapások során, köztük sokan nagyon súlyosan.
    A fékevesztett randalírozók nem kímélték őket!”

    “A Fidesz rendezvényének műsorvezetője elmulasztotta figyelmeztetni a rendezvény résztvevőit, hogy a Károly körúton radikális tüntetők randalíroznak, ezért ne menjenek arra,…”

    Kedves “csepeli”!

    Ha a rendőröket a nemzeti ünnep alkalmából szabadságra küldték volna, akkor nem került volna sor összecsapásokra, csak a tüntetéseken szokásos hangoskodásra.
    Azzal kapcsolatban pedig, hogy a fékevesztett randalírozók nem kímélték a rendőröket, megjegyzem, hogy szerencsémre én nem voltam ott ezeknél az eseményeknél. Azért írom, hogy szerencsémre, mert ha ott lettem volna, akkor lehet, hogy most rendőrgyilkosként emlegetnétek. Ugyanis a személyem elleni indokolatlan támadást keményen megtoroltam volna.

    A Fidesz rendezvényszervezőit pedig teljesen alaptalanul vádolod.
    Normális ember békeidőben nem gondolhatta, hogy a rendőrök rátolják a jobbikosokat a fideszes rendezvényre, és brutálisan ütnek vágnak mindenkit az Astoria környékén, a Rákóczi úton, a kis és nagy körúton, akár csinált valamit, akár nem.

  41. csepeli szerint:

    ?!: Te nem tudod, mit beszélsz! Szabadságra kellett volna küldeni a rendőröket? Apafej, a forradalom 50. évfordulója volt, a Kossuth téri ünnepség miatt meg kellett tisztítani a teret az ott táborozóktól, azonkívül több mint ötven külföldi delegáció biztonságát kellett garantálni, köztük államfőkét, a NATO főtitkáráét, stb. Ezt rendőrök nélkül mégis hogyan képzelted? Az atrocitás akkor kezdődött, amikor az erőszakos tüntetők a Kossuth téri kordont áttörték, és felfegyverkezve rátámadtak a rendőrökre. Barikádot emeltek, gyújtogattak, majd elindultak a Fidesz rendezvénye felé, ez volt ugyanis a tervük! A rendőrség tájékoztatta a fideszes szervezőket, hogy arrafelé tart az agresszív tömeg. A műsorvezetőnek erre figyelmeztetnie kellett volna az ottani békés ünneplőket, de csak annyit mondott, hogy milyen irányban hagyják el a területet, azt nem mondta, hogy merre ne menjenek.

  42. Jeniszej szerint:

    Milyen ember ez a csepeli, – mondja a fater.
    Még mindig nem lát a szemellenzőitől.
    Még mindig az erőszak oldalán bizonygatja az igazát.
    Idős eleset embereket náspángolni az utcán ez az igazi élvezet neki, – az tetszik neki
    😀

  43. Jeniszej szerint:

    Azt mondja a fater az előbbiekben egy Babits Mihály idézet jutott az eszébe.
    – Biztosan a Jónás könyve című műve ugrott be neki.

  44. Gordon szerint:

    “A műsorvezetőnek erre figyelmeztetnie kellett volna az ottani békés ünneplőket, de csak annyit mondott, hogy milyen irányban hagyják el a területet, azt nem mondta, hogy merre ne menjenek.” – írja csepeli Rákay Kálmánról.

    De a kettő nem ugyanaz?

  45. csepeli szerint:

    Ha nyomatékosan felhívta volna a figyelmüket, hogy ne menjenek a Károly körút felé, mert onnan agresszív randalírozók jönnek, akkor elkerülhető lett volna, hogy összekeveredjen a két tömeg.

  46. Gordon szerint:

    Ebbe csak az az apróság zavar bele, hogy még az Orbán beszélt amikor egy utcával arrébb a rendőrök a békés fideszeseket támadták.

  47. Jeniszej szerint:

    Bologat a fater.

  48. Jeniszej szerint:

    Azt mondja a fater – nincs mentség a túlzott mértékű erőszakra. Ártatlan emberekre balkáni módszerekkel rárontani.
    Közben a Rózsadomb lankáiról röhögni a szegényeken.
    Ezt nem lehet kidumálni!
    🙂

  49. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    “?!” hozzászólásod azon részével, amit ideidézek, egyetértek:

    ” A Fidesz rendezvényszervezőit pedig teljesen alaptalanul vádolod.
    Normális ember békeidőben nem gondolhatta, hogy a rendőrök rátolják a jobbikosokat a fideszes rendezvényre, és brutálisan ütnek vágnak mindenkit az Astoria környékén, a Rákóczi úton, a kis és nagy körúton, akár csinált valamit, akár nem. ” Ez igy igaz, Gergényi rendőrkapitány úr mocskos húzásával a rendőreit a randalírozókkal az Astoriánál békésen ünnepelő Fidesz tömegre terelte két oldalról is a Károly körút felől és a Kossuth Lajos u-felől is. Én is ott voltam a békésen ünneplő Fidesz gyűlésen. Sok embert figyelmeztettek az ismerősei, rokonai, telefonon, hogy igyekezzenek a területet elhagyni, mert szörnyű dolgok lesznek ott hamarosan !! Siettünk mind hazafelé, békében ! A Fidesz rendezői honnan tudhatták, hogy a rendőrkapitány milyen aljas húzásra készül ! ? Mi az ünneplők békésen távoztunk, szétszéledtünk, nem vettünk részt semmilyen atrocitásban, randalirozásban.
    Tudom Csepeli neked ez sem fog tetszeni, mert mindenért a Fideszt szidod és okolod, neked ez a vesszőparípád. Szállj már le rólunk, nézz már körül az elvtársaid között. Te mindig mindenkinél jobban informáltabbnak és tájékozottabbnak mutatod magad, nem veszed észre a neveletlen stílusod ?? Osztod az észt, stílustalanul és sértegetően, Jeniszej papájára is !! (“sötét tahó”) magadat minősíted az ilyen szöveggel !!

  50. csepeli szerint:

    Hazudoztok itt össze-vissza, köcsög fideszbuzik! Nem a rendőrkapitány terelte a randalírozókat a Fidesz-rendezvény felé! Azok maguktól mentek arra, ez volt eleve a tervük! És a rendőrség folyamatosan tartotta a kapcsolatot a fideszes rendezőkkel, és előre figyelmeztette őket!

    Jeniszej faterja meg húzzon a vérbe!

  51. csepeli szerint:

    Gordon, hazudsz te is, hülye faszkalap, békés ünneplőket sohasem támadott a rendőrség! Ha randalírozók közé keveredtek, akkor juthatott nekik is, de az ő bajuk, minek mentek oda?

  52. " ?! " szerint:

    Kedves Csepeli!

    A rendőrségnek akkor sincs joga válogatás nélkül ütni-vágni az ártatlan tömeget, ha a tömegbe randalírozók keverednek.

    A bíróságok több tucat ember estében megállapították, hogy a rendőrök indokolatlanul bántalmazták őket, és a bíróságok közpénzből fizetendő kártérítésre kötelezték a Rendőrséget, miközben a bántalmazást elkövető rendőrök személyét az esetek döntő többségében nem tudták megállapítani.

    A Célpont című adásban, az ügyekben ítélkező bírók (nem egy, hanem több, sőt még a sokak által baloldali elfogultsággal vádolt Cserni bíró is) elmondták, hogy a rendőrök arcátlanul hazudoznak a bíróság előtt, és még a nyilvánvalóan hamis tanúskodástól sem riadnak vissza az igazság és a valódi tettesek megállapításának a megakadályozása érdekében.
    A felháborodottan megszólaló bírók véleménye alapján joggal tételezhető fel, hogy a jelenlegi állapotában a Rendőrség érintett egységinek egy részét gátlástalan bűnözők uralják, akik megfélemlítik a közöttük lévé tisztességes rendőröket is.

    A Gyurcsányhoz hű vezetők eltávolítása után, ha már nem kell ezeknek a megtorlásától tartani, valószínűleg megszólalnak a tisztességes rendőrök, és hivatásukból eredő kötelességüknek megfelelően segíteni fogják a bíróságokat az igazság feltárásában és a bűnösök felelősségre vonásában.
    Mi is csak ezt követően ismerhetjük meg a valóságot.
    Addig pedig felesleges egymást hülyének nézni, és egymást szidni.

    Remélem, hogy azt az egyet elhiszed, hogy azokat a bántalmazásokat nem valami szellemek követték el, ahol a bíróságok a konkrét tettesek megállapítása nélkül elmarasztalták a rendőrséget és mindannyiunk pénzéből kártérítésre kötelezték olyan emberekkel szemben, akiknek indok nélkül tönkre tették az egészségét és a hátralévő életét.

  53. csepeli szerint:

    ?!: És 400 rendőrt ki sebesített meg, te fasz? Talán egymást verték?

    Egy dolgot meg kéne érteni: ha oszlatás van, akkor oszlatás van. Tök mindegy, hogy te egy szemét randalírozó vagy, vagy békés ünneplő. A rendőrség innentől kezde nem tesz különbséget! Ha oszlatás van, takarodnod kell! Ha nem takarodsz, akkor meg ne csodálkozz, ha bajod esik.

  54. donquijote szerint:

    A stílus maga a “csepeli” ember?…… 🙂

  55. Gordon szerint:

    Ahogy mondom úgy volt. A miniszterelnök úr még beszélt mikor a rendőrök rátámadtak a békés fideszes megemlékezőkre.

  56. Gordon szerint:

    Lehet hogy az zavarta az eszét vesztett rendőröknek hogy fideszesek voltak a résztvevő emberek (+ vegyes színezetű sajtó és a megvert turisták), de lehet hogy inkább az hogy 1956 50. évfordulójára mertek emlékezni. Ezt nem tudom eldönteni.

  57. Gordon szerint:

    rendőröknek=rendőröket

  58. csepeli szerint:

    Hazudsz, Gordon.

  59. grün szerint:

    Írásjelek!
    “A rendőrségnek akkor sincs joga válogatás nélkül ütni-vágni az ártatlan tömeget, ha a tömegbe randalírozók keverednek”
    Térjünk majd erre vissza októberben!

  60. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    Nem voltál Te ÁVH-s smasszer az 1950-es évek elején?
    Akkor a smasszerek agyát azzal mosták, hogy “Ne csak őrizd, a politikai ellenfeleket és hozzátartozóikat, hanem gyűlöld is!”.

    Az ilyen hozzád hasonló csökött szellemi képességű és agymosott személyek szoktak, a hülyeséggel párosuló túlbuzgóságuk miatt, háborús és népellenes bűnöket és rendőr terrort elkövetni a “nemzeti szocialista!!! ” (nem fasiszta) és a “kommunista” eszme szolgálatában anélkül is, hogy annak elkövetését felülről elvárnák tőlük.

    (A “nemzeti szocialista” jelző után azért jegyeztem meg, hogy “nem fasiszta”, mert a kommunisták majd jelenleg szocialisták hazugságával ellentétben, Németországban és Magyarországon soha nem érvényesült fasiszta eszme, és nem működött fasiszta párt.
    Csupán arról van szó, hogy az elvileg szocializmust építő kommunista elvtársaknak kínos lett volna a Hitler által vezetett “Nemzeti Szocialista Párt”-tal összefüggésben a “szocialista” szót kiejteni, ezért találták ki, hogy a “nemzeti szocialistákat”, a “náci”-kat inkább a Mussolíni által vezetett olaszországi falangista párt tagjaira használatos “fasiszta” jelzővel illessék.)

    “Csepeli!
    Te a jelenleg magukat szociáldemokratának, nemrégen szocialistának, korábban kommunistának nevező hazudozóknak a javíthatatlanul agymosott gyűlölködő bábja vagy, ezért több szót nem vesztegetek rád.

  61. csepeli szerint:

    ?!: Blablablabla, hülye értelmetlen szófosás, amit írtál, egy gyűlölködő gyökér vagy.

  62. Huba szerint:

    csepeli!
    Lehet nem egyetérteni, ellenvéleményt kifejteni, de azt leírni, hogy mi van a szádban (14:48) az elég gusztustalan.

  63. Jeniszej szerint:

    Nagyon mérges a fater erre a javíthatatlan ordenálé stílusú sötét hazudós, mások kopogtató céduláira irigykedő, parlagi Csepelire.
    Az öreg dupla adag vérnyomáscsökkentőt vett be. –
    Na nem az ordenálé stílusú csepeli miatt, hanem, hogy meghallotta az átkelő kishajó újra üzembeállításának hírét. Örömében előre tréningezik az Öreg. Megivott egy üveg Törleyt.

  64. Jeniszej szerint:

    Csepeli az egy sötét tudatlan kulturálatlan hazudós képződmény.
    Mérgében már össze vissza irogat mindenféle trágárságot.
    Tiszteletlenül szól, és sértegeti az öregeket.
    Milyen ember az ilyen? – kérdezi a faterom

  65. Jeniszej szerint:

    Azt mondja a fater, hogy már a csepeli a Csepel Újság íróit is riogatja, hogy elvesztik a munkahelyüket.
    Sok valótlant állít ez a szerencsétlen flótás

  66. Iványi Gabi szerint:

    Benéztem Hozzátok!

    Németh Szilárd! Személyed a garancia, hogy végre, Csepelen is kezdetét veszi a VÁLTOZÁS!

    Csepeli:

    Olvaslak, és azt észlelem, hogy tehetetlen dühödben a stílusod még bizarrabb lett! ..Tudod..” A stílus maga az ember!”

  67. donquijote szerint:

    A maszop megint felkínálja magát az Lmp-nek ………..

    http://index.hu/belfold/2010/06/27/horvath_csaba_visszalepne_az_lmp_javara/

  68. balszélső szerint:

    donquiote! Csupa független, pártsemleges jelölt.
    Még mindig tombol a hülyének nézés a két liberálisnál.

  69. csepeli szerint:

    Fater, dugulj el!

  70. csepeli szerint:

    Horváth Csaba helyesen gondolkodik. Egy közös MSZP-LMP jelölttel van esély megverni Tarlóst.

  71. Jobb Csepelért szerint:

    Lépten-nyomon erősödik bennem a gyanú, hogy Csepeli “barátunk” súlyosan elmeháborodott 😀

  72. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Az LMP már így is leírta magát a tavaszi választásokon, amikor 4 helyen is hagyták, hogy a szocik visszalépjenek a javukra.
    Itt a 31. körzetben is vertétek a melleteket, hogy majd Hudák a közös LMP és MSZP szavazatokkal legyőzi Németh Szilárdot. Az eredmény magáért beszélt: csúnyán lebőgtetek!

  73. LB szerint:

    Odaát olvastam a CSIP-en:
    “… Németh most Tóth Jánost akarja eltávolítani a pártból, nem igazán szeretné már szerephez juttatni. Azért leginkább, mert Tóthnak sokszor ellenkezik a véleménye az övével, de Szilárd azzal érvel, hogy nem fiatal már. ”

    Ennek van valami alapja, vagy légből kapott kacsa?

  74. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Csepeli milyen igaz akik azt írják rólad, hogy a stílus maga az ember, neked csak ilyen neveletlen, faragatlan, sértegető, gusztustalan stílusra telik. Biztosan a kommunista világban ilyen neveltetést kaptál, ezt tanultad. Én a helyedben szégyelném magam, csodálkozom a szerkesztőn, hogy hagyja ezt a stílust !

  75. Jeniszej szerint:

    Tisztelt
    Anikó (Krizantém utcából):
    Azt mondta a fater, hogy nagyon helyesen vélekedsz erről a neveletlen csepeliről.
    Igaz aggodalom tölti el az öreget, hogy mivé lesznek ezek a megtévedt emberek.

  76. csepeli szerint:

    Fater, fogd be a pofád!

  77. BaráTOM szerint:

    Hemzseg a “smitpalizás” a neten! Kár, hogy Ti más oldalakat nem nézegettek néha!

    “Okádtál Draskovicstól? Forog a gyomrod Kocsis elvtárstól?
    Akkor támogasd egy újabb polihisztor, újabb kinevezését!

    Egy ember, akit közvetlenül soha semmire meg nem választottak.

    Egy politikus, aki egy Demszkyvel szemben is tudott bukni (2002, főpolgármesteri választás).

    Egy sportdiplomata, aki minimum nem ellenezte egy nemzedéknyi magyar sportoló pályafutásának kettévágását és akkori szerepére azóta sem adott magyarázatot (’84 Los Angeles).

    Egy szervezet vezetője, melynek lobbiereje és eredményessége 20 éve fokozatosan csökken (MOB, ’89 óta elnöke).

    Egy ember, akinek a vezetése alatt a magyar sport olimpiai eredményei lassan a semmibe és az emlékekbe vesznek.
    Aranyak száma: Barcelona 11, Athén 8, Peking 3
    Érmek száma: 30, 17, 10
    Helyezésünk az éremtáblázaton: 8., 13., 21.
    Pontszám: 207, 144, 91
    Ponttábla helyezés: 7., 14., 20.

    Egy elkötelezett jobboldali, aki Kádár alatt helyettes államtitkár, Horn alatt nagykövet volt.

    Egy fantasztikus diplomata, aki bár kineveztette magát nagykövetnek Madridba (hogy közel legyen Samaranch-hoz), majd kineveztette magát Bernbe is (hogy közel legyen a NOB-hoz), 2001-ben a dicsőséges 4. helyet tudta megszerezni a NOB-elnöki választáson, miután ekkor már vagy 15 éve kevert a NOB különböző gittegyleteiben (asszem ennyien is indultak, de ez nem egészen biztos).

    Egy válogatott elme, aki 4 év spanyolországi tartózkodás alatt középfokú szinten tanult meg spanyolul : )))

    Egy elhivatott demokrata, aki 1976-tól szolgálta lelkesen és odaadóan a Kádár-rendszert (ekkortól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese).

    Egy férfi, aki a múlt rendszer harcos ellensége és mereven elutasítja az állás- és pozícióhalmozást. 1983-ban például csak egyszerre volt az OTSH elnökhelyettese, a NOB főtitkára és helyettes államtitkár. A rendszerváltást követően volt már párt-alelnök, ogy-i képviselő, EU-képviselő, OGY elnöke, úgy hogy sportdiplomáciai tisztségeit folyamatosan megtartotta.

    A doppingellenes harc elkötelezett katonája, aki úgy volt megzavarodva az Annus-Fazekas botrány kapcsán, mint Don Quijote a szélmalom-parkban (kiutazás előtt váltig bizonygatta, hogy a magyar csapat tiszta, s a legkisebb doppingvétség esetén ő lemond a NOB vezetői tisztségéről). Majd ugyanez a lovag végigasszisztálta (bár minden diplomáciai tekintélyét latba vetette, he-he-he), hogy a két fehérorosz kalapácsvető, akik Pekingben Pars Krisztián előtt végeztek, hiába adtak pozitív(!) doppingmintát, megtarthatták érmeiket és helyezésüket!

    Tippjét köszöni a “Kurva Szerény Képességekkel a Csúcsra” Mozgalom!”
    http://vastagbor.blog.hu/2010/06/15/allamtitkarabol_koztarsasagi_elnok

    Amúgy meg minden rendben van! 🙂

  78. Jeniszej szerint:

    (?)
    “Miért ne nyerhetne a fidesz mindent? A következő buktakor legalább nem kell pártállás szerint *vélogatni,* hogy ki miért felelős!”
    (vélogatni) ????? 😀

  79. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért: ne feledd, hogy Tarlós már bukott egyszer! 2006-ban is főpolgármester-jelölt volt, Demszky elkalapálta!

  80. Jeniszej szerint:

    Csepeli oly sokszor figyelmeztettek, hogy a stílus minősíti az embert.
    Az öreg is csak szánakozik rajtad, és azt mondja a fater, ez csak normális emberekre vonatkozik.
    😀

  81. donquijote szerint:

    persze Ibi néni hathatós segítségével, ja és azt a különbséget én nem nevezném elkalapálásnak.

  82. csepeli szerint:

    Jeniszej: Kurvára nem érdekel, hogy mit mond a fater.

  83. Jeniszej szerint:

    Csepeli hidd el az öreg csak szánakozik rajtad.
    Sajnálkozva nézi ennek az embernek a tévelygését – mondja az Öreg.

  84. Jeniszej szerint:

    A fater is kurvára örül, hogy nemsokára kerülő nélkül mehet a Budafoki pincékhez jó kis borocskát inni. Nagyon örül, hogy megindul a két baráti kerület között a kishajóforgalom.
    🙂

  85. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Te meg azt ne feledd, hogy 2006-ban Tarlós alig maradt le Demszky mögött… Az, hogy nem Tarlós lett a főpolgármester, hanem ez a liberális kártevő, az egyedül az MDF-nek köszönhető, akik csak azért indították Katonát, hogy a Fidesz-KDNP-Jobbik támogatott Tarlós veszítsen. Már 2006-ban nagyon jól megmutatkozott, hogy az MDF-nem semmi köze a jobboldalhoz.

  86. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért:

    Most viszont a Jobbik fog saját jelöltet állítani, ezúttal nem támogatják Tarlóst. Ezt is vedd számításba!

  87. Gordon szerint:

    Állíthatnának közös jelöltet is. Mármint az Mszp és a Jobbik.

  88. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    A Jobbik támogatása nélkül is Tarlós a biztos befutó, mert ő az egyetlen alkalmas ember Budapesten, aki rendet tud tenni és eltakarítani azt a liberális mocskot, amit Demszkyék hagytak ránk az elmúlt 20 évben.

  89. BaráTOM szerint:

    Sarlós István 2006-ban azért bukott, mert akkor még “független” volt. (ez többek között engem is mosolyra fakasztott)
    Most még nevetségesebb lenne, ha Sarlós betagadná a Kommunista Öreg Demokratákat. (KÖD=Fidesz)
    Ejj de szép! Olyan báb előadást képzeljetek el, ahol Orbán Viktor jobbján (könyökig felhúzva) Sitt Pál, bal karján (könyökig felhúzva) Sarlós István.
    (Jeniszej! Ilyen komoly repertoár még Rákosi idejében sem volt! Mit mond a Fater?) 😀

  90. zed szerint:

    Sarlós jó elvtárs volt, már nem él.

  91. Ditte szerint:

    Nagyon fájna, ha végre olyan ember vezetné a fővárost, aki ért is ahhoz, amit csinál?
    Persze, belátom, hogy jobb lenne a független Vágó, Bárándy vagy a nagyon független Kuncze nektek.
    Ugye ez komoly, mert durva lenne viccnek! Rejtő Jenő se röhögne.

  92. " ?! " szerint:

    BarátTOM!

    Te csak egy szerencsétlen baloldali bohóc vagy, aki mint ahogy korábbi hozzászólásodban magad is írtad, “bömböl” és “szitkozódik”, de teljesen feleslegesen mert, senki nem veszi komolyan a fröcsögésedet.

    Gondolj bele, hogy hosszabb távon milyen szarul fogod magad érezni, amikor rájössz, hogy lemaradtál a karavántól, mert érvényesül az a közmondás hogy, “a kutya ugat, a karaván halad”.

  93. Jobb Csepelért szerint:

    Döbbenet, hogy milyen stílusban írnak ide egyesek… Jelezni fogom az adminnak, hogy az ilyen stílusban írogató személyek bejegyzéseit törölje ki a francba, mert ez már piszkosul idegesítő!
    Ezt az állandó faterozást, meg káromkodást is abba lehetne már hagyni!!

  94. Ditte szerint:

    Jobb Csepelért! Én például bírom a fatert, mert sosem trágárkodik, mint a tróger csepeli, és az ő BarátJA.

  95. Jobb Csepelért szerint:

    Ditte!

    Nem a fater személyéről van szó, hanem arról, hogy tegnap este óta más sem olvasok itt, minthogy így a fater, meg úgy a fater…
    A káromkodásokról meg már nem is beszélve…

  96. Királyerdei szerint:

    Ha nem vettétek volna észre ez a ” fateres” duma egy kitalált pukkasztó szöveg. 🙂

  97. Vica szerint:

    Kedves Királyerdei!

    Hát nem tök mindegy? Az a lényeg, hogy működik, sőt úgy látom, egészen bevált. Nekem mindenesetre tetszik, szerintem fantáziára, humorérzékre vall az ötlete.

  98. Jeniszej szerint:

    :@

  99. BaráTOM szerint:

    Én is bírom a Fatert! De káromkodni nem szoktam. Itt sem. És még csak sejtésem sincs, hogy ki a “csepeli”.
    Azt tudom, hogy Tarlós nem ért ahhoz, amit beszél, Szilárd meg nem lesz polgármester.

Itt lehet hozzászólni !