Tisztelt csepeli választópolgárok!

LMP

Az LMP és magam nevében szeretném megköszönni mindenkinek a választások második fordulójában nyújtott támogatásukat.

Az elért majd 40 %-os szavazatarány megerősített bennünket abban, hogy a Lehet Más a Politikának és csepeli szervezetének tovább kell haladnia a megkezdett úton. A jövőben mindent megteszünk, hogy a csepeli polgárok életét érintő kérdésekben, mind helyi, mind országos szinten a lehető legjobb döntések szülessenek.

Egyben megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak Németh Szilárdnak és Borbély Lénárdnak mandátumszerzésükhöz, és sok sikert kívánjak a csepeli polgárok érdekében folytatott munkájukhoz.

Hudák János és a Lehet Más a Politika csepeli szervezete

24 hozzászólás “Tisztelt csepeli választópolgárok!” bejegyzésre

  1. - szerint:

    Az LMP 40%-os eredménye nem a támogatottságukat jelenti, maradjunk ennyiben. Ennyire volt képes a gyűlölet politikája összefogni Németh Szilárd ellen.

  2. zed szerint:

    Kedves LMP!

    Szerintem változtatni kellene a pártlógótokon. A lámpa április 11-én villogni kezdett, majd 25-én tilosra váltott. A következő átkelési lehetőség 4 év múlva esedékes.

  3. ... szerint:

    hacsak nem lépnek vissza az elvtársak ősszel is az lmp javára 🙂

  4. Páko szerint:

    Tisztelt Hudák Úr!
    Egy alapszervezet létszáma meg van határozva az LMP-ben?És ha igen, hány főből kell állnia minimum,és hol működik az alapszervezet?

  5. Lehet Más Csepel! szerint:

    Tisztelt Páko!

    Alapszervezeti alsó létszám nincsen meghatározva. A csepeli alapszervezet (csoport) a dél-pesti területi szervezet részeként működik (IX-XX-XXI-XXIII. kerület).

    A Lehet Más a Politika csepeli szervezete

  6. Páko szerint:

    Köszönöm Lehet Más Csepel a választ.

  7. csepeli szerint:

    A 40%-ot Avarkeszi Dezsőnek köszönhetitek, neki kéne köszönetet mondanotok! Ahol nem lépett vissza MSZP-s jelölt, ott Budapesten kb. 12%-ot szereztetek, az sem rossz, de ugye igen messze van a 40-től. Csak hogy ne szálljatok el magatoktól.

  8. Tóth Mária szerint:

    kíváncsian várom, hogy hányszor fog az LMP /szdsz/ a szocikkal szavazni?!

    majd meglátjuk a konstruktív ellenzék szerepét, előre ne nyilatkozzanak olyan hevesen, mert elviszi őket a forgószél!

  9. Mózsi szerint:

    Gratulálok Németh Szilárd és Borbély Lénárd uraknak ahhoz,hogy végre áttörést értek el Csepelen, és megnyerték körzetükben a választást.
    Továbbá szintén gratula Hudák úrnak is, hogy elérte ezt a szép eredményt. A Csepp-tv választási műsorából ugyan semmit sem tudtunk meg arról, hogy a csepelieknek konkrétan milyen alternatívát tudna nyújtani a programja. Vannak ugyan elképzeléseim az LMP “hovatartozását” illetően, és bízom abban, hogy ez még az önkormányzati választások elött ki is fog derülni. De én már nem hiszek a mesékben!!

  10. ferenc fegyenc szerint:

    a zsidópártotok azért kapott 40 százalékot mert a gyűlölködő birkanyáj még az MSZMP-re is szívesebben szavazott volna mint a FIDESZre. A Jobbikosok meg azért szavaztak a FIDESZre hogy ne a ti kis aljas gittegyletetek jusson hatalomra Csepelen

  11. Vica szerint:

    Kedves ferenc fegyenc!
    Most jól érzed magad, hogy kifröcsögted magadból a gyűlöletet?

  12. " ?! " szerint:

    Lemondó nyilatkozat aláírására fogja felkérni Tóth Mihály polgármestert az MSZP frakció, a ma 16:00 órától tartandó rendkívüli képviselő-testületi ülésen.

    Idézetek a lemondó nyilatkozatból:

    Alulírott Tóth Mihály polgármester a XXI. kerületi Önkormányzat nevében tudomásul veszem a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek a Szabadkikötő úttól keletre eső észak-csepeli területekre vonatkozó módosításában foglaltakat, valamint nyilatkozom az alábbiakról:

    3) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemond az Önkormányzat azon jogáról, hogy a területen a közutak, vízterek (lagúnák) megvalósításával és fenntartásával kapcsolatban felmerülőköltségek viselését Budapest Főváros Önkormányzatától követelje.

    4) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy a beruházással érintett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok vonatkozásában kártalanítási- vagy kisajátítási igényt terjesszünk elő Budapest Főváros Önkormányzata ellen.

    Egyetértesz-e azzal, hogy Tóth Mihály “visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül)” lemondjon az Önkormányzat jogairól?

  13. ferenc fegyenc szerint:

    vica: nem, egyáltalán nem érzem jól magam. tönkretettek mindent most meg koktéloznak a jachtjaikon.

  14. Vica szerint:

    Kedves ” ?! “:
    Már megörültem, hogy önkritikát gyakoroltatnak vele, és lemondatják…

    Így, az MSZP-re nézve vesztes választások után pártjának joga van-e Csepel és a csepeli polgárok kárára ilyen nyilatkozat aláírására? A jelenlegi polgármester egyáltalán rendelkezik/rendelkezhet-e ilyen szintű jogosítvánnyal? Az önkormányzati választások előtt tehet-e ilyen szintű nyilatkozatot egy nyögdíjba vonulni igyekvő polgármester?
    Kinek az érdeke mindez???

    Nem utolsó sorban:
    Ha mindez igaz, s Neked tudomásod van róla, valószínűleg MSZP-s vagy, s nem volt lehetőséged változtatni ezen a helyzeten. Mit vársz most a fórumozóktól? Oda kellene mennünk 16 órára a rendkívüli ülésre és kicsavarni a tollat TM kezéből? Szerinted mit tehetünk ellene?

  15. csepeli szerint:

    Vica: Igen, Tóth Mihálynak van ehhez joga, rendelkezik ilyen jogosítvánnyal, és a választásoknak ehhez semmi köze.

  16. Gordon szerint:

    Majd lesz.

  17. Gordon szerint:

    Visszatérve az eredeti bejegyzéshez: ez lenne az új politika Csepelen? Mármint, hogy egy párt (LMP) képviselő-jelöltje gyakorlatilag nem akar megszólalni a televíziós vitán csepeli ügyekben? Aztán meg szoci szavazatokkal feltornáztatja magát 40%-ra, és már-már győztesnek kiálltja ki magát.

    Ha ez lesz a “megváltozott” politika, akkor ebből köszönöm, de nem kérek.

  18. islander szerint:

    “Magyarország, amit a szívedbe rejtesz”

    Szeretem olvasni ezt a sok intelligens hozzászólást! Csak így tovább…lesz ez még így se.

    “Kérd és megadatik, keress és megtalálod, zörgess és megnyittatik”

    Szorgos népünk győzött!!!

  19. DFK szerint:

    Kedves LMP Csepel,

    Az a 40 % a szoci szavazókkal jött össze, Avarkeszi visszalépése miatt. Én erre kicsit sem lennék büszke. mert az a 40 % úgy szavazott, hogy mindegy ki, csak ne a fideszes Németh Szilárd, még egy székláb is kapott volna 40 %-t. Szóval a gyűlölet kampány által mozgatott szavazókat kapták meg, mivel nem határolódtak el a mocskolódástól.

  20. Manitu szerint:

    Nem semmi hétfőn összehívni egy önkormányzati ülést keddre ilyen fontos témában.

    Mi a retkes túró lett öt évvel Észak-Csepel eladása után pont most ilyen fontos? Nekem bűzlik.

  21. islander szerint:

    DFK

    most ki a baj? Szilárd nyert, gratuláltunk neki ennyi. ha nem lép vissza Dezső, akkor csak kb. 15% az LMP. akkor meg mi lenne a baj? az hogy itt vagyunk? és értünk el eredményt is?

    az élet megy tovább.

    Szorgos népünk győzni fog!

  22. DFK szerint:

    islander

    Nincs semmi baj, csak tudjátok helyiértékén kezelni az eredményt; próbálnak a hátatokra nyomulni a szocik, ti meg nem tudtok (vagy nem akartok) védekezni.

  23. csepeli szerint:

    Jóskabá, rád kényszerzubbonyt kell húzni és zárt osztályra beutalni.

  24. " ?! " szerint:

    Kedves Mindenki!

    A sok fröcsögést és vagdalkozást látva jutott eszembe tegnap, hogy megpróbálom felmérni, hogy a Csepel jövője szempontjából fontos dolgokra is figyelnek-e a fórumozók.
    Figyelem felkeltés céljából egy kicsit ironikus formában feltettem egy valóságon alapuló hírt azzal címmel, hogy “Lemondó nyilatkozat aláírására fogja felkérni Tóth Mihály polgármestert az MSZP frakció, a ma 16:00 órától tartandó rendkívüli képviselő-testületi ülésen”.

    Idéztem nyilatkozat legfontosabb alábbi részeit:

    Alulírott Tóth Mihály polgármester a XXI. kerületi Önkormányzat nevében tudomásul veszem a Fővárosi Szabályozási Kerettervnek a Szabadkikötő úttól keletre eső észak-csepeli területekre vonatkozó módosításában foglaltakat, valamint nyilatkozom az alábbiakról:

    3) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemond az Önkormányzat azon jogáról, hogy a területen a közutak, vízterek (lagúnák) megvalósításával és fenntartásával kapcsolatban felmerülő költségek viselését Budapest Főváros Önkormányzatától követelje.

    4) Visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül) lemondok az Önkormányzat azon jogáról, hogy a beruházással érintett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok vonatkozásában kártalanítási- vagy kisajátítási igényt terjesszünk elő Budapest Főváros Önkormányzata ellen.

    Végül megkérdeztem, hogy egyetértesz-e azzal, hogy Tóth Mihály “visszavonhatatlanul és örökre (időbeli korlátozás nélkül)” lemondjon az Önkormányzat jogairól?

    Miközben az általam feltett hír meg sem rezdítette az egymás ócsárolásában elmerült fórumozók ingerküszöbét, a Képviselő-testületnek a süllyedő hajó még kiálló részeibe kapaszkodó MSZP-s többsége a szavazatával felkérte és felhatalmazta Tóth Mihály polgármestert a nyilatkozat aláírására, és ezzel jelentős terheket rakott Csepel későbbi önkormányzatai vállára.
    Ennek a nyilatkozatnak a későbbi hatásai jelentősen hozzá fognak járulni a jelenleg is hátrányos helyzetben lévő jelenlegi lakott település-részek hátrányának a növekedéséhez, mert a későbbi önkormányzatok majd a frekventáltabb észak-csepeli területre lesznek kénytelenek átcsoportosítani a rendelkezésre álló pénzeket.

    A fenti újabb tudósítás után további kellemes “ereszd el a hajamat” játékot kívánok!

Itt lehet hozzászólni !