A csepeli polgárok segítségét köszöni a Fidesz

Fidesz – KDNP frakció

Csepel.fidesz.hu

45 hozzászólás “A csepeli polgárok segítségét köszöni a Fidesz” bejegyzésre

  1. BaráTOM szerint:

    Biztosan erre a jelmondatra gondoltak akkor is az urak, amikor eljöttek arról a KT ülésről, amin a helyi sport, és a civil ügyeket kellett volna megszavazni.

  2. Papi szerint:

    BaráTOM!
    Valahogy nem láttam tőled semmi beírást amikor a sportegyesület telephelyeit elakarták adni az önkormányzati elvtársak! Talán ha esetleg arról is nyilatkoznál! Ugyanis akiket te most mocskolsz azok nem engedték eladni.

  3. tibor szerint:

    A sportügyek megszavazása az udvari sportvezetők kistafírungozását jelenti?

  4. islander szerint:

    ez most hogyan jön ide?

  5. BaráTOM szerint:

    Vannak hozzászólások, és meglehetősen széleskörben 🙂
    Csak hát a sunnyogás, az sunnyogás.

  6. BaráTOM szerint:

    Kedves Papi!
    Úgy látom, hogy sokan dühöngeni járnak ide. Én nem.
    Van itt ez az oldal, ahol egész jól elrágicsáltok sok-sok elétek dobott témát, anélkül, hogy körüljárnátok annak valóságtartalmát.
    Sebaj, csak nem kell azon csodálkozni, hogy van más vélemény. Bizony, hogy vannak másként látók, másként vélekedők. Ez vajon miért idegesít Téged?
    Véleményszabadság van, a Te véleményed is egy vélemény, az én véleményem is egy vélemény. Biztos, hogy sok idő eltelne, mire egyetértenénk. (Bár sörözés mellett beszélgetve reggelre biztos megegyeznénk abban, hogy berútunk. 😀 )
    Biztosan feltűnt már Neked, hogy soha senkit nem mocskolok (ahogy állítod) Hogy érthető legyen, mondom Neked, hogy akik itt írnak, mind-mind véleményt mondanak, de senki nem közszereplő (éppen ezért nem értem, ahogy barmozzátok itt egymást). A bejegyzések tárgya már viszont közszereplőkről szól, akiknek tessék vállalni, hogy van más vélemény, és bizony nem kedvező.

  7. Miska72 szerint:

    Nagyon szép emlékmű.

  8. csepeli szerint:

    Látom, a szórólapra is volt pénz, több tízezer példányban, azért, hogy reklámozzák ezt a randa “műalkotást”.

  9. Gordon szerint:

    csepeli! Ne erőlködj már! Olyan röhejes vagy. 🙂

  10. csepeli szerint:

    Gordon! Miből fizettétek a szórólapot?

  11. Gordon szerint:

    Nyílván nem önkormányzati pénzből mint a szocik a saját anyagaikat, hisz a Fidesz ellenzékben van 16 éve. 🙂

  12. Földhözragadva szerint:

    “Csak éppen azt kellene látni, hogy nem az állam, hanem lobbicsoportok pénzelik a pártokat és politikusokat”…http://www.fn.hu/ado/20100618/miert_masoljuk_albaniat/ Akkor ezt melyik lobby(mutyi) csoport fizette? Egyébként jó befektetésnek tűnik, csak őszig kell várni…:)

  13. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Ha szerinted “randa műalkotás” az, amin Bocskai, Rákóczi, Bethlen, Hunyadi, Zrínyi, Szent István és Árpád van, akkor Te nem vagy méltó arra, hogy Magyarországon élj magyar állampolgárként!
    Az emlékművön szereplő történelmi nagyjainkra minden tisztességes magyar embernek büszkének kéne lennie, politikai hovatartozástól és pártoktól függetlenül.

    Szent Istvánnak köszönhető, hogy megszületett a keresztény Magyar Állam.

    Hunyadi János nándorfehérvári győzelemének köszönhető, hogy a törökök több mint 50 évig békén hagyták Magyarországot. Hunyadi János mentette meg a keresztény Európát az iszlám terjeszkedéstől. Biztos nem tudod, hogy a déli harangszó Európa szerte Hunyadiért és a nándorfehérvári hősökért szól.

    Bocskai és Rákóczi nem kisebb dologért mint a magyar szabadságért szálltak harcba!

    A horvát Zrínyi olyannyira magyar érzelmű volt, hogy az általa hangoztatott független Magyar Királyságért lett egy merénylet áldozata!

    Ezek az emberek mind Magyarországért tettek, melynek Nyugat-Európa csak köszönettel tartozik, de köszönet helyett 1918- és 1945 után elcsatolták a területeinket.

    Te sosem fogod megtudni mi az magyarnak lenni és magyarként élni, akár a legnehezebb időkben is, amikor bűnnek számított a hazaszeretet. Ha a hozzád hasonló vörös bunkókon és a lehet másként politizálni-féle elvont agyú világpolgárokon múlna, Magyarország ismét lesüllyedne arra a szintre mint 1918 és 1919 között, mint 1945 és 1989 között, mint 1994 és 1998 között, vagy mint 2002 és 2010 között!

    Ismét csak azt tudom, hogy marhára sajnállak amiért ilyen traumát okoz az MSZP katasztrofális veresége, de készülj fel lelkileg az őszi önkormányzati eredményekre!

  14. Nyugger szerint:

    A vélemények ütköztetését addig kell művelni ameddig lehet! Lehet, hogy ismét a szabad európa rádió lesz a sláger?

    Különben sohasem fogom megérteni azt, hogy ha van valakinek egy rohadt jó ötlete, miért nem lehet a mögé felsorakozni, megbeszélni és a lehető legjobbat kihozni belőle a köz javára, a köz érdekében! (Függetlenül a feltaláló pártállásától, függetlenül attól, hogy ki melyik kézzel törli a hátsóját a nagydolog után).

  15. grün szerint:

    Jobb Csepelért!
    “Magyarország ismét lesüllyedne arra a szintre mint 1918 és 1919 között, mint 1945 és 1989 között”
    Ha nem vetted volna észre, húsz év alatt egy jól sikerült kanyarral, 360 fokos forradalmi fordulattal újra ott vagyunk!
    Üjra körül kell néznem, ha egy viccet el akarok mondani!!!

  16. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért: Nem az a baj, hogy rajta vannak ezek az emberek, hanem hogy Nagy-Magyarországot ábrázolja, és ezért egy revizionista giccs.

  17. munkásököl szerint:

    csepeli: azt a földet ábrázolja, ahol a magyar otthon volt, otthon van és otthon is lesz mindig.

  18. csepeli szerint:

    munkásököl: Ebben te nagyon tévedsz, sürgősen vegyél a kezedbe egy történelemkönyvet. A terület jó részén soha nem éltek magyarok.

  19. Gordon szerint:

    csepeli! Mi az hogy “Nagy-Magyarország”? Mert például I. (Nagy) Lajos királyunk birodalma nagyobb volt mint amit 1920-ban szétszedtek, de pl. I. Mátyásé is halálakor. Akkor mi a “nagy” és mi a “kicsi”?

    http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:1490_X2.png&filetimestamp=20090113204026

  20. Gordon szerint:

    csepeli! Sürgősen vegyél a kezedbe egy történelemkönyvet. Miután megtetted rájössz, hogy régen a vallás sokkal meghatározóbb volt mint a nemzetiség. Ostobaság a 20., 21. századi szemüvegen át nézni mondjuk a 15. századi világot.

  21. Öreg halász szerint:

    Hagyd Gordon. A Csevakban csak fórumozni lehet, történelem könyveket olvasni tilos. Az nem illik bele egy elvtárs imázsába.

  22. Gordon szerint:

    “A román bevándorlás a 13. századtól kezdve csaknem öt évszázadon keresztül váltakozó intenzitással, de folyamatosan tartott. A 14. század közepéig még csak az amúgy is lakatlan hegységeket és közvetlen környéküket népesítették be, de az erdélyi medence közepén a magyarság és a szászok öszszefüggű tömbjét nem szakították meg román települések. Az a szörnyő pestisjárvány, mely 1348–49-
    ben egész Európán végigpusztítva Magyarország és Erdély lakosságát megtizedelte, megnyitotta az utat a hegyvidéken kisebb veszteséget szenvedett s állandó bevándorlással gyarapodó románságnak a
    magyarok és szászok elnéptelenedett falvaiba. Az eddig egymás mellett élő, összefüggı nemzetiségő tömbök fokozatosan egymásba fonódó mozaikká alakulnak, magyar, szász, román falvak, kétnemzetiségő
    falvak tarkán váltogatják egymást.”

    http://www.kia.hu/konyvtar/erdely/emnyar.pdf

  23. csepeli szerint:

    Gordon, mit hadoválsz itt össze? Ki a pöcs beszélt a 15. századról meg vallásról? Dugulj már el!

  24. Gordon szerint:

    Tehát inkább az egymás mellett élés volt a jellemző és nem az az állítás, hogy “A terület jó részén soha nem éltek magyarok”.

  25. Gordon szerint:

    csepeli! Te hoztad fel a történelemkönyv kézhez vételének szükségességét. Láthatóan olyan tárgyról beszélsz amit te magad nem sokat forgattál. Emiatt beszélsz ostobaságokat.

    Kívánok hogy a Csevak vegyen neked könyvtárjegyet. 🙂

  26. Gordon szerint:

    kívánok=kívánom

  27. csepeli szerint:

    Gordon: jó lenne, ha abbahagynád az agyament baromságok írogatását, pláne hogy ennyire hülye vagy a történelemhez!

    Az általad imádott emlékmű a trianoni döntés előtti határokat mutatja, ez egy soknemzetiségű ország volt, az elcsatolt területeken a magyarok aránya 30% alatt volt. Maradjunk ennyiben! Aki ezt a térképet imádja, ezeket a határokat sírja vissza, a Nagy-Magyarország térkép előtt álldogál könnybe lábadt szemmel, hogy jaj beh szép nagy volt Magyarország, de elvették tőlünk, stb., az egy faszkalap revizionista, akinak a történelemről gőze sincs.

  28. Ditte szerint:

    Nagyon klassz ez a Gordon-csepeli párbaj! Ne hagyjátok abba!

  29. Gordon szerint:

    Igyekezni fogok. 🙂

  30. Ditte szerint:

    Akkor adjál neki!

  31. csepeli szerint:

    Egyébként mi a következő akció? Turulszobrot is állít a Fidesz Csepelen?

  32. zed szerint:

    Szerintem nem szabadott volna szembefordulnunk Ausztriával a háború vége felé. Bulgária és Törökország kapitulációja után már lehetett látni a bukfencet, és azt is, hogy ennek következményei lesznek. Az áprilisi római konferencián az Antant elfogadta, hogy a Monarchia szövetséges állammá alakuljon. 1918 október végén jött létre a Csehszlovák Köztársaság, Horvátország. A függetlenné válás nem volt időszerű, arra kellett volna inkább törekednünk, hogy valahogy fenntartsuk a Monarchia egységét, mégha más formában is, és a béketárgyalásokon közösen lépjünk fel.

  33. Jeniszej szerint:

    Csepeli egy tudatlan sötét alak.
    Csllagocskát vöröset szeretne látni a szerencsétlen – mondja a fater.

  34. Gordon szerint:

    csepeli!

    Amit ezen az emlékművön látsz (határok és személyek) az maga a magyar történelem. Aki ezt az emlékművet tagadja (mint pl te) az a magyarság történelmét tagadja. Az 1920 előtti Magyarország történelme az elcsatolt területeken élő nem magyarok történelme is. Ezt a tényt sokan tagadják a más nemzetek történészei közül is.

    Ők hozzád hasonlóan ostobák. Ha a románság és a szlovákság történelméből – aktuálpolitikai okok miatt – kihagynánk a Magyar Királyság 920 éves történelmét, akkor egy közel 1000 éves hiátus jönne létre, amit locsogással nehéz betömködni. Ezt a románok és a szlovákok is tudják a lelkük mélyén. Ezért annyira frusztráltak hozzád hasonlóan, ha az ún. történelmi, vagy régi (és nem “Nagy”, ahogy te nevezed) Magyarország történelme (sikerei és kudarcai) kerülnek szóba.

    Ebből más a szerbek helyzete hisz Szerbia a középkor egy jelentős részében létezett, tehát nekik van történelmük a régi Magyarország történelme nélkül is. Mint ahogy a horvátoknak is van, hisz ők autonóm tartományként Magyarországhoz kötődtek.

  35. Jeniszej szerint:

    Csepeli egy szerencsétlen tudatlan sötét alak.
    Csillagocskát, síró Lenin szobrot szeretne látni a szerencsétlen – mondja a fater.

    😀

  36. csepeli szerint:

    Gordon: hülyeséget beszélsz, ez az emlékmű nem a történelem jobb megismerését szolgálja, hanem a revizionista érzelmek kiélését és felszítását.

  37. Jeniszej szerint:

    Írjon már valaki értekezést, hogy miért készítenek a művészek szobrot.
    Ez a sötét csepeli hátha felfogja mi a szobrok lényege.

  38. Gordon szerint:

    csepeli!

    Nem írsz értelemes dolgokakat, hanem ugyanaz a zsigeri ostobaság és gyűlölet dolgozik benned (csak ellenkező előjellel), mint Váteszjobbikosokban, akik épp a maja-magyar rokonságról böfögnek. Mindketten tagadjátok Magyarország és a magyarság valódi forrásokkal is alátámesztható történelmét. Ehelyett nem valós dolgokról vagytok hajlandóak beszélni.

    A Magyar Királyság történeleme Szlovákia történelem is. Sajnálatos hogy az ottani meghatározó emberek ezt nem hajlandóak elfogadni (aktuálpolitikai okok miatt), és beépíteni a szlovákiai történelemkönyvekbe. Ehelyett minden egyéb marhasággal foglalkoznak (pl.:szlovák őstörténet), melyhez igazándiból nincsenek hiteles források.

    A maja – magyar rokonság és hasonló baromságok is nagyrészt csak kitalációkra alapulnak, mert alig vannak hiteles és egyértelmű források azokból a korszakokból. Szerintem ezek nélkül is elég gazdag a történelmünk. Azzal kellene foglalkozni amivel érdemes.

  39. Miska72 szerint:

    csepeli ne szarj be nem a te pénzedből!
    Az az elvtársak műve!
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  40. nagyapó szerint:

    Jobb Csepelért (kedd 03:41-kor)
    Egyetértve írása mondandójával, azért néhány kiegészítést tennék:
    1.Hunyadi nagyszerű győzelme visszavetette a török támadásait. Igaz, de a déli harangszót III. Callixtus pápa1456. június 29-én rendelte el, ami majd egy hónappal megelőzte a nándorfehérvári diadalt.
    2. Bocskai és Rákóczi nem a magyar szabadságért szálltak harcba. Hanem a törvényes, megkoronázott magyar király ellen lázadtak (miután a király kiverte a törököt).
    3. Nem tudom, melyik horvát Zrínyire gondol. A királypárti Zrínyi Miklós horvát bánra, a szigetvári hősre? Vagy királypárti Zrínyi Miklós horvát bánra, a költő-hadvezérre? Avagy Zrínyi Péter horvát bánra, akit király elleni összeesküvésért kivégeztek?
    4. 1916-ig (I. Ferenc József király haláláig) Magyarország határai fedték Szt. István országának határait. Később a nyúlszájú Károlyi, majd a lepcses szájú Kun uralkodására lett 1/3-ada országung.
    Az írás többi részével mélyen egyetértek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  41. munkásököl szerint:

    csepeli: az egy dolog, hogy soknemzetiségű volt az ország, de ez nem jelenti azt, hogy a területek elvesztése igazságos lett volna. Most a szomszédos országaink a soknemzetiségűek, és meg lehet nézni, milyen ámokfutást rendeznek a lopott földön. Meg aztán az sem mindegy, hogy ha egy fedél alatt lakunk, akkor Te vendég vagy, albérlő, vagy tulajdonos. Láthatjuk, hogy a mi tulajdonunkban mindenkinek jobb volt, aki ott élt. A más – olykor háborús övezetekből – betelepített, felajzott tömegeket most hagyjuk. Ha teszel egy kis túrát a Kárpát-medencében, akkor láthatod, hogy nem mese a magyar kultúrfölény. De nagyon nem…
    Az új helyzetet egyedül a szlovének kezelik kulturált módon, érdekes módon velük nincs is baja egyetlen általad csak hülye revizionistának gondolt embernek sem. A békés egymás mellett élésnek nem az általad oly nagyon megvetett “revizionisták” az ellehetetlenítői, hanem a területek új tulajdonosai. A lehetőség adott a románoknak, a szerbeknek, az ukránoknak meg a tótoknak is, hogy kulturáltan hagyják élni a magyart, de ők nem ezt teszik. A revizionista érzelmeket nem egy emlékmű szítja fel, hanem ezen rabló országok vezetése. És ezért ezek az érzelmek nagyon is legitimek. A realitások persze mások, de csak a kommunista embertípus olyan csökött agyú, hogy a napi lehetőségek (lásd még: életeket irányító akciós újságok) határozzák meg a hosszú távú “életcéljait” is. Ezért nem képes a ti fajtátok semmi távlatit alkotni a pusztuláson és az intézményesült lopáson kívül.

  42. nem Jani szerint:

    Kifaragta az emlékművet? Nagyon szép munka.

  43. csepeli szerint:

    nem Jani: igen, kifaragta az emlékművet a szobrász.
    Pechjére most majd fizetheti utána a giccsadót! Ahogy elnézem az alkotást, rámegy a giccsadóra inge-gatyája!

  44. nem Jani szerint:

    az a szerencséd, hogy troll adó még nincs

  45. munkásököl szerint:

    Meg az, hogy a pártszékházban még tudják fizetni az áramot meg az internetet. 🙂

Itt lehet hozzászólni !